Nyheter om Get


United får nå kamp fra Newcastle

Den tidligere sportsdirktøren hos PSG, Antero Henrique, spilte en sentral rolle da United kom i mål i de krevende forhandlingene med Sporting Lisboa. Fire måneder senere er Ed Woodward og gjengen evig takknemlig for å ha Bruno Fernandes i hus. Manchester United er fortsatt inne i diskusjonen med seg selv om klubben trenger en sportsdirektør, men har ifølge Le10Sport igang en dialog med Henrique om jobben.

Har ikke gitt opp Matthijs de Ligt-overgang

Det var Juventus som sa det rette og bød best til forrige sommers mest ettertraktede 19-åring. For Barcelona, som holdt følge med Serie A-klubben nesten helt inn, ble dette som en knyttneve i siden. La Liga-klubben hadde ikke tenkt å nøye seg med Frenkie de Jong fra denne Ajax-generasjonen.

Telia/Get setter fiberrekord

Telia/Get hadde sin største fibervekst i 2019 med 17 013 nye kunder og har nå passert 100 000 totalt og 390 000 kunder i høyhastighetsnett totalt.
Les mer om:

Snowpiercer: Dystopisk Netflix-serie fra skaperen av Parasite

Blir serien om Snowpiercer bedre enn filmen? En amerikansk versjon av Oscar-storvinneren Parasite er på vei, men det er ikke den eneste nyklassikeren til Bong Joon-ho som får en reboot i nær fremtid. Snart får vi også Snowpiercer, en science fiction-serie basert på den koreansk-tjekkiske 2013-filmen ved samme navn.

Liverpool-manageren husker godt dagen han takket nei til Eric Cantona

Graeme Souness rister lett på hodet da han forteller om dagen Michel Platini kom og ville prakke på ham en fransk bad boy. Det var i 1991 etter at Liverpool hadde satt på plass Auxerre på Anfield at Souness fikk beskjed om at en gammel venn ønsket å prate med ham. Vi lar Souness selv fortelle uten vår haltende oversettelse: «I was manager of Liverpool, we’d lost 2-0 away to Auxerre, came back and beat them 3-0. “After the game, there was a guy outside who said he was a good pal of mine, and it was Michel Platini.

Marca: Pogba har nå mistet billetten bort fra United

Spanske Marca pleier å ha gode følere ute når det gjelder La Liga-klubbenes planer på overgangsmarkedet. Nå har Real Madrid tatt frem tip ex´en (noen som fortsatt husker dette hjelpemidlet?) og fjernet Zidanes favoritt fra ønskelista. Det har aldri vært noen hemmelighet at Zinedine Zidane har jobbet for å hente sin franske verdensmester fra Old Trafford. Pogba og agent Mino Raiola har heller ikke holdt tyst om at en overgang til San Bernabeu står som drømmescenariet. Les: Andreas Pereira «frir» til Real Madrid Men det begynner å bli noen måneder siden Paul Pogba var i aksjon.

Ishockey utan hovudsponsor

Norsk ishockey risikerer å stå utan sponsor for eliteserien. Det kan bety tap av fem millionar kroner, skriv VG. Sist sesong vart berre grunnserien spelt. NM-sluttspelet måtte avlysast som følgje av koronakrisa. Neste sesong skal etter planen starte i midten av september. – Vi er i verste fall førebudd på ikkje å få ein ligasponsor til neste sesong. Spørsmålet er når neste sesong startar, seier styremedlem i Norsk topphockey (NTH) Tore Christiansen til avisa. Sidan 2004 har Get vore sponsor og gitt serien namn.

Juventus-direktøren skjønner ikke hvem som har råd til Paul Pogba

Nå sier ikke Fabio Paratici direkte at de har gitt opp en Pogba-retur til Torino, men når han beskriver situasjonen hos en av verdens største klubber, ser det ikke ut som Serie A-giganten har mulighet til å påta seg lønnsutgiften til Pogba. For det første vil vi trolig se en haug med kreative byttehandler når de færreste har mulighet til å forsvare utgifter på flere hundre millioner for spillere. -Vi er nødt til å være kreative for å finne andre formler på overganger. Jeg forventer at mange spillere kommer til å inngå i byttehandler, sier Paratici til Sky Sports Italia.

Ludvig er årets hockeytalent

Den talentfulle Stavanger Oilers-spilleren Ludvig Hoff er kåret til Get Rookie of the Year i Get-ligaen.
Les mer om:

Mourinho på telefonen til ettertraktet høyreback

Mens styreleder Daniel Levy tviholder på pengesekken i viruskaoset, har José Mourinho tatt en telefon til Paris. Thomas Meuniers kontrakt med PSG går ut i juni.

Instagram Live-battle mellom Teddy Riley og Babyface ble fadese

Nattens vennlige Instagram Live-battle mellom R&B-veteranene Teddy Riley og Babyface ble på grensen til katastrofal. Mest på grunn av Teddy. 52-åringen fra Guy og Blackstreet ville ikke kjøre Instagram Live alene med telefonen og enkelt fremføre smakebiter fra sine største hits.

Nok et bevis på at Solskjær styrer United mot storhet

Jevnt og trutt kommer det historier fra unge spillere som må gjennom et rituale for å få respekt og etablere seg på førstelaget i toppklubbene. Hos United virker det som aldersaspektet er visket ut. Aaron Wan-Bissaka ble hentet forrige sommer fra Crystal Palace og hadde forventninger om at han kunne vente seg «junior-behandling» av de etablerte spillerne. Han tok feil. Les: Barcelona trenger å kikke i speilet -Vi kom godt ut med hverandre, og sånn trodde jeg ikke det ville være. Jeg trodde at siden jeg var ny, ville mange ikke ha noe med meg å gjøre.

Selena Gomez saksøker spillselskap grunnet illustrasjon

Selena Gomez saksøker en software-utvikler for 10 millioner dollar for bruk av promobilde for spillet Clothes Forever — Styling Game. Ifølge Yahoo!

Leeds får nå kamp om tidligere Liverpool-spiller

Ifølge Football Insider har Marcelo Bielsa funnet en spennende midtbanespiller i League One. Det sier en del om Cameron Brannagan når også en Premier League-klubb ser potensiale i 23-åringen. Oxford United-spilleren har vært i gnistrende form denne sesongen og har vært viktig for klubbens vei mot opprykk til Championshship. Så hvem er denne spilleren som er «gjemt bort» i League One? Dette er samme Brannagen som fikk sin seniordebut for Liverpool i 2015.

Per Ciljan Skjelbred får ikke være med på milliardeventyret

Bundesligaklubben Hertha Berlin har ambisjoner og økonomi til å følge opp. I går presenterte klubben deres nye manager Bruno Labbadia, nå kan tysk presse avsløre at han har fått godt med penger å jobbe med. I Tyskland har de ikke enda satt en dato for når normale treninger kan gjenopptas, men de fleste rapporter melder at det ikke kommer til å skje før tidligst i begynnelsen av mai måned. Les: Marca: Ambisiøs plan!

Lord Bendtner holder oss varme med nye planer

Det er ikke så mye Nicklas ikke driver med om dagen – bortsett fra fotball. Nå begynner det allerede å rykke i beina og 32-åringen trekkes mot gressmatta igjen. Når vi omtaler Lord Bendtner kan det noen ganger virke som dansken er er «eldgammel», men når du knapt har rundet 30, er dette selvfølgelig ikke tilfelle.

Victor Lindelöf dundrer på med fellestreninger

Mens Premier League-klubbene så vidt har begynt å tenke på fellestreninger, kjøres det på for fullt i Sverige. Dette drar United-spiller Lindelöf nytte av. Hjemme i Sverige under corona-pausen har han troppet opp på trening hos sin tidligere klubb Västerås i den nest øverste divisjonen. Les: Mino Raiola tilbyr Haaland, Pogba og de Ligt Sportssjefen fikk seg litt av en overraskelse da han fikk en telefon fra United-spilleren. -Det var hans eget initiativ.
Les mer om:

Danmark: Festivalsommeren er avlyst

Statsminister Mette Frederiksen opplyste på en pressekonferanse mandag at forlengelsen av forbudet mot store ansamlinger vil ramme store musikkfestivaler som Roskilde Festival. Den skulle etter planen pågå fra 27. juni til 4. juli. Roskilde Festival bekrefter i en pressemelding at kjøpte billetter til årets festival kan overføres til neste år dersom man ønsker det, eller man kan få refundert billetten. View this post on Instagram A sad message. There will be no Roskilde Festival this summer. It is with a heavy heart that we’re writing this.

Haitam Aleesami om Haaland: «Han er ydmyk som f ***.»

Haitam Aleesami om landslagskollega Erling Braut Haaland: «Han er ydmyk som f ***.» I et eksklusivt intervju med Get French Football News hadde med landslagsspiller og Amiens back Haitam Aleesami spurte de om hans erfaringer med å spille sammen med Dortmund-spissen Erling Braut Haaland. Les: Ble alt annet enn imponert av Erling Haaland “Han er en ung fyr, men han er bare en chill fyr som elsker å spille fotball. En ting er å være rolig og han er virkelig rolig, han er en ung fyr med selvtillit. Han er ydmyk som f ***, men når alt kommer til alt er han sulten.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Er Ellen DeGeneres egentlig slem? NikkieTutorials setter fyr på ryktebålet

De som tilbringer mye tid på Twitter (eventuelt Jodel) har trolig fått med seg ryktene om Ellen DeGeneres. Det sies nemlig at den berømte talkshow-verten – som tilsynelatende har godhet i DNA-et sitt – egentlig er en drittkjerring. Historiene om slemme-Ellen skal være velkjente i Hollywood, men av ukjente grunner har de aldri nådd frem til folk flest.  Den seneste uken har mange ugunstige rykter om Ellen blitt delt på Twitter. Ingen har selvfølgelig håndfaste bevis, så ta det med en klype salt.

Ariana Grande i karantene med ny kjæreste?

Det er vel lov å kose seg litt selv om man er i karantene? Koronaviruset gir travle artister som Ariana Grande et pust i bakken. Men det er ikke bare kjæledyrene hennes som får kos om dagen, skal vi tro TMZ. De siste par dagene har fans skimtet en mystisk fyr på Arianas Instagram-stories.  Vi får ikke se ikke ansiktet hans, men rygg og hender. Spennende? (Instagram.com/ArianaGrande) I dag melder TMZ at den mystiske mannen heter Dalton Gomez.  Ifølge nettstedet skal det ha vært Dalton hun klinte med på bar i februar. Hvem?

Stengt nett gir trøbbel for hjemmeundervisning

To borettslag på Tonsenhagen i Oslo har fått beskjed av Get om at nettet vil være nede noen timer på dagtid denne uken. – Det er litt tungt, sier Såvi Aleksander Valio-Bjåen (10).
Les mer om:

Get gir kundene 14 gratis TV-kanaler ut april

Get gir kundene litt mer innhold å konsumere i en tid som for mange garantert betyr mer TV-titting enn vanlig.
Les mer om:

Cardi B: – Blir kjendiser betalt for å si at de har koronavirus?

Mange kjendiser har fortalt at de har testet positivt for korona, fra Tom Hanks og Idris Elba til Kristofer Hivju og sjefen for Universal Music Group. Flere av dem ble testet til tross for at de ikke hadde symptomer. Via Instagram Live deler Cardi B sin konspirasjonsteori om dette. – La oss si at jeg har koronaviruset akkurat nå. Hvordan skal jeg kunne vite det? Fordi noen ganger tenker jeg «hvis du hoster, så har du det», sier 27-åringen. – Men så ser jeg disse basketballspillerne si «ja, jeg har koronaviruset, men jeg har ingen symptomer».