Nyheter om Fotballforbundet


Nå kommer oppgjøret etter VM

Vi hadde nesten glemt Jorge Sampaoli, den ulykkelige Argentina-treneren som ikke klarte å samle verdensstjernene sine til VM-suksess. Nå kommer etterspillet. Ifølge AS kjøpes Sampaoli ut av stillingen som hovedtrener for Argentina.

Real Madrid stjeler ikke verdens største fotball-ego

Ronaldo i Real Madrid-drakt er historie. Mens «hele verden» har vært opptatt av hva dette betyr for portugiserens nye klubb Juventus, opplever vi det som mer interessant hva verdens beste klubb finner på før sesongstart. Da Real Madrid overraskende mistet Zinedine Zidene som trener i våres, holdt all verdens toppklubber pusten. De visste at verdens beste klubb kunne komme til å friste med seg deres trener. Men så falt valget på Julen Lopetegui.

Follos kroatiske trener om fotballen i hjemlandet: – Selekterer i ung alder

Follo-trener Mario Jovic (32) har jobbet med trenerutvikling for det kroatiske fotballforbundet og ledet akademiet i den kroatiske storklubben NK Osijek. Han er ikke overrasket over hjemlandets VM-suksess i Russland.

Fifa gransker påstander om støtende oppførsel fra engelske supportere

Fifa varsler disiplinære tiltak mot det engelske fotballforbundet (FA) etter at enkelte av de engelske fotballsupporterne skal ha gjort nazihilsen under kampen mot Kroatia.

FIFA reagerer - vil ha færre bilder av kvinner i VM-sendingene

Kvinner til stede på VM-kamper blir ofte fanget opp av TV-kameraene. Det ønsker Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) mindre av.

FIFA ønsker færre TV-bilder av attraktive kvinner

Vakre kvinner til stede på VM-kamper blir ofte fanget opp av TV-kameraene. Det ønsker Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) mindre av.
Les mer om:

FIFA ønsker færre TV-bilder av attraktive kvinne

Vakre kvinner til stede på VM-kamper blir ofte fanget opp av TV-kameraene. Det ønsker Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) mindre av.
Les mer om:

Ukraina mot Fifa – bråket fortsetter

MOSKVA (NRK) Bråket rundt videoen der en kroatiske spiller ropte «Ære til Ukraina», fortsetter for fullt. Det internasjonale fotballforbundet Fifa har måtte stoppe mulighetene for å vurdere deres Facebook-sider.

Bitter legende: – Håper FA tar bedre vare på dagens helter

Gordon Banks, som voktet målet da England vant VM i 1966, er bitter over at fotballforbundet ikke tok bedre vare på spillerne. Han håper forbundet har lært.

Sendes hjem etter VM-bråket: - Beklager overfor Russland

Det kroatiske fotballforbundet har besluttet å sparke Ognjen Vukojevic (34) fra støtteapparatet.

Zlatan og David Beckham har blitt enige om date etter VM

Både Zlatan og David Beckham hater å bli glemt. Fotball-legendene har derfor lært seg å utnytte mulighetene på sosiale medier. Og vi formidler det videre som «nyttige idioter». Men underholdende er det jo. Lørdag er det duket for kvartfinale i VM. På den ene siden står Zlatans tidligere lagkamerater, mens det på andre står David Beckhams landsmenn. Fredag satte Zlatan i gang oppvarmingen med facebook-meldingen rettet mot David Beckham (og resten av verden): -Hvis England vinner, skal jeg invitere deg på en bedre middag. Men hvis Sverige vinner, må du kjøpe det jeg måtte ønske fra IKEA.

Sverige møter England med en stor fordel

På lørdag holdes pusten i Sverige. Men skal vi følge historien, vil broderfolket komme godt ut av oppgjøret mot England. Football is not coming home. Optimismen er skyhøy i England og supportere valfarter til Russland for å få med seg de neste kampene. Men siden de møter Sverige i kvartfinalen, kan det fort bli den ene kampen. England har nemlig møtt svenskene 24 ganger. Her er status 8 seire, 7 tap og 9 uavgjort. Ikke så ille, sier du? Vel, hvis vi ser på de siste ti kampene viser det bildet av et land som trives godt mot engelsk motstand. Kan bli mer kram mot England.

Sverige fikk 565.000 kroner i bot for feil strømper i VM

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har straffet svenskene hardt for å bruke ikke godkjente strømper under VM.

Sverige fikk 565 000 kroner i bot for feil strømper

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har straffet svenskene hardt for å bruke ikke godkjente strømper under VM.

Japan-treneren ferdig etter VM-exiten

Det Japanske fotballforbundet (JFA) forlenger ikke kontrakten med Akira Nishino som landslagstrener etter VM-exiten mot Belgia.
Les mer om:

FIFA irettesetter Maradona etter tyveri-utspill

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) reagerer sterkt etter at Diego Maradona slaktet dommer Mark Geiger etter at England slo ut Colombia i fotball-VM.

UEFA gjenåpner sak mot PSG

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har gjenåpnet saken mot Paris Saint-Germain om mulige brudd på reglene for økonomisk fair play (FFP).
Les mer om:

UEFA gjenåpner FFP-saken mot Paris Saint-Germain

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har gjenåpnet saken mot Paris Saint-Germain om mulige brudd på reglene for økonomisk fair play (FFP).
Les mer om:

Blågul VM-suksess gir milliondryss

Millionene fortsetter å drysse over det svenske fotballforbundet. Kvartfinaleplassen i VM er verdt ytterligere 33 millioner kroner.
Les mer om:

– Hvor vanskelig kan det være?

Plutselig hadde Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) satt England opp til å spille mot Kroatia på Twitter.

Mexico fortsetter å få bøter

Det er fotball VM som det snakkes om og også denne gangen er det fans som skaper problemer. Etter kampen mot Tyskland tildelte FIFAs disiplinærkomite bot på 10 000 euro til Mexico på grunn av rasistiske tilrop. FIFA måtte trekke frem botblokka også etter kampen mot Sverige. De tapte som gjent 0 – 3 og det likte fansen dårlig. Ting ble kastet ut på banen og nå har de fått en ny bok, denne gangen på 12 500 euro. Også Russland, Sebia og Marokko har fått bøter av FIFA. Fotballforbundene i Russland og Serbia er bøtelagt av FIFA for støtende bruk av bannere under fotball-VM.

Löw fortsetter som tysk landslagssjef

Det melder det tyske fotballforbundet (DFB).
Les mer om:

Fotballforbundet: – Löw fortsetter som tysk landslagssjef

Joachim Löw fortsetter som Tysklands landslagssjef ut sin kontraktsperiode til 2022, melder det tyske fotballforbundet (DFB).
Les mer om:

Löw fortsetter

Joachim Löw fortsetter som Tysklands landslagssjef ut sin kontraktsperiode til 2022, melder Det tyske fotballforbundet (DFB).
Les mer om:

Tyske reaksjonar: – Slutten på den gylne generasjonen. Pinleg!

Den tyske landslagssjefen må på teppet til fotballforbundet, og reaksjonane er sterke etter VM-exiten. Men i England dominerer skadefryden.