Nyheter om Gol


Anfield er en gammel rønne

Ingen klubber spiller frivillig på Liverpools hjemmebane. Nå viste Atletico-supporterne at også de skapte en en massiv atmosfære på Metropolitano som løftet hjemmelaget til 1-0 seier, men alle vet at gode, gamle Anfield stiller i egen klasse.

Ny siger til Nygaard i Ski Classics

Andreas Nygaard er suveren i langløpscupen Ski Classics. I dag vann han Jizerska Padesatka, eit langløp i Tsjekkia. Svenske Oskar Kardin kom på andre, medan norske Petter Eliassen kom på tredje i spurtoppgjeret som stod mellom fem menn. I dameklassen vart det klar svensk siger til Britta Johansson Norgren, som også ho auka leiinga i langløpscupen samanlagt. Emilie Fleten frå Gol kom på 2.-plass.

Hallingdøl blir leder i Valdres kommunale renovasjon

- Denne stillingen virker så spennende, at det gjør meg ingenting å pendle fra Gol, sier Hallgrim Berg (46), som har fått jobben som daglig leder i VKR.
Les mer om:

Angrepstalent Magnus Bækken signert med Mjøndalen

Angriperen, som bøttet inn mål for Hallingdal i 4. divisjon i fjor, fikk vise seg frem i treningskampene på starten av året. Han grep sjansen, ikke minst da han ble matchvinner mot Raufoss, og nå er papirene signert som gjør han til Mjøndalen-spiller de tre neste årene. «Magnus er ambisiøs, hardtarbeidende og reflektert. I tillegg er han en veldig god offensiv spiller med stort potensiale som kan spille både som kant og spiss. Det er slike typer vi ønsker å ha i klubben.

Besøk på Fjellbu ga 4,9 millioner på bok for kvinne fra Gol

Tre vinnere stakk av med syv rette under lørdagens lottotrekning, og en av dem er en kvinne fra Gol.
Les mer om:

Golberg tok NM-gullet

Pål Golberg vann spurten mot Martin Johnsrud Sundby og tok NM-gullet på 30 kilometer fellesstart på Konnerud. Dermed vann løparen frå Gol også kongepokalen. Det blei gått hardt frå start og det var lenge ei tetgruppe på ni mann. Sundby sette høg fart mot slutten og rista av seg alle utanom Golberg, som ikkje overraskande var sterkast i spurten. Martin Løwstrøm Nyenget tok bronsemedaljen.
Les mer om:

Norsk videopremiere: spenstig samarbeid fra Pasha og Coucheron

Ny superduo? Vi får det beste fra to verdener når Bærum-gutta Pasha og Coucheron møtes i nytt samarbeid. Gutta har jobbet sammen mange ganger før, men det er første gang vi hører dem som dette. «Nobody» er den første singelen fra prosjektet. Sånn høres det altså ut når retro-hip-hop og elektropop møtes. Kos! Begge artistene legger regelboka litt til side og resultatet er en spenstig og søt låt, med matchene fargerik video. Se premiere på splitter ny video under vår prat med Coucheron og Pasha: (Christian Zervos) Hei! Gratulerer med ny låt, hvordan føles det?  Pasha: – Tusen hjertelig takk!
Les mer om:

Mista lappen i fartskontroll – lurte til seg nytt førarkort

Sogningen visste råd då han miste lappen i ein fartskontroll på Gol ein junidag i fjor. I 60-sona vart han målt til 102 km/t.
Les mer om:

Spanjolen skulle spille med Zlatan – agenten stanset hele greia

Vi har skrevet tidligere om enkelte fotballagenter som tar seg ekstremt godt betalt (les: Mino Raiola) og som forsurer forholdet mellom spillere og klubber. Nå kan grådighet velte en AC Milan overgang. Denne gangen er det faktisk ikke Raiolo som rir igjen, men agenten til en av spanias mest spennende unge midtbanespillere. Les: Sky Sports: Solskjær har ikke mistet troen – nå kommer belønningen til Eric Bailly Dani Olmo startet på akademiet hos Barcelona, men forsvant inn i den krotatiske fotballverdenen for Dinamo Zagreb. Dette har gitt resultater.

Bergensbanen er stengt

Bergensbanen er stengt mellom Gol og Ål på grunn av strømproblemer.
Les mer om:

Bergensbanen er stengt

Bergensbanen er stengt mellom Gol og Ål på grunn av strømproblemer.
Les mer om:

Bergensbanen er stengt

Bergensbanen er stengt mellom Gol og Ål på grunn av strømproblemer etter at et tre veltet over kontaktledningen.
Les mer om:

– Vil gå i lomme-bøkene til folk

GOL (TV 2): Jonas Gahr Støre lover å begrave «ostehøvelen». Frp mener Ap-politikeren lover en ting, men gjør noe annet i egne budsjetter. – Det er helt feil, svarer Støre.
Les mer om:

Åpen strid mellom Hauglie og NAV-sjefen: Støre krever svar

GOL (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre mener sjokkbrevet i NAV-saken har svekket arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). - Hun må avklare om det er NAV-sjefen eller statsrådens versjon som er riktig, sier Støre.
Les mer om:

Støre vil begrave ostehøvelen

GOL (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre inviterer til begravelse. Av ostehøvelen. Den politiske. - Tomme ord, sier Frp-leder Siv Jensen.

Stenseng: – Regjeringen er kronisk utro

GOL (VG) Aps-partisekretær Kjersti Stenseng legger samarbeid med Solberg-regjeringen dødt: – Regjeringen er en kronisk utro forlikspartner, sier hun.
Les mer om:

Årets første utforkjøring på Hausåkersletta, berging pågår

Arve Wangensteen i Vang Auto-Service har en hektisk tirsdagskveld. Mannskapene har jobbet i flere timer med en trailer på Hausåkersletta på E16 i Vestre Slidre. Samtidig jobber selskapet med en komplisert bergingsaksjon i Gol.

Barcelonas 20-åring uten spilletid – men hindres nå fra utlån

Uten spilletid, ingen utvikling. Riqui Puig må tenke sine ting etter at Ernesto Valverde blokkerte et utlånsopphold hos Real Zaragoza.

«Jeg har sett fotball i 50 år og har aldri sett noen som ham»

For et par uker siden klinte 16 år gamle Ansu Fati inn mål i La Liga for Barcelona og skrev seg inn i historiebøkene og inn i armene til Lionel Messi.

Ulykke på Golsvegen, én person ble sendt til sykehus

I 15-tida onsdag var det ei trafikkulykke på fylkesveg 51 mellom Leira og Gol. En person ble sendt til sykehus.
Les mer om:

– Hvem skal jeg stemme på?

Jeg savner valglistene. Fylket blir jo til Viken, og har kandidater helt opp til Gol, men de kjenner ikke jeg, skriver en leser.
Les mer om:

Avhengig av kommunikasjon med passasjerer for å kartlegge forsinkelser

Mange som kommer med toget til Gol skal videre med buss til Fagernes. Ved togforsinkelser har dette vært en utfordring for både passasjerer, togselskap og busselskap i mange år.
Les mer om:

Disse Fosen-jentene blir å se på TV i kveld(pluss)

Åfjord sitt sterke jenter 15-lag hadde små problemer med å sette Gol på plass med 3-0 i 16-delsfinalen under Norway Cup.
Les mer om:

– Dei er snille, tolmodige og rolege(pluss)

Ekteparet har drive med irske ulvehundar i 24 år, og i år vart Candy kåra til Champion under «Spesialen» på Gol.
Les mer om:

Ole Gunnar Solskjær kjemper om å hente Ballon d’Or-vinner til Premier League

Den tidligere Tottenham spilleren Luka Modric er skeptisk til om en retur til Premier League er det riktige for han. I Real Madrid har han funnet sin rolle og europeisk spillestil passer han bedre. – Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær skjønner dette godt og har poengtert for hans folk som skal snakke med 2018 Ballon d’Or-vinneren at Premier League har endret seg mye siden 2012. Til tross for at han blir 34 år neste måned, forblir den han en av de beste midtbanespillerne i verden Ole Gunnar Solskjær mener han kunne ha stor innflytelse på troppen hans.