Nyheter om Fotball


Fotballag satt i karantene

Et jentelag i Flint Fotball er satt i karantene, etter at en spiller på et motstanderlag er bekreftet smittet med koronaviruset.
Les mer om:

Stor dag: Vålerenga sikret signaturen som var tapt

I sommer var Aron Dønnum halvveis ut av døra hos Vålerenga. På torsdag kom den deilige bekreftelsen på at supporterne slipper å vinke adjø til nok et av egne talenter. 22-åring lot seg friste av tilbudet fra italienske Lecce tidligere i sommer, men viser nå hvor han tilhører. – Det føles veldig bra, Vålerenga er klubben i mitt hjerte. Jeg har vært åpen om at hvis det rette tilbudet kom så var det noe jeg ønsket, men når det ikke skjedde så vil jeg at Vålerenga skal sitte igjen med noe om jeg blir solgt, sier Dønnum til klubbens hjemmeside.

Nå kan utenlandseventyret være lagt på is

Aron Dønnum er blitt enig med Vålerenga om å forlenge kontrakten fram til juni 2024. – Det er en veldig viktig signering for oss, og det at han skriver under på en så lang kontrakt viser Arons kjærlighet til Vålerenga, sier Dag-Eilev Fagermo. Det har lenge vært uklart om hvorvidt han ønsket å fortsette karrieren i Vålerenga fotball. Men nå ser det ut til at spilleren blir værende i Vålerenga frem til sommeren 2024. Det har lenge pågått forhandlinger mellom Oslo-klubben og Aron Dønnum. Nå er partene endelig enige om en forlengelse.

Fotballspilleren fra Åheim jublet for EM-plass

Tirsdag sikret Norges damelandslag i fotball en plass i europamesterskapet i 2022 etter seier over Wales.
Les mer om:

Fotballspilleren fra Åheim jublet for EM-plass

Tirsdag sikret Norges damelandslag i fotball en plass i europamesterskapet i 2022 etter seier over Wales.
Les mer om:

Steven Gerrard har gitt Skottland den største gaven

Nå er det ikke Liverpool-lengenden som har fått til dette på egenhånd, men etter at Gerrard tok med noen tonn av fotballerfaring fra Liverpool og tok over ansvaret for Rangers, er det ikke lenger bare Celtic som har gjort seg bemerket ute i Europa. Skottland har hatt fire billetter til spill i Europa, nå melder det skotske fotballforbundet at UEFA har økt til fem.

Enda en klubb sirkler inn Bodø/Glimts danske magiker

Denne sesongen tror jeg til og med Bodø/Glimt har overrasket seg selv, klubben spiller underholdende, effektiv og teknisk fotball på høyt nivå og har egentlig ingen seriøse utfordrere til seriegullet. En viktig brikke i Bodø/Glimt sin opptur de siste årene er danske Philip Zinckernagel som de kjøpte fra SønderjyskE for to og et halvt år siden. – Denne sesongen har vært spesielt bra for 25 åringen som har 14 mål og 17 assist på 20 kamper. Det må være ergerlig for hovedtrener Kjetil Knutsen at kontrakten snart går ut på dato og at samtalene om en forlengelse ikke har ført frem så langt.

Tar et oppgjør med herrefotballens machostempel: – Det skal ikke være vanskelig å stå fram som homofil i FKH

– Fotball er for alle! Fredrik Pallesen Knudsen vil både homohets og rasisme til livs.
Les mer om:

Valakari aktuell for ny trenerjobb

Simo Valakari kan returnere til finsk fotball.
Les mer om:

Valakari aktuell for ny trenerjobb

Simo Valakari kan returnere til finsk fotball.
Les mer om:

Solskjær vil hente den «nye Paul Pogba»

Manchester United skal ha sett for seg nok ett fotballtalent i Nederlandsk fotball. Manchester United er en av flere klubber som snuser på Ajax-talentet Ryan Gravenberch. 18-åringen er midtbanespiller og blir sett på som et av de største talentene til Ajax i dagens stall. LES: Jordan Pickford ansetter sikkerhetsvakter etter drapstrusler Han har blant annet spilt i Champions League for klubben denne sesongen. Men klubben fra den «rød delen» i Manchester kan forvente seg konkurranse fra flere toppklubber, blant annet fra Barcelona og Juventus er også med i jakten, skriver det Mirror.

Ulvestad scoret da Djurgården klatret til sølvplass

Fredrik Ulvestad fastsatte resultatet på et straffespark han selv skaffet da Djurgården inntok 2.-plassen i Allsvenskan fotball med 2-0 over Häcken.
Les mer om:

Se bildene fra seriefinalen

FK Eik Tønsberg møtte Sandefjord Fotball i det som ble en tett og spennende seriefinale i G19-klassen på Tønsberg gressbane.

Erstattet Haaland, dundret til og er nå på vei til Premier League

Du kan si hva du vil om den klissete RB-drikken, men familien kan fotball. Under ett år etter at klubben sendte Erling Haaland til Dortmund og stjernehimmelen, er neste spiller klar for å sendes opp i rakett. Patson Daka. RB Salzburg oppdaget spissen i hjemlandet Zambia og hentet talentet til Europa i 2017. Da Haaland etterlot et stort hull halvveis i forrige sesong, tok Daka muligheten og fikk sitt definitive gjennombrudd. Les: Ronaldo er forbanna: «Kaller det for bullshit» Det er noe «Haalandsk» over Dakas statistikk fra forrige sesong: 27 scoringer.

Tyskland har snudd: grunnet økende smitte

Det blir ingen tilskuere på tysk idrett arrangement i November, det gjelder også for Bundesliga-fotballen. Det tillates ikke tilskuere på kampene i Bundesliga fotball i november, som følge av økende smittetall. Det samme gjelder alle andre idretter.Det opplyste statsminister Angela Merkel onsdag som ledd i omfattende innstramminger. Inntil 11.500 tilskuere har kunnet se Erling Braut Haaland og hans lagkamerater i Borussia Dortmund spille på hjemmebane. Klubber som RB Leipzig og Union Berlin, har hatt flere tusen tilskuere på sine hjemmekamper, mens andre har spilt for noen få hundre.

Tidenes fotballspiller har burdagsønsket i boks

Fotballegenden Diego Maradona vet godt hva han ønsker seg når han kommende fredag runder 60 år.I et intervju med fotballmagasinet i France Football i anledning det kommende jubileet viser argentineren seg fra en spøkefull side når han blir bedt om å røpe egne gaveønsker.– Jeg drømmer om å kunne score enda et mål mot engelskmennene, med høyre hånd denne gangen, ler fotballegenden.Mannen mange holder som tidenes beste fotballspiller, brukte venstrehånden da han scoret mot England under VM-sluttspillet i Mexico i 1986.

Første stikk til Selnæs og Shenzhen i nedrykksduell

Ole Kristian Selnæs og hans Shenzhen vant 1-0 i første oppgjør mot Shijiazhuang i nedrykksspillet i kinesisk superliga fotball.
Les mer om:

Første stikk til Selnæs og Shenzhen i nedrykksduell

Ole Kristian Selnæs og hans Shenzhen vant 1-0 i første oppgjør mot Shijiazhuang i nedrykksspillet i kinesisk superliga fotball.
Les mer om:

Kristine (44) skal styre Manglerud Star mot bedre tider: – Jeg føler at stemningen er positiv, og det er få som går rundt og surmuler

Manglerud Star Fotball har vært preget av kaos med økonomisk rot, spillerflukt og interne stridigheter. Nå er den nye lederen, Kristine Kristiansen fra Høyenhall, i gang med å snu den skakkjørte skuta,
Les mer om:

KFUM Oslo med hjemmeseier over Ull/Kisa

KFUM Oslo knuste Ull/Kisa 3-0 i 1. divisjon i fotball onsdag.
Les mer om:

«Nå ser ikke Messi umenneskelig ut lenger»

OM FOTBALL: For første gang i historien: Lionel Messi (33) minner om en helt normal verdensklassespiller.
Les mer om:

«Nå ser ikke Messi umenneskelig ut lenger»

OM FOTBALL: For første gang i historien: Lionel Messi (33) minner om en helt normal verdensklassespiller.
Les mer om:

Går fra Aalesund som rykker ned til årets seriemester

Det er ikke noe å diskutere lenger, Bodø/Glimt har etter 22 kamper spilt 59 poeng, med 16 poeng ned til Molde på andreplass. – Og dessverre for Aalesund, med syv poeng på kontoen er det ingen mulighet for å overleve i Eliteserien. Nå har Aalesund solgt spilleren de ikke ønsket å selge i sommer, Sondre Brunstad Fet. Les: Tid og sum for Erling Haaland er klar Aalesunds Fotballklubb og Bodø/Glimt er enige om en overgangsavtale for Sondre Brunstad Fet. Det er selvfølgelig trist å forlate AaFK, som jeg har vært en del av i mange år. Samtidig er dette et riktig steg for min del.

Norge klar for fotball-EM

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret kampens eneste scoring da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.Wales prøvde knapt å angripe den første timen, men tettet igjen og slapp ikke Norge til mange sjanser. I det 61. minutt vant Maanum ballen fra spissen Kayleigh Green, som var på vei ut av eget forsvar. Hun førte den i høyt tempo og klemte til fra 20 meter. Ballen føk inn i hjørnet.

Jack Wilshere kommer ikke til å være arbeidsledig lenge

Du kan neste sette et likhetstegn mellom Jack Wilshere og Arsenal, han kom til klubben for nesten 20 år siden bare ni år gammel. – Han ble noen år senere tidenes yngste Arsenal-spiller i en ligakamp 16 år og 256 dager gammel. Han ble ikke værende for alltid, i 2018 skrev han under en treårskontrakt med West Ham, en kontrakt som ble terminert for tre uker siden. Les: Mustapha Fofana lånes ut til klubb i krise Det har vært interesse fra flere klubber på nest øverste nivå i England, og et par franske klubber, men det skal være amerikansk fotball som er av størst interesse.