Nyheter om Giske


A-ha kjem til Giske i juni

Etter at A-ha posta eit bilete av Ocean Sound recording på Giske i sosiale medium måndag kveld, vert det spekulert om bandet spelar inn plate på Sunnmøre. – Dei kjem i sommar, stadfestar Terje Erstad
Les mer om:

Vil ha billigere bensin på bygda

Ap-nestleder Trond Giske sier landsmøtet vil si ja til lavere bensinpriser i distriktene. – Latterlig, sier Bellona-leder Frederic Hauge.
Les mer om:

Foreldre uroa over ungdom som stel og plagar

FAU ved Giske ungdomsskule ser alvorleg på varsla om eit tøffare ungdomsmiljø i og rundt Sandnes – og ei gruppering som driv med kriminalitet.
Les mer om:

Giske avviser anstrengt forhold til Tajik

Ap-nestleder Trond Giske avviser at forholdet til Hadia Tajik er vanskelig, slik flere kilder hevder overfor DN.

Trond Giske tror på valgseier

I «permisjon fra pappapermisjonen» finpusser Ap-kronprins Trond Giske retorikken han mener skal sikre regjeringsmakt, med Trøndelag i førersetet.

Rektor slår alarm om tøffare ungdomsmiljø

Ungdommar under ungdomskulealder blir rekruttert til steling og kriminalitet, ifølge rektoren ved Giske ungdomsskule i Sandnes. Dette blir stadfesta av ungdommar sjølv i kommunen.
Les mer om:

Tre hovedsaker skal lokke velgerne tilbake til Ap

Nestlederne Trond Giske og Hadia Tajik innrømmer at Ap har endt i skyggen av Senterpartiet de siste månedene.

– Holder oss unna sentrum

Christian Giske fra Ålesund sier at han og familien holder seg oppdatert på nyheter og prøver å leve som normalt før de vet mer om hva som har skjedd i Stockholm.
Les mer om:

Giske vil at Ap får kunnskapsministeren

Den neste kunnskapsministeren bør komme fra Ap, mener Trond Giske og hinter om at han kunne tenke seg å ta over departementet han ledet for 16 år siden.
Les mer om:

– Hvordan vil du gjøre Sortland bedre, Trond Giske?

Se video fra Trond Giske (Ap) besøk på Sortland ungdomsskole, der elevene i 9. og 10. klasse fikk stille spørsmål til stortingskandidaten.
Les mer om:

– Merket at vi fikk et tøft sammenstøt med kaia

Trond Giske var om bord på hurtigruta som krasjet i kaia på Risøyhamn onsdag formiddag.
Les mer om:

– God dialog reduserer sjukefråveret

Bedriftsleiar Øystein Giske i Vanylven kritiserer det lokale legesenteret og seier at arbeidstakarar blir sjukmelde for bagatellar. NAV oppmodar til god dialog om helsa til tilsette alt før nokon blir sjuke.
Les mer om:

– Folk blir sjukmelde for berre litt snufsing

SYVDE (NRK): Bedriftsleiar Øystein Giske i Vanylven hevdar det er alt for lett å bli sjukmeld. Tilsette opplever å bli sjukmelde i tre veker for berre litt snufsing, skriv han i eit brev til Fylkeslegen.
Les mer om:

På denne skolen er mobilhotell en suksess

Elevene på Giske ungdomsskole i Sandnes mobber mindre og er blitt mer sosiale etter at lærerne begynte å låse inn mobilene.
Les mer om:

Pågripen etter væpna aksjon

Ein mann er pågripen på Valderøya i Giske i ein væpna aksjon. Mannen er sikta for å ha brukt kniv mot ein annan mann.
Les mer om:

Giske ber Ap samle seg

Nestleder Trond Giske i Arbeiderpartiet holdt en flammende tale til et samlet trøndersk Arbeiderparti i Stjørdal lørdag ettermiddag.

Jubler for ny nasjonal fiskerihavn

Regjeringen setter av 80 millioner kroner til utbygging av Gjøsundneset i Giske kommune. – Det har enormt mye å si, sier en av de som kan dra nytte av utbyggingen.
Les mer om:

Lærer skoleansatte koding

Ansatte ved barnehager og skoler i Giske kommune fikk denne uka lære mer om mulighetene digitale verktøy gir i skoleverket.
Les mer om:

- Mårna Jensen!

Trond Giske prøver å fyre opp Hedmark Ap foran valgkampen.

Nominert til høgthengande journalistpris

Bernt Jakob Oksnes frå Valderøya i Giske kan vinne den mest gjeve journalistprisen i heile Europa. – Eg er litt skjelven og rørt, seier Oksnes.
Les mer om:

Marginene kan avgjøre

Trond Giske tror stortingsvalget kan avgjøres på Sørlandet. Valget i landsdelen blir i alle fall uvanlig spennende, med flere usikre mandater.

Samla full søppelsekk med plast i fjøra på ein halvtime

Sissel Arhaug Basso (45) frå Giske brukte litt over ein halvtime på å plukke ein diger søppelsekk full av plast i fjøra. No håper ho andre vil bruke helga til å gjere det same.
Les mer om:

Giske er rådyrkommunen

I Giske vart det felt 64 rådyr ifjor - mot null på Søre Sunnmøre.
Les mer om:

Ap-duo lover mobbeteam til alle kommuner

YOUNGSTORGET (VG) Jonas Gahr Støre og Trond Giske er Ap's nye team mot mobbing. Lederduoen vil sørge for egne beredskapsteam til skoler med mobbeproblemer.

Tror på kommunetvang

Høyrepolitikere mener det kan bli nødvendig å tvinge Giske og Haram til å bli en del av en storkommune rundt Ålesund. Foreløpig har flertallet i Giske og Haram sagt nei.
Les mer om: