Nyheter om Fylling


Vil ha krabbefelt på Ørskogfjellet i 2020(pluss)

Samferdselsminister Jon Georg Dale håper at bygging av krabbefelt på Ørskogfjellet blir gjennomført neste år. – På høg tid, dette har vi jobbet med i flere tiår, sier Thorbjørn Fylling.
Les mer om:

Over 6.000 liter diesel havna i sjøen

Skal ha skjedd i forbindelse med fylling på Bunker Oils anlegg på Hessa.
Les mer om:

Suldal Bad med vått fritids-tilbod etter skuletid

3900 liter vatn i timen renn inn i bassenget nå når det nærmar seg fullt. Tysdag denne veka, etter tolv og ein halv dag, reknar Hetland med at bassenget er fylt heilt opp.

Drivstofftrøbbel på Schiphol berørte også avganger til Norge

En feil i systemet for fylling av drivstoff rammet flere hundre avganger fra Schiphol-flyplassen ved Amsterdam onsdag. Det gjaldt også flere avganger til Norge.
Les mer om:

Naturvernforbundet med eget forslag til alpinplanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: For ikke lenge siden ble illustrasjoner og planer for oppgradering og utvidelse av Grefsenkleiva og Trollvann presentert av Bymiljøetaten. Her kan du lese hele saken. Før og etter-illustrasjon av nye Grefsenkleiva.

Reagerer på fylling ved øyperla: – Vi kan ikke ha det sånn i fjorden

Kommunen dro på befaring med en gang de ble tipset om fyllingen i Venneslafjorden.
Les mer om:

Skal sikres mot skred

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sirdal Fylkesvei 975 i Sirdal kommune, langs Ortevatn, har flere parseller med prioritet i skredsikringsplanen for fylkesveier i Vest-Agder. I Kviturvika er det registret både snø- og steinras. Området har flere potensielle løsneområder og det anbefales tiltak i en utstrekning på ca 400 meter. Rasområdet utgjør en fare for trafikanter og en risiko for perioder med manglende fremkommelighet.

Støpte uten lov

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord kommune kjente ikke til at betongfirmaet som holder til ved sjøkanten på Svege i Flekkefjord har brukt en lang fylling til å dumpe betongrester, der mye tyder på at det også har havnet betong i sjøen.- Hvilke tillatelser er gitt til fylling av betong i dette området ?- Kommunen er ikke kjent med den omtalte fyllingen. Det er derfor ikke gjort vurderinger med hensyn til søknadsplikt.

Bystyret i fylle-humør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Ny fylling i Sandvikselva kan forurense sjøen og ødelegge sjøbunnen

En støttefylling under den nye elvepromenaden kan føre til mer forurensing i sjøen.
Les mer om:

Egon Holstad: Alt var mye bedre før

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da jeg vokste opp på Fauske, på 70- og 80-tallet, var det ikke så farlig. Vel, vi var selvsagt redde for atomkrig og lokaloppgjørene mot Saltdalskameratene og Bodø/Glimt, men dette var jo ikke noe vi gikk rundt og tenkte konstant på.Det var ei fin og bekymringsfull tid.Det var ikke farlig å kjøre bil engang. Sikkerhetsbelter var bare noe enkelte nye Volvo-modeller hadde. Og det var kun i setene foran.

Han hjelper deg å finne sykkelen

Marius André Fylling (27) har en lidenskap for sykler. Sykkeldetektiven sørger også for at stjålne sykler kommer til rette igjen.
Les mer om:

Forprosjekt for ny bru til Eigerøy skal være ferdig før sommeren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Målet er at et komplett forprosjekt skal være ferdig til sommeren. Det ble klart på et møte plansjefen og Eigersund næring og havn nylig hadde med Statens vegvesen.Det tekniske forprosjektet skal blant annet avklare bruas plassering - om den skal ligge nord eller sør for eksisterende bru.

Nytt nei til bruk av slagg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fylkesmannen i Agder sa i fjor ja til å bruke 80.000 kubikkmeter med slagg fra Eramet for å feste stålveggen til deponiet i Tjørsvågstrand. Fyllingen ble laget, men raste som kjent ut som et ras ut over store deler av sjøbunnen i Tjørsvågstrand.Flekkefjord kommune peker i sin argumentasjon på at Rene Listerfjorder har foreslått som tiltak i Kvinesdal å legge et 25 cm.

Hard diskusjon om 9000 lastebillass med stein

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En vanlig lastebil uten henger kan kjøre om lag 7,5 kubikk eller 13 tonn med sprengstein.

Leder: Spennende forslag om utfylling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FORSLAGET OM å bruke steinmassene fra den utsprengte idrettshalltomten til fylling foran dagens Tollbodplass er svært spennende - og kreative og bør på ingen måte puttes i en skuff. Problemet med forslaget er tidsaspektet som gjør det vanskelig å gjennomføre.

Vil fylle 70 000 kubikkmeter i sjøen(pluss)

Statens vegvesen ved Olaf Rovik søker om å få anlegge ei fylling på 70 000 kubikkmeter i sjøen i Roan.

Fylling på feil tank gjorde at Peter måtte evakuere

FLORØ (NRK): – Vi kjende ei merkeleg lukt, og pusta det inn i nokre minuttar. Så ringde sjefen og sa at noko hadde skjedd og at vi burde reise frå basen.
Les mer om:

Borettslaget får bot etter ulovlig fylling

BAMBLE: Administrasjonen har konkludert og pålegger Furulia borettslag i Langesund et gebyr på 5000 kroner. Bakgrunnen er en ulvolig fylling anlagt på et friområde.
Les mer om:

Drivstoff-tabben kan koste deg veldig mye penger

25 prosent økning i feil fylling av drivstoff fra i fjor til i år.
Les mer om:

- Det ble ikke tatt store sjanser

Rådmann Bernhard Nilsen i Flekkkefjord kommune avviser at det ble tatt store sjanser med fylling i sjøen uten ekstra sikringstiltak.
Les mer om:

Fredrikstadmarka Rundt - se stort billedgalleri fra løpsfesten

Fredrikstadmarka viste seg fra sin aller beste side da den 45. utgavene av det populære løpet ble avviklet, I overkant av 200 løpere sto på startstreken da skuddet gikk. Først tilbake var Sondre Fylling og Therese Bøkeid.
Les mer om:

Strålende forhold i Fredrikstadmarka Rundt

I overkant av 200 løpere sto på startstreken da skuddet gikk. Først tilbake var Sondre Fylling og Therese Bøkeid.
Les mer om:

Romsdalinger ledere i nye Ålesund(pluss)

Romsdalingene Lars Fylling fra Molde og Bjørn Ivar Rødal fra Fræna er to av åtte som nå er klar i ledergruppa i nye Ålesund kommune.