Nyheter om Fly


Starfighters mektige brøl

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Skuffelsen var stor da CF-104D Starfighter LN-STF halenummer 637 meldte avbud før Sola Airshow 2017. For første gang siden 80-tallet skulle en norsk Starfighter fly over himmelen på Sola, et fly mange knytter gode minner til. Men lite får man gjort når det oppdages en oljelekkasje i flyet bare dager før årets fly-høydepunkt på Sola.

Dansk militærfly til Sri Lanka

Et fly fra det danske forsvaret sendes søndag kveld til Sri Lanka, der det kan være dansker blant de drepte etter bombeangrepene.
Les mer om:

Jarand hørte en eksplosjon og lurte på om det hadde kræsja et fly bak huset

– Voldsomt kraftig risting med lyd og hele pakka, forteller Jarand Pedersen.
Les mer om:

Tør ikke reise hjem etter dette

Den iranske bokseren Sadaf Khadem (24) avbestilte fly hjem etter beskjed.
Les mer om:

Det blir dyrere å fly i sommer

VESLE JUVBREEN (NRK): Breen som sommerskisenteret står på, har smelta åtte meter siden 2006. Eierne frykter at levebrødet deres er i ferd med å forsvinne.
Les mer om:

Stabiliteten selv: Nytt EM-sølv til «Stigga»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg var fly forbanna etter finaletapet, men nå som skuffelsen har lagt seg litt er jeg mest av alt stolt. Litt fordi jeg tok mitt tredje EM-sølv og min femte internasjonale medalje i karrieren (tre EM-sølv, ett VM-sølv og én OL-bronse), men mest av alt fordi jeg beviser at jeg kan være med helt i toppen av dette sirkuset selv om jeg overhodet ikke hadde toppet formen inn mot mesterskapet.

Seks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile

Seks personer mistet tirsdag livet da et småfly styrtet inn i et hus i Sør-Chile.
Les mer om:

Oppfordrer til å bruke buss eller båt bil til hytta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDLAND: - Fylkeskommunen legger opp til forbedret rutetilbud på helligdagene. Rutetilbudet må følge med i utviklingen.

Fikk deler av det som trolig er et fly fra andre verdenskrig i trålen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Da fisker Kåre Husebø drog trål ute ved Kvitsøy i forrige uke fikk han langt mer enn han håpet på i nettet. Ved de søre holmene ved øya stoppet maskineriet nesten helt opp. Da trålen kom opp i dagslyset oppdaget Husebø at nettet var fylt av aluminiumsbiter - restene av et fly. - Det er et flyvrak som vi har visst om fra før, et fly som datt ned under krigen.

- Barn og ungdom vil reise kollektivt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Torfinn Zakariassen: Fysiske fakta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her er noen fakta: En støvsuger kan, for å si det bokstavelig, ikke suge en dritt. Vakuum kan ikke utføre noe som helst. Når vifta skaper undertrykk i røret i støvsugeren blåses støvet inn i støvsugeren på grunn av at det skapes overtrykk foran munnstykket. Altså burde det hete støvblåser.I mikrobølgeovnen skapes det et elektromagnetisk felt av en komponent som kalles magnetron.

Verdens største fly på vingene for første gang

Verdens største fly har gjennomført sin første testflyging. Det skal kunne frakte opp raketter som skal skytes ut i verdensrommet.
Les mer om:

Verdens største fly i luften for første gang

Verdens største fly gjennomførte lørdag sin første testflyging over Mojaveørkenen i California.
Les mer om:

Verdens største fly på vingene for første gang

Verdens største fly gjennomførte lørdag sin første testflyging over Mojaveørkenen i California.
Les mer om:

Syriske medier: Israel angrep militærbase i Hama-provinsen i Syria

Israelske fly har angrepet en militærbase i den syriske byen Masyaf i Hama-provinsen. Iranske styrker befant seg på basen, ifølge kilder på bakken.
Les mer om:

Syriske medier: Israel angrep militærbase i Hama-provinsen i Syria

Israelske fly har angrepet en militærbase i den syriske byen Masyaf i Hama-provinsen. Iranske styrker befant seg på basen, ifølge kilder på bakken.
Les mer om:

Nordpolkaos på hotellet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I et stadig varmere møterom på Polarhotellet står Voyarskij foran en forsamling på nærmere 90 personer. Han har nettopp informert om at det ikke kommer til å bli noen tur til Nordpolen i år. - Jeg har vært med på dette siden 1997, og det er første gang jeg opplever at vi må avlyse helt, sier Voyarskij til Svalbardposten rett etter møtet.

Nå blir det dyrere å fly drone ulovlig

Flyr du drone i restriksjonsområdet rundt Stavanger lufthavn, Sola, vil du sannsynligvis bli tiltalt.
Les mer om:

Hitvarsel! BTS teamer opp med Halsey og Ed Sheeran – se video ♡

Oh my my my! Oh my my my!  Hva er bedre enn en søt gutt som danser og synger/rapper om kjærlighet? Syv søte gutter som danser og synger/rapper om kjærlighet! Verdens hotteste boyband anno 2019 har hentet inn Halsey på sin nye k-pop-banger. New Jersey-jenta får ikke eget vers slik gutta gjør, men bidrar med sukkersøt vokal på refrenget. (NB! Studio-versjonen du kan høre via Spotify/Apple Music nederst i saken har litt mer Halsey enn musikkvideoen. Vi vet ikke hvorfor.) Teksten til «Boy With Luv» er en salig miks av koreansk og engelsk.
Les mer om:

Turnarar IL prøvde ut trampolineparken på Jærhagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turnjenta Ane Njærheim (16) var snar med å sikra seg deltidsjobb då kristiansandbaserte Skyline Trampoline AS varsla at dei skulle opna på Jærhagen. Jobben hennar skal vera inne på banen, og halda orden.Onsdag er ho blant dei første som får prøva ut parken, som ei av fire spesialplukka turnarar frå Klepp IL.

Håper de snart kommer seg nordover

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Har du observert folk som har vært litt ekstra godt kledd og med ekstra mye turutstyr i gatene i det siste? Da har du sannsynligvis sett noen av de som venter på å komme seg til Nordpolen. - Det var det samme styret i fjor også, sier amerikanske Keith Heger. Han smiler, men slår ut med armene. Han er en av over tyve personer som går rundt i Longyearbyen og venter. På et fly til Nordpolen.

Celebert besøk i Risavika

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SJØFART: Det norske kongeskipet KS «Norge» er ett av to gjenværende kongeskip i verden. Det andre er «Dannebrog» av Danmark. Tanken om et skip som skulle frakte den norske kongefamilien kom allerede i 1905 i tilbudet fra den norske regjering til Prins Carl, men økonomien etter unionsoppløsningen tilsa at dette ikke lot seg gjøre. Kong Haakon gjorde dermed ikke krav på et skip.

50 år siden «a small step for man»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: I utstillingen kan de besøkende ta plass i museets nybygde fullskala modell av Apollo 11, lande The Eagle på Månen, se en ekte månestein og boltre seg i ikoniske bilder fra måneferden. De kan også se filmer, modeller og bli bedre kjent med historien om romkappløpet. Utstillingen Månelandingen 50 år, på Teknisk museum. Foto: Karl Andreas Kjelstrup Erik Tandberg Utstillingen ble åpnet med brask og bram 11.

– Jeg har sett det meste av Norge, i alle fall fra buss og fly

Trioen har spilt for Nøtterøy, Re, Sandefjord Fotball, Ørn, Fram, Rosenborg, Lillestrøm, Pors, Kjelsås, Ullern og Hamarkameratene. Etter en lang rundtur kan det bli ny opptur når de har valgt hjemtur og FK Tønsberg-fargene for første gang.

Lokalbefolkningens Rio de Janeiro: Topp ti tips

Norwegian har nettopp begynt å fly direkte fra Oslo til Rio de Janeiro. The Guardians lokale journalist i Brasil har håndplukket favoritter som festmåltid i favelaen, samba-rytmer og sykkelturer langs havnepromenaden.