Nyheter om Get


Leroy Sane, David Silva og Raheem Sterling

Manchester City hentet en sikker 3-0-seier over Fulham i Premier League. Leroy Sane, David Silva og Raheem Sterling stod for målene. Manchester City bød lørdag nyopprykkede fra Fulham og den norske landslags-midtbanespilleren Stefan Johansen en leksjon i fotball. Manchester City eier som vanlig Etihad Stadium. Fulham kom til få muligheter. Allerede etter to minutter fikk gjestene en kalddusj etter at de lot Fernandinho alene på venstresiden, han fant, Leroy Sane som igjen fant målet til Fulham 1-0 til City.

NISO krever minstelønn i eliteserien i ishockey

Den kraftig økende populariteten som ishockey har opplevd de site årene følger deg naturlig nok også mer penger, nå nettopp har f.eks TV2 skrevet en ny rettighetsavtale for de neste 6.årene som er dyrere enn sist.  Les på F7: TV 2 nekter lokalradioer å overføre Get ligakamper Nå krever også NISO at spillerne skal nå mer av kaka og at det skal fordeles til de som har minst. Nitten.no.  skriver at utøverorganisasjonen NISO forhandler med NHO Idrett/Abelia, og at et av kravene er minstelønn. «Dette er et tema som spillerne selv ønsker å rette fokus på, og initiativet kommer fra eldre spillere som

Anbefales å ta Russland inn i varmen igjen

Det har lenge vært en hysterisk stemning rundt alt som handler om Russland, noe har vært helt greit, mens andre ting, som å utestenge utøvere som ikke har testet positivt, eller har noen overtredelser av reglene har vært å gå for langt.  Nå ser det ut til at forholdet mellom skisporten og Russland er i ferd med å normaliseres.
Les mer om:

Henrik Zetterberg tvunget til å slutte: «De kan ikke gjøre noe»

Det er en av Sveriges aller største idrettsstjerner ishockeyspiller Henrik Zetterberg som må må legge skøytene på hylla. – Det er lett å forstå hvordan 1082 kamper kan slite på kroppen.

Phoenix er en sammensatt mann - kjæresten er en flat kvinne

Men «Don't Worry, He Won't Get Far On Foot» er en sjarmerende og bittersøt film om rullestoler og livskriser.
Les mer om:

Filmanmeldelse «Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot»: Anonym alkoholiker

Varmt, men litt blodløst fra Gus Van Sant.
Les mer om:

Filmanmeldelse «Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot»: Anonym alkoholiker

Varmt, men litt blodløst fra Gus Van Sant.
Les mer om:

Filmanmeldelse «Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot»: Anonym alkoholiker

Varmt, men litt blodløst fra Gus Van Sant.
Les mer om:

Dette er TV 2 sine sportspakker

Sommeren er over og som vanlig presenterer TV stasjonene sine satsinger og omrokeringer. – Nytt på TV 2 som ikke er sport er blant annet Skavland og Senkveld med Helene og Stian. Pressemelding: TV 2 lanserer i dag en helt ny sportspakke på TV 2 Sumo, hvor seerne får tilgang til alt fra UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Nations League.

Kjemper seg ut av skyggen til Tiger Woods

Hun er er profesjonell golfer og heter Woods. Det blir oppmerksomhet av dette. Nå kjemper Cheyenne for å komme ut av skyggen til tigeren. Vi snakker selvfølgelig om Tiger Woods. Golfens største stjerne på godt og vondt. Vi skal la Tiger ligge og heller konsentrere oss om niesen – med det tilsvarende kule navnet – Cheyenne Woods. (foto: cheyenne woods, twitter) Siden 2009 har golferen begynt å gjøre seg bemerket på den internasjonale golfarenaen.

Telia på flyttefot

Telia planlegger nå å flytte fra Nydalen til Økern. Dette vil også gi plass til nyinnkjøpte Get TDC.
Les mer om:

Kylian Mbappe utestengt

Paris Saint-Germain stjernen Kylian Mbappe (19) er utestengt i tre kamper etter sist helgs utvisning mot Nimes. Det er første gang han har fått rødt kort.  19-åringen scoret i 4-2-seieren, men ble sendt i dusjen etter å ha dyttet til Nimes-spilleren Teji Savanier. Har blitt røffere Suspensjonen gjør at tenåringen mister de tre kommende seriekampene mot St. Etienne, Rennes og Reims, men den får ingen innvirkning på spill i mesterligaen der Paris Saint-Germain åpnner mot Liverpool 18.

Steven Gerrard er også negativ til kunstgress

Rangers manager og Liverpool legende Steven Gerrard ledet laget sitt til 3-1 seier mot Kilmarnock i helgen.

«Jeg savnet Serie A»

Det var ikke slik at Simone Zaza ikke hadde det noe bra i den spanske klubben Valencia, men han savet Italia og Serie A.

Intel's Whiskey Lake notebook chips will offer big turbo boosts to get you to upgrade

IDG NEWS: If the leaked information is correct, there will be just the one key difference between today's Kaby Lake-R chips and Intel's Whiskey Lake.
Les mer om:

Southamptons muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Southamptons muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Nå vet «alle» at Preikestolen ligger i Norge

«Where is this location? How can I get there? Amazing!!» Kommentarfeltene koker etter Tom Cruises Preikestolen-delinger i sosiale medier. Men kan det bli for mye for Preikestolen?
Les mer om:

Liverpools supertalent skal stå på egne ben

Ben Woodburn. Merk deg navnet hvis du ikke allerede har gjort det. Nå vil Klopp at han skal få mer spilletid. Det er ingen hvem som helst vi skriver om. Woodburn ble Liverpools 3. yngste spiller i historien til å gjøre senior debuten i november 2016. Så gikk han videre til å bli Liverpools yngste målscorer gjennom tidene med treff i sin andre kamp. I Wales er det bare Gareth Bale som har vært yngre som målscorer på landslaget. Uredd 18-åring skal stå på egne ben hos Sheffield.

Overganger hos Aston Villa sommeren 2018

Det er fortsatt litt tid igjen før overgangsvinduet i Championship lukkes. Her har du overgangene hos Aston Villa så langt i sommer. Nye spillere: Zero… (vi måtte ta med denne scoringen nedenfor) How does it get better every time you watch it? #PartOfThePride #AVFC pic.twitter.com/Xa2dh1hijx — Aston Villa FC (@AVFCOfficial) July 30, 2018 Ute av klubben: Gabriel Agbonlahor – ikke ny kontrakt Christopher Samba – ikke ny kontrakt John Terry – ikke ny kontrakt Uten Premier League ble det med det ene året. Heia Aston Villa! Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds  

Endelig har Zlatan og Kamara begynt å spille sammen

Zlatan Ibrahimovic ble av LA Galaxy fans kåret til kampens beste da de møtte Philadelphia Union på lørdag. Den svenske superstjernen har begynt å skjønne at fotball er en lagsport. Det mest gledelige er at samspillet mellom den norske måltyven Ola Kamara og den svenske superstjernen begynner å se bra ut. I natt serverte Zlatan og Ola chippet videre og sørget for utligning til 1 – 1. Les på Helsesjefen: 12 TEGN DU HAR MED EN PSYKOPAT Å GJØRE Big Win on the road!!! Get back to LA and recover quickly.

Manchester United kliner til med tidenes dyreste drakt

Sosiale medier koker over av til tider meget sinte kommentarer. Denne uken lanserte Manchester United sin nye hjemmedrakt for sesongen, til blandede følelser fra fansen, mye på grunn av at årets shorts er av fargen svart, ikke hvit. Nå har fansen fyrt seg opp over en annen ting, ifølge The Telegraph, nemlig prisen. Manchester United new kit price is £68 more than a Bayern Munich season ticket. Absolute madness — simon frankland (@SimonPFrankland) July 17, 2018 Past & present. ⁰Our new @adidasfootball home kit, inspired by the Railway Men of Newton Heath.

«Green Car-WHO? Get the F&%K off stage!»

8246 kilometer hjemmefra, for å bli behandlet på en måte til og med en stemor ville vært flau av. Dette er historien om den gang det svartnet for tidenes kanskje mest sindige venndøl.
Les mer om:

Telia kjøper Get TDC Norge

Telia har inngått avtale om å kjøpe kabel- og bredbåndsselskapet Get TDC Norge. Oppkjøpet gjør selskapet til landets nest største innen TV, bredbånd og mobil.
Les mer om:

Gigant kjøper Get

Les mer om:

Telia kjøper Get TDC for 21 milliarder

Det nye sammenslåtte selskapet blir en sterk utfordrer i Norge og lover å fortsette milliardinvesteringene.
Les mer om: