Nyheter om Game of Thrones


The Witcher setter Netflix-rekord

Sverd, sex og kjærlighet er visst en suksess? The Witcher har offisielt slått rekord for flest seertall for første sesong hos Netflix! Hele 76 millioner (!) har sett Netflix-originalen i løpet av de fire følgende ukene etter premieren. Det vil si at The Witcher har tidenes største åpningssesong hos Netflix noensinne. Eventyrserien er basert på romanene til polske Andrzej Sapkowski, som igjen har blitt til veldig populære spill som tar utgangspunkt i bøkene. (Spillene har solgt over 33 millioner eks.) I serien, skapt av Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Umbrella Academy, Power, The Defend

– Et slags Game of Thrones på et skittent, grønt filt-teppe

Testosteronet er skrudd opp til elleve når teateret spiller Harold Pinters «Hjemkomsten».
Les mer om:

7 ting du må vite om Oscar-nominerte Florence Pugh

Hva vet du om filmbransjens nye yndling? Florence Pugh er ennå ikke et husholdsnavn. Men med flere kritikkerroste roller under beltet – og Oscar-nominasjon – er det på tide at flere blir kjent med denne talentfulle godjenta. Den Little Women.-aktuelle briten debuterte i The Falling sammen med Game of Thrones-yndlingen Maisie Williams, og har siden spilt en rekke interessante karakterer.

Anmeldelse: Hitler-satiren Jojo Rabbit er både hjertevarm og hysterisk morsom

Det finnes mange filmer om andre verdenskrig, men vi tviler på at du har sett noe som ligner Jojo Rabbit. Oscar-favoritten er en fascinerende satire om andre verdenskrig sett gjennom et lite barns øyne. Når barnet i tillegg er blendet av nazisme ligger en interessant historie om behovet for forståelse i en splittet verden foran oss. Adolf Hitler – en personlig mentor? Johannes «Jojo» Betzler er 10 år gammel og i overkant interessert i politikk og krig.

Golden Globe 2020: Her er vinnerne

Tre timer lange Golden Globe sneglet seg gjennom søndagsnatten i regi av Hollywood Foreign Press. Som en slags oppvarming til neste måneds litt mer gjevere Oscar-utdeling. Ricky Gervais var igjen vert. Mange mener Rickys vitser er stadig mindre morsomme, til fordel for «sjokkerende» kommentarer.

Golden Globe 2020: Se hvem som fikk flest nominasjoner

Hollywood Foreign Press Association har avslørt sine Golden Globe-nominasjoner, som bør bli en pekepinn på hva Oscar-gjengen liker best på filmfronten. Med både filmer og serier er Netflix den største potensielle vinneren, med hele 34 nominasjoner.

Kritikerne skamroser den nye Netflix-satsingen

De første reaksjonene på Netflix’ kommende «The Witcher»-serie er ute. Det britiske nettstedet NME oppsummerer denne uken en rekke reaksjoner fra kritikere som har fått se de første episodene. Så langt ser det ut til at man har mye strømme-moro å glede å seg til. LES OGSÅ: Intervju med Don Johnson. Blant tilbakemeldingene på Twitter er det flere kritikere som sammenligner serien, som har premiere på strømmetjenesten 20. desember, med «Game of Thrones». HBO-suksessen kommer dog ikke spesielt godt ut i sammenligningene, som i reaksjonen nedenfor. Oh I will say this.

Netflix’ The Witcher får Game of Thrones til å se ut som «to fylliker som slåss»

De første reaksjonene på The Witcher er her Og de lover godt, men kan Netflix’ nye fantasy-satsing ta over tronen for GoT? Serien handler om Geralt av Rivia alias «The Witcher» som jakter på demoner i en verden der mennesker ofte er ondere enn dyr. På sin ferd gjennom dette dystre Kontinentet møter Geralt både en mektig trollkvinne (Anya Chalotra) og en ung prinsesse (Freya Allen) som hjelper ham i kampen mot uventede fiender. Hovedpersonen spilles av Henry Cavill som blant annet er kjent for rollen som Superman i Justice League, Batman vs Superman og Man of Steel.

Hvorfor er Baby Yoda plutselig over hele internettet?

Søteste i space og cyperspace. Nettet flommer over av memes med en miniversjon av den ikoniske Star Wars-karakteren Yoda. Men de fleste nordmenn har ennå ikke fått med seg babyen i sitt opprinnelige element. Ettersom Disney+ ennå ikke har startet i Norge. (Spoiler-alarm!) Lille Yoda er fra The Mandalorian; Star Wars‘ første live-action-serie, som hadde premiere 12.

Se slettet Game of Thrones-scene: Burde denne blitt sendt?

Et halvt minutt forandrer mye. Bare serieskaperne selv vet hvor mange essensielle øyeblikk som ble kuttet fra Game of Thrones.

Det finnes en alternativ Game of Thrones-slutt

Den forhatte finalen kunne vært unngått. Det er ingen ringere enn Oslos egne Kristofer Hivju som avslører at det faktisk ble spilt inn en alternativ avslutningsepisode. –  Vi spilte inn en alternativ slutt… Det var mest for gøy. Jeg vet ikke om jeg har lov til å fortelle dere om det, forteller Kristofer i en panelsamtale. Det var under Game Of Thrones: A Celebration i London at skuespilleren røpte disse detaljene. Men selv ikke press fra salen fikk Hivju til å røpe flere detaljer om den potensielle episoden. – Jeg vil ikke forteller dere det.

Netflix’ norske juleserie er full av stjerner

Hvor mange norske Netflix-serier kan du ramse opp? Det finnes en håndfull, men flere er på vei. Den neste har premiere allerede om noen uker. Den amerikanske (men globale) streamingtjenesten ringer nemlig julen inn med en helnorsk produksjon. Home for Christmas, eller Hjem til jul, må ikke forveksles med Bent Hamer-filmen med samme tittel fra 2010. Den nye serien følger Johanne (Ida Elise Broch), en 30 år gammel kvinne som innser at hun er den eneste i familien og vennegjengen uten fast følge.

HBO tar en 180: Games of Thrones fortsetter med forløperen House of the Dragon

Tirsdag kveld kom det rapporter om at den mye omtalte, kommende spinoff-serien til Game of Thrones med Naomi Watts brått er lagt på is. Les saken her: HBO dropper den nye Game of Thrones-serien? Nå er det klart at dette stemmer. Men HBO lager en annen serie fra GoT-universet. Ifølge Independent har giganten gitt grønt lys til House of the Dragon, basert på George R. R.

– HBO dropper den nye Game of Thrones-serien

Hva gikk galt? Eventyret om menneskene, kjempene, skrekkulvene og dragene skulle ikke ta slutt med Game of Thrones, men nå ser det jaggu mørkt ut. Det er riktig nok flere bøker fra George R.R.

Den nye traileren The Mandalorian bør gjøre Star Wars-fansen fornøyd

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian oppsummerer trailer nummer 2 ganske greit. TV-seriens nye Boba Fett-inspirerte helt, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. I motsetning til blockbuster-filmene er serien trolig mer nedstrippet, men ikke på en billig måte. Hver episode skal ifølge Disney-sjefen Bob Iger koste 10-15 millioner dollar (ca.

Anmeldelse: Netflix’ The King er ikke helt konge

Timothée Chalamet med bollesveis! Da Timothée Chalamets nye Netflix-film The King ble vist for pressen under London Film Festival, klokken 8:30 en torsdag morgen, var det mange tunge øyelokk i salen. Publikum kviknet dog fort til så fort Robert Pattinson kom på skjermen. Den neste Batman spiller britiske Henry Vs nemesis, the Duaphine; altså arvingen til den franske tronen.

Sophie Turner gjør narr av influencere i Instagram-video

Influencere alias påvirkere alias creators?

– Vi lette verden rundt før vi fant Trollstigen(pluss)

Filmen med Nikolaj Coster-Waldau fra Game of Thrones i hovedrollen, ble for en stor del spilt inn på Trollstigen og Juvet.
Les mer om:

Årets beste serie? 10 grunner til å se Fleabag

Når man befinner seg i TVs store gullalder, er ikke Årets beste serie en tittel man slenger rundt til hvilket som helst show. Likevel føles det fullstendig galt dersom 2019s liste skulle blitt toppet av noen andre show enn britiske Fleabag. Den «lille» BBC-serien (som vises hos Amazon) om den forvirrede og seksuelt frustrerte London-jenta Fleabag og livet hennes etter at bestevenninnen dør, har nemlig klart å holde seg relevant i en strømmeverden hvor gigantserier som Game of Thrones, The Crown og Westworld tar opp særdeles mye plass. Det er særdeles ikke dårlig for en serie med kun 12 episode

Verdensstjerner støtter svenske Greta Thunberg (16)

Greta Thunberg er i ferd med å bli historisk. Etter å ha engasjert ungdommer i Europa og klimaaktivister verden over får 16-åringen nå oppmerksomhet fra resten av røkla. Ankomsten i New York har på ingen måte gått upåaktet hen – Greta har allerede besøkt de største amerikanske kanalene og møtt noen av verdens ledende politikere. Det sier litt om Greta Thunbergs makt når den siste ukens møter med Barack Obama og Angela Merkel blir dokumentert av dem på Instagram, ikke henne. View this post on Instagram Begegnung am Rande des Klimagipfels der Vereinten Natione

Se hvem som vant Emmy-prisene i natt

Til tross for sutringen over den siste sesongen; Game of Thrones ble den største vinneren under nattens Emmy-utdeling, med 12 priser. Folkefavorittene Chernobyl og The Marvelous Mrs.

Tre Emmy-priser til «Chernobyl» - Game of Thrones ble beste dramaserie

«Chernobyl» fikk pris for beste miniserie under årets Emmy-utdeling i Los Angeles, og svenske Johan Renck fikk pris for å ha regissert den.
Les mer om:

Nazi-satiren med Scarlett Johansson kan bli Oscar-film?

Kritikerne mener at Jojo Rabbit er midt på treet. Nesten bokstavelig talt, jamfør 53 av 100 poeng hos Metacritic. Men folket elsker. I alle fall deltakerne hos store Toronto Film Festival, hvor førvisningen fikk mest stemmer av publikum og dermed vant People’s Choice Award. (Offisiell premiere er 18.

Tilbake til 1700-tallet på Kongsten Fort: – Dette er vårt eget lille "Game of Thrones"

– Det har vært et ønske om et årlig arrangement på Kongsten Fort, og nå føler jeg at vi har fått det til! sier arrangementansvarlig Christine Lande fra Fredrikstad Museum.

The Mandalorian: Første titt på den første Star Wars-TV-serien

The Mandalorian finner sted i Star Wars-universet, noen år etter Return of the Jedi. Som navnet indikerer, følger TV-serien en av The Mandalorians; kommandosoldatene skapt av George Lucas i forbindelse med Empire Strikes Back. (Hei, Boba Fett!) Serien, som er Star Wars’ første live-action-show, er laget og skrevet av Jon Favreau (Iron Man 1 og 2). Hodejeger i Star Wars-universets mørke kriker og kroker (Disney+) Jon holder handlingen tett til brystet, men traileren viser at holdejegeren er på oppdrag i snuskete omgivelser hvor han støter på tvilsomme skikkelser. The Madalorian spilles av chile