Nyheter om Gjerde


Kenyansk topputøver hoppet gjennom et vindu og over et gjerde for å unnslippe dopingjegere

Fikk kalde føtter da dopingjegere uanmeldt dukket opp.
Les mer om:

Passet på buene til halv to i natt - Ville blitt mye arbeid hvis vannet flommet inn

Lisbeth og Per Arild Gjerde har hus og to båtbuer i Snarsund. Huset ligger høyt nok, men de fryktet vannet ville flomme inn i buene i natt..
Les mer om:

Oscar-nominerte Joaquin Phoenix snakker ut om brorens død

Minnes broren i åpenhjertig samtale. Joaquin Phoenix er i disse dager mest kjent for sin fremragende innsats i Todd Phillips Joker. Skuespilleren har mottatt en Golden Globe og en Oscar-nominasjon for sitt portrett av skurken, men til tross for anerkjennelsen er 45-åringen heller sky når det kommer til presseoppmerksomhet. Joaquin, tidligere kjent som Leaf, liker ikke å snakke om seg selv, enda mindre liker han å snakke om broren sin River. River Phoenix kollapset og omkom på fortauet utenfor Johnny Depp-klubben Viper Room 31.

Feil rapportering gav feil resultat, Sand skule har likevel nok lærarar per klasse

Både på mellomtrinnet og i ungdomsskulen har Sand skule plassert seg heilt i botn av alle skulene i fylket.
Les mer om:

Sto vakt for å hindre elg på flystripa(pluss)

2. juledag sto viltnemnda i Målselv sikkerhetsvakt ved et hull i indre gjerde på Bardufoss flystasjon da Norwegian-flyet letta og landet, for å sikre at elger ikke kom seg inn på rullebanen. Tre elger var ikke langt unna det 30 meter lange hullet, 60-70 meter fra rullebanen.
Les mer om:

Myhre best i prologen

Julie Myhre var beste norske i prologen til langrennssprinten i Dresden. Hun gikk inn til en femteplass. Maiken Caspersen Falla, Mari Eide, Kristine Stavaas Skistad, Ane Appelkvist Stenseth og Anniken Gjerde Alnæs er også med videre. Anamarija Lampic var best.

VC DRESDEN: Lampic best i dameprologen

Verdenscupdebutant Anniken Gjerde Alnæs er blant de seks norske langrennskvinnene som skal gå kvartfinale i sprint i Dresden.
Les mer om:

Kom i klem da bilen begynte å trille: - Han hadde smerter der bilen traff

SKIEN: En mann i 40-årene ble tatt med til sykehus etter at han kom i klem mellom bilen og et gjerde da bilen begynte å trille.
Les mer om:

En person i klem mellom bil og gjerde

SKIEN: En person skal ha kommet i klem mellom bilen og et gjerde i en trafikkulykke i Rabbenveien på Klyve i Skien.

Oluka har slutta som einingsleiar ved introtenesta

Ingeborg Sæbø Oluka har sagt opp stillinga si som einingsleiar for vaksenopplæringa og introtenesta. I januar starta ho i ny jobb i Det Norske Misjonsselskap. Oluka har vore leiar for introtenesta og vaksenopplæringa sidan 2015, før det var ho rektor på Nesflaten i tre år. Kommunalsjef for oppvekst, Ingebjørg Rullestad Gjerde, seier at Rainer Speth, som har vikariert for Oluka det siste halve året, vil vera i stillinga ut mars, og at han er innstilt på å hjelpa til i ein overgangsperiode.
Les mer om:

Sykkelstjernens kjæreste skal debutere i verdenscupen

Carl Fredrik Hagen fikk sitt store gjennombrudd på sykkelsetet i fjor. Nå håper kjæreste og langrennsløper Anikken Gjerde Alnæs på det samme i skisporet.

Klæbo vurderer å droppe sprintrenn

14 norske langrennsløpere, med Johannes Høsflot Klæbo i spissen, er tatt ut til sprintrennene i verdenscupen i Dresden kommende helg. Etter det NRK erfarer vurderer imidlertid Klæbo å stå over rennene i Tyskland. Disse er tatt ut: ♦ Menn: Sindre Bjørnestad Skar, Håvard Solås Taugbøl, Gjøran Tefre, Erik Valnes, Klæbo, Eirik Brandsdal, Pål Trøan Aune. ♦ Kvinner: Maiken Caspersen Falla, Ane Appelkvist Stenseth, Mari Eide, Julie Myhre, Kristine Stavås Skistad, Lotta Udnes Weng, Anniken Gjerde Alnæs. Emil Iversen er friskmeldt, men har valgt å stå over.

Nytt viltgjerde skaper debatt: Fortsatt påkjørsler i Lønsdal tross gjerde

(SALTDAL) Gjerdet som ble satt opp melllom Lønsdal og Kjemåga i 2017, har ikke eliminert alle påkjørsler av rein.
Les mer om:

Nytt viltgjerde skaper debatt: Skepsis til nytt gjerde langs jernbanen

(SALTDAL) Bane Nor vil sette opp et viltgjerde langs jernbanelinjen fra Kjemåga til Rusånes. Det skal hindre påkjørsel av rein og elg, men gjerdet vil også stenge ferdselen til folk.
Les mer om:

SkanCup: ALNÆS TIL TOPPS I SPRINTEN

Anikken Gjerde Alnæs sikret seg seieren i årets første renn av Skandinavisk Cup fredag.
Les mer om:

ROMJULSRENNET SJUSJØEN: Gjerde Alnæs og Hoelgaard vant – 6 løpere innen 1 sekund

443 løpere gikk søndag det 23 km lange Romjulsrennet Sjusjøen.

Naboene og barnehagen er i heftig krangel om et gjerde – nå kan saken havne i retten

– Vi synes det er merkelig at barnehagen ikke ønsker å gå i dialog så lenge de driver næring på annen manns tomt.
Les mer om:

Tysk delstat bygger gjerde mot Polen for å stanse villsvin

Den tyske delstaten Brandenburg setter opp gjerder mot Polen for å beskytte seg mot villsvin som sprer afrikansk svinepest.
Les mer om:

Kommunen går ut og oppmodar folk til å sikre- eller fjerne rundballar langs vegen

– Har du rundball lagra langs vegen, vær venleg og set opp gjerde eller flytt dei vekk frå vegkanten, oppmodar Vestre Slidre kommune på sine heimesider. Årsaka er den auka faren for elgpåkøyrslar.

Krever selvmordssikring av brua: – Det koster oss store tragedier

BAMBLE: – Et høyt gjerde på Grenlandsbrua er kanskje kostnadsspørsmål nå, men i det lange løp vil det spare oss for mange tragedier, og enda større summer enn den engangskostnaden, sier ordfører Hallgeir Kjeldal, som ønsker handling fra veimyndighetene.

Anikken (25) fra Rustad satser alt hun eier på én sesong til: – Det er nå eller aldri

Anikken Gjerde Alnæs har gått på ski så lenge hun kan huske, men resultatene har uteblitt. Nå spytter hun inn det siste hun har av oppsparte midler, har byttet lag og håper å kvalifisere seg til verdenscup.
Les mer om:

Ulv rømte fra dyrepark

En ulv klarte lørdag å ta seg over et fire meter høyt gjerde og rømme fra Orsa dyrepark i Sverige. Ulven ble funnet i et skianlegg i nærheten, og er avlivet.
Les mer om:

Krasjet i gjerde - dro fra stedet

BAMBLE
Les mer om:

Bil kjørte inn i gjerde

En bil kjørte inn i et gjerde i Oscar Hanssens veg, ved Molde Storsenter, lørdag kveld.
Les mer om: