Nyheter om Fossum


Kristoff spurtslått av Tiller på fellesstarten i sykkel-NM

Uno-X-rytteren Rasmus Fossum Tiller var sterkest på oppløpet og ble norsk mester i landeveisrittet i Skogn søndag. Tiller vant på tiden 4.23.15. Tour de France-klare Alexander Kristoff tok andreplassen, mens Edvald Boasson Hagen ble nummer tre. – Det var mann mot mann på slutten, så det betyr veldig mye for meg, sa Tiller i et intervju sendt på Direktesport etter målgang. 25-åringen vant også fellesstarten i NM i 2017.
Les mer om:

Knuste Kristoff i kampen om NM-gullet

Rasmus Fossum Tiller overrasket og vant NM-fellesstarten i Trøndelag.
Les mer om:

Trenerduo ferdig i klubben med umiddelbar virkning

Så sent som fredag ettermiddag skal Eidsvold Turn og trenerduoen Jarl-André Storbæk og Tore Fossum ha blitt enige om å avslutte samarbeidet.
Les mer om:

Reagerer på at det ikke umiddelbart gjøres noe med rottene i barnehagen: – Helt absurd

En mamma forteller at hun brekker seg av lukten av døde rotter i krypkjelleren. Bystyrepolitiker Britt Fossum reagerer på at Oslo kommune ikke vil gjøre noe før til høsten.
Les mer om:

Ole Tor (34) og Runar (42) vokter vegene i Valdres

Hver dag jobber Ole Tor Rogne og Runar Fossum for et tryggere trafikkbilde i Valdres. Denne sommeren forsterker Utrykningspolitiet (UP) arbeidet.

Vil ha barnehage-timeout: – Jeg ble tvunget til å stemme alternativt

Saken om barnehageutbygging på indre Nøtterøy er for dårlig utredet, mener Richard Fossum og Tor Anton Andersen fra Færder Senterparti. De mener politikerne må ta ansvar og be kommunedirektøren om å få opp flere alternativer.
Les mer om:

Vil ha nytt nasjonalparksenter på Verdens Ende: Hva med å glasse inn steinbruddet?

Dagens nasjonalparksenter gir ikke nok til de besøkende, mener varaordfører Richard Fossum (Sp) i Færder kommune. Han vil ha igang en utredning av hvordan vi kan få et nytt og bedre senter, og antyder selv flere mulige løsninger. Innglassing av steinbruddet, bygging på akvarieruinen og etablering på Grepan er noen av dem.
Les mer om:

Cathrine Fossum (44) er både programleder, nyhetsanker og realitydeltaker: – Jeg er ekstremt tilpasningsdyktig

– Hadde jeg ikke hatt en så variert arbeidsdag måtte jeg hatt mange flere hobbyer, sier TV-profilen fra Bekkelaget og Mortensrud.
Les mer om:

Krevde tilfluktsrom, fikk avslag: – Jeg er sjokkert og sint

Ingen støtte til Britt Fossum og Folkets parti FNB i kravet om tilfluktsrom til alle.
Les mer om:

Krevde tilfluktsrom, fikk avslag: – Jeg er sjokkert og sint

Ingen støtte til Britt Fossum og Folkets parti FNB i kravet om tilfluktsrom til alle.
Les mer om:

Se nyheter fra Innlandet klokka 19:45

Programleder: Elin Fossum
Les mer om:

Se nyheter fra Innlandet klokka 19:45

Programleder: Elin Fossum
Les mer om:

Frykter milliardsmell, nå mener de det er riktig å ta time out: – De må jo dekke inn kostnadene

De kraftig økte kostnadene innenfor bygg og anlegg kan gjøre det økonomisk umulig å bygge fastlandsforbindelsen Ramberg-Smørberg, tror Richard Fossum (Sp) og sivilingeniør Sten Hernes.
Les mer om:

Barnehagene lagde 17. mai-stemning

Barnehagene ved Fossum åpnet 17. mai-feiringen en dag på forskudd. Anført av Stovnerhøgdas splitter nye tromme- og kazookorps tok de fire barnehagene en skikkelig runde i nabolaget.
Les mer om:

Cathrine Fossum blir programleder for «Sommerhytta»

Cathrine Fossum (44) overtar stafettpinnen etter Guri Solberg (45) som programleder for «Sommerhytta» på TV 2.

Dette er «Forræder»-kjendisene: – Til og med en som ender på legevakta

Både Christer Falck fra Nordstrand og programleder Cathrine Fossum fra Bekkelaget er blant de 20 kjendisene som skal finne ut hvem av dem som lyver i TV 2-programmet «Forræder».

Ulrik (30) har en helt spesiell jobb som tar han verden rundt: – Det er en del av min identitet

SKIEN/OSLO: Da Ulrik Ask Fossum så noen stå på én hånd for ni år siden, tenkte han «dette skal bli min greie». Nå lever 30-åringen av å lære kunsten bort til andre.
Les mer om:

Solidaritetsgudstjeneste 1. mai på Høybråten: Over 30 år gammel tradisjon

Nok en gang går Høybråten Arbeidersamfunn og Høybråten, Fossum og Stovner menighet sammen for å ønske velkommen til solidaritetsgudstjeneste 1. mai. Med to års pandemi-pause vil det nå bli 33. gangen de samles på arbeidernes dag.
Les mer om:

Sundheim bru er inne på «verstinglista» til Vegdirektoratet over dårlige bruer – nå kan det gå mot ny bru

Sigurd Fossum, bruforvalter hos Innlandet fylke, forteller at det ligger inne en bevilgning på 23,6 millioner kroner i Handlingsprogrammet for fylkesveger 2022–2025 som er beregnet til nye bru over Sundheimselva i Ulnes.
Les mer om:

Desember: – Det skal ikke bygges en meter til på Verdens Ende. April: – Det som ble sagt i desember, er regnet som falt i fjor

For litt over fire måneder siden, var det ingen tvil. Nå vil varaordfører Richard Fossum (Sp) i Færder utrede for utbygging rundt nasjonalparksenteret på Verdens Ende.
Les mer om:

Sebastian (36) trenger tilsyn døgnet rundt. Med god hjelp driver han butikk av hobbyen: – Det er livet mitt

SKIEN: Det startet som en inntektskilde for å finansiere drømmen om en bunad. Åtte år senere selger Sebastian Ask Fossum og teamet hans fuglekasser til kunder over hele landet.
Les mer om:

Kaja (18) fra Bekkelaget får med landslagsvenninne til Oppsal: – Jeg gleder meg

Spillerstallen til Oppsals håndballdamer er nesten komplett. Helt klart er det at Kaja Løken bytter ut BSKs gule og blå drakt med Oppsals blå og hvite. Med seg får hun blant andre Solas keepertalent Johanna Fossum.
Les mer om:

Slik ble drømmestallen til

Med hjelp fra venner, naboer og familie har familien Fossum Bogerud bygd drømmestallen.
Les mer om:

Nederlandsk overraskelse vant Paris-Roubaix

Hverken Mathieu van der Poel eller Wout van Aert klarte å ta igjen nederlandske Dylan van Baarle i Paris-Roubaix. Matej Mohoric og Yves Lampaert forsøkte også å ta igjen teten, men heller ikke de hadde krefter til å ta seieren i det brutale sykkelrittet. Det var flere norske innslag, men ingen av dem var i nærheten av de beste plasseringene. Alexander Kristoff havnet etter hvert et stykke bak, mens Uno-X-rytter Anders Skaarseth hang med en stund. Uno-X-rytter Rasmus Fossum Tiller veltet og pådro seg trolig et kragebeinsbrudd i fallet.
Les mer om:

Tiller ute av Paris-Roubaix med trolig kragebeinsbrudd

Uno-X-rytter Rasmus Fossum Tiller måtte bryte det prestisjetunge endagsrittet Paris-Roubaix med det som trolig er et kragebeinsbrudd han pådro seg i en velt.
Les mer om: