Nyheter om Get


– Jordyn og Tristans flørt har pågått i en måned

Dramaet fortsetter, gitt, og det blir bare verre.

«Manchester United har et ekstra gir på lager mot Liverpool»

Forrige uke gikk Manchester United på en 0-2-smell mot PSG i Champions League. På tirsdag var det Liverpools tur til å fomle i Europas beste selskap med 0-0 på hjemmebane mot Bayern. På søndag møtes de i Premier League. Manchester United fikk kritikerne til å nikke bekreftende: Det var det vi visste.

Her er nordmenns topp 5 sex-låter

Sex er ofte en ingrediens på Valentinsdagen, og det er ikke bare roser og sjokolade som setter stemningen. Musikk er også viktig. Sonos har gjort en undersøkelse for å finne ut hvilke sanger som gjør nordmenn ekstra brunstige. – Musikk kan gjøre sexlivet ditt bedre, både gjennom økt sexlyst og bedre sex.

33 000 «sovende» bredbåndskunder

De betaler for bredbåndet, men bruker det ikke. Get/Telia og Telenor har til sammen 33.000 såkalt «sovende bredbåndskunder». Det vil si i hovedsak borettslagtsmedlemmer tilknyttet via kollektive avtaler. Og folk på flyttefot.
Les mer om:

Serielederen henter forsterkning i Sverige

Vålerenga ligger godt plassert i Get ligaen med 91 poeng hele 6 poeng foran Stavanger. _ Nå gjør de seg klare for NM-Sluttspillet og forsterker med forwarden Andreas Heier som så langt denne sesongen har spilt for  Pantern i Allsvenskan. Det har vært et imponerende år for Vålerenga som er klare favoritter foran sluttspillet. Andreas Heier er klar for Vålerenga! 25-åringen kommer fra IK Pantern i Allsvenskan, og avslutter sesongen i Vålerenga.

Kokken Geir Olav (32) skal sende klasser og bedrifter ut på tur

Han er utdannet kokk, men lot seg fort fascinere av reiseliv. Nå er Geir Olav Rød (32) den første ansatte på Vestlandskontoret til Get Together.
Les mer om:

DMX ble løslatt for under to uker siden – nå annonserer han stor turné

Earl Simmons, mest kjent under artistnavnet DMX, tilbragte mesteparten av 2018 bak lås og slå etter at han i november 2017 erkjente seg skyldig i skatteundragelse. I slutten av forrige måned ble 48-åringen løslatt og ting tyder på at han er klar for å kjenne på friheten igjen. LES OGSÅ: Tidligere Karpe Diem-manager dømt i tingretten. Via sin Instagram-konto annonserte han ifølge Uproxx denne uken en større turné for å markere 20-årsjubileet til It’s Dark and Hell is Hot, rapperens klassiske debutalbum som inkluderte hits som Ruff Ryder’s Anthem, Get At Me Dog og X-is Coming.  The post DMX bl
Les mer om:

New contact with alleged kidnappers of Norwegian billionaire's wife gives family hope she is alive

Svein Holden, lawyer for the family of Anne-Elisabeth Hagen who has been missing for 12 weeks, says her kidnappers have been in contact with the family. - We see it as a clear sign that she is alive and that the family can get her back, he says.

Den absurde årsaken til at kjendisdesignerne ikke vil kle opp superstjernen til Grammy

Årsaken er angivelig at de synes hun er «for stor», melder BBC. Bebe Rexha oppgir å være størrelse 6–8 i USA, noe som tilsvarer en europeisk størrelse 38–40. – Hvis størrelse 6–8 er «for stor», så vet jeg ikke hva jeg skal si. Da ønsker jeg ikke å bruke deres ***** kjoler, fordi det er galskap.
Les mer om:

Tottenham mister sine to beste foran mål i en meget viktig periode

De dårlige nyhetene bare flommer inn for Tottenham om dagen. Det hjelper lite å at klubben har en av verdens beste managere i Mauricio Pochettino når den ene spilleren etter den andre plukkes av banen. Tottenham ligger fortsatt på tredjeplass i Premier League etter tapet mot Manchester United for et par dager siden.

Zuccarrello klinket inn det nye året!

For en deilig avslutning på året det ble for New York Rangers og Mats Zuccarello! Glemt var en seig start på sesongen og flere sikre kamper som har gått til tap. Nå står minnet om 2-1-seieren borte mot St. Louis Blues sterkest. Vertene i St. Louis startet ballet med 1-0. Men så var det Zuccarrellos tur, 20 sekunder før pause. Zucc get the first #NYR of the game. Stay tuned on @MSGNetworks.
Les mer om:

Her er de 50 beste Jose Mourinho sitatene

Jose Mourinho sin turbulente tid på Old Trafford er over, vi sitter igjen med en uvanlig stor mengde med siterebare uttalelser.

PSG lei Rabiot – funnet erstatter i Premier League

Adrien Rabiot er historie i PSG. Kontrakten hans med PSG går ut til sommeren, og det ser ut til at Barcelona blir enige med franskmannen om en kontrakt som skal lede til kontrakt. Ifølge Get French Football News har PSG bestemt seg for å ta turen til England for å finne en erstatter på midtbanen allerede i januar. Mamma og jeg har bestemt oss. (foto: rabiot, twitter) Abdoulaye Doucoure fra Watford er mannen. Kraft, fart og flyveegenskaper så det holder.

Nesten en halv mill. kunder mister TV 2-kanaler

Mer enn 400.000 abonnenter hos kabelselskapet Get mister søndag TV 2 Zebra og betalingskanalene TV 2 Sport.
Les mer om:

14 år etter at hun skulle spilt på Glastonbury, skjer det endelig

– Det er 14 år siden jeg egentlig skulle spilt der, og så mye har skjedd, skriver en begeistret Kylie på Instagram. I 2004 sto hun nemlig øverst på plakaten på Glastonbury-festivalens avslutningsdag – men måtte avlyse da hun fikk diagnosen brystkreft. I stedet trådte Basement Jaxx inn, og hyllet Kylie med å spille hennes signaturlåt Can’t Get You Out Of My Head. Det gjorde også Chris Martin i Coldplay da han opptrådte dagen før, skriver BBC. The post 14 år etter at hun skulle spilt på Glastonbury, skjer det endelig appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Karpe-film slippes fredag

Den slippes nå for hjemmemarkedet, melder Euforia film. Fredag 21.

Ny strømmetjeneste fra Get

Nordisk Film+ er navnet på den nye strømmetjenesten som Get nå legger inn som en del av det kundene kan velge fra programutvalget.
Les mer om:

Golden Boy – de Ligt gidder ikke å spille med Ronaldo og Messi

Han fikk nylig prisen Golden Boy fra italienske Tuttosport. På spørsmål om fremtiden var 19-åring klar på at han ikke lett blir starstruck og mister gangsynet. Matthijs de Ligt er Ajax-spiller, men er linket opp til overgang til Juventus og Barcelona. På mandag fikk han utdelt prisen i Torino for sitt talent, og fikk naturlig nok om hva han skulle finne på videre. The Golde Boy.

Henry bruker Champions League som treningsøkt

Den (tidligere) storklubben Monaco ligger nestsist i Ligue 1 og står med ett poeng etter fem kamper i Champions Leagues gruppespill. For Thierry Henry blir derfor tirsdagens kamp mot Dortmund en god treningsøkt. Det kjempes nemlig om overlevelse i Ligue 1, der en viktig kamp mot Lyon på 4. plass venter. Har ikke noe å gjøre i Champions League denne sesongen. (foto: monaco, twitter) -Vi vil teste ut posisjoner og nye spillere i Dortmund-kampen. Dette blir vår forberedelse til Lyon-kampen.

Emerys betrodde mann kommer ikke tilbake denne sesongen

Det gjør vondt bare å tenke på det. Og når du er profesjonell fotballspiller er en korsbåndskade ensbetydende med pause. I Arsenal-spillerens tilfelle, en lang pause. Rob Holding var med å kjempet mot Manchester United denne uken, men måtte gi seg allerede i første omgang. Nå venter operasjon på 23-åringen og en pause på mellom seks til ni måneder. Blir lenge til dette.

Glem Get-boksen – du får ny Altibox til sommeren

Til sommeren skal Eidsiva Bredbånds tv-kunder på Get over på Altibox. Samtidig øker selskapet bredbåndsprisen med ti prosent fra nyttår.
Les mer om:

Eidsiva bredbånd vraker Get til fordel for Altibox – 8.000 kunder i Gudbrandsdalen må bytte TV-boks

Til sommeren skal Eidsiva bredbånds tv-kunder på Get over på Altibox.
Les mer om:

Eidsiva forlater Get – går til Altibox

Eidsiva bredbånd har inngått avtale med Altibox som ny samarbeidspartner på bredbåndstjenester. Dermed får Altibox-felleskapet, som forlengst har passert 500 000 kunder, omlag 45 000 nye fiberkunder 6.juni.
Les mer om: