Nyheter om Glad


Så glad blir du når du skriver kvinnehistorie

Det kryr av jenter i stallene, men likevel har gutta dominert sprangridning. Endelig ble det en kvinnelig verdensmester: Simone Blum (32).
Les mer om:

Vinn-vinn med kompost(pluss)

– Du blir glad av å kompostere, hevdar Rune Brandal. Denne veka sette han i gang eit komposteringsprosjekt i samarbeid med dagsenteret på Alvehaugen.
Les mer om:

Norgesmesteren i drama: – Glad vi kunne gå ut for egen maskin

Anders Pettit Grøndal (34) var allerede norgesmester før lørdagens NM-avslutning i Rally Hedemarken. Det skulle vise seg å være en fordel.
Les mer om:

Motebloggeren Nick (50) går en fast rute i Tønsberg hver helg. Nå skal han vise fram byen til leserne sine

Moteblogger Nick Johannessen innrømmer at han kjøper lite klær hjemme i Tønsberg. Men glad i byen og restaurant- og kulturlivet i sentrum er han utvilsomt.
Les mer om:

Elyounoussi mistet Anfield-tur etter «stygg takling»: – Glad jeg ikke mister hele sesongen

Mohamed Elyounoussi (24) så fram til å møte Liverpool, men en skade på trening stoppet landslagskanten.
Les mer om:

Ekstremvarslet fjernet for «Knud»

Stormen «Knud» tok en litt annen bane enn forventet over Østlandet. – Det tror jeg vi skal være glad for, sier vakthavende meteorolog Kristen Gislefoss.
Les mer om:

Ekstremvarslet fjernet for «Knud»

Stormen «Knud» tok en litt annen bane enn forventet over Østlandet. – Det tror jeg vi skal være glad for, sier vakthavende meteorolog Kristen Gislefoss.
Les mer om:

Nicklas Bendtner saken: Taxisjåføren var ingen engel likevel

I kveld gleder vi oss med Rosenborg og deres danske superstjerne Nicklas Bendtner, etter den famøse taxituren i København for noen uker siden havnet Lord Bendtner i arresten, mens taxisjåføren fikk en rett venstre og et opphold på akutten. I ettertid har vi begynt å få historier som fikk i fordel av Bendtner, blant annet rykket faren til kjæresten Philine Roepstorff rykket ut i media og var glad for hans datter ble forsvart mot taxisjåføren.  Og Philine selv hevder Bendtners han slo taxisjåføren i selvforsvar. Nå har trolig saken tatt en overraskende vending; Advokat Mette Grith Stage bekrefte

«Planen min var å være her i ti år»

Sergio Agüero er tydeligvis en mann som liker langtidsplanlegging. Da han kom til Manchester City for syv år siden var planen å bli i 10 år, nå har han vært i syv og han hadde bare to år igjen av avtalen.

Glad for at disse unge gutta kan «trylle»

SKIEN: (Odd - Sandefjord 3-1) Joakim Holmen Jahnsen mener Odd kan vinne NM, til tross for kun én sisteårs junior i stallen.

Løkes dansepartner røper hemmelige SMS-er

- Glad for at hun har innrømmet å ha vært med på spillet, sier Frank Løke.
Les mer om:

Bjarne Olav frå Vaksdal miste livsverket sitt då skipet «Heiko» brann

Eigar Bjarne Olav Eidnes er likevel først og fremst glad for at alle liv blei berga då lasteskipet tok fyr ved Askvoll i Sogn og Fjordane natt til torsdag.

Bjarne Olav miste livsverket sitt då skipet «Heiko» brann

Men eigar Bjarne Olav Eidnes er først og fremst glad for at ingen liv gjekk tapt.
Les mer om:

Liverpool-stjerne forteller han ikke kunne gå i rødt da han var liten

Når din far er Leeds supporter er det klart at rødt ikke er burde være din favorittfarge. Da Liverpool stjernen James Milner vokste opp med en far som var lidenskapelig fotball-supporter og hans fremste hat objekt var Manchester United. Naturlig nok sørget faren til James Milner at han startet sin karriere på ungdomslaget til Leeds.

Paul Pogba: «Vi er sterkere mentalt nå»

Det hjelper selvsagt på lagmoralen å vinne i Champions League, men det gjør sikkert enda mer å etter en periode med kritikk å score to mål på rappen. Manchester United dyreste spiller Paul Pogba føler at laget har klart å løfte seg etter en trist start på sesongen.

Er bekymret over tallene

Rektor Kari Elisabeth Rustad er glad for at elevrådet ved skolen engasjerer seg.
Les mer om:

Stor åpning i dag: Har tredoblet arealene(pluss)

– Jeg er svært glad for å åpne opp i nye og større lokaler her i dag.
Les mer om:

Norsk H2 vann viktig hydrogenpris

– Denne prisen opnar fleire dører for oss, seier ein glad Rainer Speth dagen der på. Han fortel at den internasjonale fagmessa er den største i Europa når det gjeld hydrogen. – Alle dei store som jobbar med hydrogen i Europa er her desse dagane. Ti tusen Euro Norsk H2 as og Hy2gen AG fekk hovudprisen for sitt samarbeid i kategorien Innovative samarbeidsprosjekt mellom Baden-Wuttemberg og Norge og for sitt arbeid for Kommersiell karbonfri grønn hydrogenproduksjone – en bærekraftig energikilde.

Glad i film? Nå frister hun med gratis «leirskole» i høstferien

KRAGERØ: Ei uke på Jomfruland sammen med profesjonelle filmfolk og tilgang til fett utstyr – helt gratis. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det blir virkeliget for 20 ungdommer i høst.
Les mer om:

– Flyttingen var en påkjenning, men nå er jeg stolt av å være flyplass-ansatt!

Så tøff var overgangen fra Fornebu til Gardermoen at Kristin Wang-Norderud var innstilt på å finne seg en annen jobb. Nå er hun glad hun ikke falt for fristelsen.
Les mer om:

Best i landet på fagopplæring

En stolt og glad «Gumpen-gjeng» har fått melding fra NHO om at de er kåret til beste lære-bedriften i landet. Uansett bransje. Tirsdag morgen deles prisen ut.
Les mer om:

Jose Mourinho mener han kan hente ut det beste i Arsenal-stjerne enda en gang

Det er få spillere som gjennomgående har blitt kalt overvurdert og «ferdig» som har kommet tilbake på spektakulært vis enn Mesut Ozil.

#72 - Er glad i nordmenn

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Judith Horntvedt.