Nyheter om Follo


Vil ha bot i stedet for fengsel for Veireno-Enger

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet forsvarer etter den knusende dommen i Follo tingrett. Nå skal John Christian Elden forsøke å overbevise lagmannsretten om at Enger ikke fortjener fengselsstraff.

Henter forsvarsspiller som har spilt fotball og studert i USA

Levanger FK som nå befinner seg i PostNord ligaen la for litt siden ut et bilde på Facebook hvor de presenterte sin nyeste signering. Hovedtrener Magnus Powell har som mål å løfte klubben tilbake «der de hører hjemme», men med en foreløpig 7 plass i serien må de følte seg noen hakk for at det skal gå.  Simen Olafsen er en 23 år gammel forsvarsspiller som sist spilte for Follo i Norge i 2016.

TIL bekrefter spiss-lån: Azemi spilleklar til helga

Den 27 år gamle spissen fra Follo skal skyte TIL høyere på tabellen.
Les mer om:

TIL bekrefter spiss-lån: Azemi spilleklar til helga

Den 27 år gamle spissen fra Follo skal skyte TIL høyere på tabellen.
Les mer om:

Nå åpner Tomm (55) Piece of Cake nummer syv

For to år siden lanserte Tomm Munthe ideen om å åpne åtte Piece of Cake butikker i Oslo og Follo. Om kort tid åpner han nummer syv i rekken på Greverud senter.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

MS knuste Folls reserver

Sesongen har langt fra gått på skinner for fotballherrene til Manglerud Star i divisjon, men knuste tirsdag reservene til Follo FK 3-0.
Les mer om:

Bomben som ble sendt til politistasjonen i Ski: Siktelsen utvidet fra drapsforsøk til terrorbombing

Siktelsen mot den 42 år gamle mannen som er siktet for drapsforsøk etter at en hjemmelaget bombe havnet på Follo politistasjon, er utvidet til også å omfatte åtte tilfeller av skadeverk, overvåking og terrorbombing.
Les mer om:

Siktelsen utvidet fra drapsforsøk til terrorbombing

Siktelsen mot den 42 år gamle Skedsmo-mannen som er siktet for drapsforsøk etter at en hjemmelaget bombe havnet på Follo politistasjon, er utvidet til også å omfatte åtte tilfeller av skadeverk, overvåking og terrorbombing.
Les mer om:

Lørdag slukkes skiltene. Nå blir det altfor mange priskombinasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Fra 1. juni vil det ikke lenger være skilt med priser ved bomstasjonene i Oslo.

Follo tilbys plassen til Larvik

Follo er tilbudt plassen i eliteserien håndball kvinner i stedet for degraderte Larvik, ifølge Norges Håndballforbund.

Vil gjenreise Larvik Håndballklubb fra 1.divisjon

Eliteserienemnda i Norges Håndballforbund valgte på grunn av de økonomiske problemene i Larvik Håndballklubb å avvise klubbens søknad om eliteserielisens for neste sesong. Larvik har besluttet å ikke anke den avgjørelsen. Syreleder Marion Eriksen Wold skriver i en pressemelding. «Styret har diskutert grunnlaget for eliteserienemndas beslutning, slik dette er beskrevet i brevet fra nemnda. Styret er ikke udelt enig med nemndas fremstilling eller vurderinger.

Her er grensebommene mot Follo – det kan koste deg dyrt å ikke ha orden på bombrikken

Nå er det bare dager igjen til du må punge ut for å passere kommunegrensen til Oslo. Det koster deg fort flere tikroninger ekstra om du ikke har bombrikke i frontruta.
Les mer om:

Slik ruster Ruter seg til flere bomstasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Det forteller markedsdirektør Ellen Rogde i Ruter.1. juni settes det nye bompengesystemet i Oslo i drift. Fra omlag halvparten i dag, anslås det at 3/4 av alle bilreiser i Oslo må passere en bomstasjon fra og med neste måned. Les mer om det nye bomsystemet, og hva det vil koste deg å kjøre bil i Oslo, her.Styrker busstilbudet Rogde forteller at Ruter de siste årene har rigget kollektivtilbudet for passasjervekst.

Slik fungerer det nye bompengesystemet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Du har helt sikkert sett de nye bomarmene som er montert rundt i byen de siste månedene. Fra 1. juni, et halvt år forsinket, vil det nye bomsystemet være i drift. Da vil det være tre "bomringer" i og rundt hovedstaden - den eksisterende Osloringen (22 passeringspunkt), og de nye Indre ring (38) og Bygrensen (23). Til sammen blir det 53 nye passeringessteder.

Larvik HK fikk ikke elitserielisens - Follo HK Damer får trolig plassen

Det mangeårige flaggskipet i norsk kvinehåndball, Larvik HK, får ikke eliteserielisens kommende sesong. Konsekvens: degradering til 1. divisjon.
Les mer om:

– Svindlet banker for millioner

En 35 år gammel mann fra Follo er tiltalt for grove bankbedragerier for rundt 12 millioner kroner. Mannen skal også ha begått identitetstyveri.

Bryne må sørover i andre NM-runde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges Fotballforbund har satt opp andre runde i NM for menn. Bryne har fått bortekamp mot divisjonskollega Egersunds IK. Lagene spilte uavgjort i serieåpningen for noen uker siden.- Det blir en tett, jevn og spennende kamp. Det er alltid kjekt med lokaloppgjør, sier Brynes medtrener, Even Sel.På forhånd var han og alle andre i Bryne FK veldig usikker på hvem Bryne kom til å møte.

2. runde fotball-NM menn

Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik Halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, Fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sognda

EIK møter Bryne i cupen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette var som forventet og helt greit. Vi vil jo komme lengst mulig i cupen, og da er det bedre å møte Bryne enn Sandnes Ulf som var det andre nærliggende alternativet, sier EIKs fotballs daglige leder Kenneth Andersen.Nærmere tusen så kampen i serieåpningen da EIK og Bryne spilte uavgjort. Andersen regner med mye folk også når de to lagene møtes for å avgjøre hvem som skal avansere til 3.

1. juni innføres det nye bomstasjoner og -takster i Oslo – slik påvirkes pendlerne

Flere bomstasjoner og endret takstsystem får konsekvenser blant annet for pendlerne fra Follo.
Les mer om:

Overtidsscoring da Bærum gikk videre i cupen

På overtid utlignet Bærum mot Follo - så sikret de seieren i ekstraomgangene.
Les mer om:

Høyepunkt Gjerpen - Follo

Les mer om:

Fikk forsvarssjokk, men tok første stikk

SKIEN: Gjerpen hadde fin kontroll på Follo i den første kvalikkampen, helt til gjestene la om til et offensivt forsvar.
Les mer om:

Gjerpen kjører over Follo fra start

Gjerpen er storfavoritter mot Follo i kvaliken, og vi tror de innfrir på hjemmebane.
Les mer om: