Nyheter om Gardermoen


Narvik slo Hafjell/Kvitfjell i VM-kampen – måtte vente på gratulasjonen fra taperen

GARDERMOEN (VG) Gratulasjonen satt langt inne fra Hafjell/Kvitfjell da Narvik ble valgt til Norges søkerkandidat i alpin-VM i 2027.

Narvik valgt som norsk VM-kandidat

Skiforbundet har valgt Narvik som søkerby til en eventuell søknad for VM i alpint i 2027. Det offentliggjorde skipresident Erik Røste på en pressekonferanse på Gardermoen mandag. Hafjell/Kvitfjell var den andre aktuelle kandidaten.

Narvik valgt til Norges søker-kandidat til alpin-VM

GARDERMOEN (VG) Skistyret valgte mandag kveld enstemmig Narvik til søker-by for det som kan bli Norges første VM i alpint.
Les mer om:

I dag faller avgjørelsen – blir Narvik VM-kandidat?

Nederst i saken sendes pressekonferansen fra Gardermoen med avgjørelsen. Vi leverer reaksjonene fra den nordnorske leiren direkte i vinduet øverst i saken like etter pressekonferansen.
Les mer om:

Rumener tatt på fersken på Gardermoen

Stjal varer for 1.500 kroner i taxfree.
Les mer om:

Mener departementet bryter loven – stanser arbeidet med tredje rullebane

Formannskapet i Ullensaker kommune har enstemmig vedtatt å stanse kommunens arbeid med en eventuell tredje rullebane på Gardermoen.

28 biler fikk dekkene skåret opp – politiet mistenker at konflikt er bakteppe

Uvedkommende skar i helga opp dekkene på 28 av bilene til Gardermoen Bilsalg. Politiet tror en gammel konflikt kan være bakteppe for skadeverket.
Les mer om:

Skulle møte ektemannen - forsvant sporløst fra flyplassen

OSLO/NOTODDEN: For tre år siden forsvant Abrehet Negasi Sibhat sporløst fra Gardermoen da hun, tilsynelatende, var på vei for å gjenforenes med ektemannen på Notodden. Nå har politiet fått nye tips i saken.

Røde KrF-ere åpner for Syversen som leder

Mange av dem som tapte slaget på Gardermoen peker på Hans Olav Syversen som den beste kandidaten.

Røde KrF-ere åpner for Syversen som Hareide-erstatter

Mange tror KrFs blå seierherre Kjell Ingolf Ropstad vil ta over partiet. Men blant de som tapte slaget på Gardermoen, peker like mange på Hans Olav Syversen som den beste kandidaten.

Røde KrF-ere åpner for Syversen som Hareide-erstatter

Mange tror KrFs blå seierherre Kjell Ingolf Ropstad vil ta over partiet. Men blant de som tapte slaget på Gardermoen, peker like mange på Hans Olav Syversen som den beste kandidaten.

Røykutvikling i fly fra Bergen

Et fly fra Bergen til Gardermoen fikk kabinen fylt av røyk før landing torsdag ettermiddag. Landingen gikk greit, og passasjerene kom seg ut.
Les mer om:

Røykutvikling i fly som gikk inn for landing på Gardermoen

Det begynte å ryke i et SAS-fly som fløy mellom Bergen og Gardermoen torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Melding om røykutvikling i fly

Nødetatene har rykket ut etter meldinger om røykutvikling i et fly som går inn for landing på Gardermoen torsdag ettermiddag.
Les mer om:

En til sykehus etter arbeidsulykke på Gardermoen

De seks arbeiderne skulle montere nytt rullebånd på Oslo Lufthavn. Det endte galt.

Stoppet med pepperspray i sikkerhetskontrollen på Gardermoen

– Hun sa hun hadde den for beskyttelse.
Les mer om:

Sikrer arbeid til 900 ansatte: – Jubelen står i taket hos oss i dag

Nokas får Norges største sikkerhetsoppdrag på Gardermoen.
Les mer om:

Milliardkontrakt til Vestfold-firmaet – 900 ansatte skal fortsatt sørge for sikkerheten på Gardermoen

Avinor har tildelt det som betegnes som Norges største sikkerhetsoppdrag til Tønsberg-baserte Nokas, i første omgang for fem år, med mulighet for fornyelse i tre år til. I løpet av de neste fem årene skal Nokas kontrollere 125 millioner reisende på flyplassen.
Les mer om:

Held fram i styret i Trenarforeininga

Kåre Strande frå Fagernes IL tok attval i Den Norske Trenarforeininga då friidretten i helga held kompetansehelg på Gardermoen.

Lillestrøm stasjon stengt for togtrafikk

Lillestrøm stasjon er stengt på grunn av en signalfeil. Dermed må folk finne andre måter å reise på, blant annet til flyplassen på Gardermoen.

Jakob Ingebrigtsen ble årets navn og fikk utøvernes pris

Jakob Ingebrigtsen var den store vinneren under årets Friidrettsgalla på Gardermoen. Han ble både årets navn og fikk utøvernes pris.

Årets navn og årets utøver

Det var ingen store overraskelser, men en hyggelig kveld på Gardermoen der årets Friidrettsgalla ble arrangert.   «Lillebror» Jakob Ingebrigtsen var den store vinneren, han ble både årets navn og fikk utøvernes pris. Løperstjernen vant avstemningen blant utøverne foran de øvrige nominerte Karsten Warholm, Henrik Ingebrigtsen, Sigrid Borge og Sigrid Jervell Våg, melder friidrett.no.