Nyheter om Gloppen


Hold ut! Det er håp for mer godvær

– Det ser ikke ut som vi må vente så veldig lenge, sier meteorolog Elise Gloppen Hunnes.
Les mer om:

Arna-Bjørnar-kapteinen om fotballoppstart: – Veldig urettferdig

BERGEN (VG) Corona-protokollen til Norges Fotballforbund (NFF) kan føre til at Toppserien starter senere enn Eliteserien. Fotballspiller og barnehagelærer Helene Gloppen (26) mener det er den samme regla som alltid.

– Det hadde vore stas å slå Gloppen

Høyr korleis det gjekk med Hyen i Klassequizen.
Les mer om:

Høyr korleis det gjekk med Gloppen i Klassequizen

«Verdens beste kjæreste – takk for fire fantastiske år» og et par som smiler mot kameraet. Hvem kan tro at vedkommende som la ut denne statusoppdateringen var presset til å gjøre det?
Les mer om:

June Andenæs frå Gloppen blei cupmeister

Landslagsstjerna Henny Reistad har vore ute med skade sidan i sommar. I cupfinalen gjorde 19-åringen comeback og viste gamle takter.

Farvel til eit annleisfylke

SØRSTRANDA, GLOPPEN (NRK): I Sogn og Fjordane lever dei lengst, drikk dei minst, har færrast hjarteinfarkt og dei skil seg færrast gonger. No er det slutt på det, på ein måte.
Les mer om:

Skipenes blir ny sjef i Gloppen(pluss)

Rådmann Anders Skipenes i Fræna blir kommunedirektør i Gloppen kommune. Ordføreren ønsket seg en kombinasjon av Jesus, Supermann og Moder Teresa til stillingen.
Les mer om:

Tankbilvelt i Sogn og Fjordane - luftambulanse til stedet

En tankbil lastet med kalk har veltet ved Flølo i Gloppen kommune. Politi og luftambulanse er på stedet.
Les mer om:

Tankbil har veltet

En tankbil har veltet i Sogn og Fjordane i Flølo i Gloppen.
Les mer om:

Tankbil velta på E39 i Gloppen – ingen eksplosjonsfare

Ein tankbil velta ved Byrkjelo i Gloppen på E39. Sjåføren er medviten og send til sjukehuset i Førde. Det er ikkje fare for eksplosjon på staden, melder politiet.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

TGIF! Og takk for all den nye musikken denne deilige dagen gir oss. Ikke minst fra norske artister. Her er et utvalgt i flere sjangere. The Chainsmokers & Kygo «Family» Alex og Drew er kanskje som brødre for Kyrre. De har i alle fall laget et familie-anthem sammen – med lekker hjelp fra den Grammy-nominerte singer-songwriteren Chris McClenney. Det nye albumet til kjederøykerne har også med stjernegjester som blant andre blink-182, Ty Dolla $ign, Sabrina Claudio og 5 Seconds of Summer.   Sondre Lerche feat. The Silver Lake Chorus «Slip Into Character» Gud bedre, Sondre.

Tilbudt toppjobb (pluss)

Rådmann Anders Skipenes (56) i Fræna kommune er tilbudt stillingen som kommunedirektør i Gloppen kommune i Sogn og Fjordane.
Les mer om:

Fysioterapeuten vil ikkje jobbe gratis – trugar med å flytte

SANDANE (NRK): – Eg nektar å jobbe meir gratis, seier Bertel Rune Kaale. Ein av landets fremste ekspertar på nakkeskade trugar no med å flytte frå Gloppen.
Les mer om:

Brannvesenet må gjere meir: – Vi treng pengar

GLOPPEN (NRK): Dei er ofte først på ulukkestader og må ta både politi- og helseoppgåver. Med stadig fleire oppdrag frå andre etatar må brannvesenet få større ressursar frå staten, meiner ordførar.

– Skal brannvesenet handtere fleire oppgåver, må dei få meir pengar frå staten

GLOPPEN (NRK): Dei er ofte først på ulukkestader og må ta både politi- og helseoppgåver. Med stadig fleire oppdrag frå andre etatar må brannvesenet få større ressursar frå staten, meiner ordførar.

Brann på ambulansestasjon kom raskt under kontroll

Brannvesenet fekk raskt kontroll då det laurdag ettermiddag byrja å brenne på ambulansestasjonen i Gloppen.

Denne ordføraren vil ha smalare europaveg

GLOPPEN (NRK): Statens vegvesen vil byggje veg i toppklasse, men senterpartiordføraren fryktar for bøndene.

Hund avlivet etter å ha bitt fireåring

Hunden som bet en fire år gammel gutt i hodet i Gloppen i Sogn og Fjordane, er avlivet.
Les mer om:

Hund avlivet etter biting

Hunden som bet en fire år gammel gutt i hodet i Gloppen er avlivet. Hendelsen skjedde i juli og gutten ble bitt i hodet flere ganger.
Les mer om:

Ho er med på å halde liv i lokallistene

Ved årets val var dei lokale listene i dagens Hordaland halvert og i Sogn og Fjordane nærast utradert. Men i Gloppen held Gunnvor Sunde og Samfunnsdemokratane stand.

Brann i båt på Reed – frykta propanflasker i båten skulle sprenge

Brannvesenet og politi rykte tysdag kveld ut etter melding om brann i ein båt på Reed i Gloppen. Brannen er no sløkt.

Jordskjelv i Nordfjord: – Det rista ordentleg under beina våre

– Det rista ordentleg i huset og under beina våre, fortel Mariel Eikeset Koren i Gloppen. Fleire i Nordfjord og på Sunnmøre fekk merke jordskjelvet som inntrefte fredag kveld.

Sunnmøringar merka jordskjelv i nabofylket

– Det rista ordentleg i huset og under beina våre, fortel Mariel Eikeset Koren i Gloppen. Fleire i Nordfjord og på Sunnmøre fekk merke jordskjelvet som inntrefte fredag kveld.

Politiet vil avlive hund som bet fireåring i Nordfjord

Politiet vil avlive hunden som bet en fire år gammel gutt i hodet i Gloppen i Nordfjord i slutten av juli. Hundeeieren motsetter seg avliving.

Berit visste ingenting då hunden vart avliva

GLOPPEN (NRK): I to år har Berit Grønnestad kjempa for at Quercus skulle få leve. Førre veke vart hunden avliva. – Eg visste ingenting, seier hundeeigaren.