Nyheter om Gerrard


Brendan Rodgers får muligheten i Premier League

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers tok over etter Ronny Deila hos Celtic. Denne sesongen har den dominerende klubben i Skottland fått uventet press fra Rangers – med en annen Liverpool-profil ved roret.

Manchester United-spillerne har uttalt seg om permanent trener

Vi vet at det er skrevet mye flott om Ole Gunnar Solskjær siden 19. desember. Her kommer litt til. Denne gangen fra spillerne selv. Paul Pogba var den første som våknet, så Marcus Rashford, så Romelu Lukaku og så delvis Alexis Sanchez. Takker supporterne, fotball-gudene og Solskjær. (foto: united, twitter) Les: Selv Pogbas familie hyller Ole Gunnar Solskjær Sammen har det blitt fire strake ligaseire i tillegg til en FA cup-seier etter at Solskjær kom til byen.

Steven Gerrard henter gammel storscorer, men ikke fra Liverpool

Det er liten tvil om at Liverpool legende Steven Gerrard har en helt spesiell posisjon i klubben. Etter han overtok managerstolen i den Skotske klubben Rangers har Liverpool vært en meget god kilde for rekruttering.  Nå har han hentet en veteran, men ikke fra Liverpool Jermain Defoe har rukket å bli 36 år gammel og er fortsatt meget aktiv inntil nå for klubben Bournemouth.

Gerrard henter tidligere lagkamerat til Rangers

Rangers-manager Steven Gerrard blir gjenforent med tidligere lagkamerat.
Les mer om:

Ni – minus én – toppspillere som bytter klubb i vinterens overgangsvindu

I januar settes overgangsvinduet på vidt gap og Europas beste klubber bruker muligheten til å rense opp litt i stallen og hente nye spillere som er tilgjengelige og som forhåpentlig representerer er forsterkning. Her er ni spillere (minus én) på øverste/nest øverste hylle som kommer til å være i spill de neste ukene: Adrien Rabiot Dettte er gammel nytt. PSG og den franske spilleren har mer eller mindre brutt kontakten.

Steven Gerrard har endret dynamikken i Glasgow

Steven Gerrard ledet Rangers til deres første Old Firm-seier på nesten syv år. I tillegg har Celtic fått knivskarp konkurranse fra byrivalen om ligagullet. Nå varsler Rangers-manageren at januar skal brukes godt for å stanse Celtic. -I en klubb av denne størrelsen kan du aldri stå stille. Du må jobbe med å forbedre deg og vokse på alle deler av banen. Celtic er fortsatt favoritter, og jeg kommer ikke til å stå her å skryte av å ha slått dem en gang. Men det er godt for selvtilliten og troen til alle hos Rangers, ikke bare meg, sier Gerrard ifølge Express. Mot de fleste odds.

Nå jobber Solskjær steinhardt med De Gea og Martial

Ole Gunnar Solskjær har ikke mangel på arbeidsoppgaver om dagen. 1. Skap tro. 2. Skap samhold. 3. Vekk Pogba, Sanchez og Lukaku. 4. Vinn Kamper! 5. Overtal spillere til å bli på skuta. United-manageren har tatt seg av/er i ferd med å ta seg av punktene 1-4. Men nå må det jobbes parallelt med å overbevise sine nøkkelspillere om å ikke la seg friste av all verdens tilbud. Vi tror han blir. (foto: martial, twitter) Les: 300 millioner kroner bringer Hummels til Premier League Nå er det Anthony Martial og David de Gea som skal forstå sitt eget beste – det vil si å fortsette i klubben.

Wolverhampton legger press på Manchester United

Nuno Santo og Wolverhampton hadde tatt turen til Wembley og et Tottenham som nylig hadde passert de tidligere uovervinnerlige Manchester City. Etter at Harry Kane fulgte jobb-beskrivelsen og satte inn et nydelig mål på langskudd, trodde vi alle det ville komme en overkjøring. Så feil kan man altså ta. Forrige kamp med Tottenham endte med en fotball -og scoringsglede som sørget for 5-0 mot Bournemouth. Undervurder aldri en ulv. (foto: tottenham, twitter) Det ble ingen flere Tottenham-scoringer denne kvelden. I det 72.

Tottenham serverer Solskjær og United en gavepakke

Tottenham har mer enn nok med seg selv og ligger på en imponerende 2. plass i Premier League, men etter at Ole Gunnar Solskjær har entret sirkuset, kobles mye gjerne til hva dette også betyr for United. På lørdag var det Pochettino som gav fra seg poeng i kampen om topp-fire. Harry Kane startet med et deilig  langskudd som satt perfekt høyt i det venstre hjørnet i første omgang mot Wolverhampton. Deilig langskudd, men gleden varte ikke ut kvelden. (foto: tottenham, twitter) Les: Chelsea har blitt enige med Premier Leagues neste superstjerne! Dette hjalp Tottenham dessverre ikke. I det 72.

Her er de 50 beste Jose Mourinho sitatene

Jose Mourinho sin turbulente tid på Old Trafford er over, vi sitter igjen med en uvanlig stor mengde med siterebare uttalelser.

Gerrard-suksess i Old Firm

Rangers vant Old Firm-derbyet mot Celtic 1-0 og la kraftig press på byrivalen på tabelltoppen. Det var også en kamp mellom to gamle kjenninger, Rangers-manager Steven Gerrard og Celtic-manager Brendan Rodgers. Rodgers trente Gerrard i Liverpool.

Steven Gerrard brøt forbannelsen!

Den tidligere Liverpool-kjempen stod egentlig foran en håpløs oppgave på lørdag. Etter et halvt år i førersetet hos Rangers, var det duket for The Old Firm. Rangers mot Celtic. Gerrard og Rangers lå før kampen tre poeng i serien bak erkerivalen, så dette derbyet fikk dermed en dobbelt betydning. De ti siste kampene har endt med åtte seire til Celtic og to uavgjort, så utsiktene var heller dårlige – hvis vi skal ta hensyn til historien. Ingen forlater Old Firm uten blåmerker.

Hatkampen ingen vil tape

Steven Gerrard og Rangers jakter sin første Old Firm-seier på seks år.
Les mer om:

Hatkampen ingen vil tape

Steven Gerrard og Rangers jakter sin første Old Firm-seier på seks år.
Les mer om:

Hatkampen ingen vil tape

Steven Gerrard og Rangers jakter sin første Old Firm-seier på seks år.
Les mer om:

Hatkampen ingen vil tape

Steven Gerrard og Rangers jakter sin første Old Firm-seier på seks år.
Les mer om:

Hatkampen ingen vil tape

Steven Gerrard og Rangers jakter sin første Old Firm-seier på seks år.
Les mer om:

Hatkampen ingen vil tape

Steven Gerrard og Rangers jakter sin første Old Firm-seier på seks år.
Les mer om:

Hatkampen ingen vil tape

Steven Gerrard og Rangers jakter sin første Old Firm-seier på seks år.
Les mer om:

Gerrard står foran en håpløs utfordring – og digger det!

Old Firm. For flere fotball-elskere betyr dette et oppgjør som må oppleves. Det er ikke alltid det er finessene som preger kampen, men kjedelig og blodfattig blir det garantert aldri. På lørdag møter Rangers sin erkerival Celtic. Denne gangen er det en Rangers-manager som er spesielt godt rustet til bitre oppgjør mellom rivaler. Steven Gerrard har vært med på uttallige knokkelkamper gjennom karrieren, der seier mot denne ene motstanderens betyr så mye mer enn tre poeng. Celtic kommer også til å henge på ryggen til Rangers.

Fekk bot for å kritisere dommaren

Steven Gerrard sitt Rangers får 65.000 kroner i bot etter at dei offentleg kritiserte dommaren etter sigeren mot St. Mirren i november. Kritikken kom etter at Daniel Candeias vart utvist. Rangers kalla avgjerda for «feilaktig og uforklarleg».

– Jeg er sikker på at Liverpool kommer til å fosse i angrep fra start

John Arne Riise var med da Steven Gerrard sendte Liverpool videre i 2004.

Gerrard knallhard mot Klopp-kritikken: – Et stort problem for sporten om vi tar feiring ut av den

Liverpool-legenden er ikke enig i kritikken etter Jürgen Klopps banestorming.
Les mer om:

1 minutt og 9 sekunder med en av Liverpools største legender

Ja, vi er stor fan av Liverpool-kjempen Steven Gerrard. Derfor må vi slenge oss på Liverpools hyllest til spilleren, som kortklipt og keitete dro på seg Liverpool-drakten for 20 år siden. Se og nyt. #OnThisDay in 1998, Steven Gerrard made his Reds debut. L E G E N D pic.twitter.com/BOUgBu23RG — Liverpool FC (@LFC) November 29, 2018 Les: Alexis Sanchez satt ut av spill

Rangers spilles til overodds

Over tre ganger pengene på Gerrard og hans Rangers kan vise seg å være dagens beste spill!
Les mer om: