Nyheter om Google


Du kan bare glemme å se sport i fremtiden, med mindre du har Apple TV

Apple som har en strategi at de skal eie absolutt alt og Major League Soccer (MLS) har avtalt at Apple TV-appen vil tilby streaming av hver eneste MLS-kamp de neste 10 årene. Apple hevder at seere «over hele verden» kan «se alle MLS, Leagues Cup og velge MLS NEXT Pro og MLS NEXT-kamper på ett sted – uten noen form for reklameavbrudd i lokale sendinger eller behov for en tradisjonell pakke med betal-TV». Allerede er en rekke sporter, spesielt i USA kjøpt, noe som betyr at alle andre kanaler stenges ute.

– Det er et tabu over det hele. Vaginaen skal ikke snakkes om, det er fy-fy

Monika slet med lekkasje, delte magemuskler og fremfall etter fødsel. Det meste måtte hun lese seg opp om på egenhånd. Tone (39) måtte google seg til alt. Begge ønsker seg mer informasjon fra helsetjenesten både før og etter fødsel.
Les mer om:

Google Maps skal beregne bompriser

Google Maps gjør allerede en rekke spennende ting for å bedre kjøreopplevelsen, med live visning av trafikktrykk…
Les mer om:

Fotballikonet Andrea Pirlo endelig tilbake!

Etter ti år som AC Milan-spiller ble Andrea Pirlo hentet inn for å bære den stripete Juventus-drakta (2011-15). Som Chelsea gjorde da de hentet sitt klubbikon Frank Lampard tilbake som manager, gjorde Den Gamle Dame det samme i 2020 med Pirlo etter at Maurizio Sarri hadde gjort sitt i Torino.

Google tapte injuriesak mot australsk politiker

Google må betale mer enn 500.000 dollar til den australske ekspolitikeren John Barilaro for ærekrenkelser.
Les mer om:

Google slår sammen Duo og Meet

Les mer om:

Nå kommer Chromecast med Google TV til Norge

Samler alle apper og strømmetjenester på ett sted.
Les mer om:

Reis i tid med Google Street View

Les mer om:

Nå kan du få historisk «Street View» i Google Maps

Skal la deg reise i tid på mobilen.
Les mer om:

Drømmer du om den perfekte badeferien?

Har du prøvd å google «The most beautiful beach in the world»? Det dukker opp 142 millioner artikler å velge i. For å gjøre det litt lettere: Her er tre favoritter i Europa.
Les mer om:

Google vil la deg se video i bilen

Flere store oppdateringer på vei til Android Auto.
Les mer om:

Nå skal Google utfordre Apple Watch

Les mer om:

Utstilling inspirert av kartutsnitt fra Google

Lørdag 14. mai åpner Hvaler kunstforening nok en spennende utstilling.
Les mer om:

Bekreftet: Steven Gerrard har overbevist Villa-ledelsen om signeringen vi har ventet på

Da Steven Gerrard ble hentet til Villa Park i november 2021, var vi spente på hvilke Liverpool-tråder den nye manageren skulle trekke i. Liverpool-legenden gikk heller til Camp Nou for å «redde» en tidligere medspiller. Philippe Coutinho ble hentet på leie fra Barcelona og brukte få uker på å etablere seg hos Villa med Gerrard-fotballen han kjente til fra før.

Apple, Google og Microsoft går sammen om passordløs innlogging

De tre teknologigigantene Apple, Google og Microsoft vil jobbe for å innføre en felles standard for passordløs…
Les mer om:

Denne tekststrengen var nok til å krasje Google Docs

«And. And. And. And. And.» Kanskje ikke en sekvens av ord du har for vane å skrive så veldig ofte, og det er nok…
Les mer om:

Roy Hodgson har gjort sitt

Xisco Munos startet Premier League-prosjektet til Watford, Claudio Ranieri rakk såvidt å pakke ut kofferten i oktober før han ble sparket i januar. Så ble 74-åringen Roy Hodgson hentet ut av pensjonist-tilværelsen, med samme konklusjon: Watford holdt dessverre ikke Premier League-nivå – uansett hvem som ledet spillerne. Watford og Joshua King har kjempet innbitt gjennom hele sesongen, men med tolv poeng opp til nedrykksvannskorpa og muligheten for å trekke luft, blir det en tur ned heisen til Championship.

Venter ikke for å se om det blir nedrykk – forlenger selvfølgelig midt i nedrykksstriden

Snakk om signaleffekt. Jay Rodriguez har vært en del av gjengen på Turf Moor siden 2019, i tillegg til årene som ungdomsspiller og del av Burnleys seniorlag i perioden 2007-13. Det er fortsatt usikkert om klubben klarer å klamre seg fast i Premie League, for Rodriguez var det en selvfølge å signere nå. På tirsdag kom bekreftelsen på at 32-åringen har signert ny toårsavtale med klubben, der spissen skal fortsette å jakte scoringer – uavhengig av divisjon. Så langt har det blitt 235 kamper med 61 scoringer i Burnley-drakta.

Tidligere Watford-manager fikk sparken tre kamper før sesongslutt

Vi har «høstjakta» på trenere som ikke har levert som forventet i løpet av de første 2-3 måneder. Så har vi trenerne som får sparken rundt påske når det fortsatt ses på som mulig å redde stumpene, så har vi trenerne som får fyken etter sesongavslutning for jobben som ikke skal videreføres inn i neste sesong. Walter Mazzarri faller inn i en helt ny kategori. Mazzarri ble hentet til Cagliari i september 2021 og har ledet Serie A-klubben i 34 kamper. På en 17.

Mest lest siste uke