Nyheter om Gården


Indre Saltens første "Inn på tunet-gård": - Dessverre har jeg ikke helse til å fortsette

(VALNESFJORD) Stall Elverhøy holder på å bli ”Inn på tunet- gård”. Samtidig varsler Marita Hammernes at hun må gi seg med gården.
Les mer om:

For Jenny starter jula på Årvoll gård

Jenny Jenssen og «Jul på Årvoll gård» går hånd i hånd. Det blir ganske enkelt ingen start på advents- og juletida før Jenny har opptrådt på gården.
Les mer om:

– Ysteriet skal være det «jillaste» vi driver med på gården

Et besøk i Julebyen Egersund skulle få konsekvenser. Ett år og fire millioner kroner seinere åpner Ystepikene et flunkende nytt ysteri på Varhaug.

Gården kan bli tatt ut av attraktiv ordning

Eieren av Presteid Gård i Hamarøy reagerer på at gården er foreslått tatt ut av kulturlandskapsordningen.
Les mer om:

Derfor skal Donna kjempe i «Torpet Kjendis» 2020: – Det blir galskap

Etter et kort opphold på «Farmen Kjendis» i år, skal «modellmamma» Donna Ioanna fra Kristiansand kjempe seg tilbake til gården i 2020.
Les mer om:

400 kilo tung gris jaget av bandløs hund: – Hold hunden i band!(pluss)

Mona Håven i Gram gris ber hundeeiere vise mer hensyn, etter at hund kom seg inn i griseinnhegningen på gården Øvre Skjefte onsdag. Det gjorde at grisen flyktet.
Les mer om:

Ny generasjon har tatt over gården her: - Vi angrer ikke i det hele tatt

På flere gårder i Åmli har det de siste årene vært generasjonsskifter. Nå er det barnefamiliene som skal drive de historiske stedene videre.
Les mer om:

Vant «Farmen»: - Nedbrutt

Etter elleve knallharde uker på gården sikret Erik Rotihaug seg både hytte og bil.
Les mer om:

Ravende fulle «Farmen»-deltagere skapte opprør på gården: – Jeg var sjokkert

Én av høstens «Farmen»-finalister følte seg så ufint behandlet at han/hun ikke ville sove alene natten før den store finaleinnspillingen. – Noen valgte å drikke bak ryggen på produksjonen, bekrefter TV 2.
Les mer om:

Når det siste treet faller skal gården brenne, sier sagnet. Nå vil leiringer ha sikret Søstertølladn

Når det siste av «Søstertølladn» faller skal Skavelden-gården på Leira brenne, ifølge spådommene i det gamle sagnet. Nå er det iøynefallende, sagnomsuste furutreet i ferd med å falle. Skavelden-beboerne håper kommunen tar affære for å sikre treet før det er for seint.
Les mer om:

Avtalte kjøpesum på 6,6 millioner – politikerne mener prisen må ned 700.000

Selger og kjøper var enige om prisen for gården i Dalefjerdingen. Flertallet i kommunestyret mente derimot at prisen førte til en uforsvarlig prisutvikling på landbrukseiendommer.
Les mer om:

Ble belønnet etter et års hardt arbeid

SKIEN: Etter et år med antikvarisk oppussing får Borgengården endelig heder og ære. – Dette er stort, sier eier av gården, Ole Lerbrekk.
Les mer om:

Ung entreprenør og gårdeier: Har drevet eget maskinfirma siden han var 19 år

Stian Finsrud er oppvokst med gravemaskiner og hjullastere, og allerede før han fylte 19 år hadde han etablert sitt eget maskinfirma og overtatt gården på Gjeruldstad.
Les mer om:

Tid for å feire frivilligheten

Anette Katrine Westgaard minner om frivillighetens dag 5. desember og forteller om hvordan hun selv møter frivillig arbeid på gården i Onsøy. – Jeg blir alltid like imponert og inspirert av mennesker som velger å gi av sin tid og arbeidslyst for en god sak.
Les mer om:

Tapte mot beste­kameraten

Uka før finalen måtte Mathias Scott Pascual (27) forlate gården, etter å ha blitt slått av Leif Kristian Tindeland (28) i slegge.
Les mer om:

Smuglet med seg Van Morrison: - Det var ein fantastisk togtur

VINJE/BERGEN: Eli Versto takker oppveksten på gården i Vinje for at hun kan være driftsleder på Det Vestnorske Teateret. Men da hun skulle smugle Van Morrison til Voss var det de sosiale ferdighetene hun fikk bruk for.
Les mer om:

Skuffet Jens: – Føler jeg er klippet bort fra «Farmen»

Jens Simonsen (46) mener at han er fremstilt som en latsabb fordi han ikke sørget for nok drama på gården.
Les mer om:

Skuffet Jens: – Føler jeg er klippet bort fra «Farmen»

Jens Simonsen (46) mener at han er fremstilt som en latsabb fordi han ikke sørget for nok drama på gården.
Les mer om:

Roy Hodgson lar seg ikke lure av Klopp: «Jeg tror det når jeg får se det»

Den tidligere Viking-treneren (sorry, vi måtte bare) skal opp mot verdens beste klubb på lørdag. Er det noe Hodgson har lært seg, er å ikke stole på en kjeft. Crystal Palace-manageren er kjent for å kunne skape problemer for de største klubbene, faktisk er det en av spesialitetene hans, så å undervurdere Liverpool før avspark kommer ikke på tale. Les: Atletico har blinket ut United-spiller Det er Klopps nedsnakking av mulighetene for å ha på plass skadede Mohamed Salah og Andy Robertson på lørdag som får Hodgson til å fnyse. -Jeg tror det når jeg ser det.

De solgte gården til kommunen - nå rister de på hodet av resultatet

John Arne Tunes eide 60 mål med grønn bonderomantikk på Rå i Ytrebygda. Det er nå forvandlet til en asfaltjungel.
Les mer om:

Denne myren tvinger Bjørn til å flytte fra gården

VILLANGER (NRK): En innbitt odelstvist på Radøy i Hordaland er endelig avgjort. På grunn av en myr mindre enn en fotballbane må Bjørn Villanger flytte fra gården han kjøpte i 2015.

Har flyttet med mann og barn til Sandøya: Guri (40) vil bidra til å få Bokbyen på beina

Guri vokste opp på gård i Overhalla i Namdalen i Nord-Trøndelag. Men fra gården har ferden gått via storbyer til Sandøya.

Sjokkerende bilder viser «Farmen»-kjendisenes fyllefest - TV 2 visste ikke at de fantes

Flere skal ha blitt «drita fulle» da en tidligere «Farmen»-stjerne snek seg inn på gården med store mengder alkohol i bagasjen. Programleder Gaute Grøtta Grav måtte ta grep.
Les mer om:

Selger historisk gård for 18 millioner: – Det er selvsagt begrenset hvor mange som har anledning til å kjøpe en slik eiendom

Gården har vært et landemerke siden 1760-årene. Nå er den til salgs for 17,9 millioner kroner.
Les mer om:

– Rart at jeg får støtte til å koke kaffe, men ikke til gården

STANGE (NRK): Erik og Birgitte får solcelle-støtte av staten til å produsere fornybar strøm til huset, men ikke der de bruker mest strøm - i fjøset. - Ulogisk, sier bondelaget.