Nyheter om Fosse


Le Sport 10: Satser på Memphis Depay show i Premier League

Spilleren med de brølende tatoveringene har få gode minner fra Premier League. Dette kan endre seg nå etter sommeren. Ryktene om at Lyon må slippe vingen som virkelig har fosset frem denne sesongen, har gått lenge. 14 scoringer på 18 kamper, 5 av dem i Champions League, forteller om en spiller som har funnet sin vei etter en kjedelig bomtur til Old Trafford fra 2015-17. Memphis Depay was involved in all four of Lyon’s goals on Saturday! And this stunning free-kick was the pick of the lot.

Fikk tilbud fra Liverpool – endte hos Willem II og Hearts

Vi har alle gjort karrierevalg vi angrer på. Hver gang Donis Avdijaj ser Liverpool fosse frem, blir han minnet på valget han aldri kan glemme. Forwarden ble sett på som et virkelig stortalent der han jobbet seg gjennom Schalke 04s akademi. Avdijaj herjet på U17 med 59 mål på 53 kamper og 17 mål på 24 U19-kamper. Les: Manchester City henter hjem Zack Steffen Forventningene til scoringsmaskinen var enorme, og Liverpool kom til byen med et tilbud.

Klopp har ikke noe valg: Denne spilleren må Liverpool skaffe seg!

Wolverhampton skulle ut mot West Ham på lørdag kveld. David Moyes og gjengen kjemper for å skaffe seg litt avstand til nedrykksstriden, mens Nuno Santos fotballkrigere har all intensjon om å passere United og Chelsea. Selve kampen bar preg av noen måneders spillepause, men for oss var det interessant å se hva Adama Traoré kunne finne på.

– Ingen ansatte skal ha dårlig samvittighet, de har ikke gjort noe galt

Kommunen gikk ikke ut med advarsel eller forbud mot å delta i demonstrasjonen i Byparken lørdag. – Ingen ansatte skal derfor kjenne på dårlig samvittighet, de har ikke gjort noe galt, sier helse- og velferdsdirektør Eli Karin Fosse.
Les mer om:

Arve (60) var vitne til hærverk: – Helt meningsløst. Nå går små barn og tråkker i knust glass.

En ung vandal ble observert da han sent torsdag kveld kastet en stor stein gjennom et busskur av glass i Austmannavegen i Haugesund. – Helt meningsløst. Nå går små barn og tråkker i knust glass, sier Arve Fosse.
Les mer om:

Glem United, Haaland er perfekt for Liverpool

Det er fortsatt flere United-supportere som sliter med å akseptere at Solskjær ikke klarte å overtale sin fotballdisippel til å spille for «den største klubben i verden». Skal vi tro Fabio Capello, var det uansett ikke perfect match. Vi vet nå at det er flere forhold som hindret en Haaland-overgang til United, ikke minst at spilleren selv har drømt om å spille i Bundesliga. Les: Lewandowski sikter seg inn mot rekorden til det største angrepsikonet Det ble Dortmund, og ingen tviler på at valget var riktig for 19-åringen.

– Det blir ein knallhard jobb for Kleven framover(pluss)

Etter to krevjande år med hardt arbeid og restrukturing av Kleven Verft, har Ola Beinnes Fosse (38) frå Molde gått av som finansdirektør.
Les mer om:

Jostein (36) ber om forståelse for at han ikke alltid plukker opp hundebæsjen: – Jeg håper det er greit

BØ: Jostein Bakkåker Fosse kunne absolutt ikke tenke seg hund, men nå gir Navi (2) ham en frihet han ikke har hatt på lenge.
Les mer om:

Hva er galt med dialog?

For full oversikt over artikler og innlegg vedrørende denne saken, klikk her. Debatt er bra. Diskusjoner og sterke meninger fører som regel til utvikling. Det er positivt og flott. Ikke engang et forsøk Agnes Beathe Steen Fosse, ildsjel Men det som har skjedd nå er bare trist og lite konstruktivt. Å mistro folk på deres intensjoner fører sjelden med seg noe positivt. Og hva bygger de påstanden på? I dette tilfellet har det ikke engang vært et forsøk på dialog. Valgkomiteen ble kjent ved valget ved forrige årsmøte.

Moldenser ble redningsmannen for Kleven Verft(pluss)

Som styreleder og finansdirektør har moldenseren Ola Beinnes Fosse (38) loset kriserammede Kleven Verft i Ulsteinvik gjennom en ytterst krevende seilas - med fare for totalhavari - til havn, og med ny eier på plass.
Les mer om:

Jon Fosse nominert til Booker-prisen

Jon Fosse er nominert til den prestisjetunge Booker-prisen for første del av gigantverket «Septologien».
Les mer om:

Jon Fosse kan vinne Booker-prisen

Jon Fosse (60) er den andre norske forfatteren gjennom tidene som er nominert til Den internasjonale Booker-prisen - en av verdens aller mest prestisjefylte litteraturpriser.
Les mer om:

Jon Fosse kan vinne Booker-prisen

Jon Fosse (60) er den andre norske forfatteren gjennom tidene som er nominert til Den internasjonale Booker-prisen - en av verdens aller mest prestisjefylte litteraturpriser.
Les mer om:

Jon Fosse kan vinne Booker-prisen

Jon Fosse (60) er den andre norske forfatteren gjennom tidene som er nominert til Den internasjonale Booker-prisen - en av verdens aller mest prestisjefylte litteraturpriser.
Les mer om:

Benkeforslag om nytt styre i DND Sør-Øst

For full oversikt over artikler og innlegg vedrørende denne saken, klikk her. Den overraskende vendingen i årsmøtet i DND Sør-Øst kom da en gruppering fremmet benkeforslag hvor ingen av valgkomitéens forslag, med unntak av én person, er med. I tillegg foreslår grupperingen å bytte ut valgkomitéen. Valgkomitéen består av tre tidligere styreledere, Geir Horn, Vibeke Mjaaland og Alfhild Stokke. Opprinnelig forslag til styre Dagens styreleder i DND Sør-Øst er Roger Schäffer. Eksisterende valgkomité foreslår ham gjenvalgt.

Manchester United har nå muligheten til å kjøpe verdens største fotballkriger

Nå går det så kjapt i svingene disse to siste ukene før overgangsvinduet stenger, så ryktene fyker rundt om forhandlinger, middagsmøter, retretter og helomvendinger. Når vi får servert Arturo Vidal og Manchester United i samme setning, må vi bare ta det med. Som vi digger den chilenske fotballhøvdingen. Kompromissløs, energisk, knalltøff og teknisk.

Golden Globe 2020: Her er vinnerne

Tre timer lange Golden Globe sneglet seg gjennom søndagsnatten i regi av Hollywood Foreign Press. Som en slags oppvarming til neste måneds litt mer gjevere Oscar-utdeling. Ricky Gervais var igjen vert. Mange mener Rickys vitser er stadig mindre morsomme, til fordel for «sjokkerende» kommentarer.

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Maleniusåsen 2 (Gnr 103, bnr 224) er overdrege frå Kjell Aarthun til Egil Aarthun og Tom Rune Aarthun (03.12.2019) Fjellbergsskarvegen 220 (Gnr 6, bnr 87) er overdrege for kr 3.500.000 frå Tore Andre Johannesen til Joachim Houeland og Rocha Aline Andreia Lima (04.12.2019) Eidssjøvegen 5 (Gnr 103, bnr 223) er overdrege for kr 2.200.000 frå Sven Tengesdal til Vida Rinkeviciene og Marijanas Rinkevicius (04.12.2019) Gnr 110, bnr 142 er overdrege for kr 50.000 frå Geir Kvame til Foldøy Båtforening (04.12.2019) Fjellbergsska

Golden Globe 2020: Se hvem som fikk flest nominasjoner

Hollywood Foreign Press Association har avslørt sine Golden Globe-nominasjoner, som bør bli en pekepinn på hva Oscar-gjengen liker best på filmfronten. Med både filmer og serier er Netflix den største potensielle vinneren, med hele 34 nominasjoner.

Fra Paris til Bergen:- Det har vært et lite eventyr

SKIEN: Etter Jon Fosse og Arne Lygre er porsgrunnsmannen Fredrik Brattberg Norges mest spilte dramatiker i utlandet, og nå skriver en fransk student masteroppgave om ham. For tiden spilles «Sørsiden» Den Nationale Scene i Bergen. – Det er ekstra fint å oppleve stykkene mine på originalspråket, sier Fredrik Brattberg.
Les mer om:

Regjeringens digitaliseringstrategi kan strande i utdaterte lover

Det er ikke mulig å realisere regjeringens digitaliseringsstrategi med dagens lovverk. På dugnad har to organisasjoner sammen lagd et veikart for opprydding i paragrafjungelen som bremser digitaliseringen av Norge. På oppfordring fra digitaliseringsminister Nikolai Astrup har NorStella, Den norske dataforening og andre kartlagt hvilke juridiske hindre som står i veien for realisering av regjeringens digitaliseringsstrategi. Fredag morgen hos DND 10. januar 2020 arrangerer vi Fredag morgen hos DND i Oslo sentrum med bl.a. Paul Chaffey, Arve Føyen og Trygve Skibeli.

Entreprenør Hugaas AS blir stevnet for retten i løpet av kort tid

Rettstvisten mot hovedentreprenøren av Valdres Storhall, Hugaas AS, drar ut. Styreleder Torger Juel Fosse sier at fristen for å levere inn stevning er i februar 2020, ett år etter at forliksrådet åpnet saksbehandlinga. Det er da fire år siden storhallen "sto ferdig".
Les mer om:

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege frå John Berge Knutson til Yvonne Knutson (01.10.2019) Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege for kr 900.000 frå Trygve Johan Knutson til John Berge Knutson (01.10.2019) Hjortelandsvegen 5 (Gnr 7, bnr 21) er overdrege frå Harald Moen til Solfrid Hogneland Moen (01.10.2019) Overdraginga omfattar også Blåsjøvegen 697 (Gnr 9, bnr 60) Del av Indre Ryfylkevegen 3370 (Gnr 143, bnr 1) er overdrege frå Hans Slåtten til Håvard Nedrebø (02.10.2019) Gullingvegen 15 (G

Floating blir stadig mer populært. For legen Nils (40) har det blitt løsningen for å stresse ned.

– Floating har hjulpet meg å få kontroll på kronisk stress, sier Nils Fosse.
Les mer om:

Floating blir stadig mer populært. For legen Nils (40) har det blitt løsningen for å stresse ned.

– Floating har hjulpet meg å få kontroll på kronisk stress, sier Nils Fosse.
Les mer om: