Nyheter om Fotball


Tor-Kristian Karlsen om Start-prosjektet: – Planene er ikke endret

Det nærmer seg ett år siden Tor Kristian Karlsen ble ansatt som sportsdirektør i Start. To trenere har forsvunnet, laget sliter i bunnen, men Karlsen er fortsatt klar i talen – Start skal tilbake i toppen av norsk fotball.
Les mer om:

4 dager var egentlig alt for lenge i ny klubb

På søndag var det god stemning i den danske klubben Horsens da de signerte den meget erfarne spissen Martin Pusic. – Vi kjenner han godt fra norsk fotball han har vært vesentlig lenger i Brann, Fredrikstad og Vålerenga enn det han endte opp med å være i Danmark. I dag, fire dager senere er oppholdet i Horsens over og søndagens kontrakt opphevet. Vi ophæver med Martin Pusichttps://t.co/4QYD0SLoS2 — AC Horsens (@ACHorsensGULE) July 19, 2018 «Vi har hatt utallige samtaler med Martin om hans inntreden i Horsens.

Kneskaden langt verre enn alle håpet

Liverpool manager Jürgen Klopp må klare seg uten Alex Oxlade-Chamberlain hele neste Premier League sesong på grunn av en kneskade som var vesentlig mer komplisert enn først antatt.  «Det føles som et passende tidspunkt å fortelle at «OX» må bruke hele kommende sesong på rehabilitering» Jürgen Klopp has revealed the expected length of @Alex_OxChambo's injury lay-off and detailed the agreed approach taken to his rehabilitation by the club, player and manager: https://t.co/f3xuydnqir pic.twitter.com/jhki1xRVeP — Liverpool FC (@LFC) July 18, 2018 Om det blir noen kamper helt på slutten av sesong

Andrea Norheim scoret to i åpningskampen i EM

Bryne-jenta scoret både EMs første og andre mål da Norge vant åpningskampen i J19-EM i fotball.
Les mer om:

Fotball er en multikulturell sport

Frankrike og Kroatia kom til finalen i VM. Belgia og England røk ut i semifinalen. Verdenseliten i fotball er europeisk. Eller er den egentlig det?

Simen Juklerød solgt etter to sesonger i Eliteserien

For to år siden etter et par meget gode år i Bærum ble det overgang til Vålerenga for kantspiller Simen Juklerød.

Norsk Manchester City-spiller sendes på ferietur

Mens forberedelsene til Premier League-sesongen går inn i siste fase og Manchester City gjør de siste justeringen for å være i posisjon til å forsvare ligagullet, blir City-spiller Diskerud sendt på «ferietur» til Asia. Vi hadde ikke forventet at 27-åringen skulle stille til start for City, men undres litt over veien videre. Mix Diskerud startet i Stabæk, hadde noen kamper i Gent, fikk med seg to år hos Rosenborg, ble flydd over til New York City, tok seg noen kamper for IFK Göteborg, fikk kontrakt med Manchester City, fikk noen flere kamper for IFK Göteborg – og sendes nå til Sør-Korea. Dette

Trøbbel i Newcastle

Alle som har fulgt med på fotball en stund vet at Newcastle manager Rafael Benitez innimellom han være en håndfull. Daily Mail skriver at det ulmer i Newcastle om dagen og at klubben og deres manager ikke lenger klarer på legge lokk på konflikten. Les: Drar nordover denne sesongen også Noen mener det startet for kort tid siden da Manager Rafael Benítez skal ha fått tilbud om å lede Spania under VM etter at Julen Lopetegui fikk sparken bare dager før.
Les mer om:

Rykter om ny klubb: Arsène Wenger forteller om sin største tabbe

Ridder av Æreslegionen, offiser av Den britiske imperieordenen er fortsatt leken og lysten på nye utfordringer i en alder av 68 år.  Det er lett å tenkte på Arsène Wenger som en gammel fotballprosessor, men han er mye mer enn det, man skal huske han var på oppdagelsesferd på mange kontinenter både da han var i Monaco og de første årene i Arsenal. – Det er mange som har fått fantastiske karrièrer på grunn av han, Hos Monaco brakte han inn George Weah, som senere ble «FIFA World Player of the Year» med AC Milan.

Louvre-museet «kledde» Mona Lisa i fransk landslagsdrakt – italienerne i harnisk

For å hylle det franske VM-gullet i fotball, la museet Louvre i Paris ut et redigert bilde av Mona Lisa i en fransk landslagsdrakt. Det falt ikke helt i god jord hos italienerne.
Les mer om:

Louvre-museet «kledde» Mona Lisa i fransk landslagsdrakt – italienerne i harnisk

For å hylle det franske VM-gullet i fotball, la museet Louvre i Paris ut et redigert bilde av Mona Lisa i en fransk landslagsdrakt. Det falt ikke helt i god jord hos italienerne.
Les mer om:

Louvre-museet «kledde» Mona Lisa i fransk landslagsdrakt – italienerne i harnisk

For å hylle det franske VM-gullet i fotball, la museet Louvre i Paris ut et redigert bilde av Mona Lisa i en fransk landslagsdrakt. Det falt ikke helt i god jord hos italienerne.
Les mer om:

Kjære FIFA. Gjør noe. Please.

VM-finalen i fotball avgjøres delvis på en omdiskutert hands, og Svein-Erik Edvartsen forklarer oss hvor riktig avgjørelsen var.
Les mer om:

– Det er ikke helt vanlig. Folk lurer på hva jeg holder på med.

Egentlig har han fotballferie. Men Kristoffer Velde bruker fridagene til å spille enda mer fotball.
Les mer om:

Juklerød til belgisk fotball

Vålerenga har solgt Simen Juklerød til den belgiske 1.-divisjonsklubben Royal Antwerpen.
Les mer om:

Gravid kvinne truffet av ras

En stein på størrelse med en fotball kom i en kjempefart, og traff en bil på E6 i Oppdal. I bilen satt en gravid kvinne. Hun ble ikke skadet, men får nå legetilsyn.

Karmøy-kvinne var best i landet

Til tross for at hun ikke rakk å tippe åpningskampen i VM, var det ingen som hadde spådd utfallet i sommerens fotball VM bedre enn 38 år gamle Bente Kristiansen fra Karmøy.

I smeltedigelen er meistringskjensla viktigast

To gonger i veka samlast ein gjeng på 15–20 stykk ved Ungdomsskulen i Ulsteinvik for å spele fotball. – Det er ein god miks, og alt skjer på norsk
Les mer om:

«Ronaldo gir Juventus bare to skritts forsprang»

Juventus har vunnet Serie A de siste syv sesongene. Vi tar av oss hatten for dette. Betyr det at det med Cristiano Ronaldo blir uten dramatikk i toppen? Ifølge Roma-kapteinen blir ikke dette tilfelle. Roma-spilleren Daniele de Rossi beskriver Ronaldos overgang til Juventus som positivt for italiensk fotball. Men at det skal gjøre livet enkelt for Juventus, blir ikke de Rossi med på. Ronaldo gir dem to skritt forsprang… (foto: roma) -Juventus går nå inn i sesongen med to-tre skritt foran oss andre.

Slik vil G19-sjefen endre norsk fotball: Peker på tre store problemer

G19-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen ber Norges Fotballforbund ta grep. Men - som vanlig er det et spørsmål om penger.
Les mer om:

Har den største floppen og den største stjernen

Frankrike er verdensmestere etter de en en meget spennende finalekamp vant 4 – 2 over et Kroatia som har vokst på oss alle. Kroatia viser oss at hvis vi får vår «shit together» kan også et lite land som Norge nå en finale i VM.   Hvis jeg bare skal snakke om to ting i forbindelse med dette VM så vil det være skuffelsen vi egentlig alle så komme i Neymar, verdens dyreste spiller, som var mer forsiktig enn en førsteklassing på første skoledag.

Langer ut mot Frankrike: - De spilte ikke fotball

Skuffede kroater følte de hadde gått glipp av sin siste store sjanse til å ta hjem VM-pokalen og var ikke imponert over Frankrikes spillestil.
Les mer om:

Raser etter VM-finalen: - Forferdet

ITV-ekspert og Manchester United-legenden Roy Keane til angrep på dommeren: - Kan umulig ha spilt fotball.
Les mer om:

Elektrisk i Marseille då Frankrike vann VM i fotball

– Det nærast eksploderte då det vart klart at Frankrike hadde vunne VM. Folk storma ut i gatene og jubla, fortel Simon Solheim.

Elleville jubelscener i Paris

Jublende og syngende franskmenn til fots, på motorsykkel og i bil fylte gater og parker i Paris da det ble klart at Frankrike var blitt verdensmester i fotball.
Les mer om: