Nyheter om Frøyland


Langhårede i kø hos frisørbrødrene Mentor og Halit

Mandag morgen var det kø utenfor salongen til brødrene Mentor og Halit Fejzullahu i Sandnes. – Det har blitt mye caps i det siste, sier Frode Frøyland, en av de heldige som fikk seg frisørtime.
Les mer om:

Åkra fikk ikke hjelp fra FKH 2

FKH 2 tapte hele 4–7 borte mot Frøyland. Det gikk ikke stort bedre med Vard 2.
Les mer om:

Hun skal dømme historisk herrekamp: – Aldri skjedd før i Rogaland

Når Ålgård og Kopervik møtes til kamp i 4.-divisjon for herrer fredag kveld, består dommertrioen utelukkende av kvinner. – Veldig kult, sier hoveddommer Cecilie Frøyland.

Hun skal dømme historisk herrekamp: – Aldri skjedd før i Rogaland

Når Ålgård og Kopervik møtes til kamp i 4.-divisjon for herrer fredag kveld, består dommertrioen utelukkende av kvinner. – Veldig kult, sier hoveddommer Cecilie Frøyland.

Åkra fosser mot opprykk

Seiersrekken til Åkra fortsetter. 12 av 12 mulige trepoengere. Det lukter det opprykk av. Fredag ble Frøyland, trolig den største opprykksutfordreren, slått 2–0 på bortebane etter to scoringer av Jakob Rasmussen mot slutten av kampen.
Les mer om:

Åkra åpner med nøkkelkamp

Åkra kan ta et langt steg mot opprykk hvis de slår Frøyland på bortebane i første høstkampen i 4. divisjon fredag.
Les mer om:

Aksjonen for park i Nydalen: Arrangerer piknik på parkeringa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det blir appeller, leker for barna og kåring av kveldens stiligste park entusiast, så ta på deg noe som kan pynte opp parkeringsplassen.

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

1000 skrev under på parkkrav i Nydalen på ett døgn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: I skrivende stund har over 1400 personer signert elektronisk på oppropet som ligger ute på minsak.no. Det er en side der befolkningen kan samle støtte til saker de ønsker skal tas opp politisk i bystyret.

Direkte onsdag kl. 15.00: Se Vikings treningskamp mot Start

Aftenbladet sender kampen fra Frøyland stadion.
Les mer om:

Direkte kl. 15: Se Vikings treningskamp mot Start på Aftenbladet.no

Aftenbladet sender kampen fra Frøyland stadion.
Les mer om:

Etter fleire års dragkamp om gangveg: Klart for 20 nye leiligheiter i Isvik

Etter at Statens vegvesen har tatt på seg jobben med å laga gang- og sykkelveg frå bedehuset og nedover Vikevegen i Isvik, er det opna for at Magnar Frøyland kan gjennomføra sine planar om 20 nye leilegheiter i lia rett over Kiwi-butikken i Skjold.

Kolleger og lagkamerater i stor sorg

Johannes Kverneland Vagle (25), som politiet antar ble funnet død søndag formiddag, spilte fotball for A-laget til Frøyland IL og jobbet for Aarbakke.

Frøyland feira 17. mai med leikar i strålande vêr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bordhockey er det ikkje lov å skåra før det er gått to sekund frå pucken er droppa på isflata. Det første målet til Sverige og Sindre Efteland Johansen (19), vinnar av NM i B-klassen i 2017, er gyldig, men berre så vidt det er.

Skeptisk til sammenslåing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå åpnes det for frie vitnesbyrd, sa rådmann Karl Johan Olsen da saken var oppe i Sokndal kommunestyre mandag.- Ja, det er jo jeg vant med, svarte KrF-ordfører Trond Arne Pedersen kjapt. Flaskehals Og «vitnesbyrd» ble det.Først fra dagens omsorgssjef Gaute Frøyland. Han er en av kommunalsjefene som går av - han blir pensjonist i juni.

Økning i antall lærlingplasser - Trenger enda flere lærlinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LÆRLING: Fylkesvaraordfører Marianne Chesak besøkte onsdag lærlingene i Baker Hughes i Tananger. I Baker Hughes har man opplevd en solid vekst i antall lærlingplasser i følge opplæringsveileder Hege Søraunet i Baker Hughes.- Vi opplevde en nedgang i lærlingplasser forbindelse med oljenedturen. I år tar vi inn 29 nye lærlinger som omtrent er på samme nivå som tidligere. Vi oppfordrer folk til å søke om lærlingplass.

- Vi scorer ikke nok mål

Vard 2 spilte en god kamp, men tapte 4-1 hjemme mot Frøyland. Dermed står det unge Vard-mannskapet fortsatt med ett lite poeng etter fem kamper. 
Les mer om:

Lokale aksjonistar fryktar at skogen skal forsvinna bit for bit

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vårt mål er at det ikkje skal byggast noko i Kalbergskogen. Og den kampen er me villige til å ta for framtidige generasjonar, seier Andreas Heskestad.I Kalbergskogen ved Kvernaland og Orstad, heilt på kommunegrensa mellom Klepp og Time, møter me Heskestad og meir enn 50 andre som er på tur i det fine maivêret.

Rådmannen vil ha kommunalsjef for levekår

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mandag skal kommunestyret ta stilling til saken.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Imponerte mot Viking – etter kampen inviterte Berntsen ham på trening

Da 4.-divisjonslaget Frøyland rystet Viking i cupen, var det anført av en meget god Scott Vatne (19). Etter kampen gikk Viking-trener Bjarne Berntsen rett bort til unggutten – og inviterte ham på trening.

Imponerte mot Viking – etter kampen inviterte Berntsen ham på trening

Da 4.-divisjonslaget Frøyland rystet Viking i cupen, var det anført av en meget god Scott Vatne (19). Etter kampen gikk Viking-trener Bjarne Berntsen rett bort til unggutten – og inviterte ham på trening.

- Stopp alle planer om å bygge ut Kalbergskogen nå!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Styringskomiteen for kommuneplanarbeidet i Time kommune sa for omtrent et år siden at det ikke kom på tale å bygge ut Kalbergskogen før etter 2030. Alt tatt i betraktning omkring byutviklingen i Orstad/Kvernalands-området, så er det en veldig klok beslutning. Politikerne vil vente og se, og utnytte verdien av det flotte natur- og friluftsområdet som denne skogen er for befolkingen på Kvernaland/Orstad.

Fylkesmannen seier ja til planane for Kverneland torg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Kva kan eg seia? Det er tydeleg at kommunen ikkje bryr seg om oss som må leva med resultatet av dette.Slik laud klaga frå Aina Erga, som er ein av naboane til den planlagde utbygginga på Kverneland.I dag er det ein daglegvarebutikk, to bustadhus og eit lager i det trekanta området mellom Kvernelandsvegen (fylkesveg 505) og Theodor Dahls veg.