Nyheter om Grønli


Vil finne ut om denne plassen kan bli midlertidig bussterminal

Fredrikstad Næringsforening og Torvbyen samarbeider nå om å finne ut om denne parkeringsplassen kan brukes som midlertidig busstasjon frem til ny Grønli stasjon er på plass.

Båt for livet(pluss)

– Denne skal eg ha resten av livet, seier Sondre Grønli om plattgatteren han har skaffa seg. Båten skal døypast laurdag under Trebaatfestivalen.
Les mer om:

Stortalentet om det første møtet med TILs trener: – Jeg hadde ikke forventet det

Sigurd Grønli er bare 17 år gammel, men har allerede debutert i eliteserien for TIL – attpåtil med en målgivende pasning.
Les mer om:

Østfold kollektivtrafikk svarer: Det blir plass til alle i skolebussene

Kjetil Gaulen, Østfold kollektivtrafikk, svarer på Caroline Grønli Andersens innlegg om bussene til Fredrikstad fra Tomb, Saltnes og Manstad og klage på bussruter som ikke er lagt opp etter skoletidene.

Uholdbart at bussrutene ikke er lagt opp etter skoletidene

– Det nye busstilbudet vil gå hardt utover dem som ikke har tilgang på bil og bor i distriktene, fastslår Caroline Grønli Andersen og tenker særlig på skoleelever.
Les mer om:

Nå planlegger Naturbarna-gründeren å bygge ny barnehage i Saltnes

I flere år har barnehagegründer Cecilie Grønli jobbet med planer om en ny, stor Naturbarna-barnehage i Saltnes. Nå har hun nettopp sendt inn forslag om reguleringsendring til en barnehage som kan ta imot rundt hundre barn.
Les mer om:

TIL-børsen: Espejord og Grønli viste seg frem, mens flere skuffet stort

Her er vår vurdering av TIL-spillerne etter tapet mot Rosenborg.
Les mer om:

17 år gamle Sigurd kan få eliteseriedebuten for TIL i dag - mot Rosenborg

Allerede onsdag formiddag, fire dager før kampen mot Rosenborg, satt TIL-spillerne seg på flyet til Trondheim. Blant dem var Sigurd Grønli (17).

Sjekk Stabæk-legen som har spilt 209 av 210 mulige kamper i Toppserien

NADDERUD (VG) Siden 2009 har Stabæk hatt 210 kamper i Toppserien. Siri Nordeide Grønli (34) har spilt 209 av dem – samtidig som hun har utdannet seg til å bli lege.
Les mer om:

Kommentar: Jernbaneutbygging i det blå etter tidenes løftebrudd

Fredrikstad skal få dobbeltspor og Grønli stasjon, men Jernbanedirektoratet vil ikke gi oss noe årstall. I beste fall kan stasjonen stå ferdig innen 2029, men vi kan bli nødt til å vente til langt ut på 30-tallet, skriver FBs Øivind Lågbu i denne kommentaren.
Les mer om:

– Av og til blir jeg litt misunnelig på herrespillerne i Stabæk

Siri Nordeide Grønli (34) har spilt nesten 250 kamper for Stabæk og er nyutdannet lege. Møt henne i ukens Stabæk-podkast "En Skaal på Blaa".
Les mer om:

Bane NOR Eiendom satser i Fredrikstad: Skal utvikle knutepunktet ved Grønli

Bane NOR Eiendom bygger leiligheter på Bellevue Brygge. Administrerende direktør Petter Eiken er begeistret for Fredrikstads sentrumsutvikling og ønsker å delta aktivt i utviklingen av det kommende knutepunktet på Grønli.

– Jeg våknet av at sengen min ristet opp og ned(pluss)

Sara Kleven Grønli (20) fra Steinkjer havnet midt i dramatikken da jordskjelvet rammet japanske Osaka mandag morgen.

Siri Nordeide Grønli (34) har vært fulltidsstudent og fotballspiller siden 2009: – Herregud, tenk at jeg er lege!

Stabæks Siri Nordeide Grønli sto på muntlig eksamen torsdag. Lagets sesong kan fremdeles friskmeldes i høst, mener legen.
Les mer om:

Her er det målt over 30 grader i klasserommet

PORSGRUNN: Temperaturen i klasserommene skal være 20 grader, året rundt. På Grønli viser gradestokken nå opp mot 30 grader inne i klasserommene.
Les mer om:

Mari (11) sitt forslag til ordføraren fekk støtte av eit samrøystes bystyre

Under ei veke etter at 5.-klassingen Mari Grønli sende brev til ordføraren har bystyret i Førde, vedteke det same som fleire norske byar. Forbod mot heliumballongar på 17. mai.
Les mer om:

Bayard-bygningen med Rema 1000 kan bli revet

Halden kommunale pensjonskasse hadde store planer for Bayard-bygget og parkeringsplassen på Grønli. Nå må alt legges på is på grunn av jernbane og vei.
Les mer om:

Ble tidenes nest yngste TIL-målscorer: – Stort i en klubb som TIL

Etter å ha lagt på til 3-1 i gårsdagens cupkamp mot Skjervøy, ble Sigurd Grønli (17) den nest yngste målscoreren for TIL i en offisiell kamp.
Les mer om:

Frykter at investorer dropper byggeprosjekter i sentrum: Græsdal mener Solvik-Olsen skaper usikkerhet om Grønli

Kjell Arne Græsdal i Fredrikstad Næringsforening mener samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) skaper alvorlig usikkerhet om jernbanen. Græsdal vil nå ha en tydelig forsikring om at byen får ny stasjon.

Et Norge på sitt beste trenger sciencelinja

– Fylkeskommunen viser nå et manglende ønske om å satse på realfag, entreprenørskap og internasjonalisering og dette vil ramme fylket i fremtiden, mener leder av Nedre Glomma Unge Høyre, Caroline Grønli Andersen.

Tidspunkt for utbyggingen til Fredrikstad er i det blå: Ordfører Nygård skremt av nytt jernbaneforslag

– Skremmende. Dette var langt verre enn forventet, sier Jon-Ivar Nygård om Jernbanedirektoratets forslag til utbygging fra Råde til Sarpsborg. Det er ikke tidfestet når dobbeltsporet og Grønli stasjon skal være ferdig.

Banket Bodø/Glimt 6-2: – Ser på meg selv som en spiller som skal lage mål og assist

Tromsø lekte tidvis med Bodø/Glimt i G19-ligaen på Alfheim. Med to mål var Sigurd Grønli (17) en av hovedaktørene på gressmatta.

Tok 10 kollektivsnikere på én time

– Jeg sliter litt med å forstå det, sier Finn Erik Grønli i politiet.
Les mer om:

Sats på tett, vitalt sentrum, nye bydeler i vest, viktig at Grønli blir attraktivt

Planleggernes råd til Fredrikstad: – Fortetting gir mer aktivitet i sentrum, nye bydeler bør komme på FMV-vest, og senere på Glombo og Floa. Det er viktig at Grønli blir en attraktiv togstasjon som er integrert i resten av byen.

Bane NOR vil utsette jernbaneutbyggingen i tre år: Ordfører Nygård: – Alvorlige følger for Fredrikstad

Den nye jernbanen til Seut kan først stå klar i 2027. Grønli stasjon og dobbeltspor til Sarpsborg må vente til 2029. Jon-Ivar Nygård kaller Bane NORs nye tidsplan dramatisk. Forsinkelsen vil få kraftige ringvirkninger.