Nyheter om Get


Hodeløs Chelsea-takling sendte Everton-spiller rett til røntgen

Det ble en litt søvndyssende kamp på Stamford Bridge på søndag. Dette gjorde Everton ikke noe. Ett poeng borte mot Chelsea blir sett på som seier. For en islending, ble avslutningen ikke like lystig. Chelseas Jorginho tok løpefart og dundret inn Evertons Gylfi Sigurdsson. Islandsk granitt måtte denne gangen gi tapt, og 29-åringen ble senere sett forlate Stamford Bridge med ankelstøtte. Au da. (foto: sigurdsson, twitter) Ifølge Sky Sports bar det rett til røntgen på mandag for å kartlegge skadeomfanget.

Arsenal-spilleren kan ha spilt sin siste kamp

Arsenal spilte uavgjort mot sporting i Europaligaen på torsdag, men mistet trolig spissen sin. Danny Welbeck gikk opp i en hodeduell inne i sekstenmeteren og landet på en unaturlig måte, etter å ha sendt headingen i retning mål. – Dette er de dårligste nyhetene vi har fått i kveld og vi frykter at det kan være alvorlig. Det gikk ut over mentaliteten til de andre spillerne. De skjønte fort at det var en alvorlig skade. Når du spiller fotball, og spiller slike kamper, kan dette skje.

Barcelona sørger for rekord i Milano

Vi vet ikke om det er Barclonas stjerner, eller optimisme rundt Inters vinnersjanser, som trekker. Resultatet blir uansett rekord i Milano. Ifølge Football-Italia har Inter varslet rekordomsetning på salg av billetter til kampen mot Barclona på tirsdag kveld. | If this doesn't get you in the mood for tomorrow then we don't know what will… @Dugout#InterFans, are you ready for another night amongst the stars?

Emery har luksusproblem mot Crystal Palace

Arsenal har satt seg på en surfebølge som nå synes aldri å nå en land. Da blir det snakk om et luksusproblem når Unai Emery må velge mellom to formsterke spillere på søndag. Klokken 14.30 skal et haltende Crystal Palace forsøke å stanse seiersrekken til Arsenal. Hvem de møter som 1. keeper har de siste dagene vært usikkert. Petr Cech er en legende i klubben, og er kommet virkelig tilbake i god gammel form etter skade. Dette skaper positiv hodebry for Emery. Ikke glem at jeg er nr. 1 (foto: arsenal) Tsjekkeren startet sesongen som 1.

Aksel Lund Svindal: Gleder seg til sesongstart

Evighetsmaskinen Aksel Lund Svindal har vært plaget av vonde knær og dermed har det vært spekulert i om denne vintersesongen måtte kjøres uten han.  Hverken Svindal eller landslagsledelsen har ønsket det, de sier at de har arbeidet målrettet for å ikke bare få på skiene igjen, men også å komme i form.

Get Back fyller 25 år

Det blir jubileumsfest uten like - når Get Back kommer tilbake til Rommen i morgen.
Les mer om:

Brudd for Mané

Sadio Mané har blitt skadet på landslagsoppdrag med Senegal, og har i dag vært på sykehus for å få undersøkt venstrehånda. Liverpools lynving har i følge journalisten Mootaz Chechade brukket tommelen. Sadio Mané og Senegal skal møte Sudan i kveld, men det blir uten lagets store stjerne. Det rapporteres at Mané blir ute en stund, og vil gå glipp av Liverpool kamp mot Huddersfield i Premier League til helgen. LES OGSÅ: Landslagspausen har kostet Liverpool dyrt Sadio Mane has broken this left thumb in training with Senegal national team, his injury could get worse if he played.

CBS, Showtime og MGM Grand. Finn frem sjekkheftet

Conor McGregor prøvde seg og tapte så det sang mot den ubeseirede verdens mesteren i fem vektklasser med totalt 10 verdensmestertitler Floyd Mayweather i fjor. – For ikke mange dagene siden tapte McGregor mot Khabib Nurmagomedov. Det er klart at man nå blir nødt til å finne ut hvem av de to seierherrene «kongen i jungelen».

Hvem går – hvem blir?

Telia Norge skal etter oppkjøpet av Get ha bare en toppsjef. Blir det Gunnar Evensen eller Abraham Foss?
Les mer om:

Konkurransetilsynet godkjenner Telias oppkjøp av Get

Telekomselskapet Telia får Konkurransetilsynets tillatelse til å kjøpe TV- og bredbåndsleverandøren Get TDC Norge.

Milliard­oppkjøpet av Get er godkjent

Les mer om:

Telias oppkjøp av Get/TDC godkjent

Konkurransetilsynet har godkjent Telias oppkjøp av Get og TDC Norge. Oppkjøpet er på svimlende 21 milliarder kroner.

Sir Alex Ferguson får en hjertevarm mottagelse av Old Trafford

Idag tok Manchester United imot Wolverhampton på Old Trafford i Premier League. Kampen endte 1 – 1 og det ble enda litt lenger opp til serieleder Liverpool, men det var ikke det viktigste som skjedde i dag. Sir Alex Ferguson som havnet på sykehus med hjerneblødning i mai er tilbake for første gang. Det var en stor overraskelse, så langt har vi hørt det ville skje nærmere jul. Les: For tredje gang har Liverpool åpnet med seks seirer i Premier League A special moment at Old Trafford.

Leroy Sane, David Silva og Raheem Sterling

Manchester City hentet en sikker 3-0-seier over Fulham i Premier League. Leroy Sane, David Silva og Raheem Sterling stod for målene. Manchester City bød lørdag nyopprykkede fra Fulham og den norske landslags-midtbanespilleren Stefan Johansen en leksjon i fotball. Manchester City eier som vanlig Etihad Stadium. Fulham kom til få muligheter. Allerede etter to minutter fikk gjestene en kalddusj etter at de lot Fernandinho alene på venstresiden, han fant, Leroy Sane som igjen fant målet til Fulham 1-0 til City.

NISO krever minstelønn i eliteserien i ishockey

Den kraftig økende populariteten som ishockey har opplevd de site årene følger deg naturlig nok også mer penger, nå nettopp har f.eks TV2 skrevet en ny rettighetsavtale for de neste 6.årene som er dyrere enn sist.  Les på F7: TV 2 nekter lokalradioer å overføre Get ligakamper Nå krever også NISO at spillerne skal nå mer av kaka og at det skal fordeles til de som har minst. Nitten.no.  skriver at utøverorganisasjonen NISO forhandler med NHO Idrett/Abelia, og at et av kravene er minstelønn. «Dette er et tema som spillerne selv ønsker å rette fokus på, og initiativet kommer fra eldre spillere som

Anbefales å ta Russland inn i varmen igjen

Det har lenge vært en hysterisk stemning rundt alt som handler om Russland, noe har vært helt greit, mens andre ting, som å utestenge utøvere som ikke har testet positivt, eller har noen overtredelser av reglene har vært å gå for langt.  Nå ser det ut til at forholdet mellom skisporten og Russland er i ferd med å normaliseres.
Les mer om:

Henrik Zetterberg tvunget til å slutte: «De kan ikke gjøre noe»

Det er en av Sveriges aller største idrettsstjerner ishockeyspiller Henrik Zetterberg som må må legge skøytene på hylla. – Det er lett å forstå hvordan 1082 kamper kan slite på kroppen.

Phoenix er en sammensatt mann - kjæresten er en flat kvinne

Men «Don't Worry, He Won't Get Far On Foot» er en sjarmerende og bittersøt film om rullestoler og livskriser.
Les mer om:

Filmanmeldelse «Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot»: Anonym alkoholiker

Varmt, men litt blodløst fra Gus Van Sant.
Les mer om:

Filmanmeldelse «Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot»: Anonym alkoholiker

Varmt, men litt blodløst fra Gus Van Sant.
Les mer om:

Filmanmeldelse «Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot»: Anonym alkoholiker

Varmt, men litt blodløst fra Gus Van Sant.
Les mer om:

Dette er TV 2 sine sportspakker

Sommeren er over og som vanlig presenterer TV stasjonene sine satsinger og omrokeringer. – Nytt på TV 2 som ikke er sport er blant annet Skavland og Senkveld med Helene og Stian. Pressemelding: TV 2 lanserer i dag en helt ny sportspakke på TV 2 Sumo, hvor seerne får tilgang til alt fra UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Nations League.

Kjemper seg ut av skyggen til Tiger Woods

Hun er er profesjonell golfer og heter Woods. Det blir oppmerksomhet av dette. Nå kjemper Cheyenne for å komme ut av skyggen til tigeren. Vi snakker selvfølgelig om Tiger Woods. Golfens største stjerne på godt og vondt. Vi skal la Tiger ligge og heller konsentrere oss om niesen – med det tilsvarende kule navnet – Cheyenne Woods. (foto: cheyenne woods, twitter) Siden 2009 har golferen begynt å gjøre seg bemerket på den internasjonale golfarenaen.

Telia på flyttefot

Telia planlegger nå å flytte fra Nydalen til Økern. Dette vil også gi plass til nyinnkjøpte Get TDC.
Les mer om: