Nyheter om Fulham


Klopp om nysignering: For et talent han er!

Den tyske manageren gleder seg til å se han i aksjon for The Reds. Liverpool kunngjorde tidligere i dag kjøpet av Fabio Carvalho fra Fulham. Jürgen Klopp har nå kommentert signeringen til Liverpools offisielle hjemmeside: – Det er fantastisk å kunne ønske Fabio velkommen og introdusere han for våre fans. For et talent han er! Han er en spiller som kan få hele stadion til å reise seg. Han bringer personligheten sin til spillet. Han er selvsikker og eventyrlysten med ballen, og vil få ting til å skje.

Liverpool ber om noen få millioner ekstra

Det er helt tydelig at nyopprykkede Nottingham Forrest har tenkt å bli værende i Premier League. – De har sikret seg en av Englands beste keepere med en låneavtale for Dean Henderson. – «Skogvokterne» har satt klubbrekord da de i helgen betalte 20 millioner euro for Taiwo Awoniyi som forlot Liverpool i fjor sommer i en overgang fra Union Berlin. Nottingham Forrest manager Steve Cooper ønsker seg det walisiske stortalentet Neco Williams, de har allerede lagt inn et bud, et bud Liverpool har sagt nei til.

Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Både Flamengo og Andreas Pereira ønsket at utlånet fra Manchester United skulle forlenges, men det har ikke så langt vist seg mulig på grunn av svært vanskelig økonomi. – Det er ikke bare klubben, men også landet som sliter, Brasil har nemlig en av verdens største idioter som president i Jair Bolsonaro. Flamengo jobber med å skrape sammen penger til en permanent opphold, men det går trått og Andreas Pereira sin tid i klubben er nå bekreftet over og flybillett «hjem» til England er bestilt.

West Ham signerer PSG keeper

Den franske keeperen Alphonse Areola har siden han var en liten gutt vært en den av Paris Saint-Germain, nå ser den evigvarende pulsen mellom å sitte litt på benken i Paris og utlån ut til å være over.

BBC: Har lagt inn bud på Manchester United-spiller

Andreas Pereira har sine fans hos United-supporterne, uten at det har hjulpet ham på Old Trafford. Fire utleieopphold siden 2012 og bare 75 kamper i den røde drakta har gitt den sentrale midtbanespilleren en anonym rolle i verdens største klubb. Etter en kanonsesong for Flamengo i Brasil, jobbes det for å hente 26-åringen tilbake til Premier League. Det er Marco Silva (jepp, han er tilbake for revansje i Premier League) og Fulham som jobber med å utnytte Pereiras mellom-tilstand hos United, der utsiktene for spilletid fortsatt er dårlige, samtidig som kontrakten løper ut neste sommer.

Henter Andreas Pereira tilbake til Premier League

Den brasilianske midtbanespilleren Andreas Pereira falt mellom alle stoler på Old Trafford. Han var et svært lovende talent som for første gang signerte med Manchester United i januar 2012 da han kom fra PSV sitt akademi. 26 åringen som har opparbeidet seg en lang liste med låneklubber, inkludert Valencia, Granada, Lazio og nå sist Flamengo kan nå etter over 10 år «endelig» bli solgt.

Jakter Liverpool-back og Wolverhampton-midtbanespiller

Nottingham Forest eier Evangelos Marinakis har lovt økt finansiering denne sommeren og hvis de klarer å holde plassen i Premier League denne sesongen enda mer og bedre forhold fremover. «The Reds» som har ikke vært i Premier League siden 1998/1999 sesongen satser tung på å bli. Den tidligere Liverpool-spissen Taiwo Awoniyi er allerede rekruttert og på søndag meldte Sky Sports om ytterligere to spillere Forest som er på jakt etter.

Liverpool har funnet en perfekt løsning på sitt midtbaneproblem, men Klopp er usikker

De siste dagene har vi kunnet lese mange artikler om at Liverpool nå har satt inn giret for å få tilbake deres tidligere midtbanespiller Gini Wijnaldum tilbake til Anfield på lån. – Den 31 år gamle nederlenderen har slitt i løpet av sin første sesong med PSG, og scoret kun 1 Ligue 1-mål. – Han leter nå på en vei bort fra Paris!. Med Liverpools jakt på en ny stjerne midtbanespiller utsatt til neste sommer, kan Wijnaldum vise seg å være den perfekte kortsiktige løsningen for dem.

Liverpool enig med sommerens tredje kjøp!

Liverpool har blitt enige om en avtale på 4 millioner pund for Aberdeen-høyrebacken, Calvin Ramsay – og han vil sannsynligvis være deres siste signering av sommervinduet, skriver Liverpool-ekspert Paul Joyce i The Times Summen for 18-åringen kan øke med ytterligere 2,5 millioner pund i tillegg som er knyttet til opptredener og om Ramsay er delaktig i lagets suksess.

Liverpool får oppgaven med å sette på plass Premier League-jyplingen

Vi har vært gjennom en heseblesende avslutning på fotballsesongen i England, og sier hver sommer,at: Nå skal det jommen bli godt med en pause. Halvveis inn i juni kommer gleden og forventningene snikende før sesongstart. Når første Premier League-runde også er lagt ut, da blir det hele veldig nært. 5. august er vi i gang. Liverpool var det ene poenget svakere enn City, nå skal det ikke glippes fra start. Manchester City skal til London for kamp mot West Ham.

Haaland skal til London i sin første Premier League-kamp!

I dag ble Premier League-terminlisten sluppet. Haaland og City møter West Ham i London i første serierunde. Manchester City starter sitt forsvar av Premier League-tittel 7. august. Og får ganske grei motstand de første kampene: Citys fem første: West Ham (b), Bournemouth (h), Newcastle (b), Crystal Palace (h), Nottingham Forest (h) Men Premier League er tilbake i aksjon to dager tidligere fredag ​​5. august, når Crystal Palace møter Arsenal. Tidenes?

Haaland ligadebuterer mot West Ham

Erling Braut Haalands nye klubb, tittelforsvarar Manchester City, opnar ligasesongen med bortekamp mot West Ham 7. august. Det viser ligaprogrammet som blei offentleg i dag. Liverpool sesongopnar borte mot nyopprykka Fulham. Chelsea opnar borte mot Everton, og Manchester United heime mot Brighton. Men det er Martin Ødegaard og Arsenal som får æra av å vere aller først ut. Dei møter Crystal Palace fredag 5. august. Liverpool - Manchester City gårt 15. oktober, returkampen i Manchester 1. april. Men først skal dei to møtest i Community Shield 31.

Bytter ut Anfield med Elland Road

I følge rapporter fra David Lynch på This is Anfield skal Liverpool være nære å fullføre et salg av Takumi Minamino. Hans agent er for tiden i Europa og holder møter med flere potensielle klubber og ser etter å sluttføre en avtale for sin klient raskt. Paul Joyce bekrefter: Liverpool vil ha Nunez Leeds, Southampton, Fulham, Wolverhampton og AS Monaco er alle klubber som sies å være interessert i japaneren. Likevel er det rapportert at en rask løsning er ventet, og målsniken kan snart forlate Anfield for godt.

Store ting har skjedd på Premier Leagues rikingliste

Chelsea kunngjorde offisielt i dag at overtakelsen av en investeringsgruppe ledet av Todd Boehly og Clearlake Capital er fullført. Etter kunngjøringen fortalte de nye eierne fansen om følelsene deres etter å ha kjøpt klubben og forklarte kort planene deres for Chelseas fremtid. SKAL BRUKE PENGER: Nottingham Forest skal satse i Premier League! Consortium led by Todd Boehly and Clearlake Capital completes acquisition of Chelsea Football Club. — Chelsea FC (@ChelseaFC) May 30, 2022 Boehly sa i en uttalelse: «Vi er beæret over å bli de nye forvalterne til Chelsea Football Club.

Liverpool bekrefter årets førte spillerkjøp!

Liverpool bekrefter i dag årets første signering.

Liverpool bekrefter Carvalho-overgangen

Fabio Carvalho (19) blir som ventet Liverpool-spiller fra sommeren av. Han hadde en sentral rolle i Fulhams opprykkssesong. Portugiseren var allerede i vinter nær ved å bli hentet til Liverpool, men en avtale med Fulham kom ikke på plass før fristen gikk ut. 1. juli slutter han seg til Anfield-klubben på en fri overgang. Carvalho scoret ti mål og hadde åtte målgivende pasninger på 36 kamper for Fulham sist sesong.

Nemanja Matic forlater Manchester, men ikke Premier League

Den 33 år gamle serbiske midtbanespilleren Nemanja Matic, som kom til Manchester United fra Chelsea i 2017 har ikke tenkt til å avslutte sin karriere riktig enda, selv om han for ikke mange dagene siden fortalte han forlater klubben etter endt sesong. Frem til i dag har Serie A klubbene Juventus og Roma vært alternativene som i hvert fall engelsk presse mener er neste stopp, men etter det ble klart Fulham returnerer til Premier League er det langt mer sannsynlig han blir i England.

Imponerer i Stoke: Halve Premier League snuser på tidligere Liverpool stjerne

Da midtbanespiller Joe Allen forlot Liverpool tilbake i 2016 og rykket ned til Stoke var det flere som tenkte han endelig har funnet sitt nivå. Liverpool var å «skyte for høyt» i følge engelsk presse på den tiden. Det startet helt ok og i flere år var nivået til Stoke og Joe Allen på linje, men så!. Sakte, men sikkert har den nå 32 år gamle waliseren blir særdeles god, rett og slett for god for Championship.

Vil ikke sitte på benken og se David de Gea spille

Det må være frustrerende å være en av verdens beste keepere og likevel slå rot på benken. Dean Henderson er i akkurat den situasjonen, til tross for å levere nesten perfekt mens førstekeeper David de Gea var ute og i dårlig form for en sesong siden er han tilbake i andre rekke uten mulighet for å spille så mye som han vil og må!. Store endringer og forsterkninger på Old Trafford.

Berge scoret da Sheffield United herjet med Fulham

Sander Berge bidro med scoring og målgivende pasning da Sheffield United slo Fulham 4-0 og sikret billetten til opprykkskvalifiseringen i mesterskapsserien. Lørdagens storseier gjør at håpet om spill i Premier League neste sesong lever for Berge og lagkameratene. I semifinalen i opprykkskvalifiseringen venter Nottingham Forest. Fulham topper tabellen i mesterskapsserien og er for lengst klare for et comeback på øverste nivå i engelsk fotball fra høsten av.

Hodgson gir seg etter sesongen

Managerveteranen Roy Hodgson (74) gir seg i Watford etter sesongen og forlater trolig, for annen gang, fotballsirkuset for godt. Watford-sjefen tok over Joshua King og co. etter at Claudio Ranieri fikk sparken i januar. Watfords Premier League-kontrakt henger i en tynn tråd, og lager rykker ned om det ikke blir tre poeng mot Crystal Palace til helgen. – Det var åpenbart kortsiktig (Watford-avtalen).

Bournemouth er tilbake i Premier League

Fulham er allerede klare for Premier League og kveldens var full av spenning da det ble invitert til kamp mellom nr2. Bournemouth og Nr3. Nottingham Forest i Championship. – Kun tre poeng skilte lagene. Det tok lang tid før noe stort skjedde, i en ekte knokkelkamp hvor begge lag virket mer redde for å tape enn ønsket om å vinne. – etter 83 minutter spilte Philip Billing spilte på tvers til en helt umarkert Kieffer Moore etter et frispark. Han klarte aldri å score da han spilte for Viking i Eliteserien, men her plasserte innbytteren sikkert bort i det lengste hjørnet.

Moore sende Bournemouth til Premier League

Ei scoring av innbytar Kieffer Moore sju minutt før ordinær tid var ute gav Bournemouth 1-0 over Nottingham, og opprykk til Premier League. Nottingham var Bournemouths tøffaste utfordrar til opprykksplassen bak Fulham. Men med sigeren har Bournemouth seks poeng ned til Nottingham når berre ein serierunde står att. Bournemouth er dermed tilbake i Premier League etter to sesongar i Championship. Nottingham må kjempe med Huddersfield og to lag til i kvalifisering om den siste opprykksplassen.

Salg til Liverpool ligger ekstremt langt inne for Fulham eier Tony Khan

Man kan si hva man hvil om at det ikke er så fryktelig langt mellom Fulham og Liverpool på tabellen, men det er en klasseforskjell det er svært vanskelig å komme nedenfra og gjøre noe med. – Fulham eier Tony Khan har ambisjoner om ikke bare spill i Champions League, men også å komme langt. Det begynner faktisk å se bra ut og topp fire i Premier League er ikke lenger en umulig oppgave, derfor er det en ekstra kraftig strek i regningen at fremtidshåp og stortalent Fábio Carvalho går til klubben som stort sett hvert år «tar opp» en topp fire plass i sommer.

Barcelona sliter med å selge supertalentet klubben digget

Da Xavi Hernendez red tilbake inn på Camp Nou med sin hvite hest, var Rigui Puig på vei opp i Barcelona-systemet. Lovordene haglet når den tekniske sentrale midtbanespilleren hadde sine innhopp i Barca-drakten. Nå har 22-åringen møtt et hinder som rekker ham godt over sine 1,69 meter. Kvalitetene til Puig er det ingen som klager på, men for Xavi har 22-åringen tydeligvis ikke det som skal til for å erobre midtbanen for tittelkandidaten Barca. Siden nyttår har Xavi sendt Puig innpå i en full La Liga-kamp og 17 minutter i en annen.