Nyheter om Get


TV 2 ergrer seg over Netflix-knapp

TV- og nettselskapet Get lanserte nylig en ny TV- og strømmeboks.
Les mer om:

Sparker sin fjerde manager siden Moshiri ble hovedaksjonær

Det er ikke spørsmål om Everton manager Marco Silva får sparken, men heller når. Det kan skje allerede i kveld ettersom Toffees majoritetsaksjonær Farhad Moshiri etter planen ankommer Liverpool nå i kveld for å avgjøre fremtiden til den 42 år gamle portugiseren. Det var Liverpool som overkjøring med b-laget 5-2 i byderbyet sammen med 18 plassen i Premier League som har gjort det umulig for manageren å fortsette.

Fantastisk uspennende, hjalp ikke å sende de nest beste

Så mye som Liverpool vinner begynner det å bli uspennende å følge med, det blir litt som slutten av en lang sydenferie, man begynner å bli lei av sol, paraplydrinker og å bestille mix grill sammensatt av alle andre retter på menyen. – Det var trolig det Liverpool manager Jürgen Klopp tenkte i forkant av møtet med svake Everton under ledelse av Marco Silva, vi skaper litt spenning i kampen og sender de nest beste Liverpool spillerne. Ubeseiret i 32 strake kamper Men det nyttet selvsagt ikke, Everton ble knust i nok en oppvisningskamp.

Virgil van Dijk og Liverpool best i klassen!

Newcastle sørget for å sende Manchester City hjem med ett poeng etter 2-2 kampen på St. James´Park.

Fredrik Ljungberg overtar

Etter Arsenals skuffende nederlag mot Frankfurt i Europa League fikk klubben nok av deres manager Unai Emery. – Etter et krisemøte tidligere i dag kom beskjeden og dermed også spekulasjonene om hvem som skal overta.

Thriller og politisk brannbombe: Queen & Slim

Etter en middels vellykket date i Ohio, blir det svarte paret Slim og Queen stoppet av politiet grunnet en liten trafikkovertredelse. Situasjonen sklir ut og ender fatalt, og plutselig er de på flukt som politimordere. Se traileren til Queen & Slim nedenfor. Hovedrolleinnehaveren Daniel Kaluuya har tatt lure valg i kjølvannet av Oscar-vinneren Get Out, som ga 30-åringen Oscar-nominasjon. Etter den globale blockbusteren Black Panther, spilte London-gutten i den kritikerroste thrilleren Widows. Det ser ut som om Daniel treffer spikeren på hodet igjen. De første anmeldelsene til Slim & Queen love

Tottenham og Mourinho trengte hverandre sårt

Sky Sports ekspertkommentator Gary Neville tar seg en pause fra å skjelle ut United-spillere etter nesten-ulykken mot Sheffield United for å analysere hva som utløste Mourinhos overraskende inntog hos Tottenham. En sterk 3-2 borteseier mot West Ham er allerede tilbakelagt for Mourinho, og portugiseren viser at han er i London for å snu «lillebroren til Titanic» før nyttår. Les: Zuccarello hevet taket i Madison Square Garden United-legenden Neville har en teori på hva som har skjedd på bakrommet hos styreleder Daniel Levy da han endte opp med å gi Mourinho 3,5 årskontrakt. -Jeg tror Mourinhos a

10 ways to kill your security career

IDG NEWS: Most CISOs don’t expect a breach to get them fired.
Les mer om:

Tips and tools for effective customer journey mapping

IDG NEWS: Customer journey maps are a popular tool to improve customer experience. Here’s how to get the most from them alongside techniques such as customer journey analytics.
Les mer om:

Nå fjerner Instagram likes i Norge

Sist planeten så en lignende thriller må ha vært under det amerikanske presidentvalget i 2016. Eller Get Out (2017). 2019s største spenning har dog dreiet seg om Instagrams testing av skjulte likes-tall. Iallfall for de mest sørgelige av oss. Det startet i Canada for et drøyt halvår siden. Så fulgte syv nye land i sommer, før Instagram satte inn nådestøtet ved å kjøre tester på vilkårlige brukere i USA denne uken. Torsdag kveld har Instagram fjernet visning av likerklikk og videovisninger i feeden på verdensbasis.

Chrissy Teigen tuller med John Legends sexy-kåring

I dag ble det klart at John Legend er verdens mest sexy mann. Vel, skal vi tro folkene hos People. Kona til John var ikke sen om å tulle med ektemannen. Christine Teigen har tydeligvis sitt å si om at hun er gift med klodens visstnok mest sexy kar. Se det sexy (ish) coveret her:  John Legend Is PEOPLE's #SexiestManAlive 2019: 'I'm Excited but a Little Scared at the Same Time' https://t.co/qBIpYSozLf pic.twitter.com/gByepXc7dN — People (@people) November 13, 2019 John postet stolt People-coveret, men ble jekket ned av kona: all downhill from here — christine teigen (@chrissyteigen) November

Nytt hat-trick: Erling Braut Haaland er ustoppelig

Vi er i ferd med å få en norsk fotballstjerne som vi ikke har sett på en stund, vi er fullstendig klar over at Erling Braut Haaland ikke enda har spilt i noen av de store ligaene, men det er bare et tidsspørsmål.  Innen neste høst er vi 100% sitter Haaland Jr har satt norgesrekord i en overgang og at han spiller i en av de fem store. Red Bull Salzburg har en ustoppelig målscorer på laget og etter dagens hat-trick er han toppscorer i den østerrikske toppserien. Søndag scoret han alle målene da Red Bull Salzburg slo tredjeplasserte Wolfsberg på bortebane.

730 x Why Don’t We om samarbeid med Ed Sheeran og hvorfor de elsker jenter

Du lurer kanskje på om populære boyband fortsatt eksisterer i 2019? Ja, i aller høyeste grad! 730.no var så heldige å få ta en prat med gutta i Why Don’t We da de var i Oslo. WDW består av Zach Herron (18), Daniel Seavsey (20), Corbyn Besson (20), Jack Avery (20) og Jonah Marais (21). I 2016 bestemte de seg for å slå sammen sine separate musikkarrierer og startet boybandet. Gruppen har gitt ut en rekke hits de siste årene blant annet, «Big Plans», «8 Letters» og «I Don’t Belong In This Club», sistnevnte med rapperen Macklemore.

Her er årets 23 beste skrekkfilmer så langt – ifølge anmelderne

Skrekk & gru hører med i vintermørket. Men grøssere kommer i variert kvalitet – for å si det mildt. Så hva skal man se? Kanskje denne listen kan være til hjelp. Her er de beste engelskspråklige skrekkfilmene som ble utgitt mellom januar – november 2019, basert på prosenter med positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes. Du er sikkert ikke helt enig i listen, samtidig som den helt sikkert har et par filmer som du ikke har sett. Desimaler er ikke tatt med i prosenttallene.

The Invisible Man 2020: Første titt på den usynlige mannen er usannsynlig spennende

Nei, vi er ikke sarkastiske. Den nye versjonen av klassikeren The Invisible Man fra 1993 ser ut til å bli en forrykende, psykologisk thriller. Se filmens første – veldig rause – trailer nedenfor. Handlingen følger Cecilia etter at hennes voldelige ekskjæreste har begått selvmord. Mens hun jobber med å få på plass sitt nye liv, mistenker hun at eksen egentlig ikke er død. Men… Ja, usynlig. Stress? Herregud (Universal Pictures) I 2016 ble det annonsert at en reboot var planlagt med Johnny Depp i den usynlige hovedrollen.

T.I. slepes på nettet etter avsløring om jomfru-sjekk av datteren

Grøss og gross? Det er bare onsdag, men vi kan trolig kåre ukens mest usmakelige kjendis-nyhet allerede i dag. Gratulerer til T.I. I et nytt intervju med Nazanin Mandi og Nadia Moham fra podcasten Ladies Like Us blir rapperen spurt om han har tatt «sexpraten» med ungene sine, melder blant andre Buzzfeed. Seksbarnsfaren forteller at han årlig tar med datteren Deyjah Harris, som fylte 18 i år, til gynekolog for å sjekke om hun fortsatt er jomfru. Gud bedre. – Vi har ikke bare hatt samtalen, skryter T.I. – Vi har årlige turer til gynekologen for å sjekke jomfrudommen hennes. Atlanta-artisten sier

Kanye West-konsert sammenlignes med Fyre Festival  

Kanyes Brunchella gikk ikke helt som planlagt. Yeezy har den siste tiden vært travelt opptatt med å promotere sitt nye album, Jesus Is King. Rapperen fløy airpool karaoke med James Corden, spilte hele utgivelsen i LA og organisert en spesiell gudstjeneste-brunsj-kombo i Baton Rouge, Louisiana. Sistnevnte gikk dog ikke så bra som småbarnsfaren kanskje hadde tenk seg. Det var gratis inngang til eventet, men lokale arrangører ga publikum mulighet til å å betale 55 dollar eller 500 kroner for å få med brunsj på kjøpet.

Premieredatoen til Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 er klar

Oppfølgeren til Spider-Man: Into the Spider-Verse har fått premieredato. Fortsettelsen til Oscar-vinneren, som spilte inn 3,45 milliarder kroner (!) på kino, er klar 8. april 2022. Jada, det er lenge til.

Get Focused 2019

1500 ungdommer samles i helgen på Oslofjord Convention Center på Brunstad når Get Focused 2019 blir arrangert.
Les mer om:

Vi holder pusten mens Klopp forteller om Salahs skade

Vi holdt også pusten da Mohamed Salah ble sittende på gressmatta og ta seg til ankelen. Egypteren hadde nettopp sørget for sin 50. scoring på Anfield og vi er klar for mer. Salah måtte ut på slutten av 2-1 kampen mot Tottenham på søndag og vi har ventet på Klopps beskjed til verden. Les: Keane og Neville uenige om Solskjær skal hente Eriksen Nå kommer den, og hvilepulsen er tilbake der den burde. Nesten. -Mo slo den samme ankelen som han ble skadet i tidligere på denne måneden. Den blir bare øm jo lengre han spiller. Det er ikke noe alvorlig og det forsvinner i løpet av en dag.

Lite begeistring blant kundene til tv-distributørene

Altibox vurderes som best, mens Get faller tilbake.
Les mer om:

Harry Kane klarte nesten å ødelegge søndagskvelden for Liverpool

Tottenham fikk røre ballen 30 prosent av kampen. Da sier det seg selv at Liverpool gikk seirende ut fra Anfield denne søndagskvelden.  Eller gjør det det? Det så skikkelig skummelt ut i første omgang, etter at Harry Kane hadde sjokkert Liverpool-supporterne med en scoring før de knapt hadde satt seg ned i stolen. Les: Pornostjernen Orion Starr fikk bank i sin MMA-debut Men det ble med sjokket. For i andre omgang løsnet det for de røde.

7 steps to turning around an inherited IT department

IDG NEWS: Congratulations, you've just inherited your predecessor's IT dumpster fire. Now, it's up to you to get essential operations back on track. Here's how to get started.
Les mer om:

Foo Fighters-trommis med stjernespekket gjesteliste på nytt album

Albumet har fått tittelen Get the Money, og byr på en lang liste kjente gjesteartister. Vi finner blant annet Foo Fighters-kollegene Dave Grohl og Pat Smear på vokal og gitar på flere av låtene. Men det stopper ikke der. Queen-trommeslager Roger Taylor, gitarist Joe Walsh kjent fra blant andre Eagles. Guns N’ Roses-bassist Duff McKagan er med, det samme er Level 42-sanger og bassist Mark King.
Les mer om:

Angrer på sexistiske låttekster

– Det var et vendepunkt, sier Williams, som var med på å skrive og fremføre låten sammen med Robin Thicke. I tillegg til et mye omtalt copyrightsøksmål, som arvingene til Marvin Gaye vant, ble Blurred Lines kritisert for låtlinjer som blant annet «I hate these blurred lines, I know you want it» og «Must wanna get nasty». I et intervju med bladet GQ sier Pharrell Williams (46) at han er «født i en annen tidsalder», der mer var lov. – Noen av de gamle sangene mine ville jeg aldri skrevet eller sunget i dag. Jeg blir flau av noen av de tingene.
Les mer om: