Nyheter om Fremskrittspartiet


KrF-velgere misliker Frp mer enn SV

Det er større misnøye med Fremskrittspartiet enn med Sosialistisk venstreparti blant Kristelig Folkepartis velgere, viser nye tall.
Les mer om:

KrF-velgere misliker Frp mer enn SV

Det er større misnøye med Fremskrittspartiet enn med Sosialistisk venstreparti blant Kristelig Folkepartis velgere, viser nye tall.
Les mer om:

Klar beskjed fra planutvalget om 90 boliger i Fagerliveien: Dette må reduseres!

Fremskrittspartiet ser ikke noe problem ved å sette opp 90 boliger i Fagerliveien på det som i dag er 13 eneboligtomter. Resten av planutvalget sa imidlertid nei.
Les mer om:

Egnet til å slå luften ut av enhver ærlig skattebetaler

For Fremskrittspartiet er Keshvari-avsløringene politisk pikante. For politiet burde de være en åpenbar grunn til å åpne etterforskning.

De eldre er vinnerne i årets budsjett!

Eldreomsorg var en av de viktigste sakene Fremskrittspartiet gikk til valg på.
Les mer om:

Frp er mer uønsket som regjeringsparti enn SV blant KrFs velgere

Fremskrittspartiet er minst ønsket som regjeringsparti av KrFs velgere, ifølge en meningsmåling InFact har utført for Nettavisen.
Les mer om:

Folkeaksjon mot bompenger vil bli parti og få lokallag i Fredrikstad

Som politisk parti vil Stavangers «Folkeaksjonen Nei til mer bompenger» bli konkurrent til Fremskrittspartiet. Partiet skal ha «en politisk plattform som er spiselig for de aller fleste».

– Hvorfor så defensiv, Sve?(pluss)

– Vi er svært forundra over at fylkesleder Frank Sve i Fremskrittspartiet sier at det ikke er plass for nye riksvegprosjekt i Møre og Romsdal før Betna-Stormyra på E39 er ferdig.

Frp ville ikke konstituere Tangnæs Grønvold som rådmann: – Vil speede opp prosessen

Fremskrittspartiet stemte i formannskapet mot å konstituere Nina Tangnæs Grønvold som rådmann i over et år. De vil også starte jakten på ny rådmann allerede i høst.

KrFs «stortingsutmelding» vekker uro i Frp

KrFs holdning om bare å stemme for egne forslag inntil partiets veivalg er avklart, er merkelig, mener Fremskrittspartiet.
Les mer om:

Bodø trenger en milliard: – Legg bort alt annet nå. Det haster

Det sier gruppeleder i bystyrerepresentant og fylkesleder Allan Ellingsen i Fremskrittspartiet.

Vil vrake disse planene: – Flytt stadion vekk fra problemene

Fremskrittspartiet frykter arealutfordringene rundt nye Rolvsrud idrettspark kan føre til parkeringskaos og nabokonflikter. De mener et nytt idrettsanlegg i Lørenskog bør bygges utenfor sentrum.

Lysbakken: – Forventer at SV blir del av forhandlingene

Sjokkbeskjeden fra KrF-leder Knut Arild Hareide brer seg nå ut i det politiske Norge. – Gledelig at han åpner for å ta fra Fremskrittspartiet regjeringsmakt, sier SVs Audun Lysbakken.

Nå er Thorleif Fluer Vikre på vei tilbake til topp-politikken

SKIEN: Fremskrittspartiets Thorleif Fluer Vikre er på vei tilbake til topp-politikken. Nå er han nominert på andreplass for Fremskrittspartiet til fylkestinget i det nye Vestfold og Telemark fylke.

Frp vil avvise Forus-planen

Fremskrittspartiet i Stavanger kommer verken til å stemme for eller foreslå endringsforslag i den interkommunale kommunedelplanen for Forus.

KrFU sa ja til å gå inn i regjering

Med 47 mot 33 stemmer sa KrFU ja til å søke regjeringsmakt med Høyre, Venstre og Fremskrittspartiet.

KrF-profil utelukker Frp - åpner for Jonas Gahr Støre som statsminister

Kristelig Folkeparti er rammet av indre strid om veien videre. Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold mener partiet ikke kan gå inn i regjering med Fremskrittspartiet. 

Frp-garantien splitter KrF i alle ledd

Skal KrF inn i regjering med Fremskrittspartiet? Spørsmålet splitter partiet og KrFU-ledelsen. Også partiledelsen med Knut Arild Hareide, Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad er uenige, ifølge kilder. 

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) kan bli inhabil i flere saker

Ba selv om å få habiliteten vurdert i forholdet til venner fra Fremskrittspartiet og en onkel i et shippingselskap.

Fremskrittspartiet på befaring i kinobygget(pluss)

Frps Eivind Stene og Kristian Eilertsen var i går på befaring i kinoen.

KrF stemmer mye oftere med Fremskrittspartiet enn Senterpartiet

Legger man stemmegivningen i Stortinget til grunn, er det ingen tvil om hvilken side Knut Arild Hareide og KrF bør velge. – Vi opplever at regjeringen legger seg nærmere oss, fordi de vet hva vi mener, sier KrF-lederen.

Vil stoppe tomtesalg i Finneidlia

Fremskrittspartiet på Fauske fremmer forslag om å ikke selge de ledige tomtene i Finneidlia, slik plan- og utviklingsutvalget gikk inn for.

Lovte bomfritt veinett – det var en løgn!

Fremskrittspartiet lovte nasjonen et bomfritt veinett. I regjering har partiet brutt alle løfter, og i 2018 vil det bli innkrevd mer enn 10,2 milliarder kroner i bompenger.

Frp vil betale syrere i Norge 20.000 kroner for å reise hjem

Fremskrittspartiet tar til orde for at syrere uten permanent oppholdstillatelse i Norge skal få 20.000 kroner med seg hvis de reiser hjem frivillig.

Frp vil betale syrere i Norge 20.000 kroner for å reise hjem

Fremskrittspartiet tar til orde for at syrere uten permanent oppholdstillatelse i Norge skal få 20.000 kroner med seg hvis de reiser hjem frivillig.