Nyheter om Fosse


– Slutt å klag og ta heller godt imot turistane

Svein Inge Fosse har gjort fiskeribygda Kalvåg til turistattraksjon. No har han fått nok av klaging i media om masseturisme, og ber folk heller ynskje turistane vel møtt.
Les mer om:

– Slutt å klag og ta heller godt imot turistane

Svein Inge Fosse har gjort fiskeribygda Kalvåg til turistattraksjon. No har han fått nok av klaging i media om masseturisme, og ber folk heller ynskje turistane vel møtt.
Les mer om:

Ronaldo viser hvorfor han er kongen – og de Ligt hvorfor han er stallgutten

Vi vet ikke helt hvor denne overskriften kom fra, men skylder på sommervarmen. Matthijs de Ligt fikk på søndag sin offisielle debut for Juventus etter en uhorvelig lang prosess med nesten-overganger til to-tre andre klubber denne sommeren. På onsdag ettermiddag ventet Antonio Contes menn i Champions Cup. Det var Inter som skulle latterliggjøre Juventus sin unge forsvarsstjerne med å fosse forbi nederlenderen på vei mot rivalens mål. De Ligt gjorde det lettere enn det. De Ligt own goal lmaooo, what a massive fraud man, Rugani will soon bench him.

Hold ut - sommeren er snart tilbake for fullt

Meteorologene varsler lavere temperatur og mye regn til helgen. Lørdag vil det fosse ned over Sølandet.
Les mer om:

Her er årets gjeveste Emmy-nominasjoner

Game of Thrones, Killing Eve og When They See Us er blant de med flest nominasjoner. Vil Game of Thrones gruse konkurrentene i de 32 (!) rekordmange kategoriene de er nominert i, tross dårlig kritikk? Andre store nominasjonsdryss: Chernobyl (19 nominasjoner),  Saturday Night Live (18 nominasjoner), Barry (17 nominasjoner) Fosse/Verdon (17 nominasjoner) og When They See Us (16 nominasjoner). Det får vi svar på når den gjeve prisutdelingen Emmy Awards deles ut for 17. gang 22.

Insektene tok over konsertområdet:– Det var et lite helvete

Anette Fosse og Jonny Edvardsen er på Trænafestivalen for fjerde gang, tredje gang som frivillige. Lørdag delte de ut myggspiraler til publikum på Kirkhelleren.
Les mer om:

Slippen fortsetter å fosse frem, men nå tror eierne at taket er nådd

Den varme sommeren i fjor bidro til at Restaurant Slippen omsatte for nesten 30 millioner kroner. Det er ny rekord.
Les mer om:

Rikelig med pyro, fyrverkeri og vannsprut på «Skandinavias største strandfest»

I fjor skrev GAFFA.no om hvordan Palmesus-gründerne Leif Fosselie og Heine Strømme fikk idéen til å starte det som har blitt en av Norges mest populære festivaler. Der andre norske festivaler sliter med å få endene til å møtes, går det fortsatt i pluss for «Skandinavias største strandfest». LES OGSÅ: The Cure avsluttet årets Roskilde i kjent stil. Hele 60.000 mennesker tok turen innom Palmesus i løpet av helgen, som kunne by på artister som The Chainsmokers, Alan Walker, Unge Ferrari, Sigrid, Tiësto og Marshmello. Trosset dårlig vær Stjerneskuddet Amanda Tenfjord åpnet lørdagen på Palmesus sa

Fortsettelsen på Stephen King-klassikeren ser fæl ut

Store sko å fylle for Ewan McGregor. Ringreven spiller Danny Torrance; sønnen til Jack Nicholsons ikoniske karakter fra The Shining alias Ondskapens hotell. 36 år etter den første romanen, skrev Stephen King oppfølgeren Doctor Sleep, som nå har blitt film. I kveld kom den første traileren, med flere glimt som minner om Stanley Kubrick-klassikeren. Blant annet dukker det opp REDRUM på speilet. Selv om du ikke har sett The Shining, vet du kanskje at det er MURDER baklengs.

Nikolai (20) måtte rømme solsenteret

Nikolai Lundeby Hansen (20) hadde kledd av seg og var klar for litt falsk sol. Så begynte vannet å fosse inn på solsenteret.
Les mer om:

Kaka ønsker å komme tilbake til Milan

Den brasilianske offensive midtbanespilleren Kaka tilhører den eksklusive klubben av Ballon d’Or-vinnere. – Han har lagt fotballskoene på hylla, men har ikke lyst å slutte med fotball. Kaka fortalte Fox Sports Brasil han ønsker å komme tilbake til AC Milano som han har spilt for i to omganger, «muligens som sportsdirektør». Les: Crisis what crisis? – fire poeng på ni kamper! Når en Ballon d’Or vinner sier de har lyst på noe pleier de å få det. – Kaka tar jobber seriøst og studerer fotball-ledelse.

Regnet skal fosse ned i Troms: Fare for jord- og flomskred

Store nedbørsmengder kan føre til ras flere steder.
Les mer om:

Torger Juel Fosse tilbake som styreleder i storhallen – har fått med seg Åge Sandsengen og Mette Christiansen

På generalforsamlingen i Valdres Storhall nylig ble Torger Juel Fosse valgt som ny styreleder i eierselskapet. Selskapet forutsetter at det skal inn i en fase der det kan være greit å ha advokat Fosse til å styre skuta.
Les mer om:

Ole Didrik (13) fant en bunke tusenlapper i skogen

KVITESEID: Ole Didrik Fosse Didriksen (13) gjorde store øyne da han i forrige uke fant en beholder i ei steinhule i skogen med tusenvis av kroner i. Nå er politiet på skattejakt – hvor kommer pengene fra? 13-åringen vet uansett hva han vil bruke en finnerlønn på.

Tilbake på skolen etter 60 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De gikk ut av Husabø skole i 1965, og siden den gang er det mange av dem som ikke har satt sin fot i lokalene igjen. Tirsdag var trinnet samlet til reunion, med mange gledelige gjensyn og mye mimring. Etter bare noen minutter med med prat i skolegården, kunne man høre det gikk igjen:- Ja, huff! Den skoletannlegen! Hyggelige gjensyn på Husabø.

Åpner ny kafé på Stangelandssenteret som skal servere kaffe og retter laget av overskuddsmat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KAFE: - Jeg satt med store ambisjoner i et lite bøttekott her. Det var mange ganger jeg tvilte på meg selv, men jeg tvilte aldri på at dette var et godt prosjekt og etter hvert begynte andre også å se det. Det er kjekt at det ble noe av, sier Sven Are Ek.Han sitter i den gamle gymsalen til Stangeland skole på Stangelandssenteret.

Tone lager sin egen jord på kjøkkenet

I tre år har Tone Tollerød Fosse laget sin egen kompostjord, inne i kjøkkenskapet.
Les mer om:

Se Tønsberg-roerne mot Tufte direkte på tb.no

Lørdag kan du se Tønsberg-roerne fosse fram i Drammen River Cup Regatta direkte på tb.no fra klokken 12.00. Kjetil Borch og bursdagsbarnet Olaf Tufte blir tøffe konkurrenter.

Vi lever!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men den mekaniske biten er overtatt av Agder Group som ønsker å videreutvikle produktspekteret som tidligere ble produsert i Svegeskogen.I en nyhetsmelding på Anlegg & Transport (at.no) kunne det se ut som om Amento var solgt og skulle flytte til Trøngsla. Nyheten ble videreformidlet i Agder. Men det er altså ikke riktig.

Jon Fosse med hard kritikk mot Dramaten etter at Stubø måtte slutte

Dramatikeren Jon Fosse har skrevet et brev til Dramatens styre der han retter skarp kritikk mot teaterets oppsigelse av teatersjef Eirik Stubø.
Les mer om:

Jon Fosse med hard kritikk mot Dramaten etter at Stubø måtte slutte

Dramatikeren Jon Fosse har skrevet et brev til Dramatens styre der han retter skarp kritikk mot teaterets oppsigelse av teatersjef Eirik Stubø.
Les mer om:

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Dysterheten synger sine sanger

Jon Fosse skrev sårhet og anspenthet, og Laurent Chétouane understreker anspentheten.
Les mer om:

Advokatene i Valdres blir Campell & Co

Torger Juel Fosse vil fortsette for seg selv i et annet lokale. Pål Nissen Granlund er avventende. Mens Øyvind Dahle gleder seg til å bli en del av et større fellesskap i et firma med advokater på Hamar, Gjøvik, Brummundal, Moelv, Raufoss og nå også Fagernes.