Nyheter om Grønvold


Har vært kjærester i 75 år

Eva født Grønvold har vært gift i snart 70 år med sin kjære Svein E. Jansverk. Selv fyller hun 90 år lørdag 20. juli, mens mannen er ett år eldre.
Les mer om:

Nå blir Nina (49) historisk

Nina Tangnæs Grønvold (49) blir den første kommunedirektøren i Fredrikstad kommune, når bystyret om få dager vedtar å skrote rådmannstittelen.
Les mer om:

Anbefaler å ansette Tangnæs Grønvold som rådmann

Rekrutteringsutvalget anbefaler at kommunestyret i Fredrikstad ansetter Nina Tangnæs Grønvold (49) som rådmann.
Les mer om:

Bakgrunn: Derfor er det strid om ny lokaldemokrati-modell i Fredrikstad

Fredrikstad har hatt lokalsamfunnsutvalg i snart 18 år. Aktiviteten i de 21 utvalgene varierer, men vi kan slå fast at modellen har vært en suksess. Mye står på spill, når rådmann Nina Tangnæs Grønvold skal presentere sitt forslag til ny organisering på en samling på Litteraturhuset 15. mai.

Kommunen har spennende planer i elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke kjenner til at Bymiljøetaten har lagt ut jobb på anbudsstedet mercell.no, om å etablere en fiskepassasje forbi Grønvoldterkselen: «Bymiljøetaten ønsker å etablere toveis fiskepassasje forbi Grønvoldterskelen i Akerselvas øvre deler. Terskelen ligger ved Kjelsås i umiddelbar nærhet til Teknisk museum. Tiltaket ligger i vannforekomsten «Akerselva oppstrøms Nydalsdammen», i Nordmarkvassdraget.

«Ganske ufremkommelig»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Veien fra Oset Vannbehandlingsanlegg til Brekke har tidligere blitt brukt som turvei, men er nå stengt, da Vann- og avløpsetaten bruker den som anleggsvei i forbindelse med arbeidet med utvidelse av vannbehandlingsanlegget. Anleggsveien fra Oset til Brekke, bak gjerdet, i bakgrunn Maridalsvannet.

Rognanjenter til regionalsamling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jentene heter Eva Grønvold og Thea Myhre og vant nylig RM i Tromsø.- Vi gratulerer RIL's Thea og Eva som er blant de rundt 150 nominerte jentene i bruttotropp for regional talentsamling - kullet 2004. Lykke til med videre uttak, skriver Rognan Idrettslag på Facebook søndag.Regionalsamlingen foregår på Orkanger 21.-24.juni.

Mange flinke ruskere, men... Ikke glem gråsonene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi ønsker å rette fokuset på områder hvor det dumpes mye søppel, for sånn kan vi ikke ha det. Det gir assosiasjoner til et samfunn vi ikke ønsker å være, sier Astrid Kjellevold fra Samarbeidsgruppa for klimaspørsmål i Groruddalen. Initiativet til en egen Rusken-dag i Groruddalen er det nettopp Samarbeidsgruppa som står bak.

Bare Nina (49) og én til vil bli rådmann i Fredrikstad

Natt til fredag gikk søkerfristen til rådmannsstillingen ut. Innen da hadde to meldt sin interessen: Nina Tangnæs Grønvold og Noori Masoud (27). Nå blir stillingen lyst ut på nytt.
Les mer om:

Forsikrer at det blir full drift på sykehjemmet – ingen plasser skal bli stående tomme

– Det er ingen usikkerhet om hvorvidt alle de nye sykehjemsplassene på Østsiden sykehjem skal tas i bruk høsten 2019, sier konstituert rådmann Nina Tangnæs Grønvold.
Les mer om:

Nå pusser de opp den gamle husmannsstua

«Den tidligere husmannsplassen Grønvold ligger på høyden øst for Akerselva et stykke ovenfor Brekkedammen, og hadde jorder helt ned til elva.»
Les mer om:

Varslerne om at det ikke blir reaksjoner: – Man sier at det er greit å mobbe og trakassere

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold sier granskningsrapportene ikke vil føre til flere reaksjoner mot ansatte. Det er helt som forventet, mener alle de tre varslerne. – Det er en hån, sier én. – De mener vi fikk det vi fortjente, sier en annen.
Les mer om:

En rådmann på ville veier? Kommunen trakk seg fra leieavtale

Rasmus Os mener Fredrikstad kommune har brutt avtale om forlenget leie av lokaler, og at rådmann Nina Tangnæs Grønvold egenhendig har satt til side en avtale som kommunen var bundet av.
Les mer om:

Rådmannen skal orientere om Fredrikstad Energi-saken

I formannskapet torsdag skal rådmann Nina Tangnæs Grønvold orientere om status for Fredrikstad Energi.

Rådmannen melder seg inhabil i sak om gigantkontrakt

Sykehusstyret skal om ikke lenge avgjøre om de tegner en avtale verdt flere hundre millioner eller ei. Da sitter styremedlem – og rådmann i Fredrikstad – Nina Tangnæs Grønvold, på sidelinjen.
Les mer om:

Asfaltfjellet - den store fartsdumpen

I denne utgaven av tilbakeblikk på Huken, tar Erik Grønvold et dypdykk i et av temaene som virkelig har voldt hodebry: Returasfalten.
Les mer om:

Politikerne kom Frevar-styret i møte: Reduserte krav til utbytte med seks millioner

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold forventet å hente 15 millioner fra Frevar til kommunekassa i 2020, over 12 millioner mer enn Frevar-styret la opp til i 2019-resultat. Flertallspartiene nedjusterte forventningen til 9 millioner.
Les mer om:

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold foreslår endringer: Vil opprette ny seksjon for innovasjon og styring

Byens nye rådmann Nina Tangnæs Grønvold vil gjøre endringer i organiseringen av kommunen fra nyttår. Nå foreslår hun å flytte medarbeidere til en ny seksjon for innovasjon og styring.
Les mer om:

Ny lederkabal i Fredrikstad kommune: Atle Holten blir rådmannens stedfortreder

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold lanserer nå kommunaldirektør Atle Holten som sin stedfortreder. Han vil overta etter Kari Sørum fra 1. desember. Sørum begynner i ny jobb i Oslo kommune fra nyttår.

Forventer 27 «avfallsmillioner» inn i kommunekassa – Frevar-styret er av en helt annen oppfatning

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold forventer at Frevar bidrar med 27 millioner kroner til kommunekassa de to neste årene. Det er langt mer enn hva styret i selskapet ser for seg.
Les mer om:

Wenche (61) har fått ny toppjobb – og et budsjett på 1,8 milliarder kroner

Wenche M. Halvorsen (61) har tatt over sjefsstolen i Seksjon for helse og velferd i Fredrikstad kommune etter Nina Tangnæs Grønvold.

Kommentar: Med seks milliarder i gjeld og stigende rente, er rådmannen nødt til å ta grep

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold setter på bremsene. Med seks milliarder i gjeld, og økende renter, må hun ta grep. At flere større prosjekter må utsettes, var forventet. Jeg var mer overrasket over økningen i SFO-prisen, skriver FBs kommentator.
Les mer om:

På FBTV i dag: Se byens nye rådmann legge frem sitt første Fredrikstad-budsjett

Fredriksstad Blad er til stede og sender direkte når rådmann Nina Tangnæs Grønvold legger frem sitt første Fredrikstad-budsjett onsdag klokken 12.00.
Les mer om:

De Grønne vil fjerne tittelen rådmann

Nina Tangnæs Grønvold er sannsynligvis Fredrikstads neste rådmann. Bystyrerepresentant Ida Julsen i MDG mener stillingen bør få en kjønnsnøytral tittel.
Les mer om:

Frp ville ikke konstituere Tangnæs Grønvold som rådmann: – Vil speede opp prosessen

Fremskrittspartiet stemte i formannskapet mot å konstituere Nina Tangnæs Grønvold som rådmann i over et år. De vil også starte jakten på ny rådmann allerede i høst.