Nyheter om Gary Neville


Mener Liverpool bør prioritere bort Champions League

Manchester United-legende Gary Neville frykter Liverpool i Premier League, men mener Merseyside-klubben bør prioritere bort Champions League for å ha best mulig sjanse til å ta ligagullet.

Southgate har bedt Premier League spiller om å bytte statsborgerskap

Det sier noe om hvor imponert den engelske landslagssjefen Gareth Southgate er over den unge West Ham spilleren Declan Rice når han har kontaktet han for å få han til å bli engelsk.  Det var på en pressekonferanse i forbindelse med Nations League at Southgate fortalte at de hadde startet forhandlinger med 19 år gamle Declan Rice for at han skulle spille for England i fremtiden. Du skjønner du er god når England banker på døra og lurer på om du vil spille Les: «Rashford må komme seg bort fra Manchester United!» Martin O'Neill should not give Declan Rice the option to come back into the ireland

Fakta om slagene mellom Manchester United og Tottenham – del I

På mandag kveld står Tottenham og Manchester United foran sesongens første store utfordring: hverandre. For å varme opp til denne kampen, bringer vi deg noen facts som gjør ventetiden kortere. Manchester United har vært så snille å sette sammen egne tall og fakta, så vi henger oss på og bringer deg et sammendrag. United og Tottenham har møtt hverandre 189 ganger Første gang var i 1899, som endte 1-1 Staute Tottenhamspillere i 1899.

Slakter United-sjefens opptreden etter tapet

Manchester United-legenden Gary Neville går knallhardt ut mot United-direktør Ed Woodward.
Les mer om:

Fire Manchester United-spillere får skylda

Ikke for å disse Brighton, men klubben som endte på 15 plass forrige sesong skal være en lett match for United. Spesielt surt blir det når byrivalen City smadrer klubben som ble nummer 16 i samme runde. 2-3 mot Brighton bragte frem dommedagsprofetiene i Manchester. Og blåst inn i glemselen var 1. rundes United-seier mot Leicester. Så stille klapper man til supporterne etter 2-3-kamp mot brighton. (foto: united, twitter) De tidligere United-kapteinen Gary Neville er sannsynligvis litt over gjennomsnittet interessert i å se klubben sin lykkes. Samtidig brukes han som fotball-ekspert i media.

Neville langer ut mot Sterling-hets i sosiale medier

Gary Neville stempler pausekritikken av Raheem Sterling i sosiale medier under VM-kampen mot Sverige som «totalt motbydelig».
Les mer om:

Spøkefull Giggs: – Derfor gruer jeg meg til å jobbe med Gary Neville i VM

Ryan Giggs skal jobbe som fotballekspert sammen med tidligere lagkamerat Gary Neville under VM. Det er noe Giggs ikke bare gleder seg til.

Neville tror Simeone kan løfte Arsenal

Fotballekspert Gary Neville mener Atlético Madrid-trener Diego Simeone bør vurderes som erstatter for Arsenal-manager Arsène Wenger.

Uten Arsene Wenger ligger veien åpen for en retur for Nicklas Bendtner

Selv i Premier League får de med seg hva som skjer i Norge, ihvertfall når det gjelder så synlige personer som Arsenal sin Lord, Nicklas Bendtner. Frem til overgangen til Rosenborg i sommer var det ingen som stilte spørsmålstegn ved om det var riktig av Arsene Wenger å miste troen og la Bendtner gå.  Det er vanskelig å tro, men etter at Nicklas Bendtner har fått suksess i Rosenborg og ble toppscorer i Eliteserien, sammen med returen til det danske landslaget selvsagt, har flere i Premier League-klubben Arsenal begynt å leke med tanken om å få ham tilbake til Emirates.

Conte i strupen på «idiotiske» Gary Neville etter City-tapet

Sky Sports-ekspertene Gary Neville og Jamie Redknapp slaktet Chelseas taktikk mot Manchester City. Det falt ikke i god jord hos Antonio Conte.

– Kun en spiller i verdensklasse

Manchester United-legenden Gary Neville mener José Mourinho kun har én spiller i den ypperste verdensklasse i troppen. Finn ut hvem på TV2.no/sport.

Arsenal totalslaktes etter knusende finaletap: – Patetisk. Fryktelig. Sørgelig

– Nå liker jeg ikke engang fotballen deres. Den siste bastionen har falt, sier tidligere Premier League-profil Gary Neville.
Les mer om:

Rashford er bare et menneske og ikke en Ryan Giggs

Denne sesongen har Marcus Rashford blitt hevet opp og frem som en allerede ferdigutviklet stjernespiller. Så kom Alexis Sánchez. 20-åringen har spilt en rolle på United så å si hele denne sesongen – helt til Alexis Sánchez dro på seg United-drakta. Etter dette har det blitt kun én av seks kamper på Rashford. Der noen hevder unggutten har tapt seg, ser tidligere United-spiller Gary Neville det som helt normalt. -Når du er en ung spiller og kommer inn på laget, er det ikke en selvfølge at du skal spille hver kamp resten av karrieren din. Ryan Giggs gjorde det, men han var et unntak.

Slakter Guardiola-beslutning: – Det er fullstendig latterlig

Gary Neville mener Pep Guardiola er en fantastisk manager, men det er én ting han ikke forstår.
Les mer om:

Mourinho får kritikk: – De bare lemper ballen fremover

Manchester United-legenden Gary Neville og TV 2-ekspert Erik Thorstvedt refser José Mourinhos kampplan mot Manchester City.

Tror Mourinho kan snyte Guardiola for tittelen: – Ikke sett lignende glød i United siden Fergusons tid

Både Alan Shearer, Gary Neville og Jamie Carragher tror Manchester United fremdeles kan snyte byrival Manchester City for Premier League-tittelen denne sesongen.

– Alle som har gjort dette har forsvunnet

Jamie Carragher og Gary Neville er delte i oppfatningen av David Luiz-vrakingen. – Det er ingen grunn til å tro at det er misnøye med manageren, sier Øyvind Alsaker.
Les mer om:

Manchester United-legenden om Riises supermål: – Den skal ikke gå inn

Gary Neville gremmes når han ser scoringen som John Arne Riise aldri glemmes for.

Kane kun slått av Messi: – Bedre enn Cavani og Lewandowski

Sky Sports News-ekspert Gary Neville tror Europas største klubber gledelig vil punge ut for å sikre seg Harry Kane. Men han tviler på at Tottenham vil selge toppscoreren.

Smadret Everton, men: – Mourinho bør være bekymret

Klubblegenden Gary Neville lot seg ikke imponere over Manchester Uniteds 4-0-seier mot Everton.
Les mer om:

– Lemar-bud på 700 millioner kroner avslått – Liverpool hylles av Neville

Liverpool har lagt inn et bud 600 millioner kroner for Monaco-stjernen Thomas Lemar. Sky Sports-ekspert Gary Neville tror klubben har noe stort på gang denne sesongen.

Arsenal-legende: – Lukaku blir toppscorer

Ian Wright og Gary Neville tror Romelu Lukaku blir en hit på Old Trafford. Manchester United-fansen har fått en ny yndling.
Les mer om:

- United må vinne Premier League

Manchester United må vinne Premier League i år. Det mener klubblegende Gary Neville - som til Sky Sports sier at med de pengene som er brukt, og med ambisjonene til manager Jose Mourinho om å alltid levere titler, så må de ta gullet denne sesongen. Men Mourinho selv er uenig. For selv om de slo West Ham 4-0 i sesongpremieren betyr ikke det at de er Englands beste lag eller den store favoritten.

– United er nødt til å vinne

Manchester Uniteds klubblegende Gary Neville mener José Mourinho er nødt til å vinne ligaen med klubben denne sesongen. Se hva Mourinho svarer på TV2.no.

Gary Neville: - City og United er ligagullfavoritter

Tidligere Manchester United-stjerne Gary Neville (42) er overbevist om at en av Manchester-klubbene vil sikre ligagullet kommende sesong. Og at Chelsea vil slite.
Les mer om: