Nyheter om Gashi


Solgte keeper i går tester en ny i dag

I går ble Anders Kristiansen solgt til Sarpsborg 08 sitt favorittmarked Belgia og i dag har de fått en ny keeper til testing.  Søndag kom nyheten om at Kristiansen forlater Sarpsborg 08 og er klar for spill i belgiske Union Saint Gilloise. Ørn Horten keeper Jorge Miguel Vieira (27) fra Portugal skal trene med Eliteserie-laget i noen uker fremover. Les: Sarpsborg 08 fortsetter å selge til Belgia Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, at keeperen gjorde et godt inntrykk på mandagens trening. «Han var bra da han spilte mot oss i cupen også, og han er en god keeper.

Ardian Gashi om Lars-Kristian Eriksen: – En perfekt mann for FFK

Ardian Gashi (35) mener FFK sporenstreks bør ta en telefon til Lars-Kristian Eriksen (33). – En spiller som ville passet perfekt inn i FFK.
Les mer om:

Innvandrerhumor er populært

SKIEN (NRK): Qendrim Gashi harselerer med stereotypiske situasjoner fra innvandrerfamilier. Det skaper engasjement på sosiale medier.
Les mer om:

Ble reddet av Lørenskogs befolkning

LØRENSKOG: Hun skulle sendes ut av landet, men lokalbefolkningen kjempet for å la Hanife Gashi bli. Nå har datteren laget fotoutstilling om henne i Lørenskog Hus.
Les mer om:

Her brenn han sjansen som kunne sikra Albanias første poeng i EM

Sveits såg ut til å ha kontroll på kampen, men innbytar Shkelzen Gashi var nære ved å sikra EM-debutanten Albania poengdeling på slutten.
Les mer om: