Nyheter om Fosse


Manchester United har nå muligheten til å kjøpe verdens største fotballkriger

Nå går det så kjapt i svingene disse to siste ukene før overgangsvinduet stenger, så ryktene fyker rundt om forhandlinger, middagsmøter, retretter og helomvendinger. Når vi får servert Arturo Vidal og Manchester United i samme setning, må vi bare ta det med. Som vi digger den chilenske fotballhøvdingen. Kompromissløs, energisk, knalltøff og teknisk.

Golden Globe 2020: Her er vinnerne

Tre timer lange Golden Globe sneglet seg gjennom søndagsnatten i regi av Hollywood Foreign Press. Som en slags oppvarming til neste måneds litt mer gjevere Oscar-utdeling. Ricky Gervais var igjen vert. Mange mener Rickys vitser er stadig mindre morsomme, til fordel for «sjokkerende» kommentarer.

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Maleniusåsen 2 (Gnr 103, bnr 224) er overdrege frå Kjell Aarthun til Egil Aarthun og Tom Rune Aarthun (03.12.2019) Fjellbergsskarvegen 220 (Gnr 6, bnr 87) er overdrege for kr 3.500.000 frå Tore Andre Johannesen til Joachim Houeland og Rocha Aline Andreia Lima (04.12.2019) Eidssjøvegen 5 (Gnr 103, bnr 223) er overdrege for kr 2.200.000 frå Sven Tengesdal til Vida Rinkeviciene og Marijanas Rinkevicius (04.12.2019) Gnr 110, bnr 142 er overdrege for kr 50.000 frå Geir Kvame til Foldøy Båtforening (04.12.2019) Fjellbergsska

Golden Globe 2020: Se hvem som fikk flest nominasjoner

Hollywood Foreign Press Association har avslørt sine Golden Globe-nominasjoner, som bør bli en pekepinn på hva Oscar-gjengen liker best på filmfronten. Med både filmer og serier er Netflix den største potensielle vinneren, med hele 34 nominasjoner.

Fra Paris til Bergen:- Det har vært et lite eventyr

SKIEN: Etter Jon Fosse og Arne Lygre er porsgrunnsmannen Fredrik Brattberg Norges mest spilte dramatiker i utlandet, og nå skriver en fransk student masteroppgave om ham. For tiden spilles «Sørsiden» Den Nationale Scene i Bergen. – Det er ekstra fint å oppleve stykkene mine på originalspråket, sier Fredrik Brattberg.
Les mer om:

Regjeringens digitaliseringstrategi kan strande i utdaterte lover

Det er ikke mulig å realisere regjeringens digitaliseringsstrategi med dagens lovverk. På dugnad har to organisasjoner sammen lagd et veikart for opprydding i paragrafjungelen som bremser digitaliseringen av Norge. På oppfordring fra digitaliseringsminister Nikolai Astrup har NorStella, Den norske dataforening og andre kartlagt hvilke juridiske hindre som står i veien for realisering av regjeringens digitaliseringsstrategi. Fredag morgen hos DND 10. januar 2020 arrangerer vi Fredag morgen hos DND i Oslo sentrum med bl.a. Paul Chaffey, Arve Føyen og Trygve Skibeli.

Entreprenør Hugaas AS blir stevnet for retten i løpet av kort tid

Rettstvisten mot hovedentreprenøren av Valdres Storhall, Hugaas AS, drar ut. Styreleder Torger Juel Fosse sier at fristen for å levere inn stevning er i februar 2020, ett år etter at forliksrådet åpnet saksbehandlinga. Det er da fire år siden storhallen "sto ferdig".
Les mer om:

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege frå John Berge Knutson til Yvonne Knutson (01.10.2019) Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege for kr 900.000 frå Trygve Johan Knutson til John Berge Knutson (01.10.2019) Hjortelandsvegen 5 (Gnr 7, bnr 21) er overdrege frå Harald Moen til Solfrid Hogneland Moen (01.10.2019) Overdraginga omfattar også Blåsjøvegen 697 (Gnr 9, bnr 60) Del av Indre Ryfylkevegen 3370 (Gnr 143, bnr 1) er overdrege frå Hans Slåtten til Håvard Nedrebø (02.10.2019) Gullingvegen 15 (G

Floating blir stadig mer populært. For legen Nils (40) har det blitt løsningen for å stresse ned.

– Floating har hjulpet meg å få kontroll på kronisk stress, sier Nils Fosse.
Les mer om:

Floating blir stadig mer populært. For legen Nils (40) har det blitt løsningen for å stresse ned.

– Floating har hjulpet meg å få kontroll på kronisk stress, sier Nils Fosse.
Les mer om:

Messi setter nå døra på gløtt for Barcelona-exit

Lionel Messi er Barcelona. Ikke overraskende har klubben jobbet hardt med å overtale argentineren til å fortsette etter kontrakten løper ut i 2021. Men noe ekteskap på livstid er ikke 32-åringen villig til signere på. Noe sier oss at Messi kommer til å fosse frem til han når «Zlatan-alder».

Senterpartiet klatrer videre på ny måling

Senterpartiet fortsetter å fosse fram og får en oppslutning på 17,6 prosent på en ny meningsmåling.
Les mer om:

Senterpartiet klatrer videre på ny måling

Senterpartiet fortsetter å fosse fram og får en oppslutning på 17,6 prosent på en ny meningsmåling.
Les mer om:

Nobelprisen: - Skandale

Flere reagerer på at Peter Handke får årets Nobelpris - men forfatterkollega Jon Fosse er storfornøyd.
Les mer om:

Får Jon Fosse Nobelprisen?

Bookmakerne spår kvinnelig vinner av Nobels litteraturpris, som offentliggjøres torsdag. Men norske Jon Fosse er en joker. Her er favorittene.
Les mer om:

Jon Fosse kan få Nobelprisen i litteratur

Bookmakerne spår kvinnelig vinner av Nobels litteraturpris, som offentliggjøres torsdag. Men Jon Fosse fra Strandebarm er en joker.
Les mer om:

Marka venter(pluss)

Henning Fosse (67) gikk nylig av med pensjon etter 15 år som helsesjef i Molde. Han tror ikke han kommer til å tvinne tommeltotter.
Les mer om:

Se hvem som vant Emmy-prisene i natt

Til tross for sutringen over den siste sesongen; Game of Thrones ble den største vinneren under nattens Emmy-utdeling, med 12 priser. Folkefavorittene Chernobyl og The Marvelous Mrs.

Ein plaga mann

BOK: Jon Fosse i storformat stenger hovudpersonen inne, aleine med Gud og bønner, hallusinasjonar og besverjingar.
Les mer om:

Fosse og Kolstad keep me hanging on

Sandra Kolstad og hennes stjernelag kler Jon Fosse i elektroniske skyer. Besnærende og sugende vakkert, men gi meg mer!
Les mer om:

Forfatter Jon Fosse: – Det har åpnet seg. Jeg er tilbake.

Etter Jon Fosses farvel med teateret, reisene og alkoholen, vender den 60 år gamle småbarnsfaren edru tilbake med en gedigen roman skrevet uten et eneste punktum.
Les mer om:

De er unge, hjelpeløse drapsmenn

Det er synd på menneskene. Selv når de dreper. Tre romaner av Jon Fosse er blitt til en teaterforestilling av Luk Perceval. Og det er sterkt teater.
Les mer om:

Mesterlig fra Jon Fosse

«Septologien» er et nytt storverk fra Jon Fosse, og det kan bli et hovedverk i forfatterskapet hans.
Les mer om:

Fryktet han skulle dø før han ble ferdig med storverk

OSLO (NRK): Den verdenskjente dramatikeren Jon Fosse lanserte i dag første bind i en gigantisk roman.
Les mer om:

... og gjerne ein tur til Israel

Namn: Gustav Løge Fosse Parti: Kristeleg Folkeparti Kommune: Vindafjord Alder: 55 år Sivilstand: Gift, 5 barn og 12 barnebarn Rektor ved Lundeneset vgs i Ølensvåg