Nyheter om Glad


Erik er glad han flyttet nordover: - I det mørke bildet vi er i nå, så er Tromsø i en litt mer positiv situasjon enn landet generelt

- I det mørke bildet vi er i nå, så er Tromsø i en litt mer positiv situasjon enn landet generelt, sier Erik Krauss-Svensrud - en av Tromsø nye innbyggere, som ikke angrer på at han flyttet fra Oslo og nordover.
Les mer om:

– Vil aldri kunne gjenopprette skaden(pluss)

Midt-Tromsmannen ble i Senja tingrett dømt til seks års fengsel og til å betale 2750.000 kroner i oppreisning. Fornærmede i saken er glad for å bli trodd.
Les mer om:

Fortsetter med «søringkarantene» til over påske

Glad for at regjeringen ikke brukte koronaloven, men gir kommunene lov til å gjøre egne vurderinger. 
Les mer om:

Antoine Griezmann krav gir Manchester United noe å tygge på

Barcelona-spissen Antoine Griezmann ville bare være interessert i en overgang til Manchester United hvis Paul Pogba ble værende i klubben. Barcelona som holder på med garasjesalg om dagen vil gjerne ha 100 millioner euro for franskmannen.

Hans Marius Steinbakk måtte permittere 12 ansatte: - Er glad for at de har kommet på banen med nye tiltakspakker

Korona-krisen har satt et stort antall bedrifter i fare for konkurs, og mange har ventet i spenning på tiltak fra regjeringen. Hans Marius Steinbakk hos Krølle frisør er lettet over nyheten om at det nå kommer penger.
Les mer om:

Erna Solberg glad for å ha oljefondet i krisen: Vi er i en veldig gunstig posisjon

Hundrevis av milliarder kroner flyr ut til redningspakker under koronakrisen. Statsministeren er glad hun har oljefondet og slipper å låne.

Erna Solberg glad for å ha oljefondet i krisen: Vi er i en veldig gunstig posisjon

Hundrevis av milliarder kroner flyr ut til redningspakker under coronakrisen. Statsministeren er glad hun har oljefondet og slipper å låne.

Erna Solberg om oljefondet: – Vi er i en veldig gunstig posisjon

Hundrevis av milliarder kroner flyr ut til redningspakker under koronakrisen. Statsministeren er glad hun har oljefondet og slipper å låne.

– På Hvaler hjelper vi hverandre

– Som ordfører blir jeg inspirert og glad av å se at hele Hvaler nå går sammen for å holde hjulene i gang, skriver Hvaler-ordfører Mona Vauger i dette leserinnlegget, samtidig som hun oppfordrer innbyggerne til å bruke kommunens egne butikker og bedrifter.
Les mer om:

– Skuffa over at det ikke har blitt rydda før(pluss)

Ordfører Tove Henøen (Sp) er glad for at det tas grep.
Les mer om:

Vinje-ordfører om hyttefolk, påske, utfordringer og kjeft

Ordfører Jon Rikard Kleven i Vinje kommune skulle gjerne ønsket 25.000 hyttefolk til Vågslid i påsken. Nå er det dramatiske tider i fjellheimen mange haugalendinger er fryktelig glad i.

Mesut Özil har funnet roen

Helt siden Mesut Özil kom som en reddende engel fra Real Madrid til Arsenal tilbake i 2013 har det vært spekulasjoner om at snart er det slutt. Spesielt den siste perioden før Mikel Artetas overtok var preget av stor usikkersikkerhet, sterk varierende prestasjoner på banen og rykter om klubber som skulle kjøpe. Les: Stephan El Shaarawy savner Italia Roen har senket seg for Mesut Özil som nå er veldig glad for å være i Arsenal.

Anne Katrine (54) har flere ganger fått beskjed av NAV om å søke på andre jobber. Nå har hun fått jubel-beskjeden

Anne Katrine ble hoppende glad da hun fikk beskjed om at hun fikk tiårig stipend fra Kulturrådet.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

God morgen! Takk Gud for at det er norsk musikkfredag. Denne gangen skulle vi egentlig ikke ha med noe korona i introen, men fy søder… Rona føles som ragnarokk. Heldigvis bor vi i et bittelite, styrtrikt oljeland – som skal klare seg – og som også har flere dyktige artister som ikke lar seg stanse. Her kuraterer 730.no som alltid et utvalg av dagens norske slipp innen forskjellige sjangere. Kygo feat. Tyga & Zara Larsson «Like It Is» Enda en euro-smash fra Kygolini og hans varme signatur-sound. Her med Comptons mjukeste rapper og et av Sveriges hotteste eksporthåp som gjester. Girl can sang!

Zero-sjefen: – Jeg ser ingen lyspunkter for klimaet i coronakrisen

Klimagassutslippene går ned som følge av coronakrisen, men det er ingenting å være glad for, ifølge daglig leder i miljøstiftelsen Zero. Han ønsker seg en grønn krisepakke fra regjeringen. 
Les mer om:

Fikk råd til leilighet ved å bo på stuen og leie ut soverommet: – Det var potensial her, godt skjult under laminatgulv

Susanne Benjaminsen (33) er glad i interiør, men hun har et bevisst forhold til forbruk. – Man blir ikke lykkelig av masse ting, men av de riktige tingene, sier hun.
Les mer om:

Fikk råd til leilighet ved å bo på stuen og leie ut soverommet: – Det var potensial her, godt skjult under laminatgulv

Susanne Benjaminsen (33) er glad i interiør, men hun har et bevisst forhold til forbruk. – Man blir ikke lykkelig av masse ting, men av de riktige tingene, sier hun.
Les mer om:

LESARBREV: Framtidas eldreomsorg

Dette lesarbrevet er ved ein feil blitt liggjande i redaksjonen, det orsakar me og publiserer det nå. Redaktøren Vedtaket i kommunestyret om fram-tidas eldreomsorg vart eg svært glad for. Så eg framhevar dei som gledde meg mest. Det omfattar dei fleste, som gjorde at eg tykkjer at denne delen av planen er godt gjennomtenkt. Sjølv om dei fleste som les Suldalsposten, veit innhaldet av planen som fekk fleirtal, så repeterer eg den: 1. Vidareføring av drifta av Vinjarheim bu- og omsorgssenter. 2.
Les mer om:

Glad for avgjørelsen om eksamen: – Deilig å få et svar

Elev Helene Viken er fornøyd med at regjeringen avlyste alle skriftlige eksamener i videregående skoler.
Les mer om:

Signaler om kontantstøtte til bedrifter gleder frisør Espen på Sæter: – Bedre å ta vare på arbeidsplassene nå enn å måtte hjelpe dem etterpå

Frisør Espen Lindstad er glad for at regjeringen jobber med en kompensasjonsordning for kriserammede bedrifter.

DNB snudde etter massivt press – det er Terje glad for

DNB snur og flytter rentekutt til begynnelsen av april.
Les mer om:

– Betryggende å høre som sjakkfan

Magnus Carlsen er glad for arrangøren av kandidatturneringens innstilling, og tror han vil ha et godt tak på overraskelsesmannen i en mulig VM-duell.

Paul Pogba og skandaleagent Mino Raiola uenige om Manchester United

Agent Mino Raiola ser ut til å tape kampen om fremtiden til Paul Pogba, agenten har jobbet knallhardt for å gjøre den franske superstjernen uspiselig for sjefene på Old Trafford slik at en overgang til enten Juventus eller Real Madrid kan gjennomføres. Paul Pogba har bedt sin agent om å reparere forholdet til Manchester United slik at han kan bli og gjøre jobben sin og ifølge rapporter har spilleren vært i tett dialog med manager Ole Gunnar Solskjær for å forsikre han om at alt, absolutt alt, annet enn å gjøre det bra på banen skal legges bort.

Eliseussen: – Handler om å være tålmodige(pluss)

Tirsdag ettermiddag kunngjorde statsminister Erna Solberg at de strenge tiltakene for å bekjempe koronaviruset, vil stå ved lag til minst 13. april. Senja-ordføreren er glad for forlengelsen og maner samtidig til tålmodighet.

Zinedine Zidane sin fremtid i Real Madrid er ferdig snakka

Helt siden Zinedine Zidane ble hentet tilbake til Real Madrid har ting gått litt trått til tross for noen storkjøp blant annet Eden Hazard. Den ekstreme suksessen fra første «runde» som Real Madrid manager med tre kjappe Champions Laegue pokaler på rad ser ikke ut til å gjenta seg, det som dog fortsetter er det dårlige forholdet mellom manageren og Gareth Bale. Kan maktkampen være over? Forholdene på Santiago Bernabéu minner mest om en såpeopera, klubbens president Florentino Pérez er ikke glad i Zinedine Zidane og han er særdeles glad i og beskyttende ovenfor Gareth Bale.