Nyheter om Fredrikstad


De solgte 10.000 porsjoner med pommes frites

Aldri før har det blitt spist og drukket så mye på Fredrikstad cup som i år. Pommes frites er favoritten, med nesten dobbelt så mange salg som baguette og panini.
Les mer om:

Elever får hjelp av amerikansk dokumentarfilmer

To jenter fra Fredrikstad skal i seks måneder lage dokumentarfilm. På DOK 18 fikk de treffe filmskaper Jessica Dimmock som skal være mentoren deres. Om ett år skal det ferdige resultatet vises på DOK 19.
Les mer om:

Markerer Skaperverkets dag i Gamlebyen

Samtlige menigheter i Fredrikstad går sammen om å feire Skaperverkets Dag i Fredrikstad. Det skjer i Gamlebyen søndag 3. juni.
Les mer om:

Det blir varmere i Fredrikstad enn i Nice, Barcelona og Lisboa

Hopp i havet; i helgen blir det sjokkvarme i Fredrikstad-distriktet.

Kråkerøy - Valdres FK

Lørdag spiller Valdres FK seriekamp i 3. divisjon, og avisa Valdres strømmer kampen på Fredrikstad Stadion fra klokka 14.00.
Les mer om:

Folketallet synker i 7 av 18 østfoldkommuner – Fredrikstad har rundet 81.000 innbyggere

Med en folkevekst på 162 personer så langt i år er det nå 81.139 innbyggere i Fredrikstad kommune. I sju andre Østfold-kommuner synker folketallet.
Les mer om:

Fikk 30.000 kroner til lekeplass

En gruppe ildsjeler i Utgårdskilen Vel har i våres laget en lekeplass på dugnad. Gleden var stor da de forleden fikk 30.000 kroner i gave fra overskuddet til Fredrikstad Lions julelotteri.
Les mer om:

FBK har fått lisens, men er en av tre klubber som er satt under skjerpet overvåking

Norges Håndballforbund har tildelt Fredrikstad Ballklubb elitelisens under skjerpet overvåking for 2018/19-sesongen – det samme fikk man også i fjor.
Les mer om:

Vil bygge utendørsgym ved lokale idrettsanlegg

Fredrikstad kommune ønsker å bygge utendørs treningsapparater ved flere lokale idrettsanlegg. Men først må det settes av midler.
Les mer om:

Fredrikstad-jenter hevdet seg på skytebanen

To av Fredrikstad Skytterlags unge jenter hevdet seg meget bra i stevnene i pinsehelgen.
Les mer om:

Kommunen sjanser på gummifritt kunstgress – flere klubber får nytt dekke

Fredrikstad kommune har bestemt seg for å sette i gang rehabilteringen av flere kunstgressbaner i distriktet i løpet av noen måneder. Det til tross for at man fortsatt ikke vet om kvaliteten på innfyllsfrie baner er god nok.
Les mer om:

O, for en herlig dag med orientering på timeplanen

Her slipper 5.-klassingene i distriktet jubelen løs i Bratliparken, hvor Fredrikstad Skiklubb fikk besøk av 665 håpefulle på verdens orienteringsdag.
Les mer om:

Gratis bussreise til Idyllfestivalen

Trolig er Idyllfestivalen først ute i Norge. Har du billett til Idyllfestivalen 22. og 23. juni kan du ta gratis buss til Fredrikstad fra hele Østfold. – Vi er jo miljøfyrtårn, og derfor mente vi dette er et miljøbidrag, sier Terje Olsen.

Hva ønsker bystyret med barnehagene i Fredrikstad?

Utdanningsforbundet Fredrikstad utfordrer politikerne på hva der ønsker med barnehagene: – Dere har ansvar for kommunens budsjett, men også for dens fremtid.
Les mer om:

Å reise med buss til Hvaler kan bli dyrt

Fire pensjonister fra Fredrikstad fikk seg en overraskelse da du fulgte parolen og reiste kollektivt til Hvaler. – Det kan bli dyrt, advarer Henning Axelsen.
Les mer om:

Ber Fredrikstad innføre foreslått norm for bemanning i barnehager

– Regjeringens forslag er et skritt på veien. Vi ber Fredrikstad kommune innføre normen fra 1. august, heter det fra Nabbetorp barnehage om nye regler for bemanning i barnehager.
Les mer om:

Kommunen kunne dratt inn store summer på Kongstenbadet i cup-helgen

Med 9.000 varme håndballspillere på Fredrikstad cup i helgen kunne kommunen ha tjent flere hundre tusen hvis utebadet på Kongsten hadde vært åpent.
Les mer om:

Fikk det tøft i Fredrikstad

FREDRIKSTAD: Odd-rekruttene startet godt, men fikk det etter hvert for tøft mot Per-Mathias Høgmos menn i Fredrikstad.
Les mer om:

Frevar-styret går videre med planene om å bygge felles renseanlegg for Fredrikstad og Sarpsborg

Frevar-styret besluttet tirsdag å gå videre med planene om et felles renseanlegg for Fredrikstad og Sarpsborg på Øra. Nå er det opp til de to kommuners politikere å beslutte om planene skal bli noe av.
Les mer om:

Ramponerte uteområde og vandaliserte St. Croix-huset med pulverapparat

Pøbler har i pinsehelgen gått bersherk på blomstene ved St. Croix-huset i Fredrikstad. I tillegg har de brutt seg inn og tømt et brannslokningsapparat inne i lokalene.
Les mer om:

Innstiller om 65.000 kr. til Munch

Visit Fredrikstad & Hvaler søkte om 95.000 kroner. Utvalgsleder Atle Ottesen mener de kan få 65.000 til Munch-nettverket.

Ja til norm for flere ansatte i barnehagene, men det må følge med penger

– Regjeringens nye bemanningsnorm fra barnehager vil ha store konsekvenser for barnehagene i Fredrikstad. Situasjonen er særlig utfordrende for de private barnehagene, skriver Siri Martinsen, leder av oppvekstutvalget.
Les mer om: