Nyheter om Get


Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

Rives mellom drømmen om Barcelona og lojalitet til klubben han elsker

Barcelona jobber med et bud på Manchester Citys midtbanespiller Ilkay Gündogan og de skal være villige til å ta frem det store sjekkheftet. Men om han har lyst til å bytte klubb er en helt annen sak. Den støtten som Ilkay Gündogan møtte da han var skadet i 2016 har gjort at han har et «kjærlighetsforhold» til sine fans og medspillere. – I tillegg har han blitt en av Manchester City manager Pep Guardiola sine favoritter. Les på F7: Manchester United-legenden blir helamerikansk Man City players show their support for injured teammate Ilkay Gundogan before the match.

Etter ett års utdanning har ni av ni fått tilbud om jobb!

Ni av ni studenter går ut i jobb etter ett års IT-utviklerutdanning på det nystartede GET Academy i Larvik. Førstemann ble headhuntet allerede til påske. I august begynner et nytt kull.
Les mer om:

Etter ett års utdanning har alle fått tilbud om jobb

Ni av ni studenter går ut i jobb etter ett års IT-utviklerutdanning på det nystartede GET Academy i Larvik. Førstemann ble headhuntet allerede til påske. I august begynner et nytt kull.
Les mer om:

Get lanserer «abonnement» på god WiFi

Mesh-nettverk med dekningsgaranti.
Les mer om:

Obos vil gi deg nøytral fiber akkurat som i Sverige

Tar opp kampen med Get, Canal Digital og Altibox.

Nytt søksmål mot Ed Sheeran – krever 800 millioner kroner

Superstjernen er igjen saksøkt for å plagiere låten «Let’s Get It On».
Les mer om:

Nei takk, har allerede prøvd Rosenborg

Før årets sesong var det ikke en eneste fotballekspert i Norge som ikke tippet Rosenborg som vinner av Eliteserien også i år. -Isteden leder Brann med god margin foran nykommerne Ranheim.  Jeg skal villig innrømme jeg tippet Brann lenger ned på tabellen og Ranheim rett ned i OBOS-Ligaen igjen. Rosenborg prøvde nylig å hente tilbake fjorårets stjerneskudd på venstrekanten Milan Jevtovic, etter han fikk et mislykket opphold i tyrkiske Antalyaspor, etter bare 6, starter og noen innhopp ble han for litt siden frigitt.

Valgte ikke Barcelona som sin far

AS Roma har nettopp inngått en kontrakt med det nederlandske stortalentet Justin Kluivert på en overgang fra Ajax. Justin Kluivert er bare 19 år og alle forventer store ting fra han på grunn av sin far Patrick Kluivert som de fleste Barcelona fans fortsatt husker med en liten tåre i øyekroken. Les på F7: Tidligere Rosenborg-spiller får spille med Angelina Jolie Sønnen gjør nå et stort skritt i sin karriere etter å ha vært på spillerfabrikken Ajax.

Jan Dukene: We get it done!

Jan Dukene rettet et spark til Arendals mangel på kanaler i sin åpningstale. I Tvedestrand «we get it done», kunne de amerikanske gjestene lese i den engelske oversettelsen av talen.
Les mer om:

Ingen nåde for landslagssjefen, sparket en dag før VM

Det er et tydelig furtent spansk fotballforbund som har sparket Julen Lopetegui med umiddelbar virkning. Som resten av det spanske landslaget var landslagssjefen på plass i Russland klare til å delta i VM som starter imorgen.  I natt startet ryktene om at Julen ville få sparken fordi han hadde tatt jobben som manager for Real Madrid.

Liverpool fans kjapt ute med et billigere og bedre alternativ

Lyon og Liverpool har forhandlet en god stund om Nabil Fekir, en avtale var rett rundt hjørnet og fansen gledet seg til å få enda en storscorer til klubben. Lyon helte is i blodet på lørdag og meldte at Liverpool sin drømmeovergang ikke ville bli noe av.

Zidane: «Fordi jeg er en vinner, slutter jeg»

Han spaserer bort fra den beste jobben i toppfotballen,  og også muligheten til å skrive seg inn i historiebøkene neste år som den eneste treneren med fire Europacup-titler.

11 spillere som pensjoneres

Nå som varmen kommer inn over Europa og de store ligaene slutter er det også mange som har spilt sin siste profesjonelle kamp. De fleste slutter helt, men noe pensjoneres i en liten liga eller et sted som betaler for å få et navn som trekker publikum og sponsorer.    Michael Carrick «En stor spiller går, men en stor mann blir» sa Jose Mourinho da han ga Carrick sin drakt på slutten av sesongen.

Biffer opp laget etter Champions League kvalifisering

Schalke 04 har jevnt og trutt bygd opp et meget sterkt lag noe som gjorde at de ble belønnet med en andrepass i Bundesliga og kvalifisering til Champions League. Laget fortsetter å bygge og har hentet inn Steven Skrzybski fra Union Berlin for å bli farligere fremover. Steven scoret 14 ganger på 29 kamper sist sesong.

Wayne Rooney vil være «En flott spiller for denne ligaen»

Det skal være nære en overgang for Wayne Rooney til DC United etter han tidligere denne uken var «over there» for samtaler. Ikke mye kjærlighet igjen Les: Fullt opprør i Everton Wayne Rooney is on the decline. He turns 33 in October.

Følger etter Martin Gran til Alpeligaen

Landslagsspiller og back Andreas Røykås Martinsen (20) er i ferd med å bli voksen forlater nå Lørenskog Ishockeyklubb til fordel for Kitzbüheler EC i Alpeligaen. Lørenskog kom på en 8 plass i Get-Ligaen og kvalifiserte seg til Pay off, der kom de ikke så langt, de røk ut mot Storhamar i første runde.

Føler med Loris Karius

Liverpool manager Jürgen Klopp føler seg med førstekeeper Loris Karius. Det var to keepertabber som kostet Liverpool to mål i den tapte Champions League-finalen mot Real Madrid. Selv om det er mye humor rundt tema, viser Liverpool fans tydelig at man aldri er alene. Twitter og Facebook som vanligvis flommer over av faenskap presentert av netttroll inneholder store mengder med støtteerklæringer. Loris Karius. Someone get a hold of him tonight, don’t let him out of your sight. He’s had an absolute nightmare, but we are all human. Keep your head up.

Jürgen Klopp på gråten når han oppdaterer om Mohamed Salah

Nå som støvet har lagt seg etter gårsdagens Champions League finalen er det lurt å gå over «inventaret» man teller opp hvor mange fingre og tær man har igjen. Denne sesongen har vært en eneste lang fest for Liverpool og vi må huske at i fjor var de ikke med engang og i år ble det finale. – Det gjør alle inkludert manager Jürgen Klopp stolt og varm i hjertet. Ser man hendelsen i sakte film ser det ut som Sergio Ramos kynisk gikk inn for å skade Mohamed Salah. Se og døm selv. Sergio Ramos cynically took out Liverpool’s best player, Mo Salah.

Under 23 kaptein solgt etter å ha vært 15 år i klubben

Manchester United har solgt Joe Riley til League One-klubben Bradford City, hvor han har en kontrakt de neste to årene. – Han er kaptein på Under 23 år laget og har hatt et utlån bak seg til Sheffield United som brått ble avsluttet på grunn av skade. Manchester United har kunngjort fredag at klubben har solgt Joe Riley til Bradford City, som spiller i den tredje plasserte engelske serien, League One. Les på F7: Brasiliansk fotball-legende satser friskt On to a new chapter in my life and can’t wait to get started at @officialbantams I’m motivated more than ever to come here and play.

TV-signaler falt ut etter at over 4.000 husstander mistet strømmen

Hafslund bruker nasjonaldagen til befaring av to høyspentlinjer etter at strømmen ble borte i store deler av Asker og Bærum onsdag kveld. Get jobber på spreng for å få tilbake tv- og bredbåndssignaler.
Les mer om:

Lindsey Vonn i ferieparadis: «Det er veldig trist»

De siste sesongene har ikke vært lette  for Lindsay Vonn med mye skader. Hennes største suksesser, inkludert et olympisk gull og to verdensmesterskap, kom for omtrent ti år siden. Heldigvis har det gått bedre denne vinteren med bronse i Ol i Peyongchang.

Mister resten av Premier League, men rekker FA Cup finalen

Jose Mourinho bekreftet på dagens pressekonferanse at belgiske Romelu Lukaku mister de to gjenværende Premier League-kampene denne sesongen, men at angriperen er tilbake på plass til  FA Cup-finalen. Manchester United har to resterende Premier League kamper mot West Ham og Watford. Jose Mourinho confirms that Romelu Lukaku won’t be fit for final two PL games: “We are trying to get him fit.” Marouane Fellaini is out with a minor muscle injury.