Nyheter om Glad


David er glad for at skjenkeforbudet er opphevet: – Dette helt avgjørende

I dagene fremover kan man nyte et glass vin eller en øl mens man spiser ved byens restauranter. Det er flere av de daglig lederne glad for.
Les mer om:

Monaco henter Diatta

Den tidligere Sarpsborg-vingen Krépin Diatta er solgt fra belgiske Brugge til den franske storklubben Monaco. Det opplyser Monaco på sitt nettsted torsdag kveld. 21 år gamle Diatta har undertegnet en femårskontrakt med klubben som ligger på 4.-plass i Ligue 1. Senegaleseren slo igjennom i Sarpsborg-drakten i 2017 og ble bare ett år i norsk fotball før Brugge hentet ham til Belgia.

Norsk Tipping blir generalsponsor for norsk fotball

Avtalen med NFF, NTF og TFK gjør Norsk Tipping til generalsponsor for norsk fotball – i avtale verdt 258 millioner inklusive mva i løpet av fire år. Norsk Tipping har vært en viktig samarbeidspartner for norsk fotball siden 1948. Nå er de også tilbake som generalsponsor. Les: Det som er ille, er at Real Madrid-direktørene heier på Martin Ødegaard Avtalen omfatter blant annet viktige breddeaktiviteter som Kvalitetsklubb og Grasrottreneren, NM-turneringene, A-landslagene, og nå også Eliteserien, OBOS-ligaen, Toppserien og 1.

Nord-Aurdal brøt flere lover i løpet av Hjørdis Rognås sine siste ti dager: – Jeg er sikker på at mamma hadde vært glad for at vi har orket å stå i dette. Det har kostet

Statsforvalteren i Innlandet har nå oversendt vedtak i tilsynssaken ovenfor Nord-Aurdal kommune, etter at pårørende til Hjørdis Rognås klaget på systemsvikt i kommunens helsevesen. Konklusjonen er at Nord-Aurdal kommune har brutt seks paragrafer innenfor helse og omsorgstjenesteloven, helsepersonelloven og pasient og brukerrettighetsloven. Kommunen er bedt om å gjennomføre en rekke tiltak. Vedtaket kan ikke påklages.
Les mer om:

Kunstneren om hjerneslaget: – Jeg er glad jeg slapp å bli liggende på sykehjem

15. august 2020 fikk bilde- og skulpturkunstner Roald Tellnes (74) livet snudd på hodet da han våknet delvis lammet på høyre side av kroppen.
Les mer om:

Kim og kollegaene fikk en travel dag da snøen kom: – Når det er tomt, så er det helt tomt

Noen er mer glad i snø enn andre. Hos Ulviken Motorsenter for eksempel, er snøvær et kjærkomment syn.
Les mer om:

Stortinget åpner for alkoholservering: – Vi står klare for å gjenåpne

Glad pubdriver lover gjenåpning av mat-pub så fort som mulig.
Les mer om:

Glad for forsterket krisepakke

– Dette kan sikre arbeidsplasser og bedrifter fremover, sier NHO Arktis-direktør Målfrid Baik om stortingsflertallets nye krisepakke.
Les mer om:

Røthe snøt Krüger i sekunddrama

Simen Hegstad Krüger startet knallhardt og ledet fra start og nesten hele veien på dagens 15 kilometer. En knallavslutning av Sjur Røthe gjorde at vossingen knep NM-gullet med 3,5 sekunder – Det føles veldig bra. Det er veldig stas å bli norsk mester. Det er en veldig god avslutning. Jeg vet hva Krüger er glad i og stand til, så jeg prøvde å gi ham litt tider å bekymre seg for, sier Røthe til NRK. For Krüger ble det en litt skuffende sølvmedalje etter å ha ledet nesten fram til oppløpet. – Det er irriterende at jeg skal ha slike avslutninger gang på gang.

Forfølges av uhell: – Er det virkelig mulig?

Nødetatene rykket mandag kveld ut til Vafos Pulp etter melding om brann i en kjemikonteiner. Bedriftseieren er glad for at ingen ble skadd. Politiet etterforsker hendelsen.
Les mer om:

Bekreftet: Jens Petter Hauge skal spille med nok en gigant

Jens Petter Hauge er sin egen herre, leverer daglig og styrer mot sin egen superkarriere. Likevel kan vi ikke unngå å kose oss over hva 21-åringen har fått og får være med på i Milano. Legenden Paulo Maldini løper rundt i korridorene på San Siro, Super-Zlatan dundrer på med scoringer, AC Milan troner øverst på tabellen ti poeng foran Cristiano Ronaldo og gjengen. Og nå kommer en spiller som også vil krydre opplevelsen til den tidligere Bodø/Glimt-spilleren: 34-åringen Mario Mandzukic.

Hans Even kjempet for livet da traktoren gikk gjennom isen: – Alt skjedde så fort

SKIEN: I løpet av få sekunder sank traktoren med Hans Even Andersen (65) til bunns. På mirakuløst vis berget han seg til overflaten. – Jeg er glad jeg har livet i behold, sier han tydelig preget.
Les mer om:

Mesut Özil sitter nå og drikker søt te etter en røff flytur

Etter syv år i London som bare ble lengre og lengre pakker Mesut Özil endelig kofferten og setter seg på et innleid fly i retning av Tyrkia. «Bra for Mesut, og bra for klubben», mener Arsenal-manager Mikel Arteta. Les: Joshua King får tidligere Arsenal-stjerne med på laget Nå er endelig marerittet over for den tyske ballmagikeren Mesut Özil. – Bare timer etter Arsenal terminerte avtalen og ga Özil en heftig fallskjerm var han på plass. Nå går han fra en klubb som sliter til Fenerbahçe som vinner alt om dagen og nå ligger likt med Beşiktaş i toppen av Süper Lig.

Hans Even kjempet for livet da traktoren gikk gjennom isen: – Alt skjedde så fort

SKIEN: I løpet av få sekunder sank traktoren med Hans Even Andersen (65) til bunns. På mirakuløst vis berget han seg til overflaten. – Jeg er glad jeg har livet i behold, sier han tydelig preget.
Les mer om:

Glad for å få elevene tilbake(pluss)

– Det skal bli godt å få elevene tilbake på skolen, sier rektor Leif Magne Lervik ved Molde videregående skole. Lervik er imponert over måten elever og ansatte har kommet gjennom perioden med stengt skole og hjemmeundervisning.
Les mer om:

Raymond Johansen: Ingenting som tilsier at vi kan ha store lettelser i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen ber oslofolk forberede seg på fortsatt strenge koronatiltak. Han er glad for at de nasjonale tiltakene stort sett videreføres.
Les mer om:

Øverby tilbake etter sykdom

Petter Øverby er tilbake i form og spiller for Norge i håndball-VM mandag. Han var utslått av mageonde tidligere i mesterskapet og sto over mot Sveits. Norge er sikret avansement til hovedrunden med minst uavgjort mot Østerrike. Det vil også bety at Øverby og de norske gutta starter hovedrunden med to poeng. – Petter er forsvarssjef, og vi er veldig glad for å ha ham tilbake. Han skal også spille en del i angrep i dag (mandag), sier landslagssjef Christian Berge til NTB.

Suverent NM-gull til Johaug

Therese Johaug vant ikke overraskende NM-gull på fem kilometer klassisk i Trondheim i dag. Storfavoritten startet strålende, men slet litt med festet midtveis og tapte litt tid da. Mot slutten hadde hun full kontroll, og vant til slutt 16,6 sekunder foran en jublende glad Kathrine Harsem. Anne Svendsen tok bronse, 25,9 bak Johaug. – Det er en vrien distanse. Det er ikke 10 kilometer, og heller ikke en prolog. Man må ha krefter fra start og krefter til å jage underveis. Jeg kjente godt at jeg ikke har gått så mange sprinter og korte distanser, sa Johaug til NRK. – Jeg er fornøyd med løpet.

Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona

Arturo Vidal, eller King Arturo som han rettmessig kalles, er en av de første spillerne vi hadde tatt med i fotballkrigen. Det var derfor trist å se hvordan chileneren aldri kom seg helt inn hos Barcelona for å gjøre det han gjør best. Nå lever 33-åringen herrens glade fotballdager i Milano. På søndag var det duket for en av året høydepunkter i Serie A.

Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna

Supercopa-finalen er ikke det største i verden, men likefullt muligheten til et trofé. For Barcelona er alle symbol på suksess denne sesongen et lite løft opp av gjørma, så det er kanskje ikke så rart at Lionel Messi gikk over en strek han aldri tidligere hadde passert. Direkte rødt kort til verdens beste spiller.

Maler sønnen som sorgterapi: – Jeg venter liksom på at han skal komme ned trappen og rope mamma

Frøydis hadde nettopp fortalt sønnen Christian, at hun jobbet med et maleri av svigerdatteren. Christian hadde blitt glad, men det var ikke viktig for ham å få sitt eget maleri. 
Les mer om:

Riise om Solskjær: – Ønsker ham alt godt, men han vinner ikke serien

John Arne Riise er glad for suksessen hans gamle landslagskompis Ole Gunnar Solskjær nyter om dagen. Men han tror ikke kristiansunderen kan vinne ligaen.

Fra Snus og Snacks til Sikkerhetsrådet: – Det er rart hvor glad man kan bli av en boks fiskeboller til nesten ni dollar

FN-ambassadør Mona Juul vil få historiske ekspertråd fra Romerike når Norge nå trer inn i FNs sikkerhetsråd.
Les mer om:

Özil forlater Arsenal

Mesut Özil forteller til tyrkisk TV at han blir Fenerbahçe-spiller. Han forlater Arsenal uten å ha spilt en klubbkamp siden mars. Özil snakket om Fenerbahçe-overgangen i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag. – Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sier Özil. (NTB)
Les mer om:

I pakkeriet til Vidar får Ole Thomas arbeidstrening

Vidar Skare er glad han kan tilby arbeidstrening til mennesker som har spesielt behov for det.