Nyheter om Fredheim


Bedehusforsamling vil starte kristen friskole i Sandnes

Bedehusforsamlingen Fredheim Arena søker om å få starte skole i Sandnes. Dermed kan kommunen få sin fjerde kristne grunnskole.
Les mer om:

Skitrekket stanset i går - men skisenterets ansatte jobbet til langt på natt

VSA-leder Aud Vegerstøl takker Oddne Fredheim, Terje Lindtveit og Torgny Straum som ofret en lørdags kveld og natt for å få fikset skitrekket som stanset lørdag.
Les mer om:

Fredheim Holm og KFUM/Oslo snublet mot Skeid

Daniel Fredheim Holm (33) spilte sine første minutter for KFUM/Oslo, men kunne ikke forhindre at det ble 3-0 tap for moderklubben Skeid.
Les mer om:

Morten sa opp fast jobb for å bli journalist i Svalbardposten

I slutten av januar begynner Morten Fredheim Solberg som ny journalist i Longyearbyen.

Verdens koseligste husleie?

Hver jul får Ivar Hagerup i Vang betalt husleie fra Fredheim barnehage. Det koster intet mindre enn 28 lussekatter og et kunstverk å bruke Søvelbua.
Les mer om:

Sparebanken Møre gav 175.000 kroner til Fredheim

Vil sikre framleis liv og aktivitet i det over 100 år gamle lokalet.

Fredheim

Les mer om:

Ingeborgs rikdom gir minner på Fredheim

210 stangebarn på tredjetrinnet får i førjulstida en undervisningstime til ettertanke. Åtte år gamle Lars Bjørgum Kolderup sier huseieren på Fredheim var en person som brydde seg om andre.
Les mer om:

Hjelmeland snuser på resten av Lysefjorden

Når den nordvestlige delen av Lysefjorden blir en del av Strand, mener Hjelmeland det vil være naturlig at den nordøstlige delen hører til dem. - Ja, takk, sier innbygger i Songesand, Svend Kjetil Fredheim.
Les mer om:

Rosenborg ønsker å avslutte sesongen med en opptur eller to

Rosenborg er i en såpass unik situasjon at selv om de vant årets Eliteserie, har de stempelet om at denne sesongen ikke har vært spesielt bra. – Eksperter omtaler høsten (og våren egentlig) som tung.  Årets kamper i Europa har vært pinlig Europaligaen har ikke ikke gått bra, null poeng i gruppespillet forteller sitt klare språk. I morgen tar de imot Celtic, det er en kamp de tenker å vinne.

Kanonsignering for "Kåffa"

Det var nok flere som sperret opp øynene i dag da det ble klart at Daniel Fredheim Holm (33) har skrevet under på en to-årskontrakt med KFUM/Oslo.
Les mer om:

Midtbanespiller skriver sin første proffkontrakt

Etter A-lagets siste trening i 2018, signerte Martin Søreide (18) sin aller første proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball.  Det betyr at Mogreina-gutten flyttes permanent opp i A-stallen til Ull/Kisa Fotball fra oppkjøringen til 2019-sesongen starter, og det er naturligvis veldig gøy når en spiller som har gått hele sitt utviklingsløp i klubben kommer gjennom nåløyet. Les: Robbie Keane legger opp – Det er en guttedrøm for meg å få signere med en klubb, og det er utrolig kult å signere her siden jeg har vært her i så mange år. Høsten 2015 hadde han sin første A-lagstrening, og var med på treningsle

Robbie Keane legger opp

Det virker neste som han alltid har vært en del av fotball-sirkuset. Etter opphold hos 11 klubber gir 38-åringen seg. Han har med sine 68 mål scoret flere landslagsmål for Irland enn noen annen. Da er det ikke så rart at det irske fotballforbundet valgte Roy Keane som assistenttrener under nyansatte Mick McCarthy. Måtte hoppe etter El nino. Men med knotter under skoene, er Keane ferdig. – Det har overgått alt jeg håpet på som fotballgal gutt i Dublin.

Daniel Fredheim Holm på plass i ny klubb

Det er ingen grunn til å bli religiøs selvom Daniel Fredheim Holm i «høy» alder nå fortsetter på høyt nivå i norsk fotball etter at han ble en del av nyopprykkede OBOS-ligaklubben KFUM.  Det bekrefter klubben i en pressemelding på sin hjemmeside onsdag. «Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i OBOS-ligaen. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller.

Fredheim Holm går til KFUM

Fotballveteranen Daniel Fredheim Holm skal neste sesong være spillende assistenttrener for den nyopprykkede 1.-divisjonsklubben KFUM Oslo, skriver NTB. Lørdag avsluttet Fredheim Holm tiden som Vålerenga-spiller etter over 300 kamper for blåtrøyene.
Les mer om:

Fredheim Holm blir spillende assistent for Oslo-klubb

Fotballveteranen Daniel Fredheim Holm skal neste sesong spille for den nyopprykkede 1.-divisjonsklubben KFUM Oslo.
Les mer om:

Fredheim Holm klar for KFUM/Oslo

Lørdag spilte Daniel Fredheim Holm sin siste kamp for Vålerenga. Nå har 33-åringen skrevet under for nyopprykkede KFUM/Oslo.

Fredheim Holm til Obos-ligaen

Daniel Fredheim Holm (33) blir spillende assistenttrener i KFUM Oslo. Midtbanespilleren tok lørdag farvel med Vålerenga etter over 300 kamper for klubben.

Fredheim Holm klar for KFUM – blir spillende assistent

Daniel Fredheim Holm (33) er ferdig i Vålerenga, men fortsetter å spille fotball i Oslo. Neste sesong blir han spillende assistenttrener for KFUM i OBOS-ligaen.

Daniel Fredheim Holm er Vålerengaspiller for siste gang på lørdag

Er du blant dem som synes det er noe iboende unaturlig i det å spille fotball i minusgrader, så vet vi at neste år vil Eliteserien starte senere enn i år og at til helgen er det slutt.  Daniel Fredheim Holm har siden 2004 med et lite utenlandsopphold og en tur til Trøndelag vært Vålerengaspiller.

Fredheim Holm gir seg i Vålerenga

VIF-kaptein Daniel Fredheim Holm (33) spiller sin siste kamp når Ranheim er motstander i lørdagens kamp i Eliteserien.

Vålerenga mister kapteinen

Daniel Fredheim Holm (33) spiller sin siste kamp for VIF mot Ranheim på lørdag. Det er dog ikke sikkert at han legger fotballskoa på hylla for godt. – Jeg har lyst til å spille mer fotball, men ikke i eliteserien, sier han til vif-fotball.no.

Fredheim Holm ferdig i Vålerenga – spiller gjerne for Nordlie i Skeid

Daniel Fredheim Holm (33) tar på seg Vålerenga-drakten for siste gang lørdag. Men han kan fortsette som toppspiller hos naboen Skeid.

En æra er over i Vålerenga!

Daniel Fredheim Holm spiller sin siste kamp for Vålerenga på lørdag, melder klubben på sine nettsider. Han viste seg frem for det norske publikummet allerede som 15-åring i Skeid. Da Daniel kom til Vålerenga som 18-åring før sesongen 2004 var han regna som et av Norges største talenter. Han tok med seg alle medaljevalører i Eliteserien i løpet av sine tre første år i klubben. I tillegg scora han to mål og leda laget som kaptein til seier i cupfinalen 2008.

Fredheim Holm gir seg i VIF

Daniel Fredheim Holm er ferdig i Vålerenga. Det melder klubben selv på sine nettsider. 33-åringen skal selv ha takket nei til et nytt kontraktstilbud fra klubben.
Les mer om: