Nyheter om Grønvold


Robert og Lisbeth var korona-smittet, men senskadene varer etter friskmeldingen: – Mangler smak- og luktesans

Mange som har fått påvist koronaviruset sliter med senvirkninger lenge etter at de er friskmeldte. Lisbeth Grønvold og Robert Engen ble friskmeldte sent i april, men formen har vært en berg-og dalbane. Det eneste som mangler nå, er at Robert får fullverdig smak- og luktesans igjen.
Les mer om:

Har drevet plassen i 15 år - håper på rekordsommer

PORSGRUNN/BERGSBYGDA: Hanne Grønvold Øvrebø har drevet Røra kafé og badeplass i 15 år. Nå håper hun på rekordsommer for å gjøre opp for de tapte inntektene etter flere avlyste arrangementer.

Nå er de i gang med ordningen som skal gjenreise tilliten

Det er viktig at den nye varslerordningen Fredrikstad kommune nå har tatt i bruk, fungerer. Både fordi det er viktig at ansatte våger å varsle, og av hensyn til kommunens omdømme. Det sier kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.
Les mer om:

Tapte 20 skattemillioner i mars – får 56,8 millioner til å dekke foreldrebetalinger

Fredrikstad taper millioninntekter og øker utgiftene til å håndtere krisen. Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold opplyser at Fredrikstad får 56,8 millioner ekstra, som blant annet skal dekke tapte foreldrebetalinger.
Les mer om:

Kommunedirektøren svarer Pp: Har vært beredt på å møte pandemien siden januar

Nina Tangnæs Grønvold avviser «vente og se-holdning» og kritikk for at nedlagte Emil Mørchs Minne ikke er tatt i bruk. – Å etablere ny drift i bygg som ikke er i bruk, som ikke har bemanning og som kanskje heller ikke er godt egnet, vil ofte være en krevende vei å gå.
Les mer om:

Ventet stappfull gjestehavn i påsken: – Forferdelig trist

STAVERN/ARENDAL (VG) Fritt frem å dra på sjøen i påsken, sier myndighetene. Likevel holdes flere gjestehavner stengt. – Jeg synes man kan ta vurderingen på nytt, sier Inger Kristine Grønvold, som driver gjestehavnen i Stavern.

Full enighet om hjemlevering av øl – men butikkene må søke

I løpet av et døgn fikk kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold lagt frem et forslag om å tillate hjemlevering av øl. Samtlige politikere sa ja. Anita Vik (Frp) håper på rask søknadsbehandling.
Les mer om:

Kjære Fredrikstadfolk, vi vil oppfordre alle om å stå sammen i dugnaden

Ordfører Jon-Ivar Nygård og kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold forteller om tiltak kommunen har satt i verk mot pandemien og om hvor innbyggere kan finne informasjon og hjelp.

Duket for en påsketur i dag: – I høyden regnet det ikke

Løypebas Roar Grønvold i Bymiljøetaten har onsdag kjørt opp spor i marka: – Det har kommet tre til fem centimeter med snø, kan han fortelle.
Les mer om:

Bare å glede seg!

– Nå er det drømmeforhold, frister løypekjører Roar Grønvold i Bymiljøetaten.
Les mer om:

Kommunedirektøren sier nei til Glommafestivalen – utvalgsleder Skauen sier ja til en time ekstra

Kulturutvalget får to innstillinger i samme sak på bordet onsdag. Utvalgsleder Erik Skauen (MDG) vil si ja til en time ekstra (klokken 24) for Glommafestivalen, mens kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold sier nei.
Les mer om:

Søndag urfremføres helt nye salmer i Kanebogen kirke(pluss)

Salmene, 11 i tallet, er et resultat av samarbeid mellom salmedikter Gerd Grønvold Saue fra Lillestrøm og komponist Arne Dagsvik.
Les mer om:

Gjorde endringer til siste slutt – nå er ny varslerordning på plass

Etter til dels sterk misnøye blant politikere, kom Nina Tangnæs Grønvold med flere forslag til endringer. Et enstemmig bystyre sa til sist ja til den nye varslerordningen.
Les mer om:

Hva skal vi med BDO når vi har Nina Tangnæs Grønvold?

– Det er selvfølgelig et nederlag at Fredrikstad kommune må ha et eksternt varslingsråd. En god ledelse skaper trygge og åpne arbeidsforhold, også trygghet til å varsle, mener Gunnar Bodahl-Johansen.

Tar selvkritikk etter at innbyggerinitiativ fra 2017 ikke ble fulgt opp før nå: Kommunaldirektør beklager

Truls Velgaard (H) mente kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold burde gi en unnskyldning for manglende oppfølging av innbyggerinitiativet for trafikk i Dikeveien. Kommunaldirektør Atle Holten beklaget på vegne av kommunen.
Les mer om:

Kommunedirektøren kom med flere forslag etter kritikk av varslingsordning

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold fikk et knappest mulig flertall for forslaget til varslingsordning etter å ha lagt inn flere tillegg. Forslagene kommer etter kritikk og spørsmål fra politikere.
Les mer om:

Det var ganske fullt på klubbhuset da de nye planene ble presentert

– Oppsummert så var det et informativt bra møte, sier representant fra Korsvoll vel, Stine Riis Grønvold, men savnet svar på noen spørsmål etter nabomøtet. Nå svarer Kultur- og idrettsbygg.
Les mer om:

Ansettelser av toppsjefer i kommunen trekker i langdrag

Ansettelsen av tre toppsjefer i Fredrikstad kommune trekker ut i tid. Nå håper kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold at ansettelsene er en realitet i løpet av mars.
Les mer om:

Rekordhøye skatteinntekter i november – overskudd også i 2019: Fredrikstad fikk inn 140 millioner mer enn budsjettert

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold gledet bystyret med at skatteinntektene for november var 70 millioner høyere enn budsjettert. Drøye 2,23 milliarder i skatt i 2019 sørger for at Fredrikstad går i pluss.

– Som toppleder må jeg ha kontroll, men i livet er jeg ganske dristig 

– Akkurat nå har jeg en topp på livskurven min. Å bli 50 er ingen ting å grue seg til, sier Nina Tangnæs Grønvold. Det er 16, 40 og 50 som er toppårene til byens kommunedirektør.
Les mer om:

Kommunedirektøren i BPA-saken: – Jeg vil si unnskyld

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold beklaget i bystyret sterkt at det har tatt så lang tid å utlyse ny konsesjon for BPA. I dag er konkurransen oversendt.
Les mer om:

Tonedøve sjefslønninger

Steinar Kleiven stiller spørsmål til kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold om lederlønninger og kompetanse.
Les mer om:

Kommunedirektøren: – Det passer aldri å heve lederlønnsnivået

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold ser at høye lederlønninger utgjør en utfordring, men understreker at Fredrikstad ikke er lønnsledende blant sammenlignbare kommuner.

Topplederne i kommunen fikk nær 200.000 i lønnstillegg – se oversikten her

Nina Tangnæs Grønvold får 1,6 millioner kroner i lønn når hun nå fra 1. desember er fast ansatt som kommunedirektør. Alle kommunaldirektørene fikk et lønnshopp på nær 200.000 kroner i det siste oppgjøret.
Les mer om:

Utlyser tre toppjobber denne uken

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold skal nå ansatte tre nære medarbeidere: to kommunaldirektører og én kommunikasjonssjef.
Les mer om: