Nyheter om Fotball


Kovács går til Arendal

Péter Kovács er klar for 1. divisjonsklubben Arendal. Spissen terminerte kontrakten med Sandefjord Fotball for å bytte klubb.
Les mer om:

Riise satser på langrenn

John Arne Riise går fra fotball til langrenn, og blir framover en del av langløpslaget til Øystein "Pølsa" Pettersen. Planen er at den tidligere Liverpool-spilleren skal gå alle langløpene til vinteren for Team BN Bank, sier Pølsa til VG. Allerede i juli får Riise en slags debut når han stiller opp på rulleski sammen med resten av langrennseliten på Blink-festivalen i Sandnes.

Slaktar Norwegian etter kansellering

– Eg skal ikkje seia kva me tenker om Kjos nå, seier Gry Folkvord. Ho er reiseleiar for Odda sitt G14-lag som skulle vore i Barcelona og spelt fotball nå, men som stranda på Stavanger lufthamn Sola.

Slaktar Norwegian etter kansellering

– Eg skal ikkje seia kva me tenker om Kjos nå, seier Gry Folkvord. Ho er reiseleiar for Odda sitt G14-lag som skulle vore i Barcelona og spelt fotball nå, men som stranda på Stavanger lufthamn Sola.

Ingebrigtsen vil ha færre lag i eliteserien

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen vil blåse nytt liv i den gamle debatten om færre lag i eliteserien, og mener flere kamper mot bedre lag vil heve kvaliteten på de beste lagene. Han sier til NRK at seksten lag, slik det er i dag, er for mange og vil ha det ned. Med færre lag vil det bli flere tøffe kamper, noe Ingebrigtsen tror vil være med på å høyne nivået på norsk fotball.

Tyskland og Italia anklages for avtalt spill

Italia og Tyskland tok seg videre til semifinale i U21-EM i fotball, men nå beskylder Slovakias U21-trener Pavel Hapal lagene for avtalt spill. Lørdag vant Italia 1-0 over Tyskland i gruppe C. Det gjorde Italia til gruppevinner, mens Tyskland tok seg videre som det beste toerlaget. Men ett mål til for ett av lagene hadde sendt ett av dem ut, og gitt Slovakia semifinale. Hapal sier til det tyske fotballmagasinet Kicker at det ikke er fair play og at slikt ikke hører hjemme i fotball.

Tyskland og Italia anklages for avtalt spill

Italia og Tyskland tok seg videre til semifinale i U21-EM i fotball, men beskyldes for avtalt spill. Det minner om en annen kamp tyskere var involvert i, i VM for nesten nøyaktig 35 år siden.

Ekspert: - fotballen lever i en fantasiverden

Fotballen har fornektet doping i årevis, og lever i en fantasiverden, det sier den tidligere antidopingsjefen, Dick Pound. Hele den russiske 23-mannstroppen fra VM i Brasil i 2014 etterforskes for doping, ifølge Mail on Sunday, og om ett år skal Russland arrangere VM i fotball. Nå mener Pound at det er helt avgjørende at FIFA gjør alt de kan for å komme til bunns i anklagene mot russiske fotballspillere, skriver Aftenposten.
Les mer om:

11 sportshøydepunkter du bør få med deg i sommer

Sykkel, fotball, tennis, friidrett, golf og boksing: noe for en hver smak!
Les mer om:

ARD-journalist om russiske dopingpåstander: – Det kommer mer

Hele den russiske troppen fra fotball VM 2014 skal være under etterforskning for dopingbruk. Nå varsles det om at det vil komme flere avsløringer.
Les mer om:

West Brom åpner for å teste trygge ståtribuner

Ståtribuner kan være på vei tilbake i engelsk fotball. Nå er West Bromwich villig til å være med i et pilotprosjekt.
Les mer om:

Hele landslaget mistenkes for doping. Nå slår russerne tilbake

– Det har aldri vært, og det kommer aldri til å være, noe dopingproblem i vår fotball.
Les mer om:

- Med samarbeid kunne vi kanskje luktet på 3. divisjon om noen år, i stedet for å «daillje» i 5.- og 6. divisjon

I Indre Fosen er det tre seniorlag i fotball. Alle spiller i 5.- og 6. divisjon.
Les mer om:

Ronny Deila: - Det er for mye snakk om havrekli og utvikling i norsk fotball

Synes selv hatoppgjør som Vålerenga-Lillestrøm blir for tamt.
Les mer om:

Elleville Deila tok oppgjør med norsk fotball etter LSK-triumfen

ULLEVAAL (VG) (Vålerenga-Lillestrøm 3-1) Vålerenga-sjef Ronny Deila (41) ser at byggverket hans begynner å ta form. Nå etterlyser han bare mer faenskap fra VIF-gutta.
Les mer om:

Det er egentlig bare ett derby som per definisjon virkelig gjelder i norsk fotball - kampene mellom Vålerenga og Lillestrøm

Det er ikke iboende hat i på våre arenaer, det handler mest om øl, testosteron og høye stemmer. Unntaket er forholdet mellom Vålerenga og Lillestrøm.

Hun har pendlet i et halvt år og kombinert fotball med eksamener og russetid. Nå får idretten alt fokus

Ingrid Kvernvolden (19) kan endelig satse på fotball for fullt.
Les mer om:

– Frustrerande og tøft

Hødd-spelar Daniel Eid (18) må framleis sjå fotball frå sidelinja. Den venstre ankelen er enno ikkje bra igjen, etter smellen i kampen mot Fana 14.mai.
Les mer om:

Liverød og Almeyda vil inn i Sandefjord

Terje Liverød (61) lyktes ikke i jakten på å kjøpe Lyn, men er nå i samtaler om å gå inn på eiersiden i Sandefjord Fotball, sammen med den tidligere storspilleren Matias Almeyda.

Disse møter Avaldsnes

Avaldsnes spiller sin mesterligakvalifisering i fotball i Montenegro i august. Spartak (Serbia), Kiryat Gat (Israel) og vert Breznica Pljevlja blir motstandere. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Avaldsnes møter lag fra Serbia, Israel og Montenegro

Avaldsnes spiller sin mesterligakvalifisering i fotball i Montenegro i august.
Les mer om:

Avaldsnes møter lag fra Serbia, Israel og Montenegro

Avaldsnes spiller sin mesterligakvalifisering i fotball i Montenegro i august.
Les mer om:

I dag starter den 35. utgaven av Kippermoen cup

Tidligere eliteserie-målvakt og nåværende leder i Mosjøen fotball, Espen Isaksen, ser fram til en fartsfylt helg på Kippermoen cup i Mosjøen.
Les mer om:

Blant tsjekkiske perler og spanske favoritter er Eljif (18) mannen å se opp for i U21-EM

Sjekk hvem overraskelsene i internasjonal fotball er.
Les mer om:

Spennende trekning for Avaldsnes og norsk fotball

Fredag trekkes innledende runde i kvinnenes mesterliga i fotball. Avaldsnes skal ut i gruppespill mot tre andre lag.
Les mer om: