Nyheter om Fotball


Barcelona-stjernen kjøper seg fotballklubb

David Beckham er en legende. Gerard Pique blir en legende den dagen han legger skoene på hylla. Begge gutta har en drøm om å bygge opp noe stort, men velger hver sin vei. Flere pensjonerte fotball-stjerner har mislykkes i drømmen om å bli klubbeier for noe stort. Beckham har valgt å bygge opp fra null med sitt Inter Miami, og har startet markedsføringen og oppbygningen i god tid før første spark. Posh tenkte nok at hun endelig skulle slippe fotball..
Les mer om:

Når Adressa foreslår Kjetil Rekdal er Rosenborg på tannkjøttet. Da bør Eggen-kopien Svein Maalen vurderes på det sterkeste

Gjennom å spørre Geir Bakke har Rosenborg kvalitetsstemplet årets trenerprestasjon i norsk fotball. Spør de han som ble årets trener er sjansene større.

Tøff EM-trekning for U21-gutta

Norges U21-landslag i fotball møter blant andre sterke Portugal og Nederland i kvalifiseringen til EM-sluttspillet i 2021.
Les mer om:

Knallhard U21-trekning: – Tøft på dette nivået

Norges U21-landslag i fotball møter blant andre sterke Portugal og Nederland i kvalifiseringen til EM-sluttspillet i 2021.
Les mer om:

Tøff EM-kvalifisering for U21-gutta

Norges U21-landslag i fotball møter blant andre Portugal og Nederland i kvalifiseringen til EM-sluttspillet i 2021. Det ble klart etter trekningen i Sveits tirsdag. Norge skal også møte Hviterussland, Kypros og Gibraltar. Norge var seedet på nivå tre.

La Liga legger USA-planer på is

Den spanske toppserien i fotball dropper planene om å spille en seriekamp i Miami etter at Barcelona trekker seg fra prosjektet. La Liga ønsker likevel fortsatt å arrangere en kamp i utlandet.
Les mer om:

Spanske La Liga legger USA-planer på is

Den spanske toppserien i fotball dropper planene om å spille en seriekamp i Miami etter at Barcelona trekker seg fra prosjektet.
Les mer om:

Ronaldo ber Messi prøve noe nytt

Cristiano Ronaldo utfordrer sin tidligere rival, Lionel Messi, til å bytte ut spansk fotball med italiensk, skriver NTB. – Jeg ville likt om han en dag kom til Italia. Jeg håper han kan ta utfordringen, slik jeg gjorde, sier Ronaldo til italiensk presse mandag.

Gir seg etter 200 kamper for TIL – men langt fra ferdig med fotball

Hans Norbye debuterte for Tromsø tilbake i 2006 , og har siden forsvart klubben i 215 kamper. Nå blir det flytting. 31-åringens kontrakt går ut ved nyttår og blir ikke forlenget. – Jeg er utrolig stolt over det jeg har fått til her. Jeg husker hvor stort TIL var for meg da jeg var liten selv om jeg bodde på vidda. TIL har nok betydd mer for meg enn det jeg tror og forstår. Jeg har jo vært her i veldig mange år og opplevd veldig mye. Jeg blir også å ta med meg ungene og komme på kamp i fremtiden, sier Nordbye ifølge klubbens hjemmeside. Og hva venter nå? – Jeg holder mulighetene åpne.

Romelu Lukaku hadde trent feil

I debutsesongen på Old Trafford scoret han imponerende 27 mål. Denne sesongen har situasjonen vært en helt annen. Etter storspill for VM i Belgia sa det stopp. Nå har 25-åringen i det minste brutt rekken på over ti kamper uten scoringer, da han endelig traff mot Southampton forrige uke og mot Fulham på lørdag.  Og hva fikk det endelig til å løsne? -Mourinho og jeg hadde en god samtale for noen dager siden hvor han virkelig fortalte hva han ønsket fra meg. Jeg har så langt ikke spilt med nok intensistet og kraft.

Hendelsen som ryster engelsk fotball: - Det gjør meg kvalm

Raheem Sterling (24) har gått til politiet etter at han skal ha blitt utsatt for rasisme. Likevel tror tidligere spillere at saken snart blir glemt.
Les mer om:

– Alltid sagt at Kina er en mulighet

John Hou Sæter (20) innrømmer at muligheten til å spille fotball i Kina er fristende.
Les mer om:

- Like god trening som fotball

11 klubber og lag, 110 spillere og til sammen 220 kamper er fasiten når Sola Badmintonklubb denne helgen arrangerer «Solaslaget», en mellomstor turnering for lag fra hele fylket.
Les mer om:

Norge møter blant andre Frankrike i fotball-VM

Norge er trukket i gruppe med Frankrike, Sør-Korea og Nigeria i sommerens fotball VM for kvinner i Frankrike.

Fra gode kompiser til spøkelse og sur gammel gubbe på 50 minutter. Se Høegh og Figenschows forvandling til Et juleeventyr

Fotograf Torgrim Rath Olsen tok turen backstage på HT. - Hva vi prater om? Vi småpludrer litt om livet og prater om fotball
Les mer om:

Herjer i Bundesliga vil spille for Manchester United, men ikke for Jose Mourinho

Hvis du spør en Bayern München fan om hva som er årsaken til deres svake 4.plass i Bundesliga vil de sikkert si noe om sitt eget lag, men veldig fort peke på at Borussia Dortmund plutselig har blitt veldig gode. – En sentral årsak til suksessen og førsteplassen i serien Manuel Akanji. Liker ikke måten Mourinho spiller fotball Det som alltid skjer, når noen gjør det så bra som Manuel er at det vekker interesse fra en rekke klubber, inkludert hans barndoms drømmeklubb Manchester United.

Endelig er Trond Fredriksen tilbake i toppfotballen

Det var mye som ikke stemte helt i Aalesund mens Trond Fredriksen var trener, alt fra å skulle skjermes fra media til dårlige resultater og misfornøyde spillere. For ganske nøyaktig et år siden rykket Aalesund ned til OBOS-Ligaen og Trond Fredriksen fikk sparken som hovedtrener. – Det var lett å glemme at Trond Fredriksen var en tidligere Aalesund helt med over 400 kamper for klubben. Etter nedrykket i fjor tok Lars Bohinen over Aalesund, og Fredriksen har det siste halvåret jobbet i lokalklubben Aksla IL, men med en krystallklar ambisjon om å komme tilbake i toppfotballen.

Flere ungdommer etterforskes for å ha mishandlet høner som skulle slaktes på Tørresvik gård.

Stein Vegard Thuv på Tørresvik gård er rystet over oppførselen til enkelte av ungdommene han leide inn på jobb i sommer. Noen av dem skal ha spilt fotball med høns.
Les mer om:

Spilte på City-sponset Afrika-akademi: – De slo meg

IBIZA/LEUVEN (VG) Det afrikanske akademiet Right to Dream sender spillere til norsk fotball gjennom Manchester City. Nå forteller flere tidligere elever om slag og andre fysiske straffemetoder.

Evighetsmaskinen tar et år til

Eliteseriens eldste spiller Frode Kippe har bestemt seg for å ta et år til for Lillestrøm, og som om det ikke var nok, i og med at det er kroppen som «bestemmer» tar han et år om gangen. – Det betyr at det kan bli enda flere!!  Stabæk trener Henning Berg var trener for Lillestrøm og Frode Kippe fra 2008 til 2011 sier til Eurosport han er imponert veteranen tar et år til: Les: Emerys betrodde mann kommer ikke tilbake denne sesongen «Det er imponerende; det han har gjort de siste årene og egentlig hele karrieren. En lang og veldig bra karriere.

Ny hovedtrener på plass med opprykk som oppgave

Denne sesongen gikk fra vondt til verre for Florø som endte opp med å rykke ned fra OBOS-Ligaen.

Midtstopperkjempe til Arendal

198 centimeter høye Ilir Kukleci (20) har signert en toårskontrakt med Arendal Fotball.
Les mer om:

Amazon Grimstad-spiller er ny Randesund-trener

Isabella Hayes (25) blir hovedtrener for Randesunds damelag i fotball kommende sesong.
Les mer om:

Opptur før VM-trekningen

Det norske kvinnelandslaget i fotball beholder 13.-plassen på FIFA-rankingen for kvinner og blir dermed seedet på nivå to i lørdagens VM-trekning i Paris.
Les mer om: