Nyheter om Grønli


Null til jernbaneutbygging sør for Moss frem til 2033- ikke penger til Haug-Seut og Grønli

Regjeringen vil bygge InterCity til Moss. Sør for Moss er det ikke satt av en krone i nasjonal transportplan for årene 2022-2033, heller ikke til oppstart av Haug-Seut.
Les mer om:

Knut Arild Hareide forstår skuffelsen i Fredrikstad over at byen ikke får Grønli stasjon

Knut Arild Hareide (KrF) sier det ikke er med lett hjerte at han har endret Intercity-planene. – Jeg skjønner godt at innbyggere i Fredrikstad har gledet seg til å få et nytt knutepunkt på Grønli, sier statsråden til Fredriksstad Blad.

Nå har byggingen av den nye barnehagen i Saltnes endelig startet

Mandag rullet endelig gravemaskinen inn på Brennejordet i Saltnes for å starte jobben med å sette opp Naturbarnas nye barnehage. – Godt å være i gang, sier barnehagegründer Cecilie Grønli.
Les mer om:

De tre k-ene som gjør Grønli stasjon omstridt

«En splitter ny stasjon skal bli et knutepunkt. Foreløpig er den kun en knute. Det er de tre k-ene som gjør det hele svært omstridt; klima, kvikklere og kontanter.»
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Nygård og Velgaard ber alle om å fremsnakke ny jernbane

Nytt dobbeltspor er den største vekstimpulsen Fredrikstad kan få, sier ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap). Truls Velgaard (H) er enig i at den viktigste politiske jobben i vår blir å få Grønli stasjon inn i nasjonal transportplan.

Nygård ber om møte med kommunalministeren: Frykter at målet om nullvekst i trafikken kan ryke uten Grønli

Ordfører Jon-Ivar Nygård mener regjeringens strategi om «mer jernbane for hver krone», og forslaget om å droppe Grønli, er kortsiktig. Han vil vite hva regjeringen vil gjøre hvis byen ikke når målet om nullvekst i biltrafikken.

Hva skal til for at bussjåføren tar ansvar?

Grønli Ragnar reagerer på signaturen «L, 24»s opplevelse på bussen: – Her må busselskapet endre rutinene.
Les mer om:

Politikerne har kampglød etter 30 år: Gir ikke opp Grønli

Siri Martinsen (Ap), leder i Jernbaneforum Øst, vil ha et møte med Statsministerens kontor for å minne om løftene for jernbanen. Bjørnar Laabak (Frp) sier byen ikke kan godta å bli sittende med et enkeltspor.
Les mer om:

TIL-talent ferdig i klubben – fikk beskjeden i dag

Sigurd Grønli (20) har spilt sin siste kamp for TIL.
Les mer om:

TIL-talent ferdig i klubben – fikk beskjeden i dag

Sigurd Grønli (19) har spilt sin siste kamp for TIL.
Les mer om:

TIL-talentet ikke med til Sogndal: – Hadde vært med om han kom for én måned siden

Sigurd Grønli (19) er tilbake i TIL, men får ikke plass i troppen til toppkampen borte mot Sogndal.
Les mer om:

TIL-talentet ikke med til Sogndal: – Hadde vært med om han kom for én måned siden

Sigurd Grønli (19) er tilbake i TIL, men får ikke plass i troppen til toppkampen borte mot Sogndal.
Les mer om:

Fire spillere tilbake til TIL – Sigurd (19) er den store overraskelsen

Sigurd Grønli (19) er allerede tilbake i Tromsø.
Les mer om:

Fire spillere tilbake til TIL – Sigurd (19) er den store overraskelsen

Sigurd Grønli (19) er allerede tilbake i Tromsø.
Les mer om:

Regjeringen vil øke bøtene for mobilbruk i bil – Finn Erik Grønli i Oslo-politiet gir tommel opp

Får regjeringen det som de vil blir det nå dyrere å bli tatt for å bruke mobilen mens man kjører bil. Det vil også føre til flere prikker. Finn Erik Grønli i politiets trafikkorps synes at det er på tide.
Les mer om:

Da Eli så den løpe over veien, varslet hun kommunen med det samme: – De er kjempeekle og veldig svære

PORSGRUNN: Rotteproblematikken på Vestiden har vært kjent siden starten av året. Men nå har rotter også blitt observert på andre siden av elva. Nylig kunne Eli Eie observere to rotter i boligområdet sitt på Grønli.
Les mer om:

Aspeng frykter utsettelse på 20–30 år og lanserer plan B for jernbanen: – Realistisk å få ny Grønli stasjon om fem år

Øivind Aspeng (80) lanserer et nytt jernbaneforslag for å få 2–3 tog i timen til og fra Oslo. Han vil bygge nye stasjoner i Råde og på Grønli og utvide dagens trasé. Atle Ottesen (Ap) sier nei til nedskalering og vil ha full utbygging.
Les mer om:

Lagoppstillinger: Toppkampen i 1. divisjon for kvinner mellom Stabæk (kvinner) – Hønefoss BK (kvinner)

Bekkestua (Sporten) 1. Divisjon for kvinner har kommet til runde 10 av årets sesong. Stabæk og Hønefoss skal gjøre opp om tre poeng på Nadderud Stadion. En Nadderud Stadion som bader i flomlys på en fredagskveld, når vi byr til toppkamp mellom serieleder Stabæk mot fjerdeplasserte Hønefoss. Det er forventet ett knallsterkt Stabæk-lag som har tilbake sin førstemålvakt Sunniva Skoglund i mål. Det er også førstegang de to klubbene møttes i en tellende kamp på Nadderud Gresset. Hjemmelaget kommer fra ett overraskende 2-4 tap mot Åsane på Tirsdag.

Stavanger-kunstner skal lage skulptur til homoikon i Bergen sentrum

Stavanger-kunstner Lina Viste Grønli har fått oppdraget med å lage en skulptur til homoikonet Kim Friele midt i Bergen sentrum.
Les mer om:

– Må vi finne oss i dette bråket?

En leser klager over høylytt motorsykkelkjøring i Grønli/Karivold-området.
Les mer om:

Se Grønli score i Grorud-debuten

Les mer om:

Sigurd Grønli og Brage Berg Pedersen lånes ut

Sigurd Grønli og Brage Berg Pedersen lånes ut til henholdsvis Grorud og Alta. De lånes ut på nasjonal utlånsordning for unge spillere. Både Brage Berg Pedersen og Sigurd Grønli lånes ut med umiddelbar virkning. Les: Da kom startskuddet for Champions League Begge avtalene har samme formål, nemlig å gi disse spillerne kampminutter. De lånes ut på nasjonal utlånsordning for unge spillere. Dette er en ordning som betyr at spillerne kan hentes tilbake på én dags varsel. Brage Berg Pedersen Berg Pedersen går på lån til Alta og lånet varer i utgangspunktet til 2.

Het budkamp om disse boligene og salg langt over takst: – Et skikkelig trykk i markedet

PORSGRUNN: Først på 4,010 millioner stoppet budrunden på den eldre eneboligen i Rådyrvegen på Grønli. Prisantydningen var nesten èn million lavere. I Findal i Bamble gikk en strandeiendom for mer enn en million over prisantydning.
Les mer om:

Elisabeth Grønli var lenge skeptisk til å gi barna hvert sitt bankkort. Da hun ga etter, ble barna flinkere til å spare.

Norske banker tilbyr bankkort til barn ned i seksårsalderen. Familien Grønli fant en løsning som styrket barnas pengevett.
Les mer om: