Nyheter om Flyreise


Wizz Air-boikott: – Kommer ikke til å kjøpe flyreise hos dem

De har to ting til felles. De reiser med fly og er opptatt av arbeidsvilkår. Nordland fylke bestemte seg i dag for å boikotte reiser med selskapet Wizz Air. De oppfordrer flere til å gjøre det samme.
Les mer om:

Flott Jens Petter Hauge ventet til Bodø/Glimt ble seriemestre

Selv 10 ville hester eller et glass med OBOY kan ikke ta fra Bodø/Glimt seieren i Eliteserien denne sesongen. – Det har egentlig ikke vært tvil en god stund, men nå som de leder med 18 poeng ned til Rosenborg på andre er det på tide å slippe jubelen og juvelen Jens Petter Hauge løs. Det er ingen tilfeldighet dagens flyreise for den 20 år gamle kometen fra Bodø reiser til Milano, Bodø/Glimt var svært imponerende og tok nesten hjem seieren mot AC Milan i Champions League kvalifiseringen.

Kicker: Dette var slutten for United

Mens vi venter på Sancho, har Borussia Dortmund satt mandagen som siste frist til United for å slutte å syte og legge frem budet på 1,3 milliarder kroner.

Fly ingensteds - for 1600 kroner

Flyselskap selger tretimers flyreise ingensteds, for 1600 kroner.

Fikk billettpengene etter konkursvarsel

Geir Grindland fikk ikke tilbake pengene fra reisebyrået etter at hans flyreise ble kansellert. Først da han sendte konkursvarsel kom pengene på konto.
Les mer om:

Tiltak for å dempe reisefeberen: Vil la passasjerer simulere flyreise gjennom flyplassen

Nå åpner den ene av Taipeis flyplasser for at folk med reise-abstinenser kan oppleve alle «gledene ved flyreise» uten å komme seg av flekken.
Les mer om:

– Har du bestilt kun flyreise, framstår det ganske usikkert om du får refundert reisen

– Dette er sommeren der man virkelig bør ta seg bryet med å være turist i egen region, forteller Astrid Bergmål. Reiselivslederen skal tilbringe det meste av sommerferien i Sveio og Espevær.
Les mer om:

Hva har du krav på dersom du må avlyse ferien i utlandet?

Har du leid et hus i utlandet, betalt for en flyreise eller bestilt en chartertur til Syden i sommer? Lurer du på om du får tilbake penger du allerede har betalt for ferien?
Les mer om:

Norges Bank dekker Yngve Slyngstads seminarkostnader

Norges Bank har besluttet at de vil betale for opphold, mat og flyreise for avtroppende sjef i Statens pensjonsfond Yngve Slyngstad.

Norges Bank vil betale for Slyngstads opphold på Tangen-seminar

Norges Bank vil betale for opphold, mat og flyreise for avtroppende Oljefondet-sjef Yngve Slyngstad på finansmann Nicolai Tangens seminar i november i fjor.

Norges Bank tar Slyngstads regning etter luksusseminar

Sentralbanken betaler Yngve Slyngstads opphold, mat og flyreise i forbindelse med det omstridte seminaret til Nicolai Tangen.

Juni og Emilie blir i utlandet

– Det er en lang flyreise hjem og jeg vil ikke risikere å smitte noen på veien, sier Juni Groven Klausen, fastboende på Hawaii.
Les mer om:

Slik sikret bonusjegerne seg «gratis» luksusreise til Australia

Mange nok kjøp av rett type dagligvarer kan gi deg gratis flyreise. Kameratene Kaspar og Henrik tok den helt ut og samlet bonuspoeng i fire måneder – før de fløy «down under» på første klasse.
Les mer om:

Pilot måtte nekte full mann flyreise

En utenlandsk mann er kjørt i arresten etter å ha blitt utagerende mot ansatte fordi han ble nektet flyreise til Polen på Gardermoen.
Les mer om:

Latet som han hadde virus

Youtube-stjernen James Potok annonserte under en flyreise at han nylig hadde besøkt Kina og følte seg dårlig – det fikk flypersonalet til å se rødt.
Les mer om:

Liverpool snur – innrømmer at disse 90 minuttene ikke er verdt pengene

Vi skulle gjerne ha bekreftet at Klopp stiller med seg selv og noen seniorer mot Shewsbury i februar, men Liverpool-manageren lar seg ikke overtale.

Passasjer fikk skummel hund i nabosetet(pluss)

En mann med hundeskrekk måtte sitte med en tjenestehund fra Forsvaret på en flyreise til Evenes.
Les mer om:

United betaler supporternes flyreise til bortekamp i Kasakhstan

Manchester United stiller med et eget privatfly for supportere rammet av konkursen til reiseoperatøren Thomas Cook, i forbindelse med bortekampen mot Astana.

Betaler supporternes flyreise

Manchester United stiller med et eget privatfly for supportere rammet av konkursen til reiseoperatøren Thomas Cook, i forbindelse med bortekampen mot Astana.

En spesiell flyreise skal snart finne sted i Bodø: – Det hele startet med kreftsyke Sigrid (3)

Om få dager møtes flere familier og deres kreftsyke barn, for å være med på det 12. Drømmeflyet, som går fra Bodø til Kristiansand. Historien bak Drømmeflyet handler om et tilfeldig møte mellom en kreftsyk jente, hennes familie, en barnelege og en pilot.

Ikke fly med disse selskapene hvis du skal reise utenlands

Er du på reisefot eller planlegger å fly til utlandet, bør du tenke deg om før du bestiller en flyreise. Ifølge EU er noen flyselskap direkte livsfarlige.
Les mer om:

Fullstendig kaos med kampprogrammet i La Liga

For noen uker siden ble de første rundene av neste sesong offentliggjort. Så langt, så bra. Men ikke når La Liga tviholder på mandagsfotballen. Sesongens første La Liga-kamp blir Athletic Club – Barcelona, men må flyttes én dag. Det Spanske Fotballforbundet vedtok før sesongavslutning at fredags -og mandagskamper var no-no.

I dette flyet sitter du inne i vingene

Delft University of Technology ønsker å revolusjonere flyreise med «The Flying V». Og nå er et av verdens største flyselskaper med på laget.
Les mer om:

Ikke ta en eneste flyreise før du har lest dette

- Følg sikkerhetsdemonstrasjonene, selv om dere har sett dem tusen ganger før.
Les mer om:

– Flypriser er ikke lett å bli klok på

Man betaler mer for en flyreise i Norge enn man betaler for en flyreise utenlands med samme flytid. 
Les mer om: