Nyheter om Gerrard


Ajer melder forfall

Kristoffer Ajer har pådratt seg et brudd i øyehulen og er uaktuell til landskampene mot Slovenia og Kypros. Ajer pådro seg skaden i kampen mot Livingston i går ettermiddag. Som erstatter er Even Hovland er tatt ut i troppen til landskampene mot Slovenia og Kypros i Nations League.

Vanskelig bortekamp for Gerrard & Co.

Rangers kan leve med uavgjort i Russland.
Les mer om:

Vanskelig bortekamp for Gerrard & Co.

Rangers kan leve med uavgjort i Russland.
Les mer om:

Vanskelig bortekamp for Gerrard & Co.

Rangers kan leve med uavgjort i Russland.
Les mer om:

Vanskelig bortekamp for Gerrard & Co.

Rangers kan leve med uavgjort i Russland.
Les mer om:

Vanskelig bortekamp for Gerrard & Co.

Rangers kan leve med uavgjort i Russland.
Les mer om:

Vanskelig bortekamp for Gerrard & Co.

Rangers kan leve med uavgjort i Russland.
Les mer om:

Reporter hevder Steven Gerrard og Rangers lyver

En reporter fra den britiske TV-kanalen Channel 4 har havnet i en bitter ordkrig med Steven Gerrard og Glasgow Rangers.
Les mer om:

John Terry: «Er ikke klar for å være manager enda»

Det var mange som var litt overrasket da Chelsea legende valgte en assistent-rolle i Aston Villa fremfor å selv ta tømmene og være manager.  Årsaken til at han gjorde det valget ble forklart i da i Sky sports. Mens mange andre har tatt den veien før han er tid og erfaring viktig for John Terry. Les:  Nå tror flere United flopp Angel Di Maria kommer tilbake til Premier League .»Mange spillere har gjort det – blant andre Frank Lampard og Steven Gerrard. De har startet godt i sine klubber. «Men dette er den perfekte rollen for meg nå – fordi jeg ikke er klar for det.

Vil gå i fotsporene til Steven Gerrard

Robbie Keane er i gang med trenerutdannelsen, og avslører for TV 2 at han inspireres av tidligere lagkamerat.
Les mer om:

Rangers og Gerrard skal ha tre poeng

Rangers fikk med et råsterkt bortepoeng mot Villarreal. I kveld skal det blir seier hjemme mot formløse Rapid Wien.
Les mer om:

Advarer Gerrard etter slakt: – Han skal passe seg litt

Steven Gerrards utspill splitter TV 2-kommentatorene.
Les mer om:

Rangers og Gerrard skal ha tre poeng

Rangers fikk med et råsterkt bortepoeng mot Villarreal. I kveld skal det blir seier hjemme mot formløse Rapid Wien.
Les mer om:

Tidligere United-trener: Liverpool har ikke det som skal til

Liverpool har startet sesongen som sjelden før. Seks seire av seks mulige har fått optimismen til å nå nye høyder i byen til Champions League-finalistene. Men ikke alle gretne gubber er imponerte. Vi kjenner ikke David Moyes personlig, men etter at skotten forsvant ut fra Old Trafford virker det ikke som humøret har vært på topp. Da satt smilet løsere. For tiden arbeidsledig etter klubb-bytte tre ganger på fire år.

Fotball-VM til Irland?

Vi må innrømme at vi fortsatt venter på å få oppleve EM eller VM i Norge, men har innsett at det høyst sannsynligvis ikke skjer for vår generasjon. Men hvis Irland får det til, ja hvorfor ikke? VM i 2022 kjøres som kjent i Qatar.

Spilleren møter nå Steven Gerrard, fire år etter

På torsdag møter Villareal Rangers i Europaligaen. For Santi Cazorla blir dette en helt spesiell opplevelse. For 33-åringen blir dette nemlig et gjensyn med Liverpool-legenden Steven Gerrard. Blir en kveld å minnes. (foto: carzola, twitter) -Jeg var heldig å spille mot ham da han var i Liverpool. Han har alltid vært en rollemodell for meg, en jeg alltid har beundret, sier Cazorla ifølge Football-Espana. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Kommer den spanske midtbanespilleren inn på banen mot Rangers, blir dette hans første kamp i Europa på to år.

Står over mot Young Boys på grunn av kunstgress

Mange i Norge har et kjærlighetsforhold til kunstgress og mener det er det beste som har skjedd siden oppfinnelsen av fjernkontrollen. – Det er klar veldig mange flere kan spille fotball her i nærheten av Nord-Polen, men det har også en bakside.  Det er skikkelig miljøfiendtlig og det fører til flere skader enn vanlig kunstgress, dessuten er det mange som får kne og hæl-problemer. Les: Steven Gerrard er også negativ til kunstgress Forsvarsspiller Antonio Valencia spiller ikke når Manchester United møter Young Boys.

Sjelden uhelbredelig sykdom sørger for bråstopp

Stephen Darby som nå er 29 år var på et tidspunkt et av Liverpool sine store talenter, han har spilt sammen med blant andre Steven Gerrard og Jamie Carragher. Han fikk sin Premier League debut i 2010 og har spilt i Champions League. Frem til å dag var han spiller for Championship klubben Bolton. – Høyrebacken er diagnostisert med Motor Neurone Disease, som ifølge Store Medisinske Leksikon er en nevrologisk sykdom der de motoriske nervecellene blir svake eller ødelegges.

Salah avslører favorittspillerne sine på Liverpools 2005-lag

På tirsdag kveld er det duket for gigantmøte i Champions League mellom Liverpool og PSG. Oppi alt alvoret tar vi med en noe helt trivielt og unyttig. Likevel, litt kult er det å finne ut hvem en yngre utgave av Mohamed Salah valgte av Liverpool-spillere på FIFA. Anfield er bedre live. (foto: salah, twitter) Salah har ikke blitt Liverpool-fan over natten. Interessen for de røde strekker seg langt tilbake i tid. Les: F7: Fotball uten regler – nytt av året Som alle fotballspillere med respekt for seg selv, har Salah underholdt seg foran TV´en med FIFA.

Tidligere Liverpool-kaptein: «Like gode som vi var!»

Forrige gang Liverpool kunne heve ligatrofeet hadde Graeme Souness jobben som kaptein. Souness har nå rukket å bli 65 år, noe som beskriver tørken på Anfield.  Men nå har den tidligere Liverpool-kapteinen kommet med en oppløftende uttalelse: Dagens Liverpool-lag er det beste siden klubben vant i 1990. Datidens bart var nåtidens tatovering. Delta i Champions League konkurranse og vinn 30 000,- Jordan Henderson henger seg på Souness´analyse. -Vi har hatt fantastiske spillere som Gerrard, Suarez og Coutinho, men nå som lag er alt riktig og det kommer fra manageren.

Chelsea-legenden enig med ny klubb

John Terry forlot Aston Villa som free agent på slutten av forrige sesong. I en uke eller to ble det fabulert om at 37-åringen ville bli hentet til Manchester United for å løse forsvarstrøblet . Nå viser det seg at turen går til en helt annen liga. Spartak Moskva er klubb som har bragt frem store stjerner.

Steven Gerrard dytter på grense hos Rangers

Steven Gerrard nøyer seg ikke med å reise til Skottland for å nyte landskapet. Etter flere nysigneringer, blant annet med Liverpool-spillere, har lønnsnivået i Glasgow nådd nye høyder. Columbianeren Alfredo Morelos signerte ny kontrakt forrige helg, noe som betyr fortsatt spill for Rangers inn mot 2022. Men billig blir det ikke. Trives overraskende godt i Glasgow.

Gerrard gir seg ikke, flere Liverpool-spillere på vei nordover

Little Liverpool. Når Steven Gerrard er klar for å  hente sin 4. spiller fra gamleklubben sin, fortjener Rangers denne merkelappen. Jon Flanagan, Ovije Ejaria og Ryan Kent er hentet fra Anfield, de to sistnevnte på lån. Dette holder ikke for Rangers-manager Steven Gerrard. Ifølge Daily Star jobber Liverpool-legenden med å hente Dominic Solanke fra Liverpool. Rangers et godt alternativ til benken.

Steven Gerrard er også negativ til kunstgress

Rangers manager og Liverpool legende Steven Gerrard ledet laget sitt til 3-1 seier mot Kilmarnock i helgen.

Gerrard ønsker kunstgressforbud

Steven Gerrard ønsker kunstgressforbud i toppfotballen. Uttalelsene kommer etter at Jamie Murphy fikk en alvorlig kneskade i Rangers' 3-1-seier mot Kilmarnock.