Nyheter om Gerrard


49.309 møtte opp for å se sliteseier for Gerrard i Rangers-debuten

Steven Gerrard kunne juble for seier i sin første tellende kamp som Rangers-manager. Skottene slo makedonske Shkupi 2-0 i europaligakvalifiseringen.
Les mer om:

Hevder Valakari takket nei til trenerjobb i Liverpool

Tromsø-trener Simo Valakari skal ha vært ønsket som erstatter for Steven Gerrard som trener for Liverpools G18-lag.

Steven Gerrard og Liverpool enige om en avtale

Steven Gerrard er synonymt med Liverpool selv etter han overtok som manager for skotske Rangers.

Gerrard ga sitt ikoniske draktnummer videre

Naby Keita har blitt tildelt drakt nr. 8 hos Liverpool – og midtbanespilleren har avslørt hvor forbauset han ble da Steven Gerrard overrakte den personlig til ham. Den 23-årige nysignerering, som formelt vil fullføre sin overgang til Liverpool søndag 1. juli, blir den første spilleren som har på seg nummeret siden mai 2015, da Gerrard forlot klubben til fordel for LA Galaxy. Og Keita har avslørt hvor overrasket han ble da Anfield-legenden – da klubbens U18-sjef – ved sitt første besøk i Melwood i august i fjor. – Da han kom inn, så jeg på ham og sa,» wow» fordi han er en legende.

Gerrard henter Liverpool-spiller

Steven Gerrards assistent i Rangers ,Gary McAllister, bekreftet i går at Jon Flanagan var på medisinsk test i klubben. Rundt klokka 14.30 torsdag ble det offisielt at backen er klar for Rangers. Ifølge James Pearce i Liverpool Echo vil overgangen på free transfer bli fullført torsdag, og Flanagan tilbys en kontrakt på 2 år, med opsjon på ytterligere 12 måneder. Flanagan blir Gerrards 7. signering i sommer etter at han tok over manger-jobben i Rangers.

18-åring var årsaken til at Liverpool droppet treningskamp

18-åringen startet i Chelsea, men flyttet over til rivalen 2014. Nå dreier det seg bare om Liverpool, men dette hindrer ikke andre å forsøke seg på å lure spilleren ut av landet. Rhian Brewster har en lysende fotballfremtid foran seg.

Tidligere tysk landslagskaptein langer ut mot Löws vurdering

Det blir litt sånn foran store mesterskap. Vi henter frem tidligere stjerner for å analysere landslagstrenernes vurderinger. Tidligere har Joachim Löw vært over gjennomsnittet treffsikker når det gjelder uttaket, men denne gangen sitter en tidligere kaptein hoderystende tilbake. Manchester City-spilleren Leroy Sane kom ikke med i Tysklands VM-tropp. For Michael Ballack, tidligere tysk landslagskaptein med 42 mål på 98 kamper, savner dette sportslig logikk. -Han har vist fram alle sine gode kvaliteter som spiller og kunne hatt stor påvirkning på resultatet i VM.

Gerrard henter inn lagkompis fra Liverpool

Fotball på det forblåste Skottland har blitt litt mer interessant etter at Liverpool-legenden Steven Gerrard tok på seg trenerrollen i Rangers. Nå blir det mer Liverpool i den skotske klubben. Gary McAllister spilte to år med Gerrard på Anfield. Nå hentes 53-åringen til Rangers som trener-assistent. De to gutta skal ut og ri igjen. McAllister har tidligere vært trener for Coventry og Leeds, i tillegg til assistentjobben hos Liverpool under Brendan Rodgers. Spennende blir det hva de to tidligere spillerne får til hos Rangers.

Steven Gerrard ønsker norsk talent han trente i Liverpool

Steven Gerrard har ikke glemt det norske stortalentet Edvard Tagseth som ble en del av Liverpool sitt akademi da han bare var 14 år. Frem til han var 15 ble det en pendler tilværelse, men nå er det fast opphold på Anfield.  Edvard er en del av U18 og bare 17 år gammel.

Benitez kom med meldingen Liverpool-supporterne digger å høre

Rafael Benitez har fortsatt en høy stjerne på Anfield. Ikke minst for bragden i 2005, der AC Milan måtte gi tapt i Champions League-finalen i Istanbul. Nå uttaler Newcastle-treneren seg om Klopps sjanser i lørdagens finale. Og Liverpool-supporterne gliser. -Jeg tror dagens Liverpool-lag er bedre enn vi var. Vi oppnådde det vi gjorde gjennom mirakelet i Istanbul. Men dagens Liverpool er bedre. Vi hadde noen spillere med høy kvalitet og erfaring; Gerrard, Alonso og Hamann. Vi hadde også spillere som kjempet hardt, så vi hadde god balanse.

Gerrard henter Premier League-spiller som sin første signering

Steven Gerrards første signering som manager er Scott Arfield (29) fra Burnley.
Les mer om:

Norge senket av Gerrard-fetter i EM-kvartfinalen

(England-Norge 2–0) Denne 17-åringen heter Bobby Duncan og er fetteren til Steven Gerrard. Han senket Norge med mål og assist i kvartfinalen i G17-EM søndag.

I to år ble Gerrard-familien plaget av gangster. Nå er redningsmannen drept

John Kinsella hjalp Steven Gerrard og familien med å bli kvitt en pengeutpresser for noen år siden. I helga ble han selv drept.
Les mer om:

Fotballryktene: – Gerrard vil hente tidligere Liverpool-profil

Mens Manchester United vurderer kjøp av Serie A-stjerne. Få dagens rykter her!

Gerrard ny Rangers-sjef

Liverpool-legenden Steven Gerrard er i dag ansatt som ny manager i skotske Rangers. Det bekrefter Glasgow-klubben i en pressemelding nå i ettermiddag. Gerrard har siden han la opp i 2016 vært trener for reservelaget til Liverpool, men får nå oppgaven med å få Rangers tilbake som Skottlands beste fotballklubb.

Gerrard blir manager

Steven Gerrard (37) har fått sin første managerjobb. Liverpool-legenden har signert for fire år med Rangers. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Liverpool-fighten flyttes til Skottland

Steven Gerrard har en posisjon for evig tid på Anfield. Kjenner vi klubben rett, er 37-åringen tiltenkt en rolle i Liverpool også i fremtiden. Men først skal han sendes ut for å lære. Her møter han sin tidligere sjef. Ifølge Sky Sports har den tidligere Liverpool-legenden blitt enig med Rangers om en treårig avtale som hovedtrener. Partene skal ha blitt enige i etterkant av Gerrards tur til Roma, der han fikk oppleve at de røde kjempet seg til Champions League-finalen. Skal bringe happy days til Rangers.

Gerrard blir Rangers-manager

Liverpool-legenden Steven Gerrard (37) blir ny manager i den skotske fotballklubben Rangers, melder flere britiske medier.
Les mer om:

Liverpool-legende presentert som Rangers-manager

Liverpool-legenden Steven Gerrard (37) ble fredag presentert som ny manager i den skotske fotballklubben Rangers.
Les mer om:

Hevder Gerrard er klar for Rangers

Liverpool-legenden Steven Gerrard (37) skal være klar for sin første jobb som manager. Han tar over skotske Rangers, og skal nå forsøke å vippe Celtic av Skottlands fotballtrone.

«Jeg tror ikke den nåværende treneren vil ha meg tilbake»

Gerard Deulofeu ser det ikke som en åpenbar mulighet å komme tilbake til Barcelona når leieoppholdet i Watford er over i sommer. – I slutten av januar bestemte Barcelona seg for at han var overflødig.  Les: Har gitt opp spill for Barcelona Det var en umiddelbar suksess for Gerrard Deulofeu i Watford og han ble raskt en viktig del av angrepet til klubben, så ble han skadet  – Gerrard snakket med Cadena Ser: «Det er klart at jeg ikke kommer tilbake til Barcelona.

Murty fjernet i Rangers – Gerrard kan nærme seg managerjobb i Skottland

Rangers har sparket manager Graeme Murty etter 0-5-tapet i Old Firm mot byrival Celtic. Liverpool-legenden Steven Gerrard er favoritt til å ta over på Ibrox.
Les mer om:

Liverpool legende Steven Gerrard skal ha takket ja til ny jobb

De fleste engelske aviser skriver i dag at Steven Gerrard har sagt ja til den Skotske storklubben Rangers. – Drømmen er fortsatt å overta Liverpool en dag, og da er en managerjobb i en annen klubb et skritt på veien. 37 åringen leder Liverpool sin ungdomsavdeling og U18 laget.

Daily Mail: Gerrard har sagt ja til Rangers

Liverpool-legenden Steven Gerrard har takket ja til jobben som Rangers-manager, ifølge den britiske avisen Daily Mail.
Les mer om: