Nyheter om French


10 halloween-filmer for lettskremte

Endelig allehelgensaften! Selv om det virker som om det bare var i går at Starbucks brakte frem høstkosen i oss alle med Pumpkin Spice Latte, så er vi faktisk nesten ferdig med oktober allerede. I kveld er det selveste halloween, også kjent som verdens desidert beste høytid (lenge leve kommersialismen!), selv om mange har feiret lenge allerede. Perfekt dag for en passe skummel filmkveld? Vi tenker ja. Det aller viktigste er å finne den heksete godstemningen, enten via småskumle dekorasjoner, gyselige matretter fylt med spygrønn konditorfarge, eller rett og slett bare en liste over gode hall

Har sin første norske konsert i Telenor Arena (!)

Go big or go home? Den colombianske superstjernen Maluma kommer til Norge for første gang neste år, men han starter ikke på Blå, Parkteatret eller Rockefeller. 26-åringen kommer til Telenor Arena på Fornebu – en venue med plass til hele 25 000 publikummere. Maluma har spilt i Europa før, men aldri i Skandinavia. På forrige verdensturné (i 2017) solgte han ifølge en pressemelding over 1 million billetter. Medellín-sangeren er også stor på streaming. Han er den 22.

Joe Budden kaller Logic den verste rapperen noensinne

Logic er en av klodens mest populære rappere, med to album på førsteplass på Billboard 200. Men ikke alle er like imponert over ferdighetene til den 29 år gamle Def Jam-stjernen. I alle fall ikke Joe Budden. Etter å ha hørt verset til Logic på French Montanas nye, litt pussige, Three 6 Mafia-aktige, Juicy J-produserte singel «Twisted», var Joe streng. (Låten har også med Juicy J og A$AP Rocky.) – Logic, du er lett en av de verste rapperene som noen gang har velsignet en mikrofon. Jeg må være ærlig med deg, sier Joe Budden i sin podcast. – Jeg vet ikke hva de forteller deg hos Def Jam.

R&B-stjerneskuddet Summer Walker skinner på strippestangen

Nykommeren Summer Walker begynner å bli kjent for sine upolerte tekster.

4 endringer som styrker Manchester United mot Arsenal

United er skadet. Nå leter all verdens kritikere etter syndebukker. Manchester Evening News nøyer seg med å komme med forslag til løsninger. Når lokalavisen tar ansvar for å «rådgi» Solskjær, måtte vi ta det med. Her er oppskriften som skal gi seier mot Arsenal om en ukes tid. (Vi dropper oversettelsen, og serverer det på originalspråket for å ikke gå glipp av noe). Pogba + Martial -Two of them will be automatic, forced changes because of injuries and players returning from the treatment table.

6ix9ine tyster på Bloods-medlemmer i rettsalen, navngir Trippie Redd

Når clout-chasing går galt… TreWay er ikke lenger veien for 6ix9ine. Daniel, som han egentlig heter, hadde to nervøse timer i rettssalen på Manhatten tirsdag kveld norsk tid ifølge TMZ. Det var fotoforbud, men denne tegningen av Tekashi i fangedrakt på vitnebenken, og med mindre fargerik sveis enn før, ble sendt ut i etterkant: I rettsalen oppga 6ix9ine navnene på flere medlemmer av den beryktede gjengen Nine Trey Bloods og fortalte hva personenes oppgaver var. Enkelte medlemmer fra gjengen skal ha vært tilstede som tilskuere mens Tekashi vitnet. Rapperen, som ble arrestert i november, fortal

Tommy Tee har co-produsert den nye singelen til French Montana og Gunna

Oslo x New York x Atlanta Norges største veteran innen hip-hop har laget den nye singelen til French Montana sammen med produsenten Harry Fraud. Nordmannen er kreditert som låtskriver, mens amerikaneren er listet som produsent. «Suicide Doors» har med den nye Atlanta-stjernen Gunna, og er fra Bronx-guttens kommende, tredje album Steak Sauce. (Instagram/crazyminister) Singelen kom i dag sammen med musikkvideoen. Sjekk ut Harry Fraud- og Tommy Tee-produserte «Suicide Doors» med French Montana feat.

– Å ha en turvenn betyr mye for meg!

– Hadde jeg ikke hatt Jan Olav som turvenn, så hadde jeg ikke kommet meg ut, sier Steen French Johansen.
Les mer om:

NSFW-video! Hot Girl Summer med Megan Thee Stallion og Nicki Minaj

Hot Girl Summer-en er i ferd med å gli over i aseksuell, angstfull høst. Men denne dynamittduoen har fortsatt mye Hot Girl Summer i seg. Noe som bare skulle mangle, da de har snakket om dette sommerslippet siden juli. Megan Thee Stallion er en av årets hotteste nykommere. Nicki Minaj – som snart fyller 37 – har hatt et litt mer lunkent år. Yppig sensommer (1501 Entertainment/300 Entertainment) Den foxy Young Money/Cash Money-ringreven er dog raus nok til å co-signere Texas-jenta via «Hot Girl Summer» – som de slapp i august. Singelen med Ty Dolla $ign, produsert av Juicy J, har ennå ikke blitt
Les mer om:

Norsk prima donna: Se videoen til Royane ✨

Haters they come… Haters they go! Royane Harkati fra Drammen er brått i selskap med artister som Vince Staples, Christina Aguilera, Lene Alexandra, Madi Banja og Marina & The Diamonds når hun i dag slipper en låt med tittelen «Prima Donna». Hyggelig nok får 730 ha videopremieren – sjekk ut snutten nedenfor en lynrask chat med Royane. Hey Royane! Hva handler «Prima Donna» om?  – «Prima donna» skal være en good feeling-låt som skal være gøyal. En «girls anthem» som skal kunne ta deg med fra Marokko og helt til Japan. Issa vibe. Skjønner!

Hvorfor er Timothée Chalamet i Norge?

En av verdens største nye skuespiller-stjerner er i Norge. Tirsdag kveld skriver Timothée Chalamet på Instagram Story han har fullført innspillingen av et ikke navngitt prosjekt. 23-åringens snutt er skutt fra et helikopter. Sveip for skjermbilder fra Timothées Instagram Story: View this post on Instagram Timothée er i Norge A post shared by 730.no (@730no) on Aug 6, 2019 at 11:54am PDT En kilde 730 har snakket med forteller at det hemmelige prosjektet han er i Norge for er Dune.  Dune avsluttet innspillingen i juli, men skal ha måtte skyte noen scener

Gravide Yung Miami skutt mot 14 ganger

Englevakt i Florida. Tirsdag ettermiddag norsk tid ble bilen til Yung Miami fra City Girls beskutt av en bil som kjørte bak henne i Miami. Ifølge AOL det avfyrt 14 skudd mot hennes røde Mercedes G-Wagon, men den gravide artisten ble ikke truffet. 25-åringen, hvis gruppe er signert til Migos’ label Quality Control via Motown, venter barn med Southside fra produsentduoen 808 Mafia. Politiet har foreløpig ingen mistenkte. Her forklarer Yung Miami seg til politiet i en sniksnutt: Yung Miami explains what happened.

Arsenal i forhandlinger med to Ligue 1 klubber

Tikk-takk, tiden går. For Arsenal jobbes det innbitt mot klokka for å sørge for at Laurent Koschielny ikke skaper mer rusk i maskineriet. Nå skal det sies at Arsenal-kapteinen har vært lengst av alle spillere i troppen, så manglende lojalitet kan det ikke skyldes på.

A$AP Rocky på plass i Los Angeles – skal aldri tilbake til Sverige ifølge TMZ

A$AP Rocky landet på LAX i natt. Se video nedenfor. Artisten, iført sin signatur-babushka, var smørblid og tok bilder med flere personer på flyplassen ifølge TMZ. Denne snutten fra CBS i Los Angeles viser privajetten etter landingen på LAX: TMZ minner om at Rocky ble varetekstsfengslet, og satt inne i en måned, grunnet fluktrisiko. Men ettersom de nå lot ham reise, før dommen er offentliggjort, betyr det trolig at han ikke blir funnet skyldig, skriver bloggen. Noe som passer amerikaneren bra, ettersom han ifølge deres kilder hevder at han har sagt at han aldri kommer til å reise tilbake til S

Aston Villa legger inn bud på 150 millioner kroner for assist-konge

Et ikke ukjent fenomen: manager lopper sin tidligere klubb for deres beste spillere. Dean Smith er intet unntak.

PRETTYMUCH lyver – men det lyder lekkert: Se musikkvideoen

– I’m lying when I talk to you / ‘cause you’re lying under someone new Løgner lønner seg stort sett aldri.

Se hvordan Miley Cyrus hyller moren sin

– My mama always told me that I’d make it… So I made it Girlpower via mamma. Den røde tråden på Miley Cyrus’ nye singel er «women’s empowerment», men «Mother’s Daughter» er også en hyllest til hennes mor Tish Cyrus. – Don’t fuck with my freedom / I came up to get me some/I’m nasty, I’m evil / must be something in the water or that I’m my mother’s daughter Via Instagram kaller Miley moren for «BOSS LADY» og «most bad ass mom of all fucking time». Snutten gjestes av en rekke sterke personlighter: Lacey Baker, Mari Copeny, An Acting Angel, Mela Murder, Casil McArthur, Aaron Philip, Amazon Ashley

Rabiot: «Det er helt feil, det har ikke vært noe tilbud!»

Vi trodde egentlig at historien om utstøtte Adrien Rabiot var ferdig. Så bølger det frem og tilbake med hvor den franske landslagsspilleren skal pakke ut kofferten sin etter sommerferien. Når franske rykter ble spredt om at PSG hjemvendte sportsdirektør Leonardo hadde kommet med et overraskende kontraktstilbud til Rabiot, ble mamma og agent, Veronique, arg. -Det er helt feil. Leonardo og jeg har ikke hatt noen samtale om det.

Sky Sports: Tottenham har aldri brukt mer penger på en spiller

Nå ser vi resultatet av at Tottenham manager Mauricio Pochettino med suksess i lomma har krevd at Premier Leagues mest gjerrige toppklubb skal begynne å bruke penger på spillerkjøp. Det er klubbrekord på gang Tottenham har hentet Tanguy Ndombele fra Lyon, skriver Sky Sports. Tanguy Ndombele er fantastisk god og allerede en klok midtbanespiller. – Det har allerede blitt fire landskamper for Frankrike som er meget imponerende sett hvem han har å konkurrere med om plassen.

Nå gir selv Lyon-presidenten opp Tanguy Ndombele

På tirsdag hentet Lyon det brasilianske talentet Jean Lucas til den sentrale midtbanen. Dermed skal det være duket for en overgang for Ndombele. Lyons President Jean-Michel Aulas har nå akseptert at den franske 22-åringen ønsker seg ut og opp i verden. Lyon chief offers Tottenham hope in their pursuit of £63m Tanguy Ndombele https://t.co/qSPOinTt8f pic.twitter.com/koyos3imqe — Times of News Europe (@TimesEurope) June 25, 2019 Les: Bekreftet: Lucas klar for Lyon – Han har spurt om å få en overgang.

Lewis Hamilton med sin tiende strake seier for Mercedes

Den britiske Formel 1 føreren Lewis Hamilton virker uslåelig om dagen, på søndag vant han Frankrikes Grand Prix og med det er han på god vei mot sin sjette VM tittel. – Legenden Michael Schumacher har syv VM titler. Formel 1-føreren Lewis Hamilton (34) fortsetter å vinne og stiler mot sin sjette VM-tittel. Les: Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis Another brilliant win for @LewisHamilton.

Tyla Yaweh gikk fra hjemløs til å bli signert av Post Malone

Post Malone er ung, men han har allerede solid erfaring med å lage globale hits. Stjernens musikkteft gjorde at han og manageren Dre London startet en label, på jakt etter talenter. (Ja, Dre er fra London.) En av de første artistene som Posty signerte var singer-songwriter og rapper Tyla Yaweh. I forkant hadde 24-åringen holdt på siden han var tenåring. Mens han bodde med moren i Florida, laget han musikk, samtidig som han jobbet på en Dunkin’ Donuts som lå like ved huset.

Thiem tilbyr Serena Williams å spille double

Australske Dominic Thiem, rangert på fjerdeplass i verden, har tilbudt Serena Williams å spille doubles sammen under Wimbledon, for å legge disputten fra French Open bak seg. Thiem beskyldte Williams for å ha «dårlig personlighet» etter at han ble bedt om å flytte en pressekonferanse for å gi plass til Williams, som har vunnet 23 Grand Slam-titler. Hun er også favoritt til å vinne Wimbledon 2019 hos de aller fleste norske oddssider. «Det var sannsynligvis ikke Serenas feil. Hennes prestasjoner er utrolige, sensasjonelle.» uttalte han på tirsdag.

JORDEN RYSTES I PARIS: PSG og Neymar i brudd

Livet går sin vante gang i Paris´s gater, selv om noen fotballmillionærer krangler. Men når verdens mest omtalte fotballspiller skal være i konflikt med verdensmetropolens stolthet, da må krigstypene frem. Det er ikke hemmelig at Neymar og PSG er ferdig med hvetebrødsdagene for lenge siden.