Nyheter om Fotball


Målløst for Ajer og Celtic

Celtics nærmer seg gullfeiring i skotsk fotball, men klarte bare 0-0 borte mot Hibernian i Premier League søndag.
Les mer om:

«En 15 år gammel gutt i rullestol får beskjed av skolen at det er best han mater endene i stedet for å blir med å bade med klassen. Dette er virkeligheten til barn og unge i Norge som blir ekskludert fra fellesskapet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LESERBREV: En gutt på 9 år med cerebral parese blir trakassert i skisporet når han faller i løypa. Klassen til en 15 år gammel gutt skal på badetur som skoleavslutning. Fordi han bruker rullestol mener skolen det er bedre at han drar og mater ender, alene med assistenten sin. Høres dette ut som en aprilspøk?Det er dessverre ingen spøk. Dette er virkeligheten til barn og unge i Norge som blir ekskludert fra fellesskapet.

City-legenden Yaya Touré nekter å gi seg

Han har spilt for Monaco, Barcelona og ble en legende hos Manchester City med over to hundre kamper. Etter et lite hvileskjær i Grekenland, nekter 35-åringen å gi seg. Olympiakos trodde de fant en match i den tidligere City-kjempen, men etter noe få kamper, forlot Touré klubben i desember. Etter dette har det blitt dager fylt med egentrening. For den ivorianske spilleren nekter å gi seg. Yaya Touré’s greatest Manchester City goal of all time! What a hero, what a LEGEND!

Prøvde seg mot verdens beste FIFA-spillere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Anders Rasmussen fra Egersund var nylig i London for å delta i FIFA eNations Cup - et slags VM i fotballspillet FIFA. Rasmussen spiller for det norske landslaget.- Vi fikk se de aller beste, og samtidig fikk vi prøvd oss i det sirkuset selv. Det var veldig kjekt, sier Rasmussen.Ser enkelt ut Han beskriver et «vanvittig høyt nivå», der «hver minste feil blir straffet».

Superpåske for fotball på Nordlys: Se fem kamper direkte på mandag!

I Norge er påsken høytid også for fotball. Her er sendeskjemaet på nordlys.no 2. påskedag.
Les mer om:

- Det er flott å være her på gården Li

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fra begynnelsen av påsken og frem til nå er det om lag 60 som har kvittert i turboken på gården Li. Langfredag var det både familier fra Lyngdal på plass for å overnatte og mange dagsturister innom kystgården.- Det er et flott sted her. Vi bor i Lyngdal, men har ikke hørt om eller vært her før nå.

Det voksende fotballhatet

Den siste tiden har europeisk fotball blitt rystet av en rekke rasisme-skandaler. Nå raser debatten: Hvordan skal man bli kvitt problemet?
Les mer om:

Juventus og Ronaldo er triste, men på lørdag starter sesong 2

34-åringen ble hentet til Torino for å strø Champions League-tryllestøv over Juventus. To kamper mot Ajax senere, er Juventus ute. Og denne gangen tidligere en vanlig. Cristiano Ronaldo har spilt semifinaler i det øverste selskapet hver eneste gang de siste ni sesongene, med tre trofeer på rad før han meldte seg ut av Real-troppen. Betyr dette at prosjekt Ronaldo har vært mislykket for Juventus? Der noen venter på at Serie A-giganten sender portugiseren videre, forsikrer Allegri om at Ronaldo + Juventus fortsatt er lik sant. -Ronaldo har hatt en stor sesong.

Barcelona-keeperen hjalp David de Gea gjennom kvelden

David de Gea prøver å glemme kampen mot Barcelona så fort som mulig. På andre siden av banen sto Barcelona-spilleren som visste godt hvordan spanjolen hadde det etter at han hadde «hjulpet» Messi med scoring. Det må en keeper til for å kjenne en keeper. -Jeg måtte faktisk vente lenge med å glede meg over denne scoringen, Han spiller samme posisjon som meg, så jeg kunne kjenne smerten hans, sier Barcelona-keeperen ifølge Cadena Cope. Two goals in 4 minutes for Lionel Messi vs Manchester United!

Solskjær gir Anthony Martial beskjed om hvor skapet står

Da han kom som vikar før jul var jobben å stanse Mourinho-skuta, snu den rundt og sette den på riktig kurs. Verktøyet var å bygge opp, støtte og gi spillerne troen på at alt er mulig. Fire måneder senere er fase II i gang. Etter at United har tapt fire av de siste syv kampene (riktignok to mot Barcelona), er talen klar før søndagens kamp mot Everton. De siste kampene brukes for å se hvilke spillere som fortjener å bære United-drakten. Og spillerne vet at Solskjær ikke kommer med tomme løfter.

Asker Fotball inspireres av Frisks suksess

Asker Fotball-leder mener naboklubbens hockeytriumf viser hvor viktig det er å få en løsning på anleggssituasjonen.
Les mer om:

Møter Sør-Afrika i VM-generalprøven

Det norske kvinnelandslaget i fotball møter Sør-Afrika 2. juni i den franske byen Amiens. Treningskampen er Norges siste test før verdensmesterskapet sparkes i gang 7. juni. Sør-Afrika er nummer 49 på FIFA-rankingen, mens Norge ligger på 12. plass.

Sist gang dette skjedde i engelsk fotball, spilte Bryne og Viking i Europa

Fortsatt muligheter for to helengelske finaler i europacupene.
Les mer om:

Endelig er arbeidstillatelsen på plass

Aalesund har hatt en god start på årets OBOS-Liga sesong, de har etter tre kamper 7 poeng akkurat det samme som Ull/Kisa og Sandefjord.

Rekordsal av VM-billettar

Over 720.000 billettar er seld til VM i fotball for kvinner i Frankrike til sommaren. Både opningskampen, semifinalen og finalen vart utseld på to døgn. Ifølgje FIFA er dermed årets meisterskap i ferd med å knuse alle rekordar. VM startar 7. juni.
Les mer om:

18 måneder siden omtalte Pep Tottenham som «Harry Kane Team»

Gårsdagens returkamp i kvartfinalene i Champions League mellom Manchester City og Tottenham ble så nervepirrende og usannsynlig at det ville blitt strøket fra enhver fotball roman som ikke troverdig.  Nå som vi har fått sovet og latt det hele synke inn har vi, og store deler av internett kommet på noe Manchester City Manager Pep Guardiola sa om Tottenham for 18 måneder siden. – Manchester City ble i går slått ut av Champions League av «Harry Kane Team» uten Harry Kane.

Pep Guardiola hadde det grusomt – og fantastisk

Det var et kaotisk fyrverkeri av en kamp. Etihad Stadium var fullstappet og pyntet som aldri før. For Pep Guardiola ble dette en grusom kveld som han må riste av seg før lørdag. Tottenham er videre i en kamp der Mr. VAR spilte en sentral rolle. Not sure what software VAR officials used for Manchester City vs Tottenham last night but it is absolutely false to suggest the ball didn't come off Fernando Llorente arm. The question is, was it worthy enough contact to warrant the goal to be disallowed???

Populært fotball-besøk i påskeferien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Selv om det var påskeferie, møtte hele 41 unger opp til trening med lyngdølen, som har gjort seg positivt bemerket i Viking i år. Det er ikke hver dag unger på Moi, i alderen 8 til 14.år, får besøk av en ekte Viking spiller. Dette var tilfellet like før påske, at ungene fikk oppleve en ekte fotball spiller fra øverste nivå.I strålende solskinn fortalte han om sin karriere. Og årene på Tonstad trakk han også spesielt frem.

Reiten sendte LSK til topps

To mål av Guro Reiten ga LSK Kvinner 2-0-seier i den framskutte bortekampen mot Lyn i Toppserien fotball. Dermed er den regjerende seriemesteren på tabelltopp.
Les mer om:

Tilkjent seier etter derby

Omar Elabdellaouis Olympiakos ble onsdag tilkjent seieren i det avbrutte derbyet mot erkerivalen Panathinaikos i mars. Det avgjorde ankeutvalget i gresk fotball. Kampen ble avbrutt etter at Panathinaikos-tilhengere stormet banen flere ganger. (NTB)
Les mer om:

Guro Reiten sendte LSK til topps

(Lyn - LSK Kvinner 0–2) To mål av Guro Reiten ga LSK Kvinner 2-0-seier i den framskutte bortekampen mot Lyn i Toppserien fotball. Dermed er seriemesteren på tabelltopp.
Les mer om:

Kjøper ut supertalent som skal selges svinedyrt

Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt har allerede gjort det som blir årets aller beste deal, en kjøpsavtale gjør at de kan en av Europas største angreps-suksesser og så snu seg rundt og selge han for 12 gangeren. Den serbiske angrepsspilleren Luka Jovic har gjort seg kraftig bemerket i Europeisk fotball som leiesoldat i Eintracht Frankfurt på en leieavtale med Benfica.

Newcastle spilleren sentral i redningsaksjon – må ut å finne ny klubb

Matt Ritchie har det engelskmennene kaller en never-say-die-attitude. Dette har kommet godt med i Newcastles kamp for å distansere seg fra de største taperne i Premier League. 29-åringen har i sine 32-premier League kamper denne sesongen bidratt med 2 mål og 5 assist.

André Bergdølmos hjertesukk etter Ajax-triumfen: – Jeg har gitt opp

(Juventus - Ajax 1–2, 2–3 sammenlagt) André Bergdølmo (47) sier det er mulig for norske lag å kopiere gamleklubben Ajax’ suksess, men mener norsk fotball ikke er interessert i å lære av nederlenderne.
Les mer om: