Nyheter om Foss


Død person funnet i elv i Trondheim

Dykkere fra brannvesenet fant mandag en død person i en foss i Nidelva. Det er uklart hva som har skjedd med personen.

Framskynder behandling av mistillitsforslag mot Hedda Foss Five

SKIEN: Mistillitsforslaget som er reist mot ordfører Hedda Foss Five skal behandles i bystyrets møte førstkommende torsdag og ikke den 16. desember.
Les mer om:

Da faren døde, måtte Ida Emilie (29) ta over. Nå går bedriften med store overskudd: – Det var en tøff start

Med 7,9 millioner kroner i driftsresultat for i fjor har Ida Emilie Foss (29) satt ny rekord i familiebedriften Trappespesialisten.
Les mer om:

Riis-Johannessen legger opp

Kristina Riis-Johannessen (30) har bestemt seg for å legge opp som toppalpinist. – Jeg har blant annet stått i mye skader og sykdom de siste årene, og sammen med et ønske om endring har det tæret på. Jeg skulle gjerne ha fortsatt på ski, men slik situasjonen er nå er ikke det mulig, sier hun i en pressemelding. I fjorårets VM tok Oslo-kvinnen gull i lagkonkurransen sammen med Sebastian Foss Solevåg, Kristin Lysdahl, Fabian Wilkens Solheim og Thea Stjernesund. Riis-Johannessen debuterte i verdenscupen i 2016.
Les mer om:

Sterk smitteøkning i Grenland – dette sier ordførerne

SKIEN: Nå er ordførerne Robin Kåss og Hedda Foss Five enige om pandemitiltak. – Staten må ta grep, sier de begge to. Kåss mener det må komme en nasjonal avklaring på vaksinering av barn.
Les mer om:

Riksrevisjonen skal granske etterlønnsordningen på Stortinget

Riksrevisor Per-Kristian Foss sier at Riksrevisjonen skal granske Stortingets etterlønnsordning.

Riksrevisjonen skal granske etterlønnsordningen på Stortinget

Riksrevisor Per-Kristian Foss sier at Riksrevisjonen skal granske Stortingets etterlønnsordning.

Riksrevisjonen vil undersøke etterlønnsordningen til Stortinget

Riksrevisor Per-Kristian Foss varsler en granskning i Stortingets etterlønnsordning og pendlerboliger.

En av disse tar ikke gjenvalg – den andre er i tenkeboksen

SKIEN: Høyres gruppeleder Emilie Schäffer stiller ikke som ordførerkandidat i 2023, hun vil trappe ned det politiske engasjementet. Mens ordfører Hedda Foss Five er i tenkeboksen.
Les mer om:

Har sikra bergparti på 150 tonn denne hausten

Lause bergparti, ein foss som spyttar stein og lausmassar som fyller opp bekkefar er blant problemstillingane for skredpunktet Skarvabjørg.
Les mer om:

Dette sier de andre partiene om mistillit mot ordføreren

SKIEN: Verken Høyre eller Fremskrittspartiet vil støtte mistillitsforslaget som Folkeaksjonen nei til mere bompenger har anlagt mot ordfører Hedda Foss Five.

Fiskebåtrederen måtte gi opp

Foss Fiskeri i Mandal er konkurs. Eier er Sørlandets kanskje mest profilerte talsmann innen fiskerispørsmål, Lennart Danielsen. Fem mister jobben.

Varsler mistillitsforslag mot Foss Five

På vegne av Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) vil Tommy Ballestad stille mistillitsforslag mot ordfører Hedda Foss Five på førstkommende bystyre i Skien.

Ordføreren bør merke seg hva to Ap-topper i Skien skriver

Kommentar: Forrige uke var stri for Skiens ordfører Hedda Foss Five. Det er ikke vanskelig å skjønne det. Etter at Varden avslørte at hun hadde sendt meldinger blant annet til Høyres Helene Røsholt, som vanskelig kunne sees på annet enn et forsøk på å påvirke behandlingen av en sak hun selv var inhabil i, så fikk hun kritikk og måtte møte for Kontrollutvalget i Skien kommune fredag (foto).
Les mer om:

Slår ring om ordføreren: - Varmt hjerte og kaldt hode

Ordfører Hedda Foss Five måtte tidligere denne uka svare for seg i kommunens kontrollutvalg. Nå får hun støtte av sine partikolleger.
Les mer om:

Verdensmesteren skal være prøveløper i kvinnerenn: – Vil stresse de andre litt

Sebastian Foss Solevåg har ingen renn før midten av desember. I helgen får han likevel på seg startnummer – og kanskje et forsprang på konkurrentene.
Les mer om:

Verdensmesteren skal være prøveløper i kvinnerenn: – Vil stresse de andre litt

Sebastian Foss Solevåg har ingen renn før midten av desember. I helgen får han likevel på seg startnummer – og kanskje et forsprang på konkurrentene.
Les mer om:

– Ja, jeg har brutt det etiske regelverket – men jeg er ikke kriminell

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five la seg flat og innrømmet at hun har brutt kommunens etiske retningslinjer for folkevalgte. Men ga samtidig klar beskjed om at hun aldri har gjort noe kriminelt.
Les mer om:

Kilder til VG: Ap foreslår Schjøtt-Pedersen som riksrevisor

Ifølge VGs opplysninger vil Arbeiderpartiet foreslå tidligere statsråd Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (62) til vervet som riksrevisor, etter Per Kristian Foss (71).

Undersøker ordførerens påstander om ulovligheter ved banksjefens eiendom

SKIEN: Etter SMS-påstander fra Hedda Foss Five, vil byggesaksenheten til kommunen nøste opp i mulige ulovligheter ved eiendommen til hennes nabo, Ben Roger Elvenes.
Les mer om:

Riksrevisjonen skal granske pendlerboligsakene

Riksrevisjonen skal undersøke pendlerbolig-saken, opplyser riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten.
Les mer om:

Riksrevisjonen skal granske pendlerboligsakene

Riksrevisjonen skal undersøke pendlerbolig-saken, bekrefter riksrevisor Per Kristian Foss til Aftenposten.
Les mer om:

Naboen om ordførerens påstander i SMS-tabben: – Løgner og usannheter

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five påstår at nabo og banksjef, Ben Roger Elvenes, har tatt seg til rette på hans egen tomt og på hennes private vei. Elvenes har lite til overs for beskyldningene, som han mener er rein løgn.

Hva er det som feiler disse folkene?

Kommentar: Jeg kjenner ordfører Hedda Foss Five som en dyktig ordfører. Men hun gjør noen helt uforståelige feil. Som hun ofte er raskt ute og beklager. Men hun gjør dem igjen og igjen.
Les mer om:

Ordføreren legger seg flat

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five legger seg flat på sosiale medier etter at det ble kjent at hun sende tekstmelding til bystyrekollegaer. Midt under en byggesaksbehandling som gjelder en tomt som hun og samboer Sven Tore Løkslid har solgt. Nå ender det hele trolig i kontrollutvalget i kommunen.
Les mer om: