Nyheter om Gary Neville


Danny Welbeck er fortsatt på sykehus

Oppgjøret mellom Arsenal og Sporting Lisboa på torsdag i Europa League endte 0 – 0. Arsenal som leder gruppe E komfortabelt med 10 poeng (Sporting på andre med 7) var egentlig fornøyd med uavgjort resultatet. Arsenal har avansert til utslagsrundene. – Det kjipeste var at Danny Welbeck måtte bæres ut med en ankelskade.  Etter kampen bekreftet Arsenal-trener Unai Emery at skaden var langvarig. «Vi tror det er alvorlig. Han har brukket noe i foten» Det var etter en hodeduell at ulykken skjedde for Welbeck som landet forkjært og så ut til å vri hele ankelleddet i feil retning.

Neville og Redknapp i heftig ordkrig

Managerkrangelen mellom Harry Redknapp og Gary Neville har fått et nytt kapittel etter denne ukens rabalder.

En av Premier Leagues beste managere har tatt første skritt mot Real Madrid

Tottenham gjorde en tapper innsats på mandag, men måtte sende hjem Manchester City med seieren 1-0-på mandag.

– Han tenker at dersom dette fortsetter, blir det en uholdbar situasjon

Ekspertene er overrasket over Tottenham-managerens uttalelser. Gary Neville mener dette kan være det første steget på veien mot en overgang til Real Madrid.

Mourinho får massiv støtte fra fotballeksperter før Chelsea-kampen

Flere begynner nå å bli stive i beina etter å ha sittet på gjerdet og vente på at Jose Mourinho får sparken. På lørdag kommer den ultimate testen for den tidligere Chelsea-treneren. Nå får han massiv støtte fra flere Premier League-eksperter. Når vi snakker om eksperter, dreier det seg her om virkelige eksperter. Det vil si kapasiteter som vet hva som foregår ute på gressmatta når det smeller til for alvor. Gi deg selv muligheten til å vinne en drømmereise – test gratis ut fotballkunnskapene på LeoVegas. Og på lørdag kommer det garantert til å smelle.

Manchester Uniteds største talent var bedre enn Beckham

Er det noen som husker Ben Thornley? Ikke det, sier du. Manchester United-spilleren fra den berømte Class of 92, hadde alt som skulle til for å bli husket som Beckham, Giggs, Neville og Scholes. Så kom den skjebnesvangre treningskampen.  Thornley skulle ha løftet Champions League-trofeet sammen med denne United-gjengen i 1999. Spesielt siden han ble regnet som det største talent av de unge og fremadstormene. David Beckham: -Ben ville ha oppnådd mer enn alle oss andre Kule gutter på vei frem.

United-legende: – Jeg synes synd på Alexis Sánchez

Gary Neville kan ikke forstå hvorfor Alexis Sánchez ikke har fått det til å stemme i Manchester United.

Gary Neville skylder ikke på Mourinho eller Pogba

Manchester United er nå nede på en 10.plass i Premier League og skylden for det legges for det meste på Jose Mourinho og klubbens franske superstjerne Paul Pogba. – De fleste regner med at det er ikke mye som skal gå galt før manageren for sparken. Gary Neville, som er en Manchester United legende med 20 år i klubben, mener å vite at årsaken til problemene ligger et helt annet sted.

United-legendene til angrep på klubben: -Mistet verdier bygd opp over 100 år

De to tidligere Manchester United-heltene Rio Ferdinand og Gary Neville kommer med krass kritikk mot klubbens ledelse etter tapet mot West Ham.

Mener Liverpool bør prioritere bort Champions League

Manchester United-legende Gary Neville frykter Liverpool i Premier League, men mener Merseyside-klubben bør prioritere bort Champions League for å ha best mulig sjanse til å ta ligagullet.

Southgate har bedt Premier League spiller om å bytte statsborgerskap

Det sier noe om hvor imponert den engelske landslagssjefen Gareth Southgate er over den unge West Ham spilleren Declan Rice når han har kontaktet han for å få han til å bli engelsk.  Det var på en pressekonferanse i forbindelse med Nations League at Southgate fortalte at de hadde startet forhandlinger med 19 år gamle Declan Rice for at han skulle spille for England i fremtiden. Du skjønner du er god når England banker på døra og lurer på om du vil spille Les: «Rashford må komme seg bort fra Manchester United!» Martin O'Neill should not give Declan Rice the option to come back into the ireland

Fakta om slagene mellom Manchester United og Tottenham – del I

På mandag kveld står Tottenham og Manchester United foran sesongens første store utfordring: hverandre. For å varme opp til denne kampen, bringer vi deg noen facts som gjør ventetiden kortere. Manchester United har vært så snille å sette sammen egne tall og fakta, så vi henger oss på og bringer deg et sammendrag. United og Tottenham har møtt hverandre 189 ganger Første gang var i 1899, som endte 1-1 Staute Tottenhamspillere i 1899.

Slakter United-sjefens opptreden etter tapet

Manchester United-legenden Gary Neville går knallhardt ut mot United-direktør Ed Woodward.
Les mer om:

Fire Manchester United-spillere får skylda

Ikke for å disse Brighton, men klubben som endte på 15 plass forrige sesong skal være en lett match for United. Spesielt surt blir det når byrivalen City smadrer klubben som ble nummer 16 i samme runde. 2-3 mot Brighton bragte frem dommedagsprofetiene i Manchester. Og blåst inn i glemselen var 1. rundes United-seier mot Leicester. Så stille klapper man til supporterne etter 2-3-kamp mot brighton. (foto: united, twitter) De tidligere United-kapteinen Gary Neville er sannsynligvis litt over gjennomsnittet interessert i å se klubben sin lykkes. Samtidig brukes han som fotball-ekspert i media.

Neville langer ut mot Sterling-hets i sosiale medier

Gary Neville stempler pausekritikken av Raheem Sterling i sosiale medier under VM-kampen mot Sverige som «totalt motbydelig».
Les mer om:

Spøkefull Giggs: – Derfor gruer jeg meg til å jobbe med Gary Neville i VM

Ryan Giggs skal jobbe som fotballekspert sammen med tidligere lagkamerat Gary Neville under VM. Det er noe Giggs ikke bare gleder seg til.

Neville tror Simeone kan løfte Arsenal

Fotballekspert Gary Neville mener Atlético Madrid-trener Diego Simeone bør vurderes som erstatter for Arsenal-manager Arsène Wenger.

Uten Arsene Wenger ligger veien åpen for en retur for Nicklas Bendtner

Selv i Premier League får de med seg hva som skjer i Norge, ihvertfall når det gjelder så synlige personer som Arsenal sin Lord, Nicklas Bendtner. Frem til overgangen til Rosenborg i sommer var det ingen som stilte spørsmålstegn ved om det var riktig av Arsene Wenger å miste troen og la Bendtner gå.  Det er vanskelig å tro, men etter at Nicklas Bendtner har fått suksess i Rosenborg og ble toppscorer i Eliteserien, sammen med returen til det danske landslaget selvsagt, har flere i Premier League-klubben Arsenal begynt å leke med tanken om å få ham tilbake til Emirates.

Conte i strupen på «idiotiske» Gary Neville etter City-tapet

Sky Sports-ekspertene Gary Neville og Jamie Redknapp slaktet Chelseas taktikk mot Manchester City. Det falt ikke i god jord hos Antonio Conte.

– Kun en spiller i verdensklasse

Manchester United-legenden Gary Neville mener José Mourinho kun har én spiller i den ypperste verdensklasse i troppen. Finn ut hvem på TV2.no/sport.

Arsenal totalslaktes etter knusende finaletap: – Patetisk. Fryktelig. Sørgelig

– Nå liker jeg ikke engang fotballen deres. Den siste bastionen har falt, sier tidligere Premier League-profil Gary Neville.
Les mer om:

Rashford er bare et menneske og ikke en Ryan Giggs

Denne sesongen har Marcus Rashford blitt hevet opp og frem som en allerede ferdigutviklet stjernespiller. Så kom Alexis Sánchez. 20-åringen har spilt en rolle på United så å si hele denne sesongen – helt til Alexis Sánchez dro på seg United-drakta. Etter dette har det blitt kun én av seks kamper på Rashford. Der noen hevder unggutten har tapt seg, ser tidligere United-spiller Gary Neville det som helt normalt. -Når du er en ung spiller og kommer inn på laget, er det ikke en selvfølge at du skal spille hver kamp resten av karrieren din. Ryan Giggs gjorde det, men han var et unntak.

Slakter Guardiola-beslutning: – Det er fullstendig latterlig

Gary Neville mener Pep Guardiola er en fantastisk manager, men det er én ting han ikke forstår.
Les mer om:

Mourinho får kritikk: – De bare lemper ballen fremover

Manchester United-legenden Gary Neville og TV 2-ekspert Erik Thorstvedt refser José Mourinhos kampplan mot Manchester City.