Nyheter om Get


Eminem kommenterer beefen med Lord Jamar – se video

I årevis har Eminem beefet med Lord Jamar fra Brand Nubian. Det startet med at New York-veteranen sa at han ikke kan relatere til musikken til Eminem, som han kaller «en gjest i huset til hip-hop». Em disset Lord Jamar fra scenen i Oslo i sommer og disser ham på «Fall». Nå sier Marshall Mathers at han er enig i at han som hvit rapper er en gjest i den svarte musikksjangeren. – Det som er morsomt med hele denne beefen med en viss person [Lord Jamar]… Jeg sa aldri at jeg ikke var en gjest, sier Eminem til Crooked Corner med KXNG Crooked alias Crooked I. – Jeg er absolutt en gjest.

Rose McGowan angrer på Portman-kritikken

Portman gikk på den røde Oscar-løperen med en kappe påbrodert navnene til et knippe forbigåtte, kvinnelige regissører. Det påkalte #MeToo-sentrale McGowans vrede i forrige uke. Men nå snur hun om. – Kritikken min skulle handlet om Hollywoods pågående taushetskultur. Jeg innser at ved å kritisere noen personlig, mistet jeg det store bildet av syne, het det fra Rose McGowan på Twitter mandag. LES OGSÅ: Adele med store nyheter. McGowans angrep på Portman, som også foregikk på Twitter, skapte overskrifter verden over.

Get er den første større bredbåndstilbyderen med wifi 6

Rulles fortløpende ut til alle nye fiberabonnenter.
Les mer om:

Taylor Swift overgår Eminem med flest solgte singler denne dekaden

Lønner seg å ha et bad reputation? Taylor Swift er en av tidenes mest suksessrike artister, og musikken hennes har solgt flere singler enn noen annen artist dette tiåret. Ja, mange folk kjøper åpenbart fortsatt singler. På 10 år har hun klart å selge 75 893 000 individuelle singler digitalt, røper Forbes. Dette tallet er kun for USA, så du kan lett legge på noen ekstra millioner. (Du kan også legge til noen milliarder streams.

Eminem snakker ut om Oscar-overraskelsen

Årets kleineste overraskelse? Eller var det kult? De lærde strides. Eminem dukket uannonsert opp på scenen under årets Oscar-utdeling fremførte sin 2002-hit «Lose Yourself» som han vant Oscar for via filmen 8 Mile. – Jeg tenkte kanskje at siden jeg ikke fikk sjansen til å gjøre det den gangen, kanskje det ville være kult, sier rapsuperstjernen ydmykt til Variety. Det hører med til historien at Eminem nå lanserer sitt 11. album – Music to Be Murdered By – som han slapp for to uker siden.

David Beckham skryter av Neymar-avtale

David Beckham har blitt trukket inn av investorene til å drysse sitt stjernestøv over Inter Miami – og ikke minst åpne dører til verdens største fotballprofiler. Nå kan det se ut som Beckham har overtalt en av de mest omtalte stjernene til å svinge innom Miami på et eller annet tidspunkt i karrieren. Selv om det ikke er snakk om en overgang til MLS før om en ti-års tid, er Beckham konfortabel med at han har en gentlemans agreement med Neymar.

Hun skal spille Michelle Obama

«How To Get Away With Murder»-stjernen (54) har fått ærefullt oppdrag.

The Windows Server security settings you need to get right

IDG NEWS: With all the improvements Microsoft has made in Windows and Windows Server, it’s time to evaluate whether your security settings are as effective as they could be.
Les mer om:

Ricky Gervais: – Caitlyn Jenner er nydelig og elskverdig

Skjemtegauken Ricky Gervais er kjent for å tulle om alt mulig, og er ikke redd for å fornærme noen. Blant annet spøker briten om temaer som transpersoner, voldtekt og kreft. Tirsdag kveld dukket både Ricky og Caitlyn Jenner opp National Television Show. Ricky var nominert for beste komedie med sin Netflix-serie After Life , mens Kardashian-pappaen skulle presentere en pris. La oss spole litt tilbake… I forrige uke sa Roman Kemp, Caitlyns kompis fra I’m A Celebrity.. Get Me Out Of Here!, at det er dårlig stemning mellom de to stjernene. Ikke så rart.

Plot twist! Se G-Eazy med Megan Thee Stallion

Her går det unna, gitt! Sist vi sjekket var G-Eazy (30) sammen med den nederlandske supermodellen Yasmin Wijnaldum (21), men det har tydeligvis blitt slutt i løpet av vinteren. View this post on Instagram Harpers Bazaar Icons Party A post shared by Yasmin Wijnaldum (@yasminwijnaldum) on Sep 7, 2019 at 10:54am PDT Denne helgen fikk Halsey mye oppmerksomhet etter at hun skjelte ut en publikummer som ropte navnet til G-Eazy under konserten hennes.

Og der satte Sander Berge Sheffield i lykkerus

Erling Braut Haaland fikk tittelen norges dyreste spiller for ikke så altfor mange ukene siden. Nå går Sander Berge forbi (selv om spillerne selv visstnok ikke bryr seg om overgangssummer), og skal etablere seg i Premier League de neste 4,5 årene. Sheffield United fikk ikke signaturen uten kamp, og eieren Prince Abdullah måtte selv inn og engasjere seg i forhandlingene med Genk. Mellom 200 og 250 millioner kroner senere kunne Berge avbildes med den stripete drakten.

Grindr disser Eminem etter meme-forsøk

Ikke alle memes får den reaksjonen man hadde tenkt… Dolly Parton-utfordringen har spredd seg raskere enn ild i tørt gress. For de som ikke har fått det med seg la country-dronninga ut en kollasj der hun sammenlikner stereotypene til forskjellige sosiale media-plattformer via bilder av seg selv.

Justin Bieber slipper ny låt, turnédatoer og takker Ariana Grande for comebacket

Etter en pause på hele fem år er Justin Bieber endelig tilbake, takket være Ariana Grande! Ari tok nemlig Justin opp på scenen på Coachella forrige sommer, noe som vekket en gnist i superstjernen. Biebern forteller i sin egen dokumentarserie Seasons at fremføringen av «Sorry» på Arianas konsert fikk ham til å ville gå tilbake til musikken igjen. Canadieren slapp sitt forrige album Purpose i 2015, men i dag ble endelig hans femte studioalbum Changes annonsert. View this post on Instagram My new album #Changes out Feb 14.

Grammy-tabbe: Hyllesten til fjorårets avdøde manglet flere store navn

Årets Grammy-utdeling ble arrangert natt til søndag norsk tid i Staples Center i Los Angeles.
Les mer om:

Selena Gomez: – Jeg var offer for emosjonelt misbruk

Selena Gomez sier at hun ble misbrukt emosjonelt av sin tidligere kjæreste, Justin Bieber. I et intervju med NPR åpner Rare-aktuelle Selena Gomez opp om sin tunge fortid som var fylt med kjærlighetssorg, depresjon og angst. Den tidligere Disney-stjernen forteller at hun har funnet styrke i de smertefulle delene av livet sitt, og mener at hun var et offer for emosjonelt overgrep. Selena forteller at hun selv ikke forsto hva som foregikk før senere, i sitt voksne liv. View this post on Instagram I gotta get you out my head now… I just cut you off.

Michelle Obama overrasker med spilleliste til trening

Det er ikke bare Barack som briljerer på musikkfronten. Før nyttår fikk vi Obamas favorittlåter for 2019. Nå deler Michelle sin treningsliste, og vi er imponert. Nyttårsforsetter er jo ganske harde å holde, så Mrs. Obama deler sine treningshits i håp om å motivere oss til å komme oss ut av sofakroken.

Sendte den lille irriterende United-myggen hjem uten Liverpool-blod

United stjal poeng fra Liverpools seiersvante gjeng ved forrige møte. Da var det ekstra godt å sørge for at denne «irriterende myggen» ikke fikk med seg Liverpool-blod hjem fra Anfield. Kong van Dijk ruvet som vanlig, og brukte hodet til å sende United til pause med 1-0 i minus. De mest håpefulle United-supporterne trakk nok frem minnet om forrige oppgjør der det endte 1-1 på Old Trafford, helt til Alisson (!) dro til med en assist der Mohamed Salah løp inn 2-0 på overtid.

Vanessa Hudgens og Zac Efron: Internettet ønsker seg en ny sjanse for High School Musical-paret

Zanessa for life? Eller ei? Det er HJERTESKJÆRENDE at det ni år lange forholdet til Vanessa Hudgens og Austin Butler er slutt… Ordet på Hollywood-gatene er – til og med – at paret nylig ble forlovet. View this post on Instagram Etter ni år er det nå slutt mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler. Her er de avbildet på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, hvor Tex – karakteren til Austin – får kjørt seg.

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

Shawty Mane gjør comeback: Justin Bieber tilbake som rapper, slipper Need More med Quavo fra Migos

Rappende J-Biebz er tilbake. Husker du at Justin Bieber i høst teaset en låt hvor han flipper en 50 Cent-klassiker? 25-åringens kommende, første album siden Purpose fra 2015 skal ifølge ham selv ikke være pop, men urban. Hvisdeterlovåsi. R&B-singelen «Yummy» har kun vært ute i en uke, men JB er nå klar med oppfølgeren. Valget har falt på «Need More» med Quavo fra Migos – med Murda Beatz på beaten. Quavo fra Migos gjester Justin Biebers nye slipp.

Justin Bieber får kritikk for sin lansering av Yummy og kamp om førsteplassen på Billboard Hot 100

Oppfordrer Justin Bieber og Scooter Braun fansen til å nesten jukse for å få ham til nummer 1? Det er fire år siden Justin slapp sitt forrige album, og comeback-singelen «Yummy» lanserer han i alle fall med særdeles tungt og systematisk. Mange synes noen av taktikkene hans er veldig tvilsomme. At 25-åringen oppretter TikTok-konto (låten kan virke mer eller mindre konstruert for å gå viralt hos TikTok), ber sine kjendisvenner (som BTS) til å poste «Yummy» og lager «Yummy»-spill, etc.

Norsk videopremiere: Trillion med iskald debut

Er dette Norges neste store? Du har kanskje ikke hørt om Trillion før, men det er ikke så veldig rart. Oslo-gutten debuterte nemlig med «100» i dag. Den meget flittige 23-åringen har filmet og redigert videoen selv, mens låta er produsert av Rubbaband. Se videopremieren til Trillions debutlåt under vår prat med stjerneskuddet: (Will Wilkins) Kan du fortelle litt om deg selv? – Jeg heter Will Wilkins. Oppvokst i Miami. Norsk mor og afro-amerikansk far. Drevet med musikk i seks år for meg selv. Flyttet til Oslo for tre år siden.
Les mer om:

Guardiola har takket nei for evig tid

Ordkrigen er selvfølgelig godt i gang før det smeller i Manchester på tirsdag kveld. Men denne gangen tror vi på den helt fantastiske United-sammenligningen Guardiola serverer. For de utenforstående som ikke helt skjønner fotballalvoret i et byderby, her setter City-manageren det hele i perspektiv. -Etter at jeg har trent City vil jeg aldri trene United.

Queen-legenden Brian May snakker ut om «depresjon» og «håpløshet»

Det har vært et økt fokus på mental helse i tradisjonelle og sosiale medier de siste ukene etter Ari Behns tragiske bortgang 1. juledag. Mange sliter, spesielt i de mørke vintermånedene. Queen-gitarist Brian May åpnet nylig opp om sine tunge dager i et innlegg på Instagram. LES OGSÅ: NME hyller norsk band. Under et bilde av seg selv deler gitarlegenden blant annet følgende: «Mesteparten av romjulen har jeg ikke ønsket å vise ansiktet mitt, fordi ansiktet mitt var dystert. Det er noe ved denne tiden på året som lammer meg. Depresjon, håpløshet, frykt… Jeg blir oppslukt. Er det logisk? Nei.