Nyheter om Gjøvik


Litt fyllebråk i Hamar og Dala - verre i Gjøvik

Både i Brumunddal og Hamar måtte politiet lørdag kveld og natt til søndag ordne opp i noen tilfeller av fyllebråk. Verst gikk det på Gjøvik.
Les mer om:

The Rebels stakk av med seieren i Ubarka

Tenebris Army fra Gjøvik har vært i Ubarka to ganger tidligere uten å nå opp og også i år ble de slått i finalen, denne gangen av The Rebels
Les mer om:

I NATT: Tatt i 139 km/t i 80-sona

Det gikk litt vel fort for en bilist på Gjøvik i natt.
Les mer om:

Dardan(24) er spiss på Slidre/Røn. Lørdag vokter han målet for Valdres FK på Blåbærmyra mot serieleder Djerv 1919

Dardan Sletten er en mann med ambisjoner. Ved siden av jobben som rørlegger for Rørlegger Brager går han på teknisk fagskole på Gjøvik for å bli ingeniør. I morgen er ambisjonen å holde buret rent.
Les mer om:

Kjøpte verdens største elektriske gravemaskin for å nå klimamål

Gjøvik kommune har satt seg beinharde klimamål. Nå får byggherre og kommunen skryt for å ha satt i gang en grønn revolusjon på byggeplassene.
Les mer om:

Margit (102) var dronning for en dag da sykehjemmet ble «bondegård»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: 12. juni fyller sykehjemsbeboer Margit Louise Hjelvold 102 år, og hennes personlige assistent Siv Brønstad Nordby syntes at Margit fortjente en stor fest. Derfor satte hun i gang planleggingen av en bursdag som beboerne på Nordberghjemmet vil huske i lang tid fremover.

Her endte den elleville politiflukten

Først var mannen involvert i en alvorlig voldshendelse på Gjøvik, før han stakk til Romerike hvor han stjal bensin og holdt på å kjøre på en person. Den hasardiøse kvelden endte med bråstopp i en rundkjøring i Kongsvinger.

Alvorlig voldshendelse i Gjøvik

Én mann er pågrepet etter det politiet betegner som en alvorlig voldshendelse i Gjøvik tirsdag ettermiddag. Mannen ble pågrepet etter en politijakt i Kongsvinger.

Takka nei til Sogndal – signerte for eliteklubb

Ole Amund Sveen frå Redalen i Gjøvik er klar for Bodø/Glimt.

Få tatt i stor politi-kontroll ved Mjøsbrua

250 kjøretøy ble kontrollert av politiet mellom Mjøsbrua og Gjøvik tirsdag kveld.
Les mer om:

Synne har valgt klubb – og blir samboer med Mari og Eline

Synne Fossheim slår følge med to tidligere klubbvenninner i Gjøvik og skal spille håndball for Flint i 1. divisjon kommende sesong.
Les mer om:

Politiet varsler flere smell på brygga i Gjøvik

Fredag ettermiddag smeller det på brygga i Gjøvik - det varsler Politiet i Innlandet.
Les mer om:

Gjøvik: Mann kræsjet inn i betongkloss – politiet mistenker ruskjøring

Kjøreturen endte med sykehusbesøk og anmeldelse.
Les mer om:

Berit Kjøll valgt som ny Idrettspresident

Berit Kjøll (63) fra Asker ble valgt som ny Idrettspresident på Idrettstinget. Med en knapp margin med to stemmer, fikk Kjøll 50,6% av stemmene mot Sven Mollekleiv som fikk 49,39% av stemmene. Berit Kjøll overtar vervet etter Tom Tvedt. Vibecke Sørensen fra Bærum og Johann Olav Koss fra Oslo ble valgt inn som representanter til Idrettsstyrets presidentskap. Det er i frivilligheten og bredden i idretten i samfunnet, og mine siste seks år i frivilligheten som er min drivkraft til å sammen med Idretts-Norge, utvikle Norges idrettsforbund.

Frisk meningsutveksling ansikt til ansikt

Lørdag møttes hundrevis av meningsmotstandere over hele landet for å snakke sammen i «Hele Norge snakker». På Lillehammer møttes Amund Lie fra Moelv og Petter Nes fra Gjøvik for første gang og diskuterte friskt alt fra innvandring til bilisme og klima.

Slutt for fiskebutikken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Åsted Norge tok opp jakten på stjålet gravemaskin i Romania

ÅSTED NORGE (TV 2): Like før påske ble en minigravemaskin verdt 250.000 kroner stjålet på Gjøvik. Eieren trodde maskinen var tapt, men Åsted Norge tok opp jakten.
Les mer om:

– Håndballen er så kynisk. Dette var min sjanse til å vise hva jeg er god for

Etter to år i skyggen av Katrine Lunde i Vipers grep Eline Fagerheim sjansen da stjernekeeperen ble skadet. Nå er det 20-åringen fra Gjøvik de rosa må stole på i sluttspillfinalene.
Les mer om:

– Håndballen er så kynisk. Dette var min sjanse til å vise hva jeg er god for

Etter to år i skyggen av Katrine Lunde i Vipers grep Eline Fagerheim sjansen da stjernekeeperen ble skadet. Nå er det 20-åringen fra Gjøvik de rosa må stole på i sluttspillfinalene.
Les mer om:

Kåre Geir Lio gjenvalgt som Håndballpresident

Jeg er den heldigste presidenten i norsk idrett. Jeg har et styre som samarbeider godt, vi diskuterer, vi river og sliter i hverandre, men når debatten er ferdig, så er den ferdig. Tusen takk til dere alle for jobben dere har gjort, sa Kåre Geir Lio da Håndballtinget 2019 ble avsluttet på Scandic Park i Sandefjord søndag 12. mai. I tre dager har håndballtillitsvalgte fra hele landet drøftet status og lagt kursen for veien framover.

To måneder med førerløs buss: 400 passasjerer, tre motorhavari og en misfornøyd butikkeier

Gjøvik kommune har i en rapport til Miljødirektoratet kommet med en oppsummering av pilotprosjektet med førerløs bybuss høsten 2018.
Les mer om:

Øvingssenter for sikkerhet på NTNU Gjøvik

Kunnskapsdepartementet bevilger totalt 24 millioner kroner til NTNU for oppgradering av bygg og undervisningslokaler. Åtte av disse millionene lander hos NTNU på Gjøvik.

Disse fire har søkt jobbene som terapeut/psykolog ved Familievernkontoret i Valdres

Nå skal familievernet styrkes i Valdres. To terapeuter i halve stillinger blir ansatt før sommerferien skrev avisas Valdres 1.april. Det er i dag to måneders ventetid for å få time ved familiekontoret i Valdres. Så og si alle, som skal til mekling, blir sendt til Gjøvik.
Les mer om:

Kirkegårdene i byen mangler kisteplasser

Skal du kremeres kjøres du til Gjøvik. Skal du ha kistegrav havner du i Øvre Vang. Slik er døden i Hamar.
Les mer om: