Nyheter om Gjøvik


Gjøvik: meldt om røykutvikling i leilighet

Nødetatene er akkurat nå tilstede ved leilighet på Gjøvik.
Les mer om:

Mener et sykehus ved Mjøsbrua er «hårreisende»

Et sykehus ved Mjøsbrua er for langt unna byene Gjøvik, Hamar og Lillehammer. Det er et hårreisende forslag, mener en spesialist på byplanlegging. I dag behandler styret for Sykehuset Innlandet forslaget.

Om lag 80 ansatte må gå fra Telenor

79 Telenor-ansatte mister jobben som følge av at selskapet legger ned en avdeling på Gjøvik og nedbemanner på Fornebu.
Les mer om:

Politiet ber om hjelp til å identifisere død mann

En mann ble funnet død i skogen i Gjøvik i august. Politiet har ennå ikke klart å identifisere mannen og ber nå publikum om hjelp.
Les mer om:

Står fast ved sine nei til Mjøsbru-sykehus

Milliardsatsingen til Arthur Buchardt og Knut Hage i Moelv får ikke byordførerne i Hamar, Lillehammer og Gjøvik til å endre mening.

Politiet vil ha hjelp til å identifisere død mann

En mann ble funnet død i skogen ved Hunn kirke i Gjøvik i august i år. Nå ber politiet publikum om hjelp til å finne ut hvem han er.

Politiet: – Vi var for lavt bemannet

Politiet hadde vurdert faren for opptøyer rundt SIANs stand på Gjøvik som lav. – I ettertid ser vi jo at det var feil, sier politistasjonssjefen.
Les mer om:

Ber om tips om død mann på Gjøvik

Politiet i Innlandet ber om tips fra folk for å finne ut hvem som ble funnet død i skogen ved Hunn kirke i Gjøvik i august.

Politiet: – De var ute etter bråk og gikk til angrep på politiet

Politiet utelukker ikke flere pågripelser etter at motdemonstranter angrep politiet under en markering fra «Stopp islamiseringen av Norge» i Gjøvik lørdag.
Les mer om:

Den nyasfalterte veien er for glatt(!)

Asfalten på fylkesveien mellom Gjøvik og Fluberg er så glatt at fartsgrensen er satt ned.
Les mer om:

Gjøvik har kjøpt areal til sykehus

Gjøvik kommune posisjonerer seg til framtidig sykehus ved Mjøsbrua.
Les mer om:

NM i hacking: – 22 av de skarpeste hodene i Norge

GJØVIK (NRK): 22 av Norges mest lovende på cyber- og informasjonssikkerhet var i dag samlet på NTNU på Gjøvik for å kjempe om å bli best i sitt fagfelt.
Les mer om:

Undrende til byperspektiv

Prosjektdirektør i Sykehuset Innlandet forstår ikke at ordførerne i Hamar, Elverum, Gjøvik og Lillehammer avslår mjøs-sykehus, samtidig som de er opptatt av byutvikling.

Enige om å ikke bygge sykehus ved Mjøsbrua

Hamar, Elverum, Lillehammer og Gjøvik er enig om at Sykehuset Innlandet bør gå inn for en sykehusstruktur hvor et eller flere sykehus blir plassert i byene. De mener bygging av hovedsykehus ved Mjøsbrua vil undergrave disse byene.

Drapsforsøk-siktet dro til politiet - ble ikke pågrepet

Somalieren som er siktet for drapsforsøket i Moelv dro til politiet i Gjøvik etter hendelsen og forklarte at han hadde vært involvert i en krangel i Moelv. Men politiet pågrep ham ikke fordi de ikke visste hva som hadde skjedd.
Les mer om:

– Jeg ser ut som en panda, men det kunne gått verre!

Det gikk hardt utover materialforvalter Finn Thorvald Simenstad under kampen mellom Gjøvik Hockey og Nidaros i Fjellhallen fredag kveld.
Les mer om:

Wenke Blien til topps

I høststevnet i Gjøvik gikk Wenke Blien helt til topps med 344 poeng etter ti blinker i finalen.
Les mer om:

Patrick Thoresen: Vi har en jobb å gjøre

GJØVIK FJELLHALL (VG) (Vålerenga-Storhamar 3-4) Patrick Thoresen (33) er glad for at lagkamerat Robin Dahlstrøm (29) ble matchvinner da han gjorde comeback etter 16 års Hamar-fravær – uten å tegne seg for målpoeng.

Storhamar slo Vålerenga i forrykende serieåpning

GJØVIK/OSLO: Rivalene Vålerenga og Storhamar fulgte hverandre tett i tre perioder, men det ble til slutt laget fra Hamar som sikret seieren etter en scoring av Robin Dahlstrøm.

Storhamar slo Vålerenga i forrykende serieåpning

GJØVIK/OSLO: Rivalene Vålerenga og Storhamar fulgte hverandre tett i tre perioder, men det ble til slutt bortelaget som sikret seieren etter en scoring av Robin Dahlstrøm.

Storhamar slo Vålerenga i forrykende serieåpning

GJØVIK/OSLO: Rivalene Vålerenga og Storhamar fulgte hverandre tett i tre perioder, men det ble til slutt laget fra Hamar som sikret seieren etter en scoring av Robin Dahlstrøm.

Tre skolebarn påkjørt i Gjøvik

Barn på tur ble påkjørt i Gjøvik i dag.
Les mer om:

Mann (20) kjørte på tre skolebarn på tur

Tre barn ble tatt med til lege for sjekk etter hendelsen som skjedde i Gjøvik sentrum.
Les mer om:

– Et kick å bli jakta på

GJØVIK (NRK): I et avsides område rett utenfor Gjøvik skytes, ropes og løpes det. Norges beste paintballspillere er på plass for å kjempe om å vinne årets serie.
Les mer om:

Ingen søkte på legejobb i Gjøvik

To ganger har Gjøvik kommune annonsert den samme ledige legestillingen. Siste gang var det ingen søkere. Nå gjør helseledelsen et tredje forsøk.
Les mer om: