Nyheter om Foss


Hylles etter de dramatiske brannene

Brannene langs Gjøvikbanen i Nittedal er nå under kontroll, meldte innsatsleder Terje Foss sent fredag kveld. Det er mye takket være lokalbefolkningen.
Les mer om:

Fryktar fleire farlege forbikøyringar i sommar: Her går det nesten gale

Utrykkingspolitiet er uroa for farlege forbikøyringar om sommaren. Fredag vart Karl-Andre Foss (25) vitne til ei stygg forbikøyring.
Les mer om:

Foss Norges neste proffsyklist

UnoX-rytteren Tobias Foss er klar for Jumo-Visma fra og med neste sesog, melder laget på sin Twitter-konto. Stortalentet har trent med Jumbo-Visma to ganger tidligere og blir lagkamerat med Tour de France klare Amund Grøndahl Jansen.

Sykkeltalent klar for storlag

Tobias Foss er den neste norske sykkelrytteren som tar steget ut i proffsirkuset. Fra 2020 sykler han for Jumbo-Visma.
Les mer om:

Nok et norsk sykkeltalent blir proff i storlag

Tobias Foss (22) fra Vingrom blir sykkelproff i det nederlandske storlaget Jumbo-Visma, skriver procycling.no.
Les mer om:

Håndverkeren fikk 130.000 i forskudd – stakk av når halve jobben var gjort

SKIEN: Gunnulf Foss (75) betalte en lokal håndverker flere titalls tusen kroner for å renovere huset og låven. Håndverkeren tok pengene og stakk fra jobben.
Les mer om:

Penelope (14) og Anne Stine (24) er ledestjerner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Det er Dagens Næringsliv og magasinet D2 som står bak den nylige kåringen av Ledestjerner - 30 under 30 som vil gjøre verden mer bærekraftig gjennom ideer, handlekraft eller lederegenskaper.

Advarsel: Sterke bilder: Ulv spiste lamunger

Av Kristian Foss sine 720 sauer ble ni rammet da ulven slo til.
Les mer om:

Eventbyrå fikk nei til å fortsette: – Kommunens anbefaling burde vært i tråd med vedtaket vårt

Selv om politikerne i Rælingen ønsket at Foss Event AS skulle få fortsette driften innenfor markagrensa, anbefalte kommunens administrasjon å avslå søknaden. Dette får Frank Ottesen (Frp) til å reagere.

Kroken på døra for Tommy etter 15 år: – Vedtaket er feil og helt ulogisk

Fylkesmannen i Oslo og Viken har vedtatt at eventbyrået Foss Event AS, som til nå har blitt drevet med midlertidige dispensasjoner, ikke får fortsette driften innenfor markagrensa i Rælingen, i tråd med anbefalinger fra kommunen.

Hedda fortsetter som ordfører med denne målingen

SKIEN: Hedda Foss Five (43) fortsetter som ordfører i Skien med TAs meningsmåling. Samtidig gleder hun seg til å bli mamma for fjerde gang før jul.
Les mer om:

Jurist sterkt kritisk til kommunens innsynshåndtering: – Det er rett og slett ikke holdbart

Jurist Kristine Foss i Presseforbundet er kritisk og mener Fredrikstad kommune står for ulovlig hemmelighold, bryter loven ved å la være å utlevere dokument og bruker altfor lang tid på saksbehandling ut fra kravene i loven.
Les mer om:

Veistubben som er glem av alle: 2. juli er det bom stopp her

Morten Foss (Sp) mener både politikerne og administrasjonen har sovet i timen, og at det er årsaken til at 23 husstander mellom Rømyr og Nygård fra 2. juli må kjøre en omvei på 6,3 kilometer for å komme seg til Holt.
Les mer om:

- Vi er veldig heldige

SKIEN: Skiensordfører Hedda Foss Five og fylkesordfører Sven Tore Løkslid venter barn sammen med termin til høsten. - En nyhet vi gleder oss over, sier hun.
Les mer om:

- Vi gleder oss stort

SKIEN: Fylkesordfører Sven Tore Løkslid (Ap) og ordfører i Skien, Hedda Foss Five (Ap), omgås ikke bare i politikken, nå venter de barn.
Les mer om:

Kvinne skulle ta selfie - falt i foss og døde

- Dette er en trist påminnelse for oss alle.
Les mer om:

Nå er det slutt på den omstridte trerekka(pluss)

De siste av poppeltrærne som tidligere flankerte Ørland stadion er nå historie. – Det var nødvendig for å berge banedekket, sier avdelingsingeniør Jon Foss i Ørland kommune.
Les mer om:

Politiet i Skien mistet 34 årsverk: - Vi etterforsker mindre og henlegger mer

SKIEN: Nestleder i politiets fellesforbund Sør-Øst, Paal Knutsen, sier motivasjonen innad i politiet er lav og frustrasjonen høy over manglede hjelp til publikum. Skiensordfører Hedda Foss Five oppfordrer til kommuneopprør.
Les mer om:

Fra Malmö til Langmyrgrenda: Publikumsrekord, fartsrekord og kjendisrace

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LANGMYRGRENDA: Med rekordantall publikummere lå alt til rette for en fantastisk reprise av 17. mai på Nordberg, som det har blitt. Etter å ha holdt seg på hjulene gjennom Mors skrekk og nedover Pål Andres-sletta ble det også ny fartsrekord i årets utgave av Norges største olabilløp, som i fjor.I Formel 1-løypa på Nordberg ble det også et spennende oppgjør mellom motorsykkelverdensmesteren og eleven hans på landslaget.

Skiensordføreren om ny Rv36 og bomstasjoner: – Vi ødelegger ingenting

SKIEN: Skien kommune og Statens vegvesen skal lage en ny tidsplan for å rekke ny Rv36 til E18 i neste NTP. Ordfører Hedda Foss Five avviser at Skien ødelegger forhandlinger om byvekstavtale.

Bodø/Glimt klarte bare uavgjort borte mot ti mann

«Datadetektiv» Mia Landsem har det siste året anmeldt youtuber Benjamin «Tappelino» Foss for blant annet trusler og ærekrenkelser. Nå er anmeldelsene henlagt.

Kristiansund slo Sarpsborg 08

«Datadetektiv» Mia Landsem har det siste året anmeldt youtuber Benjamin «Tappelino» Foss for blant annet trusler og ærekrenkelser. Nå er anmeldelsene henlagt.

Anmeldelser mot youtuberen «Tappelino» er henlagt

«Datadetektiv» Mia Landsem har det siste året anmeldt youtuber Benjamin «Tappelino» Foss for blant annet trusler og ærekrenkelser. Nå er anmeldelsene henlagt.
Les mer om: