Nyheter om Glad


Knivdrept mann tilhørte rapmiljøet i Bergen

Flere i byens hiphopmiljø har lørdag delt bilder og videoer til minne om den drepte 28-åringen. Han var selv aktiv i miljøet under et artistnavn, og har spilt flere konserter i norske byer det siste året, skriver Bergens Tidende. Rapper Marcus Møll Mosele, bedre kjent under artistnavnet Kamelen, er en av dem som kjente avdøde. LES OGSÅ: Vurderer rettslige skritt mot «Amundsen». – Det er veldig synd det som skjedde med ham. Han var en veldig snill fyr.

«Kamelen» om drapsoffer (28): - Han var veldig snill, alltid blid og alltid glad

BERGEN (VG) Fredag kveld ble en 28 år gammel mann knivdrept i Bergen. Rapperen «Kamelen», som kjente avdøde, sier det er trist når unge menneskeliv går tapt.
Les mer om:

Simen Rafn har blitt «LSK-veteran»: - Jeg er veldig glad for den sjansen jeg fikk i LSK

Etter ett år på sidelinja, måtte Simen Rafn (26) gjøre et viktig klubbvalg før 2017-sesongen. LSK ble et lykkelig valg. Nå er han en av «veteranene».
Les mer om:

Businessmann, modell og musiker(?)

Er Adrian Sellevoll bare en blitzregnglad representant for sin tid og sin tids meningsløse musikk som ingen forstår noe av? Et prakteksemplar på dagens ungdom; uten smak, kritisk sans, helt kokt på alle mulige måter? Eller er det noe mer bak de billedskjønne gluggene. Vi gratulerer Adrian med singelslipp, og lurer på hvordan 2019 har vært så langt. Adrian forklarer at det er viktig å ha en bra pakke med relevant musikk som setter preg. – 2019 kommer til å bli et jævlig upcoming år for meg og selskapet som jeg er medeier i (Nonstop Music) sammen med min manager og mentor Hef Augusto.

Åpningsfest på ny ambulansestasjon

- Vi er veldig glad for plasseringen av den nye ambulansestasjon På Fagernes. Her er vi midt i sentrum, tett på VLMS og legevakta, og vi kan være raskt ute.
Les mer om:

Vil gjøre barna stolte av den sørlandske matkulturen

– Vi vil lære barn å bli glad i mat som både er bra for verden og dem selv, sier Helene Isaksen (37), avdelingsleder ved Geitmyra matkultursenter i Kristiansand.

Glad og ydmyk Korsberg har fått jobb i Finnmark: – Det er ikke min stil å komme utenfra og starte med å fortelle hvordan ting skal være.

Øyvind Korsberg er veldig klar for jobben som rådmann i Gamvik kommune. Han regner med å flytte til Mehamn før påske.

Keeper returnerer til Eliteserie-klubben

Han kom til Kristiansund i 2015, men ble frigitt uten spilletid i 2016. En presset situasjon for klubben har nå brakt Serigne Mor Mbaye tilbake til byen. Kristiansund bekrefter på sine hjemmesider at Serigne Mor Mbaye har signert – så lenge arbeidstillatelsen går i orden. Det har vært en småpresset klubb etter at keeper Sean McDermott forsvant til rumensk fotball i vinter og svensken Conny Månsson valgt å legge opp. Nå tar den 23 årige senegaleseren på seg hanskene igjen i Eliteserie-klubben. – Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Kristiansund.

Veiåpning gir åpning for inseminering(pluss)

Tore Ruud er glad veien til Elgsnes og Aun åpner fredag, for da blir det inseminering av kviga hans.
Les mer om:

Jørgen (11) hoppet flere meter og landet på ryggen

HOLMESTRAND (NRK): 11-åringen er glad han hadde på seg ryggskinne da han hoppet på «Biggen».
Les mer om:

Signerer islandsk landslagsback

Venstrebacken Davíd Kristján Ólafsson bytter ut Breidablik og islandsk Pepsideild med AaFK og opprykksjakt i OBOS-ligaen. 23-åringen var på prøvespill i januar, og imponerte trenerapparatet. Han har signert en kontrakt med varighet på tre år. Nysigneringen som allerede har blitt kjent med flere av gutta på laget, ser fram til å komme i gang. Les: Newcastle-spiller på Manchester Uniteds ønskeliste – Jeg er virkelig glad for å komme hit, jeg har vært her en uke og blitt kjent med klubben og byen og setter pris på det jeg har sett så langt.
Les mer om:

– Jeg er veldig glad for den sjansen jeg fikk i LSK

Etter ett år på sidelinja, måtte Simen Rafn (26) gjøre et viktig klubbvalg før 2017-sesongen. LSK ble et lykkelig valg. Nå er han en av «veteranene».
Les mer om:

Glad for at Tine vil halde fram i Fræna

Et vogntog mistet hengeren på hovedinnfartsåren fra sør mot Bergen torsdag morgen. Tonnevis med fisk falt ut og skapte kaos i trafikken.
Les mer om:

Populære «Helsesista» inntar nytt format

Tale Maria Krohn Engvik når ut til opptil 150.000 seere på Snapchat daglig.
Les mer om:

Kurtovic klar for gigantklubb: – Jeg er ekstremt glad

Amanda Kurtovic har signert en treårskontrakt med Györ.
Les mer om:

Manchester City sikret seg tilbakekjøpavtale på 600 millioner kroner

Fotballpressen har gått fra å lage overskrifter som «hvem er Rabbi Matondo» til «shit han er god» i løpet av noen få uker.

Nå vil de ha slutt på parkeringskaoset: – Jeg kan ikke huske å ha blitt så glad før!

Frps Vibeke Limi er strålende fornøyd med mandagens vedtak i Fylkestinget.
Les mer om:

Bjørn Helge Riise følger etter John Arne så godt han kan

Lillebror Bjørn Helge Riise benyttet julen til å fundere på om det var noe igjen av hans fotballkarrière og svaret ble nei. – Nå gjør han som storebror John Arne Riise og velger fjerdedivisjonsklubben Rollon.  – Brødrene har begge spilt for Aalesund og Fulham og nå skal Bjørn Helge bli trener og kanskje spiller for Rollon. Lillebror Riise hadde en svært innholdsrik karriere som spiller. I Norge har han spilt for Lillestrøm, Viking, Aalesund og Sogndal.

Wall-E har hevdet seg i Trondheim og vant førsteprisen!

Det er en glad gjeng som er på tur hjem fra Trondheim.
Les mer om:

Dødsulykken i Saltdal: - Det ble en verdig markering

Rektor Roger Kristensen er glad for at skolene har hatt en markering på ulykkesstedet. Elevene har det tøft, og derfor er det ikke normal skole på Fauske videregående.

Torgeir (50) har egen tippeblogg: – Folk virker fornøyd med det og er glad for at de vinner penger

Torgeir Jørgensen vant Tippemesterskapet i 1985. Tippegleden lever fortsatt, og i dag har han egen tippeblogg.
Les mer om:

Stian (27): – Lønna mi er å se andre bli glad

Stian Hellem mener han bruker ett årsverk som frivillig. Nå er han nominert til årets ildsjel.
Les mer om:

Jeg er så glad for omkjøringsveien...

...for den skaper engasjement. Et brennende engasjement vi knapt har sett maken til på Haugalandet.
Les mer om:

«Det er en drøm»

Det er klart det er stort å få sin første proffkontrakt, drømmen om å bli proff fotballspiller er det bare et fåtall som når. HamKam har signert det lokale midtstoppertalentet, Patrick Alfei Sæbø fra Ottestad. Unggutten som har flere sesonger bak seg på HamKam G19 har signert en toårskontrakt, og er veldig glad for å bli endel av HamKams a-lag. «Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Det er jo min første proffkontrakt, og jeg er veldig glad for det.

Rørt og glad etter karrierens beste løp: – Hvor er svenskene, liksom?

LAHTI (NRK): VM-drømmen har holdt henne oppe etter at hun mistet storesøster Ida. Etter å ha levert en strålende søknad om VM-billett, sendte Mari Eide et stikk til Sverige.
Les mer om: