Nyheter om Glad


«Jeg er glad i deg for alltid»

Tirsdag ble det tent lys for drepte Oscar André (15).
Les mer om:

Astrid S med omfattende turné i sikte

Turneen begynner i Norge i mars, og går deretter gjennom Europa og USA helt fram til slutten av mai 2020, fremgår det av en pressemelding. – Endelig skal jeg på en ny verdensturné. Jeg gleder meg veldig til å reise og spille ny musikk, møte nye mennesker og se nye steder. Jeg er så glad i det jeg driver med og håper folk vil komme på konsert slik at jeg kan drive med dette for resten av livet, hilser artisten selv i samme melding. LES OGSÅ: Denne praksisen vil Netflix og HBO ha slutt på. Her fremgår det videre at artisten har tatt noen klimagrep i forbindelse med den forestående turneen.

Nyt dette synet nå – de neste timene regner trolig det meste bort

Er du glad i snøen, bør du nyte dette synet akkurat nå. Snøen blir nemlig ikke liggende lenge.
Les mer om:

Summer Walker sier nei til fans som ber om klem – fordi hun er en empat

Summer Walker setter pris på at fans kjøper meet & greet-billetter til konsertene. Men i det siste har flere klaget over måten den nye R&B-stjernen håndterer møtene. Blant annet får fansen beskjed om å ikke røre henne. Klemmer kommer ikke på tale. Nå forklarer Summer at årsaken til dette er at hun er en empat. Altså en person med evnen til å føle andres følelser.

Glad for proaktiv holdning

Les mer om:

Fullstendig kaos i Bundesliga etter at treneren løpes ned

Kampen mellom Freiburg og Frankfurt(prøv å si det fem ganger etter hverandre fort) endte i fullstendig kaos etter at treneren ble løpt ned. – Frankfurt kaptein David Abraham beklager at han på overtid stormet inn i Freiburg-trener Christian Streich og sendte ham til bakken. Det var dramatikk for alle pengene da Freiburg sank søndag en 1-0-seier over Frankfurt. Les: Vant MLS for andre gang På overtid løp Frankfurt-kaptein David Abraham inn i Freiburgs trener med så stor fart at Christian Streich falt til bakken, og det unnskylder Abraham nå. «Jeg vil be Christian Streich om unnskyldning.
Les mer om:

Martin (29) klønet det til på kontoret: – Da brannvesenet hentet den store saga, var jeg glad jeg hadde fått morfin

– Jeg kommer vel til å bli kalt «Finger'n» i mange år framover. Tenk å være så klønete og dum.

Superstjerne i «nakenkjole» til egen premiere

Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn er ikke ukjent med å være sexy.

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år(pluss)

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år. Kunstneren, Ailis Bertelsen, er glad i katter, men liker å variere kunstuttrykk.
Les mer om:

– Jeg elsker katter(pluss)

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år. Kunstneren, Ailis Bertelsen, er glad i katter, men liker å variere kunstuttrykk.

Urovekkende prisvinner

En gammel, skrullete dame på den polske landsbygda er mer glad i dyr enn i mennesker. Det fører til dramatiske hendelser i boka til Nobelprisvinner psykolog Olga Tokarczuk.
Les mer om:

«Fotball er ikke det viktigste i Manchester United»

Etter fem år i Manchester United takket Ander Herrera for seg den engelske klubben i sommer og flyttet til Paris Saint-Germain. – Spanjolen anklaget da United for å være for trege til å starte forhandlinger om en ny kontrakt. I et intervju med So Foot uttaler Herrera nå at han var glad for å være på Old Trafford. Noen ganger følte han imidlertid ikke at det viktigste med klubben var spillet på banen. Les: Pierre-Emerick Aubameyang krasjer Lamborghini til 2,8 millioner «Jeg elsket denne utrolige klubben. Jeg er veldig takknemlig for fansen.

Cathrine skal drive Skåtøy Kafé videre

Hun kom til Kragerø for seks år siden på grunn av kjærligheten, og har blitt riktig så glad i byen også. Selv om hun innrømmer å ha tenkt: Hva har jeg gjort!
Les mer om:

Dette kan være verdensrekord i kløneri: – Da brannvesenet hentet den store saga, var jeg glad jeg hadde fått morfin

– Jeg kommer vel til å bli kalt «Finger'n» i mange år framover. Tenk å være så klønete og dum.
Les mer om:

Disse klubbene har Moldes suksesstrener sagt nei til

Erling Moe kunne reist til Danmark, Hellas eller Wales, men er glad for at han ble i Molde. I dag kan han ta gull i første forsøk som hovedtrener.

Disse klubbene har Moldes suksesstrener sagt nei til

Erling Moe kunne reist til Danmark, Hellas eller Wales, men er glad for at han ble i Molde. I dag kan han ta gull i første forsøk som hovedtrener.

Ble kåret til årets beitekommune

(SALTDAL) - Jeg fikk nesten litt hakeslipp da jeg fikk vite det. Jeg visste ikke om at det ble delt ut en slik pris, men ble fryktelig glad, sier Saltdals ordfører Rune Berg.
Les mer om:

Nå er "Kåffa" tre kamper unna eliteserien: - Jeg er glad, rørt og stolt

Trener Jørgen Isnes var stolt fra topp til tå da KFUM/Oslo slo Sogndal 1-0 på Intility stadion, og sikret seg en historisk sjanse til å spille i eliteserien i 2020.

Jürgen Klinsmann tilbake etter ti år

Den tyske fotballlegenden er fortsatt en «big deal», han har vunnet både VM og EM, spilt for storklubber som Tottenham, Inter Milan, Monaco og Bayern München. Klinsmann ledet Tyskland til VM bronse på hjemmebane i 2006 som landslagssjef og så som «kronen» på verket manager for Bayern München. – Det gikk dårlig så det ble slutt etter bare en sesong i 2009.  Store huller i managerkarrièren:  Jürgen Klinsmann er tilbake i tysk fotball etter ti års fravær.

Signerer straks kontrakt: Gode utsikter for handelen

Næringssjef Anne Torunn Hvideberg i Tvedestrand er glad for å snart kunne signere en ny kontrakt på Grenstøl.
Les mer om:

Kunnskapstørst og glad i historie? Da er IBM stedet for deg!

ARBEIDSPLASSEN: Her skulle det jo helst ha vært en knakende god ingress, men det er litt vanskelig å holde en rød tråd, når man skriver om Store blå.
Les mer om:

Minneord Halldis Rørvik

Halldis blei født den 8. juni i 1922 på garden Rørvik. Foreldra var Serina og Andreas og Halldis va yngstabadne i ein søskenflokk på fem jenter. Hu snakte litt om det, av å te, at det sikkert va ein skuffelse for morå å faren atte hu òg va ei jenta. Dei hadde nok sitt føre seg – og håpa på ein odelsgut denne gongen. Men ka sko nå dei med nåken odelsgut, så hadde fått fem så flotte og flinke jenter. Halldis gjekk på skulen på Ås. Det var lang veg, minst ein time å gå i allslags vêr og vind.

Kvinnene får millionerstatning etter å ha blitt misbrukt av gynekolog: – Glad for å bli trodd

Etter at den overgrepstiltalte gynekologen anket dommen på stedet, må de fornærmede kvinnene belage seg på en ny runde i retten.
Les mer om:

– Det er nå det startar!

Både han og kona Marita Husevåg Hellesen (Krf) meiner dei har fått ein veldig god gjennomgang på mange av dei utfordringane dei kan venta å få dei neste åra som politikarar. To parti – same regjering I det nye kommunestyret i Suldal representerer altså ekteparet Hellesen kvart sitt parti, og på spørsmål om det nå blir heisne diskusjonar rundt kjøkkenbordet, berre smilar dei. – For å seia det slik, eg er glad me er i same regjering iallfall, prøver Harald Bjarne Hellesen seg.

Anni (26) tidlig glad i Tvedestrand

Det var yndlingstanten, Mary Anne Tallaksen, som lagde de gode minnene i byen for Anni.
Les mer om: