Nyheter om Gleditsch


Norske ordførere har i snitt 2,8 millioner i formue

Med en halv milliard i ligningsformue trekker Sandefjord-ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) snittet opp blant ordførerne. Syv av Norges 10 rikeste ordførere kommer fra Høyre.
Les mer om:

Sjekk hvor mye din ordfører har i formue

Med en halv milliard i ligningsformue trekker Sandefjord-ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) snittet opp blant ordførerne. Syv av Norges ti rikeste ordførere kommer fra Høyre.
Les mer om:

I sommer er Espen hovedutstiller her

Espen Gleditsch fra Holmestrand er en av jubileumsutstillerne når Østlandsutstillingene nå feirer sine første førti år.

Grorud IL nærmer seg toppformen: Lekte seg i byderbyet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- En utrolig deilig seier. Ikke bare med tanke på poengene, men også på måten den kom. Det var en veldig solid kamp fra vår side som vi hadde kontroll på fra start til slutt. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen vår, sier Eirik Kjønø.Grorud-treneren smilte fra øre til øre etter at Oppsal ble slått 3-0 hjemme på Grorud søndag kveld.- Leverer vi slik i hver kamp framover, kan det bli riktig så moro.

HSIL fikk LSK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- En utrolig morsom trekning for vår del. Det er klart vi vet det kommer til å bli en tøff oppgave. LSK er jo det beste laget vi kunne møtt, men vi skal uansett kline til og gjøre det vi kan for å lage en spennende kamp ut av det.

Markerer 1. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I morgen er det 1. mai. Arbeidernes dag, som først ble markert i 1890 i Norge. Dagen står fortsatt sterkt, og slik markeres den lokalt.Lund/Dalane Roger Myklebust åpner markeringen, og det blir servert frokost og kaffe. Fagforeningene og Arbeiderpartiet står på stand.Lund Ap sin ordførerkandidat, og nå varaordfører, Ann Sissel Haukland, holder en appell.

Nå starter sesongen for Grorud IL: Forsiktige «favoritter»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, vi er ikke favoritter i denne avdelingen. Det er det Åsane som er. For oss gjelder det samme mantraet som i fjor. Vi ønsker å være med å kjempe i toppen og være med i kampen om opprykk, men vi har ikke dårlig tid. Målet er hele tiden å bygge et bedre og sterkere lag.

Espen Olsen er superglad for å ha signert Norges mest uheldige fotballspiller

Nettavisen beskrev det allsidige backtalentet fra Grorud i fjor som Norges mest uheldige fotballspiller, dårlig timing og uflaks førte til at prøvespill for Odd, Stabæk, Start og Vålerenga ikke ble noe av.  Benjamin Gleditsch ble håndplukket av Vålerenga til å være med i troppen i showkampen mot Manchester United i 2017. – Han brakk ankelen mot slutten av kampen og det ble ingen avtale. Les: Liverpool-spilleren som ikke vil hjem Etter en lengre periode med rehabilitering trente han seg opp og kom tilbake for fullt, og Start inviterte ham i februar i fjor med på treningsleir i Spania.

«Benny» til HamKam: Ett hakk opp

Benjamin Gleditsch forlater Grorud IL og PostNord-ligaen. Nå går turen til OBOS-ligaen og HamKam.
Les mer om:

Sier ja til møte om skyskraper

Toppsjefen i selskapet bak skyskraper-planene i Bærum vil møte ordfører Bjørn Ole Gleditsch for å vurdere Sandefjord som alternativ. Flere byer og kommuner har også meldt sin interesse.

– Virkelig ærefullt og stort!

Lillesands varaordfører Jorunn Gleditsch Lossius (KrF) gjør seg klar for fast plass Stortinget. - Virkelig ærefullt og stort! sier hun.

– Spar miljøet, og legg InterCity om Storås

Sandefjord-ordfører Bjørn Ole Gleditsch mener staten må være villig til å legge 800 millioner kroner ekstra på bordet for å spare miljøet når dobbeltsporet legges gjennom Sandefjord.

Ordføreren i Sandefjord langer ut mot Larvik: - Vi støtter neppe Larvik eller Tønsberg neste gang de ber om det

Både Larvik, Sandefjord og Tønsberg kjemper for å få tingretten plassert i egen kommune. Nå klager ordfører Bjørn Ole Gleditsch på at man ikke samler seg om Sandefjord.

– Så spennende at det er forferdelig

Seniorene i Kristiansand KrF har sans for Hans Fredrik Grøvans tredje vei. Men fylkessekretær Jorunn Gleditsch Lossius mener det å stå utenfor regjering bare vil forlenge KrF-nedturen.

Anne-Gun og Ingar kan snart høste bjørnebær fra andre etasje

Er det noen som har høyere bjørnebærplanter enn familien Gleditsch i Kapellveien?
Les mer om:

Gleditsch-familien markerer seg på listen over Norges rikeste

Ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) topper listen over Gleditsch-familiemedlemmer med størst formue.
Les mer om:

Homohat hører ikke hjemme i Frp

Ingelinn Gleditsch Lossius må slutte å rakke ned på homofile – eller melde seg ut av Frp. Hos oss hører slike holdninger ingensteds hjemme.
Les mer om:

Ordføreren i Sandefjord har eierinteresser i over 60 selskaper: Sjekk hvilke her

Bjørn Ole Gleditsch har investert i lokale bedrifter siden slutten av 90-tallet. For ham er det patriotisme og overskudd av penger som gjør at han stadig spytter inn midler i nyetablerte firmaer.

Fylkesekretær i Agder: – Det er ingen lederdiskusjon i KrF

– Det er veldig viktig å presisere at det er ingen lederdiskusjon i KrF overhodet, sier fylkessekretær i Agder KrF, Jorunn Gleditsch Lossius.
Les mer om:

Fylkessekretær i Agder: – Det er ingen lederdiskusjon i KrF

– Det er veldig viktig å presisere at det er ingen lederdiskusjon i KrF overhodet, sier fylkessekretær i Agder KrF, Jorunn Gleditsch Lossius.
Les mer om:

Gleditsch grilles på Facebook for blårev-video

Etter et besøk på en pelsdyrgård i Andebu la Bjørn Ole Gleditsch ut et innlegg med en video på Facebook. Det falt ikke i god jord hos mange.

Espen er blant de fem mest «verdifulle» kunstnerne i Norge

Espen Gleditsch fra Holmestrand er av bladet Kapital utropt til å være en av landets fem «mest lovende» kunstnere for tiden.

Petter Berg vil ikke gi Sandefjord støtte i kampen om tingretten – sier Tønsberg kan skaffe sentrumstomter på kort varsel

Sandefjord-ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) krever støtte fra både Tønsberg og Larvik til å få nye Vestfold tingrett lagt til Sandefjord, men Tønsberg-kollega Petter Berg (H) vil ikke gi opp kampen om den sammenslåtte domstolen.

Henry Gleditsch hedres ved Trøndelag Teater: – ​​​​​​​En fantastisk motstandsmann

Grunnleggeren av Trøndelag Teater ble henrettet på premieredagen av «Vildanden» i 1942. 75 år senere viser de stykket til minne om den første teatersjefen.
Les mer om: