Nyheter om Gjertsen


Siri gjorde suksess med Jordbærpikene. Nå skal hun bygge opp et nytt spisested(pluss)

Siri Klæboe Gjertsen går fra Jordbærpikene til Brasseriet Alo.
Les mer om:

Sander Jonassen Forø har signert sin første proffkontrakt

Det er en spesielt stor dag for 19 år gamle Sander Jonassen Forø som har vært i Ull/Kisa siden han var en liten gutt. – Idag har angrepsspilleren skrevet sin første proffkontrakt.  Han blir et fullverdig medlem av A-stallen når oppkjøringen begynner i januar 2020. Les: Ancelotti på topp-tre liste hos Premier League klubb «Dette er stort for meg. Jeg er veldig glad. Det er noe jeg har jobbet for utrolig lenge, så og endelig få nådd et ganske stort mål for meg er veldig viktig» sier en stolt Sander Forø til Ull/Kisa sine sider. «Jeg har spilt her siden jeg var 5-6 år og det er utrolig gøy.

Rosenborg rotet bort seieren

Rosenborg ledet to ganger borte mot Kristiansund i eliteserien lørdag, men rotet bort ledelsen begge gangene. Dermed ble det 2-2 i den første kampen i 25. serierunde. Rosenborg ligger fortsatt på fjerdeplass på tabellen, men har én kamp mer spilt enn Odd og Bodø/Glimt på plassene foran. Akintola og Maars Johnsen scoret for Rosenborg. Gjertsen og Psyché scoret for hjemmelaget.

Perlescoring reddet KBK-poeng mot FKH: – Mye følelser der og da

(Kristiansund – Haugesund 2-2) Med sitt første mål for sesongen reddet Torgil Gjertsen ett poeng for KBK mot FK Haugesund.

Flaks for Eivind (7) at tarmen sprakk på torsdag (pluss)

Da tarmen til Eivind Svarva Gjertsen sprakk, var ambulansen bare ni minutter unna. Dagen etter var det ingen ambulanseberedskap i Snåsa. – Det kunne ha blitt et helt annet utfall av ulykken, sier mamma Christine Svarva Nielsen.

Obos-banken: 1 av 3 boliglånssøkere ville fått avslag med strengere boliglånsforskrift

– Dette er dramatisk med tanke på at mange av disse er unge mennesker på vei inn i boligmarkedet, sier konserndirektør Marianne Gjertsen Ebbesen i Obosbanken.
Les mer om:

Søppel-trøbbel: – De som gjør dette er rett og slett noen slørvpeiser(pluss)

Steinar Gjertsen på Sjøvegan er oppgitt over folk som levner avfall rundt containerne ved Strandveien på Sjøvegan.
Les mer om:

Fana-syklistene frykter ikke trafikken, men hjertet slår ekstra fort når biler kommer for nær

For én uke siden ble rittet Sindre Kronheim Gjertsen (15) deltok i stanset da en rytter ble påkjørt og døde. Lørdag var han en av 265 som syklet første etappe av Fana 3-dager.
Les mer om:

Fana-syklistene frykter ikke trafikken, men hjertet slår ekstra fort når biler kommer for nær

For én uke siden ble rittet Sindre Kronheim Gjertsen (15) deltok i stanset da en rytter ble påkjørt og døde. Lørdag var han en av 265 som syklet første etappe av Fana 3-dager.
Les mer om:

- Vi har blitt holdt for narr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ettersom reguleringsplanen allerede har blitt godkjent virker det urimelig at det på et senere tidspunkt kan bli pålagt utbygger så store ekstra kostnader at det vil bli ulønnsomt å bygge ut området. Det er allerede påløpt store kostnader ved reguleringsplanen.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Gjertsen om den stygge taklingen: – Jeg tenkte at «det var den sesongen»

Kristiansund-profilen Torgil Gjertsen (27) var lettet over at han kunne sette ned foten uten altfor store smerter da han våknet mandag morgen.
Les mer om:

Juárez sendte Gjertsen ut på båre i KBK-seier: – For noe griseri

(Kristiansund – Vålerenga 2–0) En allerede vanskelig oppgave ble umulig for Vålerenga da Efraín Juárez ble sendt av banen etter en stygg takling. Kristiansund tok tre fullt fortjente poeng på eget kunstgress.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

– Det er mange som ikke tror det er skikkelige produkter fordi de er så billige

Kari Gjertsen var arbeidsledig da hun bestemte seg for å satse for seg selv. Nå åpner hun butikk i Haugesund.
Les mer om:

Administrasjonen ville rive denne stallen, men politikerne berget den

Rune Gjertsen var lettet da det ble klart at han slipper å rive stallen takket være velvilje fra Vennesla-politikerne.
Les mer om:

Ny direktør Sørlandet

Knut Arne Gjertsen er ny direktør for Stiftelsen fullriggeren Sørlandet.

Denne butikken henter og bringer kundene: – Dette har ingen gjort før

SKIEN: – Jeg har googlet og sjekket, og så vidt jeg har funnet ut har ingen gjort dette før, sier Lotte Gjertsen. Nå vil de tilby kundene å bli hentet hjemme, kjørt til butikken og hjem igjen.
Les mer om:

Butikken med helt nytt konsept: – Dette har ingen gjort før

- Jeg har googlet og sjekket, og så vidt jeg har funnet ut har ingen gjort dette før, sier Lotte Gjertsen. Nå vil de tilby kundene å bli hentet hjemme, kjørt til butikken og hjem igjen.
Les mer om:

Denne butikken henter og bringer kundene: – Dette har ingen gjort før

SKIEN: – Jeg har googlet og sjekket, og så vidt jeg har funnet ut har ingen gjort dette før, sier Lotte Gjertsen. Nå vil de tilby kundene å bli hentet hjemme, kjørt til butikken og hjem igjen.
Les mer om:

De Grønne: Vil kutte kjøttforbruket på sykehjem

Kjøttfri mandag var ikke nok: Nå vil et utvalg i MDG i Oslo kutte kjøttilbudet til beboerne på byens institusjoner. – For radikalt, mener beboer Esther Gjertsen (87) på Majorstutunet Bo- og behandlingssenter.
Les mer om:

Stabekk-kvinne blir ny konserndirektør i OBOS

Marianne Gjertsen Ebbesen (46) fra Stabekk er ansatt som ny konserndirektør for bank og eiendomsmegling i OBOS.
Les mer om:

Søte, lokale smakar

Når Rune Gjertsen lagar sjokolade, smakar han litt på lokalmiljøet først.
Les mer om:

Rift om plassene på kjøretøylinja

Det var rift om de 15 plassene på kjøretøylinja ved Dalane videregeånde skole. - Vi merker økt interesse for bilfaget. Det liker vi, sier kontaktlærer Agnar Gjertsen.
Les mer om:

Kan hvem som helst bade her?

Tom Gjertsen fra Porsgrunn er en av mange som tilbringer sommeren på hytta på Tjøme. Nå spør han kommunen om andre kan slå seg ned og bade på hans tomt på Treidene.
Les mer om: