Nyheter om Google


Google foretrekker Kotlin

I mai 2019 gikk Google ut med at de først og fremst støtter Kotlin for utvikling av Android-apper.
Les mer om:

Kotlin – et programmeringsspråk i vekst

Siden Google omfavnet språket har det fått mye større oppmerksomhet og utbredelse.
Les mer om:

Google advarer nye Huawei-eiere: – Ikke installer appene våre

Den 16. mai i fjor havnet Huawei på den såkalte Entity-listen til amerikanske myndigheter, som mer eller mindre satte en…
Les mer om:

Google fjerner 600 apper fra Play Store på grunn av irriterende annonser

Nesten 600 apper fjernes fra Google Play Store og sperres fra å bruke Googles annonsetjenester AdMob og Ad…
Les mer om:

Datatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen

I mange av Norges kommuner har elever hver sin Chromebook, inkludert tjenester fra Google. Datatilsynet vil vite hva Google gjør med all informasjonen.
Les mer om:

Datatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen

I mange av Norges kommuner har elever hver sin Chromebook, inkludert tjenester fra Google.
Les mer om:

Datatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen

I mange av Norges kommuner har elever hver sin Chromebook, inkludert tjenester fra Google. Datatilsynet vil vite hva Google gjør med all informasjonen.
Les mer om:

Google vil betale franske aviser for kvalitetsjournalistikk

Google er i samtaler med noen av Frankrikes største aviser om å betale dem for nyhetsinnhold. En modell som blir benyttet av Facebook i USA.
Les mer om:

Sjekkereplikkene du ikke skal bruke på valentinsdagen

På fredag er det valentinsdag, og mange sliter kanskje med å finne seg en partner (eller de «gode» sjekkereplikkene). La Byas og Google Translate hjelpe deg med det.

Ikea testet bonusordning med Google Maps

Jo lengre du kjører for å komme til butikken, desto mer får du.
Les mer om:

Masiv har alt avtaler for «store areal» som kan huse gigantisk datasenter på Jæren

Det private Masiv-konsernet har banket på dørene til mange grunneiere, har sikret seg grunn og vil nå bidra aktivt for at Facebook, Google eller andre store selskap velger å etablere seg på Kalberg i Time. Men de møter konkurranse fra flere kommuner i Rogaland.

Går sammen og bygger opp ny boliggigant: – Jeg er temmelig trygg på at Google kommer. Det vil få store konsekvenser

PORSGRUNN: Boligutvikler Petter Øygarden slår seg nå sammen med de lokale eierne i Pancom for å bygge det største boligselskapet i regionen.
Les mer om:

Denne planen i Time trenger like mye areal som hele Norges jordforbruk i halvannet år

Dimensjonene er store når Time kommune nå vil rulle ut en rød løper for Facebook, Google, Microsoft og andre store aktører gjennom regulering av et helt nytt næringsområde for kraftintensiv industri. Grunneiere skal alt ha inngått intensjonsavtaler.

Nå skal Google gjøre det vanskeligere å laste ned virus

Slår ned på «usikre» filer.
Les mer om:

Hoster opp 2,6 milliarder for tre Manchester United og Liverpool toppmål

Chelsea manager Frank Lampard var for å si det forsiktig forbanna at hans ønsker om spillere ble ignorert av gutta med pengene i klubben i vinter. Blues var i markedet for å signere en ny spiss i januarvinduet, men det antas at det bare ble gitt et konkret tilbud til Edinson Cavani, som vi vet ikke førte til noe. Les: «En klubb av klover» Når sommeren en gang kommer vil det ha gått 18 måneder siden klubben signerte en ny spiller. Både Christian Polisic og Matteo Kovacic ble signert inn før klubben ble ilagt kjøpsforbud.

Premier League går tilbake til slik det var før

I uken som var snakket Premier League klubbene sammen på et møte om overgangsvinduet. – De som husker helt tilbake til sist sommer husker at da sesongen startet var overgangsmarkedet i England stengt, mens resten av verden kunne holde på. Et flertall av klubbene mener det var en fordel for alle andre ligaer og de ønsket seg tilbake til slik det var før. – Allerede fra neste sesong kan Premier League klubbene forsette å kjøpe etter at sesongen har startet.

Daniel Ravneng klar for Strømmen

Etter 3 sesonger i Mjølner flytter østfoldingen sørover. Daniel Dehnes Ravneng er opprinnelig fra Skjeberg. Som junior var han innom Kvik Halden og Sarpsborg 08 før han tok turen til Nordland. For Narviks stolthet ble det opprykk i 2017, en god sesong i PostNord-ligaen i 2018 og et nedrykk i 2019. Ravneng var fast inventar mellom stengene, men nå søker han nye utfordringer, på et høyere nivå. Les: Marca hyller Martin Ødegaard: «Trenger ikke vente på Luka Modric» Lang vei til trening Det blir mye bilkjøring for den blide målvakten.

Marca hyller Martin Ødegaard: «Trenger ikke vente på Luka Modric»

Real Madrid ser på Martin Ødegaard som den naturlige etterfølgeren til Luka Modric, og de venter på å se hva som skjer med kroaten før de tar noen avgjørelse angående 21-åringens låneopphold hos Real Sociedad. Modric blir 35 år i september og har en kontrakt frem til juni 2021, men hvis han bestemmer seg for å akseptere Inter Miamis tilbud til sommeren (som vil doble lønnen hans til rundt 10 millioner euro netto), er det ganske sannsynlig at Los Blancos vil tillate ham å dra og som Marca skriver hente inn Martin Ødegaard. Les: Barcelona frister Liverpool med billigsalg Modric har tje

Barcelona frister Liverpool med billigsalg

Samtidig som Barcelona risikerer å miste sin superstjerne Lionel Messi og at Luis Suárez nærmer seg en slutt er de forberedt på å la Phillippe Countinho gå. Barcelona betalte Liverpool hele 145 millioner euro pluss bonuser så sent som i 2018. – Men vel fremme på Camp Nou fortsatte ikke suksessen for den brasilianske superstjernen. – Noe av grunnen til den negative formkurven og at han aldri fant seg helt tilrette i den katalanske klubben og ble sendt på utlån var det at tettheten av superstjerner var høy.

Apper fra kinesisk gigantselskap fjernet av Google

Lastet ned 382 millioner ganger og kan stjele dataene til brukeren.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Trillion fra Oslo til South Side Chicago

Ikke sov på denne karen! Will Wilkins alias Trillion startet 2020 med et smell da han droppet debutlåta «100» tidlig i januar. Oslo-gutten smir mens jernet er varmt, og har i mellomtiden sluppet singelen «Lockdown». Ingen ting tyder på at Will har tenkt til å roe ned ennå. Nå har han nemlig vært i South Side Chicago og filmet musikkvideoen til sin nyeste singel «Betrayal», hvor han har med seg den lokale helten Young Famous. Fun fact: Will hevder at ingen andre enn han selv har rørt kameraet under innspillingen av den nye videoen. Imponerende! Se videopremieren på Trillions «Betrayal» feat.