Nyheter om Goa


Ronaldo-statue skaper reaksjoner i India

Lokalbefolkningen anklager myndighetene for ufølsomhet og for å hedre en idrettsstjerne fra Goa-regionens tidligere kolonimakt. En statue av den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo skaper reaksjoner i den sørindiske delstaten Goa.

Trodde de kjøpte småbruk langs rolig vei: – Det kommer til å gå veldig ille en dag

– Hadde jeg fått tak i en tilsvarende bolig et annet sted, så hadde vi flyttet, sier Frank Willy Goa Rasmussen. Han frykter en alvorlig ulykke.
Les mer om:

Kant-gründer Frode Goa: – Målet er å skvise inn mest mulig gøy hver eneste dag

Frifunnet for hatefulle ytringer: Youtube slettet, tingretten frifant og statsadvokaten anker
Les mer om:

Har frosset i 30 timer for å glede ungene i bydelen

– Jeg hadde en idé om at vi måtte få til noe kjekt for ungene. Det har gått greit, men i går kveld måtte jeg tine ganske lenge før jeg fikk varmen i meg igjen, sier Maylinn Goa Sivertsen. Hun har vært timevis utendørs i bitende kulde for å forvandle grusbanen til skøytebane. I dag er den endelig klar til å tas i bruk.
Les mer om:

Gry (45) flyttet tilbake til hjembygda: – Jeg var ikke bare en romantiker som ville flytte hjem og kjøpe et småbruk. Det er genialt å bruke låven til dette

MIDT-TELEMARK: For seks år siden utdannet Gry Anine Strøm seg innen Ashtanga og Vinyasa Flow på en yogaskole i Goa i India. Nå har hun og familien slått seg til ro på et småbruk midt mellom Bø og Gvarv. I den gamle låven holder hun yogatimer og har skapt en møteplass for å kople helt ut.
Les mer om:

Uten denne modellen hadde Fredrik (31) aldri klart å komme seg inn på boligmarkedet

Her står Fredrik Høiland (31) foran sin rykende ferske bolig på Goa i Randaberg. Gjennom leie-eie-modellen til Bate boligbyggelag klarte han å komme seg inn i det knallharde boligmarkedet.
Les mer om:

Materialforvalteren i Sandnes Ulf hindret katastrofe: - Jeg fikk sjokk

Materialforvalter Rolf Goa manglet tre baller etter Sandnes Ulf - Viking FK lørdag, derfor gikk han innom Øster Hus Arena søndag formiddag og forhindret den store katastrofen.
Les mer om:

Materialforvalteren i Sandnes Ulf hindret katastrofe: - Jeg fikk sjokk

Materialforvalter Rolf Goa manglet tre baller etter Sandnes Ulf - Viking FK lørdag, derfor gikk han innom Øster Hus Arena søndag formiddag og forhindret den store katastrofen.
Les mer om:

H&M fjerner «plus size» fra butikkene, men det har vært levebrødet til Torild i 30 år

Torild Goa startet sin egen butikk da hun ikke fant plagg som passet henne. Hun synes det er trist at en klesgigant som H&M dropper «plus size»-klær i sine butikker.
Les mer om:

Spurtoppgjer i seniorklassa

Søndag 8. mars blei turrennet Mosvatnet Rundt igjen arrangert. Med usikre isforhold på vatnet, måtte ein legge om løypetraseen, og runden om Hedlebrekk blei brukt. Med til dels mykje regn og snøsmelting heldt spora seg derimot godt og løparane fekk realt klisterføre med god glid. Super innsats Først ut var dei yngste løparane, 0-7 år, som med stor iver tok fatt på runden rundt på stadion. Til heiarop og god kommentering frå speaker gjekk dei i mål med både medaljar og varm saft i sikte.

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune Marvikvegen 7 (Gnr 125, bnr 1) er overdrege frå Osmund Noralf Solland til Wenche Håheimsnes, Lene Solland og Merethe Solland (27.12.2019) Del av Marvikvegen 7 (Gnr 125, bnr 1) er overdrege for kr 700.000 frå Wenche Håheimsnes og Lene Solland til Merethe Solland (27.12.2019) Tandranesvegen 94 (Gnr 140, bnr 26) er overdrege for kr 3.150.000 frå Trond Helge Eilertsen og Monica Norman til Stig Wølstad-Knudsen (02.01.2020) Høyvikdalen 6 (Gnr 134, bnr 68) er overdrege for kr 1.750.00

Norsk kvinne druknet i India

En 75 år gammel kvinne fra Oslo druknet under en svømmetur i byen Goa i India. Det melder ABC Nyheter.
Les mer om:

Norsk kvinne (75) omkom i drukningsulykke i Goa

En Oslo-kvinne (75) omkom under en svømmetur i turistperlen Goa på Indias vestkyst onsdag.
Les mer om:

Undergangen på Svalestad: Åpnes i mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Prosjektet som nå nærmer seg sin fullførelse, har kostet mellom 2,5 og 3 millioner kroner. Jobben er gjort av BS Graveservice.

Eit heilt trinn på Orre skule flyttar til Bore

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det blir gildt å få treffa mange nye folk, seier Sina Goa, elevrådsrepresentant for 7. klassingane ved Orre skule. Til hausten får heile trinnet begynna på Bore ungdomsskule, der dei får gå alle dei tre åra.- Nokon i klassen kjenner folk på Bore frå før, også.

Hjelp, me e litt for mye av det goa!

KOMEDIE: «Hjelp, me e i familie» snubler litt i karikaturene og overspillet. Likevel klarer Sally og Gretelill å ro hyllesten til mor inn på gronnå.
Les mer om:

Tok farvel med Viking-legenden Reidar Goa

En fullsatt Randaberg kirke tok i dag et siste farvel med Viking-legenden Reidar Goa.
Les mer om:

- Tøft å være ung kristen i dag

Det undrer meg at én av fem nordmenn er skeptiske til kristne, skriver Hans Kristoffer Goa.
Les mer om:

Vindbjart 2-seier på overtid

Daniel Goa Utgård sørget for 2-1-seier over Randesund med sin scoring etter 93 minutter.
Les mer om:

«Goa» scoret i Vindbjart-seier

Takket være scoringer av Daniel Goa Utgård og Christian Tveit sikret Vindbjart seg en sterk borteseier.
Les mer om:

Fikk logget seg på reiseselskaps bookingsystem

Tommy Goa kom seg torsdag inn på reiseselskapet Amisol sine bookingsider. Reisene han hadde foran seg var ikke ledige, men informasjon om allerede bookede turer.
Les mer om:

Her er Asias beste strender

Asias beste strand finner du i Goa i India, mener Tripadvisors brukere.
Les mer om:

Jubilanten: Runder 80 år i dag - og snart skal han nyte pensjonisttilværelsen

Hans Kristoffer Goa (80) savner ikke noe. - Jeg har fått være med på veldig mye i livet, sier han.
Les mer om:

Unge filmstjerner frå Randaberg inntok Berlin

BERLIN: Sina Håland og Sivert Goa hadde aldri trudd dei skulle hamna på den raude løparen på Berlinalen. Det gjorde heller ikkje Liss-Anett Steinskog då ho laga debutantfilmen «Hvalagapet».
Les mer om:

Derfor bør du reise til Goa

Er du i gang med å planlegge en skikkelig drømmetur til høsten? Uansett hvor mange land og steder du har besøkt, skal det mye til å oppleve noe mer magisk enn Goa i India.
Les mer om:

Mest lest siste uke