Nyheter om Gjelsvik


De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Sensasjonslaget har ikke råd til opprykk – kan tvinges til å tape kamper med vilje

(Sørumsand – Eidsvold Turn 2 3-0). Styret i Sørumsand IF har gitt trener Per Einar Gjelsvik klar beskjed: Det er ikke aktuelt med opprykk til 3. divisjon.
Les mer om:

Sigbjørn Gjelsvik krevde kontant-svar fra Solberg – fikk Kallmyr

Senterpartiets Gjelsvik gir seg ikke, krever klart svar om kontantenes fremtid
Les mer om:

Norske influencer-beefs – fritt etter hukommelsen

Hadde du turt å stå rakrygget i stormen? Influencere krangler på samme måte som vanlige mennesker krangler. Forskjellen er bare at oppvasken ofte tas i offentligheten. Den siste tiden har det vært mye bråk rundt stjerner utenfor landegrensene til kongeriket Norge. Ja, vi snakker om James Charles vs.

Sier nei til Romerike tingrett

Sp vil stanse det pågående arbeidet for å slå sammen tingretten på Øvre og Nedre Romerike: – Folkevalgte, og ikke sorenskriverne, må bestemme i en slik sak, sier Sigbjørn Gjelsvik (Sp).
Les mer om:

– Siv Jensen sender Børsen på ørkenvandring

Senterpartiets finanspolitiske talsperson, Sigbjørn Gjelsvik, reagerer på at Siv Jensen ikke stiller betingelser til nye børseiere.

Best og verst fra blogg-Norge: April

Ny måned, ny oppsummering! Jorda kan dessverre gå under når som helst, men før den tid har vi bloggere til å underholde oss dødelige her på planeten. Heldigvis holder jorda fortsatt koken en liten stund til, og vi kan dermed fryde oss med hva de norske influencerne har funnet på i hele april.

– Absurd og groteskt av Vipps

Senterpartiet mener justisminister Jøran Kallmyr ikke er opptatt av innbyggernes rett til betalingstjenester. Sigbjørn Gjelsvik mener justisministeren burde grepet inn da Vipps stengte Resett ute.
Les mer om:

Senterpartiet vil straffe de som ikke tar imot kontanter

Sigbjørn Gjelsvik i Senterpartiet mener regjeringen trenerer folkets rett til bruk av kontanter. 
Les mer om:

Gjelsvik kaller Jensens bompenge-millioner for smuler

Senterpartiets finanspolitiker Sigbjørn Gjelsvik er ikke imponert over de 200 millionene Siv Jensen (Frp) fredag lovet å bruke på å rive bomstasjoner.
Les mer om:

Gjelsvik kaller Jensens bompenge-millioner for smuler

Senterpartiets finanspolitiker Sigbjørn Gjelsvik er ikke imponert over de 200 millionene Siv Jensen (Frp) fredag lovet å bruke på å rive bomstasjoner.
Les mer om:

Sjokkerer med «unorsk» spillestil: – Hvis du ikke vil ha ballen, kunne du like gjerne ha begynt med svømming

(Sørumsand – Fet 3-1). Sørumsand-trener Per Einar Gjelsvik undret seg over hvordan internasjonal fotball kunne se så annerledes ut i forhold til norsk fotball. Da han fant svaret, kastet han alle sine trenerprinsipper i søpla.
Les mer om:

Hyller samboeren etter fødselen

- Dennis var rett og slett en klippe, sier Kristin Gjelsvik til Se og Hør.
Les mer om:

Kristin Gjelsvik har blitt mamma: – Kunne ikke vært lykkeligere

Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe ble mandag foreldre til en liten gutt.
Les mer om:

Best og verst fra blogg-Norge: Mars

Hei og hjertelig velkommen til en ny måned! Det er lite som har stått stille denne måneden, ei heller i bloggverdenen.

Mattegeniet Alexander (18) vant 10.000 kroner: – Det var ganske overveldende

Alexander Gjelsvik Ravnanger fra Blaker stakk av med realfagsprisen 2019.
Les mer om:

Han har konkurrert i friidretts-VM - nå er han toppscorer for Blaker i 4. divisjon

(Rælingen - Blaker 0-1) – Jeg er ingen typisk målscorer, men jeg har da farten, sier Vegard Gjelsvik
Les mer om:

– Bryr oss ikke om hvordan kroppen til Barbie ser ut

Elsket og utskjelt. I 60 år har Barbie vært en del av barns hverdag. – Vi må slutte å skylde på Barbie for dagens kroppshysteri, mener blogger og instagramprofil Kristin Gjelsvik.
Les mer om:

Slår tilbake mot RBs tabelltips: – Kanskje vi kan få oss en seier eller to til

(Sørumsand – Strømmen 2 2-0). Sørumsand slo Strømmen-rekruttene i serieåpningen. Etter kampen sendte trener Per Einar Gjelsvik et stikk i retning ekspertene som har tippet laget hans til nedrykk.
Les mer om:

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert

Travel uke? Travelt liv? Vi gjør som våre venner i Melk & Honning og oppsummerer uken som gikk. Nedenfor finner du noen av de sentrale popkulturelle hendelsene fra inn- og utland de siste syv dagene – bare hyggelig! * Triste festival-nyheter: Slottsfjell 2019 er som forventet kansellert. Heldigvis ser det lovende ut for 2020 – arrangørene lover nemlig at det blir festival igjen neste år! * Gode festival-nyheter: G-Eazy kommer til Stavern! * Sophie Elises blogging om hodebunnstatovering ble til en stor debatt rundt påvirkningskraften influencere har.

Sp-landsmøtet vil sette en stopper for Huaweis 5G-nett i Norge

– Debatten om Huawei er helt utrolig, sier Sigbjørn Gjelsvik foran Sp-landsmøtet som åpner fredag.
Les mer om:

Ungdomsrekord for «Debatten»

«Debatten» tirsdag med bloggerne Kristin Gjelsvik (32) og Sophie Elise Isachsen (24) i hovedrollene samlet tre ganger så mange seere under 30 år, som det programleder Fredrik Solvang vanligvis klarer. Totalt sett var det 511.000 seere som så programmet.
Les mer om:

14 spørsmål etter å ha sett NRK-debatten med Sophie Elise & co

Hvis du har levd under en stein den siste uken – eller hatt andre ting å tenke på… Vennligst la oss oppdatere deg: Sophie Elise (Isachsen) skrev om enda en ting hun har fikset på. Denne gangen har hun tatovert prikker der hårfestet ikke går helt ned til øret.

Influenser-debatten: – Finnes ingen problemer man kan operere bort

Tirsdag kveld møttes Kristin Gjelsvik (32) og Sophie Elise Isachsen (24) til diskusjon om komplekser og hva som er greit å dele for influensere.
Les mer om: