Nyheter om Gerrard


Steven Gerrard beundrer Arsenal-stjernene

Rangers-sjefen fullroser sine tidligere rivaler i Arsenal.

Like før Jose Mourinho slenger rundt vannflasker igjen!

Det var en tydelig gretten Tottenham manager vi kunne observere etter 1 – 3 tapet mot Manchester United på søndag. – Den normalt sparsommelige styrelederen Daniel Levy har åpnet opp lommeboka for best mulig legge til rette for suksess for den portugisiske manageren, men suksessen har latt vente på seg. Det begynner å bli rimelig klart at Champions League er utenfor rekkevidde og med det kommer også klubbens store stjerne Harry Kane mest sannsynlig gå videre. – Salget av Kane, kan faktisk være det som finansierer sparkingen av Jose Mourinho.

I går økte Vinicius Junior sin verdi med mange millioner

Det begynner å bli lenge siden Real Madrid har levert så underholdene fotball som i gårsdagens første kvartfinale på Estadio Alfredo Di Stefano mot Liverpool. Vinícius Júnior var fantastisk god og sørget for to mål. Det var en meget fornøyd Real Madrid manager Zinedine Zidane som etter kampen mener de er undervurdert: «Jeg tror dette laget er undervurdert. Til slutt fortjener vi å bli klarert. Dette teamet snur på tingene som blir sagt. Det er akkurat det denne klubben og dette laget kan gjøre.

Bekreftet: Gerrard får kapteinen med videre

James Tavernier har spilt 289 kamper for Rangers, men kan først denne sesongen titulere seg som seriemester. Steven Gerrard har ledet Rangers til topps i Scottish Premiership første gang på ti år. Dette skal Tavernier ha mer av. Høyrbacken produserer som en angrepsspiller, og står med imponerende 11 scoringer og 10 assists på 29 seriekamper. 29-åringen har fortsatt kontrakt som løper til neste vår, men det var ingen grunn til å utsette neste signeringsrunde. Spiller og klubb er som skapt for hverandre, nå fortsetter arbeidsforholdet til 2024.

Olivier Giroud vasser i tilbud

Det er litt vanskelig å helt forstå forholdet mellom Chelsea og den franske 34 år gamle spissen Olivier Giroud. – Det har i vekslet mellom dårlige periode på benken og scoring av viktige mål og hyllest. Denne sesongen har det blitt elleve mål på 24 kamper. Kontrakten med Chelsea går ut i sommer og så langt ser det ikke ut til å komme en forlengelse. – Det har mange klubber fått med seg, spesielt i Italia hvor de ikke er så aldersfiendtlige som i Spania og England.

«Jeg er sikker på at Steven Gerrard vil trene Liverpool»

Tidenes målscorer i Liverpool Ian Rush er sikker på at femtemann på lista Steven Gerrard en dag vil overta managerstolen på Anfield. Jürgen Klopp har enorm suksess med på Premier League og Champions League pokaler på CVn og vil ikke, selv om denne sesongen har gått tråere, under noen omstendighet bli tvunget til å gå. Denne sesongen har Liverpool legende suksess som manager for Randers og vil hente hjem seriemesterskapet i Skottland.

BBC: Celtic i avsluttende forhandlinger – har bestemt seg for neste trener

Da Steve Gerrard hadde gjort noe så uhørt som å styre inn mot ligatittelen i Premiership, måtte Neil Lennon takke for seg. De siste to månedene har assistent John Kennedy styrt Celtic-skuta, men nå ser det ut som Gerrard har fått sin neste motstander langs sidelinjen.

Marca: Gareth Bale kan skrote planen

Når Gareth Bale har begynt å smile igjen, da forteller det mye om situasjonen på og utenfor gressmatta. Dagens situasjon er en ekstrem kontrakst til bildene hos Real, der waliseren satt på benken og halvssov med munnbindet over øynene. Likevel har Bale en plan om å returnere for sitt siste år i Madrid og sikkert bevise at han fortsatt duger. Les: Harry Kane holder kortene tett til brystet -Hovedårsaken til at jeg kom til Spurs denne sesongen var først og fremst for å spille fotball.

Trygler Cavani om å takke nei

Cavani senior har bedt Edinson komme seg hjem til Sør-Amerika, argentinske Boca Juniors skal ha viftet med treårskontrakt, Marcos Rojo er sendt ut for å overtale 34-åringen om å joine ham hos juniors.

Celtic henter inn Man United-legende for å sette på plass Steven Gerrard

Steven Gerrard leder Rangers til det første seriemesterskapet på altfor lenge. Celtic har hatt hegemoniet i den skotske byen de siste ni årene, men med Liverpool-legenden på plass i dress har styrkeforholdet mellom byrivalene endret seg.

Beckham setter Solskjær helt, helt der oppe

De spilte sammen mellom 1996 og 2003. I perioden hentet de inn 5 Premier League-titler, FA Cupen og Champions League-trofeet. Likevel, hadde David Beckham ment at «Ole» hadde misskjøtet sitt United, hadde ikonet garantert sagt fra. Men fra David Beckham kommer det bare full respekt for jobben Solskjær har gjort disse årene. Les: Gerrard: England spiller uten Premier Leagues beste høyreback For første gang siden Sir Alex hoppet ut i pensjonisttilværelsen i 2013 er United i posisjon til en back-to-back blant topp tre i ligaen.

Luis Suarez er ikke i tvil om hvem som er best av Haaland og Mbappé

Forrige uke passerte Luis Suarez 500 scoringer. På spørsmål om hvem som kommer til å prege fotballverdenen foran motstandernes mål de kommende tiårene, falt valget til urugayaneren på en 20-åring med pannebånd. -Jeg går mer mot Haaland, men Mbappe er også på et høyt nivå. Haaland er en stor spiller. Han er på et spektakulært nivå. Han har en beundringsverdig fysisk power.

Sparket Peter Bosz og henter Hannes Wolf

Bayer Leverkusen har som ambisjon om å kvalifisere seg til Champions League og var egentlig på god vei til å klare det, men så har det raknet, de siste seks kampene har det bare blitt en seier. Nå er de nede på sjetteplass i Bundesliga og dermed utenfor Europaligaen også, det overrasker ingen at Peter Bosz nå har fått sparken. Etter 3 – 0 tapet mot Hertha på søndag skjønte de fleste at det så mørkt ut for fremtiden til Bosz i Bayer Leverkusen.

Gerrard: England spiller uten Premier Leagues beste høyreback

Steven Gerrards forståelseshorisont preges av bakgrunnen som legendarisk klubb -og landslagsspiller og rollen som manager. Med dette utgangspunktet mener Gerrard at Gareth Southgate har gjort en solid tabbe. Selv om Liverpool-legenden er den første til si at det er Gareth Southgate som er boss for De Tre Løvene, er han ikke enig i behandlingen av Trent Alexander-Arnold. Les: Alan Shearer valgte Martin Ødegaard Liverpools høyreback må se VM-kvalifiseringskampene til England fra sofaen etter å ha blitt veid for lett av Southgate.

Elyounoussi spilte hovedrolle i Old Firm

Hele byen holder pusten når det brygger opp til et av verdens tøffeste derbyer. Steven Gerrard har allerede løftet Rangers til ligagull, nå sto det om æren i Old Firm. At resultatet ikke betyr noe for ligaen, betyr null og niks for spillerne som opplever byrivalens drakter på samme måte som en rød klut (og et vepsestikk) for Ferdinand. Les: Ajer har ikke lenger noe valg Da er det spesielt kult for oss at det var Mohamed Elyounoussi som smatt frem på et hardt innlegg og headed til 1-0 for Celtic etter 23 minutter.

Gerrard anklaget motspiller for rasisme etter skandalekamp

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow.
Les mer om:

Gerrard anklaget motspiller for rasisme

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow.
Les mer om:

Anklager motspiller for rasisme

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow. Ifølge den tidligere Liverpool-kapteinen ble Glen Kamara utsatt for rasisme i oppgjøret som endte med 0-2-tap og exit for Rangers. – Han fortalte meg at det ble sagt rasistiske ting til ham. Jeg kjenner Glen, og jeg stoler 100 prosent på ham. Dette er virkelig skuffende. Jeg blir sur, sa Gerrard. Gerrard vil at fotballmyndighetene ser på saken. – Nå er det opp til Uefa (Det europeiske fotballforbundet).

Frank de Boer avkrefter alle ville rykter om Donny van de Beek

Hos Ajax etablerte van de Beek seg som en av de beste unge midtbanespillerne i Europa. Hos Manchester United ble behandlingen en helt annen. Ryktene har svirret om at spilleren Solskjær egentlig ikke bestilte, vil bort fra Old Trafford. Nederlands landslagstrener Frank de Boer er opptatt av at spillerne som utgjør troppen får ukentlig matching på høyeste nivå, så vi skulle forvente at steinansiktet de Boer skulle oppfordre 23-åringen til å komme seg bort fra Old Trafford.

Rooneys genistrek blir hyllet

Manager Thomas Frank har ledet Brentford på god vei mot Premier League-opprykk store deler av sesongen. De siste månedene har det blitt noen poengtap som har sendt Norwich, Watford og Swansea foran på tabellen. Så da det igjen ble poengtap mot Derby på tirsdag, skulle vi tro at Frank ville være knust. Tvert imot. Manageren var like fornøyd med spillerne sine som han var mektig imponert av Derbys manager.

All verdens Liverpool-supporterne kan slutte å bite negler

Tidligere i mars bestemte Joachim Löw seg overraskende for å gi seg som tysk landslagstrener etter sommerens EM, ett år før tiden. For Liverpool-supporterne var dette alt annet en godt nytt. Alle vet at Jürgen Klopp er toppkandidaten hos det tyske fotballforbundet, og at han selv har pratet varmt om denne jobben. Etter noen virkelig seige måneder, har Mester Klopp den siste uken fått med seg Champions League-avansement og tre poeng på mandag mot Wolverhampton i Premier League.

Kaptein returnerer til synkende skip i Bundesliga

Han spilte seg opp fra ungdomssystemet hos Schalke på slutten av 1998. Nå har 31-åringen bestemt seg for å takke klubben for muligheten med å fotballkrige for å få den stolte klubben tilbake til Bundesliga. For det blir Bundesliga 2 på Schalke 04 neste sesong. Med 25 kamper spilt, er det 11 poeng opp til neste klubb og ingen tegn i verden som skal redde den stolte klubben fra nedrykk.

Celtic har funnet mangeren som kan sette på plass Steven Gerrard

Selv om Celtic har sine utfordringer når de skal vifte med Scottish Premiership for å tiltrekke seg en Pep Guardiola, Jürgen Klopp eller Julian Nagelsmann, er det ikke tvil om at statusen på managerstillingen i Glasgow er høy.

Sven-Göran Eriksson endelig på vei tilbake til balløya

Sven-Göran Eriksson var enorm som manager i Serie A på 1980 -og 90-tallet. Så takket svensken ja til jobben som Englands landslagstrener, historiens første utlending til å lede de tre løvene. Her gikk det resultatmessig bra, og da det var slutt i 2006, hadde Eriksson løftet England på FIFA rankingen fra 17. plass i 2001 til 5. plass i 2006. Det engelske fotballforbundet skal i tillegg ha beskrevet Eriksson som landslagstreneren med størst suksess etter Alf Ramsey (wikipedia).

Bekreftet: Stillingen som tysk landslagstrener blir ledig altfor tidlig for Liverpool

På mandag kom beskjeden fra det tyske fotballforbundet Liverpool-supporterne ikke ønsket. Joachim Löw gir seg som landslagstrener etter sommerens EM-sluttspill. Hva i huleste har dette med Mester Klopps å gjøre? For noen uker siden gikk tyske Bild og dro frem regnestykket som taler for at Klopp gir seg hos Liverpool før 2024. Les: Utnytter krise: Bruker pengemakta for å hente Romelu Lukaku Det tyske landslaget har blinket ut Klopp som neste landslagstrener, noe Liverpool-manageren selv har dratt frem som ønsket scenario etter Liverpool-tiden.