Nyheter om Foss


Petter Northug debuterer i kommentatorboksen på TV 2

Kommende helg er Petter Northug på plass i kommentatorboksen når TV 2 sender verdenscup i langrenn fra Davos. Hoppuka, Tour de Ski og alpint fra Adelboden og Wengen er blant høydepunktene på TV 2-kanalene i vinter. Sendingene fra Davos starter på TV 2 og TV 2 Sumo lørdag kl.11.30 med sprint prolog. Les: Mourinho overbevist om at verdens beste vil skjelve i buksene – Vi er høyt motiverte for en solid dose vintersport på TV 2s kanaler i vinter. Attraktive rettigheter i flere grener, et begeistret og engasjert publikum og et svært solid team som skal formidle det hele.

Morten Foss krevde svar på bokby-transaksjoner

På tirsdagens formannskapsmøte måtte ordfører Marianne Landaas (H) redegjøre for de spesielle transaksjonene mellom Hagefjorden Brygge AS og bokbyen.
Les mer om:

Vant næringsprisen i går. Nå kan bedriften sikre seg enda en pris

Kjell Foss AS er en av seks kandidater som er nominert til «Årets lærebedrift 2019».
Les mer om:

Maren (15) og Valentina (14) lager elevarbeid om tenåringers selvbilde

Hvordan står det til med selvbildet til Fredrikstads tenåringer? Det er innfallsvinkelen til et elevarbeid som Maren Jørgensen (15) og Valentina Foss (14) ved Children International School (CIS) er i gang med.
Les mer om:

Politisoldat Rynning-Tønnesen – i Finnmarks-drama

I den nye boken Politisoldatens frigjøringsdrama, som nå er i salg, forteller Torgeir Foss fra Lyngdal om blodslit og dramatiske opplevelser under frigjøringen av Finnmark for snart 75 år siden.
Les mer om:

– Dette er det nærmeste jeg kommer en Oscar

– Jeg må takke min bestefar som har gitt meg dynamitt i blodet, sa Kristoffer Foss da han tok i mot Næringsprisen for 2019.
Les mer om:

Eigedom

Eidssjøen 14 B (Gnr 93, bnr 126) er overdrege for kr 3.100.000 frå Hove Katinka Joyce Ten og Peter Gabriel Tijhuis til Cecilie Gustavsen (04.11.2019) Del av Hegglandsveien 87 (Gnr 35, bnr 98) i Rennesøy kommune er overdrege frå Terje Sætrevik til Anne Tranberg Sætrevik (01.11.2019) Overdraginga omfattar også del av Breiastøldalen 1 (Gnr 4, bnr 59) i Suldal kommune Øysteinslandsveien 255 (Gnr 225, bnr 7) i Lyngdal kommune er overdrege frå Arne Bjørknes til Esther Martha Rud Bjørknes (05.11.2019) Overdraginga omfattar

Duket for ny festival i Oslo neste sommer

Fredag 21. august er det Lars Winnerbäck og Stein Torleif Bjella som deler scenen på området utenfor Nedre Foss Gård på Grünerløkka i Oslo.

Julie solgte bilen og kjøpte 200 kjoler. Nå skal hun leie ut

SKIEN: Julie Foss har skjønt at gjenbruk og utleie kan gi penger i kassa. Lørdag blir det «grand opening» på Bakken med kjoler i alle fasonger og størrelser.
Les mer om:

Nye beverar har funne vegen til Suldal

Etter å ha vore utan beverobservasjonar i kommunen sidan 2005, er det nå bever i både Hålandsdalen og langs Suldalslågen. Eit mysterium Foto: Øyvind VårvikAt det er observert bever i Hålandsdalen, er kanskje det største mysteriet, meiner lokal bever-ekspert Vidar Lunde. I Hålandsdalen har beveren vore aktiv og felt store bjørke- og seljetre. Beveren meskar seg med alle lauvtre, forutan or. Ask, selje og lerk er dei mest populære.
Les mer om:

Kristoffer er vokst opp i denne suksessbedriften: – Jeg fikk det inn med morsmelka

Kristoffer Foss er tredje generasjons bergsprenger. I dag driver han familiebedriften Kjell Foss AS, som er nominert til Næringsprisen 2019, sammen med en rekke nære familiemedlemmer.
Les mer om:

Holder foredrag om skjebner fra frigjøringen av Finnmark(pluss)

Helge Alvin Rosfjord holder foredrag på Harstad bibliotek tirsdag om politisoldaten Torgeir Foss, som kjempet side om side med folk fra Harstad og omegn under frigjøringen av Finnmark i 1945.
Les mer om:

9. plass for Sebastian Foss Solevåg

WISLA/OSLO (NRK): Daniel André Tande var skada og mista VM i fjor. I dag slo han tilbake og vann i sesongopninga i Wisla. Då trilla tårene på mamma Trude Tande.
Les mer om:

Abraham Foss forlater stillingen som administrende direktør for Telia Norge

 Stein-Erik Vellan erstatter Foss 4. desember.
Les mer om:

Derfor avviste politiet anmeldelsen etter en dag: – Veldig bra siden det hadde vært en katastrofe for Skien

SKIEN: FNB-politiker Tommy Ballestad er glad for at politiet har konkludert med at de ikke går videre med anmeldelsen mot ordfører Hedda Foss Five.

Hedda Foss Five blir ikke etterforsket

SKIEN: Politiet kommer ikke til å etterforske anmeldelsen av ordfører Hedda Foss Five i Skien.

Pengegave til Eliteserie-klubb granskes

Ordfører Hedda Foss Five (Ap) i Skien kommune er politianmeldt og under granskning etter at hun innvilget en pengegave til Odds Ballklubb i forbindelse med klubbens 125 års jubileum i fjor.
Les mer om:

Politianmelder Hedda Foss Five, men ikke alle er enige: - Det er å dra det altfor langt

SKIEN: Folkeaksjonen Nei til mer bompenger i Grenland anmelder ordfører Hedda Foss Five til Økokrim for mistanke om korrupsjon. Opposisjonspolitikere synes at det er å dra det for langt.

Se hvem som var på tribute-konsert til George Michael

City Scene lørdag kveld. Alle bilder: Ida Christin Foss
Les mer om:

Foss Five venter på å forklare seg: – Jeg tror det vil være et oppklarende bidrag

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five (Ap) sier hun trodde at støtten til Odds jubileumsfest ble vedtatt i 2019-budsjettet i fjor. Hun tror hennes forklaring til revisjonen vil være oppklarende.
Les mer om:

Her skal de bygge mellom 500 og 1.500 boliger: – Vi har alltid hatt lyst på en tomt med både elv og foss

– Vi er nå godt i gang med det jeg opplever som en god og positiv reguleringsprosess med kommunen.
Les mer om:

Forsvaret risikerte at årets regnskaper ikke ble revidert

Etter en lovendring måtte Forsvaret nekte Riksrevisjonen tilgang til sine interne systemer. Det truet hele kontrollen av 2019-regnskapet. – Det er ikke første gang vi ikke når fram i Forsvaret, for å si det slik, sa riksrevisor Per-Kristian Foss.
Les mer om:

Wenche Foss' ærespris til Robert Stoltenberg

Komiker og skuespiller Robert Stoltenberg ble tildelt Wenche Foss' ærespris under Se og Hørs kjendisgalla. Kreftsyke Christine Koht (52) ble årets forbilde.
Les mer om:

Wenche Foss' ærespris til Robert Stoltenberg

Komiker og skuespiller Robert Stoltenberg ble tildelt Wenche Foss' ærespris under Se og Hørs kjendisgalla. Kreftsyke Christine Koht (52) ble årets forbilde.
Les mer om:

Hedda Foss Five og Sven Tore Løkslid er blitt foreldre

SKIEN: - For et under, sier Sven Tore Løkslid. Sent mandag kveld ble Andreas født. Nesten fire kilo stor og 52 centimeter lang. - Alt er bra med både mor og barn, sier han.
Les mer om: