Nyheter om Fulham


Fulham sov i timen! Nå mister de supertalent Fabio Carvalho

Fulham har vært alt for trege med å forlenge kontrakten med 19 år gamle Fabio Carvalho. Den angripende midtbanespilleren som har et magisk touch på ballen kom til Fulham i 2014. – Til tross for at absolutt alle så hans kvaliteter, inkludert engelske aldersbestemte landslagstrenere klarte ikke Fulham annet enn å komme med en toårs litt stusselig betalt kontrakt da han ble gammel nok i 2020. De angrer i dag de ikke hadde mer krutt i signaturpennen den gangen. – Til deres forsvar hadde de rett før brukt ekstremt mye penger på spillere uten å lykkes så eier Sahid Kahn var i sparemodus.

Andy Carroll på vei tilbake til Premier League!

Den storvokste spissen skal være ønsket tilbake i det gode selskap. Burnley er interessert i å hente Andy Carroll tilbake til Premier League.

Goal: Spiller som Jack Grealish! Bold: Er en ny utgave av Mikkel Damsgaard!

Bodø/Glimts nå 17.år gamle vidunderbarn Andreas Schjelderup ville ut i verden og har vært testet mulighetene hos storklubber som Liverpool, Bayern München, Juventus og Tottenham. – Nå er han i den danske Superligaklubben FC Nordsjælland og sparker i gang det som ser ut til å bli en særdeles god karriere. Goal har laget en stor sak om det de omtaler som den nye norske «Wonderkind», de bemerker det er litt merkelig at en spiller som har mulighet til å velge å vrake lander på en klubb i Danmark, riktig nok en av Danmarks beste, men likevel.

Dominic Solanke sitt scoringsbonanza bringer han tilbake til Premier League

For snart 10 år siden var det få spillere som var hottere på det internasjonale markedet enn Dominic Solanke. Den 21. oktober 2014 debuterte han for Chelsea i Mesterligaen i 6–0-seieren over NK Maribor. Den nå 24 år gamle spissen ble den yngste Chelsea-spilleren til å spille i Champions League noensinne. Siden da har ikke pilene pekt rett oppover, karrieren til Solanke har heller hatt en litt ruglete ferd, noe som 1 landskamp «bare» i 2017 er et tydelig tegn på.

Nottingham Forest gjør et varp hos Leeds

Nå er ikke Cody Drameh en spiller Marcelo Bielsa akter å slippe med det første, men ifølge Football-Insider har Forest posisjonert seg til å hente inn 20-åringen på leie i januar. For Forest løser dette utfordringen med at Djed Spence kalles tilbake til Middlesbrough i januar. Drameh har bare fått fire kamper på seniorlaget til Leeds siden overgangen fra Fulham sommeren 2020, men denne sesongen har tydeligvis Bielsa sett at høyrebacken begynner å bli klar.

Lloyd Kelly ønsket i Premier League etter solid spill for Bournemouth

23 åringen fra Bristol Lloyd Kelly har vekket interessen til en rekke klubber etter han ganske så effektivt har tettet igjen forsvaret til Bournemouth. – Det meste tyder på at Bournemouth returnerer til Premier League, de leder Championship med fire poeng foran Fulham og Blackburn. Manager Scott Parker er svært lite lysten på å gi fra seg en så sentral spiller som Lloyd Kelly, men det spørs om det ikke blir for fristende nå som West Ham som kjemper om kvalifisering til Champions League.

Berge tilbake for Sheffield United – påførte serielederen første tap på 12 kamper

Sander Berge slapp til på Sheffield Uniteds midtbane etter pause i 1-0-seieren borte mot tabelltopp Fulham i den engelske mesterskapsserien i fotball. Landslagsspilleren har vært svært skadeplaget det siste året. Mandagens ligakamp var Berges første siden slutten av november og bare den åttende han har vært involvert i siden sesongstarten. Et lavt skudd fra Iliman Ndiaye ga gjestene alle poengene på Craven Cottage i London. Scoringen kom etter kun tre minutters spill. Nederlaget var Fulhams første på tolv oppgjør. Serielederen hadde ikke tapt siden 2. oktober.

Riise går «all in» for Avaldsnes

Det er en ting som kjennetegner John Arne Riise enten om det er uavhengig av om det er i Liverpool drakt, med det norske flagget på brystet, som trenger for Flint Tønsberg, på sjekkeren med mobiltelefon eller nå som hovedtrener for Avaldsnes, han er alltid «all inn». I 2016 stoppet John Arne Riise sin aktive karriere, og siden den ganger har han jobbet i ulike roller innenfor fotballverdenen, trolig ikke på et så høyt nivå som ønsket.

Ryan Sessegnon har endelig jobbet seg opp av fotballgjørma

Talentet fra Fulham ble hentet til Tottenham i 2019. Sessegnon ble sammenlignet med Gareth Bale som hadde fosset frem på venstekanten for Spurs, nå skulle Sessegnon være del av stammen til klubben som hadde posisjonert seg med finale i Champions League og klar for de neste stegene. Det viste seg at verken klubben eller Sessegnon var klar for dette. Sessegnon kom aldri i gang i Spurs-drakt, forrige sesong ble spilleren sendt på utleie til Hoffenheim for å samle spilletid og finne en vei forbi hindringene som hadde møtte ham.

Antonio Conte satser på «glemt» Tottenham talent

Det er ofte slik at en spiller som gjør det dårlig under en annen manager kan blomstre under en annen. -Antonio Conte har en helt egen evne til å hente frem det beste fra spillere han tror på. – Et eksempel fra Inter Milan, Romelu Lukaku blomstret opp nesten umiddelbart etter han forlot Old Trafford. Antonio Conte tror at bordet er dekket Ryan Sessegnon i Tottenham, den italienske manageren mener at spilleren har et «stort potensial». Conte ga 21-åringen sine første minutter for sesongen i 2 – 1 seieren mot Leeds.

Jamie O’Hara om Solskjær: «Gutten dreper spillere»

Vi regner med at uttalelsene fra den tidligere Tottenham, Wolverhampton og Fulham spilleren er ment i overført betydning, men likevel uttalelsene er kraftige. – O’Hara sier det er opp til Manchester Untied manager Ole Gunnar Solskjær hva som skjer med spillere som kommer til Old Trafford, han benytter Jadon Sancho som et eksempel. Jadon Sancho har ikke løftet seg etter han kom til Manchester United tvert imot, nå er han til og med ute av landslaget!.

Neil Warnock: Sparket fire dager etter imponerende rekord

Rett etter dagens bortekamp mot West Bromwich som for øvrig endte 1 – 1 ble det annonsert at Middlesbrough avsluttet sitt samarbeid med veteranmanager Neil Warnock. – Beskjeden kom fire dager etter 72 åringen satte rekord på antall kamper i engelsk mesterskapsserie. For hver kamp som går over 1602 som var tirsdagens 3 – 1 tap mot Luton setter Neil Warnock nye rekorder, med dagens kamp er han oppe i 1603. – Men det blir trolig en stund til tallene fortsetter å vokse.

Wayne Routledge gir seg

Når 36-åringen nå setter støvlene på hylla, har han nok av historier å dele med kommende barnebarn. Han har spilt for ni (!) klubber på balløya med 297 Premier League -og 151 Championship-kamper. Den beste fotballen spilte han med en danske på sidelinjen. Tottenham Aston Villa Cardiff Portsmouth Fulham Newcastle QPR Crystal Palace Routledge har spilt for dem alle, men det var hos Swansea han kom «hjem». Vingen ble hentet til Wales i 2011 og har vært med på berg-og-dalbanereisen til klubben frem til i sommer. 305 kamper med 33 scoringer og 40 assists.

Du kan gjette hvilken klubb John Arne Riise mener Erling Braut Haaland bør spille for

Goal har vært så heldig å få et eksklusivt intervju med tidligere Liverpool stjerne og fremtidig manager for en av de store klubbene i Europa John Arne Riise . (Trener for øyeblikket Flint Tønsberg). – Han har godt med tid om dagen nå som han slipper å drasse rundt på «Fashion, interior and lifestyle influencer» Louise Angelica Riise og kan fokusere mer på fremtiden og å snakke med media. Betraktningen til Riise er at han frykter Erling Braut Haaland hvis han drar til den blå delen av Manchester vil gjøre dem uslåelige.

Claudio Ranieri er akkurat det Joshua King trenger

Den italienske manageren Claudio Ranieri er kjent for å få «normale» spillere til å yte unormalt bra. Selv om det ikke alltid slår raskt nok til for klubben han leder ser vi det gang på gang for spillere. Med Claudio Ranieri ved rattet i Watford får Joshua King som i mange år nesten har kunnet spise kirsebær med de aller største gutta en manager som kan hente frem det lille ekstra.

Everton ute etter straffedrama

Etter åtte rundar med straffespark var cupbomba eit faktum; QPR slo ut Everton av den engelske ligacupens tredje runde. Tom Davies bomma på straffe for Everton og Jimmy Dunne kunne sørge for at OPR er klar for fjerde runde. Ved full tid stod det 2–2 mellom laga. Også mellom Fulham og Leeds gjekk det til ein dramatisk straffesparkkonkurranse, men etter seks rundar kunne Leeds-fansen sleppe jubelen laus.
Les mer om:

Skadekrise i Leeds før møtet med Fulham

Marcelo Bielsa har ikke prioritert ligacupen etter at han kom til Leeds. Det viser resultatene.
Les mer om:

Leeds har sikret seg enda et norsk talent

Da tidligere Rosenborg forsvarsspiller Jon Olav Hjelde på jobb for Nottingham Forrest for 18 år siden fikk en sønn var det rimelig opplagt neste generasjon spillere var på plass. Som sin far har Leo Fuhr Hjelde vært innom Rosenborg, men det er på fotballøya det skjer. Nå har drømmen blitt en realitet, Leo Fuhr Hjelde er Leeds spiller. Forsvarsspilleren går fra Celtic.

Tøff ligacuptrekning for Solskjær

Manchester United fikk en tøff trekning i ligacupens tredje runde med hjemmekamp mot West Ham. Martin Ødegaards Arsenal møter Wimbledon fra nivå tre borte. Det ble klart da trekningen ble unnagjort onsdag kveld, like etter Arsenals maltraktering av West Bromwich i oppgjøret som avsluttet den andre runden. Nettopp Arsenal møter Wimbledon fra nivå tre, mens Manchester United får langt tøffere motstand i David Moyes' West Ham.

Johansen-assist i QPR-seier

QPR havnet tidlig under mot Middlesbrough og ble redusert til ti mann med 40 minutter igjen. Anført av kaptein Stefan Johansen snudde QPR kampen og vant 3–2. Johansen var nemlig nest sist på den tredje og avgjørende scoringen til QPR. Chris Willock satte inn 3–2 og sørget med det for tre meget sterke QPR-poeng. Seieren gjør at QPR er nummer tre med sju poeng, bare bak West Bromwich og Fulham på dårligere målforskjell.
Les mer om:

Svensken Ludwig Augustinsson i ferd med å ta heisen fra 2. Bundesliga til toppen av La Liga

Siden 2017 har den svenske landslagsspilleren bygd seg opp status som nøkkelspiller hos Werder Bremen, men forrige sesong måtte den stolte klubben ta den tunge veien ut kjellerdøra til 2. Bundesliga. For Augustinsson er dette lite interessant. Ifølge SportExpressen var venstrebacken tett på en overgang til Fulham da klubben hadde rykket opp i Premier League, da sa Werder bestemt nei. Denne sommeren er det ifølge den svenske avisen Sevilla som har banket på og lagt inn et bud på rundt 50 millioner kroner.

Teamtalk: 7 klubber har åpnet døra for Leo Skiri Østigård

Han ble hentet til balløya fra Molde i 2018. Et gjennombrudd på førstlaget ligger fortsatt foran 21-åringen, men Graham Potter har fortsatt tro på at Brightons norske viking har potensialet. Ifølge Teamtalk vurderte Potter å ha med Østigard inn i Premier League-sesongen etter at midstopperen viste en solid utvikling på utleie til Coventry forrige sesong. 39 Championship-kamper viste at 21-åringen holder nivået i nestøverste liga. Les: Bekreftet: Iniesta har overtalt tidligere Barcelona-kompis Bojan Krkic Klar for verdens tøffeste liga?

Queens Park Rangers nye kaptein heter Stefan Johansen

Etter et halvt års vellykket låneopphold fra Fulham ble Stefan Johansen Queens Park Rangers spiller på permanent basis. – Nå får han større oppgaver. «Det er en spesiell ære for meg, og det kommer med et visst ansvar. Dette vil ikke endre hvordan jeg er eller hva jeg gjør» sier Johansen om å få kapteinsansvaret for Loftus Road-laget. Les: Aston Villa takker for minnene og milliarden I’m honoured to be named captain for @QPR. I can’t wait for the season to start and see everyone back in the stadium. Thanks for all the support.

Johansen valgt som QPR-kaptein

Stefan Johansen (30) nyter stor tillit i Queens Park Rangers. Foran sesongstarten er vadsøværingen utnevnt til kaptein i London-klubben. Nylig ble Johansens opphold i QPR gjort permanent. Han var på utlån der fra Fulham i siste halvdel av sist sesong. – Det er en spesiell ære for meg, og det kommer med et visst ansvar. Dette vil ikke endre hvordan jeg er eller hva jeg gjør, sier Johansen om få kapteinsbindet i klubben. (NTB)
Les mer om:

West Ham har sikret seg PSG-keeperen Alphonse Areola

The Hammers-supporterne vil selv oppleve at klubben deres har vært helt der oppe i tiår, for oss blir det noen ekstra hyller høyere opp når West Ham tiltrekker seg spillere fra en av verdens største klubber. David Moyes har klart det. Forrige sesong overbeviste han spillerne og supporterne om at Champions League-spill ligger rett foran snuten deres. En Europaligplass var heller ikke å forakte etter 6. plassen i Premier League, nå ønsker en keeper med 107 PSG-kamper å være med på reisen. På torsdag ble det bekreftet at West Ham har hentet Alphonse Areola på leie for sesongen.