Nyheter om Fotball


Per Magnus: - Nå er jeg møkk lei av denne skaden

Per Magnus Steiring (24) har ikke spilt fotball siden 5. august, men håper å være klar på nyåret.
Les mer om:

Lehne Olsen med hat trick

Thomas Lehne Olsen scoret hat trick da Lillestrøm slo bortesvake Strømsgodset 4-1 på Åråsen i Eliteserien fotball. Med seieren fikk Lillestrøm revansj for 1-3-tapet i serieåpningen mot Strømsgodset 16. mai. Laget tok seg også opp til fjerdeplass på tabellen, tre poeng bak Viking på bronseplass. Med sine tre fulltreffere er Olsen oppe i 25 mål denne sesongen og er likt med Moldes Ohi Omoijuanfo på scoringstoppen. 28-åringen kunne fort ha scoret flere, for han hadde også tre stolpetreff. Moelv-mannens første scoring kom etter 20 minutter.

Møtt av raseri

Gest etter Erling Braut Haalands målfeiring vekker oppsikt. - Det er derfor jeg elsker fotball, svarer superspissen.
Les mer om:

Slutt på ferien: United-spillerne bør gjøre seg klare for «helvetes-uka» på treningsfeltet

Det er bestemt at Ralf Rangnick skal ut på treningsfeltet på Carrington som vikartrener, nå gjenstår noen detaljer som avgjør lengden på vikariatet og tyskerens rolle videre. Så hva kan United-spillerne vente seg når 63-åringen overtar ledelsen? Ifølge Daily Telegraph har Rangnick brukt dager på å gå gjennom videoer fra United-treningene under Solskjær.
Les mer om:

Totalt kaos på Bayern Münchens generalforsamling!

Ordnung muss sein. Vi vet ikke om det henger et skilt på styrerommet til Bundesliga giganten, men klubben har hele veien strebet etter å ha ting på stell. På fredagens årlige generalsforsamling var alt annet på stell. -Det er de verste scenene jeg noensinne har sett hos FC Bayern. Jeg skammer meg, sier tidligere klubbpresident Uli Hoeness.

Tuchel kan takke United-vikaren for at han fikk muligheten til å heve Champions League trofeet

Når Thomas Tuchel blir spurt om å beskrive den nye United-vikaren, minner han om er at Ralf Rangnick fortsatt ikke har tatt jobben hos United og ber om at det vises respekt til prosessen. Så kommer lovordene fra Chelsea-manageren. Tuchel var blant annet spiller hos SV Ulm, der Rangnick var trener. Les: Barcelona-direktør Mateu Alemany har akkurat landet i Manchester med en plan -Han har hjulpet meg mye, for han var treneren min.. Han har hatt enorm innflytelse på alle oss fra den tiden.

Direktesport hele helga: Kickboxing, karate, trav, fransk fotball og NM i Teamgym

TELEMARK: TA byr som vanlig på en rikholdig direktesportsmeny denne helga. Kickboxing, karate, trav, fransk fotball og NM i Teamgym er bare noe av det som står på planen.
Les mer om:

Chelsea skjønner ingenting av Real Madrid rykter

Normalt, når en spiller ønsker seg bort fra en klubb er det på grunn av manglende spilletid, manglende suksess eller ønske om større lønninger. – Ingenting av det stemmer for Mason Mount, midtbanespilleren er fast inventar på Chelsea, han tjener godt og har suksess. De siste dagene har det dukket opp en rekke rykter om at han skal være på vei til Real Madrid. The Athletic skriver at dette har kommet overraskende på klubbledelsen på Stamford Bridge.

Setter stadig nye deltakerrekorder

Gutta i SåleVending gir seg ikke. Nå står de klar til å arrangere en ny nattcup i fotball for barn og ungdom - nok en gang med rekorddeltakelse!
Les mer om:

Er Carlsen den største verdensmesteren i sjakk gjennom tidene? Antakelig ikke ennå.

I alle sporter har man den evige diskusjonen om hvem som er best gjennom tidene – snooker har O’Sullivan, golf har Tiger Woods, amerikansk fotball har Tom Brady og listen fortsetter. Så kommer spørsmålet: Er det en soleklar nummer 1 gjennom tidene i sjakk? Og er det i så fall Magnus Carlsen? Det å sammenlikne spillere på tvers av ulike epoker i sport er alltid utfordrende, men vi skal likevel gjøre et forsøk. Få eksklusivt innhold fra Magnus Carlsen og sjakk-VM her Verden har sett 16 verdensmestre i sjakk, og blant dem er det en del som ikke kan hevde å være den beste gjennom tidene.

Guro Reiten med ett mål og fire målgivende pasninger i 7-0-seier over Albania

Guro Reiten bidro med både mål og målgivende pasninger da Martin Sjögrens kvinner slo Albania med komfortable 7-0 i VM-kvalifiseringen i fotball torsdag.
Les mer om:

Norge med målfest

Guro Reiten bidro med både mål og målgivende pasninger da Martin Sjögrens kvinner slo Albania med komfortable 7-0 i VM-kvalifiseringen i fotball torsdag.
Les mer om:

Kong Eric Cantona annonserer seg selv som ny Manchester United manager

For litt siden til stor begeistring fra alle Manchester United fans annonserte legende Eric Cantona at han er den nye manageren og at han snart vil fortelle mer om sitt «great støff» (forsøk på fransk uttale). Den franske angrepsspilleren som herjet på Old Trafford fra 1992 til 1997 er selve grunnen til at mange elsker Manchester United den dag i dag.

The Athletic: Ralf Rangnick er på plass på Old Trafford

Vi har i mange omganger hørt at Ralf Rangnick var aktuell som sportsdirektør for Manchester United, men nå er han som har bygget opp Red Bull sin fotballsatsning klar som midlertid arvtager for Ole Gunnar Solskjær. The Athletic melder at tyske Ralf Rangnick er mannen som tar over for Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Han får jobben på midlertidig basis, noe som vil si at han har en kontrakt på et halvt år. – etter det vil han fortsette i klubben, men da som konsulent.

Le Parisien: Jo da, Zidane er i samtaler

På onsdag var en spansk avis som hevdet den tidligere Real-manageren hadde gitt beskjed til PSG om at det ikke var interessant å hoppe inn midt i sesongen hvis Pochettino ble overbevist av Manchester United. Ifølge Le Parisen forteller aktiviteten til Zidane om noe helt annet. Det er ikke noe nytt at PSG ønsker det franske ikonet til hovedstaden, ifølge Le Parisien var klubben i kontakt med Zidane da han forlot Real Madrid i sommer. Nå hevder den franske storavisen at det har vært møter mellom PSG og Zidane denne uken.

Sander Berge får ny sjef

Sheffield United har kvittet seg manager Slavisa Jokanovic og ansatt en ny midlertidig trener. Det bekrefter de på sin egen hjemmeside. Paul Heckingbottom er mannen som skal prøve å snu den tunge sesongen til Sheffield United. Briten har tidligere trent Barnsley, Leeds og Hibenian. Sheffield United er på 16.-plass på nivå to i engelsk fotball. Sander Berge har startet fem kamper og hatt ett innhopp denne sesongen.
Les mer om:

Sander Berge må få ny sjef

Sheffield United kvittar seg manager Slavisa Jokanovic, melder Sky Sports. Laget med Sander Berge i stallen ligg på nedre tabellhalvdel i meisterskapsserien. Jokanovic overtok treneransvaret frå Chris Wilder etter nedrykket frå Premier League i mai. Sky Sports og fleire andre britiske medium skriv torsdag at serbaren alt no er ferdig i jobben. Sheffield United er på 16.-plass på nivå to i engelsk fotball. Sander Berge har starta fem kampar og hatt eitt innhopp denne sesongen.

Pep Guardiola har dyrket frem det viktigste hos Manchester City

Før forrige kamp mot PSG fikk Pep Guardiola spørsmålet om hvordan City skulle stanse Messi og resten av superstjernene. Da kom det tørt fra City-manageren: «Det er ikke mulig». På onsdag var det igjen duket for kamp mellom gigantene, men denne gangen gjorde Manchester City det umulige mulig. Med angrepsrekka Neymar, Mbappé og Messi mot seg, viste City denne gangen at lagmaskinen trumfet enkeltspillerne hos PSG.

Meir koronatrøbbel for Bayern

Bayern München-profilen og landslagskaptein Joshua Kimmich vart for ein månad sidan innstendig oppmoda av leiande politikarar om å ta koronavaksine. No har han smitta. Det stadfestar Bayern i ei fråsegn. Kimmich er isolert i eigen heim og skal ha det bra. 26-åringen er den siste av fleire Bayern-spelarar som har testa positivt den siste tida. Han bles liv i vaksinedebatten i tysk fotball då han for nokre veker sidan avslørte at han ikkje er verna mot korona. Kimmich sa at det var på grunn av «personlege bekymringar».
Les mer om:

- Ført norsk fotball bak lyset

Fotball- og medieprofil Frode Lia forteller til Dagbladet at det bare var et tidsspørsmål før noen ble arrestert i Qatar. Han mener at alle som har jobbet med problematikken vet hvordan holdningen er mot journalister.
Les mer om:

Ny leiar i Hareid IL Fotball etter benkeforslag(pluss)

Anders Riise fekk ikkje fornya tillit som fotballformann i Hareid IL.
Les mer om:

Brendan Rodgers avkrefter at han er del av fotballsirkusets mest omtalte «regnestykke»

En av de første som ble linket til United-jobben de siste ukene Solskjær hadde på jobb, var Brendan Rodgers. Den tidligere Liverpool -og Celtic-manageren har fått til underverker hos Leicester, og skal ifølge kilder hos engelsk presse passe profilen på Old Trafford. Nå ønsker Leicester-manageren å kvitte seg med innpåslitne journalisters United-spørsmål hver gang han holder pressekonferanse. Les: Bob Bradley klar for total makeover i rollen som trener/sportsdirektør -Jeg legger ikke noe i det (ryktene), for det er ikke sant.

Bob Bradley klar for total makeover i rollen som trener/sportsdirektør

Den tidligere Stabæk-treneren har reist jorda rundt de siste 20 årene og jobbet for det amerikanske landslaget, det egyptiske landslaget, Swansea og Le Havre. Forrige uke takket 63-åringen for seg hos Los Angeles FC. Siden 2018 har Bradley vært med å bygge opp og lede Los Angeles FC (etablert 2014), og vil for alltid bli husket for jobben han har langt ned med å bygge opp den ferske MLS-klubben.

Kjent for fantastisk skinke, hyppige trenerbytter og Gianluigi Buffon

Det er i prinsippet bare en god grunn til å besøke Parma og det er ikke imponerende fotball. Parma Calcio 1913 har igjen sparket sin manager, denne gangen er det Enzo Maresca som du muligens husker fra tiden som midtbanespiller for Juventus. Parma i fritt fall! Litt imponerende at Maresca faktisk klarte å beholde jobben i et halvt år, med tanke på sterkt varierende prestasjoner på banen. – Dette til tross for at de har keeperlengede Gianluigi Buffon kjempende som en løve. Tirsdag kveld melder Serie B-klubben at de har sparket Enzo Maresca og at de har ansatt Guiseppe Iachini.

Spansk media: Leeds har erstatteren til Bielsa klar

Da Marcelo Bielsa ble hentet til Elland Road i 2018 var oppgaven klar: Led Leeds tilbake til øverste divisjon. Bielsa lyktes med den historiske returen til øverste divisjon allerede etter 2019/20-sesongen. Debutsesongen i verdens tøffeste liga ble i tillegg en stor suksess der Leeds serverte noe av den mest underholdende angrepsfotballen på balløya. Så var det tid for den vanskelige andresesongen. Spill på Premier League her Sørgelig langt nede på tabellen, to fattige poeng over nedrykksstreken etter 12 kamper, er situasjonen en helt annen for Leeds og Bielsa.