Nyheter om Frankrike


Monaco-spiller klar for Premier League

Huddersfield kan endelig bekrefte at de har hentet inn et fransk talent til klubben. Spissen begynte sin seniorkarriere i 2016 og skal nå utvikle seg under David Wagners kyndige veiledning. Wagner er kjent for å lede unge talenter trygt på veien mot store prestasjoner. Adama Diakhaby fikk én sesong i Rennes før han ble hentet til Monaco i 2016. Her har det blitt 6 mål på 47 kamper. 22-åringen har også fått med seg fire U21-landskamper for Frankrike. Har noen få uker før han kastes ut til ulvene i Premier League.

Flere svenske småsteder evakuert i løpet av natten

I løpet av natt til torsdag ble flere svenske bygder evakuert grunnet skogbrann. Samme dag ankommer to brannfly fra Frankrike for å kjempe mot flammene.
Les mer om:

Mourinho sikker på at VM-suksess vil løfte Pogba

José Mourinho er sikker på at at Paul Pogba vil komme tilbake med en ny giv i Manchester United etter å ha løftet VM-trofeet med Frankrike.

Flere svenske småsteder evakuert i løpet av natten

I løpet av natt til torsdag ble flere svenske bygder evakuert grunnet skogbrann. Samme dag ankommer to brannfly fra Frankrike for å kjempe mot flammene.
Les mer om:

Taus Cavendish etter Tour-fiasko

LA ROUSIERE (VG) Mark Cavendish (33) skulle ta etappeseier-rekorden til Eddy Merckx. Istedet flyr han hjem fra Frankrike etter en solid fiasko. Nå får Edvald Boasson Hagen en ny rolle.

Newcastle fikk en overraskende telefon fra Spania

VM er historie. Frankrike gikk av med seieren, England reiste hjem med fornyet selvtillit og Spanjolene måtte hjem sette seg i skammekroken. Noen dager før VM startet, skal Newcastle ha fått en interessant telefon. Ifølge Press Association Sport ble Premier League-klubben kontaktet direkte etter at den spanske landslagstreneren Julen Lopetegui ble sendt på dør, da han «glemte» å informere fotballforundet om at han hadde forhandlet med Real Madrid. Spørsmålet fra Spania var om mulighetene for å låne Newcastle sin spanske trener for noen få uker. Vi kan forstille oss forskrekkelsen på St.

Fotball er en multikulturell sport

Frankrike og Kroatia kom til finalen i VM. Belgia og England røk ut i semifinalen. Verdenseliten i fotball er europeisk. Eller er den egentlig det?

Rykter om ny klubb: Arsène Wenger forteller om sin største tabbe

Ridder av Æreslegionen, offiser av Den britiske imperieordenen er fortsatt leken og lysten på nye utfordringer i en alder av 68 år.  Det er lett å tenkte på Arsène Wenger som en gammel fotballprosessor, men han er mye mer enn det, man skal huske han var på oppdagelsesferd på mange kontinenter både da han var i Monaco og de første årene i Arsenal. – Det er mange som har fått fantastiske karrièrer på grunn av han, Hos Monaco brakte han inn George Weah, som senere ble «FIFA World Player of the Year» med AC Milan.

Reagerer på Froomes konkurrenter

LE GRAND-BORNAND (VG) Ingen av konkurrentene til Chris Froome (33) og Team Sky gikk til angrep på årets første fjelletappe i Tour de France. Det fikk flere eksperter i Frankrike til å stusse.

Ingen angrep på Froome – fransk seier i fjellene

LE GRAND-BORNAND/OSLO (VG) Frankrike og Julian Alaphilippe kunne juble for den første, franske etappeseieren i årets Tour de France, da rittet gikk inn i Alpene.

Lever tennisdrømmen i Frankrike

Lukas Hellum-Lilleengen (17) vil inn blant de 100 beste tennisspillerne i verden.
Les mer om:

Nytt tap for håndballjentene

De norske håndballjentene tapte 23-24 i den andre av to landskamper mot Frankrike.
Les mer om:

Nytt tap for de norske håndballjentene

Det norske kvinnelandslaget i håndball tapte natt til tirsdag for Frankrike i den andre av to landskamper på én uke. Denne gangen ble sluttresultatet 23-24.
Les mer om:

Nyter sommeren med sin 31 år yngre kjæreste

Kjendiskokken kobler av i Frankrike sammen med sin kjære, Anita Rennan.
Les mer om:

Nå hylles Frankrikes «usynlige» VM-helt

Den defensive midtbanespilleren stjeler ikke overskriftene. Men N'golo Kanté får fortjent hyllest etter at VM-gullet havnet i Frankrike.
Les mer om:

Griezmann og Frankrike hyllet på flyplassen: – Vi er veldig lykkelige

Feststemte franske spillere tok seg god tid til å hilse på fansen dagen etter VM-triumfen. NRKs fotograf hadde hell i uhell da han mistet flyet sitt og havnet midt i gulljubelen.
Les mer om:

Manchester United eller PSG – hva blir det til?

Ifølge engelsk media har Alex Sandro så og si tatt på seg Manchester United-drakten. I Frankrike er de overbevist om at samme spiller har kjøpt billett til Paris. Juventus-spilleren Alex Sandro har i en liten evighet vært koblet til overgang til Premier League og først og fremst Manchester United. Ifølge alltid så aktive Sun har forsvarsspilleren allerede blitt enige med United om de personlige betingelsene.

– Kan fort bli en tradisjon i Fredrikstad

Søndag var fotball-VM over, et mesterskap hvor Frankrike til slutt kunne løfte pokalen etter 4-2-seieren over Kroatia. Det betyr også at Fotballfeber er over fra grusplassen på Seiersten.

Har den største floppen og den største stjernen

Frankrike er verdensmestere etter de en en meget spennende finalekamp vant 4 – 2 over et Kroatia som har vokst på oss alle. Kroatia viser oss at hvis vi får vår «shit together» kan også et lite land som Norge nå en finale i VM.   Hvis jeg bare skal snakke om to ting i forbindelse med dette VM så vil det være skuffelsen vi egentlig alle så komme i Neymar, verdens dyreste spiller, som var mer forsiktig enn en førsteklassing på første skoledag.

Slik går Russland-VM inn i historiebøkene - her er alle rekordene

Frankrike skriver seg inn i historiebøkene med gullskrift etter at de vant VM, men det ble skrevet mye VM-historie på russisk gress denne sommeren.
Les mer om:

Kroatia-stjernene refser dommeren: – En skam

MOSKVA (VG) Kroatias to store stjerner Ivan Rakitic (30) og Luka Modric (32) mener at de ble snytt av dommerne i VM-finalen mot Frankrike.
Les mer om:

Griezmann: – Kåringene er ute av mine hender

Antoine Griezmann (27) førte Frankrike til VM-gull, men så Luka Modric stikke av med prisen som turneringens spiller. Det er helt greit, synes han.
Les mer om:

Langer ut mot Frankrike: - De spilte ikke fotball

Skuffede kroater følte de hadde gått glipp av sin siste store sjanse til å ta hjem VM-pokalen og var ikke imponert over Frankrikes spillestil.
Les mer om:

Tidligere PL-dommer: – VAR-straffen var 100 prosent feil

Frankrike fikk en omdiskutert straffe på veien mot VM-gullet i finalen mot Kroatia. Tidligere Premier League-dommer Dermot Gallagher rister oppgitt på hodet.
Les mer om:

Elektrisk i Marseille då Frankrike vann VM i fotball

– Det nærast eksploderte då det vart klart at Frankrike hadde vunne VM. Folk storma ut i gatene og jubla, fortel Simon Solheim.