Nyheter om Ford


Aston Villa-kaptein Jack Grealish ber folk finne frem saltbøssa

Aston Villa-kaptein Jack Grealish har insistert på at vi må ta spekulasjonene rundt hans fremtid med «en klype salt». – Etter å ha tatt steget opp til Premier League på imponerende vis denne sesongen med syv mål og seks assist, har 24-åringen ifølge media allerede begynt å pakke for å flytte bort fra West Midlands til sommeren. Old Trafford skal være neste stoppested, så nære skal Manchester United være en avtale, at andre klubber har gitt opp jakten.

Manchester United ofrer Solskjær favoritt for gigantkjøp

En skikkelig ofring må gjøre vondt for at det i det hele tatt skal være ett offer. – Det som nå ligger på bordet kommer definitivt inn i den kategorien. Det å selge Anthony Martial sitter ekstremt langt inne for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, franskmannen har levert og levert denne sesongen i en periode hvor nettopp angrepsspillere har vært mangelvare. Les på Popidol: Harrison Ford 77 år og i fantastisk form På 30 kamper har det blitt 14 nettkjenninger.

Døden kjører Ford Pinto og ler. Suverene sanger fra sør.

Mørke historier fra liv på kanten av stupet.
Les mer om:

Steven Gerrard gleder seg til å sette på plass Lampard og Mourinho

Få tenker på tiden etter Jürgen Klopp når det går så det suser (vi lukker øynene for tapet mot Atletico), men vi har helt siden Steven Gerrard ble sendt til Glasgow for å kickstarte manager-karrieren, ventet på å vite når Liverpool-legenden returnerer til Anfield. Selv om Rangers-manageren har mer enn nok å holde fingrene i etter at Celtic har rast fra dem på tabellen, rettes blikket samtidig mot Premier League og all moroa som venter. Les: Klopp forsvarer Manchester United: De var sjanseløse Og moroa, det staves kniving med Frank Lampard og Jose Mourinho. -Jeg beundrer Fr

Villmarkseventyr for skjermtrette unger

Harrison Ford er det bankende hjertet i «Call of the Wild».
Les mer om:

Ford Focus Mk III (2010-2018)

BRUKT: Få biler i klassen er så gode å kjøre som Ford Focus, og tredje generasjon av bilen viser seg å være ganske solid også.
Les mer om:

Ford Puma er en liten plassmester

Ford Puma gjør comeback. Les testen:
Les mer om:

Lager billykter av kaffebønner

Det høres ut som merkelig idé, men faktum er at neste gang du kjøper en Ford, kan lyktene på bilen være lagd av skallet fra kaffebønner.
Les mer om:

Denne nyheten er en liten plassmester

Ford Puma gjør comeback. Les testen:
Les mer om:

På ett område er Ford Puma klart best i klassen

Helt nye Ford Puma er en spennende bilnyhet. Men to ting trekker ned.
Les mer om:

Tre nye modeller på fire dager: Den største SUV-en fra Ford

SKIEN: Onsdag kveld viste Ford fram to nye modeller, Puma og Explorer. Søndag oppsto det lange køer da den nye elbilen Mustang Mach-E ble vist fram for første gang i Telemark. 2020 kan bli et Ford-år.
Les mer om:

– Ikke opplevd noe lignende de 20 årene jeg har vært her

130 kunder hadde på forhånd betalt 5000 kroner for å forhåndsbestille en bil de ikke har sett eller prøvd. Mandag ble prototypen av Ford Mustang Mach-E for første gang vist på Sørlandet.
Les mer om:

Ford lanserer nye hybrider

Ford lanserte i fjor vår Mondeo stasjonsvogn i hybridutgave. Neste år følger ytterligere to familiebiler med tilsvarende drivlinje.
Les mer om:

Lol! Disse ærlige Oscar-filmplakatene sier det som det er?

Helt ærlig… Oscar-nominasjonene er kanskje et av årets høydepunkt for filmelskere, og mange teller ned til den gjeve utdelingen. Årets nominasjonsliste toppes av Joker med 11 nominasjoner. The Irishman, 1917 og Once Upon A Time in Hollywood følger like bak med 10, mens Jojo Rabbit, Parasite og Little Women har seks hver. Men, det er ikke bare spenning og kontrovers som gjør utdelingen til en favoritt. De prestisjefylte nominasjonene er også en gyllen mulighet for å gjøne litt med de seriøse filmene. Britiske The Shiznit har i 10 år laget ærlige filmplakater hvor de kommenterer filmene. –

Nå vil de bygge her også

Til sommeren skal blant andre Ford og Jaguar flytte inn i nybygg i Industrigata ut mot Karmsundgata. Nå planlegger eierne å bygge på nabotomten også.
Les mer om:

Marvel i forhandlinger med Christian Bale for Thor: Love and Thunder

Scoop for Marvel Cinematic Universe og eieren Disney? Christian Bale skal i være i forhandlinger om en rolle i Thor: Love and Thunder, ifølge Collider. Ryktene om superstjernens mulige MCU-planer er ikke bekreftet, og det er sjelden kost at skuespillere fra DC-verdenen går til konkurrenten. Briten, som spiller Batman i The Dark Knight-trilogien til Christopher Nolan, er nå aktuell mot Matt Damon i kritikerroste Ford v.

Timothée Chalamet skal spille Bob Dylan

Kan dette bli ny Oscar-nominasjon for Timothée Chalamet? I natt ble det bekreftet av Deadline at Timmy får rollen som Bob Dylan i Going Electric. Filmen regisseres av James Mangold, som nå nyter stor suksess med Ford v. Ferrari. Passende nok står regissøren også bak Walk the Line, med Joaquin Phoenix i rollen som Johnny Cash. Bob Dylan-filmen lages av Fox Searchlight og starter innspillingen senere i år. I 1965 begynte Bob Dylan å bruke elektrisk gitar.

Influencer samler inn millioner til Australia ved å selge nakenbilder

Nå er hun bannlyst av både Instagram og sin egen familie. Det er naturlig å føle seg rådvill når katastrofen inntreffer. Du har kanskje gitt en femtilapp via Facebook-innsamling, men finnes det noe annet vi på andre siden av jorden kan gjøre for å hjelpe Australia? Los Angeles-jenta Kaylen Ward aka The Naked Philanthropist tok saken i egne hender.  (Twitter/lilearthangelk) 20-åringen jobber som influencer og sexarbeider på nett, og fant ut at det mest effektive kunne være å bruke arbeidet for å støtte en viktig sak. Kaylen bestemte seg derfor for å selge nakenbilder i bytte mot en donasjon på

Golden Globe 2020: Her er vinnerne

Tre timer lange Golden Globe sneglet seg gjennom søndagsnatten i regi av Hollywood Foreign Press. Som en slags oppvarming til neste måneds litt mer gjevere Oscar-utdeling. Ricky Gervais var igjen vert. Mange mener Rickys vitser er stadig mindre morsomme, til fordel for «sjokkerende» kommentarer.

Martin Scorsese skjønner ikke hvorfor han bør se Joker

Iskald filmlegende. Ikke bare låner Joker en raus porsjon fra Martin Scorsese-klassikere som Taxi Driver (1976) og The King of Comedy (1982), som – i likhet med Joker – begge har med Robert De Niro. Dessuten: Stjerneregissøren skulle opprinnelig også være produsent for den Todd Phillips-regisserte, dystre DC-blockbusteren. Men veteranen trakk seg kort tid i forkant grunnet «personlige årsaker», samt at han var for opptatt med å finpusse sin egen storfilm; The Irishman. 77-åringen virker dog ikke spesielt interessert i filmen som han var med å gi inspirasjon til. – Jeg så noen klipp fra den, si

Anmeldelse: Terapi for Shia LaBeouf i Honey Boy

Shia LaBeouf er en snodig kar. Ikke bare er han skuespiller. 33-åringen er produktiv performance-kunstner, danser i Sia-musikkvideoer, poster inspo-snutter på YouTube («JUST DO IT!»), fritidsrapper og er YEEZY-klesinspirasjon for Kanye West.

Jens fikk sin egen kiste i 50-årsgave

– Min siste reise skal ikke gjøres i en Ford, sier den danske Mercedes-entusiasten som derfor har supplert kisten med sin egen begravelsesbil.
Les mer om:

Emil (28) har lysende juletre på biltaket: – Jeg får mye oppmerksomhet – men det drar nok ingen damer

Med en 1981-modell Ford Taunus og et lysende juletre på taket er nok Emil Myrdal den bilisten som vekker størst oppsikt i trafikken denne jula.
Les mer om:

Dette er egentlig en perfekt bybil

Ford Ranger Raptor elsker norsk veistandard.
Les mer om: