Nyheter om Glad


Forren var RBK-supporter: – Det var et veldig sterkt forhold

MOLDE (VG) Vegard Forren (31) har vært Rosenborg-supporter og havnet nesten i klubben i 2017. Men etter over 10 år i Molde er han glad for at han nå «er blå og ikke hvit».
Les mer om:

Trump: – Russland og Kina hjelper oss med Nord-Korea

President Donald Trump sier han er glad for at Russland og Kina engasjerer seg i forhandlinger om Nord-Koreas atomvåpenprogram.

Seks firma går sammen om nytt byggeprosjekt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Boligprosjektet på Sundeodden vil bestå av seks terrasserte boliger i Dannevika, rett med Grisefjorden. Boligene er prissatt fra 5,5 til 6,4 millioner, og har alle minst to soverom.Det er firmaet Serai som står som prosjektutvikler og for salget.

Fleire flise-utfordringar, men nytt opningshåp

Suldal kommune og entreprenøren har klart å begrava stridsøksa såpass at arbeidet nå er i gang igjen etter mange vekers arbeidsstopp. Nå tør utbyggingssjef Lauritz Lauritzen igjen å flagga eit håp for når badeanlegget kan opna.

Sirevåg tapte vindmøllekampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det hadde vore tidenes største oppdrag og ein stor og viktig jobb for både lokalt næringsliv og Sirevåg hamn, seier hamnesjef Jarle Bø.Saman med styreleiar i Sirevåg hamn, ordførar Jonas Skrettingland, har Bø jobba hardt for å få vindmølleaktørane til å sjå mulegheiter i det som i årevis har vore ei viktig fiskerihamn i Hå.Før jul såg det ut som om vinden ville blåsa i retning Sirevåg, men så snudde det og vart motvind.

Bratt læringskurve i brannvesenet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Brannen i Sokndal er den største hendelsen jeg har vært med på til nå. Der hadde jeg i oppgave å lede operasjon og koordinerte folkene i alle sektorer. I tillegg hadde jeg ansvar for styring av skogbrannhelikoptrene. Det var veldig nytt -- og veldig gøy, forteller Otto Leidland.Det meste er nytt for den ferske brannmannen fra Egersund.

Ja til enveiskjøring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den nye skiltplanen for Flekkefjord ble behandlet i utvalg for samfunn (US) tirsdag denne uken. I forbindelse med forslaget for skiltingen av den sørvestlige delen av sentrum, ble det foreslått av administrasjonen å gjøre Allégaten til toveiskjørt.Beboere i nedre del av gaten stod i Agder 15. april frem og sa seg uenige i dette, da de ønsket å få tilbake gaten som enveiskjørt etter at den har vært midlertidig toveis.

Sendte skoleandakt-sak helt til topps

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da det før påske ble gitt beskjed fra rektor og skoleledelsen om at skolelaget i Sirdal ikke fikk ha skoleandakter i matfriminuttet lenger.- Vi håper virkelig at dere vil la oss fortsette å ha skoleandakt. Det er faktisk brudd på barnekonvensjonen og menneskerettighetene om vi ikke får lov til å ha skoleandakt.

Ammerud og Rødtvets teaterspirer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er første gang jeg driver med teater, og det er så gøy. Jeg har lyst til å fortsette hele livet, sier Leonora (8).Sammen med 14 andre barn fra Ammerud og Rødtvet i alderen syv til elleve år er hun en del av Ammerud barneteater, som foreløpig holder til på Ammerud skole. Barneteatret ble stiftet høsten 2018 med støtte fra bydelens frivillighetsmidler. Siden den gang har de øvd én gang i uka, og 9.

Fjerdeklassingene er så fornøyde med skolefritidsordningen at de ber om et ekstra år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: På Korsvoll skoles Facebookside er det delt følgende melding: «Klar beskjed fra elevene på fjerde trinn. De vil ha AKS (journ. anm. aktivitetsskolen) for 5. trinn også! Vi synes det er fantastisk å høre at barna er så glad i AKS at de vil fortsette et år til. Vi har nå sendt en forespørsel til UDE (journ. anm. Utdanningsetaten) for å se på mulighetene vi har for å utvide tilbudet til 5.

Martins (7) skolestart er en solskinnshistorie

– Jeg er glad i deg, Heidi! Sju år gamle Martin Hjørnevik Vivelid gir assistenten sin en klem og viser tydelig at å mestre en oppgave gir en inderlig glede.
Les mer om:

Dette er det mest populære studiet ved universitetet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BLINDERN: I pressemelding av 25. april forteller UiO at det er hele tre søkere per studieplass, ifølge søkertallene til høyere utdanning, som ble offentliggjort i dag.Det går frem at profesjonsstudiet i psykologi er fortsatt det mest populære studieprogrammet, mens nye og tverrfaglige studieprogrammer også gjør det svært godt.

Velkommen hjem! Comeback for Muhammed Keita i Eliteserien

Det er ingen stor overraskelse Muhamed Keita når han først kommer tilbake til Norge velger å signere for Strømsgodset, han har tross alt spilt for klubben to ganger tidligere. Keita har signert en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen. «Jeg er hjemme igjen og det betyr utrolig mye for meg.

Justin Bieber og Ariana Grande kommenterer Coachella-kontroversen

Elsk og hat. Etter å ha hatt med blant andre Nicki Minaj, N’Sync og Diddy på Coachella weekend 1, tok Ariana Grande med sin kollega Justin Bieber under weekend 2. Det hele skal ha vært impulsiv; avtalt noen minutter i forkant. Justin tok «Sorry», og det var fort tydelig at han ikke sang mye selv, men brukte originaltracket i bunnen. Han sang altså over sin vokal, noe som ble ekstra lett å merke da han ikke hadde mikrofonen ved munnen da vokalen startet. Men kanadieren har ikke hatt konsert på nesten to år, og fansen syns det var stas å se ham tilbake på scenen. I etterkant ble Justin dog dratt

Endelig er Carlos Sanchez spilleklar

Siden september har 33 år gamle Carlos Sanchez vært ute, men nå er West Ham spilleren endelig på vei tilbake. – West Ham hentet Carlos Sanchez i Fiorentina i fjor sommer, men London-klubben fikk ikke mye glede av sin nykjøpte colombianske midtbanespiller før kan ble skadet. I september løp han inn i en kneskade som har holdt ham ute siden, Han sier til klubbens nettside det har vært hardt, men at han har følt klubben og lagkamerater som støttende. Les: Tottenham vil sette klubbrekord med «take it or leave it» bud “I’m fit for the last three games and I’m happy to be back.

Brannen i Sokndal: - Det heftigste jeg har opplevd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag er han endelig litt letta etter at de begynner å få kontroll på brannen.Under storbrannen har han operert som utrykningsleder med hovedoppgave å få oversikt over brannen. Ellers har han tittelen som leder for beredskap, Sokndal Brann og Redning.Hadde blitt evakuert - Det har vært hektisk med mye telefoner og samband. Det var tre branner som startet samtidig; på Vågan, Hegdal/Rekedal og Hellershei.

Brannen i Sokndal: - Godt å komme hjem

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Helikopterene flyr skytteltrafikk over husene på Årstad. De evakuerte fikk tidligere i dag beskjed om at de kunne komme tilbake til hjemmene sine.Var litt kaos - Jeg leste på nettet at vi kunne komme hjem. Men da jeg kom hit, var det rene kaoset. Det hadde blusset opp oppi lia her og det var brannbiler alle steder, småler Jim Pedersen.Men han slår fast at han føler seg trygg. Brannen som blusset opp, er slukket igjen.

Vålerenga låner keeper etter Kristoffer Klaesson ble skadet

Vålerenga som har hatt en helt ok start på årets sesong og beginner seg på 6.plass. -Reservekeeper Kristoffer Klaesson pådro seg tidligere denne uken en leddbåndskade.

De evakuerte etter brannen har fått flytte hjem igjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I alt 138 personer ble evakuert fra hjemmene sine tirsdag kveld da brannen i Sokndal raste som verst.Cirka klokka 13.40 onsdag fikk de beskjed om at de kunne vende hjem igjen.- Men med så mye vind som vi har nå, er det jo en viss fare for at brannen kan blusse opp igjen.

- Nei, jeg har ikke sovet noen ting i natt. Det har gått bra, jeg har døgnet før, sier Rolf Gabrielsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Én av de evakuerte er Rolf Gabrielsen. Klokka 10.40 er han fortsatt på plass i Sokndalshallen.- Nei, jeg har ikke sovet noen ting i natt. Det har gått bra, jeg har døgnet før, sier han.Gabrielsen så flammene på åskammen bak eiendommen sin fra hallen.- Jeg kan ikke se huset mitt, men jeg så flammene.

Beboere i Lyngdal har fått flytte hjem

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

- Min familie så kirka eksplodere!

Shirani Fernando Jevne i Vang er glad for at familie og venner har overlevd bombeksplosjonene på Sri-Lanka, sjøl om det var nære på for flere av dem. Klokka 14.45 markeres landesorg over hele Sri-Lanka med hvite flagg, stillhet og lys.
Les mer om:

Marte fra Nordberg innstilles som ny utdanningsdirektør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Marte Gerhardsen (46) er innstilt som direktør for Utdanningsetaten. Hun vil etter planen tiltre stillingen 5. august. Gerhardsen tar over etter Kari Andreassen som har fungert som midlertidig direktør siden 1. desember 2018. - Gerhardsen skal gjennomføre byrådets oppvekst- og kunnskapspolitikk. Osloskolen har høye ambisjoner og forventninger til den enkeltes faglige og sosiale utvikling.

Vedrørende påkjørt garasje.

I likhet med alle andre så var jeg glad det gikk bra med alle involverte i uhellet.
Les mer om:

Seks personer ble reddet under brannen på Hvaler: – Vi er veldig glad de er i live

Mange gjorde en heltemodig innsats under brannen på Hvaler søndag kveld, ifølge kommunalsjefen for helse og velferd.
Les mer om: