Nyheter om Fotball


Håskjold Nyland ute av landslaget

Voldingen Ørjan Håskjold Nyland er vraka frå landslaget i fotball.
Les mer om:

Hevder Englands landslagstrener hetset med ebola-trussel

Engelsk fotball rystes av en ny stor skandale. Eni Aluko (30) fikk penger av FA for å holde kjeft om grov hets fra landslagstrener Mark Sampson.
Les mer om:

Krever omkamp etter kontroversiell utvisning

Arna-Bjørnar krever omkamp etter at Emilie Nautnes fikk rødt kort på vei ut til å bytte i eliteseriekampen i fotball mot Vålerenga lørdag.
Les mer om:

Krever omkamp etter kontroversiell utvisning

Arna-Bjørnar krever omkamp etter at Emilie Nautnes fikk rødt kort på vei ut til å bytte i eliteseriekampen i fotball mot Vålerenga lørdag.
Les mer om:

Krever omkamp etter kontroversiell utvisning

Arna-Bjørnar krever omkamp etter at Emilie Nautnes fikk rødt kort på vei ut til å bytte i eliteseriekampen i fotball mot Vålerenga lørdag.
Les mer om:

– Barcelona gir opp Coutinho

Barcelona skal ha gitt opp jakten på Liverpools stjernespiller Philippe Coutinho. Det skriver journalist og ekspert på spansk fotball Guillem Balague på Twitter. Liverpool har etter rapportene allerede avslått tre bud fra katalanerne og stått på sitt om at brasilianeren ikke er til salgs uansett pris. Balague skriver at Barcelona nå ser på andre alternativer for å erstatte Neymar.

Lehne Olsen senket Aalesund

Thomas Lehne Olsen sikret tre poeng for Tromsø da Aalesund ble slått 3-2 i Eliteserien i fotball for menn søndag. TIL-spilleren scoret to ganger.

Sola fotball legger ned skolefritidsordningen

- Det er ikke økonomisk forsvarlig å fortsette, sier daglig leder i Sola fotball, Kjartan Kopren.
Les mer om:

Manchester United løp minst av alle forrige sesong - nå løp de enda mindre

Tall kan faktisk være ganske gøy. Og akkurat nå skjer det mye i kombinasjonen fotball og tall.

«Mush» sendt rett i styrkerommet på sin første TIL-trening

I Tromsø er det skyhøye forventninger til Mushaga Bakenga. Til og med hans nye lagkamerater forventer mål fra trønderen. Men spissen fikk ikke røre en fotball på sin første trening.
Les mer om:

Politikerne skal spille fotball i disse draktene

– Vi håper sumodraktene holder ut hele kampen, sklitaklinger er forbudt, sier Leif Morten Slotvik og Espen Slotvik fra BIL.
Les mer om:

– Mitt beste råd til næringslivet er å snakke med medarbeiderne

Det var rekordoppmøte i Rauma da Ole Gunnar Solskjær snakket om likheter mellom fotball og næringsliv.

NFF «grunnleggende kvinnediskriminerende»?

Det er spesielt å lese i dagens VG at lederen for kvinnefotball i Stabæk Fotball, Richard Jansen, hevder at «norsk fotball, etter min mening, er grunnleggende kvinnediskriminerende. Dette gjelder i klubber, kretser og i NFF».
Les mer om:

NFFs storsatsing på kvinnefotball tilsvarer tre par fotballsko

I en kronikk i VG 11. august forsvarer fotballpresident Terje Svendsen og generalsekretær Pål Bjerketvedt NFFs satsing på kvinnefotball. Kronikken bærer dessverre preg av at det er lang avstand fra virkeligheten ute i Fotball-Norge, til de smakfulle sjefskontorene på Ullevaal, skriver sportslig leder i Stabæk Fotball Kvinner, Richard Jansen.

Costa truer med streik: – Chelsea har behandlet meg som en kriminell

Diego Costa (28) er så lite fornøyd med Antonio Conte (47) og Chelsea, at han heller går et år uten å spille fotball enn å returnere til Stamford Bridge.
Les mer om:

Stabæk slo tilbake etter mot Haugesund: – De fikk to drittmål i første omgang

Stabæk slo tilbake etter pause i Haugesund. – Elendig fotball, sier Haugesund-kaptein Vegard Skjerve.

Komikveld i fransk fotball: Keeper utvist, to utespillere byttet på å stå i mål

Manager Marcelo Bielsa hadde brukt opp byttene da keeper Mike Maigan fikk rødt kort.
Les mer om:

Per Sandberg landet på banen under en fotballcup for barn og unge

– Dette er ikke greit, sier turneringsleder i Urædd fotball som forsøkte å stoppe landingen.

Kjempers fødeland

Denne helga begynner prøvelsene for nordmenn med kjærlighetsforhold til engelsk fotball: Premier League 2017/18 sparkes i gang.

Man Utd i samtaler med Zlatan

- Manchester United er i samtaler med Zlatan Ibrahimovic om å hente ham tilbake til klubben. Det bekrefter United-manager Jose Mourinho, ifølge Sky Sports. Ibrahimovic kan trolig ikke spille fotball igjen før til neste år på grunn av en korsbåndskade, men svensken føler han har mer han vil oppnå i Premier League, så derfor ser de nå på muligheten for at 35-åringen spille for dem i den andre halvdelen av sesongen.

Tidligere Barca-spiller dratt inn i narkotika-sak

Den tidligere Barcelona-spilleren Rafael Márquez settes nå i forbindelse med organisert narkotikasmugling. Amerikanske myndigheter har frosset alle økonomisk midler til Márquez og 21 andre mexicanere, opplyser finansdepartementet. Márquez er kaptein på det mexicanske landslaget i fotball.
Les mer om:

Et hat mot å tape skapte villdyret Conte. Han bruker 16 timer i døgnet på fotball

En telefon på Ikea forandret karrieren til Antonio Conte.
Les mer om:

Regnet skaper trøbbel for både fotball og kjellere

Kjellere står under vann i Oslo og Akershus, og på Øyafestivalen bøtter det ned. Det var Oslo som fikk aller mest regn denne onsdagen.
Les mer om:

Se dagens cup-kamp her

1.-divisjonslaget Jerv møter i kveld de regjerende norgesmestrene Rosenborg til dyst i 4. runde i NM i fotball for menn. Vi sender kampen direkte!
Les mer om:

Tor Røste Fossen er død: Mannen som hadde «et bra lag»

Tor Røste Fossen er død, 77 år gammel. På mange måter var det han som samlet norsk fotball til et rike, ved å inkludere utenlandsproffene, dyrke dem på landslaget og høyne statusen deres.
Les mer om: