Nyheter om Grønvold


- Endelig åpent!

En mørk og knusktørr måned er endelig forbi, og Norge får igjen åpne kranene og skjenke øl til tørste bargjester. - Det er helt herlig, sier stamgjesten Tom Ivar Grønvold.
Les mer om:

Dette tjente direktørene i kommunen i fjor

I år som i fjor er det kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold som tjener mest av kommunetoppene i Fredrikstad. I 2020 hadde hun en lønnsøkning på 200.000 kroner.

Ine har takka ja til ny jobb – dette skal ho jobbe med vidare

Styret ved Høgskulen i Innlandet tilbyr Arild Hovland, Stine Grønvold og Ine Wigernæs stillingar som prorektorar ved NTNU Gjøvik.

Kommunedirektøren etter sluttavtale med varsler: – Vi har åpenbart lært mye

– Kommunen har åpenbart lært mye av denne saken, både som system, og vi som personer, sier kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold etter å ha kommet frem til en avtale med varsleren Helene.
Les mer om:

Erkjenner straffskyld etter at Magnus (33) omkom

Bilføreren som kjørte på trafikkdirigent Magnus Grønvold (33) fra Stavern, vedgår straffskyld.
Les mer om:

Vil flytte sykehjemsplassene ved korttidssenteret og i Torsnes til Onsøyheimen

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold foreslår å flytte alle sykehjemsplassene ved Torsnes sykehjem og Fredrikstad korttidssenter til Onsøyheimen i 2023. Hva de to bygningene skal brukes til, er ikke bestemt.
Les mer om:

Følg Fredrikstad-budsjettet direkte fra klokken 12.00

Klokken 12.00 legger kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold frem sitt forslag til Fredrikstad-budsjett for 2022. Det er blant annet knyttet stor spenning til mange investeringer som ble utsatt i årets budsjett. Det er også stort behov for å spare penger på driften i kommunen – spesielt innen helse og velferd samt oppvekst – og det blir spennende å se hva kommunedirektøren skisserer av mulige innsparingstiltak.
Les mer om:

Trafikkdirigent Magnus Grønvold er død: - Dypt savnet

Det var Magnus Grønvold (33) fra Stavern som ble påkjørt og drept da han var på jobb som trafikkdirigent i Ål mandag kveld. En mann i 20-årene er siktet for påkjørselen.

Frigir navnet på den omkomne trafikkdirigenten

Det var 33-årige Magnus Grønvold som døde i ulykken på Ål mandag kveld.
Les mer om:

Frigir navnet på den omkomne trafikkdirigenten

Det var 33-årige Magnus Grønvold fra Stavern som omkom i trafikkulykken i Ål mandag kveld.
Les mer om:

Har ikke spilt kamp på snart to år – på lørdag møter de LSK: – Det er kanskje verst mulige tidspunkt å møte dem på

Fu/Vo-trener Tommy Grønvold gleder seg til lørdagens fotballfest på Oppaker, men innrømmer at han gjerne skulle ha møtt LSK på et annet tidspunkt enn nå.
Les mer om:

Derfor har etaten «ommøblert» litt i elva

Du har kanskje lagt merke til at det ser litt annerledes ut i elva opp mot brua, før Grønvold.
Les mer om:

Fikk en idé da Troy (14) gikk lei av fotball: – Pappa vet ikke hva det koster

BAMBLE: Troy Grønvold Belgen (14) likte seg aldri på fotballbanen. Nå er han et av framtidas OL-håp i en sport mange først og fremst forbinder med jenter.
Les mer om:

Fredrikstad kommune holdt ikke fristen - det vil trolig koste innbyggerne 7,7 millioner kroner

Fredrikstad kommune kan miste 7,7 millioner i kompensasjon for moms etter at søknaden til skattemyndighetene ble sendt inn etter fristen. Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold beklager.

Kjærlighet ved første blikk - for 76 år siden

22. juni er det 70 år siden Eva født Grønvold (91) og Svein Erling Jansverk (92) giftet seg. Men allerede seks år tidligere fikk de følge.
Les mer om:

Spørretime med «koronasjefene» i Fredrikstad, direkte torsdag kl. 14:00

Ordfører Jon-Ivar Nygård, kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold og kommuneoverlege Anne Kristine Nitter svarer på spørsmål om koronapandemien i Fredrikstad.

Hvor var den juridiske betenkningen?

Gunnar Bodahl-Johansen mener det trengs en forklaring til de opplysningene ordfører Jon-Ivar Nygård og kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold har gitt om hvorvidt kommunen kan betale advokatregningen for varslere.

Sterk skattesvikt i november: Fredrikstad ligger an til å gå 90–100 millioner i minus

Ved utgangen av november har Fredrikstad en svikt i skatteinntektene på 94,5 millioner. Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold varslet bystyret om at kommunen kan få et underskudd på 90–100 millioner i 2020.
Les mer om:

Toppsjef Nina tjener 1,6 millioner i året: – En drømmejobb

Ikke uventet troner kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold listen over skattbar inntekt blant de mest fremtredende lederne i Fredrikstad kommune – med langt høyere sum enn sjefen – Jon-Ivar Nygård.

Sarpsborg sier nei til felles renseanlegg: Ordfører og kommunedirektør har forsøkt

Ordfører Jon-Ivar Nygård og kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold har forsøkt å overbevise sine kolleger i Sarpsborg om at et felles renseanlegg på Øra er beste løsning for Nedre Glomma. Men Sarpsborg velger Alvim.

Derfor får ikke sykepleiere og lærere bedre betalt i koronakrisen: – Mange har nok blitt skuffet

Mange av kommunens ansatte har lagt ned en ekstraordinær innsats i 2020, men lønnsoppgjøret var lavt. Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold forklarer hvorfor de ikke får en større påskjønnelse for jobben.
Les mer om:

Slik jobber kommunen med utfordringene på Lisleby: – Vi forstår at dette er krevende

Forrige uke gikk Johnny Kristiansen i Lisleby Fotballklubb ut med sin brutale virkelighetsbeskrivelse av klubben. Som et umiddelbart svar på bekymringene fra lokalsamfunnet, har Fredrikstad kommune nedsatt en tverrsektoriell arbeidsgruppe, forteller kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.

Overraskelsen lå i at Fredrikstad skal investere en milliard i 2021

På forhånd hadde mange forventet en lengre utsettelse av en rekke planlagte byggeprosjekter. Mange kan puste lettet ut etter at kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold la frem sitt forslag til budsjett.
Les mer om:

Fredrikstad-budsjettet, direkte 29/10 kl. 12:00

Kommunedirektør Nina T. Grønvold legger frem Fredrikstad-budsjettet for 2021 og Handlingsplan for de neste fire årene.
Les mer om:

Disse vil ha jobb i toppledelsen i kommunen - to nye direktører skal på plass

Etter å ha slitt med magre søkerlister på enkelte tidligere stillinger, har kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold nå langt flere søkere til de tre direktørjobbene hun skal ha nye medarbeidere til.