Nyheter om Fotballforbundet


Egypts fotballforbund satt under administrasjon etter kaos

En normaliseringskomité nedsatt av FIFA skal gjenskape ro og orden i Det egyptiske fotballforbundet.

Full krangel skaper splid: Sammenligner dagens kunstgress med treski

Fotballforbundet mener gummigranulat er best. En forsker ved NTNU mener kunstgressbransjen ikke følger utviklingen i samfunnet.
Les mer om:

Full krangel skaper splid: Sammenligner dagens kunstgress med treski

Fotballforbundet mener gummigranulat er best. En forsker ved NTNU mener kunstgressbransjen ikke følger utviklingen i samfunnet.
Les mer om:

Fotballdommer siktet for overgrep mot barn: – Vi er skuffet og ser alvorlig på saken

BERGEN (NRK): Fotballforbundet reagerer på siktelsen mot en av deres dommere. Siktelsen går på seksuell omgang med barn.

Hegerberg nominert til gjev UEFA-pris

Lyon-spillerne Ada Hegerberg, Lucy Bronze og Amandine Henry kjemper om å bli tildelt prisen «årets spiller» av Det europeiske fotballforbundet (UEFA).
Les mer om:

Hegerberg nominert til gjev UEFA-pris

Lyon-spillerne Ada Hegerberg, Lucy Bronze og Amandine Henry kjemper om å bli tildelt prisen «årets spiller» av Det europeiske fotballforbundet (UEFA).
Les mer om:

Nå kan Rosenborg løsne på livreima igjen

Dårlige resultater på banen, publikumssvikt, ekstrautgifter som følge av bytte av trenere har ført til at Rosenborg har satt igang diverse sparetiltak. – Selv VIP Supportere har måttet kjøpe sine egne skinnvester og blande sin egen karsk.  Etter gårsdagens Champions League triumf hvor de gikk videre til Play-off for første gang siden 2010 trenger de ikke spare lengre.

RBK garantert 86 millioner

Etter at de slo ut Maribor får Rosenborg dårligst gruppespillplass i europaligaen. En prestasjon de får 86 mill. kr for fra Det europeiske fotballforbundet (UEFA), ifølge NTB. Men mer kan det bli, for når de mesterligaen får de 152 mill bare for deltakelse.

Bekreftet: Sergio Ramos kan nå tilbringe mandagskvelden med familien – eller gutta

Det er det spanske fotballforbundet som har sett seg lei av fredags -og mandagskamper i La Liga. Toppen av lykke, sier liga-eieren (som koser seg med å selge TV-rettighetene) om det å trekke fotballkamper utover store deler av uke. Striden ble sendt til retten, der dommen nå har falt. Først tilbake til hvorfor fotballforbundet ønsket å gjeninnføre helgefotball. Med kamper på hverdagene, skaper dette problemer for supporterne (spesielt de som representerer bortelaget). ¡Y el Benito Villamarín se puso de pie para aplaudir!

Raser mot reklame­stunt: - Smakløst!

Fotballstjerner i harnisk etter at Det tyske fotballforbundet (DFB) publiserte et «savnet»-bilde i sosiale medier.
Les mer om:

FA satser hardt på kvinnefotball – viser alle toppkamper gratis

Det engelske fotballforbundet (FA) viser samtlige kamper i den øverste divisjonen for kvinner gratis på nett kommende sesong.
Les mer om:

Gabriel Jesus utestengt

Brasils Gabriel Jesus er utestengt for landslagsspill i to måneder. Jesus ble utvist i Copa America-finalen og i skuffelsen rev han nesten ned dommerens videobod på vei til garderoben. Nå har det søramerikanske fotballforbundet besluttet å utestenge han for usportslig opptreden.
Les mer om:

Gabriel Jesus får ikke spille for Brasil på to måneder

Brasils Gabriel Jesus er utestengt for landslagsspill i to måneder for usportslig opptreden. Det har det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol) bestemt.
Les mer om:

Pep Guardiola ble historisk mot Liverpool – da han så gult

Manchester City startet sesongen der de slapp: Med å vise Liverpool hvem som er konge på balløya.

Messi suspendert og bøtelagt

Lionel Messi er suspendert i tre måneder og bøtelagt av Det søramerikanske fotballforbundet. Argentineren beskyldte dommerne for korrupsjon etter en utvisning i Copa América.

Messi suspendert og bøtelagt

Lionel Messi er suspendert i tre måneder og bøtelagt av det søramerikanske fotballforbundet CONMEBOL. Han ble straffet for å ha beskyldt CONMEBOL for korrupsjon etter at han ble utvist i kampen mot Chile i Copa America. Boten er på 50.000 dollar.

Utestengt!

Det søramerikanske fotballforbundet, Conmebol har bestemt at den 32 år gamle geita Lionel Messi idømmes en tre måneders karantene fra Argentinas Landslag. Det skjer etter det Messi kom med beskyldninger om korrupsjon under Copa America-turneringen tidligere i sommer.

Messi suspendert og bøtelagt i Sør-Amerika

Den argentinske fotballstjernen Lionel Messi er suspendert i tre måneder og bøtelagt av det søramerikanske fotballforbundet CONMEBOL.

FA øker straffen for rasisme

Det engelske fotballforbundet (FA) skjerper straffen for rasistiske tilrop fra tribunen. Førstegangsdømte mottar minst seks kampers utestengelse.
Les mer om:

FA øker straffen for rasisme

Det engelske fotballforbundet (FA) skjerper straffen for rasistiske tilrop fra tribunen. Førstegangsdømte mottar minst seks kampers utestengelse.
Les mer om:

Ingen løysing for Afrika-finalen

Den internasjonale idrettsdomstolen CAS vil ikkje avgjere tvisten om den omstridde finalen i Afrika-meisterskapet i fotball. CAS sende saka i dag tilbake til det afrikanske fotballforbundet. Forbundet bestemte at den siste kampen mellom tunisiske Esperance og marokkanske Wydad Casablanceskulle spelast om igjen etter at VAR-systemet svikta. Men Esperance anka saka til CAS.

Fullstendig kaos med kampprogrammet i La Liga

For noen uker siden ble de første rundene av neste sesong offentliggjort. Så langt, så bra. Men ikke når La Liga tviholder på mandagsfotballen. Sesongens første La Liga-kamp blir Athletic Club – Barcelona, men må flyttes én dag. Det Spanske Fotballforbundet vedtok før sesongavslutning at fredags -og mandagskamper var no-no.

Strømsgodset henter inn ny midtstopper

Vi føler med Strømsgodset som ser ut til å ha etablert seg på bunnen av Eliteserien. Nå hentes kamerunske krefter med spillererfaring fra Ligue 1.  21-åringen Duplexe Tchamba kommer på lån fra franske RC Strasbourg, som endte på 11. plass i den øverste franske ligaen. Målet er å få midstopperen spilleklar til kampen mot Bodø/Glimt i begynnelsen av august. Les: Jerry Mina siktet av det engelske fotballforbundet – Dette er en spiller som Henrik har fulgt lenge, og som han kjenner godt til gjennom sitt nettverk. I Duplexe får vi en atletisk, hurtig og duellsterk midtstopper med stort potensial.

Ronaldo viser hvorfor han er kongen – og de Ligt hvorfor han er stallgutten

Vi vet ikke helt hvor denne overskriften kom fra, men skylder på sommervarmen. Matthijs de Ligt fikk på søndag sin offisielle debut for Juventus etter en uhorvelig lang prosess med nesten-overganger til to-tre andre klubber denne sommeren. På onsdag ettermiddag ventet Antonio Contes menn i Champions Cup. Det var Inter som skulle latterliggjøre Juventus sin unge forsvarsstjerne med å fosse forbi nederlenderen på vei mot rivalens mål. De Ligt gjorde det lettere enn det. De Ligt own goal lmaooo, what a massive fraud man, Rugani will soon bench him.

Evertons Jerry Mina siktet av det engelske fotballforbundet

Joey Barton, Paul Scholes og Daniel Sturridge. Dette er profiler i den engelske fotballverdenen som har blitt ferska. Nå kan tidligere Barcelona-spiller Yerry Mina også bli medlem av det engelske fotballforbundets (FA) jeg-har-gjort-en-stor-tabbe-og-ble-tatt-klubb. Ikke overraskende slår FA hardt ned på profesjonelle fotballspillere som setter penger på kampresultater. De tre ovennevnte gutta har alle blitt tatt for ulovlig betting, mens det for Mina er en mer harmløs forseelse.