Nyheter om French


Hva gjorde Moland og French i Kongo?

Historien om de to leiesoldatene Moland og French i Kongo fikk stor oppmerksomhet i norske media i perioden 2009 til 2017.
Les mer om:

Dr. Dre vs. Diddy i Instagram Live-battle?

Dr. Dre og Diddy i en Verzuz-battle på Instagram hadde vært lit. Det ser ut som det kan skje, ifølge Diddy som var live med Fat Joe i natt. – Ja, vi snakker om det, sier veteranen i snutten nedenfor. Dr. Dre vs. Diddy gjør Fat Joe så tent at han plystrer irriterende mens Diddy snakker – Vi må gjøre noe stort og vi må gjøre for folket hvis vi kommer sammen.

French Montana har like mange hits som Kendrick Lamar?

French Montana vs. Kendrick Lamar i en Verzuz-battle på Instagram Live kunne vært artig. OPPDATERT: Young Thug hamrer løs på French Montana, mens to av vennene til Thug ber for French – se nedenfor. I dag tidlig hadde French Montana et svar til dem som ber ham stille i den populære Insta Live-føljetongen til Swizz Beatz og Timbaland, hvor artister «battler» hverandre med sine største låter. På spørsmål om French Montana mot Kendrick Lamar er en bra match, er French ikke i tvil. – Hvis vi bare snakker anthems, meg vs. Kendrick hit for hit.

Drake Song med Pete Davidson og litt Toosie Slide ble ikke hysterisk

Drake og Toosie Slide bør være lett å gjøre narr av, men Pete Davidson bommer. – This is a Drake song. I miss my ex. This is a Drake song. No. 1 on the Billboard. Humormusikk har nå holdt koken på hitlistene i Norge i flere år. Men i USA er det ikke like poppin. (Glansdagene til The Lonely Island er over, men de slapp mer enn 10 låter i fjor.) Pete Davidson fra Saturday Night Live har laget humorsangen «Drake Song», som bør være enkel å gjøre artig.

Instagram CEO Adam Mosseri om Tory Lanez’ utestengelse fra Instagram Live

Instagrams Adam Mosseri om Tory Lanez Instagram-exit. OPPDATERT: Tory Lanez er tilbake på Instagram Live og ikke minst – The New Toronto 3 er ute. Her har kanadieren gjort låt med norske T Borja alias Thorstein Næsset Borja alias TNB (Kamelen «Si ingenting», «Beng beng beng») fra Bergen. Sjekk ut Tory x Thorstein «P.A.I.N.» her: Les den opprinnelige saken nedenfor: Etter at Tory Lanez satte rekord på Instagram Live i antall seere på én gang sammen med Drake, stakk Instagram-CEO Adam Mosseri kjepper i hjulene til Tory. Denne uken ble live-funksjonen til kanadieren stengt.

Marca: Klopp har funnet den perfekte partner til Van Dijk

Van Dijk er en av Klopps største favoritter og er sterk kandidat til posisjonen som verdens beste midtstopper. Men han trenger hjelp. Ifølge Marca har Liverpool nå peilet seg inn mot en brasiliansk 27-åring. Når Liverpool allerede har spillere som Joe Gomez, Joel Matip og Dejan Lovren i forsvaret, er ikke van Dijk alene om å ha ansvaret med å nøytralisere motstanderne når de setter fart mot Alisson.

Haitam Aleesami om Haaland: «Han er ydmyk som f ***.»

Haitam Aleesami om landslagskollega Erling Braut Haaland: «Han er ydmyk som f ***.» I et eksklusivt intervju med Get French Football News hadde med landslagsspiller og Amiens back Haitam Aleesami spurte de om hans erfaringer med å spille sammen med Dortmund-spissen Erling Braut Haaland. Les: Ble alt annet enn imponert av Erling Haaland “Han er en ung fyr, men han er bare en chill fyr som elsker å spille fotball. En ting er å være rolig og han er virkelig rolig, han er en ung fyr med selvtillit. Han er ydmyk som f ***, men når alt kommer til alt er han sulten.

Ruud ute av karantene – håper fortsatt på spill i French Open

Casper Ruud kan nå bevege seg litt friere etter to uker innendørs. Han tror det kan være greit å få en lengre treningsperiode i en vanligvis lang sesong.
Les mer om:

Ferdig med karantene – håper å få spille French Open

Casper Ruud (21) kan nå bevege seg litt friere etter to uker innendørs. Han tror det kan være greit å få en lengre treningsperiode i en vanligvis lang sesong.
Les mer om:

French/Moland

Les mer om:

Se Tory Lanez og Drake sette rekord på Instagram Live

VM i karanteneoppsving! Tory Lanez og hans gjest Drake nådde mer enn 310 000 seere samtidig på Instagram Live i natt. Dette skal dermed slå rekorden til Taylor Swift, som tidligere har hatt 155 000 seere under en Insta Live-runde. Tory hadde opp først 140k i natt, men da Drake hoppet på ble tallet altså mer enn doblet. De siste dagene har kanadieren kjørt Quarantine Radio på IG med gjester som Trippie Redd, DMX, Megan Thee Stallion, Young Thug, French Montana, Timbaland og Chris Brown. I snutten nedenfor forteller Drizzy at det var Breezy som fikk ham til å gå live med Tory.

Le Mans utsettes

Det tradisjonsrike 24-timersløpet Le Mans skulle egentlig gå av stabelen 13 og 14 juni, men nå er det utsatt for grunn av coronaviruset. Arrangører av det franske løpet opplyste onsdag at Le Mans er utsatt til 19-20. September. Les: Slutt for Åge Hareide #COVID19The 88th @24hoursoflemans initially scheduled for 13–14 June, has been postponed until 19–20 September 2020.

French Open utsatt

Tennisturneringen French Open, som normalt er årets andre Grand Slam-turnering, er flyttet fra sluten av mai til slutten av september, offentliggjorde arrangøren tirsdag. Det er Frankrikes tennisforbund som har fattet beslutningen.
Les mer om:

French Open utsatt til i høst

Roland-Garros, som normalt er årets annen Grand Slam-turnering i tennis, skal i år avvikles i september og oktober. Det offentliggjorde arrangøren tirsdag.
Les mer om:

French Open utsatt til i høst

Roland-Garros, som normalt er årets annen Grand Slam-turnering i tennis, skal i år avvikles i september og oktober. Det offentliggjorde arrangøren tirsdag.
Les mer om:

Lil Uzi Vert: Fjerde største streaming-uken for et album noensinne

Mer tid hjemme betyr mer streaming? Sosial distanse som følge av SARS-CoV-2 og COVID-19 bør øke konsumet av musikk, filmer og serier. Det har i alle fall vært en suveren uke for Lil Uzi Vert, hvis nye album Eternal Atake fikk 400 millioner streams kun i USA i løpet av den første uken. Ifølge Billboard er dette er det fjerde høyeste streaming-tallet for et album noensinne, og mer enn dobbelt så mange streams som det offisielle debutalbumet til Uzi fra 2017; Luv Is Rage 2. Eternal Take tar førsteplass på Billboard 200, med tilsvarende solgte 288 000 eks. Hvor mange streams skal til for at det bl

In Da Corona Club? 50 Cent dro på strippeklubb i New York i helgen

Mask off: 50 Cent tar ennå ikke COVID-19 på alvor. Til tross for at USA har erklært nasjonal krise, og myndighetene ber folk holde seg isolert for å redusere smitten, dro 44-åringen på byen natt til søndag. Nærmere bestemt Starlet’s Gentlemen’s Club i New York, hvor han koste seg gløgg og lot det regne dollarsedler på klubbens dansere. Se telefonsnutten nedenfor. (Cardi B pleide å danse på Starlet’s, som også har blitt kjent via Nicole Zavala VH1-serien Cartel Crew.) 50 Cents uvenn, French Montana fra Bronx, er heller ikke spesielt isolert om dagen. I natt hadde French fest i studioet, hvor h

Moyes var tjue minutter fra å overliste Liverpool – har funnet spiller for de avgjørende scoringene

I det 67. minuttet på Anfield hadde vi begynt å leke oss frem til tittelen for David Moyes og West Hams bragd på Anfield. En Salah og Mané senere ble kampreferatet revidert. West Ham har et spissproblem. De kan bare drømme om en Salah eller Mané som stikker den nødvendig foten frem for å vinne tette kamper, men spissene Sebastian Haller og Albian Ajeti har vist at de kun på de aller beste dagene kan være den avgjørende faktoren. Les: Toni Kroos: Avtalen med Manchester United var på plass Ifølge The Sun har David Moyes blinket ut en ung fransk nr.

Se de første bildene fra ny, stjernespekket Wes Anderson-film

Filmens alternative tittel er «The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun», og handlingen sentrerer rundt Bill Murrays karakter Arthur Howitzer Jr., grunnleggeren av publikasjonen filmen er oppkalt etter. Traileren er klassisk Anderson, både når det gjelder humor og scenografi, og den har fått mye oppmerksomhet allerede.
Les mer om:

Wes Anderson-filmen The French Dispatch ser ut som en Wes Anderson-parodi

Har du troen på The French Dispatch? Wes Anderson har inspirert filmskapere, fotokunstnere og andre kreatører med sitt unike visuelle uttrykk i en årrekke. Stilen til den 50 år gamle innovatøren er umiddelbart gjenkjennelig, noe som også har sine ulemper. Traileren til Texas-regissørens kommende film The French Dispatch er sluppet, og mange av reaksjonene handler om hvor sykt «Wes Anderson» den nye filmen hans er. Ja, selve navnet til Wes Anderson har blitt et eget begrep, takket være prisvinnende filmer som The Royal Tenenbaums, Fantastic Mr.

Kylian Mbappe enig med La Liga gigant

Vi har opplevd litt merkelig oppførsel fra Paris Saint-Germain sin nest største stjerne Kylian Mbappe i det siste, ikke så ille som den største Neymar, men nok til at det blir lagt merke til. Det franske supertalentet har tydelig vist misnøye når han har blitt byttet ut og forholdet til manager Thomas Tuchel virker litt anstrengt. – I tillegg er det litt lenger mellom målene. Les: Tidligere Arsenal-spiller og Xavi involvert i en herlig overgangsrøre Nå kan mye av grunnen være avslørt.

Til semifinale for første gong

Garbiñe Muguruza er klar for sin første semifinale i Australian Open etter 7-5, 6-3 over Anastasia Pavljutsjenkova. Den spanske 26-åringen er utanfor rangering i Australian Open, der ho aldri før har passert kvartfinalen. Men ho har tidlegare vunne French Open (2016) og Wimbledon (2017). I semifinalen møter ho Simona Halep, som knuste Anett Kontaveit med 6-1, 6-1 i løpet av berre 54 minutt. Halep tapte finalen i Australian Open for to år sidan. Ho vann French Open i 2018 og Wimbledon i fjor. Halep og Muguruza skal møtest i semifinalen natt til torsdag.

IS-kvinne må betale selv – Joshua French har ikke fått noe krav

UD har sagt at IS-kvinnen må betale sine egne utgifter og at det «alltid» skjer. Men i den mest kjente saken der UD har gitt konsulær bistand, med mange millioner i utgifter, er det aldri blitt rettet noe krav om å få penger tilbake.
Les mer om:

Detaljer om Wes Andersons stjernespekkede film offentliggjort

Etter at det ble publisert uriktige opplysninger om Wes Andersons kommende film, «The French Dispatch», har Searchlight Pictures sett seg nødt til å frigi flere detaljer om filmen. IMDb skrev nemlig at filmen kom til å vare i fire timer, men dette avkrefter produksjonsselskapet – filmen har ifølge dem en spilletid på én time og førtifem minutter. LES OGSÅ: Bradley Cooper spiller musikklegende i kommende Netflix-film. I tillegg delte Amazon, etter sigende også ved et uhell, slippdato og deler av handlingen.
Les mer om: