Nyheter om Gøteborg


Vennene til avdøde Alexander (16): – Helt uvirkelig at han er borte

LERUM/GØTEBORG (VG) Alexander (16) fra Tromsø krasjet på moped etter at han skal ha blitt jaget av politiet inn i et boligfelt. Vennene er i sorg og frustrerte over politiet.
Les mer om:

Vennene til avdøde Alexander (16): – Helt uvirkelig at han er borte

LERUM/GØTEBORG (VG) Norske Alexander (16) krasjet på moped etter at han skal ha blitt jaget av politiet inn i et boligfelt. Vennene er i sorg og frustrerte over politiet.
Les mer om:

Sjåfør stanset, rygget og satte fast bussen på E6: – Det var helt uforsvarlig

Bussturen som skulle ende i Gøteborg fikk en brå vending torsdag ettermiddag, da bussen satte seg fast ved avkjøringen ved Mosseporten.
Les mer om:

Ny trener: Alle så han lete etter ny jobb rett før seriestarten

Svensk damefotball er tydeligvis ikke toppen av hva Göteborg FC nye trener Mats Gren kan ønske seg. – Mr Gren har også avslørt han fortsatt har en del igjen å lære om sosiale medier. Leter han etter en ny jobb – dager før seriestarten. … men han mener selv at det bare var en feil: «Det var dumt av meg.» Göteborg FCs har ambisjon om å vinne serien, samtidig som deres nye trener 56 år gamle Mats Gren er på jobbjakt i Midt-Østen.

Massesmitte på svensk øy

På øya Vrångö i skjærgården sør for Gøteborg er en fjerdedel av de 400 innbyggerne smittet med coronaviruset.
Les mer om:

Stabæk får ikke glede av Mikkel «Mix» Diskerud

I vinter kom Mix til Stabæk og trente sammen med sitt gamle lag og ungdomsklubb, Stabæk. Det ga selvsagt forhåpninger hos mange fans om spill i Norge denne sesongen. Mikkel «Mix» Diskerud meldte overgang fra New York City til Manchester City i 2018 (Samme eier).

Aftonbladet: Slagsmål og steinkasting i Gøteborg

Ifølge Aftonbladet er det fullt slagsmål og steinkasting etter demonstrasjonen i Gøteborg søndag.
Les mer om:

Hank von Hell spiller på Ullevi i Gøteborg: – Vi snakker Nordens største streamingscene

15. juni livestreamer Hank von Hell konsert fra Ullevi stadion i Gøteborg. – Vi snakker om 75.000 mennesker som ikke kan være til stede. Det er usolgt på arenaen, men samtidig tar det helt av.
Les mer om:

Eurovision med Will Ferrell tar Melodi Grand Prix til Netflix

Eurovision Song Contest til Netflix! Nå skal USA også lære mer om den europeiske kulturarven som har fenget oss siden 1956. COVID-19 og koronaviruset satte en stopper for ESC 2020, men det blir likevel Eurovision. Dog via komedien Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Her spiller Will Ferrell (Anchorman, Elf, Step Brothers) og Rachel McAdams (Mean Girls, The Notebook, Wedding Crashers) to islandske artister og musikere – Ask Embla Lars Erickssong og Sigrit Ericksdottir – som forsøker å komme til den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Will Ferrell og Rachel McAdams gjør narr a

Kraftig brann i kjemisk fabrikk i Sverige

Lørdag kveld og natt til søndag brant det kraftig i Borealis kjemiske fabrikk i Stenungsund rundt fem mil nord for Gøteborg. Søndag morgen er brannen under kontroll.
Les mer om:

Åtte pasienter innlagt på feltsykehus i Gøteborg

Lørdag ble åtte pasienter med coronavirus behandlet på intensiven i de grønne teltene som er satt opp av det svenske forsvaret utenfor Östra sykehus i Gøteborg.
Les mer om:

Kan gå gratis fra Rosenborg: «Vi får se hva som skjer»

Til sommeren går Marius Lundemos kontrakt med Rosenborg ut. Dette betyr at midtbanespilleren har stått fritt til å snakke med andre klubber og det gjør han, melder Adresseavisen. Avisen klubber fra flere utenlandske ligaer har vist interesse. Rosenborg har ennå ikke tilbudt 25-åringen noen ny kontrakt, og den tidligere U21-landslagsspiller avfeier ikke ideen om et overang i sommer.

The Green Knight: Eventyrlig fantasy med Dev Patel og Alicia Vikander

I en tid da ære var alt, da mot skapte konger… Gjør deg klar for Dev Patel som Sir Gawain; en av ridderne rundt Kong Arthurs berømte runde bord. Eventyrfilmen The Green Knight følger kongens nevø Gawain som legger ut på ferd for å bekjempe den gigantiske, mystiske Grønne ridderen. Karakteren The Green Knight heter egentlig Bertilak de Hautdesert og dukker opp i Sir Gawain and the Green Knight, skrevet av britiske Gawain Poet alias Perledikteren på 1300-tallet.

– Korona-smittet i Gøteborg kan ha smittet over 40 mennesker

Sykehuset Sahlgrenska i Gøteborg opplyser at mannen som har testet positivt for koronaviruset ved deres sykehus, kan ha smittet over 40 mennesker.
Les mer om:

Koronavirus i Gøteborg

Sahlgrenska universitetssjukehuset bekrefter at de har en pasient smittet med koronaviruset i Gøteborg. Vedkommende er innlagt på sykehus, og har det etter forholdene bra.
Les mer om:

Tim er blitt voksen, gammel, student, nordlending, kreftsyk, kommune­arbeider — og frem­deles bare et barn

For to år siden intervjuet vi daværende finansbyråd Robert Steen om Tim. Les: Steens strategi – Hvordan Tim, DUF og VVK skal digitalmodne Oslo Den fiktive Tom stod på terskelen til å bli en digital borger i et innbyggervennlig, digitalt Oslo. Den gang var Tim bare et spedbarn. Han ble født i november 2017. Men allerede i 2018 hadde Oslo laget filmen om hans liv, i hvert fall slik man håper og drømmer om at det skal bli. To digital-år har gått, og Tim er både blitt voksen, gammel og han er fremdeles et barn.

Kvinne fødte barn på McDonalds

En kvinne fødte et barn inne på McDonalds i Gøteborg, melder Expressen.
Les mer om:

Et par timer fra grensen til Norge gjør de seg klare for en helt ny tid

GØTEBORG (Broom/TV 2): Slik ser det ut når Volvo satser elektrisk.
Les mer om:

Et par timer fra grensen til Norge gjør de seg klare for en helt ny tid

GØTEBORG (Broom/TV 2): Slik ser det ut når Volvo satser elektrisk.
Les mer om:

Dette skal bli en av verdens sikreste biler

GØTEBORG (Broom/TV 2): Elbil betyr også nye utfordringer for Volvo.
Les mer om:

Jobben til Fredrik er å finne ut hvordan bilen bør høres ut

GØTEBORG (Broom/TV 2): Bli med inn i Volvos akustikkrom.
Les mer om:

Jobben til Fredrik er å finne ut hvordan bilen bør høres ut

GØTEBORG (Broom/TV 2): Bli med inn i Volvos akustikkrom.
Les mer om:

Enorm interesse for Volvos første elbil – fire til er på vei

GØTEBORG (BROOM/TV 2): Om fem år skal halvparten være elektrisk.
Les mer om:

Ukens kuskekommentarer: – Står litt spennende til

Her kan du lese kuskekommentarer på alle V75-hestene i den internasjonale V75-omgangen på Åby Travbane ved Gøteborg i Sverige.
Les mer om:

Stor spenning og mye drama i håndball-EM 2020

Håndball-EM 2020 er i gang, og suksessen til de norske guttene har sørget for at vi sitter benket foran tv-en før hver kamp. Denne gangen blir mesterskapet avviklet over tre land, nemlig Norge, Sverige og Østerrike. Det er flere ting som er annerledes under dette EM. Nå er det nemlig hele 24 nasjoner som har kvalifisert seg for deltakelse. Norge, Sverige og Danmark var blant disse. Vi skriver var, for Danmark er allerede ute og de neste dagene vil vise hvordan det går med både Norge og Sverige.