Nyheter om Fredrikstad


Møt Fredrikstad-guttene som seiler kystvaktgiganten

Løytnant Lars André Johansen (37) fra Trosvik og brovakt Ørjan Kjensli Aspås (20) fra Lisleby stod på brua da det imponerende kystvaktskipet KV Sortland lå til kai i Fredrikstad fredag.

Årets halvliterguide i Fredrikstad:– Betaler gjerne litt ekstra for å sitte her

Over 50 kroner skiller den dyreste og den billigste halvliteren som er å oppdrive i sentrum og Gamlebyen akkurat nå. Men utsikten og miljøet rundt er verdt å betale litt ekstra for, mener to blide bergensere.
Les mer om:

Kystvaktskipet «KV Sortland» ligger til kai i Fredrikstad

Kystvaktskipet «KV Sortland» ligger nå til kai i Fredrikstad.
Les mer om:

Christoffer (18) satser mot landslaget i seiling

Han seiler hver dag hele sommeren – og har gjort det siden han var 12 år. Christoffer Sørlie (18) er Fredrikstad Seilforenings store seiletalent.
Les mer om:

4 dager var egentlig alt for lenge i ny klubb

På søndag var det god stemning i den danske klubben Horsens da de signerte den meget erfarne spissen Martin Pusic. – Vi kjenner han godt fra norsk fotball han har vært vesentlig lenger i Brann, Fredrikstad og Vålerenga enn det han endte opp med å være i Danmark. I dag, fire dager senere er oppholdet i Horsens over og søndagens kontrakt opphevet. Vi ophæver med Martin Pusichttps://t.co/4QYD0SLoS2 — AC Horsens (@ACHorsensGULE) July 19, 2018 «Vi har hatt utallige samtaler med Martin om hans inntreden i Horsens.

Visste vi det ikke: Fredrikstad får toppscore av turistene

Det bare ramlet inn med femmere og seksere da vi ba turistene trille terning om sitt førsteinntrykk av Fredrikstad.
Les mer om:

Salg av båter er dårlig business for Bård Eker

Den visjonære entreprenøren fra Fredrikstad, Bård Eker, taper mange millioner på salg av spesialbåter. Fjorårets resultat viser et underskudd på nesten 9,8 millioner koner før skatt, viser tall fra Proff.

Flere av de største hotellene i Fredrikstad øyner omsetningsrekord: – Fredrikstad har blitt en meget attraktiv by

Både Scandic Hotels, Quality, Hankø og Gamlebyen Hotell melder alle om at de mest sannsynlig vil slå omsetningsrekord i regnskapsåret 2018. Selv om årsakene er flere er de alle enige om fellesnevneren: Fredrikstad har blitt en meget attraktiv by.
Les mer om:

Vegdirektoratet sa ja: Fredrikstad blir Norges første prøvekanin med tungtransport i kollektivfelt

Statens vegvesen får grønt lys fra Vegdirektoratet for å slippe tungtransporten inn i kollektivfeltene over bybrua og mellom Simo-Ørebekk når veiarbeidene er ferdig.

Stor oversikt over hvor du fyller billigst bensin og diesel i Fredrikstad og på Hvaler

Du er helt sikkert ikke alene hvis du irriterer deg over dyre drivstoffpriser når du skal tanke båten. Her får du listen over prisene i Fredrikstad og Hvaler.
Les mer om:

Stille før cruisestormen, men er den lønnsom for Fredrikstad?

Mens diskusjonen går høyt i Bergen om antall cruiseskipsanløp og forurensing, så får Fredrikstad årets eneste anløp i august. Det står ni cruiseskip på listen over anløp i 2019, og det kan bety mer penger i manges lommebok.
Les mer om:

Tok sølv i student-VM

Fredrikstad Skiklubbs Marie Olaussen løp inn til sølvmedalje under onsdagens mellomdistanse i student-VM.
Les mer om:

Det 10. Oasestevne i Fredrikstad

2000 deltagere og det dobbelte i helgen vil delta på årets Oasestevne, som arrangeres i Kongstenhallen. Her følger 38 bilder.
Les mer om:

Oase-stevnet sparket i gang

Det 10. Oasestevnet i Fredrikstad ble sparket i gang tirsdag. Denne gang av Oases påtroppende leder Eivind Arnevåg (56), tidligere eliteseriespiller både på Vålerenga og Lillestrøm.

Ny drømmedebut og debutscoring for unggutt, målfest og praktscoringer: Grorud avsluttet vårsesongen med stil

De gulkledde storspilte nok en gang i egen storstue da Hønefoss kom på besøk. Nå kan Eirik Kjønøs «disipler» ta en etterlengtet og fortjent ferie, vel vitende om at de har like mange poeng som topplaget Fredrikstad.

Frp får Østfold på skinner!

– Vi har igangsatt de største jernbaneinvesteringer på hundre år, og hvor de største pengene går til å utvikle Østfoldbanen. Den nøytrale leser ser hvor urimelig det er av Ap å hevde at Østfold er glemt, skriver samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i dette svaret til Hege Dubec, Fredrikstad Ap.

Fredrikstad Blues- og jazzklubb håper på bluesfestival på Isegran

Magasinet og Fredrikstad Blues- og jazzklubb inviterer til sommerblues på Isegran, og håper det kan være forløperen til en festival.
Les mer om:

Må møte i retten for råkjøring i Vardeveien

En bilfører i 20-årene må møte i Fredrikstad tingrett etter at farten hans ble målt til hele 153 kilometer i timen i en 80-sone.
Les mer om:

Flyttet butikken fra Sarpsborg til Fredrikstad: - Her passer jeg godt

I flere år drev hun Fredriksens Fasonger i Østre bydel i Sarpsborg. Nå trives Lilly Håbu Fredriksen godt i Gamlebyen i Fredrikstad.

Torsdag og fredag kveld stenges det ene kjørefeltet på Fredrikstadbrua igjen

Da det ene kjørefeltet på Fredrikstadbrua ble stengt i mai, førte det til køkaos i Fredrikstad sentrum. Nå håper Statens vegvesen at senere tidspunkt for stengingen skal forhindre nytt kaos denne uka.

Båtbrann i Enhuskilen

Fredrikstad brannvesen rykker ut til brann i Enhuskilen.
Les mer om:

Fredrikstad i front innen praktisk folkehelsearbeid

– Folkehelsearbeidet i Fredrikstad blir lagt merke til! Fredrikstad kommune fortsetter å være ledende på strategisk og praktisk folkehelsearbeid, skriver leder Siri Martinsen i Fredrikstad Ap.
Les mer om:

All inclusive for firbente hotellgjester i Rolvsøy

Det er nesten bare minibaren som mangler for sommergjestene som sjekker inn på Fredrikstad Hundepensjonat i sommer.
Les mer om:

Vellykket landsturnering for Fredrikstad Schakselskap

Fredriksstad Schakselskap stilte sterkt med totalt 29 deltakere i Landsturneringen.
Les mer om:

Ingrid spiller hjemme for første gang på 14 år

Ikke siden julekonserten med Marianne Antonsen i 2004, har Ingrid Kindem (58) spilt i Fredrikstad. Nå tar hun festivalansvar på Hankø under olsokhelgen 28. juli.
Les mer om: