Nyheter om Fuglestad


Sponsing ga rekordbesøk

Sponsing av skoletransport bidro til ny besøksrekord for Sørlandets Kunstmuseum i fjor. Direktør Reidar Fuglestad tilbake­viser at museet har forsøkt å blåse opp besøkstallene.
Les mer om:

– Det hadde tatt fra meg energien å svare på dette

SKMU-direktør Reidar Fuglestad vil fortsette å overse Kunstsilo-kritikk på sosiale medier. Det sa han til 40 mennesker på frokostforedrag.
Les mer om:

Bioingeniøren som ble kafédriver: – En leder bør få andre til å blomstre, ikke nødvendigvis skinne selv(pluss)

Solvor Fuglestad klatret karrierestigen i helsevesenet. Men da stillinga som daglig leder ved Sødahlhuset ble ledig, fant hun fram sitt fryktløse jeg
Les mer om:

Disse to gir seg - Nærbø er på trenerjakt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De to siste sesongene har Nærbøs damelag i 2. divisjon blitt trent av de to unge mennene Thor Henning Fuglestad og Lasse Aksnes. De to har gitt beskjed om at de ikke fortsetter.- Jeg er ferdig med studier og skal over i arbeid. Det har gått mye tid til trenerrollen, og den ønsker jeg nå å frigjøre i større grad.

Åpent brev til direktør Fuglestad

Torsdag 28. mars skrev jeg et innlegg i Fædrelandsvennen der jeg utfordret deg til å svare på hvilke konkrete planer dere har for at barn, unge, voksne og eldre skal få lyst til å besøke Kunstsiloen, og at det skal vedvare.
Les mer om:

Sammen vil denne gjengen nå langt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor høst gjorde Sola FK sitt gutter 12-lag seg bemerket i elitecupen Hamar Talent Cup, der de deltok som ett av landets beste 12-årslag. I februar vant laget en elitecup i Egersund, og sist helg vant laget Kvia-serien med seier over Madla.- Det er en veldig god gjeng som liker og trene og som ønsker å bli bedre, sier trener Ove Rogde.Tre lag, høy aktivitet Laget teller rundt 30 ungdommer på tolv år.

Stor jubel for ny park

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den er veldig kjekk. Den var bra.

Tilbake på Nærbø etter eitt og eit halvt år i eksil på Vigrestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har altså blitt så flott.97 år gamle Ally Elise Abrahamsen har funne favorittplassen sin ved det store vindauget på rommet. Bileta har ennå ikkje koma opp på veggen, men utsikta er reine kunstverket i seg sjølv.- Barnebarna går på riding rett borti her. Eg kan nesten vinka til dei frå vindauget. Her er det godt å vera, smiler Ally. Brit Jorunn Waldeland, avdelingsleiar 3.

Onar Hetland har fikset Toyota i snart 31 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har jobbet her i snart 31 år, men jeg rakk å gjøre noen andre ting før jeg begynte hos Toyota, forteller han."Lurt" inni Forsvaret - Jeg tok mask og mekk på videregående og fortsatte med faget maskinarbeider, før jeg ble "lurt" av en klassekamerat til å søke meg inn i Forsvaret. Jeg sier lurt, men sannheten er at kameraten min ikke hadde lyst til å søke seg inn alene, så jeg ble med.

Tangen har bidratt med 60 mill. til Kunstsilo

Reidar Fuglestad vil skape en større begeistring for Kunstsilo. Han mener Kristiansand nå skaper en enestående destinasjon for kultur og opplevelser.

Ketil Fuglestad gir fattige i Sør-Etiopia håp. I fjor fekk 60 prosjekt økonomisk støtte.

Jærbu gir hjelp til sjølvhjelp i Etiopia
Les mer om:

– Hun fikk ut det beste av alle rundt seg

Marius Fuglestad reiste sammen med avdøde Maren Ueland da de skulle gå Island på tvers. – Det som har skjedd er tragisk og urettferdig, sier han.
Les mer om:

- Har aldri hatt følge med ei som har gått så fort og bært så tungt

Marius Fuglestad og Maren Ueland dro sammen til Island i sommer.

Marens turkamerat: – Vi snakket om at livet kan bli kort og man må leve det mens man kan

BRYNE/OSLO (VG) Maren Ueland (28) var alltid blid og et godt menneske, forteller vennen Marius Fuglestad. – Jeg tror det er den tristeste beskjeden jeg har fått som ordfører, sier Reinert Kverneland.

Ekspedisjonspartneren: – Maren var enormt opptatt av sikkerhet

I sommer dro Maren Ueland med Marius Fuglestad for å krysse Island. – Hun fikk frem det beste i meg. Hun smilte alltid, sier Fuglestad.

Krevde halvering av lederlønn

Fylkespolitiker Vidar Kleppe i Demokratene ba fylkestinget om å be Sørlandet kunstmuseum om å halvere lederlønningen til direktør Reidar Fuglestad.

Unni Fuglestad fra Time er nummer to på Rogaland Venstres fylkestingsvalgliste

Fylkesvalglista til Rogaland Venstre ble vedtatt på nominajonsmøte på Universitetet i Stavanger lørdag.

Reidar Fuglestad tjener desidert mest av kulturlederne

I 2017 stod Reidar Fuglestad oppført med en inntekt på på over 4 millioner kroner. Det er langt over andre ledere i kulturlivet på Sørlandet.

Jobber for regjeringen – får penger til Kunstsilo

Reidar Fuglestad leder regjeringens Samarbeidsråd for kultur og reiseliv. Det skal ikke ha hjulpet ham å skaffe penger til Kunstsilo.
Les mer om:

Einar Brandsdal om Kunstsilo: – Gøy for dem som har kjempet for dette

Einar Øgrey Brandsdal markerte seg tidlig i Kunstsilo-debatten som en motstander av prosjektet. Nå gratulerer han Fuglestad og co. med seieren.
Les mer om:

Reidar Fuglestad: – Dette senker risikoen i prosjektet

Fredag ble det klart at regjeringen vil gi 175 millioner til Kunstsilo. Reidar Fuglestad er glad og lettet. Likevel venter han med feiringen.
Les mer om:

Reidar Fuglestad: – Håper Stortinget vedtar budsjettet

Fredag ble det klart at regjeringen vil gi 175 millioner til Kunstsilo. Reidar Fuglestad er glad og lettet. Likevel venter han med feiringen.

Oppmerksom på «signalbygg-fella»

SKMU-direktør Reidar Fuglestad lytter nøye når Aros-sjef Erlend Høyersten snakker.
Les mer om:

Sjekk hvor fint og moderne et hus fra 1970-tallet kan bli

Catrine Fuglestad og Harald Kvia gikk løs på en stort oppussingsprosjekt, og er i ferd med å trylle fram et moderne hjem i huset de kjøpte for tre og et halvt år siden. Jærbladet fikk bli med inn, like før alt står ferdig.
Les mer om:

Bente fra Varhaug skal tippe boligpriser i realityprogram på NRK

Bente Fuglestad som jobber hos Eiendomsmegler Vest på Nærbø, er med i NRK-programmet «Solgt».
Les mer om: