Nyheter om Glad


Slik blir den nye båthavna i Verdal(pluss)

Leder i Verdal småbåteierforening er svært glad for at småbåthavna kommer tilbake til Havfrua 52 år etter at den ble flyttet derfra.
Les mer om:

Alan Walker: – Må unngå å miste meg selv i all galskapen

Alan Walker (21) lever et eventyrlig liv, men er glad for at han har kjæresten å kunne trekke seg tilbake sammen med.
Les mer om:

Alan Walker: – Må unngå å miste meg selv i all galskapen

Alan Walker (21) lever et eventyrlig liv, men er glad for at han har kjæresten å kunne trekke seg tilbake sammen med.
Les mer om:

Alan Walker: – Må unngå å miste meg selv i all galskapen

Alan Walker (21) lever et eventyrlig liv, men er glad for at han har kjæresten å kunne trekke seg tilbake sammen med.
Les mer om:

Håpet på 20 klimalåter – har hittil fått inn 100

– Jeg jublet da vi nådde 20 bidrag, og nå har det jo tatt helt av! sier Kolstø – og røper at klimalåtkonkurransen «Etter oss» hittil har fått inn 100 bidrag. – Jeg er så glad for at musikerne i landet engasjerer seg for denne viktige saken. Blant de 100 finnes det nå både punk, vise, pop, rock, samtidsmusikk, instrumental, rap og joik, akkurat det mangfoldet jeg hadde håpet på, sier Hanne Kolstø. LES OGSÅ: Utlyser låtkonkurranse for klimaet. Hun fikk ideen til klimalåtkonkurransen da hun møtte Klimabrøl-skaper Even Rydningen, som 30.

– Seint, men godt i gang(pluss)

Prosjektdirektør Nils Kristian Berge i Fjord1 er glad for at dei endeleg er i gang med anleggsperioden på Hareid.
Les mer om:

Frem med malerkosten - Anne og Roy landet rekordstor jobb

Tvedestrand Interiør AS har vunnet anbudet om å male boligene som bygges på Holmen i Risør. - Jeg er så glad for at Mesel har vist oss den tilliten, sier Anne Sonesen. - Nå har vi jobb i lang tid fremover.

NYTT OM FOLK - FIKK VM-JOBBEN: – Jeg er superentusiastisk, glad og litt spent

40 konkurransedager skal gjennomføres.
Les mer om:

Østfold trenger matfaglærte. De blir høyt verdsatt av matglade kunder

– De fleste ikke hvor viktig matfagene er for produktutvikling, matopplevelser og det å ivareta norsk matkultur. De vet ikke hvilken anerkjennelse de faktisk får fra de mange forbrukerne som er glad i god mat.
Les mer om:

«Arbeidshest Emiliano Moretti legger fotballskoene på hylla

Torino-forsvarer Emiliano Moretti har fortalt verden at nå er en lang karriere som fotballspiller over.  Moretti kom til Toro fra Genova i juli 2013 i det som må være et av klubbens beste kjøp. – For under 1 million euro fikk de en solid forsvarer som ga dem 197 kamper.  «Min siste kamp blir på Søndag mot Lazio» Les: Kaka ønsker å komme tilbake til Milan «Jeg er glad og tilfreds med at jeg avslutter et viktig kapittel i mitt liv. Jeg vil takke presidenten og treneren for å prøve å overbevise meg om å bli». «Jeg begynte Toro for seks år siden, og en ny karrièrevei begynte for meg.

Har du lyst til å stå på scenen under Færderfestivalen?

Er du glad i å synge eller danse? Eller kanskje det bor en stand up-komiker i deg? Nå har du muligheten til å vise fram ditt talent under Færderfestivalen.
Les mer om:

– Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få oppleve en brann

Hilda Pettersen (88) må flytte ut av leiligheten, men er glad for at det tross alt gikk så bra som det gjorde.
Les mer om:

Travsiger til Tjordal med ein Førlands Tor i storform

Travhesten til Per Eivind Tjordal imponerte stort i går på Forus Travbane då han vann eit V65-løp. Det er tredje gong i år at suldalshesten vinn på Forus. Hestekrefter Førlandshesten er ikkje glad i autostart, og gjekk som frykta i galopp og hamna med det langt bak i feltet tidleg i løpet. Men Førlands Tor viste krefter.
Les mer om:

Har solgt over 800 billetter til DumDum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Det er bare noen få dager igjen til gudfarene i norsk rock, DumDum Boys, står på scenen for tredje gang på Slipen på Rognan.Det er noe som helt tydelig engasjerer publikum.- For å si det sånn, vi har passert 800 solgte billetter, og det nærmer seg strek.

- Huset vil gi brukerne en helt ny hverdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Senter-gangvei blir bilfri

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter å ha engasjert seg i og jobbet for å få fjernet bilene langs gangveien som går forbi Madamløkken barnehage fra Linderud senter og ned til Bjerke videregående skole og Linderud barne- og ungdomsskole i mange år, kan beboerne nå etter samarbeid med Bydel Bjerke endelig se for seg en gangvei slik den skal være. - Her ferdes det mange, og ikke minst barn.

- Det begynte med en øl...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter tre minutter i samtale med MDGs andrekandidat til årets lokalvalg forstår vi hvorfor partiet har rangert Olivia Ericson så høyt. Man blir betatt av en smittende latter kombinert med fravær av selvhøytidelighet. Samtidig skinner det gjennom at Olivia er mer enn gjennomsnittet strukturertHun er født og oppvokst i USA av svenske foreldre med tilhørighet i Västra Götaland.

Derfor må Vipers-spillerne utsette gullfeiringen

Ole Gustav Gjekstad og Vipers var mer glad for å få Champions League-plassen enn å få et nytt trofe i premieskapet.
Les mer om:

Derfor må Vipers-spillerne utsette gullfeiringen

Ole Gustav Gjekstad og Vipers var mer glad for å få Champions League-plassen enn å få et nytt trofe i premieskapet.
Les mer om:

Bare fire mål på tre år; spissen fortsetter likevel i Premier League

Det må sies at det ikke bare er dårlig form, men skader som har sørget for den nedslående statistikken for spissen Connor Wickham. – Det har vært noen tunge år siden han meldte overgang fra Sunnerland, men Crystal Palace manager Roy Hodgson har fortsatt trua og forlenger avtalen.  26-åringen har vært mye borte de siste årene grunnet skade.

Hun som ikke var redd

Sunniva var en sprudlende, bestemt og omtenksom jente på 13 år. Hun var oftest glad. Og hun var ikke redd. Faren til Sunniva fortalte om familiens mørkeste øyeblikk i retten tirsdag.
Les mer om:

Den franske spissen Olivier Giroud har funnet frem pennen og signert

Det er greit når så mye er usikkert i Chelsea at vi slipper å lure på hva som skjer med deres franske spiss Olivier Giroud. – Han kom fra London-rival Arsenal i overgangsvinduet i januar 2018 og har spilt 62 kamper og satt ballen i mål 17 ganger for de blå siden den gang.  I fjor sommer var spissen med på det franske laget som tok hjem VM-tittelen i Russland. «Jeg er glad for å ha skrevet ny kontrakt. Jeg ville helst fortsette ett år til, og jeg har fra første stund følt meg som en del av laget og Chelsea-familien.

Det har tatt 20 år: Se når Korsvollhallen skal stå ferdig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: I revidert budsjett som blir offentliggjort på torsdag kommer byrådet til å legge fram kostnadsramme på Korsvollhallen. Det får Nordre Aker Budstikke bekreftet.Lokalt har det vært jobbet for en hall på Korsvoll i snart 20 år. I byrådserklæringen til det rødgrønne byrådet i 2015 ble Korsvollhallen nevnt spesielt.

Forlater barndoms-klubben til fordel for Premier League

Siden Lloyd Kelly var 12 år gammel har han vært en del av Bristol City, i desember 2017 fikk han sin debut for «The Robins».

17. mai på Høybråten skole: Overveldende feiring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor var det med vemod at Jan Gunnar Braathen gikk sitt siste 17. mai tog som rektor for Høybråten skole, og det falt en og annen tåre da han ble hyllet for sin innsats på skolen på selveste nasjonaldagen, blant annet med en egen avskjedssang. Nå er det ny rektor ved skolen, Rikke Müller. Hun hadde på forhånd hørt mye om den helt spesielle 17.