Nyheter om Google


Google åpner nytt datasenter i Danmark

Etter to års bygging åpner Google et rekorddyrt datasenter ved Fredericia i Danmark.
Les mer om:

Avslørt: Maktkamp, milliarder og grove anklager i vindkraftfylket Rogaland

Eierne ble rike på Google og Facebook og ville ha over dobbelt så høye turbiner som frihetsgudinnen i New York. Så dukket Tønes og veterinæren opp.

Justin Bieber vs. Google: – Dette er SÅ frustrerende

– Jeg vil gjerne snakke litt til… Det er vel Google, sier Justin Bieber. Stjernen legger ut en video hvor han viser bilder fra Google Images hvor han ifølge seg selv ikke ser bra ut. – Jeg vet ikke hva algoritmen er for at visse bilder kommer opp. Men dette er SÅ frustrerende ettersom jeg har brukt mye tid på å komme i form! – Jeg føler at folk virkelig prøver å sabotere for meg. Bildene som først vises når Justin søker, er fra perioden hvor han hadde borrelia alias Lymes sykdom. – Dette er bildene som media bruker.

Alma (6) og Malin (9) ble hyllet av Statsministeren for egenskrevet koronalåt: – De var i ekstase!

– Jeg måtte google for å sjekke at teksten ikke var kopiert av noen andre, forteller moren til Alma.
Les mer om:

- Ble sint og lei meg

«Anders private skytebane» slapp gjennom kontrollen til Google Maps. - En hån mot oss som var der, sier overlevende.
Les mer om:

Google strammer inn fototjenesten

Les mer om:

Slutt på gratis fotobackup fra Google

Bildebackuper i såkalt «høy kvalitet» har vært gratis for brukere av Googles Foto-tjeneste de siste årene.
Les mer om:

– Må bruke Google translate

Forrige uke hadde nesten alle innlagte med koronasmitte på Oslo universitetssykehus innvandrerbakgrunn. Kommunikasjon er den store utfordringen, sier FHI.

Google's Chromium browser explained

IDGNS: Chrome is the most popular browser in the world, but there would be no Chrome without Chromium, the open-source project that underpins it.
Les mer om:

Dette hullet kan også gi ny omkjøringsvei

Majoriteten av banktransaksjoner mellom utlandet og Norge går i dag via DNB og et fjell i Rennesøy, opplyste direktøren i Green Mountain da han ville få fram at et nytt datasenter på Jæren ikke bare er noe som bygges for Facebook, Google og andre store utenlandske aktører.

Allerede lei av de ny ikonene til Google?

Ny utvidelse gir deg dem tilbake.
Les mer om:

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Avfeide en ekstra Google-sjekk

SKIEN: Ineos-sjef vil ha sjekk av Googles vannrapport. Det spilte ingen rolle for de folkevalgte som alle ga grønt lys til Google og planen om å legge til rette for kjølevannsforsyning fra Norsjø.
Les mer om:

Google lanserer sitt eget VPN

VPN-tjenester er nyttige saker om man ønsker å ha kontroll over egen nettsurfing, og nå melder Google på sine egne sider…
Les mer om:

FT: - Apple jobber med egen søkemotor

Skal allerede være på vei vekk fra Google.
Les mer om:

Vindkraftutbyggere må hjelpe folk med støytiltak

VINDKRAFT: Det er en tragedie at fastboende og hyttefolk skal få sine levekår så ødelagt, bare fordi Google og andre internasjonale selskaper skal kunne smykke seg med grønnere energibruk.
Les mer om:

Det var en gang en søkemotor

LEDER: «Don't be evil», pleide Google å si. De får det ikke lenger til.
Les mer om: