Nyheter om Get


«Seriens betydning kan ikke overdrives»

ANMELDELSE: «The Beatles: Get Back» på Disney+
Les mer om:

TV-anmeldelse «The Beatles: Get Back»: Slik ble pølsa laget

Uovertruffent intimt om genier i arbeid og oppløsning.
Les mer om:

Black Friday 2021: Opptil 75% i Black Week-salg på trening, friluft og fashion hos Get Inspired

Get Inspired er i full gang med det de omtaler som sitt største salg noensinne på jakker, ullundertøy, bukser, gensere, sko og tilbehør.
Les mer om:

Manchester City trenger ikke Ronaldo – har maskinen som tålmodig maler istykker forsvaret

En maktdemonstrasjon, det er ikke en annen måte å beskrive det på. Pep Guardiola opplevde sommerens overgangsvindu der spillere forsvant uten at forsterkningene kom helt inn porten på Etihad (Harry Kane hadde en fot innenfor). Byrival United ble vinneren på overgangsmarkedet, City viser at lagmaskinen er sterkere enn individene. Dette fikk Everton smertelig erfare på søndag. Gjengen til Benitez forsvarte seg til 0-0 helt til siste minutt før pause. Da var det slutt.

DAMA + Bouvet

DAMA Norway is very happy to announce our new 2021 partnership with Bouvet! This collaboration provides the opportunity for our members and the wider data management community to get to know Bouvet and how they can help businesses. Bouvet describes themselves as a company that is leading the way and building the society of the future in creating digital solutions.“We help our customers in the energy sector – both oil&gas and renewable, industry and public with their digitalization journey towards the most efficient operation possible, giving our customers a specific added value”.
Les mer om:

Dårligst i Premier League, men sitter utrolig nok trygt i managerstolen

Daniel Farke ledet Norwich tilbake i øverste divisjon, men har slitt siden første spark på ballen i verdens tøffeste liga. 2 poeng på 9 kamper gir ikke Norwich-supporterne noen spesiell god følelse. I helgen var det Chelsea som stakk en neve ned i det åpne såret og hamret inn syv scoringer. På spørsmål om Daniel Farke fortsatt har tillit, kommer det kontant fra sportsdirektør Stuart Webber. Les: ESPN: Manchester United har gitt opp -Selvfølgelig. Situasjonen her kommer ikke på grunn av én person.

Data Mesh: Beneath the surface

With the rapid advancement of digitalization needs that the world has experienced the past couple of years, data has risen as the ultimate champion, for organizations to become the leaders of their field and achieve their goals. Data driven and AI enabled are just a couple of examples of the buzzwords that are dominating our everyday life.

Marcus Rashford overbevist om at det blir grønt lys på fredag

Rashford kom aldri helt med i EM-sluttspillet. I slutten av juli kom noe av forklaringen. Skulderen hadde fått så mye juling gjennom sesongen at operasjon ble utveien. United-spilleren hadde vært ute i to runder med skulderskade på slutten av 2020, etter EM-sluttspillet ble det klargjort for operasjon for å sikre at 23-åringen ikke skulle hangle seg gjennom denne sesongen. Surt, men nødvendig. Les: Kristoffer Klaesson slipper å tenke på Kiko Casilla Det ble satt en prognose på retur etter 12 uker, nå ser det ut som returen kan komme tidligere.
Les mer om:

Solskjær anbefales å stanse van de Beek-behandling av Jadon Sancho

I Paris sitter en misfornøyd Donnarumma. Udiskutabel førstekeeper før han nådde 20 og EM-sluttspillets store konge. Etter overgangen til PSG har det derimot blitt mye sitting på keeperen. Superstjerna Jadon Sancho opplever tilsvarende situasjon på benken hos Manchester United. De største talentene som fortsatt befinner seg i første del av 20-årene er alt annet enn tålmodige. De har spilt førstelagsfotball siden de var sytten, og er hyllet som superstjerner.

Gå ikke glipp av tilbudet på høstens nyheter hos Get Inspired

Nå kan du fornye garderoben din med høstens lekre nyheter med opptil 35% i introrabatt.
Les mer om:

Første borteseier siden mai

Det har vært godt med ferier i mellomtiden så krisen til Ronny Deila og New York City er ikke total, dessuten gjør de det godt hjemme på Yankee Stadium. Men frem til å natt var det godt med slitasje å merke. New York City vant til 2-1 etter å ha gjennomført en en snuoperasjon mot Cincinnati. Det stoppet lagets rekke på sju bortekamper uten å vinne. Et hodestøt fra Keaton Parks og Valentin Castellanos’ straffemål ga Deilas menn en kjærkommen trepoenger.

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Watch chess ace Magnus Carlsen in crazy Norwegian reality

This is a rare chance, possibly the only one you will ever get, to watch Magnus Carlsen participate in a reality show.

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic sier farvel med et par slitte fotballsko

Det er en av de store som i en alder av 35 år legger fotballskoene på hylla. Mario Mandzukic gjør det på en litt original måte med et brev til seg selv om ung. Han gjorde seg først bemerket i Wolfsburg, før han gikk videre til Bayern München. I den tyske storklubben hadde han kanskje sin mest suksessfulle periode, hvor han blant annet vant Champions League. Videre gikk ferden til Atletico Madrid, før han spilte for Juventus i fire år.

– Ett av de beste konseptene jeg har sett

Get Academy i Larvik gjør gamere til it-utviklere på halvannet år. Arbeidsministeren er imponert over opplegget.
Les mer om:

Ser ut som Juventus-manageren får rett om Ronaldo

Det har vært merkelig stille rundt Cristiano Ronaldo de siste to månedene. Etter tap (som de sier det i Torino) av Champions League -og Serie A-trofeet ble Ronaldos exit mer eller mindre varslet.

Var sjanseløs etter ankomsten til landsmann Romelu Lukaku

Den 27 år gamle Chelsea spissen Michy Batshuayi har blitt godt vant til å sitte på sidelinjen med det belgiske flagget på brystet og se på Romelu Lukaku spille. – Det hjalp lite at han leverte godt forrige sesong for Crystal Palace på utlån, da det ble klart Lukalu signerte for Chelsea måtte Batshuayi bare forberede seg på et nytt utlån. Chelsea har til tross for overtall i angrepsrekka valgt å forlenge Michy Batshuayi samtidig som de sender han ut på et nytt utlån, det femte i rekken.

Har spilt 80 kamper for klubben til Pelé – nå blir det spill med Ronaldo for Kaio Jorge

De har vært varslet lenge, nå har brasilianske Santos og Juventus blitt enige om ordningen for et av brasils stortalenter. Spissen går en annen vei enn Pelé, som ga Santos store deler av sitt fotball-liv. Jorge forlater klubben etter 80 kamper med 17 scoringer og 4 assists, som er imponerende i seg selv for en 19-åring. Nå venter stepstone Juventus. Les: Brentford har gjort det igjen – henter sølvvinner fra OL På tirsdag ble overgangen offisiell, nå skal Juventus forvalte det brasilianske talentet frem til 2026.

Kan stolt fortelle de har signert lillebroren til Chelsea -spiss Michy Batshuayi

Barnsley har med stolthet introdusert den 23 år gamle spissen Aaron Leya Iseka. Han er den yngre broren til den belgiske Chelsea -spissen Michy Batshuayi. – De har store forhåpninger ikke bare ut i fra hvem kan slekter på men også fordi de har fulgt med hans utvikling i den franske klubben Toulouse i lengre tid. Paul Conway, som nylig fikk oppmerksomhet for et intervju i forbindelse med situasjonen i Esbjerg (som er i krise), der Conway også er styremedlem, setter ord på kjøpet av Iseka. «Aaron er en unik og aggressiv spiss med lang erfaring i fotball på toppnivå over hele kontinentet.

Skade skaper krøll for Arteta

Ben White er i hus og skal være en av byggesteinene i forsvaret til Arsenal. Forrige sommer var det Thomas Partey som var det viktigste trekket til London-klubben på overgangsmarkedet. 40 minutter ut i kampen mot Chelsea på søndag kom skaden som ødelegger noe av flow´en Arteta jobber med å bygge opp før sesongstart. Da måtte Thomas Partey geleides ut av banen.

«Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det vil ikke vi heller!»

Alle historiene og verdens kjipeste agent er i ferd med å ødelegge for den franske superstjernen Paul Pogba. Midtbanespilleren er for dyr for Juventus og han er ikke spesielt populær verken hos Manchester United eller hos trolig kjøper Paris Saint-Germain fansen. Som et svar på ryktene om et nært forestående kjøp av Paul Pogba har franske fans i kjent stil reagert.

West Ham har sikret seg PSG-keeperen Alphonse Areola

The Hammers-supporterne vil selv oppleve at klubben deres har vært helt der oppe i tiår, for oss blir det noen ekstra hyller høyere opp når West Ham tiltrekker seg spillere fra en av verdens største klubber. David Moyes har klart det. Forrige sesong overbeviste han spillerne og supporterne om at Champions League-spill ligger rett foran snuten deres. En Europaligplass var heller ikke å forakte etter 6. plassen i Premier League, nå ønsker en keeper med 107 PSG-kamper å være med på reisen. På torsdag ble det bekreftet at West Ham har hentet Alphonse Areola på leie for sesongen.

Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren

Satt på spissen: For Timo Werner er hjem der Julian Nagelsmann befinner seg. Det var 34-åringen som la opp spillet rundt Werner i RB Leipzig og lot senterforwarden få optimale arbeidsbetingelser. Frank Lampard ble overbevist om at Werner var som skapt for Stamford Bridge, men den forrige sesongen endte med Lampard-exit og bob-bob for tyskeren. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Ingen skal ta fra Werner sine 12 scoringer og 15 assists, men fordelt på 52 kamper er ikke dette i nærheten av det han viste i Bundesliga før avreisen til Premier League.

Brentford har overbevist Chelseas Myles Peart-Harris

Det rustes opp mot kick off i Premier League. Den siste uken har Thomas Frank og gjengen fått på plass Frank Onyeka og vår mann i fotballkrigen, Kristoffer Ajer. På fredag kom nok en interessant signering for Premier League-klubben. Myles Peart-Harris hentes fra akademiet til Chelsea for å utvikle seg sammen med Brentford. 18-åringen har tydeligvis vært et stykke unna debut på førstelaget til Champions League-mesterne, men viste på Chelseas U18-lag at han var vass foran mål.

Skal United kjøpe Kalidou Koulibaly, må de kalkulere med at Luciano Spalletti er del av flyttelasset

Han betegnes som en av verdens beste midtstoppere. Det siste året har Koulibaly stort sett blitt linket til en overgang til diverse toppklubber i de største ligaene.