Nyheter om Foss


Dårleg start for Foss Solevåg

Kranbåten «Gulliver» kom i morgontimane søndag fram til Hanøytangen på Askøy. Kranbåten kan løfte 4000 tonn og skal delta i bergingsarbeidet med KNM «Helge Ingstad».
Les mer om:

Sjå Foss Solevåg sin kamp om hundredelane

TORGALLMENNINGEN (NRK): Fleire hundre møtte opp for å demonstrere mot endringar i abortloven laurdag. Ein av dei var Olaug Nilssen, som er mor til eit funksjonshemma barn.
Les mer om:

Marianne (56) hadde 21,2 millioner i inntekt i fjor: Skal bruke pengene til å sikre fremtiden

BAMBLE/HOLMESTRAND: Hun begynner på jobb klokken sju på morgenen og gir seg sjeldent før klokken 22 på kvelden. I fjor tok Marianne Foss fra Stathelle ut et ekstraordinært utbytte på 20 millioner kroner for å sikre fremtiden til seg selv og barna.

Vill og vakker foss

Øksendal-fossen var ekstra stor sist uke
Les mer om:

Frank Kjosås om regidebut: Gir mersmak

– Det er deilig ikke å stå i lyset hele dagen. Og det å være regissør trigger sansene på en helt annen måte. Det er spennende å gå inn og bygge en forestilling, se det hele fra den andre siden. Jeg har fått en helt ny respekt for mitt eget fag, det å være skuespiller, sier Kjosås. Det er helt ny dramatikk Kjosås har gitt seg i kast med. Skuespiller Rolf Kristian Larsen, kjent fra blant annet TV-serien «Heimebane» og filmen «Mannen som elsket Yngve», debuterer som dramatiker med «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n», som torsdag har urpremiere på Scene 3 på Det Norske Teatret.

Fylkespolitikararen vil ha spleiselag for Rødsliane og hurtigbåtrutene ut på høyring

Per Kåre Foss (KrF) sette fram eit fellesforslag, på vegner av Ap, H, Sp, SV, V og KrF, som vart samrøystes vedtatt. I det vedtatt forslaget er fylkestinget positive til å bidra til ei forskottering og ber fylkesrådmannen, i lag med Suldal kommune, gå i forhandlingar med Statens vegvesen om å få ein mogleg forskotteringsavtale. Meir press på fylket Ordførar Gerd Helen Bø informerte formannskapet om vedtaket. Medlem i ut- valet, Svanhild Løge Skålheim (KrF), for- talde at eit samla utval var overgidde over fylkesrådmannens forslag.

Oppførsel i naturen

1. Stå aldri helt ute på stupet når du ser på en foss eller en elv med sterk strøm. Da kan du miste herredømme over deg selv, å bevege deg i samme retning som vannet. Man kan da falle i elva eller fossen.
Les mer om:

«Vanskelig å hoppe etter Kjell-Elvis!»

En har kommet et stykke på vei når en blir omtalt som «folkekjær». Ta Wenche Foss, Wenche Myhre og Toralv Maurstad. Nå kan du legge til Rune Bjerga.

- Ikke riv det gamle telehuset(pluss)

Dagrunn Foss og flere tidligere teleansatte mener Telehuset mener har stor verneverdi.
Les mer om:

Foss: - Kun aktuelt med WorldTouren

21-åringen ser ut til å bli værende i Uno-X.
Les mer om:

Ole Ivars gjester Popsenteret

Det populære dansebandet, nå i veteranklassen i sitt 54. år, er nemlig klare for Popsenteret i Oslo sin samtaleserie «Tilbake til ungdommen». LES OGSÅ: Nytt album fra Shining: «Generisk og uoriginalt». Fredag 26. oktober på formiddagen stiller Ole Ødegård og Arne Willy Foss – som begge har vært med fra starten – opp sammen med låtskriver og vokalist William Kristoffersen for å snakke med Popsenterets Paal Ritter Schjerven, som lover «gode historier, musikk, herlige videoklipp og latter». Artikkelen fortsetter under videoen. The post Ole Ivars gjester Popsenteret appeared first on GAFFA.no.

Helomvending av Morten Foss

«Min personlige oppfatning er at en storskole er den beste løsningen for Tvedestrand». Dette sa Morten Foss i 2009. I dag refser han alle som mener det samme.
Les mer om:

- Kan statsråden stoppe ku-søppel

Ingunn Foss (H) lurer på om landbruks- og matminister Bård Hoksrud (Frp) kan stoppe søppel som er farlig for husdyrene.
Les mer om:

Reagerer på utspillet til Hedda etter anti-homo demonsrasjon

SKIEN: Kjartan Mogen reagerer på ordfører Hedda Foss Fives uttalelser om at Verdipartiet tok seg til rette under demonstrasjonen foran rådhuset.
Les mer om:

Hvem går – hvem blir?

Telia Norge skal etter oppkjøpet av Get ha bare en toppsjef. Blir det Gunnar Evensen eller Abraham Foss?
Les mer om:

– Håper ikke kommuneøkonomien blir verre med statsbudsjettet

SKIEN: De har ikke de helt store forventningene til statsbudsjettet, ordførerne Hedda Foss Five, Robin Kåss og fylkesordfører Sven Tore Løkslid.
Les mer om:

Mener anti-homo-demonstranter tok seg til rette

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five (Ap) reagerte på at Verdipartiet tok seg til rette på rådhustrappa under Pride-arrangementet. Nå vil hun bli orientert om alle demonstrasjoner på rådhusplassen.
Les mer om:

Nabotomten til Tone Damli solgt under prisantydning

Artisten Tone Damli og hennes samboer Markus Foss skilte ut en tomt da de rev Villa Solum på Blommenholm. Etter fire måneder på markedet er nå tomten solgt.
Les mer om:

Tone Damli og Markus Foss solgte tomt 800.000 under prisantydning

Kjendisparet rev «Villa Solum» og skilte ut en tomt. I mai la de ut tomten med en prisantydning på nesten 8 millioner, og nå er den endelig solgt.
Les mer om:

Truls (30) har sjefsjobb i Oslos nye kultursatsning: – Det er helt absurd!

Truls Foss fra Våle har fått jobben som kinoprogramsjef for Oslos nye kultursatsing Vega Scene.
Les mer om:

Innkaller til ekstraordinært bystyremøte om E18

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five innkaller til ekstraordinært bystyremøte 18. oktober om forslaget til reguleringsplan for E18 gjennom Porsgrunn.

Norsk talent aktuell for storlag: – Jeg vet det er interesse

Tobias Foss kan ende opp i EF Education First.
Les mer om:

Tobias Foss fikk det tøft mot WorldTour-proffene

21-åringen fra Vingrom isolert mot slutten.
Les mer om:

Kjøpte gård i 2014 - nå kan Kristian bli Årets unge bonde

I midten av oktober kåres en av 15 semifinalister til årets unge bonde. Holtingen Kristian Foss (31) er en av vinnerkandidatene.
Les mer om: