Nyheter om Glad


Troms og Finnmark høyre vil satse på spillutvikling: – Et godt steg på veien (pluss)

Karl-Gunnar Skjønnsfjell og Erlend Bøe er glad for at Troms og Finnmark høyre vil satse på spillutvikling i Nord.
Les mer om:

Fra i morgen er brua stengt: – Glad vi slipper åtte mil hver dag

SVENSEID/BØ: Mandag blir Åse bru mellom Lunde og Bø stengt. Det blir sterkt anbefalt å kjøre rundt via Ulefoss og riksvei 36, men det blir ikke gjennomkjøring forbudt. – Da hadde vi måtte kjøre åtte mil hver dag.
Les mer om:

– Jeg er sikker på at pappa hadde ønsket at jeg skulle flyttet sammen med den jeg er mest glad i

Monica Sanden visste ingenting om Haugesund da hun flyttet til byen for tre uker siden. Hun er overveldet over alle de hyggelige svarene hun har fått etter å ha spurt om tips på Facebook. – Folk er så hyggelige her, sier hun.

Som vi syntes synd på Frank Lampard

Vi trenger ikke å lure på hvordan Frank Lampard føler det om dagen. Han la grunnlaget for Chelsea-sesongen, sto igjen som syndebukken for klubbens vingling frem mot nyttår – og må nå se redningsmann Thomas Tuchel skrive seg inn i historiebøkene på Stamford Bridge. Denne uken har Tuchel ledet Chelsea til semifinale i Champions League, henger fortsatt med i topp-fire plass i Premier League og på lørdag snøt tyskeren Guardiola turen til Wembley.

Wolverhampton håper Tottenham ikke utløser kjøpsopsjon

Den brasilianske spissen Carlos Vinicius var hoppende glad da Tottenham før denne sesongen bestemte seg for å låne han ut sesongen. – Det ble avtalt en kjøpsopsjon for 26 åringen som Daily Mail skriver at manager Jose Mourinho ikke ønsker klubben skal benytte seg av og dermed bærer det tilbake til Benfica i juli. Wolverhampton er i ferd med å avslutte en sesong midt på tabellen, noe som ikke er i nærheten av de ambisjoner som manager Nuno Espírito Santo har. Neste sesong skal/må bli bedre opp topp fem er målet.

Tufte glad for at forbudet oppheves: – Men kan ikke bli fritt vilt

Norske idrettsutøvere kan innstille seg på snart å benytte høydehus i Norge. Ro-veteranen Olaf Tufte er glad for at det går mot en endring rett før OL.
Les mer om:

- Merkelig opplevelse

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er klare for Europa League-semifinale mot Roma. Det sender Solskjærs tanker tilbake til 2007, da lagene møttes. - Jeg har aldri sett sir Alex så glad etter et tap, sier han.

Oftedal etter prestisjekåring: – Fikk høre at jeg var for liten

Håndballspiller Stine Bredal Oftedal (29) fikk forrige uke en plass på Forbes-kåringen over betydningsfulle idrettspersoner under 30. Hun er glad for å være et forbilde for mindre og hurtige spillere.
Les mer om:

Her vil generalkonsul bygge hotell og hytter: - Har alltid vært glad i Nord-Norge

Det arbeides med planer om å bygge hotell og hytter like i nærheten av populært fyr.
Les mer om:

Her vil generalkonsul bygge hotell og hytter: - Har alltid vært glad i Nord-Norge

Det arbeides med planer om å bygge hotell og hytter like i nærheten av populært fyr.
Les mer om:

Skjervøy Asvo håver inn nye arbeidsoppgaver(pluss)

Daglig leder Line Nilsen Eliassen ved Skjervøy Asvo er glad for at lokale bedrifter som Nofi bidrar til et stødigere økonomisk fundament for hennes bedrift.

Årets første lam er født på Ekeberg: – Veldig stas

Hun har jobbet på EKT rideskole og husdyrpark i flere tiår, men Sissel Thorson Falch blir like glad hvert år det kommer nytt liv til verden.
Les mer om:

Politiet kan ha drevet ulovlig ransaking i årevis: – Helt umulig å si om det har skjedd her

Stasjonssjef ved Fredrikstad politistasjon, Ivar Prestbakken, sier han er glad for at det nå varsles en gjennomgang av politiets metoder rundt mindre alvorlige narkotikaforhold.
Les mer om:

Gudbrand forlater en trygg og god jobb for å satse på det han virkelig tror på: – Ble veldig glad da kona mi sa det var galskap å ikke gjøre det

Gudbrand Silvet Heiene (52) slutter i jobben kultursjef for ta steget fullt ut og jobbe for å prege framtidas Valdres, som daglig leder i Skaperkraft Valdres.
Les mer om:

Meteorologen melder snøkaos – denne gangen er Bydrift klare

Glad i å gå på ski? Da vil dette gjør deg glad.
Les mer om:

Rundt hundre på venteliste. Kommunen velger privat løsning: - Jeg ble ikke spesielt glad da jeg hørte det

Ventelistene øker til sykehjem og andre pleietilbud. Nå må kommunen ty til private for å løse krisa. Til uka flytter de første pasientene inn på St. Elisabeth.
Les mer om:

Nå får tre barnehager flere voksne på jobb: – Jeg er spent og glad

Vil flere voksne i barnehagen føre til bedre kvalitet og et bedre tilbud for barna? Det vil Tønsberg kommune nå finne ut av.
Les mer om:

Roser restauranten for initiativet: Gikk til Grefsenkollen, allerede halvveis var fem poser fulle av søppel

– Den fine skogen vår som vi alle er så glad i, er full av søppel og det er et trist syn, sier Frida J. Holmberg Folden til Nordre Aker Budstikke.
Les mer om:

– I framtida vonar eg å kunne satse på hest (pluss)

– Eg er glad eg er i gang. Eg gir alltid 110 prosent!
Les mer om:

Chelsea i kalasform – ydmyket Crystal Palace

(Crystal Palace-Chelsea 1–4) Crystal Palace skal være glad det fortsatt ikke er tillatt med publikum på tribunene i Premier League. Lørdag ble de ydmyket og rundspilt av Chelsea.

Nå er butikkene åpne igjen:– Folk ser hva du har på deg på Teams også

SKIEN: – Selv om du sitter på Teams, så ser andre hvordan du ser ut, sier Henrik Rosenvold, som er glad for at han endelig kunne åpne klesbutikken igjen.
Les mer om:

Guardiola har gjerne Aguero mot seg i Premier League

Etter en exit er stemningen ofte kjølig mellom spiller og manager. I tilfellet Sergio Aguero virker det som historieskrivingen for argentineren hos City overgår alt. Både Chelsea og Leeds er linket til City-historiens største målscorer, men ser ikke ut til å bekymre Guardiola. Les: Marcelo Bielsa vet Sergio Agüero er perfekt for Leeds -Vi ønsker alle sammen det beste for ham. Jeg håper bestemt at Sergio finner det beste for seg selv de siste årene av karrieren.

Frykter konkursbølge vi ikke har sett maken til: – Jeg er seig. Uansett hvordan det går, skal jeg klare meg

Icon-sjef Ivar Jacobsen er glad for å endelig kunne åpne butikken igjen, men han tror mange i kles- og skobransjen vil slite når de utsatte regningene må betales i sommer. – Jeg tror dessverre at den verste bølgen fortsatt ligger og venter på oss, sier han.
Les mer om: