Nyheter om Ford


Ford tar ungdommen på alvor

For tredje år på rad er Ford Motor Norge klar med kjørekurs for unge. Arrangementet kjøres på Rudskogen Motorsenter til høsten.

Hiphop-undergrunnslegende til Ekstremsportveko

Den velkjente rapperen, komikeren, skuespilleren og sangeren fra Brooklyn i New York har seks soloalbum i katalogen, fra debuten Black On Both Sides i 1999 til The Ecstatic i 2009. Før dette startet han karrieren sin i gruppen Urban Thermo Dynamics og senere Black Star med Talib Kweli. Det store gjennombruddet kom riktignok først som soloartist. LES OGSÅ: Stiller ut verdens største samling smileys. Yasiin Bey har også gjort seg bemerket som skuespiller, også her under artistnavnet Mos Def.
Les mer om:

Kendall Jenners stalker deportert fra USA

Kardashian-søsteren kan trolig puste lettet ut. En kanadisk mann som lenge har forfulgt Kendall Jenner har blitt utvist fra USA. I mars ble 38 år gamle John Ford arrestert for å ha blitt igjen i USA etter at hans B-2-visum på seks måneder hadde utgått. Kort tid i forkant ble han erklært skyldig etter at Kendall politianmeldte ham for å tre ganger ha tatt seg inn på tomten hennes i Mulholland Estates; et gated community (inngjerdet samfunn, om du vil) i Sherman Oaks utenfor Los Angeles. Stalkeren ble dømt til seks måneders betinget fengsel og 3 år ubetinget.
Les mer om:

Liten bil ble publikums store vinner(pluss)

Erik Eriksson (11) fra Verdal sjarmerte publikum på Amcar Verdals «Early Summer Meet» i senk med sin lille egenproduserte utgave av en Ford roadster 1934-modell.
Les mer om:

Bruktbilselgeren lovet å rydde opp – det har ikke skjedd

SKIEN: Før jul i fjor kjøpte Johan Savic fra Oslo en brukt Ford hos selskapet Bruktbil Invest på Kjørbekk i Skien. Tre dager senere brøt bilen sammen. Han er ikke den eneste som har fått problemer etter å ha kjøpt bil gjennom denne forhandleren.
Les mer om:

Christian Bale x Matt Damon: Første titt på Ford v. Ferrari

Basert på en sann, rask historie. I 1966 var Ford Motor Company ekstra breiale. Amerikanerne ville bruse med fjærene overfor den flashy, italienske sportsbilprodusenten Ferrari i bilracet Hours of Le Mans i Frankrike. Dette danner grunnlaget for en hel spillefilm, heldigvis med en rollebesetning som bør kunne lokke mer enn bare bilinteresserte. Christian Bale spiller Ken Miles; den eksentriske, britiske racerbilsjåføren som Ford hyrer til å lage den ultimate racerbilen.

Historien: Hjemmelaget tivoli på søndag, 100-års jubileum neste år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Denne saken om Kjelsåsspeiderne og deres historie, sto først på trykk i Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalens medlemsblad: På Jakt og Vakt. Nordre Aker Budstikke får dele saken, skrevet av lagets Gudveig Henryette Aaby.En gammel institusjon Kjelsåsspeiderne er en gammel bevegelse i vårt nedslagsfelt, de fyller hundre år til neste år.

Mondeo på villspor

Ford sliter med å navigere i det nye elektrifiserte markedet. Endelig er Mondeo hybrid her som stasjonsvogn. Spørsmålet er om konkurrentene allerede har gått videre ...
Les mer om:

Ford kutter 7.000 jobber

Bilprodusenten Ford planlegger å kutte 7.000 jobber – 10 prosent av den globale arbeidsstokken, som ledd i omleggingen til elektriske og selvgående kjøretøy.
Les mer om:

Ford kutter 7.000 jobber

Bilprodusenten Ford planlegger å kutte 7.000 jobber – 10 prosent av den globale arbeidsstokken, som ledd i omleggingen til elektriske og selvgående kjøretøy.
Les mer om:

Ford kutter 7.000 jobber

Bilprodusenten Ford planlegger å kutte 7.000 jobber – 10 prosent av den globale arbeidsstokken, som ledd i omleggingen til elektriske og selvgående kjøretøy.
Les mer om:

Politiet etterlyser grå bil

TELEMARK: Politiet etterlyser en grå Ford Focus og ber om tips fra publikum om hvor bilen kan befinne seg.
Les mer om:

Den som vil heim til 17.mai, kjem heim

Telefonen ringjer. – Det er Ola Sandvik her. Eg har ei soga i minnet som eg gjerne trur vil interessera andre å høyra. Viss du vil skriva, skal eg fortelja, og slik vart det: ME VAR PÅ SKOGSARBEID for godseigar Løvenskiold i Gjerpen ved Skien. Året var 1954, og arbeidsleiaren vår var Oskar Svendsen frå Sand. Han var ein pioner i det å ta fram skog med vinsj og mellombels oppsette taubanar, og i det arbeidet trong han unge, sterke og spreke karar. Nils N.

Her er Fords nye råtass

Ford viste i dag frem de første bildene av den helt nye råtassen Ford Focus ST som stasjonsvogn.
Les mer om:

Bølla blant pickupene

Ford Ranger Raptor skal tåle 170 km/t i terrenget!
Les mer om:

Bil- og MC-treff til hjelp for Hviterussland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Treffet ble holdt ved Myssa bedehus i Sokndal i regi av stiftelsen og hjelpeorganisasjonen En Hjelpende Hånd. Bygdeånden kunne tas og føles på når mer enn 40 forskjellige kjøretøy ble vist fram.Mer enn 250 mennesker møtte opp på lille Myssa i Sokndal. Biler, MC-er, barn og voksne i alle aldre var til stede.

Brenner for motormiljøet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hva er det som gjør at du er så motorinteressert?- Det har vel ligget i meg siden jeg ble født. Jeg har vokst opp med det, pappa har vært med i amcarklubben siden den ble startet opp i 2003.Hvor mange biler har du hatt?- Jeg tror jeg er på nummer tolv nå, så det begynner å bli noen.Hvilken bil var favoritten?- Det var en 1968-modell Buick Riviera jeg hadde. Den solgte jeg til en kjenning, og så forsvant den sørover.

Nå har også verktøykassen blitt robotisert

Selvkjørende Survival er en verktøykasse som gjør livet lettere for Ford ansatte. Selv om Fords selvkjørende biler først kommer om noen år, viser den smarte roboten allerede nå hva som er mulig å få til.
Les mer om:

Slik blir en fornuftig familiebil litt tøffere

PRØVEKJØRT: Ford Focus i ny utgave.
Les mer om:

Ford Ranger Raptor

Marokko, Essaouiria: Ford Ranger er oppdatert og leveres i flere versjoner. Den tøffeste er helt ny og heter Raptor. En moderne dinosaur med en heftig prislapp på 675.000 kroner. Det er med dobbel-kab og bakdører, men uten registrerte bakseter.
Les mer om:

Klar for ny sesong i rallycross-NM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sesongen starter mer eller mindre på hjemmebane. Den 1. NM-runden arrangeres på Konsmo Motorbane til helgen. Egeland satser sterkt, med ny bil og ny farge. Den røde rallycrossbilen (en Ford Escort MK5) har han byttet ut med en knallgul Mazda RX7. Selv sier Egeland at målet for 2019 er å forbedre fjorårets sesong, hvor han sammenlagt endte på en 5. Plass i klasse 2 (motorer inntil 2000cm3).

Fords lekne Fiesta ST

PRØVEKJØRT: Du vil ikke tro hvor morsomt det går an å ha det bak rattet på Ford Fiesta ST før du har forsøkt.
Les mer om:

Tidenes største Viaplay-suksess

Påskekrimmens første episode ble sett av 127.000 11. april på TV3. Nå viser nye tall at krimserien har en såkalt Total Screen Rating på 256.000 seere per episode de første tre ukene, og en andel på 30,9 prosent i snitt i målgruppen 15 til 49 år. LES OGSÅ: Ford minnes avdød «Star Wars»-kollega. «Wisting» sendes torsdager, med reprise søndag, og begge deler er ifølge Kampanje inkludert i snittet. The post Tidenes største Viaplay-suksess appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Tarantino har knapt forlatt klipperommet de siste fire månedene

Det er filmen «Once Upon a Time … in Hollywood» det er snakk om, av festivalen beskrevet som tre ting på én gang: Et kjærlighetsbrev til hans barndoms Hollywood, en rockemusikalsk reise gjennom 1969 og en hyllest til filmverdenen generelt. Den skal delta i hovedkonkurransen. LES OGSÅ: Ford minnes avdød «Star Wars»-kollega. – Vi var redd for at filmen ikke ville være klar, siden den egentlig ikke skulle være ferdig før sent i juli.