Nyheter om Fossdal


Moi møter mennesker: Det gode livet på Torsmyr

Øystein Moi møter mennesker fra indre Agder. I dag er det Eli Fossdal.
Les mer om:

Erotisk homokunst fram fra glemselen

Det ligger mer bak enn et ønske om å vise fram halvnakne mannekropper når Atle Fossdal stiller ut bildene til den amerikanske fotografen John Palatinus under Skeive Sørlandsdager.
Les mer om:

Orket ikke se Brennpunkt: - Folk med slike holdninger skal ikke ha dyr

NRK Brennpunkt viste onsdag kveld opptak gjort med skjult kamera som avdekket mishandling av dyr blant svinebønder. - Folk med slike holdninger til dyrevelferd skal ikke ha dyr. Det er bare bra at de blir avslørt og luket vekk. Her på Agder kjenner vi oss ikke igjen i det som ble vist på TV, sier grisebonde Øyvind Fossdal.
Les mer om:

De spiste opp maten til husdyra deres og var ikke lettskremte - men til slutt innså de alvoret

30-40 beitende grågås ved Størdalsvann i Dypvåg har skapt problemer for Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal. De driver Størdal gård, og de beitende fuglene har lagt sin elsk på en av gårdens beite- og slåttemarker.
Les mer om:

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Kan bli fortgang på Modalsli-vei

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den kommunale veien til Modalsli er anlagt i den bratte fjellsida ned mot Sirdalsvatnet. Helt siden den ble anlagt har det vært utfordrende å holde veien åpen vinterstid. Rådmannen i Flekkefjord foreslo i budsjettet for 209 en ny vurdering av veien til Modalsli og at en eventuell ny vei til 4,25 millioner må vente til 2022.Det er sett på en alternativ ny veitrasé fra Fossdal i Gyland til Modalsli.

Går for reservefond til polenturer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord kommune avviklet ordningen med å sende ut fakturaer til foresatte for dekning av polenturen etter at fylkesmannen fastslo at Flekkefjord ungdomsskole sin praksis for finansiering av turen var i strid med retten til gratis offentlig grunnskole.Fylkesmannens vedtak gir fremdeles rom for dugnad og frivillige gaver, så fremt midlene samles i en pott, og kommer alle på klassetrinnet til gode.

FKH låner ut keeper – og henter en ny

FKH-keeper Herman Børreson Fossdal (20) lånes ut til Djerv 1919. Det betyr at FKH er trygg på at en ny keeper er på vei.
Les mer om:

Sivilingeniør sa opp jobben og startet barnebutikk på Sæter: – Har aldri angret, sier Anja Fossdal

1. mars er det to år siden Anja Fossdal la en trygg lederstilling på hylla og åpnet barnebutikken Drømmebarn på Sæter Torg. – Her har vi tenkt til å bli lenge, sier Fossdal.
Les mer om:

Hva smaker aller best? Til helgen avgjør hun det i Stavanger

Til fredag reiser Designkokken Britt Elisabeth Fossdal til Stavanger for å kåre de beste mat- og drikkeproduktene i Norge. I år er hun hoveddommer i Det Norske Måltid.
Les mer om:

Det uler sånn på Lura at folk tror de har fått tinnitus

I helgen eskalerte ulingen i takt med vinden. Så ille er det, at mange sliter med å få sove. - I begynnelsen trodde jeg at jeg hadde fått tinnitus, sier Margrethe Fossdal.
Les mer om:

Får lov til å skyte grågås

Øyvind Fossdal har fått tillatelse til å skyte fem ungfugler grågås. Bakgrunnen er store ødeleggelser på dyrka mark.
Les mer om:

Lanserer planer om hyttefelt i Dypvåg

Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal har satset stort på utviklingen av Størdal gård i Dypvåg. Nå lanserer ekteparet planene om et hyttefelt på Storefjell.
Les mer om:

Påskeleir på Haugli

Norsk Luthersk Lekmannsmisjon leiet metodistkirkens leirsted Haugli på Haugland mellom Gausdal og Fossdal til påskeleir. I år noterte de rekord på «landsleiren».

Tilbake til kommunen

Fossdal skolehus fra 1934 er gått tilbake til Flekkefjord kommune.
Les mer om:

Jobber for å berge årets Polen-tur

Kommunalsjef Ole-Eyvind Fossdal jobber for å berge årets Polen-tur og fremtidige turer.
Les mer om:

Kraftig brøytekritikk

En beboer på Fossdal kommer med kraftig kritikk av kommunens brøyteopplegg for Fossdal i Flekkefjord.
Les mer om:

Nynorskforfattar måtte begynne å skrive bokmål

Forfattar Mona Fossdal gjekk over til å skrive bokmål fordi forlaget hennar meinte det ville nå ut til fleire. Den haldninga likar ikkje mållaget.
Les mer om:

– Sammen skal vi skape morgendagens samfunn

Det var elevene Anette Kleven og Emilie Reinertsen Fossdal som skal holdt en flott tale etter dagens barnetog i Flekkefjord. Begge er elever på 9.trinn ved Flekkefjord ungdomsskole.

– Må ikke bare bli en vakker plass vi går igjennom

Frank Fossdal (BOR) frykter at brukerne har vært for lite involvert.
Les mer om:

«Alle» vil strikke for kalde Syria-flyktninger

Christina Fossdal Sirnes bad om hjelp til å strikke varme klær til Syria-flyktninger. I går fylte hun opp en hel bil.
Les mer om:

Strikkeaksjon for Syria

Barna i Syria fryser. Da Christina Fossdal Sirnes så bilder av barn med tynne klær og dårlig fottøy, ble hun lei seg. Nå oppfordrer Sira-kvinnen til strikking for Syria.
Les mer om:

Strikkeaksjon for Syria

Barna i Syria fryser. Da Christina Fossdal Sirnes så bilder av barn med tynne klær og dårlig fottøy, ble hun lei seg. Nå oppfordrer Sira-kvinnen til strikking for Syria.
Les mer om:

Ellevill gulljubel for Live & co

Live Lunde Fossdal og Oslo Volley var best og banket Randaberg 3-0 i cupfinalen foran ... tilskuere i Ekeberghallen.

Slik får du perfekt ribbe

For mange blir det ikke ordentlig jul uten ribbelukt i huset. Designkokken Britt Elisabeth Fossdal sørger for at du ikke behøver å utvikle den plagsomme lidelsen sprø-svor-angst. Her får du nemlig oppskriften på perfekt juleribbe!
Les mer om: