Nyheter om Garnes


Disse åtte har søkt på rektorstillingen ved oppvekstsenteret(pluss)

Mandag gikk søkerfristen til rektorstillingen ved Garnes oppvekstsenter ut. Åtte personer har meldt sin interesse.
Les mer om:

Bil i grøfta ved Garnes

Les mer om:

Garnes heidra med Norges Vel

Les mer om:

Flere naust totalskadd i brann

Seks naust var i full fyr på Garnes utenfor Bergen natt til lørdag. Brannvesenet brukte store ressurser på slukningsarbeidet.

– Dette vert litt skummelt og veldig lærerikt (pluss)

– Dette vert ei lærerik oppleving uansett korleis det går, seier blomsterdekoratør Sarah Garnes (23) frå Ulsteinvik. I morgon, laurdag, deltek ho i distriktsmeisterskapen i blomsterdekorering.
Les mer om:

Bil av av vegen på fylkesveg 72

En bil har kjørt av vegen ved Garnes på fylkesveg 72, cirka to mil fra grensen til Sverige. Politiet er på veg til stedet.
Les mer om:

Trafikkuhell på Garnes

Les mer om:

Nils Johan (37) fikk stjerner i verdens største matkonkurranse: – Neste år håper jeg på full pott

VINJE: Nils Johan Svalastog Garnes fra Vinje og hans italienske samboer Giovanni Cozzi, fikk to av tre stjerner i verdens største matkonkurranse, Great Taste. Ancino Oro var blant de 70 olivenoljene som konkurrerte om stjernestatus.
Les mer om:

Politiet fant dumpet hund i vannet med kjetting rundt halsen

Politiet fant torsdag en død hund i vannet på Garnes i Bergen. Hunden var tilsynelatende dumpet der med kjetting rundt halsen, og politiet etterforsker saken.

Nils Johan (37) har en eksotisk jobb: – Nå selger vi stadig mer

VINJE: Fra et nedlagt vandrerhjem ved Grungebru distribuerer norske Nils Johan Svalastog Garnes og italienske Giovanni Cozzi olivenoljen de lager i Italia. – Vi er med på hele prosessen, sier Nils Johan. Nå har de også kommet med i en prestisjefylt, internasjonal guide over anerkjente olivenprodusenter.
Les mer om:

Trafikkulukke på Garnes

Les mer om:

Gjør det vanskeligere for «bolighaiene»: I ferd med å vinne kampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har fått gjennomslag på to av tre punkter, så alt arbeidet har definitivt gitt resultater, sier en strålende fornøyd Jan Bøhler. - I bunn og grunn er dette absolutt en seier - en to-tredjedels seier ihvertfall. For å forstå akkurat hva man har vunnet, må vi en titt tilbake helt til 2014, da problemet ble satt på dagsorden. Bakgrunnen var at sameier på Vestli, Vestli Vel kom til Bøhler med bekymringer om hyblifiseringen.

Nytt folkemøte med Groruddalstinget: - Ingen drømmer om å bli kriminell

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er ingen som er født onde. Alle har sine drømmer, men for noen glir de drømmene lengre og lengre unna, og alt virker håpløst.

Nå får SP og den nye XL-lista en konkurrent: nytt parti vil stille liste i Tvedestrand

- Jeg synes Norge går i feil retning. Det er større forskjeller, med mange svake grupper som faller utenfor. Det engasjerer meg, sier Toini Garnes.
Les mer om:

Lagdommer om Jensen-juryen: – En svært krevende oppgave

De ti medlemmene i Jensen-juryen er nå samlet i et eget rom i Borgarting lagmannsrett der de skal avgjøre om Eirik Jensen er skyldig, eller ikke. Ordfører Annstein Garnes (52) leder arbeidet.
Les mer om:

– Givande å vere med

Ein gong i månaden er Helene Garnes besøksven. Ho oppmodar fleire om å melde seg.
Les mer om:

Saken om Eirik Jensen: Garnes skal lede landets siste jury

Natteravn-profil Annstein Garnes har fått oppdraget som juryformann i den høyprofilerte saken mot eks-politimannen Eirik Jensen. Etter alt å dømme blir dette også norgeshistoriens siste sak med juryordning.
Les mer om:

Juryformannen i Jensen-saken har vært aktiv i kampen mot narkotika

Annstein Garnes, som ble valgt til juryformann i Jensen-saken, har flere ganger uttalt seg i media om narkotika og vold blant ungdom.
Les mer om:

Luftet ideen på Facebook - nå blir det baklukeloppis på søndag

- Folk har vært så positive. Ja, kommunen også, sier Toini Garnes.
Les mer om:

Stengt tunnel førte til køer rundt Garnes

Det oppstod køer rundt Garnes etter at Arnanipatunnelen måtte stenges på grunn av stein som hadde falt ned. Tunnelen er nå åpnet igjen.

Nikita Baranov er solgt til Sogndal

Det oppstod køer rundt Garnes etter at Arnanipatunnelen måtte stenges på grunn av stein som hadde falt ned. Tunnelen er nå åpnet igjen.

Får fagleg støtte om dotømming(pluss)

Atle Garnes har klaga på tvungen årleg tømming av septiktanken som det tek fleire år å fylle. No har han fått fagleg støtte i saka si.
Les mer om:

– Fysisk aktivitet er bra

Ragnhild Kriken Garnes har vore trenar i meir enn femti år og er framleis ei svært aktiv dame. Ho meiner det er bra å vere aktiv.
Les mer om:

– Behovet er tredje kvart år(pluss)

Hytteeigar Atle Garnes meiner at det er urimeleg av Stryn kommune å krevje tømming av septiktanken kvart år.
Les mer om:

Forlatt av politi og politikere

TRUET: Natteravn Annstein Garnes på Vestli har bedt om voldsalarm etter trusler. Han reagerer på at byrådsleder Raymond Johansen kaller Oslo «trygt».
Les mer om: