Nyheter om Fotballforbundet


Everton-spiller beskylder Firmino for å ha kommet med rasistiske tilrop

Det engelske fotballforbundet (FA) vil etterforske påstander fra Evertons Mason Holgate om at Liverpools Roberto Firmino skal ha kommet med rasistiske tilrop under fredagens byderby.
Les mer om:

Oppgitt Mourinho: – Jeg har ingen venner som sitter i de riktige sjefsstolene

José Mourinho mener at han blir forskjellsbehandlet av sjefene i Det engelske fotballforbundet (FA).

Åpner mot Bryne

Fløy starter med en tur til Jæren i sitt gjensyn med 2. divisjon til våren. Det er klart etter at Fotballforbundet la ut foreløpig spilleplan for PostNord-ligaens avdeling 1 og 2 i ettermiddag. Første kampen blir på Bryne Stadion den…

Nominert til prestisjepris

Sarpsborg 08-stjerneskuddet Krépin Diatta (18) er nominert til prisen som «Årets unge spiller fra Afrika» av Det afrikanske fotballforbundet (CAF).

Beklager til kongen etter pokalstunt

Lillestrøms Aleksander Melgalvis legger seg flat etter at han brukte kongepokalen til dekke til sin edlere deler da han kastet klærne under feiringa av cupgullet i går kveld. Fotballforbundet har reagert på hendelsen, og uttalt at det er repektløst å behandle kongepokalen på den måten. Melgalvis sier til VG at han ikke angrer, men beklager, og da særlig til kong Harald, for det som skjedde.

Forbundet ber Guardiola om forklaring: – Jeg klarer ikke å kontrollere meg

Manchester City-manager Pep Guardiola sier han angrer på konfrontasjonen av Nathan Redmond, men han har ikke noe nytt å forklare Det engelske fotballforbundet.
Les mer om:

Lukaku slipper straff

Manchester Uniteds Romelu Lukaku blir etter alt å dømme ikke straffet etter å ha sparket Brighton-forsvarer Gaëtan Bong i skrittet under kampen mellom de to på lørdag. Lukaku risikerte å bli utestengt i tre kamper etter episoden, men nå i ettermiddag skriver avisa The Times at det engelske fotballforbundet ikke kommer til å gå videre med saken.
Les mer om:

Lukaku refses for ballespark: – Et soleklart rødt kort

TV 2s eksperter tror Romelu Lukaku kan bli straffet av Det engelske fotballforbundet (FA) på grunnlag av videobevis i etterkant.
Les mer om:

Fotballforbundet tilbyr sluttpakke til alle ansatte

Alle ansatte i NFF har fått tilbud om å slutte i jobben. – Vi trenger en annen, viktigere kompetanse, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.
Les mer om:

Fotballforbundet tilbyr sluttpakke til alle ansatte

Alle ansatte i NFF har fått tilbud om å slutte i jobben. – Vi trenger en annen, viktigere kompetanse, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.
Les mer om:

Fotballforbundet tilbyr sluttpakke til alle ansatte

Alle ansatte i NFF har fått tilbud om å slutte i jobben. – Vi trenger en annen, viktigere kompetanse, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.
Les mer om:

Lagerbäck gjør seks endringer

Landslagssjef Lars Lagerbäck gjør seks endringer på laget foran privatlandskampen mot Slovakia i kveld. Fotballforbundet har selv offentliggjort laget, og der er det blant annet klart at Rune Almenning Jarstein er tilbake i mål, Tore Reginiussen får prøve seg i midtforsvaret, mens Alexander Søderlund blir spissmakkeren til Alexander Sørloth.

Deeney utestengt i tre kamper

Troy Deeney erkjente voldelig oppførsel mot Stokes midtbanespiller Joe Allen, og Det engelske fotballforbundet (FA) har gitt Watford-kapteinen et tre kamper lange utestengelse.
Les mer om:

Dårlig fotball, eller dårlig markedsføring?

Skal kvinnefotballen få den oppmerksomheten den fortjener, må fotballforbundet gjøre en bedre jobb.

Tidlig Eliteserie-start

Neste sesong starter Eliteserien 11. mars. Den avsluttes med felles cupfinalehelg for kvinner og menn 1. og 2. desember, skriver Fotballforbundet i en pressemelding.

Anklaget svenske fotballspillere for trakassering: – Saken ble dysset ned

Det svenske fotballforbundet gransker anklager om trakassering. Tidligere spillere på det svenske landslaget skal ha sendt penisbilder til kvinnelige ansatte i forbundet.
Les mer om:

Ferdig som landslagssjef

Gordon Strachan forlater jobben som landslagstrener for Skottland med umiddelbar virkning. Dett opplyser det skotske fotballforbundet torsdag. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Feil i dataspill gjorde Ruben (24) landslagsaktuell

Fotballforbundet i Bolivia kontaktet Ruben Aguilar om muligheten for landslagsspill. Det var bare ett problem ...

King ute mot Nord-Irland

Joshua King spiller ikke landskampen mot Nord-Irland på søndag. Etter å ha pådratt seg en hamstringskade mot San Marino i går vil ikke King ta noen sjanser og spissen har derfor dratt hjem til England, melder fotballforbundet i en pressemelding. Bjørn Maars Johnsen er kalt inn som erstatter.

Tyskland fikk nazi-bot

FIFA har bøtelagt det tyske fotballforbundet for 300.000 kroner etter at om lag to hundre tyske tilhengere ropte nazistiske slagord under VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia.

Helland med landslagsforfall

Pål André Helland har meldt forfall til Norges VM-kvalifiseringskamper mot San Marino og Nord-Irland denne uka. På Twitter melder Fotballforbundet at 27-åringen har pådratt seg en skade på trening, og derfor ikke blir med.

Idretten med egen legevakt – håper å kutte tiden utøverne er ute med skade

Tverrfaglig idrettsmedisinsk ekspertise skal få idrettsutøvere på Østlandet raskere tilbake i aksjon når Fotballforbundet har åpnet Idrettens legevakt i Oslo.

NFF bekrefter: Edvartsen svarte ikke innen fristen – tar konflikten til retten

Advokat John Christian Elden ba ikke om forhandlinger med Fotballforbundet innen fristen på to uker.

Tar Fotballforbundet til retten

Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen har frasagt seg retten til å forhandle med Norges Fotballforbund (NFF) etter sparkingen av ham. Les mer på tv2.no.

Chelsea etterforskes av FIFA

Chelsea mistenkes for å ha brutt de internasjonale overgangsreglene for spillere under 18 år. Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) bekrefter til den engelske avisen Daily Mail at de ser nærmere på Chelseas aktivitet på overgangsmarkedet. Skulle organisasjonen finne noe form for regelbrudd, kan det få store konsekvenser for Chelsea. Atletico Madrid er den forrige europeiske storklubben som ble tatt for brudd på overgangsreglene for mindreårige spillere. Det resulterte blant annet i at klubben ikke har fått lov til å registrere nye spillere i 2017.