Nyheter om Fosse


Priskriger med grønt blod

Da han overtok som toppsjef i Kiwi, skrev pressen at lavpriskjeden kunne være ferdig. Men dystre spådommer ble raskt gjort til skamme. Etter ni år med Jan Paul Bjørkøy (65) ved roret har Kiwi gått fra 21 til 45 milliarder i omsetning, og er i ferd med å fosse forbi Rema 1000 og bli landets største dagligvarekjede.
Les mer om:

Nabolag er redde og jobber på spreng: – I natt sover vi med ett øye åpent

SKIEN: Et nabolag på Skotfoss er redd for at vannet skal fosse inn på eiendommen deres.
Les mer om:

Men Jon Fosse er den same

Men sjølv er Jon Fosse den same, og ein fullkomen forfattar, i dette midtarste bindet av sjuromanarsverket sitt.
Les mer om:

En sen kveld fikk Ida (24) en idé som skulle engasjere: - Jeg har blitt stoppet på jobb og blitt kontaktet på telefon og sosiale medier

I oktober, startet Ida Fosse Nykås (24) masseproduksjon av småstrikk i håp om at noen ble glade for hjemmelagde julegaver. En sen kveld ble planen byttet ut med en enda bedre ide, som hun håper vil glede mange.
Les mer om:

Politiet om situasjonen på Lisleby: – De har nok rett i at dette er en utfordring her på Lisleby, jeg kan ikke si jeg er uenig i det

– En del av utfordringene i sommer og i koronatiden har vært at en del unge ikke har hatt et samlingspunkt, og at de derfor har fått holde på litt fritt uten den voksenkontakten som trengs, sier Lars Fosse om ungdomsmiljøet på Lisleby.
Les mer om:

Jakter Cavani-overgang

Den tidligere sauegjeteren og vår store favoritt har levert sin første scoring for United. Da vi så 33-åringen fosse ned langs venstresiden, ta to klyv inn mot midten og legge ballen kontant til venstre for en utrusende Jordan Pickford, skjønte vi at denne spilleren ikke kommer til å gi seg på lenge. Flere har konkludert med det samme, og den sør-amerikanske giganten Boca Juniors har lagt planen for Cavani.

Selskapet Framsyn Fritid AS planlegg klimavenleg hyttefelt. Området ligg delvis i LNF-område på Beitostølen

Enova har gjeve selskapet «Framsyn Fritid» ein million kroner i støtte til å finne berekraftige løysingar for hytter. Det er Torger Juel Fosse og Tor Oxhovd som arbeider med prosjektet ovanfor Stølslie. Utfordringa er at området dei planlegg eit hundre klimavenlege fritidsbustadene i, til dels ligg i LNF-område opp mot stølane på Beitostølen.
Les mer om:

Framsyn Fritid AS: – Sperregjerdet som er sett opp, og som planen ikkje vil berøre, sikrar at det ikkje vil bli bygd ut i beiteområda

Avisa Valdres har vore i dialog med utbyggjarane og Torger Juel Fosse har kome med eit tilsvar på vegner av Framsyn Fritid AS.
Les mer om:

Syngende vakkert

Jon Fosse skaper et nettverk av tråder det er en nytelse å nøste opp i.
Les mer om:

Enestående bra Jon Fosse! «Eg er ein annan. Septologien III - V»

Jon Fosse skriver litteratur som absolutt ingen andre.
Les mer om:

Enestående bra Jon Fosse! «Eg er ein annan. Septologien III - V»

Jon Fosse skriver litteratur som absolutt ingen andre.
Les mer om:

Enestående bra Jon Fosse! «Eg er ein annan. Septologien III - V»

Jon Fosse skriver litteratur som absolutt ingen andre.
Les mer om:

Podcast: Lightning talk: Hvordan ble finn.no til med Agnes Beathe Steen Fosse

Agnes Beathe Steen Fosse har vært med i internett-bransjen siden dens begynnelse. På slutten i 90-tallet var hun med å starte finn.no. Hør den fantastiske historien om Norges største markedsplass.
Les mer om:

Inn i toppjobb i Røkkes nye satsing(pluss)

Ola Beinnes (38) Fosse er ny finansdirektør i Aker Horizons.
Les mer om:

Siste rest av sommer i dag – i morgen skal regnet fosse ned(pluss)

Meteorologisk Institutt har sendt ut et gult farevarsel for Trøndelag fredag.
Les mer om:

Nettmøte: Spør Stavanger-ordføreren om koronatiltak

Koronatiltak vil prege også høsten. Stavangers ordfører Kari Nessa Nordtun, smittevernoverlege Runar Johannessen og helse- og velferdsdirektør Eli Karin Fosse svarer på dine spørmål onsdag.

Nykommerne måtte strekke våpen mot Strømmen IF.

Strømmen (Sporten) ( Strømmen IF – Grorud IL 2-1) En kamp som startet friskt for begge lag. Var det hjemmelaget som fikk juble høyest, etter scoring på overtiden til 2-1. Første sjanse kommer til det gjestene laget fra Groruddalen, i det Christos slår en strøken pasning ut til Aga, som ikke er nøyaktig nok i avslutningen. To lag som kom godt igang, etter ti minutter har begge lag hatt to halv sjanser. Strømmen får kampens andre, corner uheldigvis for hjemmelaget sklir ballen tvers igjennom samtlige innenfor sekstenmeteren.

Liverpool har funnet en rå Robertson-backup til 85 millioner kroner

Andy Robertson har opparbeidet seg en posisjon som Klopps mann på venstrebacken. 49 kamper på banen denne sesongen forteller historien om en spiller som har bidratt sterkt til at Alisson slapp å hente ut flere baller fra eget mål i denne historiske sesongen. Nå er Liverpool på utkikk etter en backup hvis superskotten trenger avlastning eller blir satt ut av skade.

United tok en Premier League-rekord som får Lampard, Mourinho og Rodgers til å rive seg i håret

Det var ikke bare Frank Lampard (utenfor den røde delen av Manchester) som syntes United ble belønnet med litt vel mange straffespark denne sesongen. Mang en manager har vært i fyr og flamme etter nyttår da de har møtt United og opplevd at VAR «stiller i rødt». Solskjær blåser av dette og forklarer det med at United-spillerne er så kjappe i beina at det vil oppstå mange situasjoner innenfor sekstenmeteren. Uansett draktfarge på VAR, Ifølge OptaStats har United slått en «rekord».

Bilistene sto i kø i undervannstunnelen Lincoln tunnel idet Hudson-elven fosset inn

En bilist filmet idet vannet begynte å fosse inn i Lincoln-tunnelen utenfor New York. Kort tid etter ble deler av tunnelen stengt.
Les mer om:

Le Sport 10: Satser på Memphis Depay show i Premier League

Spilleren med de brølende tatoveringene har få gode minner fra Premier League. Dette kan endre seg nå etter sommeren. Ryktene om at Lyon må slippe vingen som virkelig har fosset frem denne sesongen, har gått lenge. 14 scoringer på 18 kamper, 5 av dem i Champions League, forteller om en spiller som har funnet sin vei etter en kjedelig bomtur til Old Trafford fra 2015-17. Memphis Depay was involved in all four of Lyon’s goals on Saturday! And this stunning free-kick was the pick of the lot.

Fikk tilbud fra Liverpool – endte hos Willem II og Hearts

Vi har alle gjort karrierevalg vi angrer på. Hver gang Donis Avdijaj ser Liverpool fosse frem, blir han minnet på valget han aldri kan glemme. Forwarden ble sett på som et virkelig stortalent der han jobbet seg gjennom Schalke 04s akademi. Avdijaj herjet på U17 med 59 mål på 53 kamper og 17 mål på 24 U19-kamper. Les: Manchester City henter hjem Zack Steffen Forventningene til scoringsmaskinen var enorme, og Liverpool kom til byen med et tilbud.

Klopp har ikke noe valg: Denne spilleren må Liverpool skaffe seg!

Wolverhampton skulle ut mot West Ham på lørdag kveld. David Moyes og gjengen kjemper for å skaffe seg litt avstand til nedrykksstriden, mens Nuno Santos fotballkrigere har all intensjon om å passere United og Chelsea. Selve kampen bar preg av noen måneders spillepause, men for oss var det interessant å se hva Adama Traoré kunne finne på.

– Ingen ansatte skal ha dårlig samvittighet, de har ikke gjort noe galt

Kommunen gikk ikke ut med advarsel eller forbud mot å delta i demonstrasjonen i Byparken lørdag. – Ingen ansatte skal derfor kjenne på dårlig samvittighet, de har ikke gjort noe galt, sier helse- og velferdsdirektør Eli Karin Fosse.
Les mer om:

Arve (60) var vitne til hærverk: – Helt meningsløst. Nå går små barn og tråkker i knust glass.

En ung vandal ble observert da han sent torsdag kveld kastet en stor stein gjennom et busskur av glass i Austmannavegen i Haugesund. – Helt meningsløst. Nå går små barn og tråkker i knust glass, sier Arve Fosse.
Les mer om: