Nyheter om Garvik


Green Day for folkevalde

Mikkel Moe Westgård og Marit Ingeborg Garvik spelte og song ved innleiinga av kommunestyremøtet i Vestre Slidre sist veke.

«Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik: – Skulle helst sett at alle trodde på meg

Jukset hun eller jukset hun ikke? Debatten raser på sosiale medier, men vinneren selv nekter å la seg påvirke av alle spekulasjonene.
Les mer om:

- Klar for å leggje dette bak meg(pluss)

Tonje Frøystad Garvik (29) frå Ulsteinvik vann årets utgåve av «Farmen», men trykket som har vore i høve påstandar frå den tapande finalisten skulle ho gjerne vore forutan.
Les mer om:

«Farmen»-vinneren om de «vonde og jævlige» anklagene

Tonje Frøystad Garvik (29) stiller seg totalt uforstående til finalemotstanderens harde påstander.
Les mer om:

Bitter bismak for «Farmen»-vinneren Tonje: – Jeg vet at Kjetil lyver

Tonje Frøystad Garvik svarte rett på åtte av åtte teoretiske spørsmål, og blir beskyldt for å ha jukset seg til seier. – Ekstremt sårende, sier hun.
Les mer om:

Karianne slått på målstreken i «Farmen»: – Mistet følelsen i armen

Karianne Sissener Amundsen (28) var psykisk utslått allerede før hun møtte Tonje Frøystad Garvik i melkespann.
Les mer om:

Søndag kan Tonje vinne «Farmen»

Tonje Frøystad Garvik (29) frå Ulsteinvik er i semifinalen i TV2-sende «Farmen», og det ser ut til å gå mot ei dramatisk avslutning på årets sesong.
Les mer om:

Berit (75) falt om på tur – nå etterlyser hun ukjent livredder

Berit Garvik var på vei til bilen etter en skogstur da hun segnet om. Det siste hun husker er oppvåkningen på sykehuset. Nå etterlyser hun personen som fikk henne dit.
Les mer om:

«Farmen»-kjærestene røpet sin store hemmelighet: – Helt sinnssykt

Gaute Grøtta Gravs nyhet om sidekonkurransen «Torpet», gjorde at Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud følte seg presset til å snakke. – Kaldt og godt gjort, mener Kjetil Nørstebø.

- Så stjerner og gikk i bakken

Lene Sleperud ble skadet av kjæresten Tonje Frøystad Garvik under «Farmen»-innspilling.
Les mer om:

- Vi vil halde forholdet skjult

Tonje Frøystad Garvik (29) frå Ulsteinvik er ein av deltakarane i årets Farmen-sesong på TV2.
Les mer om:

Kjærestepar klare for «Farmen»: – Vi vil holde forholdet skjult

Lene Sleperud og Tonje Frøstad Garvik ønsker ikke å bli dømt på bakgrunn av sin legning. – Men vi ønsker ikke å gå rundt å lyve, sier det «Farmen»-klare kjæresteparet.
Les mer om:

Opplever ”Monsen-effekten”

– Knallsesong, mykje folk. Veldig kjekt å sjå at så mange vel fjellreiser, i staden for flyreiser, seier Solgunn. Flest nordmenn Dei fortel at mange av utlendingane som kjem, vel å vera fleire døgn på turisthytta og også mange nordmenn som kjem igjen år etter år, vel å liggja over fleire netter. Flest nordmenn er innom, men søstrene meiner dei har hatt fleire gjestar frå utlandet enn før. – Mange vandrar overraskande langt, fleire kjem på tur frå Jonstølen. Somme seier dei har lese om Stranddalen i ulike magasin og somme har funne den i turistbrosjyrar.

Løp 12,88 på 100 m

Maria Lill Garvik (18) ble den tiende fagernesjenta gjennom tidene som løper 100 meter på 12-tallet. Søndag vant hun juniorklassa i Veidekkelekene på flott pers, 12,88.
Les mer om:

Blåser nytt liv i Sanderstølen

Ekteparet Hanne Bjerk og John Garvik har overtatt driften av Sanderstølen Høyfjellshotell, og satser på kortreist og hjemmelaget mat, lokalkunnskap, friluftsliv og opplevelser i fjellheimen.
Les mer om:

Mener politiet hadde en agenda for å stoppe festen han arrangerte i helgen

Privatfesten som ble arrangert på et utested ved Bytunet i Haugesund ble oppløst av politiet rundt klokken 01 natt til søndag. Arrangør Berner Garvik tror politiet hadde bestemt seg på forhånd om å oppløse festen.
Les mer om:

– Kjærleik er kjærleik – uansett

Tonje Frøystad Garvik og kjærasten Lene Sleperud er hovudpersonane i den nye reklamefilmen til Tesori Diamanter, der selskapet feirar at det er eitt år sidan par av same kjønn fekk gifte seg i Den norske kyrkja.
Les mer om:

Fra olje til T-biff

Åshild Garvik Pedersen har gått fra en attraktiv jobb i Statoil til bestyrer på Stranddalen turisthytte i Suldal. Neste helg starter jobben med å ta imot glade og sultne fjellvandrere.

Prosjektleiar for «tomme» bruk

Anne Live Garvik (41) i Lomen er den nye prosjektleiaren for gardsprosjektet som Vang og Vestre Slidre samarbeider om.

– Halvparten av bilene vi får inn, har skader etter veisalt

Det sier medeier av Techs AS i Hammerfest, Jostein Garvik Møller.
Les mer om:

Optimist hele veien til Italia

John-Øivind Tollevik Garvik er på rett kurs. Om to uker er 13-åringen fra Haugesund på plass i Italia for å delta i junior-EM i seiling.

Haugesunder til EM i seiling

13 år gamle John-Øivind Tollevik Garvik fra Haugesund skal representere Norge i EM i seiling i sommer.