Nyheter om Glad


– Eg håper ørstingane forstår kor heldige dei er!(pluss)

– Eg er nok litt over snittet glad for at Ørstahallen endeleg er ein realitet.
Les mer om:

Hareide om Danmark-suksessen: – Mer glad enn stolt

Åge Hareide har best poengsnitt av samtlige danske landslagssjefer. Selv føler han seg privilegert som får lede en sammensveiset gjeng.
Les mer om:

Butikken til Mina Kristine ble den beste av sitt slag i landet: - Tårene triller og jeg er så sinnssykt stolt og glad

TINN: Rjukan har mange attraksjoner. Nå har byen fått en til. Mina's kreative hjørne er kåret til Norges beste garnbutikk.
Les mer om:

Pilt-Ola-prisen til Bjørn Moe

Moe mottok prisen under Ryfylkealliansens samling, Arena Ryfylke, i Sauda. Prisen går til ein person som har bidrege til ei positiv utvikling i og for Ryfylke. Moe får mange heiderlege ord frå juryen, som engasjert, raus, kunnskapsrik, inkluderande og ein framifrå mentor. Glad mottakar – Eg vart overraska, eg må seia det. Det er veldig kjekt å kjenna at ein blir verdsett. Å bli lagt merke til og å få eit slags kvalitetsstempel på arbeidet som er lagt ned, betyr mykje for Moe, som driv Mo Laksegard i Sandsbygda.

Beljotoys rullar ut leikene

Dei første kundane hans er i Suldal og rundt i Rogaland, men han skal også på fleire julemesser dei neste vekene.

Åtvara mot å tøye strikken meir(pluss)

Hilde Ringen Hofseth i Fagforbundet var glad for at helse- og omsorgssektoren fekk ros i rapporten frå Agenda Kaupang for at dei driv billeg og bra. Men der bør ikkje sparast meir på denne sektoren.

Sjokkerende Munch-dokumentar vises på TV i kveld

– Det synes jeg var så uverdig at jeg ikke hadde ord, sier Stig Andersen til NRK om at urnen med Edvard Munchs aske ble stående på krematoriet frem til 1960. Den i dag ikoniske maleren døde i 1944, 80 år gammel. Han testamenterte alle sine verk til Oslo kommune. I filmen sier Andersen, som også er kunstviter, at det «skulle han kanskje ikke gjort». – Den gaven er faktisk den største gaven en enkeltkunstner har gitt det offentlige noen gang på verdensbasis.

Rauma får hente søppel selv(pluss)

– Velkommen, Rauma! Direktør Jan Egil Korseberg i renovasjonsselskapet RIR er glad for at Rauma blir med i selskapet fra 1. januar 2020.  Han understreker at Rauma blir eget innsamlingsområde for søppel.
Les mer om:

Lasteskip med silo frå Island

Helene Sejersted Bødtker frå Fattnes fortel at ho alt etter førsteslåtten i sommar starta med å sjekka ut moglegheitene for å importera fôr, då turrvêret beit seg fast. I samarbeid med produsentar på Sjernarøy fekk dei til ei fôrlevring til bønder i Ryfylke og i Mandal. Fullasta med silo Då lasteskipet forlét Island, var det lasta med totalt 2000 siloballar. Sejersted Bødtker fortel at dette skipet vanlegvis fraktar salt frå Tyskland til Island og at den på returen sørover igjen, har inga last.

Glad for Barnas Hus-løsning(pluss)

Mandag sa Trøndelag fylkeskommune ja til at Barnas Hus kan flyttes midlertidig. Menneskelige hensyn blir veid tyngre enn kulturminnehensyn.
Les mer om:

– Jeg syns den kommer for sent, men jeg er glad for at den kommer

Forfatter André Bjerke ble anklaget for å ha hjulpet nazistene i 1945 – nå kommer unnskyldningen.
Les mer om:

Syvbarnsmor sier hun var glad i begge mennene hun er tiltalt for å ha drept

Døde to menn som sto henne nær rett etter at den 43 år gamle kvinnen hadde vært sammen med dem, eller drepte hun dem begge og forlot åstedet?
Les mer om:

Inge André Olsen: – Nå må vi fylle Nadderud

Stabæks sportslige leder inge André Olsen var forståelig nok glad etter seieren mot Odd - og maner supporterne til Nadderud om 14 dager.
Les mer om:

Nå er han glad salget ikke ble noe av

I januar fikk Ståle Kyllingstad kritikk da han forsøkte å selge IKM Subsea og IKM Technology. Nå er han glad for at salget ikke gikk i boks.

Venner igjen

Det er alltid hyggelig når voksne menn klarer å legge konflikter bak seg og se fremover mot et felles mål. Manchester United manager José Mourinho er kjent for å ta bladet fra munnen og si hva han mener, etter å ha fått påpakning fra øverste hold. (tenker ikke religiøst nå) har han skjerpet seg. Om det er det som er årsaken til at klubben har begynt å klatre på tabellen igjen skal være uvisst.

Bartemarsj med bred oppslutning

- Jeg er skikkelig stolt av dere. Kanskje vi skal gjøre dette til en årlig tradisjon dagen før farsdagen, sa en glad Geir Norling, da marsjen for kreftsaken som han tok initiativ til samlet godt over 100 deltakere i det dårlige været lørdag.
Les mer om:

Havarikommisjonen: – Jeg tror at alle som har fått med seg hva som skjedde, er glad for at liv ikke gikk tapt

– Jeg tror at alle som har fått med seg hva som skjedde torsdag morgen, er glad for at liv ikke gikk tapt, sier direktør Dag Liseth i Havarikommisjonen.
Les mer om:

Odd-trener Fagermo: – Jeg begynner å bli glad i Stabæk

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo (51) har til tider hatt et betent forhold til Stabæk. Slik er det ikke lenger.
Les mer om:

Bake til farsdagen? Her er ti varianter av gjærbakst

Overrask de du er glad i med en saftig gjærbakst. Her er ti forslag, noen med artige vrier som utfordrer den tradisjonelle baksten.
Les mer om:

«He is going nowhere»

Den 23-årige Manchester City stjernen har scoret seks mål og fem assist på ni Premier League-kamper denne sesongen. Raheem Sterlings utvikling siden han kom til Manchester City er en viktig grunn for at de tidligere idag annonserte at de har utvidet avtalen. Raheem Sterling er Manchester Cityspiller frem til 2023, på deres nettsider forklarer han hvorfor. «Jeg er glad for å utvide.

Landslagstrener Silvio Crisari skryter av Lasse fra Bodø: - Jeg la spesielt merke til én ung spiller

Landslagstrener Silvio Crisari er glad for at han fikk dra til Bodø. Nå har han en potensiell landslagsspiller i vente.
Les mer om:

Fansen ler av detaljen i stjernas bilde

- Du ser VELDIG glad ut for å se dem …
Les mer om:

Signert: James Bond

Da jeg var liten var jeg veldig glad i James Bond filmene.
Les mer om:

Johannessen tilbake etter bilulykke og skade

Vel tre måneder etter en kollisjon med bil er Gøran Søgard Johannessen i ferd med å vise seg fram for fullt i Flensburg. – Glad det ikke gikk verre, sier han.