Nyheter om Fredheim


Fredheim Holm gjør "comeback" i cupen

Rutinerte Daniel Fredheim Holm har knapt spilt en kamp for KFUM/Oslo, men han er meldt spilleklar til onsdagens cupkamp mot Asker på Føyka stadion.
Les mer om:

Åpenhjertig om demens: Kaos, aksept og veien videre

Livet til ekteparet Hildegunn Fredheim og Jannicke Granrud ble dramatisk endret etter at Jannicke fikk påvist Alzheimers sykdom. Tirsdag forteller de om dette i demensforeningens møte på Litteraturhuset.
Les mer om:

Rekord i toget med gamle faner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tollaksen minnet folket om å takke for fred og frihet som andre har kjempet fram og ofret livet.I Gyland var familietoget som går tur-retur skolen-barnehagen, rekordlangt i år. Ekstra artig var det at seks gamle faner var med i toget: Eigeland skule, Lilunden, Fredheim og framhaldskulen pluss husmorlaget stifta i 1952 og Avholdslaget. Alle skoler hadde tidligere elever som fanebærere, den eldste var 93 år gamle Sigbjørn J.

Navngi en bre eller fjelltopp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er ikke så helt vanlig å få sjansen til å foreslå navn på et område, og kanskje til og med få lov til å navngi en fjelltopp eller en isbre.Noen av kartene som skal trykkes senere i år mangler stedsnavn i enkelte områder. Polarinstituttet vil gjerne ha forslag til nye navn. Det er første gang de går så bredt ut og ber allmennheten komme med forslag.Navnene må være korte, lette å uttale og gjerne beskrivende.

Over 1.200 løpere er klar for årets utgave av Glommaløpet

Lørdag går den sjuende utgaven av Glommaløpet av stabelen. - Forhåpentligvis blir det en folkefest slik det har vært i alle år, sier Martin Fredheim.
Les mer om:

Brødre klare for cupfest på "Niffen"

Brødrene Thomas Holm (38) og Daniel Fredheim Holm (33) møtes på hver sin benk når Nordstrand og KFUM/Oslo møtes i NM onsdag 1.mai.

Dette skaper raseri: - Helt uhørt!

Viking-fansen pepret banen med gjenstander i sluttminuttene mot Brann. - Et fullstendig kaos, sier fotballekspert og TVNorge-kommentator Kenneth Fredheim.
Les mer om:

Har konsert på lørdag: - Sist gang ga Sola oss troen på at showet var bra

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Sist gang vi hadde show på Sola så var det en helt utrolig stemning. Publikum var klare for Creedence og vi kunne kjenne det i hver strofe. Energien var fantastisk, forteller en entusiatisk Tor Erik Fredheim.Han er medlem i gruppa Fortunate Sons som på lørdag skal holde show i Sola Kulturhus på lørdag. Forrige gang gjengen kom på besøk hadde ikke konsertene i forkant gått så bra som ønsket.

Fredheim nesten som nytt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det som overrasket dugnadsgjengen er at de gamle vinduene faktisk er gode. Rammene er laget av god kjerneved og har ikke råtnet de over 80 årene de har stått i murveggen.Skifertaket måtte skiftes fordi taksteinene ikke var av god kvalitet. Stadig var det ødeleggende vannlekkasje. Skiftingen ble dyr og omfattende for velforeningen.Derfor var det ekstra gledelig at kjellervinduene kunne brukes fortsatt.

Etterforsker trusselsituasjon mot Telia

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Tirsdag melder politiet om en trusselsak rettet mot Telia. Telia Norge har hovedkontor i Nydalen. Tirsdag ettermiddag var politiet tilstede ved kontorbygget i Sandakerveien 140.Oslo: Oslo politidistrikt etterforsker en trusselsak rettet mot Telia. Vi har ingen grunn til å tro at trusselen er reell, men vi etterforsker denne saken på vanlig måte.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 2.

Svar til Bård Heio om stengte fjorder

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stengingen av fjorden var på tide. Selv om det er synd at negative hendelser må skje (ref. facebookinnlegg om antatt lokalbefolkning som forstyrret isbjørn på isen) før man iverksetter tiltak for å forhindre negative hendelser, skal vi være takknemlige for at ferdselsforbudet endelig kom på plass i Tempelfjorden.

Sysselmannen avlyser åpent Fredheim for å skjerme isbjørnene

Miljøvernsjefen ønsker ikke utfart til Fredheim, like ved Tempelfjorden, der det blant annet er en binne med to unger som oppholder seg for tiden.
Les mer om:

Totalrenoverer hus for hus i Fredheim boligpark

Den første boligen er lagt ut for salg, året etter Einar Lund AS forflyttet seg fra Husmorskolen til Fredheim.
Les mer om:

Bedehusforsamling vil starte kristen friskole i Sandnes

Bedehusforsamlingen Fredheim Arena søker om å få starte skole i Sandnes. Dermed kan kommunen få sin fjerde kristne grunnskole.
Les mer om:

Skitrekket stanset i går - men skisenterets ansatte jobbet til langt på natt

VSA-leder Aud Vegerstøl takker Oddne Fredheim, Terje Lindtveit og Torgny Straum som ofret en lørdags kveld og natt for å få fikset skitrekket som stanset lørdag.
Les mer om:

Fredheim Holm og KFUM/Oslo snublet mot Skeid

Daniel Fredheim Holm (33) spilte sine første minutter for KFUM/Oslo, men kunne ikke forhindre at det ble 3-0 tap for moderklubben Skeid.
Les mer om:

Morten sa opp fast jobb for å bli journalist i Svalbardposten

I slutten av januar begynner Morten Fredheim Solberg som ny journalist i Longyearbyen.

Verdens koseligste husleie?

Hver jul får Ivar Hagerup i Vang betalt husleie fra Fredheim barnehage. Det koster intet mindre enn 28 lussekatter og et kunstverk å bruke Søvelbua.
Les mer om:

Sparebanken Møre gav 175.000 kroner til Fredheim

Vil sikre framleis liv og aktivitet i det over 100 år gamle lokalet.

Fredheim

Les mer om:

Ingeborgs rikdom gir minner på Fredheim

210 stangebarn på tredjetrinnet får i førjulstida en undervisningstime til ettertanke. Åtte år gamle Lars Bjørgum Kolderup sier huseieren på Fredheim var en person som brydde seg om andre.
Les mer om:

Hjelmeland snuser på resten av Lysefjorden

Når den nordvestlige delen av Lysefjorden blir en del av Strand, mener Hjelmeland det vil være naturlig at den nordøstlige delen hører til dem. - Ja, takk, sier innbygger i Songesand, Svend Kjetil Fredheim.
Les mer om:

Rosenborg ønsker å avslutte sesongen med en opptur eller to

Rosenborg er i en såpass unik situasjon at selv om de vant årets Eliteserie, har de stempelet om at denne sesongen ikke har vært spesielt bra. – Eksperter omtaler høsten (og våren egentlig) som tung.  Årets kamper i Europa har vært pinlig Europaligaen har ikke ikke gått bra, null poeng i gruppespillet forteller sitt klare språk. I morgen tar de imot Celtic, det er en kamp de tenker å vinne.

Kanonsignering for "Kåffa"

Det var nok flere som sperret opp øynene i dag da det ble klart at Daniel Fredheim Holm (33) har skrevet under på en to-årskontrakt med KFUM/Oslo.
Les mer om:

Midtbanespiller skriver sin første proffkontrakt

Etter A-lagets siste trening i 2018, signerte Martin Søreide (18) sin aller første proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball.  Det betyr at Mogreina-gutten flyttes permanent opp i A-stallen til Ull/Kisa Fotball fra oppkjøringen til 2019-sesongen starter, og det er naturligvis veldig gøy når en spiller som har gått hele sitt utviklingsløp i klubben kommer gjennom nåløyet. Les: Robbie Keane legger opp – Det er en guttedrøm for meg å få signere med en klubb, og det er utrolig kult å signere her siden jeg har vært her i så mange år. Høsten 2015 hadde han sin første A-lagstrening, og var med på treningsle