Nyheter om Garvik


- Så stjerner og gikk i bakken

Lene Sleperud ble skadet av kjæresten Tonje Frøystad Garvik under «Farmen»-innspilling.
Les mer om:

- Vi vil halde forholdet skjult

Tonje Frøystad Garvik (29) frå Ulsteinvik er ein av deltakarane i årets Farmen-sesong på TV2.
Les mer om:

Kjærestepar klare for «Farmen»: – Vi vil holde forholdet skjult

Lene Sleperud og Tonje Frøstad Garvik ønsker ikke å bli dømt på bakgrunn av sin legning. – Men vi ønsker ikke å gå rundt å lyve, sier det «Farmen»-klare kjæresteparet.
Les mer om:

Opplever ”Monsen-effekten”

– Knallsesong, mykje folk. Veldig kjekt å sjå at så mange vel fjellreiser, i staden for flyreiser, seier Solgunn. Flest nordmenn Dei fortel at mange av utlendingane som kjem, vel å vera fleire døgn på turisthytta og også mange nordmenn som kjem igjen år etter år, vel å liggja over fleire netter. Flest nordmenn er innom, men søstrene meiner dei har hatt fleire gjestar frå utlandet enn før. – Mange vandrar overraskande langt, fleire kjem på tur frå Jonstølen. Somme seier dei har lese om Stranddalen i ulike magasin og somme har funne den i turistbrosjyrar.

Løp 12,88 på 100 m

Maria Lill Garvik (18) ble den tiende fagernesjenta gjennom tidene som løper 100 meter på 12-tallet. Søndag vant hun juniorklassa i Veidekkelekene på flott pers, 12,88.
Les mer om:

Blåser nytt liv i Sanderstølen

Ekteparet Hanne Bjerk og John Garvik har overtatt driften av Sanderstølen Høyfjellshotell, og satser på kortreist og hjemmelaget mat, lokalkunnskap, friluftsliv og opplevelser i fjellheimen.
Les mer om:

Mener politiet hadde en agenda for å stoppe festen han arrangerte i helgen

Privatfesten som ble arrangert på et utested ved Bytunet i Haugesund ble oppløst av politiet rundt klokken 01 natt til søndag. Arrangør Berner Garvik tror politiet hadde bestemt seg på forhånd om å oppløse festen.
Les mer om:

– Kjærleik er kjærleik – uansett

Tonje Frøystad Garvik og kjærasten Lene Sleperud er hovudpersonane i den nye reklamefilmen til Tesori Diamanter, der selskapet feirar at det er eitt år sidan par av same kjønn fekk gifte seg i Den norske kyrkja.
Les mer om:

Fra olje til T-biff

Åshild Garvik Pedersen har gått fra en attraktiv jobb i Statoil til bestyrer på Stranddalen turisthytte i Suldal. Neste helg starter jobben med å ta imot glade og sultne fjellvandrere.

Prosjektleiar for «tomme» bruk

Anne Live Garvik (41) i Lomen er den nye prosjektleiaren for gardsprosjektet som Vang og Vestre Slidre samarbeider om.

– Halvparten av bilene vi får inn, har skader etter veisalt

Det sier medeier av Techs AS i Hammerfest, Jostein Garvik Møller.
Les mer om:

Optimist hele veien til Italia

John-Øivind Tollevik Garvik er på rett kurs. Om to uker er 13-åringen fra Haugesund på plass i Italia for å delta i junior-EM i seiling.

Haugesunder til EM i seiling

13 år gamle John-Øivind Tollevik Garvik fra Haugesund skal representere Norge i EM i seiling i sommer.