Nyheter om Get


Enig med Skriniar, Sanches og Scamacca

Get French Football News forteller om noen svært aktive dager etter at Campos overtok som sportsdirektør i Paris Saint-Germain. Ikke bare bytter han manager og forsøker å pushe Neymar på Chelsea. – Han har også noe svært spennende kjøp på gang. Nå skal den franske storklubben landet tre personlige avtaler: Renato Sanches tok fotballverden med storm da han herjet for Portugal da de vant fotball-EM i 2016. – Han var med på alt som skjedde på banen, samtidig som han kontrollerte midtbanen.

Gerrard overtalte et av de største spisstalentene til å velge Aston Villa – fremfor Liverpool

På mandag var det Erling Haalands dag i Premier League. «Vår mann» i Bundesliga er nå «vår mann» i verdens tøffeste liga. Ekstra kult etter å ha satt på plass illsinte svenske landslagsspillere med sine to scoringer og 3-2 seier på Ullevaal. 1. juli kommer en signering som ikke kommer til å skape spesielt baluba på balløya, men vel så interessant for Villa-supporterne. Aston Villa had fulgt Rory Wilson siden mars og har vært linket til Rangers-spilleren siden mai.

Ralf Rangnick: – Ikke min avgjørelse

Den midlertidige manageren i Manchester United Ralf Rangnick har klart å gjøre seg så upopulær at hans jobb som overbetalt konsulent i to år står i fare. – Trolig havner han bare på et eller annet tørkeloft på Old Trafford. Planen var at han skulle være aktivt med å hente inn den neste faste manageren og være aktiv i å strukturere opp et nytt prosjekt. På spørsmål om Ajax manager Erik ten Hag er riktig for Manchester United hadde han ingen andre uttalelse enn at han er en flink trener og at han ikke ville uttale seg om en annen trener.

Vil stå de første 17 minuttene av kampen mot Norwich utenfor Old Trafford

Man skjønner Manchester United er ute å kjøre når de ikke er soleklare favoritter på hjemmebane mot Norwich. – De siste syv kampene er uten seier og nå har en gruppe fans rett og slett fått nok!. Det går ikke ut over midlertidig manager Ralf Rangnick denne gangen, men klubbens amerikanske eiere Glazer familien. Fangruppen «1958» har satt i gang en kampanje hvor de oppfordrer til fellesmarsj og boikott av de første 17 minuttene av premier League-kampen mot Norwich. – Tapet mot et annet bunnlag Everton (1 – 0 den 9. april) var det som fikk begeret til å renne over.

Sportsdirektøren Manchester United drømte om skal fristes til å overta for Leonardo

Den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain skal koste hva det koste vil en vakker dag løfte Champions League trofeet over hodet. – Det blir store forandringer fremover etter de røk ut alt for tidlig fra Champions League. De fleste tror manager Mauricio Pochettino får sparken så snart Zinedine Zidane er klar for å avslutte «ferien», men flere og flere tegn peker mot at manageren blir og får gjennomført «sitt prosjekt», mens mange andre forsvinner.

Kalvin Phillips har fått beskjed: «Vi vil få deg over til Liverpool»

Steven Gerrard og Aston Villa har begynt å planlegge Kalvin Phillips sin uungåelige exit fra Leeds. Mentor Marcelo Bielsa er historie på Elland Road og nedrykksspøkelset truer. Det Liverpool-ikonet Gerrard må ta med i regnestykket er at gamleklubben har sendt signaler om at Phillips «er deres». Det er en av Football-Insiders rekrutteringskilder som hevder Phillips er blitt fortalt av noen av the biggest agents in the game at de har kontaktene til å sikre Phillips kontrakt med Liverpool.

Dortmund gjør en stor tabbe med Jude Bellingham

At Bellingham har ekstreme kvaliteter som fotballspiller allerede som 18-åring er det liten tvil om. Gareth Southgate har sett det, Borussia Dortmund utnytter det hver eneste uke med kamper. Likevel, de siste ukene har det kommet frem en side ved spilleren som potensielle kjøpere bør tenke på. Er du stjerna og leverer, kan du ofte komme unna med å være den største drittsekken på banen.

Manchester United trenger Diego «no bullshit» Simeone for å rydde opp

Mauricio Pochettino, Erik ten Hag og Luis Enrique. Alle sterke kandidater til å ta over jobben. For sinnataggen Roy Keane blir dette for snille gutter. Den tidligere United-jernmannen sitter og river seg i håret over United denne sesongen og vil ha inn en no bullshit manager for å virkelig rock the boat hos Manchester United. Hadde du spurt Jürgen Klopp om hvem han aller minst hadde ønsket seg som manager hos erkerivalen Manchester United, mistenker vi at svaret ville blitt: Diego Simeone, verdammt noch mal.

Bekreftet: Steve Bruce på plass hos West Bromwich

West Bromwich spiller for opprykk og retur til Premier League, på fredag ble det bekreftet at Steve Bruce skal lede klubben mot målet. Vi trodde halvveis på at 61-åringen var på vei inn i pensjonistenes rekker etter at han skjønte tiden i Newcastle var over. For det første fortalte han om det enorme presset som ligger på en manager og hans familie. For det andre betalte «verdens potensielt rikeste klubb» godt for at Bruce skulle gi fra seg plassen til Eddie Howe.

Ryddes vei for Wayne Rooney på Goodison Park

Sesongens minst overraskende pressemelding der Everton ga Benitez sparken er ute på sosiale medier. Med 16. plass på tabellen etter 19 kamper har ikke Everton råd til en halvløsning på trenersiden. Ifølge The Telegraph har klubben store sønn, Wayne Rooney rykket opp i pole position. Også Roberto Martinez (ledet Everton 2013-16) er linket til jobben, men den belgiske landslagssjefen er neppe særlig lysten på jobben i det som har blitt et skikkelig vepsebol på Goodison Park. Rooney er garantert interessert, og har trolig kofferten klar.

Dumping av Coutinho ble ikke nok for Barcelona

Det ble hevet mange øyebryn da pengelense Barcelona gikk høyt ut og skrøt av Ferran Torres-kjøpet fra Manchester City på en halv milliard. Så viste det seg at det heller ikke var så enkelt. Dani Alves ble hentet i november, men måtte vente med registrering til Barca-troppen i januar. Klubbpresidenten har litt av et regnestykke som må gå opp før nye spillere kan spise av lønnsbudsjettet til klubben.

Spansk media: Barcelona har gått med på en saftig Coutinho-rabatt

Etter at Jack Grealish fylte kontoen til Aston Villa med rundt milliarden, satte klubben seg i en høyst komfortabel situasjon. Helt til majoriteten av Premier League-motstanderne parkerte Villa og Dean Smith på nedre del av tabellen. Så entret Steven Gerrard scenen, skapte en vanvittig optimisme som ble transformert til poeng. Klubbeierne har lovet at dette skal backes opp av aktivitet på vintererens overgangsmarked, tradisjonelt et dødt marked for Villa. Og det første resultatet ble ingen ringere enn Philippe Coutinho.

Silje Landevåg ble millionær på egen gründeridé

Get Inspired-gründer Silje Landevåg (35) har blitt investor og har i løpet av 2021 vurdert potensialet til over 70…
Les mer om:

Farid has an important message: – Some people think that it costs money, but that is wrong

Tønsberg municipality intensifies their efforts to get more people to take the Covid vaccine. They are know collaborating with an imam.
Les mer om:

Horsing around with data quality

What we might not realise though, is just how many “non data” industries are actually facing data quality issues! We dig through the dirt because we know that successful use of data gives competitive advantages. Industries like the financial sector, retail, health or production are all amassing large amounts of data in the organization’s effort to become digitized and data driven. Many of us are working very hard to manage it well. Few – if any – succeed in exploiting the data’s full value potential.

«Seriens betydning kan ikke overdrives»

ANMELDELSE: «The Beatles: Get Back» på Disney+
Les mer om:

TV-anmeldelse «The Beatles: Get Back»: Slik ble pølsa laget

Uovertruffent intimt om genier i arbeid og oppløsning.
Les mer om:

Black Friday 2021: Opptil 75% i Black Week-salg på trening, friluft og fashion hos Get Inspired

Get Inspired er i full gang med det de omtaler som sitt største salg noensinne på jakker, ullundertøy, bukser, gensere, sko og tilbehør.
Les mer om:

Manchester City trenger ikke Ronaldo – har maskinen som tålmodig maler istykker forsvaret

En maktdemonstrasjon, det er ikke en annen måte å beskrive det på. Pep Guardiola opplevde sommerens overgangsvindu der spillere forsvant uten at forsterkningene kom helt inn porten på Etihad (Harry Kane hadde en fot innenfor). Byrival United ble vinneren på overgangsmarkedet, City viser at lagmaskinen er sterkere enn individene. Dette fikk Everton smertelig erfare på søndag. Gjengen til Benitez forsvarte seg til 0-0 helt til siste minutt før pause. Da var det slutt.

DAMA + Bouvet

DAMA Norway is very happy to announce our new 2021 partnership with Bouvet! This collaboration provides the opportunity for our members and the wider data management community to get to know Bouvet and how they can help businesses. Bouvet describes themselves as a company that is leading the way and building the society of the future in creating digital solutions.“We help our customers in the energy sector – both oil&gas and renewable, industry and public with their digitalization journey towards the most efficient operation possible, giving our customers a specific added value”.
Les mer om:

Dårligst i Premier League, men sitter utrolig nok trygt i managerstolen

Daniel Farke ledet Norwich tilbake i øverste divisjon, men har slitt siden første spark på ballen i verdens tøffeste liga. 2 poeng på 9 kamper gir ikke Norwich-supporterne noen spesiell god følelse. I helgen var det Chelsea som stakk en neve ned i det åpne såret og hamret inn syv scoringer. På spørsmål om Daniel Farke fortsatt har tillit, kommer det kontant fra sportsdirektør Stuart Webber. Les: ESPN: Manchester United har gitt opp -Selvfølgelig. Situasjonen her kommer ikke på grunn av én person.

Data Mesh: Beneath the surface

With the rapid advancement of digitalization needs that the world has experienced the past couple of years, data has risen as the ultimate champion, for organizations to become the leaders of their field and achieve their goals. Data driven and AI enabled are just a couple of examples of the buzzwords that are dominating our everyday life.

Marcus Rashford overbevist om at det blir grønt lys på fredag

Rashford kom aldri helt med i EM-sluttspillet. I slutten av juli kom noe av forklaringen. Skulderen hadde fått så mye juling gjennom sesongen at operasjon ble utveien. United-spilleren hadde vært ute i to runder med skulderskade på slutten av 2020, etter EM-sluttspillet ble det klargjort for operasjon for å sikre at 23-åringen ikke skulle hangle seg gjennom denne sesongen. Surt, men nødvendig. Les: Kristoffer Klaesson slipper å tenke på Kiko Casilla Det ble satt en prognose på retur etter 12 uker, nå ser det ut som returen kan komme tidligere.
Les mer om:

Solskjær anbefales å stanse van de Beek-behandling av Jadon Sancho

I Paris sitter en misfornøyd Donnarumma. Udiskutabel førstekeeper før han nådde 20 og EM-sluttspillets store konge. Etter overgangen til PSG har det derimot blitt mye sitting på keeperen. Superstjerna Jadon Sancho opplever tilsvarende situasjon på benken hos Manchester United. De største talentene som fortsatt befinner seg i første del av 20-årene er alt annet enn tålmodige. De har spilt førstelagsfotball siden de var sytten, og er hyllet som superstjerner.

Gå ikke glipp av tilbudet på høstens nyheter hos Get Inspired

Nå kan du fornye garderoben din med høstens lekre nyheter med opptil 35% i introrabatt.
Les mer om: