Nyheter om Gjerløw


Artistpar helt på felgen - fikk begge sine biler vandalisert

Renate og Morten Gjerløw Larsen fikk seg en uhyggelig start på søndagen: – Noen har stukket hull i alle fire dekkene på begge bilene våre.
Les mer om:

Alt dreier seg om vann for Sverre Olav

Han og en makker i Bergen har ansvar for avdelingen i COWI som driver med vannprosjekter. – For tiden har vi ca. 800 prosjekter på gang, sier Sverre Olav Gjerløw, uten å virke stresset. Lørdag 4. juli runder han 50 år.
Les mer om:

Disse var på sommerkonsert i Glemmen kirke

Trond Gilberg samlet åtte fantastiske sangere, inkludert Cathrine Iversen og Renate Gjerløw Larsen, som alle bød på et flott repertoar da de på lørdag sang sommeren inn i Glemmen kirke.

Se bilder fra TAUBE & Tapas med Renate og Morten Gjerløw Larsen

Med Renate og Morten Gjerløw Larsen i spissen åpner Solbukta i Øyenkilen forsiktig opp. Foreløpig er det planlagt åtte konserter, men Morten sier det kan bli flere. Disse var blant publikumet på premierekvelden.
Les mer om:

Solbukta åpner opp igjen: – Den første forestillingen ble utsolgt på noen timer

Solbukta har fått tillatelse av kommuneoverlegen til å holde lunsj- og middagskonserter. Det gleder daglig leder Morten Gjerløw Larsen: – Det viktigste har vært å få folk tilbake i jobb.
Les mer om:

«Til alle tider», konsert 2. påskedag kl. 1500

Renate Gjerløw Larsen, Morten Gjerløw Larsen og Harald Høidahl og Ole Petter Hansen Chylie. Lyd -og bildeproduksjon: Greenroom studio v/ Rino Johannessen.

Se bilder fra konserten nr 2 "Kultur mot virus" på City Scene

Konsert nr.2. Solidaritet med byens kulturarbeidere .Toini & The Tomcats ,Anniken Bakken Lundberg , Monica Hjelle , Frida Amundsen , Marianne Antonsen , Renate Gjerløw Larsen, Hege Saugstad, Hege Saugstad og Renate Gjerløw Larsen, Morgan Lillehjem, Aina Gundersen, Fredrikstadguttane, Pål, Atle og Bjørnar, Eva Iselinn Erichsen og Dag Solheim

Se bilder fra konserten «Kultur mot virus» på City Scene

Med: Bjørn Halstensen, Eivind Ystrøm Petersen, Dag Anders Sandell, Ole Petter Hansen Chylie, Morten Gjerløw Larsen, Pernille Heckmann, Maria Mohn, Trond Gudevold, Susanne Klerud, Erik-André Hvidtsten, Talina Hansen Skogseth, Øivin Fjeld, Magnus Berg og Skranglebein.

Kunnskapsgrunnlag for eiendomsskatt

Sigrun Gjerløw Aasland, fungerende daglig leder Tankesmien Agenda viser til i et innlegg i Aftenposten at Norge til vanlig oppfattes som et samfunn med høy grad av tillit og små økonomiske forskjeller, men at sistnevnte i nyere tid er blitt en myte ettersom de økonomiske forskjellene i Norge i nyere tid er økende som følge av den økonomiske politikken som er ført i landet.

Disse var på lunsjkonsert i Glemmen Kirke

Renate Gjerløw Larsen og Trond Gilberg holdt gratis konsert, og fremførte for en helt full kirke. Temaet var "lyset som overvinner mørket", og det ble fremført klassisk musikk, salmer, viser og populærmusikk, Dette er noen av de som nøt musikken.

Alice i Eventyrland-premiere: - En helt spesiell teaterfølelse

FredrikstadUngane hadde lørdag premiere på Lewis Carrolls historie om jenta som går seg vill i en eventyrverden. For Morten Gjerløw Larsen, som spiller Hattemakeren, var det stort å være tilbake på Røde Mølle. – Det skal spilles teater her, sånn er det bare.
Les mer om:

Anmeldelse: Julestemning i korsets skygge

– For denne anmelder bånner Renate og Morten Gjerløw Larsen bakken i julestemning, skriver Christen Hvam.
Les mer om:

Et liv i stor forandring

Eddie Gjerløw fyller 70 år tirsdag 22. oktober. Han er gift, har to døtre og tre barnebarn. Eddie var ansatt i Fredriksstad Blad i 45 år, blant annet som IT-sjef. I dag er han bystyremedlem for Frp.
Les mer om:

Da sønnen lekte i skogen ved Raufoss, fant han et svennebrev fra 1935: Nå etterlyser André mannens slektninger i Fredrikstad

Raufoss-mannen og sønnen fant svennebrevet utenfor et falleferdig hus mellom riksveg 4 og Vestrumenga. Svennebrevet tilhørte en Ole Gjerløw, som ble født i Onsøy i 1900.

Kulturnatt: – Ikke akkurat Stena Line

Renate Gjerløw Larsen spilte på et flygel som fløt på elva under kulturnatt. – En spesiell og veldig fin opplevelse.
Les mer om:

Renate: – Vi blir gladere av å synge

Det er artist Renate Gjerløw Larsen overbevist om. Derfor inviterer hun og ektemannen hele Rolvsøy, og de som ellers vil komme, til allsang torsdag 12. november.
Les mer om:

Thor Gjerløw (53) ny sjef for 90 ansatte hos Barco – lover full satsing i Fredrikstad

Det siste året har teknologibedriften Barco flyttet hele produksjonsdelen til Belgia, kuttet staben med nesten femti prosent og vært involvert i en opprivende rettssak mot tidligere kolleger. – Det er på tide at Fredrikstad-innbyggerne får vite hva vi egentlig driver med, sier selskapets nye direktør, Thor Gjerløw.

Disse var på premieren til "Hvaler Revyen 2019" på Losen torsdag kveld

Sommerrevyen med Alexander Hermansen, Renate Gjerløw Larsen og Christin Malmberg

Kokk Øyvind Gjerløw slipper å kjøpe inn råvarer til Café Britannia: – Varene vi får fra butikkene bestemmer menyen

– Vi bruker maten vi får samme dagen eller dagen etter, sier Øyvind Gjerløw, kokk i kafeen han kaller et møtested for alle. – Til Café Britannia kommer håndverkere, folk som sliter litt, ensomme, politikere og forretningsfolk kombinerer møte og mat.
Les mer om:

Trekkspillklubben inviterer til ny hyggeaften

Fredrikstad trekkspillklubb spiller opp til ny hyggekveld på Røde Kors-huset på Gressvik. Denne gangen får de også besøk av Renate Gjerløw Larsen og Tom-Arild Andersson.

Renate Gjerløw Larsen (40) snakker mye med seg selv før premièren

Hjemme på Engelsviken spør sønnen Theodor (14): – Hva er det du gjør, mamma? Og svaret er at hovedrolleinnehaver Renate Gjerløw Larsen øver på språket til Eliza Doolittle, jenta som tar klassereisen i «My Fair Lady».
Les mer om:

Morten måtte i duell for å ta seg til finalen i «All Together Now»

– Jeg kjenner jeg dirrer litt, sa Morten Gjerløw Larsen da finaleplassen 5. mars var klar etter sangduell. – Jeg kjenner det også, repliserte programleder Anne Rimmen i All Together Now. Morten slo ut Kristine i omkampen med 77 mot 75 dommere.
Les mer om:

Morten Gjerløw Larsen synger om å reise seg på TVNorge

Han valgte en av Norges store sanger til All Together Now på TVNorge. «You raise me up» var det som snudde Morten Gjerløw Larsens liv for fem år siden. Nå håper han dommerne i veggen liker snuoperasjonen.
Les mer om: