Nyheter om Game of Thrones


Nazi-satiren med Scarlett Johansson kan bli Oscar-film?

Kritikerne mener at Jojo Rabbit er midt på treet. Nesten bokstavelig talt, jamfør 53 av 100 poeng hos Metacritic. Men folket elsker. I alle fall deltakerne hos store Toronto Film Festival, hvor førvisningen fikk mest stemmer av publikum og dermed vant People’s Choice Award. (Offisiell premiere er 18.

Tilbake til 1700-tallet på Kongsten Fort: – Dette er vårt eget lille "Game of Thrones"

– Det har vært et ønske om et årlig arrangement på Kongsten Fort, og nå føler jeg at vi har fått det til! sier arrangementansvarlig Christine Lande fra Fredrikstad Museum.

The Mandalorian: Første titt på den første Star Wars-TV-serien

The Mandalorian finner sted i Star Wars-universet, noen år etter Return of the Jedi. Som navnet indikerer, følger TV-serien en av The Mandalorians; kommandosoldatene skapt av George Lucas i forbindelse med Empire Strikes Back. (Hei, Boba Fett!) Serien, som er Star Wars’ første live-action-show, er laget og skrevet av Jon Favreau (Iron Man 1 og 2). Hodejeger i Star Wars-universets mørke kriker og kroker (Disney+) Jon holder handlingen tett til brystet, men traileren viser at holdejegeren er på oppdrag i snuskete omgivelser hvor han støter på tvilsomme skikkelser. The Madalorian spilles av chile

Norsk serieskaper om Game of Thrones-sammenligning: – Voldsomt, men smigrende!

I dag har HBOs første norske originalserie premiere! Vi traff skuespillerne og serieskaperne i Oslo like før lanseringen. Allerede før premieren er Beforeigners en stor snakkis. Sci-fi-drama-komedien har fått nesten utelukkende positiv kritikk fra norske medier, deriblant vår anmelder. Les 730s dom over første sesong av Beforeigners her Flere har trukket frem Beforeigners som en sterk kandidat til å fylle tomrommet etter Game of Thrones, deriblant Nettavisens anmelder, noe som selvsagt faller i god jord hos serieskaper Anne Bjørnstad. – Å bli sammenlignet med noen av de bestfungerende tv-serie

Kit Harington ble «litt forbanna» da han leste manuset til Game of Thrones sesong 8

Saken inneholder spoilere. I dag er tre måneder siden Game of Thrones ble avsluttet for godt. Å si at det var delte meninger om sesong 8 er en underdrivelse. Mange fans ble skuffet. Øverst på klagelisten var kanskje ikke drapet på The Night King, som unge Arya Stark fikk gleden av å utføre. (Mens Bran Stark, som i sesong 4 viste oss Night King for første gang, ble kongen. Prikk prikk prikk.) Mange hadde dog trolig håpet på å få se Jon Snow ta rotta på White Walkers-lederen. Inkludert Kit Harington selv. Han har gledet seg ekstra mye.

Crazy Rich Asian møter Game of Thrones i julefilm

Internett mener dog at smakesnutten avslører for mye. Emilia Clarke (alias Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regent of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains and Mother of Dragons) er klar i sin første filmrolle post Game of Thrones. Tidligere har vi sett henne i søte, men sørgelige Me Before You.

Verdas største serie gjekk på trynet i siste sesong

KOMMENTAR: Game of Thrones er blitt ei forteljing om tapte moglegheiter. Me prøver å forklare kvifor.
Les mer om:

Zidane og Perez totalt uenige om prestisje-overgang

Skal vi tro flere spanske medier denne uken, som kaster seg over Neymars forventede exit fra PSG, er det uenighet på kammerset mellom Florentino Perez og Zinedine Zidane. BREAKING: PSG have informed Real Madrid that they would accept Gareth Bale + cash in a sensational swap deal for Neymar.

Bekreftet: Frank Lampard sender midtbanespiller til Bundesliga

24-åringen Lewis Baker har potensiale, men ikke nok. Etter leieopphold i klubber som Sheffield Wednesday, Milton Keynes, Vitesse, Middlesbrough, Leeds og Reading, sender Lampard midtbanespilleren på nytt ut på utleie. Men denne gangen kan det bli en permanent løsning for Baker. Lewis Baker now has 4 goal in 8 ames for Vitesse on loan, after scoring 5 goals in 32 games last season.

Evertons Jerry Mina siktet av det engelske fotballforbundet

Joey Barton, Paul Scholes og Daniel Sturridge. Dette er profiler i den engelske fotballverdenen som har blitt ferska. Nå kan tidligere Barcelona-spiller Yerry Mina også bli medlem av det engelske fotballforbundets (FA) jeg-har-gjort-en-stor-tabbe-og-ble-tatt-klubb. Ikke overraskende slår FA hardt ned på profesjonelle fotballspillere som setter penger på kampresultater. De tre ovennevnte gutta har alle blitt tatt for ulovlig betting, mens det for Mina er en mer harmløs forseelse.

Game of Thrones fikk 32 Emmy-nominasjoner

Sesong åtte av Game of Thrones fikk historiske 32 Emmy-nominasjoner, inkludert nominasjon i kategorien «beste dramaserie», tirsdag.
Les mer om:

Her er årets gjeveste Emmy-nominasjoner

Game of Thrones, Killing Eve og When They See Us er blant de med flest nominasjoner. Vil Game of Thrones gruse konkurrentene i de 32 (!) rekordmange kategoriene de er nominert i, tross dårlig kritikk? Andre store nominasjonsdryss: Chernobyl (19 nominasjoner),  Saturday Night Live (18 nominasjoner), Barry (17 nominasjoner) Fosse/Verdon (17 nominasjoner) og When They See Us (16 nominasjoner). Det får vi svar på når den gjeve prisutdelingen Emmy Awards deles ut for 17. gang 22.

«Money wins!» Succession tilbake med mer grådig familiedrama

Dolkingen i ryggen fortsetter. Den kritikerroste HBO-serien om den mektige, dysfunksjonelle New York-familien Roy, eieren et av verdens største medieimperium, har fått sesong 2. I den første offisielle traileren får vi se at pappa Logan Roy ikke har mistet appetitten på makt og penger, mens barna nådeløst kniver om posisjonering i familiesjappa. Hvis du har rotet deg inn i denne saken uten å ha sett Succession sesong 1, skal vi ikke røpe mye av hva som skjer.
Les mer om:

Nikolaj Coster-Waldau fra Game of Thrones: – Vi jobbet ræva av oss for å lage den beste avslutningen

Den siste sesongen av Game of Thrones fikk kjørt seg. En stor del av fansen gikk ikke rundt grøten når det kom til å ytre sin enormt store skuffelse Alt fra produksjonskvaliteten på den store kampepisoden «The Long Night» til det generelle handlingsforløpet – som her stort sett ikke følger romanserien til George R. R.

Humleflue-art oppkalt etter Night King

Arten har fått navnet sitt på grunn av likheten med karakteren i Game of Thrones.
Les mer om:

Dyrt Marvel-mageplask: Dark Phoenix flopper

Ikke alle superhelt-blockbustere blir kioskveltere. Den såkalte avslutningen på X-Men-filmene har i alle fall fått en tam start. Premierehelgen til X-Men: Dark Phoenix er den svakeste åpningen for den 20 år gamle franchisen, inkludert spin-off-ene med Wolverine og Deadpool. I Nord-Amerika tar Dark Phoenix andreplass på kinolisten via kun 33 millioner dollar. The Secret Life of Pets 2 tar førsteplass. Den tolvte X-Men-filmen flopper til tross for en stjernespekket rollebesetning med Jennifer Lawrence, Sophie Turner (alias Sansa Stark i Game of Thrones) og Jessica Chastain som shape-shifter Vuk.

Sniktitt på Cara Delevingne og Orlando Bloom i ny fantasy-serie

I august har Amazon Prime premiere på Carnival Row. I fantasy-serien møter vi britiske Cara Delevingne (Suicide Squad) og Orlando Bloom (Ringenes Herre) i rollene som henholdsvis fe og menneskelig etterforsker. Og det ser jaggu ut til at det kan oppstå litt romantikk mellom dem… «Carnival Row» beskrives som stedet en rekke mytiske skapninger ender opp etter at de har måtte flykte fra sine krigsherjede hjemland. Midt i mylderet begås det også en rekke mord som må oppklares. Cara Delevingne og Orlando Bloom har hovedrollene, men Amazon-serien byr også på Indira Varma (Ellaria Sand i Game of Thro

Game of Thrones-stjernen innrømmer at hun ikke har sett siste sesong

Inneholder naturligvis et par spoilers fra sesong 8. Hun er ikke en hovedrolleinnehaver, men Gemma Whelan har vært med i Game of Thrones i mange år. Briten spiller Queen Yara Greyjoy alias Queen of the Iron Islands alias Lady Reaper of Pyke i sesong 2, 3, 4, 6, 7 og 8. I den siste sesongen er 38-åringens karakter med i «rettssaken» mot Tyrion Lannister, og hun har dialog med Arya Stark hvor hun ber om at Jon Snow blir drept. Men Gemma har fortsatt ikke sett den siste sesongen. – Jeg har ennå ikke sett slutten, nei, sier skuespilleren til Tim Lovejoy under Sunday Brunch. Gemma legger til at hu

Dans Fauske leverte "the greatest show"

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det ble på mange måter en spesiell kveld i Fauske idrettshall lørdag, med et show som man gjerne kan kalle "The greatest show". De ulike gruppene samarbeidet på tvers av alder, i mye større grad enn tidligere. Hiphop og ballett Blant annet med Evolution of Dance og sangene fra The Greatest Showman.

– Kit Harington er ikke på rehab!

Kit Harington tar en pause for å pleie sin egen helse. NY Post, TMZ og en rekke internasjonale medier meldte tidligere i dag at den britiske Game of Thrones-stjernen skal ha sjekket inn på et privat rehabiliteringssenter i Connecticut. Innleggelsen skal ha skjedd før den siste GoT-episoden ble sendt forrige søndag. Ifølge Page Six skal den frivillige rehabiliteringen være som følger av alkohol og stress i forbindelse med den siste sesongen av Game of Thrones. 32-åringen skal ifølge avisens kilder få god støtte fra skuespiller-kona Rose Leslie, som han møtte på Game of Thrones-settet. Nå avvis

Bekreftet: Liverpool, gjett hvem som er ledig på markedet i sommer

Forrige sommer var vi sikre på at Nabil Fekir skulle tre på seg Liverpool-drakten. Det skjedde som kjent ikke, men det sto ikke på Klopps interesse for Lyon-spilleren.

Hadde gjesterolle i Game of Thrones, men stjernen hater avslutningen

Stjernequarterbacken Aaron Rodgers har sine egne teorier om hva som egentlig skjedde. NB: Denne artikkelen inneholder spoilers!
Les mer om:

Kristofer Hivju som tvillinger i norsk serie – se traileren!

Blir TWIN på NRK høstens beste norske serie? Nykommeren kan iallfall bli en av årets store snakkiser, både i inn- og utland. Kristofer Hivju spiller nemlig ikke bare én hovedrolle – han har to. Det varer dog ikke særlig lenge, skal vi tro traileren. Vi skal ikke avsløre hvorfor, men hvis du ser snutten nedenfor, så skjønner du hva vi mener. TWIN blir Oslo-skuespillerens første serie etter Game of Thrones. Tidligere har den skjeggete superstjernen spilt i blant annet norske Birkebeinerne (2016) og Kraftidioten (2014), svenske Beck (2016-2018) og Turist (2014) og amerikanske Fast & Furious 8 (20

Se Hivju som enegget tvilling i ny dramaserie

Game of Thrones er over og Thormund Giantsbane er historie. Men allerede til høsten kan du se Kristofer Hivju på skjermen igjen. Her kommer første smakebit på NRKs nye storsatsing.
Les mer om:

Se Kristofer Hivju som enegget tvilling i ny dramaserie

Game of Thrones er over og Thormund Giantsbane er historie. Men allerede til høsten kan du se Kristofer Hivju på skjermen igjen. Her kommer første smakebit på NRKs nye storsatsing.
Les mer om: