Nyheter om Fulham


Glapp viktige poeng

Fulham på 18. plass måtte dele poenga mot Crystal Palace lørdag. Lagene gikk til pause uten å ha skapt en eneste sjanse. Både Crystal Palace og Fulham framsto som om de hadde mer å tape enn å vinne. Etter pausen skrudde imidlertid Fulham opp tempoet og skapte flere gode muligheter, og klubbens danske kaptein Joachim Andersen var involvert i flere av dem. Kampens største sjanse gikk imidlertid til Josh Maja etter flott forarbeid av Ruben Loftus-Cheek. Mål ble det ikke. Like etter fikk samme mann nok en sjanse fra bare seks meter, men den fikk Palace-keeper Vicente Guaita avverget.
Les mer om:

Alan Shearer har ikke akkurat høye tanker om leveransene til United-spiller

Anthony Martial er vant til å være hoggestabbe, men når du kjemper om plassen som førstevalg hos en av verdens største klubber, da må du tåle det. Med fire Premier League-scoringer på Martial i sesongen der det endelig swinger for Solskjær og United, må franskmannen hvertfall tåle at det stilles noen spørsmålstegn. Denne gangen er det fotballikonet Alan Shearer som tenker høyt om Martial.

Landslagskapteinens tøffe tid: – Det har vært en kjip situasjon

Stefan Johansen har lagt et tungt halvår i Fulham bak seg. Nå snakker 30-åringen ut om noen tøffe måneder, overgangen til QPR og rollen som landslagskaptein.
Les mer om:

Havnet ute i kulden i Fulham. Nå er han en hit i denne klubben.

Queens Park Rangers har vunnet alle kampene etter at Stefan Johansen (30) debuterte for klubben 1. februar.
Les mer om:

Lookman viste Fulham lyset i enden av tunnelen

Ademola Lookman var hissigere på mål enn de andre spillerne på banen til sammen og scoret Fulhams vinnermål i bunnoppgjøret mot Sheffield United.
Les mer om:

Fulham med viktig seier

Ademola Lookman ble matchvinner da han scoret Fulhams ene mål i bunnoppgjøret mot Sheffield United. 1-0-seieren gjør at Fulham er bare tre poeng bak Newcastle på andre side av nedrykksstreken, mens tabelljumbo Sheffield United er hele 14 poeng fra trygg grunn.
Les mer om:

Johansen med første mål i QPR

Stefan Johansen viste lørdag hva han er kapabel til da han satte QPRs første mål i 2-1-seieren mot Bournemouth. Nordmannen har slitt med spilletid den siste tiden og gikk på lån til QPR fra Fulham. Der har han startet fire kamper for laget som ligger midt på tabellen i Championship. Bournemouth ligger på 6.-plass, etter en tung periode som endte med at treneren fikk sparken.

Premier League kalenderen for mars ser litt annerledes ut

FA-cupen og diverse utbrudd gjør at kamper i Premier League har måttet flytte til nye tider. Les: Nå er det ikke lenger tvil, Cavani blir! Her er alle kampene som spilles i mars: Tirsdag 2. mars: Man City – Wolves (21.00) Onsdag 3. mars: Burnley – Leicester (19.00) Sheff. Utd – Aston Villa (19.00) Crystal Palace – Man. United (21.15) Torsdag 4. mars: Fulham – Tottenham (19.00) West Brom – Everton (19.00) Liverpool – Chelsea (21.15) Lørdag 6. mars: Burnley – Arsenal (13.30) Sheff.

Barnes sikret Burnley-poeng

Burnley tok imot Fulham i en sjanserik Premier League-kamp der begge lag kunne tatt med seg alle poengene, men det endte 1-1. I en jevnspilt kamp tok gjestene Fulham ledelsen etter 49 minutter. Hjørnesparket fra Ademola Lookman gikk via hælen til danske Joachim Andersen og til Ola Aina, som brystet den mot Burnley-målet. Robbie Brady sto på streken, men klarte ikke å avverge at ballen gikk i mål. De hvite fra London fikk bare lov å lede kampen i tre minutter.

King fikk annullert scoring

Everton tapte 2–0 hjemme mot bunnlaget Fulham søndag kveld. Joshua King scoret for hjemmelaget, men fikk sitt første mål for sin nye klubb annullert. Lagene fulgte hverandre tett i førsteomgangen og gikk til pause på stillingen 0-0. Like etter pause tok Fulham ledelsen 1–0 ved Josh Maja like etter pause. I håp om å komme tilbake valgte Everton-manager Carlo Ancelotti å bytte innpå Joshua King etter 56 minutter. Men etter 10 minutter med King på banen scoret Maja Fulhams andre mål. Joshua King scoret imidlertid etter 80 minutters spill, men ble avvinket for offside.

King-scoring annullert

Joshua King kom inn fra benken og fikk en scoring annullert for offside da Fulham slo Everton 2-0 på Goodison Park.
Les mer om:

Liverpool hentet supertalent for snart to år siden – først nå er overgangssummen bestemt

Fulham er fornøyd med betalingen for Harvey Elliott (17).
Les mer om:

Fulham ønsker 10 millioner pund for Harvey Elliott fra Liverpool

Fulham forventes å kreve 10 millioner pund fra Liverpool for den unge vingen Harvey Elliott når de to klubbene møtes til en domstol denne uken. – Liverpool signerte 17-åringen sommeren 2019 før han hadde signert en profesjonell kontrakt med Fulham, men Cottagers har krav på kompensasjon etter å ha vært ansvarlig for utviklingen hans. Spørsmålet er hvor mye.

Premier League-dommer fikk dødstrusler

Den engelske dommerprofilen Mike Dean og hans familie mottok dødstrusler i etterkant av at West Hams Tomás Soucek ble utvist i Premier League-møtet med Fulham.
Les mer om:

Dommer drapstruet etter rødt kort

West Hams Tomáš Souček pådro seg rødt kort i kampen mot Fulham da hans albue traff ansiktet til Aleksandar Mitrovic. Nå har avgjørelsen blitt omgjort, slik at han ikke er suspendert i deres neste kamp. Det betyr at midtbanespilleren kan møte Manchester United i morgen. BBC-reporter Simon Stone melder at dommeren som ga det røde kortet, Mike Dean, har bedt om å ikke dømme neste runde i Premier League etter at han og hans familie skal ha fått drapstrusler. Truslene er anmeldt til politiet.

Ny VAR skandale: Ambassadør støtter Tomas Soucek

VAR tar bort noe av sjelen fra fotballen hvor alt skal være kjemisk fritt for tyvtriks, med VAR ville vi f.eks aldri fått «guds hånd». – Problemet kommer når en hel verden som analyserer videoen i etterkant ikke er enig i det som dømmes. På lørdag første VAR til beslutningen om å sende West Ham United-midtbanespiller Tomas Soucek ut for det som helt klart var en utilsiktet albue. – I det 97. minutt i kampen mot Fulham kom Soucek sin albue utvilsomt i kontakt med Fulhams Aleksandar Mitrovic.

Dette har ikke Manchester United råd til

Røyken av frustrasjon henger fortsatt over den røde delen av Manchester. På lørdag gikk alle veier i retning tre poeng mot Everton og en midlertidig passering av City på Premier League-tabellen. Det endte med at siste spark på ballen endte bak en desperat de Gea ute etter å rette opp «assisten» han tidligere hadde servert Everton. Hvor var Paul Pogba da United trengte ham? Franskmannen har vist seg som en spiller som står bak avgjørende spark, men på lørdag måtte United-supporterne se franskmannen halte ut av banen før pause. Da hadde United løpt fra og over Everton.

Mike Dean havnet i fokus igjen: – Vet ikke om jeg skal le eller grine

West Ham-spiller Tomás Soucek ble utvist mot Fulham. En avgjørelse som sjokkerer TV 2s fotballeksperter.
Les mer om:

Refses: - Dummeste jeg har sett

Dommer Mike Dean refses nok en gang etter en VAR-avgjørelse i London-derbyet mellom Fulham og West Ham.
Les mer om:

Voldsomme reaksjoner etter nok en kontroversiell VAR-avgjørelse i Premier League

(Fulham – West Ham 0–0) I en målløs fotballkamp kom dommeren nok en gang i fokus. Tomas Souceks røde kort på overtid gjør at mange reagerer.

Ole Gunnar Solskjær gir Paul Pogba et råd som ville vært utenkelig for få uker siden

Den franske superstjernen Paul Pogba er utvilsom en spesielt talentfull spiller. – Hans problem er kanskje at han er for god, i perioder gidder han ikke å gjøre jobben fordi han er best uansett. Dessuten har han lett for å høre på sin agent Mino Raiola som forer han med dårlige råd. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har blitt den perfekte «Pogba-hviskeren» og har i perioder klart å hente ut prestasjoner i verdensklasse.

Maddison avgjørende i seier

Fulham tok imot Leicester hjemme på Craven Cottage og fikk en fotballeksjon av bortelagets midtbaneelegant James Maddison. Først svingte han et presist innlegg inn på pannebrasken til Iheanacho som kontrollert headet inn ledelsen til Leicester etter 17 minutter. Like før pause doblet venstreback James Justin ledelsen da han ble spilt perfekt igjennom av nettopp Maddison. Forsvarsspilleren rundet keeper og la på til 2-0, noe som holdt seg til kampslutt. Leicester klatret med det til 3.-plassen i Premier League, like foran Liverpool og fem poeng bak Manchester City.

King møter Solskjær til helgen

Everton blir neste stopp i fotballkarrieren til Joshua King, som har signert for Premier League-klubben ut sesongen.

Ny City-seier

Manchester City byttet mye på laget i hjemmekampen mot Sheffield United lørdag. Serielederne var ikke like sprudlende som de har vært i de foregående kampene, men Pep Guardiolas menn gjorde som de skulle og vant til slutt 1–0. Gabriel Jesus ble matchvinner og befestet med det Manchester Citys posisjon på toppen av tabellen i England. I tidligkampen i Premier League vant Newcastle noe overraskende 2–0 borte mot Everton. Crystal Palace tok en viktig seier hjemme mot Wolverhampton med 1–0. I bunnoppgjøret mellom West Bromwich og Fulham ble det hakket mer målrikt. Til slutt endte det 2–2.

Sender agenten på tørkeloftet: «Jeg er her og koser meg»

Den siste tiden har den franske superstjernen Paul Pogba blomstret opp under Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. – Manchester United er selv etter gårsdagens tap mot bunnlaget Sheffield United overraskende med i gullkampen i Premier League. Paul Pogba sin agent Mini Raiola, som er sterkt uglesett av flere klubber i Europa og absolutt også av sjefene på Old Trafford har uttalt flere ganger Pogba forlater Manchester United senest til sommeren.