Nyheter om Gary Neville


Neville: Den største forskjellen mellom Solskjærs og Mourinhos United er like enkel som den er avgjørende

Når José Mourinho tenker tilbake til tiden på Old Trafford, beviser trolig 2. plassen i Premier League at han var på vei mot titler – før Woodward, spillere, været og fandens oldemor stakk kjepper i hjulene. For Gary Neville er sølvet i Premier League alt annet en tegnet på at alt var i ferd med å gå så mye bedre. For Solskjær er situasjonen en helt annen. -Hva er det som viser at et lag har god karakter og personlighet?

Lindelöf angripes på nytt

Paul Scholes følger Manchester United og Solskjær tett. Vanligvis er det kompisen Gary Neville som slenger ut eder og galle når United snubler og avgir unødvendige poeng, der Scholes er den mer moderate.

Forsvarer Liverpool-kollaps

Sky Sports-ekspert Gary Neville mener han har forklaringen på Liverpools formsvikt.
Les mer om:

Lager krisestemning hos Borussia Dortmund etter å ha hentet inn denne karen

Manchester United startet arbeidet med å hente hjem den engelske superstjernen Jadon Sancho lenge før vi hadde hørt om corona, det var snakk om en overgang i fjor vinter og igjen sist sommer. Fra å være det eneste viktige i godt over et år, er nå interessen for Borussia Dortmund vingen Jadon Sancho på god vei til å smuldre bort. – Forhandlingene foregikk i det uendelige, men de ble aldri enige om en avtale klubbene i mellom, Jadon Sancho hadde allerede akseptert betingelsene romjulen 2019.

En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær

I sommer var det et salig hylekor i den røde delen av Manchester og fra fotballsynsere som Gary Neville, Rio Ferdinand og gjengen. Van de Beek, Cavani og to no names på vingen! Alex Telles skapte antydning til entusiasme, men ikke mer. Resten av høsten fortsatte kritikken mot Uniteds udugelighet på overgangsmarkedet. I januar blir det enda tynnere. Skal vi tro Solskjær.

Bekreftet: Thomas Tuchel tar over Chelsea

Etter sparkingen av Frank Lampard. Gary Neville kommer med dyster spådom.

Solskjær kan være takknemlig for at United aldri klarte å bruke milliarden på Jadon Sancho

Frank Lampard er ferdig som manager for Chelsea. For ikke mange månedene sine var det Ole Gunnar Solskjær som ble tildelt rollen som neste-manager-som-får-fyken. Sett i bakspeilet, bør United og Solskjær være sjeleglad for at de aldri fikk til Jadon Sancho-overgangen til milliarden. Chelsea hentet inn Havertz, Werner, Ziyech, Chilwell, Mendy og Silva til noen milliarder kroner. Kontrasten til United er mildt sagt stor.

Raser mot sparkingen av Frank Lampard: - Helt latterlig

Gary Lineker reagerer, mens Gary Neville ikke er overrasket.
Les mer om:

Van der Sar kan berolige Gary Neville om at Manchester United ikke har rotet seg bort

Som fotballkommentator er Neville betalt for å undre seg over valg klubbene gjør på og utenfor banen – og prate høyt om det. Når det gjelder mysteriet Donny van de Beek, blir United-legenden fortsatt ikke klok på hva som lå bak overgangen. 23-åringen kom for totalt 40 millioner pund i sommer, en anselig sum for en ung midtbanespiller midt i verste koronakrise. Likevel har nederlenderen måtte nøye seg med 8 Premier League-kamper fra start.

Nå blir det skikkelig action hos David Beckham

Ryktene har gått de siste ukene om at David Beckham og Gary Neville har satt seg ned for å legge en felles plan for MLS-prosjektet Inter Miami. To ting har skjedd som nå rydder vei for at første del av planen blir realisert. Mål: Få inn Phil Neville som manager for klubben, som ikke skal samle på 10. plasser som den i debutsesongen. Først ble manager Diego Alonso høflig takket for bidraget og sendt på dør av Beckham, på mandag ble det klart at Neville trekker seg som landslagstener for Englands Lionesses.

Manchester United har begynt å skrote overgangsplaner

For ikke så altfor mange månedene siden Gary Neville, Rio Ferdinand og de andre United-kommentatorene hylte: United MÅ ha forsterkninger i januar, eller så går alt til helvete! En rask titt på Premier League-tabellen i midten av januar forteller en helt annen historie. Solskjær har sakte, men sikkert fått skrudd sammen de ulike delene i United-maskineriet.

Mener at tapet mot City avslørte at Solskjær har et Fernandes-problem

Mens Roy Keane er skuffet over Bruno Fernandes, mener Gary Neville at Manchester United er for avhengige av ham. Nå varsler Ole Gunnar Solskjær en prat med portugiseren.

Mener at tapet mot City avslørte at Solskjær har et Fernandes-problem

Mens Roy Keane er skuffet over Bruno Fernandes, mener Gary Neville at Manchester United er for avhengige av ham. Nå varsler Ole Gunnar Solskjær en prat med portugiseren.

ESPN: Beckham henter United-kompis for å lede Inter Miami

Inter Miami endte på en 10. plass i MLS Eastern Conference i deres debutsesong. Nå planlegger Beckham og de andre klubbeierne å hente inn en av kompisene til Beckham for å sikre en nødvendig stigning i prestasjonene. Paul Scholes? Nope. Gary Neville? Ryan Giggs? Nope. Ole Gunnar Solskjær? Nope, opptatt. Les: Solskjær rister oppgitt på hodet, men vet samtidig at han har lykkes Ifølge ESPNs kilde har Beckham satt seg ned med broder Neville for å ble enige om managerjobben hos Inter Miami.

Og nå som United har blitt avhengig av Victor Lindelöf

Våre svenske venners store stolhet i Premier League har fått pes så det holder denne sesongen, men selv Gary Neville og gjengen holder mer og mer tilbake på kritikken av midtstopperen. Nå er Lindelöf selvskreven hos Solskjær og er sterkt delaktig i at United har kommet godt over skammegrensen på tabellen. Mot Leicester var Lindelöf satt inn på høyrebacken for skadede Aaron Wan-Bissaka. Alt så ut til å gå bra for Lindelöf og United. Etter pause og 1-1 styrte Solskjærs menn kampen og jaktet det som virket som den uungåelige andre scoringen.

Ser dette virkelig ut som en mann som ikke har det bra?

For noen dager siden hadde den tidligere egyptiske landslagsspilleren Mohamed Aboutrika mye å si om sin kompis Mohamed Salah sin fremtid i Liverpool. – Det har ført til en reaksjon fra Salah selv og fra de evige fotballpratmakerne Gary Neville og Jamie Carragher. Salah la ut smilende bilde av seg selv på Twitter.

Ed Woodward er krystallklar om veien videre for United

Gary Neville minner United-supporterne på at det tok Jürgen Klopp rundt tre år å få skikkelig dreis på Liverpool. Hylekoret som siden ansettelsen av Solskjær har ventet på at de endelig kan si «hva var det jeg sa», gjør sitt ypperste for å skape usikkerhet rundt United-manageren. Ed Woodward lar seg fortsatt ikke presse. Leverer ikke Solskjær, sitter han ikke noe tryggere enn resten av verdens topptrenere, men da United tok valget av Solskjær, var det noe helt spesielt klubben ønsket å finne tilbake til.

Bild: Manchester United er dypt inne i forhandlinger med ny ving

United må tilbake til David Moyes-perioden for å finne en tilsvarende tynn sesongstart. Gary Neville beskriver den overbefolkede midtbanen til United som et av Ole Gunnar Solskjær store problemer. Vi håper derfor Hakan Calhanoglu, som spiller midtbanspiller for det tyrkiske landslaget, trives mest i vingrollen som han har hatt hos AC Milan. Det er Bild-journalisten som hevder at kontakten United har hatt med 26-åringen siden i sommer nå har gått over i konkrete forhandlinger.

En overbefolket midtbane gir Solskjær trøbbel

Det var en brutal reality check for Solskjær og hans stolte Champions League gruppledere fikk på søndag. Mikel Arteta hadde gjort forarbeidet som punkterte Solskjærs kamp plan – og Paul Pogba sto for resten. Straffe, og en som vanlig sikker Aubameyang sørget for at Arsenal sendte United tilbake til en Moyes-elendig start på sesongen. 7 poeng på 6 kamper, med bare ett poeng av tolv mulige på Old Trafford får selvfølgelig Gary Neville på banen. Les: Neymar klar for forhandlinger -Det er flere problemer enn løsninger.

Pogba og Fernandes kunne ha blitt som Citys eksplosive duo

Jamie Carraghers jobb om dagen er å skape overskrifter, en kunst han behersker meget godt – selv uten spyttklyse. Denne gangen er det Pogba Liverpool-legenden pirker i – igjen. Carragher kan ikke se at kombinasjonen Pogba og Fernandes noen gang kommer til å fungere hos United. De begynte lovende sammen da de etter virusnedstengningen samarbeidet om å få United til semifinalene i Europaligaen og FA Cupen, men denne sesongen har det sluknet helt mellom de to kreative midtbanespillerne.

Giggs vifter bort tvilerne: Manchester United får spilleren supporterne har skreket etter

Når United-legende -og Sky Sports kommentator Gary Neville analyserer Manchester United, tar vi alltid på «dette er mannen som er nødt til å sikre overskrifter»-filteret. Når Ryan Giggs åpner kjeften, da blir det United unplugged. United sendte Romelu Lukaku til en evig takknemlig Antonio Conte. Riv ruskende vurdering, eller ikke, Solskjær står uansett uten en erfaren senterforward i sin beste alder.

Solskjær hadde Jokeren ingen visste om

Når du er 22-år i toppfotballen regnes du ikke lenger som noen jypling, men når du har ansvaret for å styre midtforsvaret – mot fler av verdens desidert beste angrepsspillere – da er du fortsatt en fersking. I Paris beviste Axel Tuanzebe at dette er tull. Midtstopperen har blitt trukket inn til 19 førstelagskamper for United. Med noen få uker trening i beina etter skade, valgte Solsikjær å kaste 22-åringen inn mot forrige sesongs CL-finalister.

ESPN: Sevilla-spiller har rykket høyt opp på lista til United

Januar kommer raskt for United. Kombinasjonen av manglende suksess på sommerens overgangsmarkedet med forsterkning i midtforsvaret og en sesongstart med et forsvar som lekker som ei sil, krever at Woodward lykkes adskillig bedre på nyåret. Phil Jones og Marcos Rojo har respektive tre og ett år igjen av kontrakten, men holdes utenfor Champions League-troppen. Eric Bailly og Axel Tuanzebe skal få muligheten til å komme seg over tidligere trøbbel med skader, og jobbe seg inn i rollen de var tiltenkt.

Plutselig uten egentlig å ville det var United legende Paul Scholes manager

Paul Scholes som har vært i Manchester United hele sitt liv fant for en stund siden ut at det var en god ide å selv eie en fotballklubb. Sammen med David Beckham, Ryan Giggs, Nicky Butt, Gary Neville og Phil Neville kjøpte de Salford City. League 2-klubben Salford City sparket overraskende tidligere i dag hovedtrener Graham Alexander til tross for en ubeseiret status i sesongens fem første kamper. Nå har det utnevnt Paul Scholes som erstatter. – En utnevnelse de har gjort på en rolig og balansert måte.

Dagen da Manchester United tabbet seg ut

Da den belgiske spissen som tidligere hadde blitt hedret i Premier League som en av de vasseste angrepsvåpnene forlot Old Trafford forrige sommer, kunne ikke Gary Neville styre sin begeistring. Én sesong og to overgangsvinduer senere er det United-supprotere som har begynt å stille seg et spørsmål. Var det egentlig så lurt? Da belgieren gikk til Inter, valgte United å ikke kaste seg ut på overgangsmarkedet for å erstatte Lukaku. Ifølge Goal var argumentet til klubben at de ikke trengte en forsterkning utenfra. Døren ble åpnet for for Mason Greenwood.