Nyheter om Glad


– Du blir glad av å spise grønt!(pluss)

Fredagstacoen kan fint lages av bare grønnsaker. Ingrid Devor holdt vegetarmat-kurs sammen med åtte deltakere på Langmyra skole i forbindelse med Klimafestivalen.
Les mer om:

Erling Braut Haaland med to mål i overkjøring av Köln

Det var få som på forhånd trodde at Köln hadde noen sjanse til å ta med seg tre poeng fra møtet med Borussia Dortmund på Signal Iduna Park. Dortmund manager Lucien Favre vet han kan sette innpå en målfokusert nordmann og avslutte kampen. – Dette gangen var kampen allerede avgjort med 3 -1 til gultrøyene da Haaland ble byttet inn mot Thorgan Hazard. Siste kamp som var Haaland sin debut var Dortmund i trøbbel Augsburg da 19 åringen kom innpå og banket inn tre tette. – Dette gangen var et et lag i balanse, men likefullt like imponerende innsats.

Abid Raja ny idrettsminister

I går ble Abid Raja (V) ny statsråd i Kultur- og likestillingsdepartementet. – Og idrettsnorge står i kø for å gratulere: Norges idrettsforbund gratulerer med utnevnelsen og ønsker Raja lykke til med oppgaven. Raja er hjertelig velkommen til et godt samarbeid med Norges idrettsforbund og hele norsk idrett. eg ser frem til et godt og konstruktivt samarbeid med Abid Raja som ny idrettsminister. Norsk idrett er inne i en betydelig endringsprosess og Kulturdepartementet har vært en viktig støttespiller i det pågående moderniseringsarbeidet.

Ordføreren ønsker alle velkommen: - Positivt at folk vil bo her

Ordføreren i Tvedestrand er glad for at mange velger seg Tvedestrand hele året.
Les mer om:

Nå vet vi når Liverpool har vunnet Premier League

Selv om Jürgen Klopp og spillerne ikke vil høre om at Premier League vunnet, har Guardiola og Rodgers allerede innsett at det nå kjempes om sølv. Så når kan vi egentlig forvente at Liverpool-supporterne kan titulere seg som Premier League-vinnere? Sky Sports har tenkt og regnet på det, og kommet frem til at øyeblikket der Liverpool vinner ligaen for første gang på 30 år skjer 4. april. Les: Liverpool har allerede tatt flere poeng enn totalen til Manchester United sist sesong Liverpool trenger 27 poeng på de siste 15 kampene for å sikre tittelen.

Bekreftet: Conte sender spiller til Premier League

Denne sesongen har vi sett Antonio Conte bygge opp et little Premier League hos Inter. Nå sender faktisk italieneren noe i retur. Det er Newcastle som nå drar nytte av linken til Inter. Midtbanespilleren Valentino Lazaro kan nå avbildes i den stripete drakten og skal gjøre nytte for seg på utleie til Premier League-klubben resten av sesongen.

– En glad og omsorgsfull person

Said bassam Chataya (28) var både kjæreste og far til hennes barn. Den 15. februar i fjor, ble han revet bort fra livet hennes.
Les mer om:

Man blir aldri for gammel til å nyte det gode liv

God mat, god prat, glad allsang. Det er tre ingredienser når fem frivillige, alle damer over 80 år, har startet opp nok en sesong for Kafe Det Gode Liv på Glemmen.
Les mer om:

Tro det eller ei, Barcelona har funnet Suarez-løsning hos Chelsea

Vi vet ikke hvordan Olivier Giroud skal tolke det, men akkurat nå kjemper tre klubber om å hente inn franskmannen som nødløsning. Forbigått av Tammy Abraham har det blitt fattige syv kamper for Chelsea denne sesongen. Både Inter og Aston Villa har telt på fingrene om de skal hente inn spilleren som spiller gnistrende når han bærer det franske franske flagget på brøstet.

Lukaku glad han slipper pusletreningene til Manchester United

På slutten kom det kritikk av kroppsmassen Romelu Lukaku måtte drasse på for United. Så lenge han scoret var det ren kraft, da han sluttet å finne mål var det snakk om fett.

Glad for at Hareide blir samferdselsminister

Marte Olsbu Røiseland ble nummer 11 på dagens 15 kilmeter i Pokljuka.
Les mer om:

Gratulerer Ingelin Noresjø med ny jobb som statssekretær

- Jeg er svært glad over nyheten om at fylkesråd Ingelin Noresjø (KrF) blir statssekretær i Samferdselsdepartementet. Hennes kompetanse vil bli svært nyttig både for regjeringen, Nordland og Nord-Norge, sier fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap).

Tvillingbroren overtar plassen i kommunestyret

Knut Arne Fjelltun(Sp) blir strålende glad når avisa ringer ham og forteller nyheten om at Knut Aastad Bråten blir statssekretær i Kulturdepartementet.
Les mer om:

Mild vinter gir oss meir av denne

Er du glad i den milde vinteren? Prisen er meir av den frykta flåtten og hata brunsnigelen – og det på heilt andre stader enn du kanskje har møtt dei før.
Les mer om:

Åpen dag – Fyrstikkalleen: – Alle vil ha toppkarakter

Samia Jannat (16) og Ornela Gashi (16) går begge studiespesialisering på Fyrstikkalleen skole – F21. Selv om jentene til tider kan kjenne litt på savnet etter sosiale settinger, er de glad for at skolen har et stort fokus på fagene.
Les mer om:

– Jeg er glad jeg har prøvd og stolt over det jeg fikk til

Slipsknuten og smilet er på plass hos André Ernst Grønås selv om han nå må gi opp Ernst by Ernst.
Les mer om:

Lizzo snakker ut om kroppspress i ærlig intervju

«Er ikke bare en trend»… Melissa Viviane Jefferson alias Lizzo er ganske vant til å snakke om kropp.
Les mer om:

Brækhus om veien til suksessen: – Jeg har aldri gått for pengene

Cecilia Brækhus tar et oppgjør med pengejaget i idretten og sier hun selv er glad for at hun alltid har fulgt magefølelsen framfor det økonomiske.
Les mer om:

-Jeg har aldri gått for pengene

Cecilia Brækhus tar et oppgjør med pengejaget i idretten og sier hun selv er glad for at hun alltid har fulgt magefølelsen framfor det økonomiske.
Les mer om:

Brækhus om veien til suksessen: – Jeg har aldri gått for pengene

Cecilia Brækhus tar et oppgjør med pengejaget i idretten og sier hun selv er glad for at hun alltid har fulgt magefølelsen framfor det økonomiske.
Les mer om:

Brækhus om veien til suksessen: – Jeg har aldri gått for pengene

Cecilia Brækhus tar et oppgjør med pengejaget i idretten og sier hun selv er glad for at hun alltid har fulgt magefølelsen framfor det økonomiske.
Les mer om:

Har kjøpt erstatter uten å ha avtale med Manchester United

I følge den portugisiske avisen A Bola har Manchester United lykkes i sin strategi å ikke gi mer enn det de gjorde i andre runde til Sporting, en avtale med Bruno Fernandes kan signeres veldig raskt etter at tok to viktige skritt ble tatt. Taktisk tabbe Sporting avtalt overgang for Andraz Sporar fra Slovan Bratislava i en avtale som vil koste rundt 6 millioner euro, dette uten å ha gjort en salgsavtale på spilleren han er tenkt å erstatte. -Sporting fikk det nemlig travelt, det var nære på Celtic snappet Sporar foran dem.

Henter lynrask og driblesterk ving

Willian Pozo-Venta har funnet seg til rette på Strømmen, etter at han spilte for polske OKS Stomil Olsztyn, i 2019. Pozo er Ving, har stor fart – og elsker å drible. Willian er, som «flickan i Havanna», født i den cubanske hovedstaden. Det var derimot under oppveksten i Oslo at fotballgenene kom til syne. Det var Follo som var ungdomsklubben, men bare 15 år gammel ble han hentet til den franske toppklubben Metz, og deres akademi. Les: Ian Burchnall kan være på vei tilbake til Norge Cupfinale i Moldova Før debuten på Follo sitt A-lag i 2016 var han som junior en tur innom Tromsø.

LEIAR: Hjarteleg velkommen til unge stemmer

Nytt i haustens val var at alle kommunar og fylkeskommunar må oppretta eit ungdomsråd, og det er tydeleg at både dei valde ungdommane og kommuneleiinga aktar å gjera ungdomsrådet lokalt til ein vital og aktuell arena som har reell påverknad i kvardagspolitikken og når dei store linjene skal leggjast for suldalsframtida. Ungdomsråd i Suldal er på ingen måte noka ny ordning, men rådet har kanskje meir vore noko av ein arrangementskomitè for storarrangementet under Ryfylkedagane enn eit råd for store og små politiske

Gjorde overraskende funn hos brukthandleren

– Jeg ble så hoppende glad at jeg ikke visste om jeg skulle grine eller le, sier Liv Jorunn Knutsen.
Les mer om: