Nyheter om Fulham


Stefan Johansen får storfint besøk i Premier League-åpningen

Fulham og Stefan Johansen lyktes til slutt å kvalifisere seg til Premier League. Det så mørkt ut en stund, men gutta fra Craven Cottage nektet å bli tatt fra muligheten for spill mot Englands beste klubber. Nå er spilleprogrammet klart, og Fulham starter den første sesongen i Premier League siden 2014 med å ta i mot Crystal Palace og Alexander Sørloth, 11. august. Det blir full trøkk mot nyopprykket Johansen.

Landslagssjef overtar etter Manuel Pellegrini

Ved at West Ham hentet Manuel Pellegrini fra den kinesiske toppklubben Hebei Chinese Fortune ble det en meget godt betalt managerjobb ledig. Nå har Chris Coleman som tidligere var landslagssjef for Wales overtatt jobben og er klar til dyst. Les: Pellegrini har bekreftet sitt første kjøp Chris Coleman appointed manager of Chinese club Hebei China Fortune https://t.co/KIKkxHGQga pic.twitter.com/ftO3pbl0Zu — Guardian sport (@guardian_sport) June 10, 2018 Coleman elskes fortsatt hjemme for å ha klart bragden å komme til semifinalen i EM med Wales i 2016.

Ønsker å kjempe i Serie A istedenfor å reise tilbake til England

Aston Villa ble nesten en Premier League klubb igjen for noen uker, men måtte se seg slått av Fulham i «Play Off» kampen. – Kampen var ute deres keeper Pierluigi Gollini som har vært på utlån til den italienske klubben Atalanta.  Les: Ut med skade og lykkelig Oppholdet i Serie A har vært en suksess og nå har de blitt enige om en kontrakt frem til 2023. – Den unge keeperen skal ha blitt inspirert av å kjempe om plassen med Atalanta sin førstekeeper. Il portiere Pierluigi #Gollini definitivo in nerazzurro!#GoAtalantaGo https://t.co/DBJRw3RW2n pic.twitter.com/jxIoBnpo5X — Atalanta B.C.

Pellegrini har bekreftet sitt første kjøp

Høyrebacken Ryen Fredericks var en av de i Fulham, sammen med Stefan Johansen selvsagt som fansen kan takke for opprykket til Premier League.

Johansen trolig i kontraktsforhandlinger etter ferien: – Stortrives i London

SANDVIKA (VG) Endelig er landslagskaptein Stefan Johansen (27) i Premier League. Der er han sikret å være minst én sesong med Fulham, men i klubben blir han gjerne enda lengre.

– En gal mann med flere personligheter

Danmarks William Kvist (33) åpner opp om hvordan Felix Magath (64) ledet Fulham til nedrykk fra Premier League.
Les mer om:

Ut med skade og lykkelig

Fulham måtte omveien om kvalifiseringskamp mot Aston Villa for å rykke opp i Premier League.

Stefan Johansen og Fulham rykket opp med ti mann

Stefan Johansen og Fulham er klare for Premier League etter 1-0-seier over Aston Villa i en dramatisk opprykksfinale på Wembley. Tom Cairney ble matchvinner.

Det tok han 8 uker og 8 poeng å få «fast jobb»

Southampton har forlenget med sin redningsmann Mark Hughes frem til sommeren 2021. I mars sparket Southampton Mauricio Pellegrini og ansatte i stedet for Mark Hughes for å forsøke å redde klubben fra å rykke ned. – Oppdraget lyktes, selv om det bare ble et poeng i snitt på de siste åtte kampene. Det betyr at Kornelius Hansen som akkurat har signert en proffkontrakt med Southampton kan dra nytte av en manager med lang erfaring både som spiller og manager. Les: Kornelius Hansen klar for Premier League Together, #WeMarchOn!

Johansen og Fulham rykket opp til Premier League

Tom Cairney ble matchvinner for Fulham da de slo Aston Villa 1-0.

Fulham og Stefan Johansen vann milliardkampen

Med 1–0 over Aston Villa på Wembley tok Fulham den siste plassen i Premier League.

Fulham og Johansen rykket opp

Fulham er tilbake i Premier League etter en dramatisk playoff-finale mot Aston Villa. Tom Cairney scoret kampens eneste mål etter 22 minutter. Les mer på TV2.no

Johansen ut med skade da Fulham vant milliardkampen og rykket opp til Premier League

(Aston Villa-Fulham 0–1) Stefan Johansen og hans Fulham trakk det lengste strået i en tett og jevn playoff-finale mot Aston Villa. Nå venter Premier League og nærmere to milliarder kroner inn på konto for London-klubben.

Fulham eller Aston Villa? Derfor er Premier League-opprykk verdt flere milliarder

Et opprykk til Premier League er verdt over 1,7 milliarder kroner - selv om laget skulle rykke rett ned igjen.

Stefan Johansen i verdas mest lukrative kamp: – Meisterligafinalen blir ein miniputt i samanlikning

Men det er heilt andre grunnar som gjer at landslagssjefen håpar Fulham vinn.
Les mer om:

Stefan Johansen i verdas mest lukrative kamp: – Meisterligafinalen blir ein miniputt i samanlikning

Men det er heilt andre grunnar som gjer at landslagssjefen håpar Fulham vinn.
Les mer om:

Stefan Johansen i verdas mest lukrative kamp: – Meisterligafinalen blir ein miniputt i samanlikning

Men det er heilt andre grunnar som gjer at landslagssjefen håpar Fulham vinn.
Les mer om:

– På vårt beste kan vi slå hvem som helst

Stefan Johansen står foran en av karrierens viktigste kamper. Premier League-billett og et milliardbeløp i inntekter kan vente Fulham på Wembley lørdag.
Les mer om:

Johansen før milliardkampen: – Har en god følelse

Stefan Johansen står foran en av karrierens viktigste kamper. Premier League-billett og et milliardbeløp i inntekter kan vente Fulham på Wembley lørdag.
Les mer om:

Kjøper fri erstatter for Paul Lambert som fikk fyken på fredag

Stoke City tok den tunge veien ned i Championship etter det vi alle skjønner var en trist sesong.

Han er ny Stoke-manager

Stoke har ansatt Gary Rowett (44) som klubbens nye manager etter nedrykket fra Premier League. Han ledet Derby til playoff denne sesongen, men ble slått ut av Fulham i semifinalen.

Express: Vurderer gammel spiller som ny Chelsea manager

Slavisa Jokanovic var født i Novi Sad i det tidligere Yugoslavia og spilte mye av sin karriere i hjemlandet som ikke lenger eksisterer. Ettersom han ble bedre flyttet han til Spania og spilte for blant annet  CD Tenerife og Deportivo de La Coruña. I 2000 meldte den defensive midtbanespilleren overgang til Chelsea og spilte for klubben i to sesonger. De siste årene har han vært Fulham manager og har ledet dem til 3.plass i Championship. 26.

«Et skritt nærmere drømmen»

Vi heier selvsagt på Stefan Johansen og Fulham når Aston Villa skal møte dem til payoff for opprykk til Premier League, og vi heier også litt på Chelsea veteran og Aston Villa kaptein John Terry da vi synes det hadde vært feiende flott å se han i kamp mot tidligere lagkamerater.  Aston Villa kaptein John Terry var hoppende glad da klubben tirsdag sikret seg en plass i playoff finalen med en målløs andrekamp mot Middlesbrough.

Villa kjempet seg til opprykksfinale

Aston Villa forsvarte 1-0-ledelsen fra det første oppgjøret mot Middlesbrough og er klar for opprykksfinale til Premier League mot Stefan Johansens Fulham.