Nyheter om Gramstad


TikTok-favoritt til Paradise Hotel Norge: Her er årets cast!

Hvem av disse blir din neste favorittblogger? I dag presenterer TV3 hele godgjengen som skal være med i den tolvte sesongen av Paradise Hotel Norge. Noen av dem har trolig en lys fremtid som artist, kjeltring eller ambassadør for tannbleking, men én av årets deltagere er allerede stjerne – på TikTok. Okay, «stjerne» er kanskje å ta i litt hardt, men han har flere følgere enn de fleste. Karl Fredrik Førli fra Larvik er rå til å skate, men det er først og fremst humor som gjør ham populær på nettet. 20-åringen har over 115 000 følgere på TikTok, og totalt har han fått over 4,6 millioner likes vi

Emil (20) fra Sandnes er klar for «Paradise Hotel»

Lista over de nye Paradise Hotel-deltakerne er ute! Og der finner vi Emil Wille Gramstad (20) fra Sandnes.
Les mer om:

Avgjorde superduell i siste bakke: – Psykisk tøff duell

Erik Udø Pedersen var suveren da rekordholder Eirik Gramstad meldte avbud i fjor. I år møttes de til en forrykende duell i Svalandsgubben, som Gramstad avgjorde like før mål.
Les mer om:

Avgjorde superduell i siste bakke: – Psykisk tøff duell

Erik Udø Pedersen var suveren da rekordholder Eirik Gramstad meldte avbud i fjor. I år møttes de til en forrykende duell i Svalandsgubben, som Gramstad avgjorde like før mål.
Les mer om:

Sandnes-designer utnevnt til ridder: – Jeg er veldig stolt, ikke bare for meg, men for kvinner generelt

I 60 år har Turi Gramstad Oliver jobbet som designer og kunstner. I vår ble 81-åringen slått til ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden, og mandag fikk hun audiens hos Kongen.
Les mer om:

Seniordag, språkkafé, stranddag for ungdommer, cruise for eldre og ny Ole Brum-skog får støtte fra kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FOLKEHELSEMIDLER: Sola kommune deler nå ut totalt 312.000 kroner til folkehelsetiltak i kommunen. Målet med disse tiltakene er å få mer aktive og trygge lokalsamfunn, å skape støttende miljø for psykisk helse og ha sunnere levevaner. I tillegg er det et mål at det skal utjevne sosiale helseforskjeller, blant dem sosial tilhørighet og frafall i videregående skole.

Svanhild Gjedrem fekk to rektorjobbar i Bjerkreim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg har takka ja og gler meg veldig til å begynna som rektor på Vikeså til hausten, opplyser Svanhild Gjedrem.Det var to søkjarar til stillinga som blir ledig etter nåverande Vikeså-rektor Hege Elisabeth Kvam. I tillegg til Svanhild Gjedrem søkte Camilla Gramstad Hagevold frå Ålgård. Tilbodet gjekk altså til Gjedrem, som i dag er inspektør med ansvar for barneskuletrinna på same skulen som ho 1.

14 personar vil trekkja seg frå listene til kommunevalet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Då fristen hadde gått ut, hadde 13 personar i Klepp, Time og Hå søkt om å få trekkja seg frå vallistene. Seks av desse står på lister i Hå, Fem i Klepp og to i Time.Dei som ikkje ønskjer å stå på ei valliste til kommune- eller fylkesval kan be om fritak. Ein treng ikkje annan grunn enn at ein ikkje ønskjer å stilla til val på den aktuelle lista.

To søkjarar til rektorstillinga på Vikeså

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søknadsfristen gjekk ut tysdag denne veka. Innan fristen hadde to kvinner i slutten av 30-åra søkt rektorstillinga. Svanhild Gjedrem (38) frå Bjerkreim er i dag avdelingsleiar med ansvar for barneskuletrinna på same skulen som ho nå ønskjer å bli rektor på. Ho fekk nyleg tilbod om å bli ny rektor på Bjerkreim skule, men gjorde det i den forbindelse klart at ho òg kom til å søkja tilsvarande stilling på Vikeså.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Sjekker dyrenes fôr med egne smaksprøver

Flere bønder tar nå prøver av årets kriseavling. Og smaken overrasker. – Jeg kan spise meg mett på dette fôret, humrer Ragnvald Gramstad.
Les mer om:

10. trinnet på Undheim eksperimenterer med leksefri

Assisterande Undheim-rektor Camilla Gramstad Hagevold meiner skulearbeid bør gjerast ferdig på skulen. Nå har ho kutta lekser og prøver frå hennar undervisning.
Les mer om:

Hva er Sandnesmarka uten Dalsnuten og Gramstad?

DEBATT: Med hånden på hjertet vil vi hevde at Gramstadområdet med Dalsnuten er selve indrefileten i Sandnesmarka.
Les mer om:

Den blå Lanterne i Lyngør satte kursen for yrkesvalget til Holger Gramstad. Nå jobber han med akevitt året rundt

Tvedestrandmann Holger Gramstad jobber med julens dram, akevitt, hele året, som Country Manager i Arcus Norway AS.
Les mer om:

Grasekspert avblåser fôrkrisen

JÆREN: Graseksperten Ragnvald Gramstad avblåser langt på vei fôrkrisen etter tørken i sommeren. En god tredjeslått redder vinteren for mange bønder, og fruktbønder i Ryfylke har doblet avlingene fra i fjor.
Les mer om:

Mistilliten var ikke et inngrep i Listhaugs ytringsfrihet

Ikke helt oppdatert, Gramstad Jensen?
Les mer om:

Kvinnekunst til seniorene

I år er alle utstillingene i Tante Emmas Hus forbeholdt kvinnelige kunstnere. Den med Turi Gramstad Oliver åpner lørdag.
Les mer om:

Hus med 30 mål tomt på Madla solgt to millioner over takst

Eiendommen på 30 mål lå ute for 5,9 millioner kroner, men ble nylig solgt for 8,1 millioner. Kjøpere er ekteparet Kristine Gramstad Wedler og Christian Wedler.
Les mer om:

Så kom den tårevåte slutten for Ivar Skei

Etter at Liv Reidun Gramstad i sommer annonserte slutten for Ivar Skei Musikkhandel, har butikken vært full av kunder. Men lørdag kom siste dag for den tradisjonsrike Sandnes-butikken.
Les mer om:

Ap og Frp vil flytte penger fra Torget til Lervig

Kristine Gramstad Wedler (Ap) reagerer skarpt på at kommunen ikke har avsatt en krone til opparbeidelse av park i Lervig.
Les mer om:

DIREKTE 20:45: Adegbenro scoret i debuten - Rosenborg opp i ledelsen

Aage Gramstad fra Sandnes var rundt 10-20 meter fra varebilen som kjørte inn i en folkemengde i Barcelona. – Varebilen kjørte vinglete og siktet mot der det var folk, forteller Gramstad.

Sandnes-par i Barcelona: – Varebilen siktet mot der det var folk

Aage Gramstad fra Sandnes var 10-20 meter fra varebilen som kjørte inn i en folkemengde i Barcelona. Utenriksdepartementet har ingen indikasjoner på at nordmenn er rammet.

– Varebilen siktet mot der det var folk

Aage Gramstad fra Sandnes var 10-20 meter fra varebilen som kjørte inn i en folkemengde i Barcelona. Utenriksdepartementet har ingen indikasjoner på at nordmenn er rammet.