Nyheter om Get


Van der Sar kan berolige Gary Neville om at Manchester United ikke har rotet seg bort

Som fotballkommentator er Neville betalt for å undre seg over valg klubbene gjør på og utenfor banen – og prate høyt om det. Når det gjelder mysteriet Donny van de Beek, blir United-legenden fortsatt ikke klok på hva som lå bak overgangen. 23-åringen kom for totalt 40 millioner pund i sommer, en anselig sum for en ung midtbanespiller midt i verste koronakrise. Likevel har nederlenderen måtte nøye seg med 8 Premier League-kamper fra start.

Certified Data Management professional (CDMP)

What is the CDMP? Simply put, the Certified Data Management Professional (CDMP) is a certification program which gives data management professionals the opportunity to show professional growth that can enhance their personal and career goals. In other words, the CDMP is the way to improve and formalize your Data Management skills. The CDPM exams and accreditations are organized by DAMA International. You can register for an online exam independently at Exams (cdmp.info). DAMA Norway also regularly hosts informal and formal (licensed) trainings to prepare for a CDMP exam.
Les mer om:

Opptil 70% rabatt: Gigantisk påfyll i Get Inspireds januarsalg

Januarsalget er i full gang hos Get Inspired, som nå kan friste med mer enn 680 varer til fristende, rabatterte priser.
Les mer om:

Solskjær er ikke i tvil om at United har en av verdens største talenter

Atalanta håpet på at United-spilleren kunne bli ut sesongen, men Solskjær og gjengen sto på sitt: Kontrakten skal følges, Diallo skal inn i United-systemet i januar. Vi har hørt tidligere hvilket potensiale 18-åringen har på banen, men nå som spilleren har ankommet Manchester, forteller Solskjær hvor god høyrevingen egentlig kan bli. -Som klubb har vi fulgt ham i mange år, og ved selv å ha sett på ham, så mener jeg at han er en av de mest spennende unge talentene in the game.

Julesalg for langrennselskere: Opptil 25% på skiklær hos Get Inspired

Nå kan du handle julegaver til skiglade venner og familiemedlemmer, eller finne dine egne nye favoritter i langrennssporet i Get Inspireds store salg.
Les mer om:

Bild: Liverpool går for storeslem på overgangsmarkedet

De regjerende Premier League-mesterne stiller til avspark med Joel Matip, Fabinho, Nat Phillips eller Rhys Williams som ryggraden i forsvaret.

Euphoria-spesialen setter nettet i fyr og flammer

Euphoria-spesialen er snodig, men gjør susen. SPOILER-ALARM (Selv om episoden neppe vil bli veldig ødelagt hvis du leser dette før du ser den.) I natt slapp HBO Max såkalte Euphoria Special Episode Part 1: Rue – Trouble Don’t Last Always. Dette er den første av to nye Euphoria-episoder som vises fra og med mandag hos HBO Nordic. Spesialen ble laget da innspillingen av sesong 2 brått måtte stanse grunnet COVID-19, og man ser at den ble til i karantene. Vi fortsetter der sesong 1 sluttet. Men hele episoden er en samtale mellom Rue Bennett og hennes sponsor Ali. Vel, utenom åpningen… Episoden b

The Undoing: Internettet reagerer på slutten av HBO-serien

The Undoing ble avsluttet i dag. SPOILER-ALARM SPOILER-ALARM Endelig fikk vi vite hvem som er morderen i den påkostede HBO-serien fra kaksete Upper East Side på Manhattan. Vel, de tusenvis som har lest Jean Hanff Korelitz-romanen You Should Have Known fra 2014 – som The Undoing er basert på – har visst det lenge. I boken får vi med en gang vite at personen som drepte unge Elena Alves er hennes elsker Dr.

Grammy-nominasjonene får sterke reaksjoner fra The Weeknd, Nicki Minaj og Justin Bieber

Grammy-nominasjonene ble ikke like godt tatt imot av alle våre elskede superstjerner. Hyllesten av artister og låtskrivere skal arrangeres på Staples Center i Los Angeles den 31. januar 2021. Men det er nok ikke alle som kommer til å følge med på årets utdeling. Beyonce er storkaren i denne utgaven med hele ni nominasjoner Taylor Swift, Dua Lipa og Roddy Ricch kommer like etter med seks. Brittany Howard fikk fem. Billie Eilish, Phoebe Bridgers, Justin Bieber og Megan The Stallion endte opp med fire. Du har kanskje fått med deg at ett navn mangler? Et navn er feilplassert?

Machine Gun Kelly x Downfalls High: Sydney Sweeney med Chase Hudson gjør folk forbanna

Euphoria møter TikTok via Machine Gun Kelly: Velkommen til Downfalls High. Den kreative artisten og skuespilleren Richard Colson Baker (30) alias Machine Gun Kelly lager film av sitt nye pop/punk-album Tickets To My Downfall. I dag kom første teaser, men folk er ikke bare gira.

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

Kelsey Nicole om Megan Thee Stallion: – Jeg ville aldri ønsket å ha en sjel som henne

Megan Thee Stallion får svar på sin nye disselåt «Shots Fired». Men den som reagerer er hennes tidligere bestevenn Kelsey Nicole. Foreløpig ikke Tory Lanez. På låten, hvor Megan sampler The Notorious B.I.G.-klassikeren «Who Shot Ya», går hun hovedsaklig etter Tory, som skal ha skutt og skadet henne i sommer. Tory Lanez (Alberto E.

Twitter Fleets: Derfor trender Bye Instagram

Twitter lanserer nyhetene Fleets og Spaces. Har du savnet flyktige historier på Twitter? Trolig ikke. Men kveldens nye oppdatering får mange til å si farvel til Instagram. Om så bare midlertidig. Nyheten Fleets har nemlig fått «Damn Twitter» og «Bye Instagram» til å trende på appen. I kveld melder nemlig Twitter at de kopierer funksjonen Instagram kopierte fra Snapchat:  Historier som bare er synlig i 24 timer før de forsvinner. Du kan poste både tekst, bilde og video.

Travis Scott overrasket kreftfri gutt med svindyr McDonald’s-figur

Travis Scott stiller opp for fansen. Forrige måned måtte Jonah DeToro feire 20-årsdagen sin fra sykesengen i Wisconsin. Jonah kjempet da mot hjernesvulst for andre gang, etter at han først ble kvitt kreften i 2019. 20-åringen fikk naturlig nok ikke en vanlig feiring, men nøt en Cactus Jack-meny i sengen Den ettertraktede menyen, som består av en cheeseburger med bacon, pommes frites, Sprite og barbeque-saus, er en del av Travis Scotts samarbeid med McDonald’s. No better way to fight cancer than having a #TravisScottmeal on my birthday @trvisXX pic.twitter.com/pOWiFXHktA — Jonah DeToro (@jtoro
Les mer om:

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Donald Trump sier at Lil Wayne ba om møtet – se video

Donald Trump og hans team ba ikke om møtet med Lil Wayne. Det hevdet i alle fall DT da han snakket utenfor Det hvite hus natt til lørdag. Presidenten postet en snutt fra sine venner hos Fox News (selv om OANN kanskje er hans nye favoritt) hvor han skryter av Young Money/Cash Money-veteranen. – Vel, han ville ha et møte, forteller presidenten av De forente stater. – Han er en veldig fin fyr.

Candyman får gå løs på kino – men det var såvidt

Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman… Hvis du sier navnet fem ganger til speilbildet ditt, blir det lurveleven deluxe! Skrekkfilmen Candyman skulle egentlig ha premiere i juni, men COVID-19 stakk kjepper i hjulene og den ble utsatt til september. Ettersom koronaviruset holder koken, ble også denne premieren avlyst. I likhet med mange andre filmer, vurderte Universal Pictures å heller gi ut Candyman på video. Les også: Coming 2 America slippes rett på streaming Yahya Abdul-Mateen II som Anthony McCoy i nye Candyman. Som barn ble han kidnappet av jævelen, og nesten drept.
Les mer om:

Adele og Skepta snart et offisielt par?

Adele og Skepta er i ferd med å ta forholdet sitt til et nytt nivå?

Telia øker bredbåndsprisene

Telia – som også er gamle Get – setter opp prisene på bredbånd fra 1. desember 2020.
Les mer om:

Melania Trump – eller bruker Donald en fake Melania Trump?

Melania Trump er trending på Twitter. Eller rettere sagt #FakeMelania, som nå har tusenvis av innlegg på plattformen. Folk er overbevist om at Donald Trump stilte med en stand-in for kona denne uken – og at han har gjort det før. Mange trodde først at Donald hadde med den ekte Melania. Ettersom hun tilsynelatende ikke ønsket å leie lanke med DT etter torsdagens debatt. Se video med Melania Trump og ektemannen hvor de går bort fra scenen i Nashville: It wasn’t Melania. She reported two days ago she was too sick to attend any of his super spreader events.

Giggs vifter bort tvilerne: Manchester United får spilleren supporterne har skreket etter

Når United-legende -og Sky Sports kommentator Gary Neville analyserer Manchester United, tar vi alltid på «dette er mannen som er nødt til å sikre overskrifter»-filteret. Når Ryan Giggs åpner kjeften, da blir det United unplugged. United sendte Romelu Lukaku til en evig takknemlig Antonio Conte. Riv ruskende vurdering, eller ikke, Solskjær står uansett uten en erfaren senterforward i sin beste alder.

30% rabatt på alt fra Twentyfour hos Get Inspired

Twentyfour har blitt en av de mest populære merkevarene hos Get Inspired og nå får du 30% rabatt på alt av bukser, anorakker, jakker og mye mer.
Les mer om:

Mesut Özil har funnet en klubb som faktisk vil ha ham

Den tyske ballkunstneren som de siste fem årene har vært en del av Arsenal, Mesut Özil er ikke en del av Arsenals 25-mannstropp ut 2020. – Beskjeden han fikk for et par dager siden var tung å være, noe 32 åringen har meddelt på sosiale medier. Noe av poenget med å spille fotball er å være på laget, Mesut Özil er ute av Emirates så snart det er mulig, tidligst i januar vinduet.

Ma Rainey’s Black Bottom: Den siste filmen til Chadwick Boseman

Ma Rainey’s Black Bottom blir den aller siste filmen til Chadwick Boseman. Skuespillerstjernen kjempet seg gjennom kreftdiagnosen da han spilte inn sine siste filmer, deriblant den mildt sagt krevende tittelrollen i Marvels Black Panther. Nesten ingen visste at han var alvorlig syk, ikke engang kollegaene. Som resten av verden fikk de vite det da familien bekreftet at han døde av tykktarmskreft i august.

Er Kylie Jenner og Travis Scott sammen igjen?

Har Kylie og Travis funnet tilbake til hverandre? Foreldrene til Stormi gjorde det slutt i oktober i fjor. Men de treffes regelmessig på grunn av datteren. Nå ser det dog ut som at de igjen har en romantisk tone. Søndag morgen norsk tid deler Kylie Jenner to bilder på Instagram hvor de begge er kledd topp til tå i Givenchy.  Klar for date? Ser iallfall slik ut: View this post on Instagram dress up with @matthewmwilliams @givenchyofficial this collection is wow congrats !!! can’t wait to see more.