Nyheter om Game of Thrones


Bekreftet: Liverpool, gjett hvem som er ledig på markedet i sommer

Forrige sommer var vi sikre på at Nabil Fekir skulle tre på seg Liverpool-drakten. Det skjedde som kjent ikke, men det sto ikke på Klopps interesse for Lyon-spilleren.

Hadde gjesterolle i Game of Thrones, men stjernen hater avslutningen

Stjernequarterbacken Aaron Rodgers har sine egne teorier om hva som egentlig skjedde. NB: Denne artikkelen inneholder spoilers!
Les mer om:

Kristofer Hivju som tvillinger i norsk serie – se traileren!

Blir TWIN på NRK høstens beste norske serie? Nykommeren kan iallfall bli en av årets store snakkiser, både i inn- og utland. Kristofer Hivju spiller nemlig ikke bare én hovedrolle – han har to. Det varer dog ikke særlig lenge, skal vi tro traileren. Vi skal ikke avsløre hvorfor, men hvis du ser snutten nedenfor, så skjønner du hva vi mener. TWIN blir Oslo-skuespillerens første serie etter Game of Thrones. Tidligere har den skjeggete superstjernen spilt i blant annet norske Birkebeinerne (2016) og Kraftidioten (2014), svenske Beck (2016-2018) og Turist (2014) og amerikanske Fast & Furious 8 (20

Se Hivju som enegget tvilling i ny dramaserie

Game of Thrones er over og Thormund Giantsbane er historie. Men allerede til høsten kan du se Kristofer Hivju på skjermen igjen. Her kommer første smakebit på NRKs nye storsatsing.
Les mer om:

Se Kristofer Hivju som enegget tvilling i ny dramaserie

Game of Thrones er over og Thormund Giantsbane er historie. Men allerede til høsten kan du se Kristofer Hivju på skjermen igjen. Her kommer første smakebit på NRKs nye storsatsing.
Les mer om:

Se trailer med Kristofer Hivju som enegget tvilling i ny dramaserie

Game of Thrones er over og Thormund Giantsbane er historie. Men allerede til høsten kan du se Kristofer Hivju på skjermen igjen. Her kommer første smakebit på NRKs nye storsatsing.
Les mer om:

Trent av Mbappé senior – skal bli like stor som Kylian

Han spilte i samme ungdomsklubb som en av verdens aller beste spillere, Kylian Mbappé. Etter at Mbappé senior holdt sin magiske hånd over William Saliba, er 18-åringen nå løftet frem som den neste Thuram. Selv om vi ikke er så veldig keen på å bruke den neste…, er det her rett og rimelig for å forklare hvorfor Arsenal som én av tyve klubber er villig til å strekke seg langt for å bringe tenåringen til Emirates. Saliba startet i samme klubb som Mbappé, AS Bondy, og har etter flyttingen fra nordlige Paris til Ligue 1-klubben St.

Bale kommer med advarsel til unge fotballspillere: «Du mister livet ditt»

Egentlig er ikke dette en advarsel som rettes fra Gareth Bale, men for unge lovende spillere som ser på fotballkarriere som toppen av frihet med sportsbiler, mye fritid og beundrere, skisserer Real Madrid-spilleren en helt annen arbeidshverdag. I «fangenskap». Nå hører det med til historien at Bale sikkert er litt grinete etter en miserabel sesong hos Real, pipekonserter fra egne supportere, og Zidanes utilslørte melding om at Bales dager er talte. Likevel har waliseren et poeng. Litt tid for lek blir det jo.

ESPN: Nå kommer fremstøtet fra Manchester United

Ole Gunnar Solskjær har lovet supporterne at United skal komme godt ut av det på i sommerens overgangsvindu. Nå skal en ung midtbanespiller fra Newcastle hentes inn til Old Trafford. Sean Longstaff. Ifølge ESPNs kilder er United klare for en formell henvendelse til Newcastle for å forhandle om 21-åringens overgang. United-materiale?

Celine Dion gjenskaper Titanic i Carpool karaoke

Hvorfor har ikke dette skjedd før? I den nyeste utgaven av Carpool Karaoke er passasjeren ingen ringere enn Céline Dion. Den kanadiske legenden viser britiske James Corden rundt i Las Vegas, hvor hun blant annet synger en dramatisk versjon av «Baby Shark». Vi får også noen sekunder av Céline som synger Rihanna. På slutten blir det en spektakulær fremføring av 51-åringens udødelige Titanic-klassiker «My Heart Will Go On». Se video: Passende bonusklipp hvor Céline blir forlatt i bilen mens James fyller bensin: Se mye mer Carpool Karaoke her. Se også: Meme-bonanza fra den siste episoden av Game

Sophie Turner sa at Game of Thrones-tatoveringen ikke var en spoiler…

Spoleringsalarm! – Let me tell you something about wolves, child. When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives… Dette fortalte Ned Stark til sin datter Arya i sesong 1 av Game of Thrones. Sansa, karakteren til Sophie Turner, gjentok linjen i sesong 7. Deretter gikk Sophie og tatoverte en skrekkulv og setningen «the pack survives» på undersiden av armen. Alle Stark-barna i sesong 8 overlevde.

Bente (53) har kledd seg ut og stått opp midt på natten: – Helt forferdelig at det er slutt

Fansen sørger over at Game of Thrones er slutt. – Det går over, trøster psykolog Aslak Hjeltnes.
Les mer om:

Meme-bonanza fra den siste episoden av Game of Thrones

R.I.P. Game of Thrones! Denne saken inneholder åpenbart spoilere fra den siste episoden av Game of Thrones. Sånn, da var du advart. Natt til mandag ble den aller siste episoden sendt. Trist? Sesong 8 har fått rekord-svake anmeldelser, men det positive er jo at det er mye god humor i svak historiefortelling. PS: Også i denne episoden var det en tabbe á la Starbucks-koppen Nedenfor har vi samlet noen av de beste Twitter-reaksjonene på den avsluttende episoden, «The Iron Throne».  Takk for alt, Game of Thrones!

Game of Thrones følger opp Starbucks-koppen med ny flause

Gjør de det med vilje? Det må være lov å spørre. Bare to uker etter den famøse Starbucks-koppen klarer Game of Thrones igjen å søle det til på settet. I selveste seriefinalen dukker det nemlig opp nok en gjenstand som ikke hører hjemme i Westoros (slik vi kjenner universet).  Vi har iallfall aldri sett noen i Game of Thrones slukke tørsten med en moderne plastflaske før… Se den ikke så godt bortgjemte flasken ved foten til Samwell Tarly: Mmmm, Imsdal? Se video fra scenen:  a water bottle in King’s Landing!!

Fra Breaking Bad til Westworld – se ny trailer fra HBO!

Fra Westworld til Futureworld? HBO har offisielt sendt siste episode av Game of Thrones. Heldigvis har serie-giganten flere (og kanskje bedre) ess i ermet, og like etter GoT-finalen gir HBO oss første titt på sesong 3 av Westworld. Det ferske klippet ligner ikke noe vi har sett fra serien før.  Borte er Westworld, og i stedet tas vi til en mørk og futuristisk verden. Det må nevnes at oppfølgeren til 1973-filmen Westworld heter Futureworld (1976). Neste sesong kommer i 2020. Der møter vi blant andre nykommerne Aaron Paul (Breaking Bad), serieskaper, manusforfatter og skuespiller Lena Waithe (Ma

Innrømmer: - Jeg så ikke dette komme

Game of Thrones satte punktum natt til mandag.
Les mer om:

Blid og sosial gamer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvordan vil du beskrive deg selv som person?- Jeg er en utadvendt positiv person som prøver å se det beste i alle. Godt humør og alltid et smil på lur.Hva engasjerer deg? - Jeg blir engasjert når jeg hører om urett mot mennesker og dyr. Hva gjør du på fritiden? - Prøver å komme meg ut i naturen. På kveldstid blir det nok til litt gaming eller serietitting. Hvordan ser din arbeidsdag ut?

James Charles fyrer løs mot Jeffree Star, Tati Westbrook og Zara Larsson

Gud bedre, nå skjer det mye her! Like før Eurovision-finalen lørdag kveld publiserte James Charles sin første video etter den korte og tårefylte unnskyldningen til Tati Westbrook. Se også: Tati sier at hun fortsatt elsker James James’ ferske video «No more lies» er 41 minutter lang, og vi har sett hele.  Det skal du få slippe, så her er alle høydepunktene fra kortfilmen: * Tjommi starter med å si at han fortsatt står 100 % bak den følsomme gråte-videoen.

Game of Thrones’ siste sesong fortjener ikke hatet

Kronikken inneholder åpenbart spoilere for Game of Thrones sesong 8 (episode 1-5). The higher the pedestal, the harder they fall, går uttrykket. Normalt benyttes det om høyt elskede mennesker. Gjerne kjendiser, som går på en personlig eller profesjonell smell som sender vedkommendes sosiale status til bunns. Prima eksempler kan være Lindsay Lohan, Amanda Bynes eller det relativt ferske James Charles-tilfellet. Denne uken er dog uttrykket passende for vårens store snakkis; Game of Thrones.

Se traileren til Game of Thrones-dokumentaren

Klar for å ta farvel? Si hva du vil om historiefortellingen i Game of Thrones‘ siste episoder; det blir uansett rart å ikke skulle vente på en ny sesong. Like etter avslutningen serverer HBO The Last Watch. Parallellt med innspillingen av den aller siste sesongen ble det produsert en to timer lang dokumentarfilm om Game of Thrones. Den britiske dokumentarfilmskaperen Jeanie Finlay var flue på veggen i et helt år for å dokumentere siste leseprøve, de siste forberedelsene og de siste scenene. I traileren får vi blant annet se at Emilia Clarke alias Daenerys Targaryen har spilt inn sin aller sist
Les mer om:

Skaperne av Game of Thrones lager neste Star Wars

Fra de syv kongerikene til stjernekrig. I kveld ble det bekreftet at neste Star Wars blir laget av David Benioff og D.B. Weiss, ifølge filmsagaens nettsted. Det har tidligere vært snakk om at duoen skulle gjøre en ny filmserie på siden av den originale fortellingen som startet i 1977. Disney-direktøren Bob Iger forteller nå at det blir en Star Wars-trilogi i kjølvannet av årets Star Wars: The Rise of Skywalker (regissert av J. J. Abrams). Trilogiens første film, som lages av Game of Thrones’ to serieskapere, får premiere 16. desember 2022.

Se bildene Frank Ocean tok på Met Gala 2019

Unikt blikk på verdens største motefest? Frank Ocean er ikke bare flink til å lage musikk, Long Beach-artisten kan jaggu ta bilder også. Under årets Met Gala var 31-åringen en av Vogues mange fotografer. Frank fikk naturlig nok komme ekstra tett på mange av stjernene – bare se bildet av Kendall Jenner nedenfor. Godsnuten tok også mange portretter av festens store og små LHBT-ikoner. Alle bildene er skutt på film. Se et utvalg via Vogue:    Dakota Johnson fra Fifty Shades of Grey med hodet til Jared Leto:    Skuespiller og stilikon Ezra Miller:     Richard Madden aka Robb Stark fra Game of T

Sniktitt på Game of Thrones-finalen

Hva skjer i kjølevannet av King’s Landing-grillfesten? Reiser noen seg fra asken? Nå er det bare noen få dager igjen til HBO-serien avsluttes for godt. Og det skal godt gjøres for serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss å begeistre de verste kritikerne. Game of Thrones sesong 8 episode 5 var mildt sagt kontroversiell. Noen liker den, men anmeldelsene for episoden er seriens svakeste noensinne. På nettet har tusenvis delt både memes og misnøye. I en ny teaser får vi en kort, kort titt på den aller siste episoden.  I snutten står Daenerys med hevet hode, og hun er langt fra alene.

Game of Thrones har åpnet hele verden for danske Pilou Asbæk. Men nå vil han egentlig hjem

Han fikk rollen som maktgal konge i verdens største TV-serie, med millioner av fans verden rundt. I hans egen familie er ikke det så mye å snakke om.
Les mer om:

Bli smartere i din betting

Skal du ha suksess med din betting er sammenligningen på generelt grunnlag noe av det samme som å kjøre bil. – Du må være våken, edru, kjenne reglene og vite hvor du skal kjøre. – Her har vi samlet tips som vi mener vil gjøre at du blir smartere i din betting. Vi kan ikke love du vinner hver eneste gang, det var f.eks vanskelig å forutse at Liverpool med tre mål imot ville gå videre i Champions League mot Barcelona med tre mål, det vi kan garantere at at ditt gjennomsnitt går opp, hvis du blir bare litt smartere.