Nyheter om Gabrielsen


I fjor spilte Molde tre kamper mot Ranheim uten å vinne. Slik skal kapteinen ta revansj.

Molde slapp inn seks mål og tapte seks poeng mot Ranheim i 2018. Det plager stoltheten til Ruben Gabrielsen.
Les mer om:

I fjor spilte Molde tre kamper mot Ranheim uten å vinne. Slik skal kapteinen ta revansj.

Molde slapp inn seks mål og tapte seks poeng mot Ranheim i 2018. Det plager stoltheten til Ruben Gabrielsen.
Les mer om:

Næring i Groruddalen: BAK FASADEN ... i Nedre Rommen 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Akers Avis Groruddalen tar med jevne mellomrom en titt bak fasaden til velkjente forretnings- eller næringsbygg som man ofte kjører forbi, kanskje daglig, uten å vite hva som egentlig foregår bak veggene der. Det bringer alltid med seg spennende oppdagelser og store overraskelser, og gir til sammen et godt speilbilde på alt det utrolige som foregår innen næringsliv i dalen vår.

Nødvendig debatt om kreftmedisiner

Livet har vært urettferdig mot Cathrine Gabrielsen (53). Hvalstad-kvinnen har aldri røkt, men fikk likevel lungekreft.
Les mer om:

Dette er den nye Tønsberg-arkitekturen. Nå kan du si din mening!

– Jeg var borte lenge. Da jeg kom tilbake var Tønsberg blitt veldig annerledes, sier fotograf Roy Gabrielsen (60).
Les mer om:

Molde-kapteinen etter nok et bortetap: – Nå er jeg bare sint

Gabrielsen tok på seg skylda for baklengsmålet som ødela kampen etter 35 sekunder.
Les mer om:

Molde-kapteinen etter nok et bortetap: – Nå er jeg bare sint

Gabrielsen tok på seg skylda for baklengsmålet som ødela kampen etter 35 sekunder.
Les mer om:

Anna Gabrielsen (22) kjemper for sin kreftsyke mor: – Mammas liv er verdt så mye mer

For kreftrammede Cathrine Gabrielsen er det bare én medisin som virker. Helse-Norge sier nei til å ta den i bruk.
Les mer om:

Willy (90): – Dugnad er ille moro!

Samhold og samarbeid til felles beste er mer enn fraser for onsingen Willy Gabrielsen, som fyller 90 år 24. mai.
Les mer om:

Folkehelse + bibliotek = LitteraTUR

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Vi er inne i Bokåret 2019. Bokåret er en nasjonal feiring av boka, lesing og leserne som går gjennom hele 2019. Det 500 år siden de to første norske bøkene ble trykket.Nasjonalbiblioteket har gitt midler til arrangement og prosjekter over hele landet i forbindelse med bokåret.

- Vi vil vise at det går an å sykle i alle slags klær, også bunad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TRANSPORT: Bompenger, økonomi og færre parkeringsplasser er blant noen av faktorene som stiller sykkelen i et godt lys når det gjelder egentransport. Bompengene har allerede omringet kommunen, og over nyttår skal også parkeringsplassene reguleres med avgift. Når nytt rådhus står klart mot slutten av året, er det med flere garderober og mer plass til parkering av sykler.

Her blir Tanangers nye park åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er veldig glad for at vi har fått dette til.

Streikende fra Traftec ble hyllet i Byparken

De Traftec-ansatte - som denne uken endelig fikk sin tariffavtale etter 315 dager i streik - ble utropt til dagens 1.mai-helter av LO-sjef Hans-Christian Gabrielsen.
Les mer om:

LO og Ap: – Lettvint fra Frp å angripe sykelønna

LO-sjef Hans-Christian Gabrielsen har ingenting til overs for forslaget fra Stavanger Frp om å kutte i sykelønna for kommunalt ansatte.

Molde-kapteinen om Rosenborg-krisen: - Jeg sparker ikke noen som ligger nede

Ruben Gabrielsen mener den regjerende seriemesteren er et «såret dyr» etter den katastrofale sesongstarten.
Les mer om:

Molde-kapteinen om Rosenborg-krisen: - Jeg sparker ikke noen som ligger nede

Ruben Gabrielsen mener den regjerende seriemesteren er et «såret dyr» etter den katastrofale sesongstarten.
Les mer om:

Bortkastet kreftforskning?

Hvert år gis millioner av kroner i støtte til forskning for å utvikle nye kreftmedisiner. Et liv på livsforlengende medisin er verdt å kjempe for, mener Anna Gabrielsen.
Les mer om:

Dette er den nye styrelederen for UNN(pluss)

Ansgar Gabrielsen går av som styreleder ved UNN etter styremøtet i juni. Onsdag ble det bestemt at Roald Linaker skal bli hans etterfølger.
Les mer om:

Sola sponser deltakeravgiften til Sykle til jobben-aksjonen for alle i kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi ønsker at folk skal bevege seg mer, enten de sykler, går, jogger, skater eller hinker, sier Siri Gabrielsen.Gabrielsen er Folkehelsekoordinator for Sola kommune og har derfor god kontroll på solabuens aktivitet.

- Nei, jeg har ikke sovet noen ting i natt. Det har gått bra, jeg har døgnet før, sier Rolf Gabrielsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Én av de evakuerte er Rolf Gabrielsen. Klokka 10.40 er han fortsatt på plass i Sokndalshallen.- Nei, jeg har ikke sovet noen ting i natt. Det har gått bra, jeg har døgnet før, sier han.Gabrielsen så flammene på åskammen bak eiendommen sin fra hallen.- Jeg kan ikke se huset mitt, men jeg så flammene.

Disse foreldrene ble arbeidsledige på grunn av sønnene sine

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trioen fortsatte det arbeidet to mødre og en far begynte på for 14 år siden.De tre 22-åringene gikk i tredje klasse da de startet med håndball i Klepp IL. Bak laget stod to ivrige trenermødre, Kari-Anne Gausdal Johannessen og Kari Johansen. En far, Arne Gabrielsen, fikk etter hvert oppmanns-vervet. 14 år senere er foreldrene minst like ivrige, men er henvist til tribunen.

Pål står rett ved Notre Dame: – En står og spyler vann på taket

Pål Gabrielsen står rett utenfor det sperrede området rundt den brennende katedralen i Paris.
Les mer om:

Ingen beslutning før til høsten(pluss)

Kommuneledelsen i Salangen møtte UNN-styreleder Ansgar Gabrielsen. Der kom det fram at ingen avgjørelser blir tatt før til høsten.

Kim (39) og Ida (30) fant drømmehuset på Bryne, men må selge sin gamle bolig med tap

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har alltid drømt om en enebolig med hage og vi ville begge gjerne til Bryne. Helst før datteren vår Ylva (3 1/2) skal begynne på skolen.

Vil snu negativ jobb-trend(pluss)

I løpet av de siste 12 årene har gamle Nord-Trøndelag mistet 1.000 industriarbeidsplasser. Den utviklingen må stoppes, mener LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.