Nyheter om Get


Fiber-feber i Karlshus

Viken fiber er i gang med å grave, og også Telenor planlegger fiberutbygging i Råde. Samtidig frykter Karlshus felles kabelantennelag (Kfal) å miste så mange medlemmer at de ikke lenger vil få en gunstig avtale med Get.
Les mer om:

Drake og Netflix feirer TOP BOY-premieren med freestyle

I dag slapp Netflix sesong 3 av britiske TOP BOY, co-produsert av Drake. Kanadieren, som først ble kjent som karakteren Jimmy i syv sesonger av Degrassi: The Next Generation, var rask til å co-signere den kritikerroste, gateorienterte serien som startet i fiktive Summerhouse i Hackney i East London. Men seertallene var ikke bra nok for Channel 4, som brått kansellerte showet i 2014 etter to sesonger. Det likte ikke Drake, som teamet opp med LeBron James’ manager Maverick Carter og serieskaperen Ronan Bennett og fikk laget sesong 3 med Netflix. OVO Sound slipper TOP BOY-soundtracket, med blant
Les mer om:

Hva sier anmelderne om Hustlers med Jennifer Lopez og Cardi B?

Lurvete girlpower. Dramedien Hustlers handler om strippere som skjenker ufine Wall Street-menn og svindler dem for cash under finanskrisen i 2008. Regissør og manusforfatter er Lorene Scafaria, inspirert av artikkelen The Hustlers at Scores til Jessica Pressler. Jennifer Lopez er stripperveteranen Ramona Vega, som sammen med Cardi B alias Diamond skal lære sine skitne tricks til nykommeren Destiny, spilt av Constance Wu (Crazy Rich Asians). Når så du en film med kun kvinnelige hovedrolleinnehavere sist?

Chrissy Teigen kaller Donald Trump en «pussy ass bitch»

Skudd avfyrt! De som krangler med Chrissy Teigen på Twitter kommer sjeldent godt ut av det. Det var kanskje derfor Donald Trump droppet å tagge henne i tweeten? Den halvt norske modellen og kokebok-forfatteren blir omtalt, men i motsetning til ektemannen John Legend blir hun altså verken tagget eller nevnt ved navn. Hva er saken? Donald Trump mener han fortjener mer skryt for arbeidet sitt med en ny fengselsreform – og at de som skryter av den nå, burde hjulpet til for lenge siden. 73-åringen synes også det er leit at idrettsprofiler får skryt for sitt bidrag, og sier at Barack Obama aldri kun

Bekreftet: Sheffield Wednesday har ansatt potensielt trøbbel

Nå kjenner vi ikke Garry Monk personlig, men når man ser på CV´en hans etter at han tok på seg managerdressen, oser det potensielt trøbbel for hans nye arbeidsgiver. GM: The experience as a player has always stuck with me when I’ve come back here as a manager. It’s fantastic, you always say as a manager you want to keep the Kop end quiet and now it is the opposite!

Demba Ba: «Mørke spillere bør forlate Serie A»

Demba Ba oppfordrer på sin Twitter-profil alle mørke spillere til å forlate Serie A etter at Romelu Lukaku ble utsatt for rasistiske tilrop i sin andre kamp for Inter Milan.
Les mer om:

Føler seg ikke verdstatt av sin egen bransje

Kirsten Dunst (37) hevder at Hollywood ignorerer henne – og at hun «aldri er blitt anerkjent av min egen bransje». Skuespilleren, som ifølge IMDb har mottatt 68 nominasjoner og vunnet 32 priser i løpet av sin karriere, klager likevel i et intervju med Sirius XM: – Jeg har aldri blitt nominert for noe. Kanskje to ganger for en Golden Globe da jeg var liten og en gang for «Fargo». LES OGSÅ: Duell på festningen. Dunst ble ganske riktig Golden Globe-nominert for «Interview with the Vampire» fra 1994, og på ny for «Fargo» i 2015 – en serie som også gav henne en Emmy-nominasjon.

Influencer får kjendisstøtte etter rehab-avsløring

Åpner seg om avhengighet og angst. Cameron Dallas ble stjerne via Vine. Du vet, appen som hadde sin storhetstid i 2014, hvor man kunne dele korte – helst humoristiske – snutter. Tidlig i 2013 meldte 730 om «awesome app-hitvarsel.» Se bloggens ymse jomfruklipp på videodelingstjenesten her. Det Twitter-eide konseptet ga unge mennesker en ny plattform å vise seg frem på. Cameron Dallas var en av dem som slett ikke skuslet bort muligheten. (Festlig fakta: Det gjorde heller ikke Shawn Mendes.

Klar for ny klubb: «Jeg liker måten Celtic spiller, med aggressiv angrepsfotball»

Southampton har ikke akkurat hatt et overforbruk av Mohamed Elyounoussi, man kan med rette si at han har vært ute i kulden og dermed i det siste heller ikke vært aktuelt for landslaget. – Nå med et låneopphold frem til sommeren i Celtic håper han å igjen bli landslagskollega med Kristoffer Ajer som fortsatt er i Celtic til tross for at «halve verden» har ønsket seg han i sommer.  Når han nå leies ut fra Southampton håper dermed å få spilletid på toppnivå igjen. Les: Vellykket operasjon for Nora Mørk «Jeg kan ikke vente med å komme i gang og trekke på meg trøya for første gang.

Slapp egen singel før lanseringsdatoen

Magne Furuholmen fra a-ha rører på seg musikalsk: Etter å ha signert avtale med plateselskapet Drabant, slipper han nå en singel. This Is Now America er første låt ut fra et kommende prosjekt av Magne Furuholmen. Han har skrevet både tekst og musikk til låten, som ankom strømmetjenestene fredag. LES OGSÅ: – Gode poeter er en gave til komponister. Men Magne Furuholmen later til å ha tatt sitt nye plateselskap på sengen: Han la nemlig ut låten på sin Instagram-konto allerede for en uke siden. Der har den hittil 7600 visninger. – Takk for en overveldende hyggelig respons, folkens.
Les mer om:

Elyounoussi sendes rett inn i «bikkjeslagsmål» med Steven Gerrard

På fredag kveld kom bekreftelsen fra Glasgow. Nå kan Kristoffer Ajer se frem til å prate litt norsk på treningene fremover. Mohamed Elyounoussi sendes på ulån til Celtic fra Southampton for resten av sesongen. For Elyounoussi blir ikke dette noen nedtur. – Jeg gleder meg til å komme i gang og få ta på meg drakten for første gang. Det er en ikonisk og historisk klubb, så det er en stor overgang for meg.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag er det norsk musikk-buffet. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske singelslipp – innen flere sjangere. Njut! Astrid S «Doing To Me» Etter en lowkey sommer serverer Smeplass ikke bare ny singel, men også sin fjerde EP Trust Issues. Låten er et vakkert, melodidrevet tilsynelatende pre-break-up-anthem. Her holder hun i alle fall fast på kjærlighet som bør være mer gjensidig.

ESPN: Solskjær og United har ombestemt seg om Alexis Sanchez!

Solskjær og United er under press. Etter det sure tapet mot Crystal Palace, der de røde sliter med å få ballen mellom stengene – og Anthony Martials skade – må det nå ty til desperate tiltak. Og dette kan godt betegnes som desperat. Alexis Sanchez er av mange ønsket bort fra Old Trafford helt siden han satt sine dyrt lønnede fotballsko i Manchester.
Les mer om:

Bekreftet: Coutinho er Bayern München-spiller og prisen satt

Da kan Philippe Coutinho endelig fokusere på fotball igjen. Det gikk ikke som han så for seg da han forlot stjernestatus hos Liverpool for å hoppe over gjerdet til det grønnere gresset hos Barcelona. For det var langt fra grønnere. Liverpool hentet Champions League-trofeet og Coutinho hadde mer enn nok med å få spilletider på Camp Nou. Men nå skal det igjen bli gøy for brasilianeren – tror vi. På søndag bekreftet Bayern at de leier Coutinho for sesongen.

De norske artistene kuppet årets Findings

Til tross for et publikum som stort sett var mer opptatt av å ta bilder til instagram og lage kose-moshpits, var det også en rekke spennende musikalske opplevelser å få med seg under årets Findings. Årets program var spekket med norske talenter – i både små og store bokstaver. LES OGSÅ: Kygo skuffet på Findings. Etter det som nesten kan beskrives som et norsk kupp av årets Findings-program er det også naturlig å redegjøre for noen av prestasjonene som ble levert. Julie Bergan fanget publikums oppmerksomhet Julie Bergan skjønner straks hvor stemningen ligger fredag ettermiddag og inviterer føl

Neymar ble bedt om å ha seg vekk

Edison Cavani, Kylian Mbappé og Ángel Di María sørget for at PSG-supporterne fikk noe å glede seg over da  Nimes ble sendt hjem fra Paris med 3-0-tap. Dessverre var det ikke nok. For mens PSG peiler inn formen til sesongpremiere, glimret Neymar med sitt fravær.
Les mer om:

Universal Pictures trekker tilbake The Hunt etter protester fra blant andre Trump

The Hunt skulle ha premiere i USA og Norge i neste måned – men det skjer ikke. Ifølge The Hollywood Reporter annonserer Universal Pictures i kveld at de legger filmen på hylla. I alle fall foreløpig. – Vi støtter våre filmskapere og vil fortsette å distribuere filmer i partnerskap med modige, visjonære, kreative folk, skriver Universal i en pressemelding. – Slik som personene tilknyttet denne samfunnssatiriske thrilleren.

Bella Thornes deling av bryllupsvideo (?) gjør eksen bedrøvet

Hei, hvor det går. Bella Thorne er for tiden på promoteringskjøret for boken sin, The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray. Enkel og grei tittel. I den forbindelse delte hun nylig en snutt fra det som ser ut til å være et alternativt giftermål mellom henne selv og eks-kjæresten Mod Sun. Mens bryllupsklippet ruller og går, leser Bella det hun omtaler som favorittdiktet sitt om depresjon. (Dette relateres til boken fordi den tidligere Disney-stjerna har ryddet mye spalteplass til nettopp depresjon.) Bryllup og depresjonsdikt var jaggu en pussig kombo, sier du?

Guardiola om Leroy Sanés skadefravær og beilerne fra Bayern München

Vi så det da det skjedde. Det gjorde skikkelig vondt, og luktet flere måneder med skadefravær. Og det stemte. Det var på søndagens Community Shield kamp mot Liverpool at det smalt hos tyskeren. Dommen ble korsbåndsskade, noe som sender 23-åringen til Barcelona (?) neste uke for operasjon. Terrible news for Man City. Bayern were ready to make their bid but… get well soon, Leroy! #Sane #MCFC https://t.co/V8fxkbhWtp — Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 8, 2019 Les: Dybala-kaoset er langt fra over -Normalt kreves en slik skade 6-7 måneders skadeavbrekk.
Les mer om:

Bekreftet: Gerrard henter spiller fra Manchester City

Nå har det ikke blitt så mange City-kamper for Brandon Barker, men likevel. 22-åringen har fått med seg 13 U-landskamper for England, og er ingen hvem som helst. Dermed har Steven Gerrard og Rangers hentet inn sin 8. spiller denne sommeren. Vingen Barker, har tidligere vært på utleie til Rotherham, NAC Breda, Hibernian og Preston. @BrandonBarker96: «The name speaks for itself.

Kommentaren til Charli XCX gjør Taylor Swifts fans forbanna

Takknemlig eller ei? I fjor trakk Taylor Swifts Reputation Stadium Tour nesten 3 millioner mennesker. På turnéen, som startet i Glendale utenfor Los Angeles i mai og avsluttet i Tokyo i november, tok popsuperstjernen med seg Camila Cabello og Charli XCX som oppvarmere. Sistnevnte beskriver nå erfaringen som pussig, grunnet Taylors unge publikum. – Jeg er veldig takknemlig for at hun spurte om jeg ville bli med på den turnéen.

Arsenal i forhandlinger med to Ligue 1 klubber

Tikk-takk, tiden går. For Arsenal jobbes det innbitt mot klokka for å sørge for at Laurent Koschielny ikke skaper mer rusk i maskineriet. Nå skal det sies at Arsenal-kapteinen har vært lengst av alle spillere i troppen, så manglende lojalitet kan det ikke skyldes på.

A$AP Rocky løslatt i Stockholm

Den tre dager lange rettsaken har nå endt med at A$AP Rocky og hans to partnere fikk gå. Dommen blir kunngjort skriftlig 14. august ifølge Expressen. Amerikanerne er forventet å reise fra Sverige i privatjet i dag, etter å ha sittet varetektsfengslet siden 5. juli grunnet fluktfare. Rockys advokat, Slobodan Jovicic, har bedt om samfunnstjeneste som straff, mens aktor ønsker seks måneders fengsel. Han har som sagt allerede sittet i nesten én måned. Det skal ha vært en avslappet dag i rettsalen, men moren til Rocky gråt av glede da sønnen ble løslatt.

Drake og OVO Sound overrasker med slipp: Care Package

Ordet på gatene om at Drake straks slipper nytt album er ikke helt bekreftet. Men dette er ikke langt unna. For noen minutter siden annonserte Drizzy prosjektet Care Package med 17 sanger. Dog ikke kliss nye saker. 32-åringen byr på godbiter som ikke har vært offisielt utgitt. Blant annet «5 PM In Toronto», «Trust Issues» og «Jodeci Freestyle» med J. Cole. – Noen av våre viktigste øyeblikk sammen tilgjengelig på ett sted, skriver Drake og viser frem tracklisten: 1. Dreams Money Can Buy 2. The Motion 3. How Bout Now 4. Trust Issues 5. Days In The East 6. Draft Day 7. 4PM In Calabasas 8.