Nyheter om Follo


Brannvesenet er i full beredskap – venter tordenbyger flere steder lørdag

Vaktleder ved 110-sentralen for Østfold og Follo forteller at det fortsatt er skogbranner i distriktet, og at det jobbes kontinuerlig med å holde brannene i sjakk.

Nettmillionær Dyar (23) tapte i Follo tingrett

Den mye omtalte nettmillionæren fra Fredrikstad, Dyar Al-Ashtari (23), tok ut søksmål for ærekrenkelser mot markedsføringstoppen Magnus Strømnes Bøe (38), men tapte i Follo tingrett. Istedenfor ble Al-Ashtari pålagt å betale 25. 000 kroner i saksomkostninger til Bøe.

Vegvesenet har terminert ny vedlikeholdskontrakt. Avdekket alvorlige forhold på Østlandet.

Vegvesenet har avdekket «svært alvorlige forhold» knyttet til drift og vedlikehold av riks- og fylkesveiene i Follo, og hever kontrakten med Veidrift AS.
Les mer om:

Vegvesenet avdekket alvorlige forhold – hever kontrakt med veiselskap

Vegvesenet har avdekket «svært alvorlige forhold» knyttet til drift og vedlikehold av riks- og fylkesveiene i Follo, og hever kontrakten med Veidrift AS.
Les mer om:

Avvik ble påvist ved fire av sju frafikkskoler

Nær halvparten av alle trafikkskoler i Østfold og Follo fikk påvist avvik da Statens vegvesen nylig gjennomførte tilsyn. I Fredrikstad-distriktet ble sju trafikkskoler kontrollert, ved fire av dem ble det registrert avvik.

Oppsal lekte med Follo

På papiret var det en toppmatch. Ute på gresset var det klasseforskjell da Oppsal utklasset Follo 4-0 på en meget dårlig gressbane på Ski.
Les mer om:

To skadd etter trafikkulykke i Follo

En mann i 50-årene er kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus, og en mann i 30-årene er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

Ligger på nedrykksplass, velger likevel å forlenge

Strømmen har hatt store problemer til å få sesongen skikkelig igang, etter 12 kamper har klubben mellom Oslo og Lillestrøm bare klart å hente hjem 10 poeng, bare Florø gjør det dårligere.  Sportslig leder i Strømmen IF Lars Habberstad har i dag fornyet avtalen med Kristian Jahr ut sesongen 2020 og Øystein Vestvatn ut 2019. Kristian Jahr har vært i Strømmen IF siden 2014 og har totalt 106 A-lags kamper. Kristian er lagets kaptein og en meget viktig bidragsyter både på og utenfor banen. Lars Habberstad: «Kristian og Øystein er flotte rollemodeller og forbilder for klubben.

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

Dette prosjektet og 9.000 nye boliger i Nordre Follo vil få boligprisene til å svinge fremover

Hittil er det regulert inn 9 000 nye boliger de neste 12 årene i vår nye kommune, Nordre Follo, og det planlegges flere. Hva gjør den massive boligveksten og Follobanen med boligprisene i regionen?
Les mer om:

Politiet måtte sende flere politipatruljer til Vestby i natt

Russ fra Follo og Fredrikstad barket sammen utenfor McDonald´s i Vestby.

Russ fra Follo innlagt etter at legene oppdaget hjernehinnebetennelse

30 personer i omgangskretsen skal behandles forebyggende.
Les mer om:

To personer i kanokantring i Follo

To personer er sendt til legevakt etter at en kano kantret ved Kolbotn i Akershus. De skal ikke være alvorlig skadd.
Les mer om:

Roser russen etter god håndtering av bussbrann

En russebuss måtte stoppe på E6 i Follo søndag ettermiddag, da den begynte å brenne.
Les mer om:

Andre runde i cupen er klar

2. mai er det klart for neste runde i NM, Norges Fotballforbund har akkurat foretatt treningen. – Nederst ser du resultatene av første runde. Det var ingen Cupbomber i første runde med mindre du bor i Ålesund, eller tenker på hvordan Stabæk med nød og neppe klarte å hente hjem en seier mot Ullern. Norges Fotballforbund har satt opp 2. runde i NM. De to gamle mesterne Odd som vant 9 – 0 mot Skarphedin og har 12 møter Fredrikstad som vant 4 – 0 mot Kvik Halden og har 11 titler møtes i Østfold. Her er kampene 2.

Budstikka viser cupkampene til Stabæk og Asker

Ullern drømmer om å slå ut eliteserielaget Stabæk av cupen. Den kampen og Asker - Follo kan du se live på budstikka.no fra klokken 18.00.
Les mer om:

Politibetjent Espens (36) oppfordring til foreldre får massiv oppmerksomhet

Politimannen Espen Thunestvedt (36) fra Follo vil ha fokus på hvordan mobilbruk påvirker unges hverdag.
Les mer om:

På disse dagene kan du kontrollere russebilen gratis

– Vi prøver ikke å ødelegge, vi ønsker bare at de skal komme seg trygt gjennom russetiden, sier Øystein Gudim, teknisk ansvarlig for russebilkontrollene i Østfold og Follo.
Les mer om:

Brann i hytte: - Fullstendig overtent, sier politiet

MIB Moss, MIB Vestby og Follo Brannvesen har rykket ut til en hyttebrann søndag kveld.

Fra Oppsal til Follo

Tina Magnus og Catharina Fiskerstrand Broch forlater håndballdamene til Oppsal, og har skrevet under for Follo neste sesong.

Krabbe fortsetter i to år til

(Follo – Lillestrøm TH 35-17). Etter å ha berget plassen i 1. divisjon før den siste serierunden, ble det klart at Ken Marius Krabbe fortsetter som Lillestrøm-trener.

– Vi bør unngå dette neste år

(Follo – Lillestrøm TH 35-17). Ken Marius Krabbe kom inn og berget plassen for Lillestrøm Topphåndball før den siste serierunden. Nå er det klart at suksesstreneren fortsetter i klubben.

Hjemmepåske? God plass på DNT-hyttene i Østmarka

De tre turistforeningshyttene som ligger lagelig til for turfolk i Follo, har alle ledig sengeplass i påsken. Men sjekk på nettet før du pakker sekken.
Les mer om:

Pendlerforeningen i Follo og Østfold nedlagt

Pendlerforeningen i Follo og Østfold har enstemmig besluttet å nedlegge foreningen etter 50 års drift.
Les mer om:

– Aldri vært med på noe lignende

(Rælingen – Follo 22-14). Cecilia Tærud Hjellnes (27) kan ikke huske sist hun slapp inn færre baklengsmål i en kamp. Lagvenninnene fikk ikke fullrost sin målvakt etter redningsoppvisningen.
Les mer om: