Nyheter om Grønli


Nå planlegger Naturbarna-gründeren å bygge ny barnehage i Saltnes

I flere år har barnehagegründer Cecilie Grønli jobbet med planer om en ny, stor Naturbarna-barnehage i Saltnes. Nå har hun nettopp sendt inn forslag om reguleringsendring til en barnehage som kan ta imot rundt hundre barn.
Les mer om:

TIL-børsen: Espejord og Grønli viste seg frem, mens flere skuffet stort

Her er vår vurdering av TIL-spillerne etter tapet mot Rosenborg.
Les mer om:

17 år gamle Sigurd kan få eliteseriedebuten for TIL i dag - mot Rosenborg

Allerede onsdag formiddag, fire dager før kampen mot Rosenborg, satt TIL-spillerne seg på flyet til Trondheim. Blant dem var Sigurd Grønli (17).

Sjekk Stabæk-legen som har spilt 209 av 210 mulige kamper i Toppserien

NADDERUD (VG) Siden 2009 har Stabæk hatt 210 kamper i Toppserien. Siri Nordeide Grønli (34) har spilt 209 av dem – samtidig som hun har utdannet seg til å bli lege.
Les mer om:

Kommentar: Jernbaneutbygging i det blå etter tidenes løftebrudd

Fredrikstad skal få dobbeltspor og Grønli stasjon, men Jernbanedirektoratet vil ikke gi oss noe årstall. I beste fall kan stasjonen stå ferdig innen 2029, men vi kan bli nødt til å vente til langt ut på 30-tallet, skriver FBs Øivind Lågbu i denne kommentaren.
Les mer om:

– Av og til blir jeg litt misunnelig på herrespillerne i Stabæk

Siri Nordeide Grønli (34) har spilt nesten 250 kamper for Stabæk og er nyutdannet lege. Møt henne i ukens Stabæk-podkast "En Skaal på Blaa".
Les mer om:

Bane NOR Eiendom satser i Fredrikstad: Skal utvikle knutepunktet ved Grønli

Bane NOR Eiendom bygger leiligheter på Bellevue Brygge. Administrerende direktør Petter Eiken er begeistret for Fredrikstads sentrumsutvikling og ønsker å delta aktivt i utviklingen av det kommende knutepunktet på Grønli.

– Jeg våknet av at sengen min ristet opp og ned(pluss)

Sara Kleven Grønli (20) fra Steinkjer havnet midt i dramatikken da jordskjelvet rammet japanske Osaka mandag morgen.

Siri Nordeide Grønli (34) har vært fulltidsstudent og fotballspiller siden 2009: – Herregud, tenk at jeg er lege!

Stabæks Siri Nordeide Grønli sto på muntlig eksamen torsdag. Lagets sesong kan fremdeles friskmeldes i høst, mener legen.
Les mer om:

Her er det målt over 30 grader i klasserommet

PORSGRUNN: Temperaturen i klasserommene skal være 20 grader, året rundt. På Grønli viser gradestokken nå opp mot 30 grader inne i klasserommene.
Les mer om:

Mari (11) sitt forslag til ordføraren fekk støtte av eit samrøystes bystyre

Under ei veke etter at 5.-klassingen Mari Grønli sende brev til ordføraren har bystyret i Førde, vedteke det same som fleire norske byar. Forbod mot heliumballongar på 17. mai.
Les mer om:

Bayard-bygningen med Rema 1000 kan bli revet

Halden kommunale pensjonskasse hadde store planer for Bayard-bygget og parkeringsplassen på Grønli. Nå må alt legges på is på grunn av jernbane og vei.
Les mer om:

Ble tidenes nest yngste TIL-målscorer: – Stort i en klubb som TIL

Etter å ha lagt på til 3-1 i gårsdagens cupkamp mot Skjervøy, ble Sigurd Grønli (17) den nest yngste målscoreren for TIL i en offisiell kamp.
Les mer om:

Frykter at investorer dropper byggeprosjekter i sentrum: Græsdal mener Solvik-Olsen skaper usikkerhet om Grønli

Kjell Arne Græsdal i Fredrikstad Næringsforening mener samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) skaper alvorlig usikkerhet om jernbanen. Græsdal vil nå ha en tydelig forsikring om at byen får ny stasjon.

Et Norge på sitt beste trenger sciencelinja

– Fylkeskommunen viser nå et manglende ønske om å satse på realfag, entreprenørskap og internasjonalisering og dette vil ramme fylket i fremtiden, mener leder av Nedre Glomma Unge Høyre, Caroline Grønli Andersen.

Tidspunkt for utbyggingen til Fredrikstad er i det blå: Ordfører Nygård skremt av nytt jernbaneforslag

– Skremmende. Dette var langt verre enn forventet, sier Jon-Ivar Nygård om Jernbanedirektoratets forslag til utbygging fra Råde til Sarpsborg. Det er ikke tidfestet når dobbeltsporet og Grønli stasjon skal være ferdig.

Banket Bodø/Glimt 6-2: – Ser på meg selv som en spiller som skal lage mål og assist

Tromsø lekte tidvis med Bodø/Glimt i G19-ligaen på Alfheim. Med to mål var Sigurd Grønli (17) en av hovedaktørene på gressmatta.

Tok 10 kollektivsnikere på én time

– Jeg sliter litt med å forstå det, sier Finn Erik Grønli i politiet.
Les mer om:

Sats på tett, vitalt sentrum, nye bydeler i vest, viktig at Grønli blir attraktivt

Planleggernes råd til Fredrikstad: – Fortetting gir mer aktivitet i sentrum, nye bydeler bør komme på FMV-vest, og senere på Glombo og Floa. Det er viktig at Grønli blir en attraktiv togstasjon som er integrert i resten av byen.

Bane NOR vil utsette jernbaneutbyggingen i tre år: Ordfører Nygård: – Alvorlige følger for Fredrikstad

Den nye jernbanen til Seut kan først stå klar i 2027. Grønli stasjon og dobbeltspor til Sarpsborg må vente til 2029. Jon-Ivar Nygård kaller Bane NORs nye tidsplan dramatisk. Forsinkelsen vil få kraftige ringvirkninger.

Her tek toppspelaren heilt av

Siri Nordeide Grønli kan meir enn å spele fotball.
Les mer om:

Slik synder vi på skoleveiene

En mor bak rattet snakket i mobiltelefon uten handsfree, mens sønnen satt i passasjersetet, uten sikkerhetsbelte. De to var på vei til skolen. Finn Erik Grønli, leder av trafikkorpset i Oslo politidistrikt, har en klar apell til bilførere og fotgjengere.

Græsdal begeistret for nytt tunnelforslag

Planleggerne vurderer å legge firefeltsveien fra Simo mot St. Croix i tunnel fra Frederik II til Glemmen videregående, under Bratliparken. Kjell Arne Græsdal ser en rekke fordeler ved å flytte veien og frigjøre plass for Grønli stasjon.
Les mer om:

Jubler for ny sti

PORSGRUNN: 150 meter sti på Grønli får ny belysning, asfaltdekke og tre meters bredde. – Det var bare et tråkk gjennom her, en enkel sti, forteller Jens Arvid Aas i Porsgrunn kommune.

Planlegger ny jernbanestasjon på Grønli

Jernbaneverket tar sikte på å bygge ny stasjon på Grønli. Formannskapet stoler på fagekspertisen.
Les mer om: