Nyheter om Gilje


Narve Gilje Nordås overgikk seg selv i EM U23

Sandnes-løperen Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10000 meter i EM U23.
Les mer om:

Narve Gilje Nordås overgikk seg selv i EM U23

Sandnes-løperen Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10000 meter i EM U23.
Les mer om:

Narve Gilje Nordås overgikk seg selv i U23-EM

Sandnes-løperen Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10.000 meter i U23-EM.
Les mer om:

Narve Gilje Nordås overgikk seg selv i U23-EM

Sandnes-løperen Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10.000 meter i U23-EM.
Les mer om:

Sandnes-løper overgikk seg selv i U23-EM

Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10.000 meter i U23-EM.
Les mer om:

Sandnes-løper overgikk seg selv i U23-EM

Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10.000 meter i U23-EM.
Les mer om:

Sto opp klokken 03.45 for å komme først i køen

Allerede før 07.00 var det liv i Kristiansand sentrum på Handelens dag. Inger Gilje (44) og Janne Sundt (46) var oppe klokken 03.45 for å kjøre fra Lista. Tre timer senere står de helt fremst foran Sandens kjøpesenter.
Les mer om:

Mann lettare skadd etter bilulukke i Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bilføraren har forklart at han svinga unna eit dyr og trefte ein stein, opplyser politiet på Twitter.Bilen låg på taket i krysset mellom Øksnevadvegen og Engelsvollvegen.Vegen var i ein periode heilt stengt i begge retningar etter ulukka.Føraren var åleine i bilen. Foto: (Heidi Karin Gilje Skog) Det blei også skader på eit gjerde under samanstøyten.

Her kan du se årets 17. mai-program!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Lurer du på hvor du skal stille opp for å se flagget heises mens korpset spiller nasjonalsangen? Og hvor du kan kjøpe pølser, lodd og kaker etter barnetoget? Her er nasjonaldagsarrangementene ved skolene i bydelen!SEND OSS DINE BILDER! Vi lager 17. mai-album, og vil gjerne ha med dine blinkskudd.

Ble SAS-fast i Longyearbyen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da Svalbardposten møtte dem mandag formiddag hadde to av dem fått ny billett mandag ettermiddag, mens de to andre ikke visste noe mer.- Jeg satt 48 minutter i kø på telefon uten å få svar.

Sykkelsesongen er i gang - sjekk stort bildegalleri og resultater fra Spinnsprinten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Beste jærbu i den 66 kilometer lange løypa ble Thomas Nærland fra arrangørklubben Bryne CK. Han lå i tetfeltet, men til slutt ble noen Sandnes-ryttere for sterke og det ble delt tredjeplass på Nærland.HER kan du sjekke resultatene.Christoffer Ellingsen fra Sandnes SK vant med tida 1.31.18, mens klubbkollegaene Tor Arne Gilje og Andreas Leander Harvvey ble klokket i mål på henholdsvis 1.31.40 og 1.31.42.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Brann i moskeen: - Merkelig at det skulle blusse opp så fort

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den første meldingen kom like over midnatt: brann i moskeen på Mosbekk.Brannmannskapet så at det brant i inngangspartiet. De sendte bud etter ekstra hjelp fra Stavanger, men avbestilte igjen da de så at de fikk kontroll.- Vi drev slukking på første brannen fram til klokken 03.00. Da hadde vi gått gjennom hele bygget. Siste sjekk var 04.30. Da var det ingen røyk, og bygget var både kaldt og vått, sier Arnt Tore Laupstad.

Reagerer på politiuttalelse om moskébrann: Vil ha andre etterforskere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Moskeen i Bøckmannsgate brant natt til fredag.- Jeg har registrert at det spekuleres, men vi har ikke funnet noe som tyder på at brannen er påtent, sa politiets innsatsleder da Dalane Tidende snakket med ham utenfor brannstedet fredag morgen.Vil be om nye etterforskere Det reagerer advokat Svein Erling Jensen sterkt på.

Rykket ut til bråtebrann på Tengs

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politi og brannvesen rykket onsdag kl 16 ut til Tengs for å få kontroll på en bråtebrann.- Det var en som hadde satt fyr på noe gras for så å miste kontrollen som selv ringte inn og varslet. En trodde kanskje det kunne være fare for spredning til bebyggelse, men brannvesenet fikk raskt kontroll, sier vakthavende ved operasjonssentralen.

Suveren russerevy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den røde tråden var Flekkefjord som brobygger - bokstavelig talt. Revyen ble derfor tildelt det treffende navnet «Der ingen kunne tru at någen bygge ei bru». En fiffig parodi både på NRKs TV-program og det faktum at Flekkefjord har investert tungt i broer de seneste årene.• Se video i bunnen av saken. Program Aller først ble publikum hilst velkommen med rim og finurlige formuleringer.

Se Tommy Stoltenberg styre showet

Siden 1998 har Tommy Stoltenberg og kollega Arne Sindre Gilje framført «Ikke tøft å være død», en forestilling om konsekvensene ved å oppføre seg som en villmann i trafikken.
Les mer om:

Alene i vinterland

Når Bodil Dorothea Gilje (35) trenger et friminutt, stikker hun til skogs. Helst alene. Gjerne midt på vinteren.
Les mer om:

Så glad ble vinneren av Aftenbladets juletegnekonkurranse

JULENATT: Alida Taranger Gilje (12) i 7. klasse ved Dirdal skole gikk av med seieren i årets juletegnekonkurranse, og det betydde mye for den unge kunstneren.
Les mer om:

Fullstappet sal under folkemøte: – De som blir berørt av dette taper ikke bare humøret – også familielivet påvirkes

Omtrent 150 mennesker kom for å høre Ordfører Tom Staahle (Frp) og advokat Hallvard Gilje Aarseth prate om lovbruddet som ble gjort da plasseringen av tredje rullebane ble valgt.

- En positiv overraskelse

Kristine Lande Dommernses fra HIL vant kvinneklassen i Djupadalten 2018. Narve Gilje Nordås fra Sandnes vant herreklassen.
Les mer om:

Stenge adkomst til kulturminner?

Postvegen er mer enn bare Tinghaug. Den gir stor glede til svært mange av oss som får nyte natur, kulturminner og en enestående utsikt langs hele denne vernede veien, fra Øksnevad og helt til Bryne, skriver Kjell I. Gilje i dette leserbrevet.
Les mer om:

Bodil (35) gikk fra å være amatør til å bli «Årets turjente». Her er hennes beste friluftsliv-tips

Den første natten Bodil Dorothea Gilje (35) sov alene i telt, lå hun med øks, samekniv og en boks med pepperspray ved siden av seg.
Les mer om:

Antikvariatet og arven etter Odd Noreger

– Jeg har 35.000 bøker i antikvariatet. Dessverre øker bokmengden, derfor er det halv pris på alle bøkene denne måneden, sier antikvariatsbokhandler Kjell Gilje i Tidegeilen.
Les mer om:

26 år med dørproduksjon

Hos Gilje Door på Moi satses det på å tilby sikre og gode kvalitetsdører i kampen mot billig import.
Les mer om: