Nyheter om Fotball


Europeisk superliga bekreftet – mot borgerkrig i fotballen

Opprettelsen av en ny europeisk superliga i fotball med seks engelske, tre spanske og tre italienske klubber ble bekreftet natt til mandag.
Les mer om:

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Uavgjort mellom Glimt og Tromsø

Eliteseriens tittelforsvarer Bodø/Glimt spilte 1-1 mot Tromsø i en treningskamp i fotball søndag.

Keeper fikk direkte rødt etter å ha urinert bak mål

Keeperen Joaquin Pucheta klarte ikke å holde seg og gikk bak mål for å tisse under en kamp i Ecuadors eliteserie i fotball. Det endte med utvisning.
Les mer om:

Bodø/Glimt - Tromsø 04/18/2021 13:52

Treningskamp i fotball.

Breddefotballen stengt ned i 13 måneder: – Har hele tiden fått slag i trynet

ELVERUM (VG) 170 treningsøkter ligger klappet og klare på trenerkontoret til Stian Aasen. Samtlige ubrukte. 3. divisjonsklubben Elverum Fotball får hverken trene med kontakt eller spille kamper. Slik har nesten 50.000 norske fotballspillere levd i 13 måneder nå.
Les mer om:

Jose Mourinho drar ikke frivillig

Er det en ting stjernemanager Jose Mourinho skjønner seg på så er det økonomi og juss som gir han fordeler. Tottenham manageren har en årslønn på 15 millioner euro pluss bonuser (kan umulig ha fått så mange av de så langt) og en kontrakt som løper ut 2023 sesongen. Tottenham sin sesong har vært en katastrofe, ikke bare er de milevis unna topp fire plassering og kvalifisering til Champions League det begynner å se mørt ut for deltagelse i Europaligaen også. 50 poeng etter 32 kamper er så dårlig at en manager, uten en «sparkensikker» kontrakt ville vært ute for lengesiden.

Endelig lokalfotball igjen - Nordlys viser 11 kamper fra Skarphallen

Tromsø-lagene kan endelig spille kamper igjen, og Nordlys skal vise direktesendt fotball hele helgen igjennom.
Les mer om:

Superlørdag på VG+ – se Barcelona i cupfinale og fem norske treningskamper

Endelig spilles det fotball igjen i Norge. I løpet av helga viser VG+ fire norske treningskamper og en godbit fra Spania!

- Dama mi gikk fra meg, hun sa jeg var altfor opphengt i fotball

Fredagskommentar: Alle som er interessert i fotball - knytter man til et engelsk lag. Vi sier gjerne at Bjørn er United, Kristian er Spurs og Roar er selvfølgelig 'pool. Mer om det litt senere..
Les mer om:

Norway Cup + Deichman Lambertseter = sant: – Fint med noen små pustelunger blant alt det kommersielle på Ekebergsletta

Fotball og bibliotek går hånd i hånd når fotballfesten på Ekebergsletta sparkes i gang i månedsskiftet juli/august.
Les mer om:

«Jeg vil til Boca Juniors nå!»

Lucas Torreira er fantastisk lei av å være i Europa og forteller alle som vil høre på at han ønsker å dra til Boca Juniors.

Derfor har jeg gått fra å forsvare VAR til å bli en skeptiker

ANALYSE: Videodømming i fotball ble solgt inn under slagordet «minimal innblanding, maksimal nytte». Det er fristende å si at vi litt for ofte opplever det motsatte. Så er spørsmålet: Har det forbedret fotballen?
Les mer om:

Flere Liverpool-stjerner på hoggestabben

Sjefene på Anfield har beregnet at Covid 19 pandemien så langt har kostet klubben 120 millioner euro i tapte inntekter. – Det faktum sammen med ønske om å være aktive når overgangsmarkedet åpner igjen gjør at flere stjerner må selges. Liverpool klarer ikke å signere både Ozan Kabak og Ibrahima Konaté uten å frigjøre midler. RB Leipzig-forsvarer Konaté har en utkjøpsklausul på 34 millioner pund, en sum som er lavere enn det den tyske klubber ønsker seg «hvis det ikke var klausul». -Liverpool vet det er et godt kjøp og at de har muligheten til å cashe ut nå.

Slik blir åpningen på Eliteserien – amputerte runder innleder sesongen

Fem kamper åpningshelgen og kun fire i den påfølgende midtuke-runden. To reduserte runder utgjør startskuddet for årets eliteseriesesong i fotball.
Les mer om:

Slik blir åpningen på Eliteserien

Fem kamper åpningshelgen og kun fire i den påfølgende midtuke-runden. To reduserte runder utgjør startskuddet for årets eliteseriesesong i fotball.
Les mer om:

Bodø/Glimt - Tromsø

Treningskamp i fotball.

Hvor stresset er du nå, Haaland?

OM FOTBALL: Det er godt mulig Erling Braut Haaland (20) kjenner på presset, men verdens beste spisser har opplevd langt verre måltørker i samme alder.
Les mer om:

Strid om toppidrettsbegrepet stopper fire 2.-divisjonsklubber: – Det er uforståelig

Fire 2.-divisjonsklubber i fotball får ikke ha fellestreninger på grunn av regjeringens definisjon av toppidrett. – Uforståelig, sier Divisjonsforeningen.
Les mer om:

Derfor tror London-analytikeren at TIL har gjort et av årets røverkjøp

I London jobber Ben Wells fulltid med å analysere norsk fotball. Han tror TIL kan ha noen av eliteseriens store, positive overraskelser på lur foran 2021-sesongen.
Les mer om:

Odd får ny motstander i serieåpningen

SKIEN: Seks eliteserieklubber i fotball som har vært under treningsnekt i en lang periode, får utsatt seriestarten til 16. mai, erfarer VG. TA får også opplyst at det ligger an til at Odd serieåpner mot Sandefjord istedenfor Strømsgodset.
Les mer om:

Gladmelding: – Vi har ventet lenge på denne beskjeden!

På dagens pressekonferanse med Regjeringen kom det en gladmelding til Sandefjord Fotball og de andre klubbene som lenge har ventet på å få spille kamper.

Toppidretten får unntak – romeriksklubbene i fotball kan gjenoppta fellestreninger

Samtlige klubber i toppfotballen kan begynne med fellestreninger igjen etter at toppidrettsutøvere nå får unntak fra det strengeste tiltaksnivået.
Les mer om:

Fotball bare med vaksinepass

For ett år siden var toppkampene rene smittegryter. Nå kommer corona-pass for å fylle tribunene fortest mulig.
Les mer om: