Nyheter om Glad


Nyttig med sommer-patrulje i Indre Salten

(FAUSKE) - Jeg ble glad da jeg så de hadde støvmasker på seg.
Les mer om:

For seks år siden etablerte Dagny (40) sin egen bedrift – i dag har hun seks ansatte: – Det desidert beste som har skjedd meg karrieremessig

To dager etter Dagny Thurmann-Moe hadde sin siste arbeidsdag, var nettsiden for den nye bedriften oppe: – Jeg var veldig trist og veldig glad
Les mer om:

Bjørn Tore er glad for at grensene åpner: - Vi er på et synkende skip. Nå kan vi berge oss

Nå håper Bjørn Tore Zahl at gjestene fra blant annet Tyskland og Østerrike kommer til Saltstraumen fiskecamp som lovet.

Henderson ferdig for sesongen

Liverpool-trener Jürgen Klopp bekrefter at klubbens kaptein, Jordan Henderson, mister resten av sesongen med en kneskade. Selv om kapteinen mister resten av sesongen er Klopp glad for at Henderson slipper operasjon. – Det er faktisk det beste utfallet av de dårlige nyhetene. Jeg er ganske positiv til at han vil starte den nye sesongen med oss, forteller Klopp klubbens nettside.
Les mer om:

– Nå er det god stemning i nord

SOMMARØY (TV 2): Daglig leder Ketil Voll på Sommarøy Sea Family er veldig glad for at man nå åpner opp for at turister fra blant annet Tyskland.
Les mer om:

Fullbooket hotell måtte evakuere: – Glad for at alt gikk så bra

Fredag formiddag gikk brannalarmen på Farris Bad. En elektrisk feil i en lampe skal være årsaken.
Les mer om:

Idretten glad for Raja-grep: Ber myndighetene vurdere åpning av breddeidretten på nytt

Kulturminister Abid Raja har fått oversendt Norges Fotballforbunds protokoll for gjenåpningen av breddefotballen og ber nå helsemyndighetene vurdere tiltakene.
Les mer om:

Idretten glad for Raja-grep: Ber myndighetene vurdere åpning av breddeidretten på nytt

Kulturminister Abid Raja har fått oversendt Norges Fotballforbunds protokoll for gjenåpningen av breddefotballen og ber nå helsemyndighetene vurdere tiltakene.
Les mer om:

Han blir ny idrettssjef i Kristiansand kommune: – En drømmejobb

Øystein Glad (50) er ansatt som ny enhetsleder for idrett i Kristiansand kommune. Han går fra jobben som administrerende direktør hos Bico Bygg.

Linn (28) skapte drømmejobben ut ifra bacheloroppgaven sin

KØBENHAVN/PORSGRUNN: Linn Tornholm hjelper barn og unge med å få bedre selvbilde og har gjort stor karrière i Danmark: - Jeg blir glad når jeg ser framgang, da tenker jeg ikke på dette som en jobb. 

– Jeg er glad for at Fylkesmannen skal finne ut hva som gikk galt

Varaordfører Dagny Sunnanå Hausken sier at målet er å aldri ha flere saker som «Alex» sin i Stavanger kommune. Politikerne i kommunen venter på resultatene fra tilsynssaken til Fylkesmannen.
Les mer om:

Javicia Leslie tar over rollen som Batwoman fra Ruby Rose

Javicia Leslie blir nye Batwoman. Ruby Rose trakk seg brått som DC Comics-karakteren kort tid før sesong 2 av serien skulle begynne produksjonen. Hennes erstatter er begeistret over å få ta over. – Jeg er ekstremt stolt av å bli den første svarte skuespilleren til å spille den ikoniske rollen som Batwoman, sier Javicia Leslie i en pressemelding fra The CW. – Som en biseksuel kvinne er det en ære å få bli med i denne banebrytende serien som har vært så viktig for LHBTQ+-miljøet. 33-åringen skal spille karakteren Ryan Wilder, som blir nye Batwoman etter Rubys karakter Kate Kane. Ruby Rose på Syd

Naya Rivera savnet etter badeulykke

Naya Rivera ble i dag tidlig meldt savnet etter en badeulykke. Ulykken skal ha funnet sted på Lake Piru i California, en time utenfor Los Angeles. Politiet skriver at de etterforsker saken og frykter at skuespilleren kan ha druknet. Den 4 år gamle sønnen til Naya Rivera ble funnet alene i et båt som Naya har leid. The missing person at Lake Puru has been identified as Naya Rivera, 33, of Los Angeles. SAR operation will continue at first light. @VCAirUnit @fillmoresheriff @Cal_OES pic.twitter.com/bC3qaZS3Ra — Ventura Co.

Diskusjonene er i gang etter endringsforslag: – Det skal ikke røres mye før det er ute av lag

Ordfører Håkon Lund i Lurøy synes ikke noe særlig om at de får høringsfrist midt i fellesferien, men er glad de har fått den utsatt.
Les mer om:

- Glad jeg ikke spredte beina

Basketballprofilen Milica Dabovic (38) deler skrekkhistorier fra karrieren.
Les mer om:

Kourtney Kardashian om hvorfor hun trakk seg fra Keeping Up with the Kardashians

Kourtney Kardashian kastet inn KUWTK-håndkleet. Keeping Up with the Kardashians gjør seg klar for sesong 19, men man får ikke lenger se noe særlig til den eldste av Kardashian-søstrene. I mars begynte ryktene om at 41-åringen trekker seg fra E!-serien, som startet i 2007. Noe Kourtney kort tid etter bekreftet via Twitter: I did. Bye. https://t.co/xIMBK8egDJ — Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) March 27, 2020 Nå snakker trebarnsmoren om hvorfor hun valgte å forlate Keeping Up with the Kardashians. Hun beskriver innspillingen av showet som giftig. – Jeg filmet serien non-stop i 14 år.

Angrer ikke på at han byttet fra blått til rødt - nå er «Jonte» i sitt livs form

Drar du kjensel på den 12 år gamle gutten i Sparta-drakt? – På den tiden var Stjernen-spill neppe så aktuelt, men jeg er usedvanlig glad for at jeg noen år senere skiftet mening.
Les mer om:

- 14 års kamp for lavere fart

Kjell Basse Lund i Sulitjelma nærmiljøutvalg (SNU) er glad for lensmann Ronny Borge sitt utspill om å sette ned fartsgrensen gjennom Sulis.
Les mer om:

Su Sushi feirer etterlengtet gjenåpning: – Fredrikstad er best!

Nesten to år etter at Cewex-gården brant, kan Su Nguyen (43) endelig ønske gjester velkommen inn i sin nyoppussede restaurant. Han har fått mye støtte av lojale kunder på Facebook, og er glad for å være tilbake i Fredrikstad.

Gallerirunden på Skjærhalden: – Vi er veldig forskjellige, men én ting har vi til felles –vi er glad i Hvaler

27. juni åpnet Gallerirunden på Skjærhalden, en sommerutstilling som innbefatter fem gallerier som strekker seg i en løype på drøyt 1 km: – Vi ønsker å fremme mangfoldet av kunst i alle sjangre som vises på Skjærhalden, sier kunstner og initiativtaker Rita Olavesen.
Les mer om:

– At de gidder å dra med seg søppel så langt innover, det skjønner jeg ikke!

Niels Knagenhjelm er glad i å gå tur og godt over middels interessert i gamle veier. På en av sine turer, fant han El-søppel som var forlatt langt inni skogen.
Les mer om:

– Jeg er bare glad det ikke ble personskade

Eieren av campingvognen som veltet på Karmsund bru mandag formiddag mener det burde stått et vindvarsel ved broen.
Les mer om:

– Jeg er glad jeg ikke spredte beina

Basketstjernen Milica Dabovic (38) forteller om uanstendige forslag fra karrièren.
Les mer om: