Nyheter om Gerrard


Juventus har tatt kontakt etter avslag gitt til både Tottenham og Newcastle

Den italienske storklubben Juventus er i førersetet for en overgang for 26 år gamle Anthony Martial, etter at både Tottenham og Newcastle har fått avslag på en forespørsel om et lån. Forholdet mellom angrepsspilleren og midlertidig manager Ralf Rangnick er svært dårlig selv etter en ektefølt unnskyldning for tåpelige kommentarer. Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar Anthony Martial som har vært Manchester United spiller siden han kom fra Monaco i 2015 vet, som alle andre, at Ralf Rangnick ikke er manager når vi igjen kan nye en utepils.

Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

The Guardian: Nå blir det Premier League-debut på Diego Carlos

Sevilla er lite nøden på å gi fra seg den brasilianske midtstopperen. I en sesong der Julen Lopetegui er i reell kamp om La Liga-trofeet med tidligere arbeidsgiver Real Madrid, trenger Sevilla bautaen Carlos. Likevel, etter å ha avvist Newcastle to ganger, har spanjolene innsett at Carlos er tapt. Carlos skal selv ha bedt om å slippe til Premier League, The Guardian hevder de to klubben nå er i siste fase av forhandlingene, der det er forventet at 28-åringen hentes ut av Andalusia for rundt 360 millioner kroner.

Luis Suarez har avslått fire tilbud – styrer mot en spektakulær gjenforening med Steven Gerrard

Philippe Coutinho er tilbake i den trygge sfæren rundt Steven Gerrard. Forrige helg var brasilianeren også tilbake på banen som en gamechanger da Manchester Uniteds trygge ledelse på Villa Park ble snudd til poengdeling. Nå er det fler av den gamle Liverpool-gjengen som vil være del av Gerrards Premier League-prosjekt. Den danske sportdirektøren hos Villa, Johan Lange lyktes med å hente Philippe Coutinho til Aston Villa, nå ryktes neste tidligere Liverpool-stjerne til Villa Park.

Offisielt: Robin Olsen er på plass i Premier League – Klar til å stoppe alt!

Det er en ekstremt kampvillig keeper som nå endelig er på plass et sted han føler seg hjemme. Robin Olsen ble kontakt sendt ut i kulden i Roma av manager Jose Mourinho etter klubben valgte å satse på landsmann Rui Patrício istedenfor. En god stund har vi hørt at Aston Villa var svært interessert i å hente den svenske landslagskeeperen og nå i dag er det offisielt. Roma var først ute med å bekrefte leiekontrakten som også inneholder en kjøpsopsjon.

Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

På lørdag var det Manchester United som ble de første til å kjenne på Coutinhos retur til Premier League. Den tidligere Liverpool-spilleren gjorde sakene sine ekstremt bra på Villa Park, involvert i de to scoringene som tvang Ralf Rangnick og gjengen til poengdeling. Dette er garantert bare starten. Vi husker hvordan James Rodriguez fikk umiddelbar suksess hos Everton da Carlo Ancelotti hentet sin tidligere læregutt hos Real Madrid til Goodison Park. Rodriguez leverte fra debuten, men klarte ikke å holde trøkket opp gjennom hele sesongen.

Sierra Leone stanset Elfenbenskystens superstjerner

Sierra Leone utlignet til 2-2 på overtid og satte en stopper for stjernegalleriet til Elfenbenskysten i afrikamesterskapet søndag. Utligningen tre minutter på overtid kom etter en kjempebrøler av Elfenbenskystens keeper Bedra Ali Sangare.

Søndagen hos Everton ble brukt til å sparke Rafel Benitez

1-2 tap mot bunnlaget Norwich var spikeren på managerkista til Benitez. 22 kamper med et poengsnitt på 1,14 holdt ikke for klubbledelsen. Bekreftelsen på at Benitez sin jobb hos den blå delen av Everton var over, ble bekreftet på søndag. 16. plass på tabellen med 19 poeng på 19 kamper er ikke noe spanjolen kommer ta med seg videre med et smil. Les: Nani trengte ett fattig minutt på å vise at han har noe å gjøre i Serie A Verden stanser ikke for Everton, der Aston Villa med poengdeling mot United står klar neste lørdag for å hamre Everton videre nedover tabellen.

Adama Diomande på plass hos en ny klubb

Den norske spissen Adama Diomande har ikke fått det til å svinge i Qatar for Al-Saliiya, med bare et mål for klubben. – Nå får han muligheten til å bevise i en klubb som er bedre. Adama Diomandes kontrakt med Al-Saliiya gikk ut ved nyttår, og nå bytter 31-åringen bytter beite til Al-Arabi. Les: Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse Diomande tar et solid steg opp på tabellen ved å bytte klubb i den qatarske toppdivisjonen.

Superveteranen ble dumpet hos Derby 14. januar – signerte for ny klubb dagen etter

Rutine, det er Phil Jagielka, det. Siden 2000 har midtstopperen sanket 300 kamper hos Sheffield United og 385 hos Everton. Det siste året har det blitt 21 kamper hos Wayne Rooney og Derby, men økonomisk rot sendte 39-åringen ut av klubben 14. januar. End of story for Jagielka? No way. Rooney ønsket å beholde superveteranen med 40 landskamper for England, men det økonomiske uføret hos Derby tvang manageren til å slippe Jagielka. For Stoke City ble dette en mulighet de ikke aktet å gå glipp av. Dagen etter var singnaturen til Jagielka på plass.

Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield. Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United.

Martial og Rangnick i clinch

Med 0-2 ledelse mot Aston Villa med tretten minutter igjen av kampen skulle Manchester United sikre seg en sterk borteseier mot brysomme Steven Gerrard. Det endte med poengdeling etter noe så usannsynlig som en Coutinho-scoring ni minutter før slutt. Ralf Rangnick hadde en lite lystig stund foran mikrofonene etter kampen.

Manchester United kjenner på kroppen Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Philippe Coutinho debuterte for Aston Villa med assist og et mål i kampens siste kvarter snudde Manchester Uniteds 2-0-ledelse til uavgjort 2-2 på Villa Park. – Man kan godt si det var en hevn fra for fem dager siden da de røde djevlene sendte Villa ut av FA-cupen, men mye mer er det en reintroduksjon av tidenes mest spennende spillere i Premier League. To Liverpool legender (der den ene har definitivt ikke fått den gullnøkkel til Anfield) er sammen igjen.

Debu­tant Coutinho spolerte kvelden for Bruno Fernandes – Villa greide uavgjort mot Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 2–2) Mens Bruno Fernandes (27) omsider leverte for sin nye manager Ralf Rangnick i Manchester United, var gjenforeningen av Steven Gerrard og Philippe Coutinho (29) som umiddelbar suksess.

Debutant Coutinho spolerte kvelden for Bruno Fernandes – Villa greide uavgjort mot Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 2–2) Mens Bruno Fernandes (27) omsider leverte for sin nye manager Ralf Rangnick i Manchester United, var gjenforeningen av Steven Gerrard og Philippe Coutinho (29) som umiddelbar suksess.

Tror Ronaldo spiller mot Villa

Manchester United-manager Ralf Rangnick har god tro på at Cristiano Ronaldo er tilbake på banen i Premier League-møtet med Aston Villa lørdag. Portugiseren sto tidligere denne uken over FA-cupmøtet med samme klubb som følge av en hofteskade. Foran fredagens pressekonferanse var det knyttet spenning til om måltyven ville bli meldt klar for kamp. Det ble han langt på vei. Manager Rangnick tror både Ronaldo, Jadon Sancho, Harry Maguire og Phil Jones er aktuelle for spill. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.

Sendte Lucas Digne til Aston Villa fikk Anwar El Ghazi tilbake

Det var ingen bytteavtale, bare to hendelser som kom etter hverandre. Dagen startet med at Aston Villa-manager Steven Gerrard fikk sin andre signatur for året, de kjøpte den 28 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne fra Everton. – Så noen timer senere annonseres en låneavtale hvor en spiller går motsatt vei! Everton kunngjorde torsdag kveld at 26 år gamle Anwar El Ghazi vil komme fra Aston Villa på lån for resten av sesongen.

Steven Gerrards andre signering bekreftet

Det er en svært rutinert venstreback Aston Villa-manager Steven Gerrard har hentet i Everton. – Med kjøpet av franske Lucas Digne har han fullført sin andre signering i januarvinduet. Aston Villa har kjøpt den 28 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne. Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League Overgangen ble bekreftet torsdag. Digne forlater Everton etter 3,5 år i klubben. The story so far.

Digne blir Aston Villa-spiller

Den franske venstrebacken Lucas Digne (28) er solgt fra Everton til Aston Villa. Han blir Steven Gerrards andre signering i januarvinduet. Overgangen ble bekreftet torsdag. Digne forlater Everton etter 3,5 år i klubben. – Å signere en spiller av hans kaliber og kvalitet i januarvinduet er et flott tilskudd til troppen vår. Hans ankomst begeistrer meg og alle i Aston Villa, sier manager Steven Gerrard. (NTB)

Der kom telefonen fra Premier League som Robin Olsen har ventet på

I sommer ble Robin Olsen lånt ut fra Roma til Sheffield United i Championship etter å ha falt fullstendig ut av tankene til manager Jose Mourinho.

Bekreftet: Aston Villa med nytt storkjøp!

Aston Villa har blitt enige med Everton om en overgang for venstreback Lucas Digne verdt opptil 25 millioner pund. Avtalen er nå bekreftet etter flere dager med forhandlinger, der Villa har vunnet kampen om den offensive backen etter av interesse fra både Chelsea, Newcastle og West Ham. SISTE: Conte kvitter seg med flere stjerner Digne skal til Birmingham senere onsdag for å gjennomgå den medisinske testen. 28-åringen, som har tre og et halvt år igjen av Everton-kontrakten sin, fortalte klubben nylig at han ønsket å forlate Goodison Park denne måneden. Villa-manager Steven

Manchester United har fått seg et nytt kapteinsemne

Steven Gerrard har mer enn noen annen et ønske om å nekte Manchester United seier. I mandagens FA Cup-kamp ødela en skotte planen for Aston Villa-manageren etter bare syv minutter. Manchester United-supporterne som fylte Old Trafford så med skrekk og gru at Steven Gerrard, det tidligere symbolet på erkerivalen Liverpool, skulle sende United ut av FA Cupen allerede i 3. runde. Heldigvis slapp de med skrekken.

Reddes av Samuel Umtiti signatur

Med Philippe Coutinho tilbake i Premier League i aksjon for Aston Villa sin gamle lagkamerat, Steven Gerrard og ny og billigere avtale for Samuel Umtiti kan Barcelona puste litt lettere. Opprinnelig var planen å selge den franske midtstopperen og dermed fjerne han fra lønnslistene, men nå som Samuel Umtiti har skrevet under på en ny kontrakt med katalanerne, og tar et betydelig lønnskutt er de nå innafor lønnstaket.

Slik kan du se Afrikamesterskapet

I går startet afrikamesterskapet med at vertsnasjonen Kamerun slo Burkina Faso 2-1, og flere av favorittene skal i aksjon de neste dagene. Senegal, Algerie og Kamerun regnes som de største favorittene til å vinne finalen 6. februar. Med Elfenbenskysten og Salahs Egypt som utfordrere til mesterskapet. Favorittene Senegal spiller sin første kamp i dag, men må klare seg uten flere av sine stjernespillere. Mo Salah og Egypt spiller sin første kamp i morgen mot Nigeria. Om du savner de afrikanske stjernene i Premier League kan du følge mesterskapet på norsk TV.

Krise hos favoritter til Afrikamesterskapet

Chelsea-keeper Edouard Mendy går glipp av Senegals åpningskamp i Afrikamesterskapet mot Zimbabwe på mandag kl.