Nyheter om Flyplass


Bombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo.
Les mer om:

Bombe funnet nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo.
Les mer om:

Klima-kaos fortsetter i London – truer med å stenge Heathrow

Britiske klimademonstranter truer med å lamme trafikken ved Europas travleste flyplass fredag, Heathrow utenfor London.
Les mer om:

Britiske klimademonstranter truer med å stenge Heathrow

Britiske klimademonstranter truer med å lamme trafikken ved Europas travleste flyplass fredag, Heathrow utenfor London.
Les mer om:

Tre personer omkom da småfly krasjet på verdens farligste flyplass

En lite passasjerfly krasjet inn i et parkert helikopter da det skulle ta av fra Everest-regionen i Nepal søndag. Minst tre personer omkom og fire er skadd.
Les mer om:

Statsråden gir lite håp for småfly: – Rygge blir viktigere som militær flyplass

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) peker på Rygges økende betydning for Forsvaret i sitt svar til stortingsrepresentant Svein Roald Hansen (Ap). Det blir vanskelig å øke småflyaktiviteten på flyplassen.

SAS landet på feil flyplass: – Det er sykt pinlig

Passasjerene skulle til Firenze, men havnet i stedet 100 km unna, i Bologna – for pilotene fant ingen rute til Firenze i sine systemer.
Les mer om:

Da krigen kom til sørfylket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I år er vi så heldig, om man kan bruke et slikt uttrykk, at 9. april 2019 også faller på en tirsdag. Det betyr at de særlig lokalhistorisk interesserte kan følge begivenhetene den gangen fra den ene dagen til den andre, så og si.Noe større jubileum for disse begivenhetene har vi ikke dette året. Neste år er det derimot 80 års markering, og samtidig 75 års markering for frigjøringen i mai 1945.

Mannen som bygget homseklubb på hyttetomta til Vladimir Putin besøker norsk festival

Stokkøya Festival ble arrangert for første gang i fjor sommer med navn som Motorpsycho, Fay Wildhagen og Pom Poko på plakaten. Tidligere har Spidergawd, Stein Torleif Bjella, deLillos, Moving Oos, Karin Park, Steamdome og Miss Tati blitt annonsert til sommerens andreutgave. I dag føyes følgende tre navn til på programmet: Frej Larsson (bildet) og Atomic Swing fra Sverige, samt Axel Flovent fra Island. Kontroversiell figur Førstnevnte topper for tiden den svenske podkast-listen med sin podkast om narkotika, og er ellers en kontroversiell figur, blant annet kjent for å ha kastet et pizzastykke p

Luftangrep mot flyplass i Tripoli

Den eneste fungerende flyplassen i Libyas hovedstad Tripoli er blitt truffet i et luftangrep.
Les mer om:

Istanbuls nye flyplass åpnet

Alle avganger er nå flyttet til Istanbuls nye flyplass, og den gamle Atatürk-flyplassen er offisielt stengt, sier en talskvinne for operatøren IGA søndag.
Les mer om:

Nå kan du låne bil i 3 timer fra Sola flyplass, gratis!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi prøver å nå et yngre publikum og derfor prøver vi oss på bilselging over nettet, forklarer Alexander Standish Dahl, Sales Adviser for Seat.All informasjon om bilene vil ligge på nett, hvor du og kan bestille bilen og få den levert i løpet av ti dager. Så hva om du vil prøvekjøre bilen først?- Da går du inn på sidene våre, booker prøvekjøringen når det passer deg også får du beskjed om hvordan du kan hente bilen.

Mer liberal lov for ekspressbusser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi ønsker å legge til rette for eit godt kollektivtilbod for folk flest. Om nokon ønsker å bygge ut betre kollektivtrafikk, skal ikkje politikken sette hinder for dei. Vi liberaliserer og bryt monopol. No endrar vi reglane for etableringa av kommersielle bussruter og gjer det mogleg for fleire å etablere ekspressbussrutar.

FN og G7 ber om stans i kampene i Libya

FN og G7-landene ber krigsherren Khalifa Haftar stanse sin offensiv rundt Libyas hovedstad. Styrkene hans sier de har inntatt byens flyplass.
Les mer om:

Blir verdens største flyplass etter «luftfartens største flytteprossess»

Den nye flyplassen i Istanbul vil ha seks rullebaner, og en årlig passasjerkapasitet på 200 millioner personer, noe som kan gjøre den til verdens travleste flyplass.
Les mer om:

Spektakulær formasjonstrening for Hercules-flyene over Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HERCULES: Fredag formiddag flokket flyinteresserte seg rundt området på Sola flyplass. Grunnen til det var Luftforsvarets varslede formasjonsflyvning over store deler av Sør-Norge. Tre norske C-130J Hercules fly tok av fra Gardermoen klokken 10:00. Litt over klokken 11:00 ankom flyene Stavanger lufthavn Sola.

Undersøker mulig bombe på flyplass

NOTODDEN: Politiet har satt opp sperring rundt øvre del av Notodden flyplass, mens politiets bombegruppe fra Oslo undersøker en mistenkelig gjenstand.

Steder på Utsola verdt et besøk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola Ruinkirke Den ble bygd rundt 1150 i stein og var i bruk frem til 1842, da den begynte å forfalle.Johan Bennetter kjøpte kirken i 1871, og bygget den om til privatbolig med atelier. Her ble de boende frem til 1907. Etter 1940 overtok tyskerne Sola flyplass som en av de viktigste basene i Norge. Man fant da ut at kirkeruinen kunne nyttes av de allierte som innflyvningsmål for angrep på flyplassen.

2,7 millioner til Bodø(pluss)

Ny flyplass i Bodø har fått 2,7 millioner kroner fra fylket blant annet for å håndtere store fly.
Les mer om:

NRK med «hemmelig» innspilling på Kjeller flyplass: – Sendes til høsten

Mange ble nysgjerrige på hvorfor det «krydde» av NRK-folk på Kjeller flyplass tirsdag.
Les mer om:

Skytrax: Verdens beste flyplass knuser konkurrentene - igjen

Ingen andre flyplasser i verden klarer å måle seg mot Singapore Changi. Det viser Skytrax nyeste kåring av verdens mest populære flyplasser.

Dette er de private og «hemmelige» rommene som få vet om: – Koster alt fra 10.000 til et par hundretusener

SANDEFJORD: Noen hundre meter unna Torp flyplass ligger et privat og lukket område, som kanskje ikke så mange vet om. Her kommer passasjerene til champagne, rød løper og en egen passkontroll.

Her er Torps «hemmelige» VIP-lounge: – Koster alt fra 10.000 til et par hundretusener

Noen hundre meter unna Torp flyplass ligger et privat og lukket område, som kanskje ikke så mange vet om. Her kommer passasjerene til champagne, rød løper og en egen passkontroll.
Les mer om:

Trafikkprisen «Ta vare på Livet» 2019

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den har annet hvert år blitt delt ut nasjonalt og lokalt. I år skal den deles ut lokalt til en som fortjener og få den i Lister.

Småfly fikk problemer under landing på Jarlsberg flyplass

Landet uten at hjulene var ute.
Les mer om: