Nyheter om Glad


– Han er glad i oppvasken

FLORØ: Erik Eikeng (21) fikk bo hos lagkamerat Dejan Corovic (25) etter at han signerte for Florø.
Les mer om:

Syntes håndball var kjedelig, dro på jordomseiling, men det sluttet ikke der

Hvis det er så enkelt som den svenske håndballspilleren Kim Ekdahl du Rietz får det til å se ut, tenker jeg selv å slappe av et år eller to og så velge med en klubb å spille for. Kim hadde nådd et metningspunkt og var skikkelig lei av håndball, og kan vi tenke oss, håndballhaller. Han trengte åpen himmel og la ut på en jordomseiling. – Det var for litt over et år siden.   «Jeg synes enkelt og greit at håndball ikke er noe gøy. Så enkelt er det», sa Kim Ekdahl du Rietz til Aftonbladet den gangen.

Sellin endte 77 dagers måltørke – feiret ellevilt med supporterne

(Moss - FFK 0-2) Så glad ble Kjell-Rune Sellin for å ende en 77 dagers måltørke og sende FFK opp i 2-0 mot Moss at han hoppet opp og lagde noen elleville og etterlengtede jubelscener sammen med FFK-supporterne.
Les mer om:

Team Sky-stjerne vet hvem som ikke tar over Arsenal

Geraint Thomas, som søndag håper å hevde seg i teten i Liège-Bastogne-Liège, er nesten like glad i fotball som sykkel.
Les mer om:

– Glad for å ha lagt opp når en ser Mohamed Salah

Mohamed Salah har herjet for Liverpool denne sesongen, og TV 2s Premier League-ekspertise roser egypteren opp i skyene.
Les mer om:

Ranket som nr 1227, sexy og full av angst

På overflaten ser alt perfekt ut for Golf sexbomben Paige Spiranac, hun reiser rundt med brillefin kropp og spiller golf, er en del av Sports Illustrated badedrakt utgave og har oppdateringer i sosiale medier som oser av lykke.  Nå har hun fortalt verden at hun kjemper hver eneste dag med angst.   Paige til tross for å bare være nummer 1227 på rankingen vil hun gjerne at også du skal bli en bedre golfer, på sin Youtube kanal kommer hun med mange tips. Ekstremt populær Den 25 år gamle skjønnheten blir følges av en og en halv million mennesker over hele verden, mye på grunn av hennes konstante

Møtte Avicii for få dager siden: – Han var så glad

Christina Hlosek og Maitrai Joshi møtte Avicii i Oman forrige helg. – Han var helt fin, i god form, sier Joshi til VG
Les mer om:

Uten Arsene Wenger ligger veien åpen for en retur for Nicklas Bendtner

Selv i Premier League får de med seg hva som skjer i Norge, ihvertfall når det gjelder så synlige personer som Arsenal sin Lord, Nicklas Bendtner. Frem til overgangen til Rosenborg i sommer var det ingen som stilte spørsmålstegn ved om det var riktig av Arsene Wenger å miste troen og la Bendtner gå.  Det er vanskelig å tro, men etter at Nicklas Bendtner har fått suksess i Rosenborg og ble toppscorer i Eliteserien, sammen med returen til det danske landslaget selvsagt, har flere i Premier League-klubben Arsenal begynt å leke med tanken om å få ham tilbake til Emirates.

Lance Armstrong enig i å betale 5 millioner dollar

Etter han innrømmet doping har livet til Lance Armstrong ikke vært spesielt lett. Verdens beste syklist gjennom tidene er strippet for all ære og var nære å bli slått personlig konkurs. Det amerikanske justisdepartementet saksøkte Lance Armstrong for 100 millioner dollar, eller 775 millioner norske kroner i fjor. Grunnlaget var at han har bedratt staten da US Postal Service sponset laget han ledet.

Jeg er glad i ord og uttrykk

Les mer om:

Æ æ så glad i kirka mi!

Jammen, er det noe kirke igjen å være glad i da? Ifølge media og andre forstå-seg- påere så er kirka (den norske kirke) nærmest stedt til hvile!
Les mer om:

Senterparti-delegasjon til Evenes flystasjon(pluss)

Leder i Evenes Senterparti, Svein Nilsen, er glad for at flere stortingsrepresentanter fra partiet hans, besøker flystasjonen mandag.
Les mer om:

Unge spor vitser om flerkoneri og plagsomme naboer

Unge spors nyeste forestilling handler om en mann som er litt for glad i damer, og om to koner som ikke vet om hverandre.
Les mer om:

Helfo-kontoret på Sola rammes ikke av kuttene

- Jeg er svært glad for at det nå er besluttet at Helfos kontor på Sola skal bestå, sier stortingspolitiker Solveig Horne (Frp).
Les mer om:

Brækhus bokser i Los Angeles 5. mai: – Jeg er veldig glad nå!

Etter mye frem og tilbake får Cecilia Brækhus (36) endelig sjansen til å vise seg frem for det amerikanske boksepublikumet og seere på storkanalen HBO.
Les mer om:

Harbye Joa glad for at politikerne snur: - Takk for all støtten

Turid Harbye Joa er en av de som har ropt høyest i protest mot nedleggelsen av Sola storkjøkken. Nå priser hun seg lykkelig over at politikerne snur, og ønsker å takke for all støtte.
Les mer om:

Fagmiljøet ved VLMS: Glad for beslutningen

Radilogisystemet RIS/PACS brukes også på VLMS. Alle bilder som tas i forbindelse med røntgen,mammografi, CT og annet sendes herfra og videre til Sykehuset Innlandet. Nå skrinlegges pilotprosjektet.
Les mer om:

Sykehuset Innlandet og VLMS har vært røntgen-pilot-nå avvikles systemet

Sykehuset innlandet har siden 2014 vært pilot for et nytt radiologisystem, som brukes ved røntgenundersøkelser. Planen var at hele helse sørøst etter hvert skulle ta i bruk dette systemet, men nå er den prosessen stanset. Mens Sykehuset Innlandet, inkludert VLMS, må fortsette å bruke det, inntil en ny løsning er funnet. Det har vært mange utfordringer ved bildebehandlingssystemet, det er meldt om en rekke feil av ulike slag. For de ansatte som betjener systemene og for dem som analyserer bildene har dette vært en krevende tid.

«Det er en flott opplevelse å bo her, jeg ville signert med United igjen»

Det er ingen annen forklaring enn av Matteo Darmian er frosset ut av Manchester United, nå ønsker han seg tilbake til Italia.  Forsvarsspilleren har bekreftet at han har lyst til å forlate Old Trafford til sommeren og at Serie A klubben Juventus er hyperaktuell for å overta arbeidsgiveransvaret. Les: Manchester United åpner opp for salg Mange sier at Matteo aldri hadde en sjanse ovenfor Manchester United manager Jose Mourinho, han kom nemlig som en favoritt til tidligere manager Louis van Gaal i 2015 fra Torino.  Favorittstemplet varte dog ikke så lenge at det argumentet holder helt hjem, nest

Glad for demenskoordinator

Hanne Risvold (KrF) er meget glad for at Flekkefjord kommune nå får demenskoordinator.
Les mer om:

Skal jobbe sammen for plastfrie strender: – Alle har en strand de er glad i

Kystlaget Salta, Bodø kajakklubb og 4H har inngått en avtale med Bodø kommune om å rydde strender på Store Hjartøya i minimum tre år.
Les mer om:

– Veldig gøy å se at det har slik interesse(pluss)

Senja Næringshage er glad for interessen rundt deres siste næringslivsseminar. Hun lover at det blir flere.
Les mer om:

Dobbelt kjipt for Start

Det har ikke akkurat vært en «velkommen tilbake» stemning for Start i Eliteserien. Det kan godt tenkes at OBOS-Ligaen er et mer passende nivå å spille på for Sørlandsklubben. På lørdag tok de imot Vålerenga på Sparebanken Sør arena og fikk en leksjon i toppfotball.

Tett på Jeanette Kapstad Urdal: Glad på den grøne matta

Leiaren for ungdomsstyret i EIK fotball blir alltid glad når ho kjem til Husabø.