Nyheter om Gården


Vil kaste søsknene ut fra gammelt gårdsbygg(pluss)

Han overtok gården fra sin far på 80-tallet. Men søsknene fikk samtidig særavtale om bruksrett til våningshuset. Det vil han ha slutt på.
Les mer om:

Fylkesmannen gjør om kommunens vedtak

Ja, sa et enstemmig teknisk utvalg i Tysvær kommune. Nei, sier Fylkesmannen. Dermed får likevel ikke Bernt Jakob Ullvang lov til å dele fra en eiendom på gården på Falkeid.
Les mer om:

Robin Hood vender tilbake til Kjelvikspillet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kan publikum endelig få møte Robin Hood og hans muntre gjeng i Kjelvika igjen, sier instruktør Maja Zakariassen ved Scenekunst i Nordland i en pressemelding til Saltenposten.Derfor bør du sette av disse datoene i kalenderen din: Lørdag 6. juli klokka 12 og 16 og søndag 7.

HA avslører med skjult kamera: Denne gården to kilometer inn i Sverige forsyner mindreårige haldensere med sprit og øl

Halden-politiet er bekymret over store mengder med tilgjengelig alkohol i byens ungdomsmiljøer. Med skjult kamera har HA avdekket hvordan salget til mindreårige haldensere foregår.
Les mer om:

HA avslører med skjult kamera: Denne gården to kilometer inn i Sverige forsyner mindreårige haldensere med sprit og øl

Halden-politiet er bekymret over store mengder med tilgjengelig alkohol i byens ungdomsmiljøer. Med skjult kamera har HA avdekket hvordan salget til mindreårige haldensere foregår.
Les mer om:

Alf Ulven mener forventningene er urimelige: – Tilbakeføring til 1800-talls status vil koste rundt 16,7 mill.

Alf Ulven kjører på nytt hardt ut mot Fredrikstad kommune i striden om Kniple gård. Han har fått avvist en søknad om rivning og oppføring av nytt hovedhus på gården.
Les mer om:

Tilbake der hvor de vokste opp for 60 år siden: – Rart å være tilbake (pluss)

Selv om mye er endret i det huset der de to vokste opp kommer minnene fram når de vandrer rundt på gården Elvesletta i Berg på Dyrøya der de lekte som småjenter for 60-70 år siden.
Les mer om:

Gårdsstrid avgjort i Høyesterett

Den tidligere eieren måtte gi fra seg gården. Nå har han fått Høyesteretts medhold i at han har odelsrett til den.
Les mer om:

- Det blir rart å legge ned gården etter drift i 80 år

Pelsdyrbode John Georg Songedal satt selv som tilhører på Stortinget i natt og fulgte med da regjeringen bestemte å legge ned pelsdyrnæringen. Innen seks år må alle pelsoppdrett være lagt ned.

De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Den store sommerfesten på gården

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BERG: I fjor var Nordre Aker Budstikke også i kontakt med Bergtunet barnehage og Monica Nordgård, som er styrer i barnehagen. De går foran i å arrangere stor sommerfest for alle som holder til på Berg gård.

Selger en gård på over 5.000 mål - vil ha 6,5 millioner

I underkant av 6,5 millioner kroner er prisantydningen for en stor gårdseiendom på Vehus ved Dølemo i Åmli. Gården ble lagt ut for salg i slutten av forrige uke.
Les mer om:

Ber om full gjennomgang av gårdskjøp

Politikerne i Sandefjord opphever godkjenningen av salget av gården Nedre Skjærsnes ved Brunstad i Stokke, og ber om en gjennomgang av konsesjonstildelingen.

Livet endret seg da Tom møtte sin kone: – Det var hun som foreslo dette

Tom Leistad-Jonas er en av landets beste hovslagere, han er med på landslaget og satser på topplassering i NM til høsten. Men det er hestens vel og behov som kommer først. Kronstadposten møter han på gården i Eiby, hvor han gjør klart til å sko den nye hesten i familien, en dansk varmblodshest.
Les mer om:

– Hva skal dere med en låve?

Denne låven og denne gården er vårt største familieprosjekt. Og noe av det jeg er mest stolt av i livet.
Les mer om:

Vindkraft: – Grunneiere blir kalt Quisling, Judas og slangen i Paradiset

De ønsket bare det beste, sikre livsgrunnlaget på gården for nye generasjoner og skaffe bygda skatteinntekter. Nå får ungene høre av voksne hvor fæle foreldrene deres er som slipper til vindturbiner i heia.
Les mer om:

Nye E 39 kløyver gården deres

Ingen jubel hos ekteparet Stein og Vigdis Pettersen for signalene om at nye E 39 kan bli bygget utenom Bjerkreim. De tror det bare betyr mer usikkerhet for gården.

Nye E39 kløyver gården deres

Ingen jubel hos ekteparet Stein og Vigdis Pettersen for signalene om at nye E39 kan bli bygget utenom Bjerkreim. De tror det bare betyr mer usikkerhet for gården.

De overtok gården etter faren - Nå har de 70 ansatte og omsetter for 80 millioner

Suksessen til Bjertnæs vekker oppmerksomhet.
Les mer om:

Etter 15 år selger Anne Kari sin særegne boligdrøm: – Det er på tide å kutte navlestrengen

– Å få bo her med barna mine har vært innfrielsen av en drøm, sier kunster Anne Kari Ramberg. Nå pakker hun sammen malingspanna, og flytter inn på gården til kjæresten sin.
Les mer om:

Bjørnen tok sau 200 meter fra huset til Edgar(pluss)

200 meter fra boligen til Edgar Fedreheim på gården Fedreheim i Evenes hadde bjørnen slått hjel en voksen sau og spist opp bringa og juret.
Les mer om:

Mattilsynet avdekket kritikkverdige forhold

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tilsynet kom som følge av bekymringsmeldinger om saueholdet generelt og et kadaver som ikke var ivaretatt.Bistand fra politiet I rapporten fra Mattilsynet fremkommer det at de gjentatte ganger har forsøkt å kontakte bonden både via oppmøte, telefon, SMS og brev uten respons.

Til sykehus med luftambulanse under «Farmen»-innspilling

Triana Iglesias skadet seg stygt på gården.
Les mer om:

Slaktes foran norgesbesøket

Mike Skinner har børstet støvet av sitt soloprosjekt The Streets, og er igjen tilbake på turné åtte år etter han la mikrofonen på hylla. Ikke alle synes dette var en god idé. Vår svenske søsterredaksjon var til stede på Gården i Gøteborg i går, og stiller følgende spørsmål: – Spørsmålet som svirrer i hodet mitt under konserten på Gården er enkelt: Hvorfor kom du tilbake? LES OGSÅ: Anmeldelse av Aviciis siste prosjekt. Et forsøk på svar kommer i neste avsnitt. Greia er at Skinner elsker å stå på scenen og underholde publikum.