Nyheter om Frankrike


Full pott for Sverige og Frankrike

Sverige, som ledes av Glenn Solberg, går videre til hovedrunden i VM med fire poeng. Det ble klart etter at de snudde den siste gruppespillkampen mot vertsnasjon Egypt, og vant med ett mål. I Norges gruppe så dro Frankrike til slutt i land seieren mot Sveits (25-24) , og er dermed gruppevinner. Hvis Norge tar poeng mot Østerrike, er de sikret to poeng inn i hovedrunden. Der venter lagene fra gruppe F, hvor Portugal er gruppevinner og også starter med fire poeng.

Frankrike vant gruppen – nå holder det med uavgjort for Norge: – De må passe seg

Frankrikes seier over Sveits gjør at Norge kun trenger uavgjort mot Østerrike for å bli nummer to i gruppen.

Mot Frankrike gikk det for sakte, mens mot Sveits gikk det for fort. Slik skal Norge finne balansen.

Små justeringer skal bidra til at Norge griper den beste sjansen, ikke den første.
Les mer om:

Håpet om Paul Pogba på billigsalg svinner

President og hovedeier i Juventus Andrea Agnelli har sansen for superstjerner han kan plassere Jeep logoen på. – Han har lenge ønsket retur for Paul Pogba ikke bare for hva han kan gjøre på fotballbanen og for Juventus, men også fordi den franske VM vinneren er en helt hjemme i Frankrike et marked hvor hans bilmerker sliter. (storaksjonær i Fiat Chrysler Automobiles) I Frankrike bryr de seg overhode ikke om hva som foregår på Old Trafford så Paul Pogbas heltestatus er intakt til tross for flere år med høyst varende prestasjoner og vanskelig oppførsel.

Norsk revansje i skjebnekamp: – Verdensklasse

KAIRO (VG) (Sveits-Norge 25–31) Harald Reinkind fikk krass kritikk etter VM-tapet mot Frankrike. I skjebnekampen mot Sveits slo 28-åringen fra Bergen og resten av Norge tilbake.

Norge slo tilbake med seier

De norske håndballgutta reiste seg fra åpningstapet for Frankrike og slo Sveits 31-25 i andre VM-kamp. Sander Sagosen ble toppscorer med elleve mål. I neste kamp venter Østerrike.

Frankrike vann igjen

Frankrike slo greit Austerrike 35-28 i Norges gruppe laurdag kveld, og tok eit stort steg mot gruppesiger. Dei slo Norge 28-24 i første kamp torsdag. Norge møter Sveits seinare i kveld, og Austerrike måndag.
Les mer om:

Magetrøbbel i VM-troppen

Christian O'Sullivan, som mistet åpningskampen mot Frankrike med sykdom, er sannsynligvis klar til lørdagens nøkkelkamp mot Sveits i håndball-VM. Samtidig forteller landslagssjef Christian Berge at nye spillere sliter med magetrøbbel. – Det har kommet positive signaler om O'Sullivan. Men vi har utfordringer med to spillere med mageproblemer, sier Berge. Han vil ikke si hvem det dreier seg om, men det er uansett ikke optimalt for en norsk lag som allerede har kniven mot strupen i kveldens kamp mot Sveits.

Vil ut i verden, men markedet er dødt

Emil Bohinen er klar for å komme seg ut i den store verden, en rekke klubber blant annet i Italia og Frankrike skal være interesserte, men det er slettes ikke så lett. Stabæk jobber med å få til et salg og i følge Budstikka håper de prestasjonene spesielt slutten av sesongen skal gjøre at det går igjennom. I sommer var flere klubber på ballen og bød på Bohinen, men ingen av de var innenfor det som Stabæk var villige til å selge for. Uavhengig av om de får til et salg av midtbanespilleren er det et ledd som skal styrkes nå i vinter.

Dansk ekspert kritiserer norsk opptreden: – Forferdelig

KAIRO (VG) TV3-ekspert Joachim Boldsen (42) er svært kritisk til Norges høyrebacker etter firemålstapet mot Frankrike.
Les mer om:

VM-favoritter i trøbbel

Kroatia og Spania ble sammen med Norge og Danmark nevnt som de største favorittene til å ta VM-gullet i håndball før mesterskapet. I går røk Norge på en smell i åpningskampen mot Frankrike, og fredag var det de to andre favorittenes tur til å trøble i sin første kamp. Regjerende EM-vinner Spania klarte bare 29–29 mot Brasil i gruppe B. En gruppe hvor en potensiell kvartfinalemotstander for Norge ligger. I gruppe C overrasket også Japan med å klare uavgjort mot Kroatia. Også her ble resultatet til slutt 29–29.

Bare negative norske koronatester

Resultatene av de siste norske koronatestene under håndball-VM, viser ingen positive norske prøver. Hele den norske troppen måtte gjennom koronatest klokken 2 natt til fredag. Fredag kveld opplyses det om at alle svarene fra nattens tester var negativt. Norge tapte åpningskampen mot Frankrike torsdag, og har allerede kniven på strupen når Sveits er neste motstander lørdag kveld.

Norsk andreplass i stafett

Noreg enda på andreplass i skiskyttarstafetten i Oberhof, 4,2 sekund etter Frankrike. Johannes Dale på andre etappe måtte ut i ein strafferunde etter liggande. På dei andre skytingane brukte Noreg eitt ekstraskot totalt.
Les mer om:

Norsk andreplass i Oberhof

De norske herrene havnet på andreplass på skiskytingstafetten i Oberhof, kun fire sekunder bak vinneren Frankrike. Italia ble nummer tre.
Les mer om:

Tror ikke på VM-avlysning

Med flere nye smittetilfeller, og kritikk mot forholdene i håndball-VM, er det spekulert i om mesterskapet i Egypt kan fortsette. Til TV2 var TV3-ekspert Ole Erevik tydelig på at han mente det burde avlyses. Det tror ikke de norske landslagsherrene at kommer til å skje. – Det tror jeg ikke det kommer til å bli. Det tar jeg med stor ro. At det kommer flere smittetilfeller, kan være, men det blir blir spekulasjoner.

Norge-sjefen: Måtte ta en alvorsprat med spillerne

Norges landslagstrener satt oppe til klokken 08.00 på morgenen, for å analysere hva som gikk galt mot Frankrike i VM.
Les mer om:

Fransk motorsyklist døde etter ulykke i Dakar-rallyet

Den franske motorsyklisten Pierre Cherpin døde etter en stygg velt på den sjuende etappen. Dødsfallet inntraff under flyreisen fra Jedda til Frankrike.
Les mer om:

Fransk motorsyklist døde etter ulykke i Dakar-rallyet

Den franske motorsyklisten Pierre Cherpin døde etter en stygg velt på den sjuende etappen. Dødsfallet inntraff under flyreisen fra Jedda til Frankrike.
Les mer om:

Dødsulykke i Dakar-rallyet

Den franske motorsyklisten Pierre Cherpin døde etter en stygg velt på den sjuende etappen. Dødsfallet inntraff under flyreisen fra Jedda til Frankrike. Søndag krasjet 52-åringen i 178 kilometer i timen. Cherpin døde fem dager etter ulykken. – Pierre Cherpin døde under flyreisen fra Jedda til Frankrike, sier organisasjonen i en uttalelse. Cherpin deltok i sitt fjerde Rally Dakar og ble funnet bevisstløs etter ulykken.
Les mer om:

Norsk klippe kan rekke neste VM-kamp: - Han er mye bedre

KAIRO (VG) Ballfordeler Christian O’Sullivan manglet i Norges VM-tap mot Frankrike på grunn av sykdom. Nå kan 29-åringen rekke den viktige Sveits-matchen på lørdag.
Les mer om:

O'Sullivan aktuell for VM-kamp

Christian O'Sullivan er i mye bedre form fredag enn kvelden før. Han sto over VM-åpningen mot Frankrike og var savnet. Hele den norske troppen ble koronatestet klokken 2.00 natt til fredag, men svarene hadde ikke kommet ved frokosttider morgenen etter. – Han spiste frokost utenfor rommet, men er i enkel isolasjon med avstand til resten av troppen.

Norsk kjempenedtur i VM-premieren: Frankrike vant 28-24

Sander Sagosen leverte stjernespill en omgang, men Norge tapte VM-åpningen 24-28 mot Frankrike. Nederlaget gjør veien videre i mesterskapet utfordrende.

Norsk kjempenedtur i VM-premieren: Frankrike vant 28-24

Sander Sagosen leverte stjernespill en omgang, men Norge tapte VM-åpningen 24-28 mot Frankrike. Nederlaget gjør veien videre i mesterskapet utfordrende.

Sagosen-show til liten nytte: Norge tapte i VM-åpningen mot Frankrike

Sander Sagosen (25) var nærmest i det umulige hjørnet i den første VM-kampen. Det hjalp derimot ikke mot et heltent fransk lag.

Norsk kjempenedtur i VM-premieren: Frankrike vant 28-24

Sander Sagosen leverte stjernespill en omgang, men Norge tapte VM-åpningen 24-28 mot Frankrike. Nederlaget gjør veien videre i mesterskapet utfordrende.