Nyheter om Fyrverkeri


Skjøt opp fyrverkeri og forsvant

Politiet fikk melding om oppskytning av fyrverkeri ved Rissa videregående skole rundt klokka 03.15 natt til lørdag.
Les mer om:

De folkevalgte har bestemt seg - nå blir dette forbudt

SKIEN: Det blir forbud mot privat oppskyting av fyrverkeri i Skien sentrum nyttårsaften. Som plaster på såret vil kommunen bruke 100 000 kroner på et kommunalt fyrverkeri. Mulig blir det som et miljøvennlig lasershow og lydredusert.

Vil ha forbud mot privat oppskyting: Foreslår å bruke 100 000 kr på kommunalt fyrverkeri

SKIEN: Rådmannen vil innføre et forbud mot privat oppskytning av fyrverkeri i et angitt område i sentrum på nyttårsaften. I stedet foreslås det å bruke 100 000 kr på kommunalt fyrverkeri eller lasershow.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk ny musikk og eeendelig fredag. Selv om dere kanskje ikke har jobbet sjukt mye denne uken Det skal likevel bli fint med helg – og nye norske toner. 730.no har hørt gjennom mye hummer og kanari, og gått for dette utvalget innen flere sjangere. (Har de fleste norske rappere tatt koronapause?) Amanda Delara «Tell Me One Thing» Som lyn fra klar himmel overrasket Amanda med EP-en Et lite stykke Norge i vinter, med norske tekster. Nå er hun tilbake på engelsk, slik at stort sett hele verdenen forstår hva hun har på hjertet.

Mann beklager etter fyrverkeri i trehusklynge: – Heldigvis ble det ingen skader(pluss)

Nødetatene rykket ut med store styrker etter at det ble fyrt opp fyrverkeri midt i trehusbebyggelsen på Møllenberg i Trondheim om kvelden 17. mai.
Les mer om:

Kan vente seg klekkelig bot etter fyrverkeri(pluss)

Den eller de som fyrte opp fyrverkeribatteri fra en balkong i trehusbebyggelsen på Møllenberg i Trondheim 17. mai kan vente seg en bot på flere tusen kroner.

Kan vente seg klekkelig bot etter fyrverkeri(pluss)

Den eller de som fyrte opp fyrverkeribatteri fra en balkong i trehusbebyggelsen på Møllenberg i Trondheim 17. mai kan vente seg en bot på flere tusen kroner.

– Ikke mange andre fakturerer én gang i året

Fyrverkeri er en sesongbransje. Festival Fyrverkeri sender faktura én gang i året.
Les mer om:

– Eit fyrverkeri av ein skule

– Vi skal vere det sjølvsagte valet for unge som ønskjer å studere yrkesfag i vår region.
Les mer om:

Et fyrverkeri av en dame

Hun vokste opp med en voldelig mor, men var et fyrverkeri av et menneske. Det er henne kong Harald arvet sitt gode humør fra!
Les mer om:

FKH-kampene vi husker best: - Jeg følte meg lenge som en syndebukk

Alexander Stølås ble matchvinner to minutter på overtid i et fyrverkeri av en fotballkamp. Bodø/Glimt-FKH i 2016 var en kamp for minneboka. Her kan du se hele kampen i reprise.
Les mer om:

Kommuneoverlegen: – Vi har fyrverkeri for å samles og nyte det. Det ønsker vi ikke nå.

Tønsberg Musikkråd og Petter Flaatten får ikke lov av kommuneoverlegen til å gjennomføre kveldsarrangementet sitt. – Jeg tror vi kan få det til om vi tenker litt annerledes, sier Flaatten.
Les mer om:

Slik blir 17. mai i Kristiansand

Ber bil- og mopedklubber melde seg til toget som skal gå gjennom Kristiansand. Barnetog, borgertog, Tapto og fyrverkeri er avlyst.
Les mer om:

Demonterte fyrverkeri og stumpet røyk i kruttet

Nødetatene rykket tidlig tirsdag morgen ut til en leilighet etter melding om eksplosjon og røykutvikling.
Les mer om:

Uniteds Jack Grealish-overgang går i vasken

Vi feiret inngangen til 2020 med fyrverkeri og bobler i glasset. Nyttårsforsettene ble gjort, og året med det kule 20/20 tallet skulle bli et av de bedre. Tre måneder senere skjønner alle at ingenting blir som planlagt. Manchester United har det siste året planlagt en Jack Grealish-overgang, der sommerens overgangsmarked skulle sørge for muligheten til å realisere planen. Les: Barcelona endrer spillereglene på overgangsmarkedet Covid-19 har satt alt på hodet også i fotballens verden, der sesong og inntekter ble kuttet fra én dag til den neste.

Håkon og familiens hus blir stadig plaget av ungdommer: – På torsdag fyrte de av fyrverkeri rett mot døra

Familien Hauan har flere ganger før opplevd at ungdom ringer på dørene og løper. Torsdag kveld tok ungdommene det et steg lenger: – Det er livsfarlig.
Les mer om:

Sørlending først ut i MGP: – Hun var et fyrverkeri

Raylees «Wild» har tatt Spotify med storm, og nå er bookmakerne i ferd med å gi etter. Kan kraftpakken fra Arendal kopiere fjorårsvinner Tom Hugo og sørge for mer MGP-jubel for Sørlandet?

Forklarer rekordbeslag med en voldsom fascinasjon for ting som smeller

– Jeg er ingen bombemann, sier 26-åringen. Hjemme hos ham fant bombegruppen over 50 kilo fyrverkeri, 6 kilo skarpt sprengstoff, kjemikalier og kunstgjødsel.
Les mer om:

Hun elsker ordet seier – i dag fyller hun 80

May Unni Aarum er ikke vanskelig å karakterisere. Smilet og latteren sitter løst og hun er som et fyrverkeri av humør og takknemlighet. Lørdag 8. februar runder hun 80 år, men ser ut som en 60-åring.
Les mer om:

- Som at det smalt. Komplett kaos

Da hundrevis av russ inntok Geilo i helga, ble det meldt om tyveri, sniffing fra mobil og oppskyting av fyrverkeri.
Les mer om:

Forbud mot privat fyrverkeri er løsningen

DEBATT: Rikard Spets, talsperson for norsk fyrverkeriforening, tar naturlig nok avstand fra forslaget fra MDG Sandnes, om forbud mot privat oppskytning av raketter på nyttårsaften.
Les mer om:

Totalforbod mot privat fyrverkeri er ikkje vegen å gå

DEBATT: I den siste tida har debatten rundt eit totalforbod av privat fyrverkeri blussa opp igjen. Og ogso denne gongen går dei fleste debattantane inn for eit forbod, men er det verkeleg vegen å gå? Nei, sannsynlegvis ikkje.
Les mer om:

Russebråk på Geilo: Skyter fyrverkeri og tar narkotika

Politiet har fått mange henvendelser om fyllebråk fra russen.