Nyheter om Gimse


Kulturkveld i Trosterudvillaen

Det var duket for kulturkveld i Trosterudvillaen på tirsdag, og Håvard Gimse rørte publikum til latter og tårer med kjente verk av Franz Schubert.
Les mer om:

Øyvind Gimse får ansvar for klassiskprogrammet til Olavsfestdagene

Gimse er tilsatt i en deltidsstilling, mens Stian Aagaard får det øvrige bookingansvaret for festivalen i Trondheim.
Les mer om:

Tror på vedtak om bevæpning av politiet på Værnes

Regjeringen besluttet torsdag å innføre politibevæpning på Gardermoen. Stortingsrepresentant Guro Angell Gimse mener det samme nå kan bli innført på Værnes.

Flott jubileums-konsert i Spira

Som avslutning på et svært vellykket byjubileum, kunne Klassisk Flekkefjord varte opp med en strålende konsert i Spira. To prisbelønte og dyktige musikere, fiolinisten Guro Kleven Hagen og pianisten Håvard Gimse, ga de vel 120 publikummerne en utsøkt opplevelse.

Klassisk-gave til Flekkefjords byjubileum

Pianisten Håvard Gimse var den som fikk innvie flygelet i kultursenteret Spira. Søndag 13. august kommer han tilbake for å være med på å markere at Flekkefjord feirer 175 år som by.
Les mer om:

Ørsta avslutta sesongen med seksmålssiger

Handballherrane til Ørsta knota litt i siste seriekamp mot Melhus/Gimse laurdag, men var klart det beste laget i 27-21-sigeren.
Les mer om:

To deltakere valgt ut til Prof. Jiri Hlinka Klaverakademis mentorprogram for unge talenter

Talentene får tre årlige mesterklasser i et internasjonalt miljø og personlig veiledning av Leif Ove Andsnes, Håvard Gimse og Christian Ihle Hadland, samt konsertopptredener.
Les mer om:

Mesterpianist med konsert på Sortland

Torsdag kveld vil stjernepianist Håvard Gimse varte opp med en helaftens konsertforestilling med musikk av Beethoven i Møysalen på Kulturfabrikken.
Les mer om:

Klare for masterclass med Håvard Gimse

10. og 11. november arrangerer Sortland Videregående skole og Sortland kulturskole masterclass med den kjente norske pianisten Håvard Gimse.
Les mer om:

- Har stor sans for kommunens løsning

Fylkestingspolitikerne Henrik Kierulf og Guro Angell Gimse fra Høyre lover å stå på for bygging av nytt ferjeleie på Brekstad.
Les mer om:

Søndagsmatine i Cafe Finnmarken

Søndag sørget Øyvind Gimse og Pat Manwaring for en hyggelig og vakker stund i Cafe Finnmarken.
Les mer om:

Håvard Gimse innvier nytt flygel

Fet kirke har fått nytt flygel. 27,. september blir det innviet med en konsert av Håvard Gimse.
Les mer om:

Geir Inge Lotsberg ny kunstnerisk leder i TrondheimSolistene

Lotsberg overtar etter avtroppende Øyvind Gimse 1. januar neste år.
Les mer om:

Slik blir de første månedene i Spira

Håvard Gimse skal innvie Flekkefjord Kultursenter Spira sitt nye flygel. Programmet for de første månedene er klart, og det bør inneholde noe for enhver smak. – Her er noe for alle – både store og små, forteller innholdsansvarlig Arne Skage jr.
Les mer om:

Sterk trio på ferde

Arve Tellefsen trener daglig. Det er en 79-åring i god form som i disse dager turnerer Trøndelag. To sterke musikalske medspillere er med på ferden, Kjetil Bjerkestrand og Håvard Gimse.

En reise i Beethovens liv

Håvard Gimse er forundret over den konstante populariteten til Beethoven. Det hindrer ham ikke i å holde hans mest kjente verk ved like - og han var nettopp på Rommen scene.
Les mer om:

Øyvind Gimse gir seg i Trondheimsolistene

Gimse slutter som kunstnerisk leder i orkesteret neste sommer, etter 15 år i stillingen.
Les mer om:

«Praktiserende muslimer har ikke noe i vårt samfunn å gjøre»

Studieleder i Frp Nord-Trøndelag og medlem i kommunestyret i Meråker, Olav Gimse, skriver at han ikke synes muslimer som følger Koranen har noe å gjøre i Norge.

Reiseforsikring på mobilen ble starten på marerittet

HAMAR (NRK): Kjetil Gimse og Anja Løvbakke hadde reiseforsikringen lagret på mobilen. Det skapte kjempeproblemer da de og mobilen ble skadd i ei trafikkulykke i Thailand.

Klassisk vinter

Standarden er imponerende på sesongens kammerkonserter i Oslo. Emil Bernhardt har hørt Vilde Frang, Norsk Barokkorkester og Håvard Gimse i Operaen og forsetter her serien med kammeranmeldelser.
Les mer om:

Ni spilte kamper - ni tap

3. divisjon kvinner: Bjugn/Ørland tok lørdag imot Melhus/Gimse i Bjugnhallen. Det ble svært tøft for fosningene i en kamp som endte 19 - 33.
Les mer om:

Håvard Gimse i kulturhuset


Torsdag kveld har publikum ein sjeldan sjanse til å oppleve ein av dei beste pianistane i Skandinavia i Bømlo kulturhus.

Les mer om: