Nyheter om Gol


Valdrisene erobrer restaurantmarkedet på Gol

Nok en valdris har sett muligheter på andre siden av det «blåsvarte fjellet» som STAUT synger om i låten «Stugureint».
Les mer om:

Flere busser og lastebiler i trafikkuhell i Hallingdal

To lastebiler, tre busser og en minibuss var natt til torsdag involvert i et trafikkuhell på riksvei 52 ved Robro i Gol kommune. 200 danske skiturister var ombord i bussene.
Les mer om:

Flere busser og lastebiler i trafikkuhell i Hallingdal

To lastebiler, tre busser og en minibuss var natt til torsdager involvert i et trafikkuhell på riksvei 52 ved Robro i Gol kommune. Ingen skal være skadd.
Les mer om:

Kristine (23) brukte over 40 timer på pepperkakehuset sitt

Både Gol stavkirke og Slottet har bestått testen. I år var det Stortingets konstruksjon som viste seg å duge som pepperkakehus.
Les mer om:

Hulk er langt fra ferdig – dro til med «The Double»!

I begynnelsen av desember kunne fotballens Hulk løfte ligatrofeet for brasilianske Atletico Mineiro, den første tittelen for klubben på femti år. 35-åringen har vært sentral gjennom hele sesongen, på onsdag var han igjen på sitt beste i den brasilianske cupfinalen. Brasilianeren med det beskrivende kallenavnet har reist jorda rundt siden 2004 med spill i Japan, Portugal, Russland og Kina. I år ble 35-åringen hentet tilbake til Brasil med umiddelbar suksess. Hulk.

Tønseth får sjansen i Tour de Ski

Didrik Tønseth, som ikke er med på landslaget, er tatt ut i troppen til Tour de Ski. – Tønseth kommer med i tillegg fordi han har levert solid siden sesongstart og leder nå Skandinavisk Cup, sier landslagstrener menn allround, Eirik Myhr Nossum. Ragnhild Haga og Silje Theodorsen får også sjansen i Tour de Ski. Disse tre er de eneste løperne som ikke tilhører elitelandslagene. Tour de Ski starter i sveitsiske Lenzerheide med sprint fri teknikk tirsdag 28.

Knut Arne fikk en etterlengta førjulsgave av fylkeskommunen

Bussen mellom Fagernes og Gol hang i en tynn tråd i høst. Nå er ruta både redda og styrka.
Les mer om:

Shevchenko inn i sin følelsesmessig tøffeste kamp

Den tidligere ukrainske landslagstreneren ga seg på topp etter EM-sluttspillet. Han sendte Sverige ut av 8.- delsfinalen, men måtte til slutt gi tapt for Englands løver i kvartfinalen. På lørdag skal fotballegenden lede Genoa i det som kan følelsmessig kan bli en av hans tøffeste kamper som trener. For som fersk Genoa-manager skal Shevchenko på tirsdag for første gang oppleve å kjempe for at AC Milan skal gå på tap. Klubben han ga 322 kamper av sitt liv til, og leverte 175 scoringer og 45 assists til Milan-supporterne, som var med på å gi klubben titler i Serie A og Champions League.

Aps interne president-gransking: Myrli ble utspurt om tre episoder

OSLO/GOL (VG) I den interne prosessen for å granske de forskjellige presidentkandidatene, skal Sverre Myrli (Ap) blant annet ha blitt konfrontert med at han har fortalt groviser på et partimøte.
Les mer om:

Støre om feriepenge-striden: – Gi oss dagene fremover på å komme i mål

GOL (VG) Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) holder døren åpen for å gi feriepenger til dem som har vært permittert og ledige som følge av coronaen.

Kollisjon mellom personbil og vogntog på Fv 51 mot Gol

Journalist Susanne Adensfield, som pendler mellom Gol og Fagernes, har problemer med å komme seg heim. Hun er ikke den eneste.
Les mer om:

– Det er heilt uakseptabelt

Det blir kjempa på begge sider av åsen for å behalde den regionale bussruta mellom Fagernes og Gol.
Les mer om:

Gol-ordføraren kjempar for bussruta mellom Valdres og Hallingdal: – Vi kan ikkje la dette sleppe

Fylkeskommunedirektør Tron Bamrud foreslo å leggje ned blant anna regionruta Fagernes-Gol for å spare pengar. Det har fått ordføraren i Gol til å mobilisere.
Les mer om:

Bonde i Hallingdal fant død kvige med strammebånd rundt halsen

En bonde i Gol i Hallingdal fant nylig en av kvigene sine festet til et tre, hengende etter halsen i et strammebånd.
Les mer om:

Spennende ventetid for Andreas Myhre – blir bilen klar til helga?

Andreas Myhre sprengte motoren idet han passerte mållinja på Momarken for snart to uker siden – nå håper han at bilen blir klar til helgas NM-runda på Gol.
Les mer om:

Khalles Corner utvider: – Jeg har trua

Til høsten skal dørene åpnes til Khalles Corner på Gol. Koronapandemien har forsinket prosessen, men eieren er likevel positiv til satsinga.
Les mer om:

Hallingane legg ned i Valdres

Valhall Auto stengjer dørene på Fagernes denne veka. Etter 24 år som bilforhandlar på Fagernes satsar eigaren Gol Auto alt på hovudbedrifta på Gol.
Les mer om:

Dyr veg samler ikke opp trafikken fra Valdres – nå må valdriser betale to ganger over til Gol

Kommunestyret i Gol har godkjent en søknad om å sette opp bom på Søråsvegen i Gol.
Les mer om:

Valdresherrene fikk brynt seg i treningskamp borte mot Hallingdal, men søndag er det alvor for da er det seriekamp

Valdres FK sitt herrelag reiste til Gol tirsdag kveld for å møte Hallingdal. Begge lagene ligger i 4. divisjon når det er normal serie. Enn så lenge er det kun de spillerne til og med tjue år som får spille, altså G19. Kampen endte 6–3 til hallingene.
Les mer om:

Spinnvilt rykte om Liverpool og Antoine Griezmann

Selv om vi nærmer oss silly season i Premier League, betyr ikke det at alt som kommer av rykter nødvendigvis er silly. Men et rykte fra Spania er vi ikke sene med å plassere i denne kategorien. Lokalavisen Liverpool Echo deler med sine lesere all verdens rykter om Liverpool-spillere eller mål, og kunne ikke unngå å kommentere spanske El Gol Digitals kobling til klubben. Les: Bruno Fernandes dobler lønna De spanske mediet hevder at Klopp, som visstnok skal være en stor fan av Griezmann, hevder Liverpool forbereder et bud franskmannen på 500 millioner kroner.

Liverpool utnytter dårlig økonomi i Barcelona: Vil ha spektakulær spiller til langt under markedspris

Det blir smått med plass for Antoine Griezmann hvis Sergio Agüero og Memphis Depay ankommer Camp Nou i sommer. – Det snakkes ganske høyt i spansk presse om at Atletico Madrid manager Diego Simeone ønsker en retur for franskmannen. Tidligere i dag kom spanske El Gol Digital med en oppsiktsvekkende melding. – De skriver at Liverpool jobber med et bud på 460 millioner kroner. – Den prisen er langt under det Barcelona betalte Atletico Madrid i 2019 (120 millioner euro) og under det konservative Transfermarkt mener er verdien akkurat nå (60 millioner euro).

Russebil kjørte med personer på taket – mistanke om promillekjøring

Politiet i Sør-Øst har anmeldt fører av russebil i Gol.
Les mer om:

Sliter med smittesporingsarbeidet i Gol

Etter et nytt smittetilfelle tirsdag slår ordføreren alarm. – Noen vegrer seg for å fortelle, sier hun.
Les mer om:

– Vi kan ikkje utelukke ei kopling mellom Gol og Valdres – mistenkjer at fire personar har brote karantenen og festa med Valdresrussen

Ordførar i Gol, Heidi Granli (Ap), er bekymra for det ho kallar sterk mistanke om karantenebrot. Ein ny person har tysdag fått påvist koronasmitte i Gol. Det har utløyst alarm, skriv Hallingdølen.
Les mer om:

Slår alarm: - Vi trenger hjelp

Smittesporingsteamet i Gol kommune får ikke tak i ungdommene, og ber foreldre om hjelp.
Les mer om: