Nyheter om Foss


Tone Damli rydder opp i rykter om forholdet med Aksel Hennie

I en ny episode av kjærlighetspodcasten Ida med hjertet i hånden tar Ida Fladen en god prat med Tone Damli. Sogndal-popstjernen har holdt en lav profil (til seg å være) de siste årene, men opplevde tidenes norske paparazzi-kaos da hun i 2013 gikk gjennom et brudd med skuespiller-kjæresten Aksel Hennie. Norge har aldri vært nærmere Kardashian-tilstander. Tone forteller at mediekjøret var så hardt at hun ble paranoid, og selv inn i det nye forholdet med sin nåværende kjæreste Markus Foss var hun redd for at fotografer lusket i buskene utenfor soverommet.

– Ulogisk og prinsipielt betenkeleg

Rogaland fylkeskommune er den store taparen i den nye kostnadsnøkkelen for båtruter, og som kjent kan det gå svært hardt utover blant anna hurtigbåtrutene til Sauda og Sand.

Kristoffersen rett ut av parallellslalåmen i Stockholm

Henrik Kristoffersen fortsetter å slite i parallellslalåm. I Stockholm ble han umiddelbart satt på plass av landslagskollega Sebastian Foss Solevåg.

Kristoffersen slått av lagkameraten

Henrik Kristoffersen fortsetter å slite i parallellslalåm. I Stockholm ble han umiddelbart satt på plass av landslagskollega Sebastian Foss Solevåg.

Rask exit for Kristoffersen

Henrik Kristoffersen tapte duellen med landsmannen Sebastian Foss Solevåg.

Foss Solevåg klarte ikke å ta seg til semifinale

Det milde vêret gjer at insekta vaknar frå vinterdvalen. Konsekvensane kan verte skumle – særleg om du er humle.
Les mer om:

Dag Josef om gründerdrømmen: – Det gjelder å følge sin indre stemme

NYSKAPING: Dag Josef Foss (35) hadde god jobb som advokat i Stavanger, men hoppet av for å følge gründerdrømmen. – Vi har høye ambisjoner. Dette skal bli noe hele Norge har bruk for, og med tiden skal vi utenlands også.

06 Boys kan bli din favoritt-rapgruppe fra Molde

Hva vet du om rap-scenen i Romsdal? Vi har dessverre ikke stålkontroll på Moldes urbane miljø, men har nylig fått 06 boys på radaren. Gutta er aktuell med singelen «Vent», så vi tok en prat med dem om musikken, Molde og fremtidsplanene. Les intervjuet mens du hører på «Vent»: Hei 06 Boys! Kan dere fortelle litt om dere selv og musikken dere lager? – 06 e en gjeng med kreative kompisa som har felles interesse for musikk og det å skape nokka.

Sebastian Foss Solevåg langt bak

En 50 år gammel mann ble kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter at han ble slått bevisstløs i en slåsskamp i Tønsberg natt til søndag.

Nå blir det kunst også i denne sentrale rundkjøringen. Men hva?

Forsand har en turbin i sin rundkjøring, Klepp har den blå fuglen, Hå har en steinbukk, Foss Eikeland har hoppende lakser og Ålgård har sine blomster. Nå skal Bryne få noe helt annet.

Norges alpinlag slått ut i VM-kvartfinalen etter skitrøbbel: – Skal ikke skje

Sebastian Foss Solevåg mistet en ski underveis da Norge røk ut i kvartfinalen av lagkonkurransen i alpin-VM.
Les mer om:

Kunne ikke forklare skimisten: - Skal absolutt ikke skje

Sebastian Foss Solevåg var i superform, men en løs binding ødela hans og Norges medaljemuligheter.
Les mer om:

Norges håp i lagkonkurransen røk etter ski-mist: - Det skal ikke skje

ÅRE (VG) Sebastian Foss Solevåg (27) var Norges sterkeste kort i lagkonkurransen i VM. Norge hadde ledelsen i kvartfinalen mot Italia. men så skjedde noe han ikke har opplevd på mange år.
Les mer om:

Får kritikk for kjæresteforhold: Avviser at vedtak fattes på kammerset

SKIEN: – Jeg skjønner godt at spørsmålet kommer. Men vi har fått en juridisk vurdering om habilitet i forhold til vårt samboerskap. Det sier fylkesordfører Sven Tore Løkslid, Ap, som er samboer med ordfører Hedda Foss Five, Ap, i Skien.
Les mer om:

Desse køyrer lagkonkurransen

Norges lag i VMs lagkonkurranse tysdag: Kristin Lysdahl, Kajsa Vickhoff Lie, Thea Stjernesund, Sebastian Foss Solevaag, Leif Kristian Nestvold-Haugen og Jonathan Nordbotten. Lie og Stjernesund er VM-debutantar. Alle dei fire andre tok bronse i OL i fjor.
Les mer om:

Kilde på skuddhold før 2. omgang

Aleksander Aamodt Kilde ligger på tredjeplass etter utfordelen av superkombinasjonen i VM, bak amerikaneren Ryan Cochran Siegle og italieneren Dominik Paris som leder rennet. Kilde var fornøyd med egen prestasjon og ser positivt på slalåmdelen som begynner klokken 15:00. Adrian Smiseth Sejersted kjørte som siste startende inn til 9. plass, Rasmus Windingstad er nr. 19. og Sebastian Foss Solevåg nr. 38.

Foss Solevåg langt bak i VM-kombinasjonen

SOGN OG FJORDANE TINGRETT (NRK): Ein firebarnsfar risikerer inntil 21 års fengsel for gruppevaldtekt, men har rømt frå Noreg for å sleppe rettssak. No er mannen etterlyst internasjonalt.

Redder isklatrer som har falt i foss

Det ble satt i gang redningsaksjon da at en isklatrer skal ha falt i Håkalandsfossen nær Rjukan i dag. Han er nå reddet opp.
Les mer om:

Togstopp i sentrum: Derfor vil Hedda ha det nye fylkeshuset her

SKIEN: Neste uke legger Bane Nor fram utredningen om å etablere togstopp i Skien sentrum. Ordfører Hedda Foss Five (Ap) mener nytt fylkeshus bør legges til Landmannstorget.
Les mer om:

Kun én av 17 gjør denne viktige pensjonsendringen

– Det er skremmende få som gjør noe med dette, sier Kristine Berntsen Foss, som leder Nordeas nye pensjonssatsing.
Les mer om:

Svindal og Jansrud med i VM-troppen

Til tross for småskader er både Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud med i VM-troppen til Åre. Følgende utøvere er tatt ut: Kvinner: Ragnhild Mowinckel, Kristin Lysdahl, Thea Stjernesund, Kajsa Vickhoff Lie, Mina Fürst Holtmann, Kristine Gjelsten Haugen. Menn: Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Aleksander Aamodt Kilde, Adrian Smiseth Sejersted, Henrik Kristoffersen, Leif Kristian Nestvold Haugen, Sebastian Johan Foss Solevåg, Jonathan Nordbotten, Rasmus Windingstad.

Hirscher suveren på svak norsk dag

Marcel Hirscher vant slalåmrennet i Schladming tirsdag. Alexis Pinturault ble nummer to, mens Daniel Yule ble nummer tre. Henrik Kristoffersen kjørte ut i finaleomgangen. Sebastian Foss Solevåg ble beste norske på en 17. plass.

- De gjør en fantastisk jobb. Det setter byen på kartet

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five roser Skien BTK - og bidrar gjerne mer i fremtiden.
Les mer om:

Sebastian Foss Solevåg langt bak teten

Test deg selv med spørsmål fra Klassequizen. Havner du på barneskolenivå eller blir du like smart som en tiendeklassing? Selda Ekiz gir deg svaret.
Les mer om:

Klatrer skal ha falt over 30 meter i foss på Rjukan

Skal ikke være livstruende skadd.
Les mer om: