Nyheter om Fotball


Burde revurdere salg av Karin Benzema og Gareth Bale

Real Madrid er naturlig nok klare favoritter til å vinne Champions League, men Liverpool hadde Mohamed Salah. Etter 26 minutter ble han liggende nede med store smerter i skulderen. Han karret seg opp igjen og spilte i noen minutter til, men så måtte han ut.  Britiske medier skriver han trolig mister fotball VM, men akkurat nå er en gråtende Salah lei seg for at han ikke kan hjelpe Liverpool til seier.

Ut mot LSK-stilen og nei til TV-grep

Ronny Deila: - Alle vet at jeg ikke er for måten Lillestrøm spiller fotball på.
Les mer om:

Landslagsspiller kan være ute til desember: - Håper jeg spiller fotball igjen

Kneproblemene til landslagsspiller Ingvild Isaksen (29) var verre enn først antatt. Nå kan hun være ute av spill i inntil et halvår.
Les mer om:

Legen ga Real Madrid-stjernen beskjed om at han måtte slutte med fotball

– Det var grusomt, sier Nacho.
Les mer om:

Under 23 kaptein solgt etter å ha vært 15 år i klubben

Manchester United har solgt Joe Riley til League One-klubben Bradford City, hvor han har en kontrakt de neste to årene. – Han er kaptein på Under 23 år laget og har hatt et utlån bak seg til Sheffield United som brått ble avsluttet på grunn av skade. Manchester United har kunngjort fredag at klubben har solgt Joe Riley til Bradford City, som spiller i den tredje plasserte engelske serien, League One. Les på F7: Brasiliansk fotball-legende satser friskt On to a new chapter in my life and can’t wait to get started at @officialbantams I’m motivated more than ever to come here and play.

Den engelske syken

Den humoristiske debatten om statusen til engelsk fotball i Norge berører sentrale spørsmål om identitet og tilhørighet.
Les mer om:

Gary Martin: – Beste følelsen jeg har hatt i fotball

Se LSK-magasinet før derbykampen mot Vålerenga lørdag.
Les mer om:

Alpint-Jansrud spår vidåpen mesterligafinale

Liverpool-supporter Kjetil Jansrud (32) tror årets mesterligafinale i fotball kan ende med hva som helst.
Les mer om:

Dommerfeil da Djurgården vant i Göteborg

Et offsidemål som ble godkjent var det store samtaleemnet etter at Djurgården vant 3-1 borte mot IFK Göteborg i Allsvenskan fotball torsdag.
Les mer om:

Italians tidligere landslagssjef har fått sparken

Roberto Donadoni er et stort navn i Italiensk fotball som har en rekke landskamper både som spiller og leder. Det var stor oppstandelse i Bologna da de for snaue tre år siden kapret landslagssjefen. Ambisjonene ble justert opp, men resultatene uteble. Donadoni har fortsatt stor respekt og det kommer ikke til å by på store problemer å skaffe seg en ny manager jobb, muligens et lite sidesport som tv kommentator mens han venter.   Chairman @JoeySaputo on the decision: “I consider Donadoni to be an excellent coach. He enhanced the credibility of the club.

NFL-eier skal vekke sovende toppklubb

Leeds endte opp på en litt intetsigende 13. plass i Englands nest øverste divisjon. Lite ved dette tyder på at de gjør seg klar for avansement til Premier League. Men hva betyr det at NFL-eiere begynner å kjøpe seg opp i klubben? Ifølge Talksport har franchise-eiere av NFL-klubben San Fransisco 49ers investert 110 millioner kroner i Leeds United. For denne andelen gjør 49ers Enterprises seg også fortjent til en stol i klubbens styrerom. Det er ikke noen smågutter som nå har sett et potensiale i Championship-klubben.

Det beste som kan skje norsk fotball i Kiev er å få Ada Hegerberg på nye tanker

I kveld er landslagstrener Martin Sjögren på plass i Kiev. Han bør bruke kvelden til mer enn å se Champions League-finalen Wolfsburg-Lyon.
Les mer om:

Supertalentet enig om lønnsbetingelsene med ny klubb

Justin Kluivert er i ferd med å komme ut av skyggen fra sin far, Patrick. 19-åringen har slått igjennom for Ajax denne sesongen, men er alt annet en fornøyd med behandlingen han får og ønsker seg videre. Nå har muligheten til dette kommet. Kluivert har ett år igjen av kontrakten med Ajax, men er ikke forsiktig med å holde igjen om hva han mener om klubben. –Ajax ønsker å forlenge med meg så de kan tjene mer penger.

Storaksjon mot kampfiksing i Ukraina

Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale.
Les mer om:

Fjerner all tvil om verdien til den nye Liverpool-spilleren

Vi trodde ikke at Jürgen Klopp hadde gått ut og forhåndskjøpt en spiller som ikke holder mål. Men nå fjerner en annen tysker all tvil om hva Naby Keita kan tilføre Liverpool. Keita kommer til Liverpool fra RB Leipzig i sommer. Det har vært sådd litt tvil om forhåndskjøpet den engelske klubben gjennomførte i fjor er riktig for klubben. Les: Liverpool sparer penger på Keita Takker for seg i Bundesliga. (foto: bundesliga) -Gutten er akkurat så god. Han er gjennomført profesjonell, han lever og puster fotball.

Wayne Rooney setter seg på flyet

Det måtte komme. Dessverre for Everton-supporterne, sikkert helt ok for hovedpersonen selv. Wayne Rooney har hatt noen tøffe sesonger, først på tampen av sin United-periode med vekslende prestasjoner, så hos ungdomsklubben Everton. Nå setter 32-åringen seg på flyet bort fra balløya. Det er kanskje ingen stor nyhet, men vi velger å ta det med allikevel.

Neymar viste seg endelig fram – på banen!

Nå går det skikkelig raskt mot VM-start i Russland. En liten høydare i Kiev først, så er vi i gang med moroa. I Brasil var gleden stor da de så sin store sønn på treningsfeltet. Brasilianerne elsker fotball.

Suksess med Östersund bringer suksesstrener til engelsk fotball igjen

Avslutningen på årets Premier League sesong ble en svanesang for Swansea med fem strake tap og nedrykk til Championship. – Manager Carlos Carvalhal fikk naturlig nok ansvaret og sparken for et par dager siden. Les: Reddet ikke trenerjobben Sky Sports melder at Swansea har som oss andre latt seg imponere at jobben som Graham Potter har gjort som Östersund. For syv år siden fikk Potter sin første jobb som manager etter å ha lagt fotballskoene på hylla.

Pellegrini vil hente fire-fem spillere

West Hams nye manager Manuel Pellegrini ønsker å hente fire-fem nye spillere til klubben i sommer. Da chileneren ble presentert som etterfølgeren til David Moyes i dag sa han at med noen nye signeringer vil de ha et bra lag som Pellegrini lover vil spille mye mer underholdene fotball enn denne sesongen.
Les mer om:

Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge

Det er forsåvidt ikke en stor nyhet at Eden Hazard ønsker seg bort fra Chelsa, men nå kommer det fra nok en kilde. Årsaken slik vi har sett det er ønsket om å vinne gullballen og Champions League. – Da er spansk fotball svaret.  Den belgiske reporteren Kristof Terreur skriver at Eden Hazard ønsker en overgang til Real Madrid fra Chelsea.- Dette er ikke noe som har dukket opp etter det ble klart at Chelsea ikke havner i Champions League neste år.

Klubbene går sammen: Inviterer til fotballek

Et nytt og gratis tiltak skal gi de yngste barna en morsom introduksjon til fotball.
Les mer om:

Marerittet fortsatte for Godset

Kristiansund forsterket Strømsgodsets problemer i Eliteserien i fotball med mandagens kruttsterke 4-0-seier på hjemmebane.

Marerittet fortsatte for Godset

Kristiansund forsterket Strømsgodsets problemer i Eliteserien i fotball med mandagens kruttsterke 4-0-seier på hjemmebane.

Marerittet fortsatte for Godset

Kristiansund forsterket Strømsgodsets problemer i Eliteserien i fotball med mandagens kruttsterke 4-0-seier på hjemmebane.