Nyheter om Glad


Se hvorfor Sondre (19) knytter nevene på verdens mest kjente friidrettsarena

– Vet du; så glad har jeg ikke vært siden jeg tok bronse i Världsungdomsspelen i 2014, sa en overlykkelig Sondre Matias Rudi etter tidenes drømmekveld på Bislett.
Les mer om:

Meghan Markle om sitt nye liv: «De gjør det ikke lett»

Da paret møtte Pharrell Williams, roste han dem for forholdet deres. Det viser en ny videosnutt delt på Twitter, skriver Daily Mail. – Så glad for ekteskapet deres. Kjærlighet er fantastisk. Ikke ta det den betyr i dagens klima som en selvfølge.
Les mer om:

Kjell Arild kan ha hindret ulykke: – Vi er utrolig glad for at han tipset oss

Bare minutter etter at Larvik kommune kom til lekkasjestedet raste veien sammen. Heldigvis kom det ikke en bil og kjørte ned i hullet.
Les mer om:

– De kalte meg «stråmann» – endelig er det rettferdig

SKIEN: Styreformann og eier i Borgestadgrillen AS, Selahattin Temel, er glad for at de vant fram i retten mot Skien kommune. Men han orker foreløpig ikke å starte opp noe gatekjøkken, etter å ha brukt ett år på krangelen med kommunen.
Les mer om:

Fana-syklist vant etapperitt i Tsjekkia: – Jeg er veldig glad

Vita Heine (34) vant Tour de Feminin i Tsjekkia sammenlagt.
Les mer om:

Fana-syklist vant etapperitt i Tsjekkia: – Jeg er veldig glad

Vita Heine (34) vant Tour de Feminin i Tsjekkia sammenlagt.
Les mer om:

– Jeg er veldig glad i Valdres og har lært masse av Jan

Fersk kongepokalvinner fra Landskappleiken, Alexander Aga Røynstrand, henviste både en tidligere læremester, Jan Beitohaugen Granli fra Rogne, og Stian Johan Roland, også han fra Rogne, til henholdsvis andre- og tredjeplass.
Les mer om:

Høy puls og høydeskrekk(pluss)

Sp-ordfører Svein Oddvar Leiros er mer glad i høy puls enn i høyder for tiden.
Les mer om:

Arne Viste: Glad for å bli tiltalt

I flere år har han kjempet for å bli tiltalt. Nå gleder Arne Viste seg til å møte i Oslo tingrett, tiltalt for brudd på utlendingssloven.

Kjetil Knutsen vil ha mer suksess med Bodø/Glimt

Stemningen i Bodø/Glimt er meget god om dagen og laget spiller overbevisende og ligner veldig på suksessesongen for to år siden ha de vant OBOS-Ligaen på strak arm og kom tilbake i Eliteserien.  Kjetil Knutsen som overtok som hovedtrener i januar i fjor og hadde opprinnelig en kontrakt som strakte seg ut sesongen 2019. Nå er den forlenget ut juni 2022, opplyste klubben på en pressekonferanse torsdag. Les: Newcastle har kontaktet Benitez-erstatter: «Bulldoseren fra Manchester United» Både jeg og Morten Kalvenes må få takke for tilliten. Å få jobbe i en Eliteserie-klubb er ikke alle forunt.

Hentet midtstopper i Nederland

Den 22 år gamle midtstopperen Bart Straalman var kaptein i De Graafschap, han er 193 centimeter høy og skal forsvarere Sarpsborg 08 fremover.  «Jeg er en spiller som går all in i 90 minutter. Jeg gir aldri opp og jobber knallhardt. Jeg liker å bruke kula, er glad i ballen, men er også god i lufta. I De Graafschaap var jeg kaptein det siste halvåret.

Endelig kan Jørn brygge heltrøndersk øl(pluss)

Med korn fra egen åker har Tyson Weaver i Skogn tatt opp igjen en eldgammel tradisjon. Det er Jørn Andersen i Klostergården Håndbryggeri på Tautra glad for.
Les mer om:

Bergenser har kjøpt sitt 4. hus i Tvedestrand - utvider samlingen av historiske bygninger

- Det er ikke noe å legge skjul på at jeg er glad i gamle bygninger, sier Leif Kahrs Jæger. Han utvider nå sin samling av historiske bygg med det som skal være Borøyas eldste hus.

«Euphoria»-stjernen til VG: Vil ikke være et minoritetsalibi

LOS ANGELES (VG) Transkvinne og modell Hunter Schafer er glad for at transjenta hun spiller i den dystre ungdomsserien «Euphoria» ikke på noen måte er ment å representere hele miljøet.
Les mer om:

Rune Kilebu etter båtbrannen på Skjæløy: – Dette er jo den store skrekken

Båtbrannen ved gjestehavna på Skjæløy kunne blitt langt mer dramatisk. – Jeg er veldig glad for at det gikk så bra, sier marinaeier Rune Kilebu.
Les mer om:

– Jeg er glad jeg er her og ikke i lagbussen

Dylan Groenewegens lagkamerat tror det gikk en kule varmt i Jumbo-Visma-bussen etter at seieren røk på den 4. etappen.
Les mer om:

Stig (31) ble hastefraktet til sykehus etter alvorlig illebefinnende: – Det kunne vært over hvis jeg hadde hatt mer uflaks

SKIEN/VARDE: Urædd-trener Stig Haddal (31) er glad for at han kan kose seg i Danmark med venner og familie etter den alvorlige hendelsen for noen uker siden.

– Man blir jo glad i alle sammen

Lenge før ungene slipper inn er voksenlederne klissvåte av både regn og skum. De merker det knapt.
Les mer om:

Klæbo har signert landslagsavtale

Norges Skiforbund Langrenn og Johannes Høsflot Klæbo er enige om innholdet og har signert landslagsavtalen for sesongen 2019/2020. – Jeg er glad for at vi er enige om landslagsavtale og ser frem til en ny og spennende skisesong, sier Johannes Høsflot Klæbo. Han er nå tilbake fra rulleskikonkurranser i Kina og fornøyd med at avtalen er på plass. – Jeg synes det er blitt jobbet godt hos begge parter, noe som har vært og er nødvendig for å modernisere og ajourføre dagens regelverk. Vi er glade for at Skiforbundet har prioritert dette arbeidet høyt. Nå er vi enige og begge parter har signert.

– Vi er stolte av produktet vårt, men vi er ikke de rette til å ta det neste steget

– Du bør helst ikke være altfor glad i å drikke sprit selv, da det krydrede brennevinet vi har laget er veldig godt, sier gründeren.
Les mer om:

Får drahjelp av verdens beste i rekordjakta: – Det er vi veldig glad for

Til å være en helt vanlig konkurransefri mandag, har uka fått en strålende start for familien Ingebrigtsen. Særlig for Jakob (18).
Les mer om:

Zlatan Ibrahimovic har ydmykt plukket ut tidenes beste lag

Det er ingen overraskelse når den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic ydmykt har plukket ut tidenes beste lag. – Vi vet han er over gjennomsnittet glad i seg selv og det er en av tingene vi elsker han for. Zlatan er selv som 37 år gammel den beste spilleren i verden (ref Zlatan). Nå har han på Instagram satt opp drømmelaget, hvor han har plukket ut den beste på hver posisjon. Zlatan FC – The Hungry lions! Les: John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen   Se dette innlegget på Instagram   My favourite team of all time.

- Glad for tid til gode treningsøkter

Kine Olsen Vedelden, Drillos datter, gleder seg til å få bedre tid til ordentlige treningsøkter og restitusjon i sommer.
Les mer om:

Kom i gang

Vi som er glad i Baneheia og må bruke bilen for å få tilgang, har hver sommer parkeringsproblemer i Svarttjønnveien fordi bobilturistene legger beslag på plassene.
Les mer om: